Nattiiii!

Ska lägga mig i sängen och läsa innan ska jag bara göra ett glas te! Fett mysigt :) Har inte hänt mycket denna kväll, lite plugg sådär, duschat packat till skolan och sånt !
Vi hörs imorgon puss på er alla!♥

Never say goobey, because saying goodbey means going away and going away means forgetting


                                                                               Love music!!

..

Att låtsas saker och ting inte gör ont, gör dubblet så ont!


Yyyyyr :S

Hej på er!
Jag är fett jävla trött. Orkar inte ha ögonen öppna asså.
Har vart en bra dag i skolan, vi dansa hela morgonen, skolan lämshaga kom till oss alltså alla nior plus våra nior i brunn vi dansade vals, bugg, fox lalla. haha vet inte vad det heter men det var fett kul asså, förtom att när jag dansa bugg så snurrade jag fett mycket eller killen som jag dansa med var helt crazy men jag hade fett kul och dog av garv! sen skulle vi haft so men så blev det inte så vi hade håltimme så idag har vi haft en lektion och det var slöjd! Ska börja brodera så ska jag skriva lillebror Liam och ett hjärta hehe :D
Jag är fett yr också känns som att allt snurrar fattar inte vad det är?
Gick hem från skolan och sen när jag kom hem så kändes de som att jag skulle svimma.. fett obehagligt.
Juste jag läste ju boken där två hav möts, hade lite kvar, men nu är boken borta fattar fan inte hur.. :( Åh den var så jävla bra och spännande men nu så har jag tappat den! Hoppas iaf att jag hittar den!
Men låna iaf en ny bok idag, som heter tio saker jag hatar med mig själv, Maria har läst den tidigare och hon läste ut den på två dagar så jag antar att den var bra :D
hehe jag har blivit värsta lästanten hah!
aja nu ska jag göra min engelskaläxa ska skriva recension om pojken i randig pyjamas filmen som vi såg i skolan i torsdags!
Aja hörs senare kyss!

yeah såhär ser man ut idag, sääzig pose :D


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Hm det var en rätt svår fråga tycker jag, asså det är utsidan som ger insidan en chans.
Men ja asså killen ska ju självklart vara snäll och liksom man ska kunna snacka med personen som en vän också!
Han ska självklart se bra ut. Men liksom om personen är sjukt snygg och är elak, då blir han ful, okej det lät konstigt men insidan av personen förklarar också en del av utsidan!
Men den typen jag faller för när de gäller killar är väl asså det var fan skit svårt men typ snäll, trevlig, glad, rolig. Aa fan vet jag, killen ska iaf vara snäll.
Och jag hatar killar som typ går efter vad ens kompisar tycker och tänker! åhh blir fett lack då!
 Killarna ska våga visa vad dom går för!


HAHA typiskt killar att säga så!


myskväll

Godkväll, sitter och äter yogurt eller hur fan det stavas, fett goooott :D
Mamma gjorde kött gryta med poleta nån italiensk mat, men jag gillade inte det, så jag åt bara sallad!
Har precis badat också fyfan vad sköööönt. Jag badar hela tiden just för att vi har typ iskallt här hemma asså!
Aja mer har jag inte att säga om denna söndag. Ska lägga mig i sängen och kolla på film sen ska jag sova. Natti♥




är jag inte duktig?







yeaaah duktig jag är, har städat rummet plus bytt lakan och grejer och målat naglarna nu blir det middag sen blire baaaad :D Loveit!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Haha den frågan var svår det finns mycket saker som jag vill ha mer en någonting annat! Men framför allt är det såklart sommarlov fyfan att ha känslan och gå ut nian med fett bra betyg och åhh ! Aja det är bara se det från den ljusa sidan, snart har vi sommarlov! :D


here i come

Den 25 maj då fan taggar jag här ifrån sverige till underbara gran canaria blir alltså min andra resa utomlands. Eller andra gången jag åker flygplan! Helt underbart är borta i två härliga veckor, snacka om att jag ska SOOOOLA som aldrig förr! Sen när jag kommer tillbaka har jag ett världens bästa sommarlov framför mig. Hehä gissa om jag längtar!

Gran canaria. San  agustin! Wohooo :D


Söndagar är alltid tråkiga !

Tja kom nyss hem från Tumba. Igår var jag ju hemma med Joshua och Liam sen somna vi runt ett. Jag vakna sen upp av att Liam kommer in och ropar på mig och säger att han ville sova brevid mig hehe snuttis!
Iaf hade fett svårt att somna igår, för att pappa och Sofia kom hem med två kompisar vid fem och gissa om dom spela hög musik eller. hahha aja. Idag händer väl inte mycket okej halva dagen har gått men jag ska fixa i rummet sen duscha och plugga lite!
Rolig söndag fast nä! Aja ville bara säga att jag lever. Nu ska jag äta nudlar, peace.


Haha Liam fööör söt! Bilden togs igår!


<3

Love is a game that we both like to play
But will I win or lose if I go or if I stay
Even though I try to hide my broken heart inside,
you know me inside out and I can’t get you off my mind
.


Nice lördag med finaste kusin!

heeej mina vänner!
Har precis kommit hem. Idag har jag vart med min kusin Claudia, vi var hos hennes kille och vi hade fett kul typ åt och skratta, sen vid åtta åkte vi till fittja på fest. Claudias kompis fyllde år så vi var där sen nu kom jag nyss hem och är hemma själv med Liam och Joshua, min papi och Sofia ska på fest. Så yeaah nu är jag barnvakt :D
Men nu ska jag kolla på tv och chilla hörs imorgon. Ha en fortsatt bra lördag :)

Gammal bild på mig Liam och Joshua. Hihi :)


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Hmm det finns väl mycket man önskar!
Mina drömmar är iaf att typ resa jorden runt med en kompis. och önskan är att bli modell, jag älskar att bli fotad det låter som att jag tror att jag r modell nu men nej jag gillar faktiskt att fota mig själv liksom på olika ställen. De skulle vara något att få typ åka utomlands och fota och sånt!
Sen har jag mål att gå ut skolan med bra betyg och komma in till ett gymnasium och sen  få ett eget företag och jobba som frisör :D hehhe :D

Mysig fredag med min underbara familj!

Hellu, sitter hos pappa har precis ätit tacos fett gott :D
Dagen rulla på i skolan, Maria var sjuk sen så åkte Nathalie hem också!
Menmen dagen gick ändå rätt snabbt, sen så drog jag mot Tumba och har vart med min gullebebis :D
sen har jag typ kollat på film och sånt! Men nu ska jag umgås lite. Vi hörs imorgon pussar♥

låten är riktigt soooft asså!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Jag gillar alla årstider, asså dom e bra på sina sätt. Men framförallt älskar jag våren och sommaren. Våren e så mysigt för det är så mysigt när värmen börjar komma och fåglarna kvittrar på morgonen! Hehe sen ÄLSKAR jag sommar, man badar,solar är med kompisar aa livet är så perfekt då! :D
Det finns inget bättre en sommar asså!





Jag hatar att fredagarna i skolan ska vara så fucking låååånga!!

Godmorgon på er!
Har precis fixat mig och ska göra lite frukost!
Åhhh vad jag hatar fredagar asså vi slutar fan 15.40 jag orkar inte! Sen ska jag hem till pappa, jag är där typ halv sex :O Aja det är iaf fredag vilket är underbart!
Nää ville bara säga godmorgon :D Vi hörs när vi hörs ;)

Nya bilden på facebook ;)


Jag älskar att dricka te! Märks det?

Har precis duchat, ska göra ett glas te fryyyser som fan!
Har hjälpt min syster att städa i hennes garderob och så :D Första dagen hon är hemma från hennes kille, annars bor hon typ där, nej men hon är inte hemma så ofta :( Tråkigt faktiskt!
Aja imorgon drar jag iväg med syster min till pappa, hon ska bara vara där tills lördag, fast jag stannar nog hela helgen :)
Vet inte vad som händer där i helgen iaf :) Men jag hör av mig imorgon på morgonen innan jag åker :)  O juste nu kan jag lägga in låtar igen, hehhe fantasktiskt! :D
Ha en mysig kväll alla underbara♥

                     
                                                     Låten är så OBESKRLIVIGT BRA!

ÅNGEST!

Asså hallå nu får folk hjälpa mig. Idag ska nämligen koden komma till när man ska välja gymnasium alltså vi väljer själva. MEN eftersom att jag typ har ig i matte så måste jag gå iv i matte, och g2 är ett ställe som man bara kan gå iv i matte, eller det tror jag iaf Men jag vet inte vilket gymnasium jag ska gå jag ska välja linjen frisör och stylist jag vill samtidigt bort från VÄRMDÖ! Men ändå så tänker jag efter att det kanske är bra om jag tar g2 för där kan man få extra hjälp och sånt. Visst det kan jag få i stan och sånt också men ah kill me.. Jag vill liksom börja om på nytt men tänk om jag typ  väljer ett gymnasium i stan och så får jag inte den hjälpen jag behöver plus att min mamma har ringt till dom i g2 och sagt att jag har ig i matte och jag håller på att göra utredning och sånt skit mer om det sen. Hjälp mig kom med förslag det vore fett snällt? :D Vilken allternativ verkar bäst?


OMG LÅTEN DÖÖÖÖÖR FÖR DEN! TÄNKER NÄR JAG LIGGER I SPANIEN OCH STEKER FIFAN VAD JAG LÄNGTAR!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Den personen jag vill träffa nu, är Ebba. Det var länge sen som jag var med henne. Hon har var här en vecka på jullovet men det blev lite tjaffs mellan oss men det har löst sig. Men nu är hon hos sin pappa antar att hon kommer vara där ett tag till.
Men vill bara att hon ska veta att jag saknar henne grymt mycket och Ebba du vet att jag finns för dig. Du kommer alltid vara min underbara tvilling oavsätt vad! Du är stark och du klarar det här.
Jag älskar dig mestmestmest mitt lyckopiller!♥


Med dig klarar jag allt!


Tröööött

Tja! :D Kom nyss hem efter att ha gått från brunn! De var sjukt skönt, fett härligt väder, nu borde bara snön bort och bli mycket varmare, de skulle vara nått asså!
Aja idag har vi haft temadag, så vi har bara kollat på film i skolan, vi såg pojken i randig pyamas helt okej film :)
Sen sluta vi ett. Annars på torsdagar slutar vi halv fyra!
Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv en stund sen blire plugg. Hörs senare :)

jag igår :)


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Vi börjar med dag 1 på en gång :)
1. Jag är en väldigt galen person, rättaresagt sprallig. Jag måste ha saker som händer hela tiden, annars blir jag fett rastlöst!

2. Jag är typ 1.65 lång och väger 56 kilo!

3. Jag har svårt att visa mina känslor, asså att uttrycka om jag är ledsen eller så, det är bara för mina två närmsta vänner som jag gör det för. Dom vet vilka dom är !

4. Medans typ jag sitter och snackar med någon, eller sitter och kollar på tv, vill jag alltid sitta på golvet. Haha :)

5. Jag äter hela tiden, eller asså jag kan typ äta fett mycket och det känns som att jag aldrig mer kommer äta igen men efter en timme så är jag hungrig igen! Finns inget bättre en mat!

6. Jag hatar att männsikor inte kan planera. Vi säger om jag typ ska träffa en person, och så säger den jag vet inte asså jag blir galen. Jag måste ha allt planerat!

7. Ibland kan jag bara börja gråta, asså inte framför folk. Men typ om jag ligger hemma på kvällen och lyssnar på musik så kan jag bara bli ledsen.. Men de kan vara skönt att gråta ibland.

8. Jag har det sjukt svårt i skolan, vilket jag har haft hela min skolgång. Försöker göra det bästa av situtationen!

9. Jag ÄLSKAR att vara ute!

10. Jag är höjdrädd !


Det var allt från mig idag, godnatt finisar!♥


Jag diggar att skriva lite såna här grejer! Det blir roligare då :D

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Biiildbomb! :D

Nu kommer jag bomba er med massa bilder på mig hehhe :D Det e bara stå ut ;)
Okej jag lägger inte in alla bilder, jag tar dom jag är nöjd med :) Jag har faktiskt bestämt mig jag vene om jag gillar lugg jag gillar mer min vanliga frisyr på mig, om jag ska ha lugg så ska mitt hår vara helt plattat.
Men då sliter jag ut mitt hår så pass mycket. Men det är ju kul med ändrig men nu låter jag bara mitt hår vara!
Jag vill spara till riktigt lååångt hår :D







 


Bilderbilderbilder

Hellu, dagen har rullat på i skolan, gick hem efter skolan med Nathalie det var soft :) Sen gick jag hem och sitter och tar emot bilder av Maria, vi tog skit fina bilder ute idag på mig :D
Lägger in dom senare. Snart kommer mamma hem med donken jävla fett mat men vad ska man göra! Det är fan inte ofta som jag äter det! plus att jag ska ju gå varje dag!
Annars händer inte mycket tar det chill bara. Allt jag vill är att åka till gran canaria!!!

Jag och lilla Tova förra veckan. Fett ful på mig, den dagen kände jag mig inte fin :O


Tisdagar e min otursdag! Tummen ner på den

FUUUUCK! Har glömt min bok i skolan :( Åhååå tisdagar är verkligen inte min turdag, det händer alltid något just på tisdagar!!
Aja annars har kvällen vart super är färdig med min novell! :D
Sen har jag bara chillat och nu ska jag lägga mig med datan i knät och kolla på min favorit film!
GODNATT ALLA KATTER!

Lovelovelove!! Min favorit <3


Musik

Nån gullig som har lust att förklara för mig hur man lägger in låtar från youtube? :(
Blir galen ett inlägg utan musik går juue inte !

Soft dag kan man säga :)

Shushu! Sitter och dunkar musik på spotify. Asså jag blir galen igår skrev jag nästan färdigt min novell men nej så sparas den aldrig :( Sitter och skriver om nu, aah vad jag blir lack! Sen ska jag duscha. Iaf dagen har vart fett soft. Vi gick på bio med alla nior idag i gustavsberg filmen var väl helt okej, bättre det än att sitta på letion liksom! Sen hade vi matte och idrott och sen gick jag hem från brunn fan vad skönt gick med högsta volym på musik i lurar  :D Men det var soft ska sen hoppa in i duschen och plugga lite matte sen ska jag försöka läsa ut min bok idag har inte mycket kvar! :D Puss

Såhär ser man ut idag, tog dom när jag precis hade vart ute! Ser helt sär ut. Menmen så blir det efter en dag i skolan!


Får damp går inte ta låtar från youtube hellllp?

Har precis tagit ett varmt bad, nu känner jag mig fräääch :D
Är nästan färdig med min novell, jag blev faktiskt nöjd med den :)
Sen har jag kollat på massa sommarkläder åhååå blir helt gaaalen :D Finns så sjukt mycket kläder, så det kommer jag beställa nästa månad, hitta en sjukt fin skolavslutnings klänning som är plomon färgad den kommer passa perfekt när jag precis kommit hem från spaninen brun! :D
sen har jag hittat massa annat! Kommer köpa massa saker i Spanien också!
Mer har jag inte att säga eller jo det har jag, att från och med imorgon ska jag börja gå från brunn efter skolan hem det tar ungefär en halvtimme så ska gå snabbt :) fifan har ångest fan, jag äter och äter och blir tjockare och tjockare bajjjs på det :) Aja nu ska jag fortsätta skriva fingrarna av mig sen ska jag läsa sönder mina ögon peace out !

Det finns inget hinder som du inte kan övervinna, ingen utmaning som du inte kan anta, ingen rädsla som du inte kan övervinna, oavsätt hur omöjligt det ibland kan verka.


Ny vecka! :)

Tjatja :D Kom nyss hem sitter och dricker oboy. Asså seriöst jag är turstig hela tiden, det kan vara vissa dagar som jag typ är turstig hela tiden,skumt!
Igår hade jag en mysig söndag åkte till pappa kom dit runt tre och sen vid 5 kom alla gäster, det var Sofias släkt och pappas släkt. Vi hade kul jag satt i rummet med Melina och Brandon och snacka sen vid halv tolv somna jag efter att alla hade gott! Sen vakna jag klockan sex imorse hade 40 minuter på mig att fixa mig och så. Känner mig inte fin idag, känner mig helt äcklig och allt, för hemma hos mamma går jag ju upp en halv timme efter alltså halv sju men ändå känns det typ som att jag går upp mitt i natten hemma hos pappa!
Menmen det är inte ofta jag sover över där på varadagar, Men hoppas iaf att min pappa hade en bra födelsedag igår!
Dagen har rullat  på med lektioner hade hemkunskap då vi gjorde dröm tårta hahha jag jobba med Jesper och Nathalie det gick inte direkt bra vi råka glömma själva degen i mirkon tänkte jag säga men nej ugnen så den blev lite bränd men det löste sig sen!
Fast jag tyckte inte att den va god smaka som att man bara blandat ihop en deg med choklad och smör euu!
sen sista letionen hade vi slöjd, vi har hållt på med vantar, så dom vart färdiga idag! (jag har syslöjd)
Men min dag har vart bra förutom att Maria har vart sjuk :(
Men hon kommer imorgon!
Men nu ska jag skriva färdigt min svenska novell yeaaah peace!

Åhåå vill till spanien nu! Tänk och bara ligga på stranden och sola och bli brun och bada åååååh!


Tumba

Snart ska jag dra till Tumba, har precis fixat mig och stått framför spegeln hela morgonen ;)
Vi ska väl antagligen ha gäster hemma hos pappa antar att pappas släkt kommer :D
Men ha en underbar söndag, hörs imorgon ladies :D

Såhär ser man ut idag ;) Mobilkameran SUGER!

 


Söndag :)

Godmorgon alla katter, ligger i soffan just nu, vakna för en stund sen, typiskt att man vaknar så tidigt när det är helg!
AJa idag fyller min lilla pappa år, så jag tror att jag ska dit, sen sover jag över där till imorgon, eller så åker jag till min moster och kusiner som också fyllt år! Me jag tror att jag drar till Tumba :D
Men nu ska jag äta frukost och sånt hörs innan jag drar ;)

 Min liam. När han fyllde tre den 30 maj 2010 :)


Bilder på en soft lördag!

Ansiktsmask :D

Jag och Elvis min kusin. Mihii lilla bebis!! :D

Lilla prinsen som somnade!


Jag hade fotbad :)

Bror min!

Hehhe jag :D

Syster min!

Hade först den bruna som lukta choklad och nu har jag den gröna som luktar lime men den e genomskinlig :D

Och snart blir det grönsaksdipp och film myyyys :D


Wok a la evelinn !

Fifan vad gott det var med wok, åt nyss det :D Det gick bra att göra det!
Idag har jag faktiskt haft en skön dag, chillat hemma, lite senare ska vi äta grönsaksdipp och ha ansiktsmask hähä :)
Sen ska jag väl kolla på film, och sen sova vakna rätt tidigt idag, så jag är trött.
Men alla får ha en bra lördag kväll så hörs vi imorgon. Pussar♥

Galna tjejor igårkväll!

Säääzziga brudar!

hahha


Jag känner mig fet!

Hellu, igår hade jag faktiskt en mysig dag, hade en lång dag i skolan men det funka, sen efter skolan drog jag, Nathalie till nacka, Maria skulle köpa ngt minneskort till hennes mobil. Vi drog vidare in till stan där vi hämta ut biljetterna till bion, vi åt världens godaste kinamat love it! Sen så gick vi och såg filmen  Winters bone den var faktiskt riktigt bra! Sen åkte vi hem, Hanna och Tova hoppa på bussen så var vi hemma hos Nathalie och hade kul, sen vi halv ett så drog Hanna och Tova hem. så vi satt och kolla på film sen somna vi runt halv två. Och jag driver inte jag har ätit så fucking mycket, först åt jag lunch i skolan sen efter luchen köpte jag choklad och rissifrutti sen när vi kom till stan så åt vi kina mat sen till bion köpte vi två stora läsker och en stor popcorn och bacon chips sen efter det köpte vi en fet påse chips med dipp, benn and jerrys och en fet godispåse och nutella åt vi till frukost och nu har jag precis ätit våfflor! HAHAHHA aja det var länge sen som jag åt så mycket plus att det var fredag och jag hade inte ätit godis och sånt på hela veckan! :)
Just nu är min lilla kusin Elvis här och Linnea min andra kusin, vi är barnvakt åt dom, ikväll ska jag bara vara hemma ska plugga lite sen ska jag göra min hemkunskapsläxa ska göra wok så vi får se hur det går!
Men vi hörs senare peace!


Jag och Tova, igår hemma hos Nahalie vi dansa lite ;)

hahah igårkväll

lilla jag i stan igår :)

Vi var hemma hos Nathalie och gick ut med hennes hund!

Snyggt jag och hunden :D

Hanna och tova:D

Övertrött :D

jag inne på kina restaurangen igår ;)


Torsdag, avklarad! Yeeee

Hejsan, sitter i mitt rum och bara chillar ska snart lägga mig och läsa igenom det vi har prov på imorgon!
Asså seriöst jag fattar nada av det vi håller på med :O
Aja ska göra det bästa, det är ändå bara g prov :)
Men annars har jag inte gjort mycket, dagen har vart rätt seg de är alltid torsdagar, men annars har det väl vart bra! Imorgon är det fredag och jag ska på bio med mina tjejer Maria och Nathalie! Sen kanske vi sover hos mig. Eller så ska jag Hanna, Maria, Tova sova hemma hos Nathalie! Men v får helt enkelt se vart kvällen tar mig :)
Hähä. Men nu ska jag lägga mig och läsa sen blire sussa. Godnatt♥

Det är bara jag.
Och alla andra.
Någonstans där ute finns du.
Om du bara kunde älska mig.


Livet är inte alltid perkekt, men allt har alltid en lösning!

Nu har jag tänkt mycket på det här, jag ska försöka göra det bästa av situationen. Alla är inte bra på allting och jag är också en av dom personerna.
Jag ska resa mig upp och kämpa, jag kanske inte lyckas, men jag ska göra det bästa och försöka!
Jag ska satsa på saker jag är bra på och se det positivt.
Det jag har lätt för, kanske andra har svårt för. Jag får se det så.
Tanken e att jag gör mitt bästa och försöker!
Efter vissa saker som hänt, har jag blivit mycket starkare person. Jag har gjort många många misstag, men jag har lärt mig av dom också. Jag har ett helt liv framför mig, jag har en underbar familj, jag har världens finaste och mest underbaraste vännerna!


                             Jag är stolt över mig själv!♥


Trött seg sliten

yeah kan det bli värre.. JA..
Aja min kväll sluta inte bra igår, hände lite saker, somna rätt sent kunde inte sova igår, så är grymt trött. Sitter och pluggar no. Ska försöka göra mitt bästa och plugga lite matte!
Bajs på den här dagen. Jag behöver komma utomlands! Hejdå vi hörs imorgon shosho!

Så sant!

 


Help mee...

Asssåå åhh, fyfan jag är så jävla lack på vissa människor!!! Allt handlar om min jävla skola hela tiden, jag försöker verkligen göra mitt bästa med skolan, jag klarar allt, det är matte som jag har så jävla svårt för, har haft det ända sen jag börja skolan. Gick i en annan skola, innan brunn men ingen insåg hur svårt jag hade i matte det var i 8an som alla märkt att jag har det grovt jobbigt med matte. Men jag försöker göra det bästa av situationen jag får extra hjälp i skolan jag jobbar med extra matteböcker och allt, men ändå så gnäller folk om att jag inte pluggar.
Nej jag pluggar inte matte just för att jag behöver hjälp jag försöker varje dag, men allt blir ändå fel, det är allt jag kan och duger inte det så är jag väl ett ig barn i matte!
Asså åhh att en sånhär sak kan förstöra ens dag, helt plötsligt! :(
Visst jag vet att skolan e viktigt men vad mer ska folk begära? Det här är allt jag kan mer har jag inte att visa?

Ett godkänt i matte och allt skulle vara så jävla mycket bättre!


Glass, även fast jag fryser. Smart är man iaf!

Shushu, sitter och äter glass, medans jag fryser som faaaaan! Hahha. Har typ tänt massa ljus i rummet, och ska snart lägga mig under täcket och läsa! Har pluggat på idag, både engelska och svenska! Bra chey :D
Sen har jag badat och sånt! Har inte mer och säga, nu ska jag drömma mig bort! Peace!



Lovelovelove! Hela han döööööör!♥

                                                                                


TISDAG: AVKLARAD. I LIKE IT!

Hellu, sitter på mammas data och har precis skrivit lite på svenska novellen och gjort en bok rescension om boken "om du var jag" Inressant va ? :D
Aja dagen har vart bra, har rullat på, imorse var jag död men inte längre!
Jag ska plugga på hela kvällen, ska börja med min engelska och intervjuva mamma kul -.-
Sen ska jag plugga lite no, har somsagt prov på fredag!
Haha hade idrott idag, och vi träna på att dansa med en annan klass, fyfan de var sjuktkul tycker jag, höll på att dö av garv!




               
                                             Bilder från i fredags! Låten ÄGER!

Jag älskar att läsa och komma bort till en annan värld!

Dunkar musik på högsta volym, ska ner och göra te sen läsa i min älskade bok :) Har blivit helt besatt!
Annars har inte mkt hänt, har pluggat no, sen har jag gått promenad med syster och hennes kille! hehe rätt mysigt kej låter som värsta kärringen men det var fan skönt att vara ute när man suttit och pluggat och sånt!
Nej sen har jag inte gjort mycket mer.
Ska sova tidigt idag, asså jag e så jävla trött på morgonen så det inte är sant!
Menmen  vi hörs imorgon peace out!


  Bilden tagen i fredags i skolan ;)

                                                             Dör för låten! Rättaresagt dör för musik!!


Håll mig hårt eller släpp mig helt, finns inget emellan!

Vad är meningen med allt det här?
När jag väl släpper taget om dig, kommer du tillbaka, när både du och jag vet att jag är svag utan dig. Du vill se mig lida, du vill se mig gråta floder för dig.. Har inte jag bevisat allt redan?
Jag reser mig upp och försöker börja om på nytt, utan dig vid min sida. Men du trappar ner på mig, samma sak händer, jag ramlar ihop och blir lika besviken och sårad.
Du tror att jag har ett hjärta av sten. Att se hur du beter dig gör mig så ledsen, att se vilken sida du har som jag inte trodde fanns får mig att bli så besviken.
Vad är det jag saknar egentligen? Är jag värd att ha dig? 

Jag är kär i kärleken det är vad jag är..


Jag saknar inte dig, jag saknar det vi hade..


Måndag, avklarad YESS!

Det rullar på dagen har gått precis som jag vill, älskar måndagar! Har vart en vanlig skoldag, hade hemkunskap på morgonen gjorde wok fett gott!! :D
Sen har dagen rullat på med tchill lektioner.
Ohshit idag har jag vart bambi på hal is, asså det e fan ashalt ute :O
Aja nu ska jag fortsätta plugga vidare, har pluggat no och det ska jag nog göra hela kvällen har prov på fredag och jag ska fanimej ha bra betyg! nu ska jag lyssna på min underbara musik på spotify! :D


 MINMINMIN!

 

                  
                                                                   Favorit låt just nu!

onödigt inlägg

Har precis tagit ett varmt bad, amagad jag har frysit hela dagen asså!
Åt middag för inte så länge sen, sen gjorde mamma efterrätt! Fett gott!! :D
Har dunkat musik exakt hela dagen love it! Har laddat ner fullt också!
Men jag säger godnatt nu kommer inte orka blogga sen. Hörs imorgon! :)

Start where you are, use what you have, do what you can!


                                                      

Hur många saker kan man göra samtidigt egentligen?

Haha sitter och lyssnar på musik chill sådär! Pluggar gör jag också! Jag skriver på min novell, och sen laddar jag ner musik också haha det är mycket saker en tjej kan göra samtidigt :PHar inte hänt mycket denna söndag, har ätit nudlar pluggat målat naglarna hihi. Ja allt tråkigt man brukar göra på söndagar!
Vill ha sommar tänk liksom skolan hade vart så mycket bättre eller jag vill att det ska vara vår, och då kan man sitta ute och jobba i skolan, och lyssna på musik asså du gör man det ju roligt att plugga. Aja det e bara se framåt :)
Nää nu ska jag fortsätta med mitt och pumpa bästa musiken ttyl (Talk to you later)

Lillebror och jag igår! Älskar dig mest!


Jag villl och jag ska klara det här! Men jag behöver hjälp...

Hellu :)
Igår kväll kom Brandon och hans familj hem till oss :) Vi kolla ¨på film och så, eller dom gjorde jag satt i rummet med Joshua och hans kompis hehe :)
Pappa skussa mig hem nyss och nu ska jag plugga, sen ska jag fixa massa saker ja inför skolan duscha packa väskan och sånt man brukar göra innan skolan!
Just nu vet jag inte längre asså allt känns bara så jobbigt, jag har inte g i matte så jag vet inte vad jag ska göra för jag kommer inte in på ngt gymnasium jag vill gå frisör och stylist linjen och jag vill inte gå nånstanns här på värmdö jag vill gå nånstanns i stan och bara börja om på nytt lära känna nytt folk aa bara börja om! Men har lite sm¨å panik för jag har alltid haft svårt i matte, men vad jag än gör blir det fel!! Vad ska jag göra?
Jag önskar att jag var lika bra som alla andra :(

                                                                        <3


Soft lördag de behövdes!

Halloo. Sitter hemma hos papi. Har precis ätit middag, och nu äter jag godis haha :D
Men jag har faktiskt bestämt mig att bara äta godis¨på lördagar och fredagar sen får jag inte äta godis på vardagar!
Idag har vi faktiskt bara varit hemma och chillat har vart grymt trött.. Så jag har bara åkt och handlat med pappa :)
Men nu ska jag typ chilla vene vad som händer senare antar att vi bara ska kolla på film eller ngt :D hihe men vi hörs imorgon babes!

 Yeah diggar bilden maria har photoshoppat! :D


                                                       bääääääst! :D

Rolig fredag!

Hejsan alla underbara! Sitter hemma hos pappa och chillar galet!
Igår kom jag hem till pappa efter en grymt seg dag i skolan, jag fick ett par sjuukt snygga jeans, tar kanske bild när jag kommer hem till mami!
Vi var på 40 årsfest igår sofias bror fyllde år så massa folk var där och vi åt och hade kul! Jag var med Melina. Sofias brors barn hon e lika gammal som mig. vi var ute och snacka och hade skit kul sen lite senare på kvällen drog vi hem till Brandon där han var med nåra kompisar vi satt och kolla på baksmällan sen vid halv fyra kom jag hem och somna på en gång. Idag vet jag faktsikt inte vad som händer men vi får se ;) Hör av mig kanske ikväll annars imorgon när jag e hos mami! ha en bra lördag!

Jag Och fina Emelie i torsdags i skolan! <3


Ont i magen :(

Godkväll, har så sjukt ont i min mage vet fan inte vad det är!! Asså har haft det varjevarje kväll vissa kvällar gör det ont, vissa kvällar gör det skitont, och vissa kvällar gör det mindreont! :( Har vart hos doktorn och tagit tester efter tester men dom sa inte att det var ngt fel. Men det måste det ju fan vara, eftersom att jag har så jävla ont.. Aja snart ska jag till doktorn och ta blodprov så hoppas att jag får reda på vad det är!
Men iaf har läst ut min bok den var så grymt bra, haha låna den i måndags och läste ut den idag, haha rekord fan! Brukar aldrig läsa böcker så snabbt, men den boken asså man kom verkligen in i en helt annan värld!
Aja har packat, ska till papi imorgon :) Tills på söndag! sen har jag skrivit på min svenska novell! :D
Ska lägga mig i sängen, är as trött och har såååå ont i magen. Ska börja läsa min bok som jag låna idag i skolan. "När två hav möts" den verkar riktigt bra faktiskt! :D Godnatt vi hörs troligtvis imorgon när jag e hos pappa:)

Hehe bilden togs idag i skolan. Maria tog den med sin canon kamera :D

 


Älskar den här låten, den e rätt gammal men älskar den lika mycket!!  Neyo e braa asså!

Linser

Åhh jag vill ha linser, tänk att ha olika färger varje dag, fett coolt!
Visst jag är nöjd med mina ögon men fan vad kul att liksom ändra färg!
Tänk liksom o gå runt med gråa ögon! shiit :D


Åhå vill sova :(

Tjaaa, fyfan vad jag e trött och seg, vill sova!!
Aja vakna imorse och typ dog tänkte fortsätta sova, men nej  då skulle hela dagen blivit förstörd. Utan jag gick upp sen har väl hela dagen vart rätt seg, har inte alls vart konsentrerad, så ja nu det första man måste göra är väl att plugga :(
Sen ska jag läsa ur min bok, hehe idag kommer jag nog läsa ut boken, så bra var den alltså! Brukar aldrig läsa, men nu när jag väl kommit igång så är det fan skönt att läsa för det känns som att man kommer från allt :)
Aja puss på rumpään!

Shit asså bilden togs på mig somras på ung. Men maria har ändrat massa bilder på mig från photoshop rätt coolt asså! Älskar färgen på ögonen! Vill också ha pothoshop!!

          
                                                     Bästa fan!

Jag <3 läsa

Pallar inte sitta  mer vid datan, har pluggat so är jävligt stolt asså nästan färdig med arbetet och allt ska vara inne på måndag, så jag är ute i god tid :D
Haha sitter och dricker te och funderar på att lägga mig i sängen och läsa min bok den är förjävla bra asså!
Jag blir helt inne i boken, se det är  nog det jag kommer tillägna kvällen åt!
haha lät som en riktigt svensk där :)
Men ja nu slänger jag ner min data och dejtar min älskade bok ist :)
godnatt på er mina katter!

     Hollie vilken gammal bild, minns inte ens när den togs, men det för längelänge sen!

Jag har tänkt på en sak, på kvällarna lägger jag alltid in lugn musik och på dagarna lägger jag mer fart på musiken eller vad man ska säga. Men det blir ju så för jag brukar lyssna på musik på kvällarna innan jag somnar och då blire ju ofta att man spelar lugn musik. Hehhe :)


Ända gången som jag tycker det e kul att plugga!

Shushu! Dagen idag har gått bra, bara segt! Vill ha sommarlov nu! Känns redan som vi har gått i skolan i flera månader.. Men nu ska jag sluta gnälla, snart står jag utanför skolan och har sommarlov, eller somsagt snart sitter jag i planet på väg till gran canaria :D Så får jag tänka!
Aja sitter och puggar, håller på med mitt so arbete, det är rätt kul faktiskt! Ska försöka skriva allt idag sen imorgon ska jag rita alla bilder till :D
Men nu ska jag fortsätta för jag ska plugga annat också. Jag lär skriva senare ikväll. Peace!

Yeaah, bilden togs förra året, tycker den e rätt cool ;) Men iaf snart kmr min laddare till kameran då fan ska jag bomba med bilder hehe :D

 

                                                 Låten får mig att plugga hihi!


Sweet drams people ;)

Tänkte bara säga godnatt! Har fått tillbaka min data.. Min låtsas pappa stängde av internet för att vi hade bråkat, haha jävla tönt! Aja nu kan jag iaf vara inne! Har inte gjort så myckte, har skrivit på min so, sen var jag ute med min syster på en promenad, sen när våren e här då ska jag fan gå ut varje dag och liksom gå snabbt dåra! Men börja träna lite mer, om ni vet ngt bra ställe där man kan gymma som inte är så dyrt så vore det bra ifall ni komentera för jag känner för att börja gymma och göra ngt av min vardag liksom! :D
Men ja har inte mer att säga ska lägga mig och läsa ur min bok, läser boken "om du var jag" den verkar vara bra faktiskt! :)
Men godnatt finisar!

 Profilbild på facebook just nu ;)Haha byter bild typ hela tiden men vene varför känns tråkigt att ha samma bild!

                 
                                                              Göllig låt! :D

Tatuera?

Jaaa, jag vill tatuera mig innan sommaren, fast har hört att det inte är bra att bada och sola så annars kanske det bllir efter sommaren! Vill tatuera en skorpion men var vet jag inte.. några förslag??
Skulle vara kul om fler komentera min blogg hehe :)
Men vill tatuera in en skorpion just för att det är mitt stjärntecken och jag tycker skorpioner är grymt coola!! :D

 Gee mig!! :D Tills jag är 17 då ska jag iaf ha en tatuering! Fyller den 7 november så det är ett tag kvar men innan dess, då fan! :D


Tisdag

Tjatja, är grymt trött, fatta inte hur jag kom upp ur sängen imorse asså! Dagens lektioner har väl rullat på!
Önska att dagarna gick snabbare och att ngn gjorde mitt arbete! Men haha så funkar det inte. Åkte hem precis efter vi hade slutat och nu sitter jag här med plugg.Vi måste skriva om jordens inre och yttre krafter göra en liten bok med lite bilder och sånt sen ska 6åringar läsa det hmmm.. Smart som jag är glömde jag svenskauppigten i skåpet ska skriva en novell och då fick man välja bland massa olika saker så jag valde att skriva en undomsbrättlese. Några ungdomar ska till californien hihi rätt kul! :D Men nu ska jag fortsätta! Önska mig lycka till. peace!

 Jag för nån månad sen ;)

                    

natti

Guuuud vad jag är glad för min header. Paulina har fixat den!! Hon fixa den förra också asså svär hon e gryyyyym!! Tack iaf!!!! :D
Har bara suttit och chillat hela kvällen börja läsa mina nya bok också! sen har jag dushcat och suttit framför datan finns inte så mycket mer man kan göra!
Men har inte så mycket mer attt säga ska lägga mig i sängen och läsa och lyssna på musik snart fryser as mycket så bädda mig ner under täcket.
Men ha en bra kväll! Godnatt!

saknar mitt hår!

 


                                                          Kärlek till låten!

Hemma från skolan

Tjatja!! Är på fett bra humör idag! Känns bra. vet inte varför men känner mig pigg och glad!
Vakna runt halv sju och var inte trött alls kom vanlig tid till skolan börja 8.20 hade vanliga lektioner hade hemunkap så vi fick göra bullar. Fett gott :D
Så sitter och dricker oboy och äter bullar haha fetto :D nej men jag, Maria och Nathalie funderar på att börja gymma fett kul asså! Ska kolla hur mycket det kostar för ett år!
Måste fan börja träna lite nu, speciellt innan sommaren och grejer! och dessutom det är kul att göra saker på fritiden och jag älskar att röra på mig :D Aja ska fixa färdigt en jävla karta idag som vi rita vi skulle rita värlskatan men hann ej färdigt så ska bara göra det sen blire väl och chilla! ska läsa färdigt min bok. sen låna jag en ny idag! Just nu sitter jag på mammas data och skriver för mitt internet e cp, jag har trådlöst och själva usb grejen ansluter inte till internet så ska snacka med mami om de! ;) Men hör av mig senare peace out!

 Yeag dagens facelook! cpe bilder men fan det få vara så ;)
har iaf tröjan som jag köpte när jag var i nacka med Nathalie. I like it!

                    
                                       Töööng låt! Får mig på bra humööör! :D

hatar söndagar..

Hejsan, sitter i rummet och dricker te myys! Tog  ett varmt bad fifan vad skönt det var!
Jag ska strax börja platta mitt hår, kommer inte orka det imorgonbitti asså, jag kommer garanterat vara helt dööd.. Efter det ska jag nog bara lägga mig och läsa min bok. Boken heter den man älskar den e faktiskt rätt bra! När man väl läser så vill man aldrig släppa boken!
Sen ska  jag nog sussa. Fast tror att jag kommer somna rätt sent idag!. Men ja har inte mycket mer och säga om denna tråkiga söndag. Så vi höres imorgon dudes!

 

                       
                               Soft låt. Den spelas om och om igen! I like it

Jahap då har jullovet varit da!

Ligger i sängen och bara softar! Har gjort det hela dagen, men fett skönt ändå!
Ska lite senare hoppa in i duschen och föna håret och platta. Vill inte ha lockigt imorgon! Men de var faktiskt också snyggt med lockigt när jag har lugg! :D Men känner för o platta!
Ska fixa allt till skolan imorgon! Den här terminen ska vi göra två bokrecensioner så jag håller på att läser den första har snart läst ut den ;) Sen måste ja bara låna en ny bok.
Men nu ska jag fixa alla grejer och så kyss :D


Jag vill bli bruuuuun!

Rensar datan lite, tar bort massa onödiga saker! Så hittade massa bilder på mig från i somras! och sen tog jag med mig min usb sladd till Maria så jag fick massa gamla bilder! så här kommer bildbomb!

Omg, vill vara bruuun. Känner mig som värsta blekfisen när jag kollar på bilderna!

Hhaha när jag ser den här bilden tänker jag på låten som shakira sjunger Loca!! :D


Bilden togs sommaren 2009, fiiifan bästa sommaren asså jag driver inte!!
Men vi hade vart på ung08 den dagen och hade fått comviq stämpel och allt var det var! Vi vi sminka oss och tog massa fjortisbilder hahah! Fyfan minne för livet <3

Här vintern 2009,eller julen. jag hade fått adidas tröjan från pappa sen så några dagar efter jul slagga jag hos maria och vi typ satt och cama med folk från msn och tog massa bilder! :D


En gammal bild från i 8an efter skolan då jag och Maria var varje dag med varann och sket i skolan och allt!

i somras några dagar efter skolavslutningen!

somras. Saknar min hårfärg, det var min vanliga hårfärg sen hade jag lite ljusa slingor i håret!

Åhhh älskar kläderna på sommaren man kan gå runt med korta shorts och linne!! Men på vintern måste man ha värsta jackan, skor och allt :(

Okej nu räcker det med bilder! Aaaaaaaaaaaaaaaaaah saknar så galet mycket!!!!!!!!!!!!!!


imorgon börjar verkligheten!

Godmorgon boys and girls! Haha. Sitter och äter frukost! Jag vakna av att hemtelefonen ringde i mitt rum fast orkade ej svara sen kom mamma in i rummet och sa att jag  inte fick sova :(
Menmen det var väl lika bra att gå upp, idag måste man ändå somna tidigt. Men jag fattar fan inte hur jag ska orka gå upp imorgon halv sju liksom :O
Kill me! Aja idag har jag inte hellr några planer ska nog bara chilla hemma! Det är nog bäst att jag tar det lugnt nu när jag precis har varit sjuk! eller är!

old


Godkväll

Hello people! Ligger i sängen och bara softar! Är fortfarande grymt förkyld vet inte hur många gånger jag har nyst! Aja har bara vart hemma hela dagen och chillat, hjälpt mamma med middagen satt och kolla på film med dom och åt grönsaksdipp nice! :D
Har också suttit och knarkat massa depp musik. Men nu blir det slut med deppandet snart börjar skolan och det kommer gå bäst för mig somsagt 2011 ska bli det bästa året jag nånsinn levt!!
Men har inte mer att säga ska chilla en stund till sen ska jag sussa! Nattinatti

Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta!

                       

så här känner jag just nu.

Jag känner att jag måste skriva av mig lite. Vet inte vad som händer mig.. allt känns bara så himla konstigt, vet inte hur jag ska förklara, men det är ett nytt år och jag vill göra det till det bästa året! Början har vart rätt så tung, jag har bråkat med männiksor orkar inte ta ut det här, men har bråkat med en vän som står mig närmast. Just nu så ser allt så mörkt ut jag vill komma tillbaka till värkligheten hitta mig själv igen. Jag har alltid varit den glada Evelinn som alltid skrattar. Låter konstigt men jag kan inte känna samma lycka som jag gjorde förut de är ngt som känns konstigt. Det finns bara så jävla mycket saker framför mig som tex skolan, det är sista terminen och jag ska göra det bästa jag kan, men grejen e den jag ställer så mycket frågor hela tiden som jag aldrig lyckas få svar på..Typ tänk om jag inte klarar det? vad händer då? Hur kommer allt se ut sen? Jag kan liksom inte bara vara här och nu utan oroar mig för saker runt omkring mig vilket gör satt jag sjunker ner till noll. Jag jämför mig själv med folk asså jag känner mig riktigt svag.. Just vid den här situationen vill jag bara åka utomlands inte tänka på allt annat bara komma ifrån en stund spelar ingen roll hur länge, men sen komma tillbaka och vilja ha allt som jag drömmer om! Skulle det nånsinn kunna bli så?
Det finns tusen frågor men inga svar, ska jag ist ställa mig upp igen och vinna?
Kan jag bara inte få allt jag önskar!



Bildbomb, massa bilder från sommar 2010 och sommaren 2009 fyfan vad jag vill spola tillbaka tiden!!


Home

Hellooow kom hem för en stund sen från Maria. Vi hade jätte mysig dag igår, vi åkte till nacka först fatta inte varför vi gjorde ingenting där faktiskt drog mot staden gick runt där åt kinamat min favorit! Sen gick runt och chilla galet. Sen vid sju börja filmen riktigt bra film faktiskt! :D den sluta vid halv nio nio minns ej, så vi åkte mot värmdömarknad. Marias pappa hämta oss där. När vi kom hem till Maria gjorde vi varmoboy och jag och maria satt framför datan och hade trevligt! Satt och snacka och fick våra skrattatacker alltid lika kul! Vi somna runt fyra och jag lovar vi la oss i sängen sen ba aa men nu sover vi. Sen börja vi snacka igen hahah det tar aldrig slut på våra käftar hahahah :D Vi vakna idag runt tolv. Idag har jag inga planer får se vart dagen tar mig. Det börjar redan bli mörkt och det är fortfarande lika mycket snö ute :( Jag hatar vintern just nu det är bara mysigt innan julen är på g. Men nu är det nytt år och allt nu ska det bli vår! Aja nu ska jag sluta deppa och duscha! Peace!

 Filmen vi såg igår. Haha galen film asså! :D


Bio med bästa maria!

Tjatja, sitter och äter soppa eller dricker eller vadfan man ska säga :P
Har fixat mig och allt. Vi ska ta en buss som går 15.15 vi ska först till nacka för jag ska leta efter en laddare till min kamera! Sen ska vi in mot stan och äta tror jag :) Mer har jag inte att säga hör av mig när jag är hemma hos Maria chao!

 Såhär ser man ut idag då. Fin flicka! :D Jag börjar digga min lugg asså!

 

               
                                    Fäääck vad jag älskar låten! Åå får massa minnen upp i huvet

Ta mig härifrån!!

Godmorgon! Vakna runt halv elva, har bara legat i sängen och just nu sitter jag och dricker te mm bästa!!
Är fortfarande sjuk :( Men mår iaf bättre en förut, har inte feber nu, känner mig bara hostig och förkyld. Men ska ta det lugnt idag, sen vid sju ska jag och Maria på bio jag kommer inte ihåg vad filmen heter men ska kolla upp det :P Sen ska jag slagga hos Maria så det blir en rätt lugn dag ändå! Men hör av mig senare!

;)


Hosthosthost

Shaa, har precis ätit middag, mamma gjorde lasagne as gott!
Idag har jag bara chillat har städat i rummet, blev as nöjd! Sen har jag badat och mamma gjorde italiensksoppa mmm asså jag lovar finns inge bättre!
Aja har inte hänt mycket annars ska kolla på film efter film snart och sen lägga mig tidigt!
Men jag vene om jag orkar skriva mer så vi hörs imorgon bitti. Ha en mysig kväll. peace!


Godmorgon

Godmorgon, idag mår jag mycket bättre en igår, jag tror inte att jag har så hög feber så det är skönt!
Men dock hostar jag hela jävla tiden! Menmen hellre det än att ha hög feber :O
Aja ligger i sängen ska nog gå upp och dricka te sen ska jag bara chilla hemma hela dagen kolla på film och jag ska också städa i mitt rum rensa och så. I julklapp av mamma fick jag ocksåm gardniner och lakan i lila färg så jag ska byta nu :D Men hör av mig senare puss


åh vad jag vill utomlands! :(


Sjuksjuksjuk hatar det :(

Ville bara säga godnatt, har precis tagit hostmedecin. Hela kvällen har jag legat i sängen och kollat på film och snackat med massa roligt folk! Men nu ska jag sova eller ska försöka med min höga feber och min hosta! Hörs imorgon. Godnatt♥


Jag och Nathalie idag inne på newyorker! ;)


Borde jag vara nöjd?

Hello, kom hem för en stund sen. Mår inte bra idag asså, jag har typ feber och har fått värsta hostan :( Buhu vill inte bli sjuk!!
Iaf slagga hos pappa, jag vene riktigt jag blev nöjd med luggen men ändå inte, ena stunden är de fett snyggt andra stunden vill jag bara ha tillbaka mitt gamla hår men som tur är så klippte hon inte så kort lugg så jag kan annars bara lägga luggen åt sidan satt det blir snelugg! Men det tar ju iof ett tag att vänja sig.. Aja slutpratat om det, drog till nacka idag med Nathalie, vi åt på tacobar satt och snacka och så köpte en tröja också! Nu ska jag bara chilla, har tagit alvedon så ska lägga mig och kolla på film och dricka massa te. Men hör av mig senare ikväll kisses.!

Nya tröjan och nya frisyren!


Love my hair!

Hellu. Kör mobilblogg just nu. Ligger i soffan och chillar hos papi. Har precis druckit te och ätit macka. Idag åkte jag hemifrån vid klockan fem så kom till skärholmen vid sex fick vänta en stund men sedan blev det klippning. Blev grymt nöjd faktiskt kul med ändrig Hon klippte ganska mycket av mina toppar pga att jag att så slitet.. Men det kanske var lika bra. Men ni får bild imorgon. Hörs då ha en mysig dag!

Rubrik?

Ska bara packa min väska annars har jag hunnit duscha och fixa mig och allt! Vet inte riktigt när jag åker, antingen åker jag satt jag är där halv sju eller så åker jag tidigare och möter min kusin får se hur det blir! Men jag skriver nog mer ikväll via mobilen! ;) Eller så skriver jag imorgon ska ju bara sova hos pappa sen drar jag till mami! Ha en bra dag!
 
Idag har jag faktiskt på mig den tröjan som jag har på bilden svarta jeans taights och svart linne ;)


Klippa mig idag wiie :D

Sho sho vakna för en halvtimme sen. Älskar att sova!!
Idag ska jag klippa mig hehe som jag längtat ska bli kul med ändring! Min faster Velentina är frisör :D
Men jag ska till Skärholmen min kusin Claudia kommer nog dit också för att möta mig. Men iaf efter så slaggar jag hos pappa för det blir så sent ska klippa mig vid halv sju så orkar ej åka tillbaka enda till ingarö men jag hör av mig senare efter jag har fixat mig och ätit frukost peace!


 Så hoppas jag att det kommer se ut på mig idag. Har alltid velat haft den frisyren!
Det är Rihanna så ser hon ut när hon sjunger unfaithful


Godnatt!

Yeah efter en chill kväll ska jag sova nu, är faktiskt trött och måste börja vända tillbaka dygnen nu, annars kommer jag vara seriöst död i skolan.. Och den här terminen ska jag klara och få bra betyg yeah! :D
Jag har badat och druckit te och bara chillat, det behövdes idag har inte vart på så bra humör vet ej varför men allt känns bara så tungt just nu :( Det gäller och se allt från ljusa sidan! Jag kolla på just my luck bra film!
Men vi hörs imorgon när jag vaknat peace!'

Your love is my drug.. 


                                                          Shayne Ward - No U Hang Up.

Vi kör dom sista dagarna nurå!

Mina rädlsor, hmm, jag är rädd för att bli sårad igen, har blivit det  en gångoch det gjorde så ont asså! Jag vill inte uppleva det igen :(
Det sägs att tiden läker alla sår men ärren kommer alltid sitta kvar..
Jag är rädd för spindlar fyfan jag hatar spindlar och småkryp!! Jag kan också vara rädd för höjder som en gång när jag åkte katapulten på grönan det var första gången och jag vill testa men usch jag fick sitta ytterst mot havet asså fyfan jag tror aldrig jag varit så rädd i hela mitt liv. Eller okej det kanske var lite att ta i men då insåg jag att jag var rädd för höjder sen dess har jag aldrig gillat höga saker..  Jag är rädd att förlora mina närmsta! Det finns lite olika saker som jag är rädd för faktiskt, de är rätt jobbigt. Det är också jobbigt för när jag är hos min pappa är jag som en helt annan person än vad jag är hos min mamma, hos mamma är jag mer öppen jag liksom kan sitta och snacka men hos pappa är jag alltid blyg okej vet inte varför jag kommer in på det men det är så det är liksom ngt jag försöker kämpa för! Jag tycker det är jobbigt att vara blyg!

                                                         
Min favvoritplats. Ja de finns många platser som jag älskar men platsen där jag älskar vara hos är hos mina vänner kanske inte en plats men älskar att vara hemma hos dom liksom jag är verkligen ingenting utan mina vänner. Fan asså igentligen vem hade velat leva utan sina vänner? Tänk att komma till skolan utan att ha några som väntar på än eller att vakna på morgonen och kanske mår dåligt och just vid den situationen vill snacka med ngn men så har min ingen så platserna som jag älskar att vara är hos mina vänner! Jag älskar också att vara ute och bara gå och snacka! Mest på sommaren dåra, men det är mysigt på vintern också. Jag är en ute tjej :D

 detta saknar jag-

Asså det finns mycket saker som jag saknar om jag ska vara helt ärlig. Det var när man var liten då problemen inte fanns okej jag säger inte att jag har värsta problemen men asså man bråka aldrig med sina föreldrar eller syskon eller asså ja dom närmsta.  Man kunde liksom umgås med alla utan att det var bråk, kärlek var inte värsta grejen! Asså allt var så speciellt när man var liten nu har allt blivit jobbigare igentligen det är mycket saker folk begär.. Skolan är tungt, man lever typ bara i skolan visst vi har lov men när vi väl går i skolan så känns det typ som ett jävla fängelse man pluggar en hel dag plus att man får läxor så man får plugga när man kommer hem också.. Visst det är upp till en själv om man väljer att plugga eller inte, men vem väljer inte att satsa på sin framtid liksom? Men det borde finnas lite mer frihet som när man var liten. Det saknar jag.
Eller mina vänner vi hade många bra tider, men allt har förendrats nu lever typ alla olika liv asså what? Varför ska det behöva vara såhär egentligen :(
Jag vill spola tillbaka vissa saker som man aldrig längre gör nu för tiden :(
Det finns grymt mycket saker jag saknar, menmen en dag önskar jag att jag kunde vakna och allt jag ville fanns där! Alla mina önskningar..


Det här är jag bra på: Ja alla är ju bra på nånting! Jag är bra på att idrotta älskar att springa och simma och röra mig! Jag är bra på att äta hähä :) Älskar mat jag är typ alltid hungrig så tex om jag är hungrig behöver man inte ens fråga liksom haha okej låter som värsta fettot men utan mat kan vi ju inte leva.
haha det finns säkert mer saker jag är bra på men ingenting jag kommer på just nu! ;)
 

Så vill jag avsluta livet: Ja asså jag ska ju välja gymnasium snart och jag ska välja frisör och stylist, ända sen jag var liten så har jag alltid älskat att hålla på med hår och liksom göra om männsikor eller asså fixa nya kläder som passar just den personen!
Men jag hoppas iaf att jag kommer in i ett bra gymnasium träffar mer vänner helt enkelt lär känna nytt folk bara börja om på nytt det ska bli så skönt! trivs inte i min skola som jag går nu :(
Men ja hur jag vill avlsuta livet är väl ganska svårt. Asså jag vet ju inte hur min framtid ser ut. Iaf jag vill alltid vara lycklig ha ett bra jobb tjäna bra med pengar och bo fint och kunna åka utomlands med vänner eller vem vet snart kanske drömprinsen kommer? hihi


take me away

Hejhej, det var ett tag sen jag blogga.. Men jag åkte hem från pappa idag ist :)
Skulle ju åkt hem igår men vi åkte till min farmor och var där så jag stanna där ist :) Har börjat vakna skit sent inte alls bra dagarna bara rinner förbi ju :(
Kändes som att det var nyss man länkta tills det blev julov och nu är det liksom inte långt kvar till vi börjar skolan.. Åh orkar verkligen inte!! menmen det är sista terminen plus att den 25 maj åker jag och pappas familj till gran canaria can`t wait!!
Aja det är bara se framåt har iaf haft en underbar jul och nyårsafton!
Nu är det 2011 alltså nya tag!
Idag ska jag bara chilla hemma ska kolla på filmer och sova tidigt för är grymt trött! Men hörs senare pusspusspuss!
Balito Beach
Här var vårat hotell balito beach när vi åkte den 27 februari 2008!  Nu ska vi åka lite längre bort kommer ej ihåg vad det heter men lägger upp bild när jag vet ;)


Gott nytt år!

hello people! Jag är död kan jag säga. somna runt sju hade iaf en riktigt bra nyårsafton!! Sofias släkt var här det var högsta volym på musik alla dansa vi tände raketer och jag precis om ett nyår ska vara :D
Nu är det 2011 helt sjukt snabbt ett år har gått! Det här året ska bli det bästa nånsinn!!
Ja var på cirkus cirkör i torsdags grymt bra! Men jag skriver mer när jag kommer hem till mamma satnna hos pappa idag för vakna runt ett och palla inte åka hem :P
Men ha en bra fortsättning ;)

 Yeah, igår. Melina, Joshua och jag. Haha knas bild ;)