Ny dag, lördag

Heeeeej det är lördag och jag är fixad och klar för en ny dag, ska berätta om igår iaf,satt ju hos ebba och gjorde färdigt min svenska uppfigt kändes bra det! Sen drog vi hem till mig och jag lämna massa grejer, sen drog vi till brunn sen mötte vi ellinor som skulle hem till sin pappa men hon valde att va med oss så vi mötte nathalie så drog vi alla fyra in till stan jag och ebba åt kina mat och dom på donken sen vänta jag och ebba i slussen på sahin oh den andra killen kan jag inte stava men iaf, sen åkte vi mot brunn där vi chilla hela kvällen, där mötte vi också upp paulina och resten av folket haha. Ja men det var min dag igår och jag och ebba slagga hos mig och idag ska vi dra till tumba vi ska vara barnvakt till min Liam. Så där kommer vi vara, men jag skriver imorgon puss ha en bra lördag!


Jag i onsdags på idrotten ;)


Jag älskar lov!

Hejsan vakna för en stund sen sitter hos ebba och vi äter frukost, har också hunnit duscha och fixa mig. nu ska jag plugga satt jag har allt färdigt sen så typ senare ikväll ska vi typ hem till nathalie får annars se vad som händer, hörs senare!




Bilden är från i somras


Shontelle ft akon- stuck with each other


Torsdag och höstlov

Hejsan people, sitter hos ebba nu, har vart en sjukt lång dag känns som det iaf eller aa det har ju iof hela veckan varit, men aa. Hade vanliga lektioner idag till två sen så typ chilla vi runt jag Ebba Nathalie och Maria vi hade ju brunnsmässa, var väl helt okej, det var elever från g2 asså gustavsbergs gymnasium från frisör linjen så dom fixa mitt hår sen åt vi typ i skolan sen vid sex fick man gå. Iaf jag Nathalie och Ebba drog till gustavsberg o köpte godis och chips och läsk fyfan vad gott det var! Men jag driver inte jag har sjukt ont i min mage nu.. aja sen chilla vi på brunnen en stund och sen drog jag och Ebba hem till henne och nu har vi typ sjukt karaoke haha och chillat bara. Men vi hörs imorgon godnatt sweet dream!
Jaaaaaag har höööstlov nu wiiiiiieee!!
finns ingen annan bild så tog den här från ebbas data bilden togs för typ två år sen.
El strip club- dj nelson. ÄÄÄÄÄLSKAR LÅTEN!

Seegt! Orkar inte mer

heeej, kom precis hem, är död vill bara ha lov nu asså fyfan men en hel dag imorgon och en sjukt lång dag, har brunnsmässa så slutar klockan sju.. Men är ledig på fredag så det blir ju nice! Aja idag har dagen rullat på i skolan har inte vart taggad på att jobba så har mest skrattat bort lektionerna inte bra.. Men sen efter skolan drog jag Nathalie Ebba och Kim till stan, sen drog vi till brunnen och jag och ebba kolla på chao bella bra film det. och nu ska jag plugga ska göra färdigt uppgiften men aa vi hörs imorgon puss o godnatt!


Bilden togs för nåra veckor sen :)

 

          

                                                          Fire från filmen camp rock. äääälskar!


Ge mig fucking höstlov, det är jag värd!

Hejsan, idag är det inte min dag, usch vill bara ha höstlov nununu! Iaf dagen har vart seg och jag önskar att det kunde gå snabbare! Aja somsagt skola som vanligt gillar inte tisddagar men iaf sluta två men var tvungen att stanna kvar i skolan för att vi alla nior skulle kolla på en tre timmars lång film men vi kolla bara två timmar för sen fick alla gå så vi ska se resten av filmen på en lektion men iaf sen nu sitter jag och pluggar svenska, sen ska jag sova, så vi hörs imorgon då jag nog är på bättre humör godnatt åde!



Som tur har jag den här bruden som gör mina dagar! Love you sunshine!

                                                                 Akon- sexy bitch. Dagens!


snabbt måndag, Härligt!

heeej har precis kommit hem från stan åkte dit efter skolan med ebba och nathalie. Dagen rulla på i skolan hade prov o grejer men aa. och nu ska jag fixa mig lite snabbt för att sedan dra till morfar på middag med mamma. Min moster ska hämta mig snart. Min andra moster cornelia fyller nämligen år. men hörs när jag kommit hem puss!



saknar sommar 2010!

                           
                                                                       chris brown- yeah 3x. Älskar låten, och Älskar han!!

Turkiet 2011

Hur fan lyckas man glömma en sån sak, förra söndag nämligen fick jag reda på att vi ska åka till turkiet den 24 maj i två veckor kommer hem den 7 juni fyfan vad jag längtar asså grryyymt! Haha glömmde helt bort att skriva det, men ville bara säga det:D Ibland är bara livet så perfekt asså!



Paradiset!!


Trött, trött o ännu mer trött

Hellu gott folk. Är grymt fuckiing trött idag, somna runt två igår och vakna halv elva, iaf hade mysig kväll igår Shain ebbas ex va hos oss och hans kompis så vi typ åt, skratta och sånt. sen drog dom hem runt kvart i ett. Sen idag har jag och ebba vart inne i stan jag köpte en halsduk och sen åt vi kina mat som vanligt, sen drog vi hem och kolla på film, vi kolla på 13 snart 30 och hon drog för inte så länge sen, och ja har badat och nu äter jag, ska försöka plugga lite har hemkuskapsprov imorgon kill me orkar inte är för trött vill bara ha looooov!! Aja säger godnatt nu för kmr inte orka skriva mer så ha en nice söndag puss!



                 
                                                   Rihanna ft Drake- What`s my name. Gryym <3

hemma hos ebba mys

Heeeellu! Sitter hemma hos ebba just nu vi är hemma själva eller asså hennes föreldrar är inte hemma så vi ska passa hennes lillebror elias som är 3 år och två kill kompisar kommer hit snart. Men iaf igår hemma hos pappa gjorde vi inte så mycket vi drog och köpte godis och så. Sen var vi hemma och chilla vi kolla på step up 2 och aa sen idag drog vi hem o h har bara chillat o  nu ska vi göra tacos är as hungrig men vi hörs senare eller imorgon!



Vinterland

Hej gott folk nice med fredag men inte att det ska snöa satt bussarna ställs in usch! Liksom första dagen det snöar så ställs bussarna in asså dom får ju räkna med att det är såhär det kommer vara i vinter! aja sl suger, så men iaf hade en lektion idag och sen ringde mamma mig och sa att jag kunde gå för de är bara en buss som går som jag kan ta t tumba så jag var tvungen att sluta nu så aa nice var det ju iaf annars hade jag fått sluta 15.40 men iaf ebba hänger med mig till tumba så får se va som händer ikväll men jag hör av mig imorgon pussar! ha en nice fredag.




På med vinter kläderna!

                   
                                                Eddy wata- i love my people. Looove de e fredag woho!!

slutat

hello people sitter hemma hos ebba jag skulle egentligen slutat 15.30 men hade håltimme sista lektionen så fick jag sluta 13.40 men iaf har vart vanlig dag i skolan lägger in en bild sen dagens låt också men nu ska jag vara med ebba och vi hittar väl på ngt hörs senare puusss !



                        
                                                        Alexis y fido ft daddy yankee- Rescate

rolig onsdag!

Hello gott folk, har nästan precis kommit hem från stan sooft, har vart en riktigt skön dag i skolan har rullat på med lektioner hela dagen och har tagit grymt mycket bilder för maria tog med sig sin canon kamera sjukt fina bilder har vi tagit. Men iaf sen efter skolan drog jag och Ebba till stan jag fick med mig ett par jeans en tröja och örhängen och en sminkväska eller vad man säger. Ja men mer har jag inte att skriva vi hörs imorgon!Peace




Bilden tagen idag! 

                               
                                                                     Mohombi ft Nelly- miss me

Kokosbollar

Hejsan sorry för att jag inte har skrivit men har inte haft tillgång till data, iaf har haft en grymt rolig helg orkar inte berätta allt men har iaf vart med ebba hela helgen och vi har skratta och haft det riktigt kul och nu är ebba hos mig och vi ska göra kokosbollar vi sitter och dunkar dagens låt slänger in den men hörs sen. Puss




                                          dör för låten!! Shakira- loca ft deeziee rascal

Trööööött

Hejsan sitter och dunkar musik har faktiskt bara chillat hela kvällen orkar inte plugga idag så tare soft, har fixat i rummet och sånt. Ska berätta om igår glömde nämligen skriva, iaf hade grymt nice dag tog vanliga bussen som alla i klassen tog och vi åkte vidare in till stan där vi skulle på nått grej med son det var inte direkt kul men det funka sen vid elva redan fick vi sluta så jag drog hem till Ebba, hon går ju skola på distans så vi åkte in till nacka åt kina mat och hon köpte lite kläder sen gick vi runt där en stund sen  vidare till fåglvik där vi hämta hennes lillebror på dagis, så vi var barnvakt till han till halv åtta då hennes mami kom, sen så åkte vi hem till mig med pizza och vi åt sen så plugga jag och vi satt och snacka och hon sov här så vi vart vakna ganska sent och sen vakna vi imorse och hon drog hem och jag till skolan sen har dagen rullat på i skolan med prov som gick helt okej kunde gått bättre men det funka utmärkt, jag är nöjd iaf:) Sen har jag bara ätit middag och sånt snackat i luren. Ska lägga mig tidigt för är grymt trött och så, men hör av mig imorgon godnatt och puss.


Bilden tagen idag ;)


Tisdag- riktigt seg dag, men nu är humöret på topp, så ska det va!



Här sitter jag i min ensamhet, pluggar är hemma helt själv mamma och min lossas pappa är på nått möte kommer hem vid nio bror är ute och cyklar med nåra vänner och syster min är hos sin kille, har skrivit unikum och just nu jobbar jag med svenska sen ska jag plugga till engelska. Dagen har vart riktigt seg har vart sjukt trött och hatar tisdagar! Men nu är humöret ¨på topp ska äta sen blir det mer plugg hörs innan jag lägger mig pyss !








ingen vanlig måndag i skolan iaf ;)

Hejsan har vart en väldigt nice måndag, första lektion hade vi metorstid sen hade vi hemkunskap och vi gjorde skoans eller hur fan man stavar jag jobba med Linn sen efter det hade vi två timmar hål timme om inte med så jag och Nathalie drog till nacka och jag köpte världens finaste tröja sen drog vi till gustavsberg där vi mötte upp alla från klassen sen gick vi på teater, teatern hette frossa var väl helt okej bättre att gå på teater en att sitta i skolan iaf hehe. Sen efter vid två mötte jag upp Ebba hon kom hem igår hon har ju vart hos sin pappa som jobbar med cirkus i typ en evighet så hade inte träffat henne på sen i somras då vi bara var i en vecka:( menmen nu är min tvilling back! Aa vi åkte in till stan gick runt och snacka för de mesta sen var vi på brunnen en stund och sånt, och nu ligger jag i sängen har pluggat lite engelska har prov på torsdag nämligen.
Men skriver mer imorgon pussar
kan inte ladda upp bilder från idag ska försöka imorgon men laddar upp en bild från i lördags hos papi på mig!

                         
                                                   dagens låt. Pitbull- hey baby

Fredag lördag söndag

Hejsan har ej skrivit pga att jag har vart hos pappa och så och har inte vart inne på datan, ska berätta lite om min helg. I fredags var det valig dag i skolan hade matteprov och det var lättare än vad jag trodde har annars skit svårt i matte men det löser sig ju alltid när man pluggar! Sen efter skolan så åkte jag direkt till pappa och vi åt middag sen kolla jag och Joshua på film vi såg the last song. sen somna jag as tidigt sen igår så var vi först och kolla på pappas matsch sen gick vi till ngn lokal i norsborg där dom alla skulle äta men då gick jag hem till Claudia min kusin och sen senare så gick vi till hennes kille sen planera vi att ja skulle slagga där så vi gick och mötte hennes kompis Loreto och så var vi ute en stund sen gick jag och köpte godis och läsk och gick hem till henne och kolla på Paranormal activity grymt läskig sen somna vi och idag hämta pappa mig och sen  åkte jag hem till mamma bara har precis tagit ett varmt bad och ska göra te nu har fixat en ny facebook och msn men nu ska jag fixa till skolan ha en bra söndagkväll hörs imorgon!



Jag och min fina liam i helgen!


inte min dag idag

Känns inte som min dag idag, vet inte varför men känns rätt tungt allting känns så jobbigt just nu.. Hoppas att jag är på bättre humör imorgon dåda.D Förresten det är en månad kvar tills jag fyller 16 år, ville bara säga det.
Har ätit middag duschat och nu fixar jag lite i rummet packar och sånt, sen ska jag plugga lite svenska, jag tror inte att jag orkar skriva mer för idag men vi hörs annanrs imorgon på morgonen eller under helgen, är ju hos pappa så ska försöka blogga så gott jag kan men annars hörs vi på söndag. Men ha en bra kväll godnatt!





Bilden togs igår.

     
                         Britney spears-Born to make you happy. Kommer aldrig tröttna på låten! loooove

Hatar regn!

Hejsan, är inte på humör har hänt lite grejer orkar inte ta upp det, men hoppas att det löser sig.. Aja har vart i skolan idag vanliga lektioner och sånt sen tog jag 16.04 bussen hem, och ska strax plugga matte och sånt! Sen ska jag städa lite i rummet och packa lite ska till pappa imorgon,men vi hörs senare lägger in en bild och dagens låt peace



 

                           
                                                                      Lazze- My hero

Plugg, plugg och ännu mer plugg

Jag är så sjukt jävla trött, har precis tagit ett varmt bad, och ligger i sängen känns som att jag kommer somna sitter och knarkar en låt också grymt bra! Lägger upp den. Men inte får man somna heller utan jag måste fortsätta plugga vidare! sen ska jag göra en kopp te och gå och lägga mig. Nu behöver jag helg! Den här veckan har gått grymt snabbt till skillnad från alla andra veckorna. Men nu ska jag lyssna på musik plus plugga önska mig lycka till hörs later!


                            
                                                               Shontelle- Impossible

onsdag

Hejsan gott folk, kom hem runt två eller kanske tidigare, fick nämligen sluta halv två annars slutar vi 14.50 på onsdagar men vi hade håltimme så jag drog hem och har dunkat musik och bara pluggat inte roligt jag pluggar matte just nu, har matteprov på fredag, så plugga är väl det jag kommer göra hela kvällen. Men ska forsätta ville bara säga att jag lever! Hörs ikväll!puuuuss




                            
                                                     Chris brown- I wanna be, dagens låt!

fryser..

Hellu gott folk, har precis tagit en varm dusch fan vad nice! Har frysit typ hela dagen.. Aja sitter och smsar med lite männiksor och sånt, ska berätta lite om min dag, vanlig dag i skolan sluta 2 vilket jag älskar! Sen drog jag hem till min lilla gulliga mormor, som häjälpte mig med läxor, sen åt jag middag, sen drog jag hem gick hem från brunn och kom hem runt sju. Och ska göra te med syster min, hon är nämligen sjuk stackarn! Men tror inte att jag kommer orka skriva mer, ska läsa lite ur min bok, sen blire väl sovdags, men vi hörs.
Bilden är tagen idag!


 

                            
                                                 Enrique iglesias ft usher- dirty dancer. Lovvve it!

Bullar är gott, men får ångest kommer bli tjock om ja inte redan är! :Oshiiit

Hellu, har precis drukit te och ätit bulle, har hjälpt mamma att städa i tvättstugan och resten av no läxan ska jag göra imorgon fattar inte ett piss så maria får hälpa mig hihi, fick ett sms från Ebba också hon är i germany, och hon kommer hem på söndag har inte träffat henne på as länge var med henne en vecka i somras sen har dess har jag inte träffat henne! Aja sitter och dunkar lite musik och sånt. ska packa idrottskläder och sånt sen blir det väl lite chill sen läggdags, men vi hörs imorgon, godnatt puss på er!


Summer 2010, saknar.

                       
                                              Enrique iglesias ft Akon- One day at a time. Dagens låt! har gått och sjukt på den hela dagen!

kanelbullens dag visste inte :O

Sitter och gör no läxa fattar inte ett piss, usch! Aja efter vi har ätit middag ska   jag hälpa mamma att baka bullar hehe så det blir gott eftersom det är kanelbullensdag visste inte det faktiskt, så det är väl klart man ska baka bullar! Aja nu ska jag fortsätta kämpa med min no:( aja hörs senare!


Älskar dig mest Ebba!

 
Nightcralers- pusch the feeling on


Måndag avklarad!

hellu gott folk! har precis gjort färdigt än bok recension, ska forsätta plugga åhh orkar verkligen inte men finns inte så mycket att göra åt saken! Iaf vanlig dag i skolan hade hemkunskap och älskar det, jag jobba med jepser och Maria och vi gjort nån biff med ris och nån sås det var grymt gott faktiskt hähä, Aja vi hörs senare!
Lägger in en bild från i lördags ;)


                                                             Jay sean- Down ft Lil wayne

                                                  


Hur snabbt ska helgerna gå egentligen?

Hejsanhejsan kom nyss hem från tumba iafall ska berätta om min dag igår, jag och maria åkte in till stan och åt kina mat sen gick vi runt och kolla lite sen kolla vi på bion vi såg ju filmen tusen gånger starkare riktigt bra faktiskt!! Sen efter tog jag tåget mot tumba där pappa hämta upp mig sen mötte jag melina och vi gick tillsammans till Emelie där typ Monika shenyfer fara och massa mer var vi hade faktiskt rätt kul vi dansa skratta prata sen vid tre somna jag Monika och Shenyfer i en säng sen vakna vi alla runt tolv och åt pizza till frukost nyttigt! hahaha aa sen tog jag tåget hem och gick från brunn hem och nu ska vi snart äta middag sen ska jag ta en lång dusch och bara chilla. Min telefon har ju också gott sönder så vet inte hur jag ska göra men det löser sig nog men bilder kommer senare från i fredags och sånt, puss



Fixad o klar

Nu har jag precis fixat mig, vi åkte med belinda och hennes mamma hem så dom lämna av mig och Maria vid återvall. Vi ska ta en buss som går till stan 14.25 så vi ska väl gå runt där en stund innan bion börjar sen efter åker jag mot tumba! Men jag kommer nog inte blogga ngt mer idag, men ha en bra lördag så skriver jag när jag kommit hem till mamma imorgon. Peace♥






Dagens låt! Kelly rowland- Forever and a day


Alltid lika pigg och glad när man vaknar.

Hejsan vi vakna för en liten stund sen, fyfan vad vi var rädda igår, när vi alla skulle gå och lägga oss börja det ringa i köket och maria gick in i köket men kunde inte hitta luren, så vi våga inte sova för vi skrämde upp oss själva så maria satte på musik på luren och då somna vi, och vi ska strax äta frukost, ska bara berätta lite om vad som händer idag, jo maria ska följa med mig hem så ska jag fixa mig sen ska vi på bio vi ska se filmen "tusen gånger starkare" som börjar klockan 5. Sen efter ska jag till Tumba och träffa massa folk haha, nej men Melina och hennes kompisar ska jag vara med så vi får se vad som händer då! sen slaggar jag hos min pappa, men jag hör av mig innan vi drar mot  stan, pussar!

laddar upp lite ego bilder som vi tog igår hehe.











Älskar tröjan som jag har på mig! Hihi


är med mina brudar bella och maria :D

Hello, just nu sitter jag och Maria och Belinda och dricker te och äter toast, riktigt gott, vi kom hem runt halv elva och vi har suttit och snackat, men nu ska jag vara social och snacka med dom, vi ska väl också strax lägga oss men hör av mig imorgon när vi vaknat, godnatt!



en bild som vi tog idag, min nya tröjan


Chill på brunnen

Hejsan sitter och chillar på brunnen med Belinda och Maria och nåra andra är här, vi ska snarrt äta nudlar haha. Aja efter skolan så drog jaag och Maria till nacka sen senare kom Belinda så jag fick med mig två tröjor en kofta från ginatricot och en annan från hm skit fina! Och nu ska vi vara på brunnen sen ta en buss som går 22.10 hem till maria jag och Belinda ska slagga där s¨¨ det blir najs, men jag kanske hör av mig senare hos maria puss så länge!

Freeedag wwwwwie

Godmorgon people sitter i köket och ska precis äta frukost, tänkte skriva lite snabbt om min dag, det är ju somsagt fredag och livet leker! Woho förutom att jag har en as lång dag, börjar 8.50 och slutar 15.40 usch menmen det är väl bara stå ut, sen efter ska jag till nacka med Maria oh Nathalie och kanske Belinda. Så ska kolla runt lite hoppas jag får med mig ngt hem iaf :D Men jag hör av mig när jag kommit hem, ha en bra fredag!




     
                                                      Jay sean- Tonight loooove!