Om livet bara kunde vara rättvist

Godmorgon tänkte jag säga nej men gokväll kanske passar bättre.. Ligger i sängen och dricker varm oboy och bara chillar, håller på att skicka porträttet till min lärare också är inte helt klar måste göra två bokrecensioner men det klarar jag! Men orkar inte skriva mer! Har bråkat med min mamma och grejer så är inte på humör, men vi hör av mig imorgon godnatt♥




 

                              
                                                             Britney spears- Everytime

Syster min!

Har inte pluggat ngt, vet igentligen inte vad jag ska plugga har ju typ pluggat hela veckan så allt är typ klart, ska bara skriva in lite saker i svenska porträttet. Min älskade syster har också kommit hem, hon har ju sovit hon sin  kille hela veckan så det var ett tag sen man snacka med henne! Aja har suttit och dunkat musik annars, och Inga en tjej fixar min header så vi får se hur den blir hihi! Men hör av mig senare peace♥

 

 

 


Jag och Ebba, saknar dig grovt mycket kom hem bebo!


En dag kvar till fredag :D

Tjena people kom hem nyss har haft vanliga lektioner, sluta 13.40 eller bara jag eftersom att jag åkte till doktorn sen efter tog jag bara bussen hem, och ska plugga lite har faktiskt inte så mycket att plugga så soft blir det! Men ja har inte så mycket mer att säga, så vi hörs later puss!



        
                                               Lil Wayne- Da Da Da. Dagens låt!

Woooho, det börjar gå bra för mig!

Så nu har jag gjort färdigt mitt författarporträtt som ska in på fredag woho! Har också hjälpt mamma med middag och Paulina och hennes kille Micke kom hit och åt middag, första gången jag träffa han, menmen sen har jag laddat ner massa ny musik till luren, i like it! Och ska sätta mig i soffan och bara chilla galet, är sjukt trött så komemr väl typ gå och lägga mig snart känns det som. Nej men tror inte att jag kommer skriva mer, så skriver imorgon efter skolan, hinner aldrig skriva på morgonen när jag ska till skolan det blir för stressigt. Men har vanliga lektioner måste gå tidigare från skolan pga att jag ska till doktorn imorgon. Men jag hör helt enkelt av mig när jag kommit hem. Godnatt pöss på römpan!




Yves Larock- By your side


Music is my drug

Omg jag dör för låten, sitter och lyssnar på den om och om igen det får bli dagens låt!




        
                                                                    Akon- Angel

KILL ME

omg kill me, det här var jobbigare en jag trodde, kom nyss hem från orienteringen. ska strax hoppa in i duschen känner mig äcklig och allt, sen ska jag börja plugga.. Aja tog bussen härifrån imorse och sen mötte maria upp mig och Nathalie sen mötte vi upp alla och vi börja springa gick ju inte sä värst bra plus att jag var så jävla turstig menmen vi klara oss tillslut. Aja ska hoppa in i duschen så¨vi hörs senare mot kvällen. Pussar!





Aw saknar dig min fina lillebror, gammal bild, BIG LOVE!


Taggad

Godmorgon! Vakna för en stund sen, har precis fixat allt ska gå ner och äta frukost. Är faktiskt lite taggad på att orientera vi ska springa 1 mil får se hur det går, men det är alltid lite kul att springa! Jag slutar senast klockan 1 och då ska jag bara hem och plugga gärnet, ha en bra dag, puss på rumpisen!
Önska mig lycka till!


Sommaren 2009!

         

Natti

Såå nu ska jag stänga av datan, så kan höra av mig imorgon på morgonen, min buss går härffrån 08.17 så jag kan ta det lungt imorgon, eftersom att man behöver ju inte driket fixa sig när man ska orientera. Så jag säger godnatt så hörs vi imorgon. Peace♥
Bilden togs igår hos maria !
 


Puuh trött

Hellu, kom hem nyss är helt slut! Aja har haft skön dag i skolan sluta klockan 2 drog hem till min lilla mormor och hon hjälpte mig och plugga och så åt jag där, sen tog jag bussen som gick från centrum vid sju och hoppa av vid brunn och gick hem, duktigt! Sitter nu och och bara chillar, är så trött, ska fixa till imorgon, vo har orientering på björnö imorgon. Men hör av mig senare!



                            
                                                     Omg vad jag saknar, låten påminner om den dagen!

seg

Sitter och chattar just nu, ska strax dra mig på sängen, tog ett bad och sånt och nu känner jag mig riktigt trött, så nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon!

Bilden togs idag hemma hos Maria ;)


Rihanna <3

Lägger in lite låtar på rihanna som är dom bästa, jag var på konsert i hovet den 12 mars 2008 och såg rihanna, och asså hon var så grymt älskar hennes låtar! Hon är verkligen Grymt bra!





When i look at you

Hellu, har precis ätit middag mums! Ska strax hoppa in i ett varmt bad, fyfan vad nice(y) Sen ska jag bara fixa lite inför skolan imorgon och sova tidigt. Jag var ju hemma hos Maria, Belinda följde inte med för hon skulle bort så Nathalie kom också så vi satt och kolla på film, vi såg "The last song" Grymt bra film, såg filmen på bio i somras och nu har den kommit ut på dvd så maria har köpt den!Sen kom jag hem runt fem. Slänger in dagens låt och en bild, hörs senare. Peace!
Bilden tog Belinda på mig igår(a)

                               
                                                         Texten är så grymt jävla bra, Älskar Rihanna!

Studiedag woho!

Hejsan, har precis ätit frukost. Sorry att jag inte skrev igår men belinda var ju här så hann inte, iaf hon kom runt sju och vi satt och snacka tog lite bilder skratta sen somna vi runt ett. Ska strax hoppa in i duschen jag belinda och Nathalie ska dra hem till maria vi ska typ kolla på film och sånt! Men skriver ikväll pussar!


Jag och belinda igår hihi!


lagar mat

Duktig som jag är hjälper jag mamma med mat! Har inte gjort mycket alls sen jag kom hem har typ fixat i rummet, tvättat, och kollat på tv, och snart kommer Belinda hit också så det blir najs!



Vinter 2009


Åhå ge mig sommar!!


Alltid lika kul med helg!

Hejsan people! Har precis kommit hem till mamma, igår var de en riktigt mysig dag. Vi skulle ju åka in till stan men ist kom camilla och hennes mamma hem till oss sen senare drog vi till huddinge och åt middag på en italiensk restaurang, och jag åt pizza riktigt gott. Sen gick vi och köpte godis sen åkte vi hem och jag camilla och Melina satt och snacka och lyssna på musik sen senare så gick vo ut med melina och massa andra och va ute och chilla runt, sen somna vi runt halv två hade rikitigt kul iaf! Sen drog  dom hem idag efter vi hade ätit frukost och sånt, och jag drog också hem så nu sitter jag här hemma ska ta ngt och äta och försöka få tag på Belinda som ska slagga hos mig och vi ska typ bara kolla på film och sånt, har somsagt studiedag imorgon woho!
Men ha en bra söndag hörs ikväll!♥




Ganska gammal bild åde ;)


Lördag!

Godmorgon gott folk! Har ätit frukost och sånt, ska strax börja fixa mig jag sofia joshua och liam ska dra in till stan för att möta upp en kompis till oss Camilla heter hon, hon är lika gammal som mig och det var typ två år sen jag såg henne om inte mer. Så det ska bli kul, vi ska typ va i stan sen så får vi se vad som händer camilla och hennes mamma ska iaf sova hos oss! Men ha en bra lördag hörs imorgon♥






Min gulliga bror. Älskardig mitt allt !


Helg!

Hejsan kom hem för inte så  länge sen till min pappa! Haft vanliga lektioner idag, hade prov också det gick bättre en vad jag trodde att det skulle nu väntar man bara på resultat! Sen sluta jag vid 15.15 så tog bussen till tumba och guud vad myckwet folk det var i tåget! Har ocksåå  precis ätit middag och nu så får vi väl se vad som händer men hör av mig när jag har tid!
Ha en bra fredag♥




Klass fotot år 2010, Ganska litet foto men tog den från facebook!


Älskar kläder!

Hejhejhej och tja! Sorry att jag ej har skrivit så mycket, men har haft fullt upp, vanlig skoldag riktigt lååång dag, sen efter skolan drog jag hem och har pluggat som en galning det blir mer plugg. har också hunnit städa min garderob, har också fått mina nya kläder woho inget kan bli bättre och imorgon är det fredag, fast har prov men det klarar jag! Fan jag är på as bra humör har packat till min pappa också ska nämligen dit imorgon:) Så tror ej att jag kommer blogga men annars bloggar jag när jag kommer hem på söndag! Men nu ska jag fortsätta plugga, så bloggar jag imorgon på morgonen. Godnatt dudes!



         
                                                      Det ända som fattas är sommar!

Tandvärk :/

Sitter i soffan och kollar på idol, har världens tandvärk kan inte gapa, så det gick ju inge vidare när jag skulle äta middag. Annars har jag bara pluggat, håller ju på med författarporträtt så skriver om Astrid lindgren och är snart färdig wiie! Iaf efter idol blire sängen, ska läsa på lite svenska för att jag har nämligen svenska prov på fredag. Men ska forsätta kolla. Peace out dudes!


Jag och Hanna sommaren 2008!Gammla tider

 

         

Jag hatar tandläkaren

Hejsan, idag när jag vakna var jag död usch vad trött jag var, önska att de bara kunde vara lördag, men iaf gick upp duscha och fixa mig och sånt sen drog jag mot skolan vi hade hål timme på idrotten så de var väl skönt för jag har världens träningsverk efter paddlingen. Men iaf var hos tandläkaren i skolan dom laga, jag hade ett hål så hon bedöv hela min kind och jag driver inte jag kände ingenting kunde inte ens äta eller snacka, så nu har bedövningen äntligen gått bort. sooft! Sitter och dunkar musik och gör svenska läxan! Men ska forsätta nu så vi hörs senare,peace out!


 Saknar dig min allra  bästavän!♥

              

Trött och fryser..

Sitter och dricker te och fryser usch, ska ta och lägga mig i sängen snart, kommer somna på en gång är grymt trött och seg efter paddligen så ska bli skönt att sova! Har målat nagalarna också, ska bara noppa mina ögonbryn sen blire läggdags, så säger godnatt nu! Hörs imorgon, antingen på morgonen eller när jag kommit hem från school! Godnatt folket!♥

2009


Bästa låten med han! Lovelove!


Äntligen hemma!

Hellu, har äntligen kommit hem fyy fan trött jag är. Nu ska jag berätta lite om paddlingen. I måndags morgon tog jag och tova en buss som gick hemifrån 07.17 sen gick vi hem till maria och chilla där en stund, sen runt 08.00 gick vi mot björnö där vi alla nior möttes upp. Vi börjar fixa våra kajak och packa in grejerna sen paddla vi, jag och maria paddla tsm trodde att vi skulle ramla men vi klarade oss, heelt amazing! Vi paddla till nån ö kommer inte ihåg var den heter men vi paddla ungefär 2 timmar sen stanna vi sen paddla vi en timme till så inte så långt, men när man väl paddla då vart det riktigt tungt, så nu har jag träningsverk. Iaf sen igår när vi var framme vid ön så packa vi upp ställde upp tältet och fixa och sånt, sen så chilla vi bara tills vi åt middag. Det var meningen att jag Maria och Emelie skuulle sova i ett tält men sen vart de lite ändringar, så jag Belinda, Maria, Linus och Nathalie dela tält , och det var inte stor plats det var 3mana tält. Men vi låg typ i en hög det var faktiskt riktigt mysigt vi låg och snacka hela kvällen och typ åt chips och godis. Sen somna vi runt tolv och jag hat vaknat flera gånger inatt av att det har regnat och blåsit som bara den så då var det inte så mysigt längre. Men alla vakna imorse runt halv åtta, eller rättaresagt vi blev väckta, så vi gick upp åt frukost och packa ihop allt och jag ville bara hem då för det börja ösregna sen vart jag så trött i armarna men äntligen så var vi hemma. Jag och Maria drog hem till henne, jag duscha sen fixa vi oss sen drog vi till stan där jag köpte ett par skor!! skit snygga Adidas kan försöka ta bild senare men vart iaf riktigt nöjd. Och nu ska jag börja fixa till skolan och sånt. Men vi hörs ikväll. Pussar!



Bilder kommer nån annan dag har kameran hos Maria!


Mycket saker på en dag

Hejsanhejsan, har haft en ganska skön helg faktiskt, i går var det ju somsagt chiles nationaldag först åkte vi till min lossas mammas mormor och åt middag och så och alla kusiner och sånt var där, sen efter så gick vi till nån lokal där det var massa uppträdande och grejer men sen drog vi hem och jag somna på en gång, sen idag drog jag hem har vart och handlat grejer tills imorgon för imorgon drar vi iväg och paddlar så har packat och fixat. Man ska mötas i björkvik 08.30 innan ska jag hem till maria så ska ta en buss som går här ifrån 07.17 kommer dö.. Menmen jag kommer inte kunna skriva imorgon så hör av mig på tisdag när jag kommit hem och sånt. Pussar så länge!♥




Vissa tider önskar jag bara att jag kunde spola tillbaka..

              

Chiles nationaldag :D

Godmorgon vana för ett tag sen, gick och la mig runt typ halv två sarr och kolla på film och chilla! Nu har jag bara ätit frukost och nu ligger jag i sängen med syrrans mac dattor! Idag är det somsagt chiles naionaldag och vi ska typ äta nånstanns men skriver imorgon när jag kommer till mami ha en bra lördag!
Lägger inte upp några bilder för hon har inga på datan

Back in tumba!

Hellu, nu sitter jag hos papi har inte hunnit skriva, imorse hade ja as bråttom usch sen har jag haft vanliga lektioner, sen mötte syrran upp mig i tc och så åkte vi tsm til tumba, och  vi har ätit middag och jag har lekt med min lille bebis Liam! Sååå söt, men nu ska jag umgås med familjen ha en bra kväll så hörs vi när jag bloggar! Puss på römpisen!





Här är min älsklings bebis, Liam fast nu har han kort hår :)

Te är det bästa som finns!

Woho klar med allt nu, har pluggat ännu mer matte, sen har jag gjort färdigt hemkunskaps läxan, skonsen vart faktsikt as goda, och sitter och dricker te nu´fyfan vad jag älskar te finns inget bättre! Känns som att jag ska lägga mig snart för har vart as trött hela dagen så idag blir det tidig läggdags för min del, imorgon är det fredag och jag slutar 15.40 vanliga lektioner hela dagen sen efter drar jag till papi med syster min, och vi ska vara där tills söndag så det kommer nog inte bli så mycket bloggande där men bloggar imorgon innan jag drar till skolan ha en bra kväll godnatt. Peace♥

 

                       
                                                      Music is my drug!

dance in the dark

har precis ätit middag fan vad jag äter haha, aja har pluggat matte duktig som jag är! ska strax göra skones eller hur fan det stavas måste baka det för att vi har det som hemkunskapsläxa att man ska baka ett valfritt bröd typ. Men iaf sen ska jag hoppa in i duschen och köra hårinpacking och sen blir fan sova, men hörs latero!




 

                          

...

Hejsan 'är hemma från en seg dag i skolan, usch vill bara ha helg! En dag imorgon också sen är det äntligen helg! Iaf sitter och dricker te fryser as mycket, och sitter och dunkar rihannas nya låt riktigt bra! Sen ska jag nog städa i rummet och göra hemkunskaps läxan och sånt, men hörs senare babes!





Sommaren 2009 

                         

Seg vecka

Godmorgon gullungar! Jag har precis fixat mig, ska strax gå ner och fixa frukost.Sen ska jag tagga till skolan, vanliga lektioner idag jag slutar 15.30 sen ska jag bara hem och plugga! Men ha en bra dag hörs när jag kommit hem.





Bilden togs i vintras!

 

                               

Seg men ändå snabb dag? hur kan det gå till

Hellu, idag har det vart en skön dag fast ändå sjukt seg och lång vanliga lektioner i skolan och sånt, sen efter skolan drog jag hem till maria med emelie och vi baka kladdkaka och typ prata om allt möjligt! Sen drog jag hem vid halv sju och har pluggat och sånt, ska äta middag har inte ätit än, så är lite hungrig men tror inte att jag kommer hinna skriva mer för ska fixa grejer till imorgon och sånt, Så vi hörs imorgon bitti, säger godnatt nu gott folk dröm om mig! Juste mina kläder kommer inte förns på måndag:( Så jag får stå ut några dagar till!







      
                                        Sjukt skön låt. love it!

Livet leker en onsdag!

Godmorgon gott folk, har precis fixat färdigt mig, ska gå ner och göra frukost snabbt. Sen ska jag dra mig iväg till skolan, slutar 14.50 efter ska jag vara med Emelie och Maria tror jag:) Så jag hör her enkelt av mig när jag kommit hem. Ha en bra onsdag.



 

         
                                                   Blir alltid på lika bra humör när jag hör låten!

goodnight!

Guud vad läskigt det var att kolla när Tovas mamma piercade henne i naveln, det såg ganska läskigt ut och Tova var verkligen sjukt nervös, men de vart verkligen sjukt snyggt(y)
Håller på att ladda ner massa musik och sånt, och dricker te, har precis packat väskan och fixat massa grejer till skolan! Men kommer nog inte blogga mer för idag, så jag säger godnatt nu, så imorgon lovar jag att blogga innan jag taggar iväg till skolan! Men ha en bra kväll dudes!¨





Bilden togs idag i skolan!


             

mcdonalds

Hejsan mami kom hem med mcdonalds så har precis ätit fyfan vad gott det var, känns som en evighet innan man åt det! Ska strax upp till Tova, hon ska ta navelpicerning och jag vill se ;) men skriver later pussar!



Jag och söta Emelie, idag i skolan!


Woho

Min mamma ringde och sa att mina kläder kommer imorgon som jag har beställt, woho det här gjorde min dag :D

riktigt trött

Hejsan people! Guuud så trött jag är kom hem för ungefär en timme sen eller ngt, vill bara sova. Men dagen är inte slut än. Idag vakna jag vid halv sju som vanligt fixa mig sen tog jag bussen med syster min till gustavsberg och hon hoppa av där eftersom att hennes gymnasium ligger i gurra, och jag fortsatte mot doktorn, sen efter drog jag tillbaka till skolan har haft vanliga lektioner. Ska softa en stund sen blir väl plugg och maria ska skicka bilder till mig som jag tog idag, hörs senare.




Haha i vintras, vi hade no ;)

                             

Nattinatti

Godnatt folket, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. Igår kunde jag inte somna när jag gick och la mig även fast jag var jättetrött så idag måste jag somna. Imorgon på morgonen ska jag till doktorn, sen efter ska jag till skolan och ha vanliga lektioner, men ska försöka höra av mg innan jag åker till åker, eller när jag kommer hem. Dröm om mig peace!

 


duktig

Har hunnit göra mycket saker, plugga, äta middag, måla naglar och duscha! Så nu är jag fri ska läsa ur min bok som heter "Den man älskar" as bra har faktiskt! Annars ska jag nog bara ta det lugnt!


 

                                  

kusin

Hitta en bild på mig och min lilla kusin Elvis min morfar hade tagit på mig. Sen tog jag fler bilder med min systers mobil men bilderna funkar inte att ladda in i datan så får försöka fixa det!



Elvis dop 12 september 2010. Världens sötaste kusin! Big love♥


Skön dag

Tjuhu! Kom nyss hem från skolan, var faktiskt rätt najs i skolan ändå, eller älskar måndagarnas lektioner, men iaf det typ börja spöregna och precis då gick jag och Emelie och Maria till vivo och gissa om det regna vi alla vart helt blöta haha, så då ville jag bara hem. Men nu ska jag nog äta ngt sen blir det plugg, hörs senare pussar!


Jag och tvilling, våren 2009, saknar.

                           Låten vi spela sönder den dagen!                             

Första dagen på veckan.

Godmorgon people, vakna runt fyra och kunde inte somna om så låg vaken en stund och en halv timme innan klockan ringde somna jag. Då ville jag verkligen inte gå upp men nu är jag pigg och glad! Idag är det vanliga lektioner, först mentorstid, sen hemkunskap, sen so och slöjd sen slutar jag och då ska jag hem och plugga som en galning. Men nu ska jag borsta tänderna sen dra mig till bussen ha en bra dag. Peace!





Drivdriv, sommaren 2009

            

Sova

Nu ska jag försöka rulla mot sängen, är sjukt trött, och det väntar ju en dag imorgon också. Ska lägga mig och lyssna på musik kommer säkert somna på en gång. Men jag ska försöka hinna med och skriva innan jag drar mig till skolan imorgon. Men godnatt peace out dudes!





våren 2010

                               

<3

Den här texten skriver jag till än av mina allra bästavänner. Vi har kännt varandra i snart 6 år, och på dom åren har vi gått igenom mycket saker tillsammans vi har mycket fina minnen, och mer hoppas jag att det blir. Du har verkligen alltid stått vid min sida och när jag behövt mig som mest så har du alltid funntis för mig. Lika mycket som du finns här för mig finns jag här för dig. Oavsätt vad kommer jag alltid att finnas. Alltid när vi är med varandra skrattar vi alltid och har alltid lika kul, du får mig alltid på så bra humör! Men det jag ville säga var att jag älskar dig så sjukt jävla mycket, det går inte att beskriva med ord hur jävla bra person du är! Du har ett hjärta av guld, och du har alltid vart som en syster för mig rättaresagt tvilling, Ebba lämnar du mig lämnar jag världen.♥


Mätt

shiit vad mätt jag är nu! Usch tror aldrig att jag ätit såhär mycket mat först på dopet sen ännu mer nyss, känns som att jag aldrig mer kommer orka äta haha. Det har inte blivit mycket plugg gjort här, inte för att jag har så mycket att plugga, men imorgon ska jag iaf plugga, är för trött för att göra det idag. Men nu ska jag fixa naglarna och sånt, så vi hörs innan jag går och lägger mig. Juste jag skulle ladda upp bilderna på mig och min kusin från dopet men så funkar det inte. Så ska försöka ladda upp dom imorgon!

Är man Evvesz och Mariasz så är man, love you babygirl!

                                  

Softar

Soho! Kom nyss hem från dopet, det första dopet som var rätt så roligt ändå. Annars brukar dop vara långtråkiga! Men iaf träffa hela min släkt  var riktigt kul, länge sen man träffa alla:) Vi åt smörgåstårta och vanlig tårta och allt möjligt såå jag är sjuukt mätt, jag älskar ju mat, så där passa jag på att äta hehe. Men nu så ska jag plugga lite sen blir det väl chill hela kvällen skolan börjar imorgon, fan vad helgerna ska gå snabbt, menmen veckorna går ju också rätt snabbt om man tänker efter, snart är det ju liksom höstlov och grejer! Men jag skriver mer lite senare, jag har lite bilder på mig och min lille kusin men jag laddar upp dom lite senare. Peace!








Galna brudar, spex foto 2010 !

                            älskar låten!

Såhär ser jag ut idag!

                          

:D

Nu har vi precis ätit frukost, och jag har fixat mig och sånt, dopet börjar klockan 1 så det är ett tag kvar. Men jag skriver mer när jag kommer hem ha en bra söndag, puss på römpisen!





Jag igår, döööör för tröjan!

          

Söndag igen..

Godmorgon solstrålar! Jag och Maria har precis vaknat, vi gick och la oss runt två, vi satt och skratta och prata! Iaf idag ska jag på dop min kusin Elvis ska döpas. Så jag ska gå upp snart och fixa mig och sånt, men jag skriver mer när jag kommer hem eller innan jag åker, peace!

Jag och min lilla kusin som ska döpas!


Mariasz och Evvesz in the house! ;D

Tjena people! Kom precis hem med Maria som slaggar här! Det var riktigt mysigt i stan, vi kom dit runt sex och gick runt och kolla lite sen hämta vi ut biljetter och som vanligt så blir det fel, jag hade reserverat platser i sergel sen så killen som stog i kassan sa att det inte fanns några platser kvar så jag fick damp men sen sa han att det fanns i söder så det var ju tur, vi fick biljetterna dit. Men vi drog och åt kina mat sen drog vi till medis, och chilla runt där en stund, sen vid halv nio börja filmen grym film riktigt rolig haha! Och nu ska vi typ göra te! Men hörs imorgon bitti, godnatt, pöss ¨på römpan. Peace!





Jag och Maria istan, tröjan är inte min men den kommer att bli!(a)

 

                           

Stan snart

Shoo alla! Fixar mig lite och dunkar musik inget kan bli bättre, bussen till stan går vid fem så det är ett tag kvar, men medans ska jag städa undan i rummet o fixa resten, så kommer ej skriva mer skriver när jag kommit hem från stan, men hoppas alla får en underbar lördag för det kommer jag få! Puss  på rumpisen! 

                             

                                

Älskar låten



Höstväder

Hola, ligger kvar och segar i sängen, orkar ej gå upp. Har iaf ätit frukost. Och ska väl bara chilla sen ska jag börja fixa mig. Jag vill ha en ny kamera också älskar att ta bilder, men har ingen kamera, Menmen jag fyller år snart och då vet man aldrig var man får, Hihi. Jag lägger upp lite låtar också ;)




Tidigt man ska vakna då..

Godmorgon people! Här ligger jag vaken liksom medans det är helg.. Aja vad ska man göra. Jag somna vid typ ett igår satt inne på fejjan och bara chilla galet! Iaf kan berätta om min dag, jag ska till stan på bio med Maria, halv nio börjar filmen. Vi ska se i rymden finns inga känslor. Den verkar bra. Men iaf vi kan hörs lite senare under dagen. Peace!



                      
                                    Gammal bild :)


Home

Hejsan gullungar! Kom hem för inte länge sen alls, åt pizza till middag mums sen gick jag till brunn och påvägen dit så snacka jag med kusinen claudia! En person som jag litar på och kan prata med om allt! Men iaf sen så mötte Maria upp mig i brunn med Linus, Hanna och Kalle och vi gick in och satt och kolla på film Emil Emelie Nathalie och Tova och massa andra var där. Vi kolla på en film sen drog vi hem. Jag, Maria, Linus, Hanna, Tova och Kalle gick hem från brunn. Så fölljde då med oss till Återvall och då gick jag hem! Mysig kväll:) Men ska fan gå och lägga mig strax är sjuuukt trött så vi hörs imorgon när jag vaknat. Sweet dream!




Jag och Ebba, saknar dig enoooormt kom hem nu hunny behöver dig!


Freeeedag underbart!

Hejsan, kom hem för inte så länge sen, skola idag vanliga lektioner hatar fredagarnas lektioner slutar 15.40 grymt jobbigt.. Men iaf efter skolan drog jag till doktorn maria följde med mig snäll som hon är, vad jag gjorde där tänker jag inte säga.. Men efter drog vi till centrum och jag köpte godis fyyfan vad hungrig jag var eller rättaresagt är, men iaf. Sitter här ska äta pizza snart. Min lilla moster cornelia är också här, sötis! Men iaf ikväll ska jag till brunnen med typ alla! Men skriver mer ikväll pussar!

Pluggapluggaplugga

Hejsan sitter och pluggar åhhh orkar inte! Hatar att plugga menmen! Ska läsa igenom boken några gånger till sen kommer jag klara provet suuuper! Woho imorgon är det fredag och jag älskar det ska typ bara vara hemma imorgon min lilla moster som är 6 år tror jag ska komma hit vi ska vara barnvakt så då blir det att jag stannar hemma! Myys. Men nu ska jag fortsätta plugga sen blir det sova! Men hörs imorgon godnatt!




Snabb dag och de!

Heeejsan! Sitter och äter knäckemacka just nu love it! ska börja plugga lite no har ju somsagt prov imorgon! Men iaf vanlig dag i skolan chillchill:) fick sluta tidigare också! Så kom hem för en timme eller ngt sen:D Men hörs senare pussar!


Fina brudar dethär ! <3




Hostar

Hejsan, nu har jag pluggat färdigt, naajs, gud vad jag hostar hoppas inte att jag blir sjuk! Men iaf snart ska jag äta min blåbärspaj muuums! Sen ska jag läsa lite på no igen-.- men kommer ej orka skriva mer pussen!



vinter 2009 äkta vinter bild!


Bad nu

Nu har jag precis ätit middag, och ska ta ett varmt bad nu, känner mig inte så pigg idag.. Sen efter ska jag baka blåbärspaj MUMS! Sen blir det lite mer plugg sen ska jag nog sova. Men hör av mig lite senare då pussar!


Sommaren 2009, saknar sönder!


Seeg

Hejsan kom hem nyss från en seg dag från skolan, gillar inte onsdagar och torsdagar.. Jobbiga lektioner och jag vill ha helg nu förfan! Men ska börja plugga no sen göra lite svenska sen blir det nog bara chill hela kvällen ska lägga mig grymt tidigt för jag är så trött:O Men vi hörs senare puss på rumpan!




De som ska göras färdigt!

Hejsan, nu har jag pluggat färdigt, gjorde färdigt! Hatar att plugga.. Man pluggar liksom en hel dag i skolan sen så får man ännu mer att plugga usch. Aja sitter och dricker te nu och har hunnit duscha också ska gå och kolla på idol som är nu sen ska jag sova men hörs imorgon peace!♥


























Lite bilder på mig haha:P


Jag är stolt över mig (a)

Heejsan kom hem ungefär vid halv fyra. Vanlig dag i skolan chill sen vid 1 hade jag möte gick faktiskt bättre en vad jag hade förväntat mig, jag är stolt! Men iaf sen efter gick jag och mamma hem från brunn óch än så länge har jag pluggat, gjorde färdigt engelska läxan sen ska jag göra svenska sen läsa lite på no. Håller på att dö av hunger.. Men det blir nog mat snart, sen ska jag hoppa in i duschen och ta en hårinpackning och grejer! Men hörs ikväll pussar!



                          
                           Jag kommer alltid älska dig no matter what. Utan dig är jag inte hel.

Tisdag morgon

Godmorgon people! Vakna vid halv sju och hoppa in i duschen på en gång, känner mig alltid mycket piggare efter att ha tagit en dusch! Det är en vanlig dag i skolan, man kan säga att jag slutar klockan 1 för att jag ska ha möte och så. Men hellre går jag faktiskt i skolan än att sitta med min lärare oc föreldrar och prata om mig.. Men iaf det kommer gå bra! Men nu ska jag sminka mig och sånt! Så vi hörs när jag kommit hem ha en bra dag!♥




                               

Tröötter

NU stänger jag av datan så kommer ej blogga mer, ska försöka blogga imorgon på morgonen om inte gör jag det efter jag kommit hem från skolan! Ska sätta mig en stund i soffan och dricka te, sen blir det läggdags för min del. Döör av trötthet! Finns ju en dag imorgon också! Men godnatt ha en trevlig kväll peace!♥



                               
                                                                     Ung08 2010!

Hemma

Hejsanhejsan, vanlig dag i skolan älskar verkligen måndagar eller älskar iaf schemat! Efter skolan drog jag till min älskade mormor har inte träffat henne på ett tag pga att hon legat på sjukhuset för att hon brutit foten :/ Men som tur är så har det blivit bättre! Samtidigt som jag var där så plugga jag och hon hjälpte mig :) Sen åt jag middag där. Sen nu är jag hemma ska fortsätta plugga lite no, har ju prov då! Hörs senare chao!



                        

Seeegt

Guuud vad låång den här dagen har varit. Känns ändå rätt skönt att bara vila den här helgen har vart sjukt trött. Jag gjorde en sida med so läxan sen palla jag inte mer.. Ska ta och dricka te ´plus ladda ner låtar till mobilen min sen blire läggdags, så tror inte att ja kommer höra av mig mer, så jag säger godnatt nu. Peace!♥


Bjuder på en gammal bild.. Men den får duga ;)


Och så är man duktig och lagar mat och det :)

Hellu, håller på att laga mat nu, har det som hemkunskaps läxa. Så man ska typ göra en pastarätt med en vallfri sås, ändå rätt kul med hemkunskap hellre har jag det än att sitta och plugga matte! Men iaf idag har det vart en hemma dag det med inte så kul menmen, vi typ fika hos våran granne som hade gjort världens godaste bullar jag dooog! Och sen har  jag inte gjort så mycket efter jag har ätit ska jag däremot göra min fucking so läxa fattar ingenting-.- Hörs senare pussar!


Världens bästa lillebror!


Söndag

Godmorgon på er! Sitter och äter frukost just nu. Ja vakna för inte så längesen av att telefon ringde och sen kunde jag inte somna om. Men iaf idag vet jag inte vad jag ska hitta på jag måste plugga lite också, men jag får se vad som händer. Men nu ska jag fortsätta äta. KIsses!



Sommartider, saknar..


Godnatt people

Hellu, har precis kollat färdigt filmen, vi såg the holiday riktigt bra film, har sätt den än gång tidigare men för grymt länge sen, så minns inte hur den var. Men den är faktiskt riktigt bra. Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och lyssna på musik så vi hörs imorgon bitti! Godnatt dröm sött♥



 

 


Mat i magen

Har precis ätit middag så nu är jag mätt. Ska kolla på film snart med syster och mami myys. Men hör av mig efter jag har kollat på filmen pussen!



Vitctor, jag och Paulina. Älskar er mina skatter!♥


Onödigt inlägg

Tjatja! Har precis målat naglarna, så det är lite svårt att skriva, har iaf städat hela rummet fyfan vad stökigt det var. Felicia är också här. Och vi lyssnar bara på musik och ska snart äta middag men hörs senare pussar!



Jag och syster <3


Chilldag

Har precis ätit pannkakor och nu sitter jag i soffan, har hunnit duscha ska städa mitt rum lite sen. Idag blire nog att jag bara stannar hemma börjar typ bli sjuk :/ Så ska väl kolla på film och sånt. Men nu ska jag börja städa och sånt:) Hörs later<3



Sjuuukt gammal bild.


Seeg dag

Hejsan ligger fortfarande i sängen och segar, orkar verkligen inte gå upp har gjort engelska läxa duktigt! Ska väl börja städa mitt rum snabbt sen kommer syrran hem och vi får se vad vi hittar på. Snart åker kusinen min hem eller hon ska iväg och dansa. Men vi hörs later puss på röömpan :D


Hemma hos pappa, i somras :D


Goodmorgon

Hellu, har nästan nyss vaknat, fan vad trött jag var igår, jag somna vid tolv. Och nu ligger  vi i sängen vi ska väl gå upp snart och äta frukost. Får se vad som händer idag:)Men hör av mig senare pussar!




Myskväll

Hellu, äntligen ligger jag i sängen, med linnea:) Vi ligger i kollar på film, och äter chips och godis! Mums. Riktig mys kväll har vi haft först åt vi middag, sen efter det så gick vi till brunn vi skulle kolla på min brors match men sen så vart vi sugna på chips med dipp så vi drog och köpte det, och sen köpte  vi varm choklad för vi frös så mycket. Så vi gick hem ist för att stå och frysa och på vägen så snacka vi och gick och lyssna på musik och nu ska vi bara chilla. Jag lär du somna grymt tidigt för är såå trött. Men vi hörs imorgon bitti kisses!



Jag och joshua på nyårsafton för ett år sen. <3


Freeeedag wiie!

Hejsan kom precis hem från skolan sent eller vad -.- Fryser grymt mycket. Iaf har vart en ganska tråkig dag vanliga lektioner och sluta 15.40 dåligt på en fredag :( menmen sen gick bussen 16.04 och det är så sjukt kallt ute usch! Iaf har ätit två mackor snart kommer min lilla kusin linnea som ska slagga här vi ska väl bara kolla på film och chilla! Men hör av mig senar. Pussar



What does`nt kill you, only makes you stronger!

 


Dagarna ba rullar :D

Hejsanhejsan, har precis pluggat eller ska fortsätta men tänkte skriva lite snabbt. Idag har det vart en vanlig dag, bättre en vad jag trodde börjdde ganska dåligt eller jag hade stressigt imorse och tosrdagar är inte världens bästa lektioner, menmen det funka ändå efter skolan drog jag och Belinda hem till henne skulle ju egenligen vart med henne igår men jag hade så mycket att plugga så han inte me det. Men iaf när vi var där åt vi mellis sen kolla på film, jag vet inte hur filmen stavas men iaf den var grym! Sen drog jag hem och har suttit här och pluggat no har bara några frågor svar senfärdig sen ska jag försöka hinna med engelska om jag orkar annars får jag ta det imorgon. Men nu ska jag fortsätta sen blire nog läggdags hörs imorgon godnatt!



Förra vintern typ. om jag minns rätt :)


vet inte vad vad jag ska göra

Heeeej på er! Idag har det vart skön dag vi hade idrott osv och sen när jag sluta åkte jag hem på en gång, har faktiskt inte gjort så mycket  pluggat lite ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag nog kolla på en bra film. Men jag vene om jag kommer orka skriva mer, men vi hörs imorgon! Pussar♥


you make me smile

Godmorgon solstrålar! Ska preecis äta frukost. Är as hungrig, fast det är jag ju typ alltid haha:P idag är det vanliga lektioner, slutar 14.50 sen efter ska jag typ va med belinda:) Men hörs när jag kommer hem ha en bra dag pussar! :)




saknar dig grymt mycket!