Mellow

Tänkte bara säga godnatt, behöver sova nu har vaknat tidigt varje dag har lämnat liam på dagis, såklart allt för min finaste. Men imorgon ska jag passsa på att sova ut sen blir det stan med min mamma! Hoppas att jag hittar jeansen annars blir det nåra andra, puss på er då länge!

såhär såg jag ut idag, har blivit helt besatt av den gröna färgen!!

gröna jeeeans ge mig dom!

hejsan kära ni, nu är jag hemma hos mamma och ska försöka blogga som vanligt!
Kom hit idag, har vart hos pappa stannade kvar där, hade inget planerat så passa på att umgås med alla där :) I lördags skrev jag ju att vi skulle på middag, innan var vi på barnkalas med Liam till hans kompis, sen drog vi på middag världens godaste middag och godaste tårtan sofias brors barn alexandra fyllde år. men sen i söndags var vi hos min farmor och åt mat länge sen man var där och häsla på farmor och farfar vi chilla där sen i måndags gick jag och Joshua på bio i heron city vi såg filmen "shoo bre" skitbra har läst lite av den boken faktiskt :)
sen chilla vi bara hemma sen igår var vi hemma och sen drog till lilljeholmen tro mig har sätt ett par jeans som jag är heeeeelt bessatt vid vill ha dom och har letat överallt alla är slut paaaanik!!!
Idag var ajg med vernoica vi åkte runt och leta efter jeansen jag villl verkligen ha dooooom!Shit blir galen!

Nån som vet vart dom finns isf komentera eller något måste bara ha dom !!eller nån som vet om det finns liknande

Looov, älska!

heeejsan fina ni! sitter och chillar i soffan med Liam, igår kom vi hit efter skolan, dagen gick bra i skolan. men chilla här hemma igår bara dom köpte med sig mat och jag beställde världens godaste kinamat sen satt vi bara och chilla åt godis och chips fredagsmyyys helt enkelt!
Idag ska vi till sofias bror på middag ska bli mysigt på dagen tror jag de inte händer så mycket. Vi ska till skärholmen Liam ska klippa sig hos min faster, så vi lär väl gå runt där. Men tror inte jag skriver nått mer, ska hem imorgon, hörs dåå!

Jag igår!

I would say all the right things just to make sure you're mine


torsdag!

Hej dudes, ligger i sängen och håller på att kolla på jersey shore del 4 sänsong8 men den håller på att hacka sig så jag kan lika gärna blogga lite snabbt. Idag har det vart en bra dag, efter drog jag bara hem till Nattis, vi kolla lite på big brother fett tråkiga männsikor, jersey är helt klart bättre! Sen har jag bara vart hemma och softat, dagen har gått snabbt tkr jag. Har inte mer och säga om denna dag.. Ska kolla på sänsong 9 sen blir det sova, imorgon fredag då jag ska till pappa med syster yster!

Älska


















Nobody knows

Hejsan, sitter och chillar lite i sängen, är fett trött och dagen har inte  varit bra :( Har hänt lite grejer det är löst men mår fortfarande dåligt, men en ny dag väntar imorgon och idag har jag iaf lärt mig något!
Hm efter skolan drog jag och Nattis och sola snabbt, skönt, sen mötte jag upp Lisa vi tog sprutan mot livsmodershals lalalal, har aldrig gjort så ont när jag tagit nån spruta och jag har fortfarande ont, menmen, ska ta två gånger till, bra när det är gratis!
Jaja vad mer har jag gjort kolla precis på två kap av jersey och ska strax sova godnatt på er hoppas ni haft en bättre dag en vad jag haft!

idag när jag kom hem!

Top model wiho!

Har precis ätit middag, åt som en griiiis, ska strax kolla på top model wihooo! Bästa. Plus att mamma ska göra semla och te till mig,hheh! har precis ätit lite jordgubbar! Älska :D

Jordugbbar!!!!<3

Jamilla!

fettisdagen <3

Hello bra dag i skolan, dock var jag egentligen ledig har ju lagt till matte på tisdagar men min lärare skulle iväg men åkte till skolan och var med Nattis och hon hade svenska nationella prov så satt med och fick hjälpa :) sen åt vi och drog hem till henne satt och chilla som vanligt! skönt :) kom hem för ett tag sen wiho har hittat del 4a av jersey shore så har suttit och kollat på ett kapitell men nu måste jag plugga en stund! sen blir det middag är så jävla hungrig!plus semlor! Whihi

Helt nyvaken imorse haha!

tumblr<3












smiling doesnt always mean youre happy. It simply means that you are a strong person.

omg jag har kollat färdigt alla avsnitt av jersey shore, det 4 kommer ut den 4e agusti omg! Can`T wait! är heeeeelt fucking faaast. Men nu ska jag dejta sängen och drömma, natti beaches!

Älskar låten plus ge mig hennes utseende och stil! cassie e grym!

When people tell you you've changed, it's only because you stopped acting the way they want you to act.

hejsan på er! Har haft en bra dag, vakna imorse var heeelt död, låg och kolla på avsnitt av jersey shore jag lovar kan inte sluta, vill bara se mer, ladda ner sista kapitlet men det var inte alla avsnitt med så är tvungen att kolla på mtv sidan! Men det funkar lika bra! :)
Dagen rulla på i skolan sen drog jag och sola Nathalie va med mig, sen drog jag och träna har inte hänt mycket ska plugga nu sen blir det jersey shore ofc!
Bjuder inte på nån bild idag määän!

Bild tagen i fredags!

Favoriter<3


love















söndag!

Hello, kom nyss hem från pappa, ska ta och äta nått sen fixa lite i rummet osv, fan är fett trött, idag är det big brother woho! Älska, dock har jag inte den kanalen men får försöka kolla på datan!
Hm igår var jag hos pappa vi chilla bara hemma hela dagen kolla på jersey shore, har sista säsongen kvar nu nästa kommer i sommar, haha är seriöst helt fasst! jaja vi kolla på melodifestivalen åt massa gott pappa och sofia gick ut rätt sent men somnade iaf med min Liam brevid mig. Men vi hörs latero!

me today!

S(HE) BE(LIE)VE(D)

Nu drar jag eller snart ska packa väskan lite snabbt, bloggar inget mer idag, vi hörs imorgon, peace and love, hoppas ni får en tuuuung lördag puss på er!


Lördag!

Gdomorgon, har precis ätit frukos, vakna väl vid halv tio av att Elvis var uppe och skrek haha!
Ska gå ut och ta en prommis med dom snart, sen ska jag fixa mig och så, ska hem till pappsen och vara barnvakt till min Liam idag Joshua är oxå där så slipper vara helt själv som tur e!
Ska kolla buss och så, men ska dit runt tolv halv ett vi skulle tydligen till stan idag på dagen så skulle komma tidigare, men vi hörs när jag fixat mig och så, puss!

jag och min prins i söndags när vi åkte skridskor!

jersey shore<3

Är så jävla trött har legat i sängen lyssnat på massa bra musik och kollat jersey avsnitt ofc, ska nog ta och lägga mig snart! Elvis lär ju vakna tidigt imorgon! Men natti!

Lycklig av att få en klubba efter middagen, pluutt<3

<3

Omg bara döööör för denna kille! Så snygg och riktig kuuuuuuung åååååh!
ORGASM!

Smile like youve never been hurt!













My all

Hej mina vänner, kom hem för ett tag sen har ätit tacos gjorde typ natchodelux tallriken så jävla gott!
Idag har dagen vart bra flytit på enkelt, sluta vid två då jag och nattis drog till nacka fick med mig ett par hörlurar och vi chilla där en stund, sen drog vi hem till henne och softa, har inte hänt mycket, ska chilla hemma hela kvällen min lillkusin är här och ska sova över, elvis, så gullig!
Så ska leka med han! Men vi höres!
ha en galen fredag, må bäst!


idag hade jag på mig en vanlig svart tröja med en guldig dragkedja som jag fick av min faster i julklapp, fick den typ för två veckor sen ganska sent, men har advänt den en gång tidigare tror ej att jag visa bild, men älskar den!

<3
















Life doesn`t get easier you just get stronger.

Hejhejhejhejhej! Kom nyss hem asså jag har aldrig frysit om mina fötter såhär mycket som jag gjorde idag jag svääär! Kunde inte gå.. Haha galen dag i skolan har garvat sönder och bara varit på bra humör! Bra dag kan jag säga, hade möte kom fram till lite olika saker, vad mina mål är för att få gokänt skippa datan på lektionerna plugga en timme hemma och så har jag lagt till lite lektioner, det fixar jag, enkelt!
Nattis satt och vänta på mig åkte sedan med henne till gustavsberg och så hon mötte sin syster och så. Nu är jag hemma ska chilla ett tag till ta fram kläder och fixa lite, sen blir det sängen med jersey shore ofc!
Palla ej skriva igår, var i stan en stund med vevve snacka lite och så! sen var jag ba hemma kolla massa jersey avsnitt!
Nästa vecka blir det träning, ska börja lägga upp tre gånger i veckan måndag onsdag och torsdag är dagarna då jag ska träna!




Down for whatever

Hej på er! sitter i skolan och väntar på Veronica hon slutar om 40 min sen ska jag in till stan och möta Vevve hon slutar fyra så får lite sällskap till slussen! :) Dagen har vart bra slutar 13.10 har suttit och kollat på första avsnittet av top model sverige såg aldrig det, sen såg jag 2an i söndags då det var repris då jag fasstna för programmet trodde seriöst det var skitdåligt program men nu har jag kollat tre avsnitt, så nästa tisidag är det igen hihi!!
Aja ska väl sitta kvar här tills hon slutar! Puss på er hörs när jag kommer hem!

Min nya tröja, älskar den, sen har jag mina örhängen oxå!
kanske inte syns så mkt!

Godmorgon! :D















alla <3 dag

Ska lägga mig i sängen och kolla på jersey shore avsnitt har kollat tre stycken idag, har typ inga kvar.. måste ladda ner, är helt besatt. Åt middag med familjen mys och sen satt vi och kolla på top model sverige, hejar helt klart på jamilla hon har snyggaste stilen plus är så jävla snyyyyygg! riktigt ball tjej! nä nu ska jag hoppa i säng, hoppas ni haft en bra alla <3 dag, min har inte vart så speciell som vilken dag som helst, kan säga att våfflor var det bästa haha! Natti♥


Jamilla!

Turn up the music!

Hello my friends, kom precis hem, lite trött sådära! Men dagen har vart bra och jag är på bäst humör, dagen flöt på i skolan, jag och nattis drog till stan sen där vi gick runt hitta en tröja och ett par vanliga örhängen som jag fick med mig hem! Sen drog vi och fika på nått äckligt cafe, lovar  smaka piss, tog en chailatte och en macka och nathalie tog en kladdkaka som vi skulle dela på, för det förta kladdkakan ska vara kladdig men det var helt torr, mackan var väl helt okej min chailatte smaka vatten, så det var iaf inget vidare, men sen chilla vi lite kolla runt och så, nu är jag hemma ska äta middag med familjen bara och chilla idag är det alla <3 dag ser det inte så speciellt egntligen men de är väl lite mysigt, men bloggar senare, ska kolla på top model sverige idag, wiiiiiie!!! :D
jaja vi hörs!


älllska















Don`t let loneliness drive you back into the arms of someone you know doesn`t give a damn about you.

Har precis suttit och kollat på Jersy shore, kollat fyra kapitell idag, shit asså blir helt besatt! Haha.
har inte hänt mycket, ätit middag, duschat målat naglarna och bara tagit det lugnt! Skönt, ska strax lägga mig sätter nog på ett till avsnitt innan jag somnar oxå! har oxå fått tillbaka simkortet har samma nummer skönt, bara en gammal lur men det löser sig! Bättre det än inget iaf, men nu ska jag bortsa tänderna sen kolla på ett till avsnitt nattinatti!


fick bli lila naglack den här gången, lite ballt sådära hihi!


<3













Wild ones

Heeejsan, nu är jag hemma hos mami! Igår hade vi mysig dag, drog och vänta på att Joshua skulle dansa kommer ej ihåg vart han dansa, sen drog vi och åt på donken fett gott,sen drog vi och åkte skridskor haha åkte lite med Liam det gick väl sådär men vi åkte typ i en timme sen gick vi och satte oss på ett cafe och drack varm choklad med grädde! Supergott, kom hem plugga lite satt och kolla på top model sverige omg vad bra det var, en skitsnygg tjej som heter Jamilla hoppas på att hon vinner skitgrym var hon! eller är!
sen kolla jag och Joshua på jersy shore har blivit helt fast vid tvn nu asså, har laddat ner alla serier hehe, jaa!
Vad ska man mer säga, lämna Liam imorse på hans dagis, min plutt sen drog jag mot skolan med världens packning data kläder ouuf, skitjobbigt, och har vart i skolan hade matte och engelska nu är jag hemma ska städa i rummet har typ kläder och fullt med papper som ligger på golvet, haha.


Har haft ångest över mitt hår hela helgen vill färga eller lägga in slingor iaf, vill ej ha så här mörkt men kan inte bestämma mig! Heeeelp?

Söndag.

Hejsan sitter hos pappa, måste skriva lite snabbt för att spara batteri! Igår hade vi en mysig dag, jag åkte hem med papi och lämna paulina samtidigt hämta jag kläder. sen åkte vi hem vi fixa oss sen åkte vi till sofias gammelmormor och åt lasagne och åt massa gott, alla var där, Melina, Brandon vi chilla kolla på melodifestivalen.
sen åkte vi hem bara låg och kolla på tv åt popcorn och godis och somna runt halv ett eller nått, vakna vid halv tio har precis ätit frukost, vi ska till stan och kolla på Joshua när han dansar sen är planerna att åka skridskor!
Menmen det är fint väder och jag är på bra humör så dagen lär bli bra, ha en bra söndag pusssar!







lööördag!

Hehe stannar hos pappa idag stannar här imorgon oxå så åker härifrån till skolan, ska få hjälp med lite plugg ååh bara älskar att vara här det bästa som finns!
Har ingen data laddare men ska försöka spara batteri på datan annars får ni mer upptadering på måndag, men det lär ni märka puss!










hos världens bästa papa<3

Sitter hos pappa, dagen var bra i skolan igår sluta vid två då jag och Paulina åkte till papi, vi var hemma hela kvällen med sofias bror och barn och alla var här och åt tacos vi hade myskväll! somna ganska tidigt igår var så himla trött.. Men idag ska jag hem till mami vet ej vad som händer men tar dagen som den kommer, hoppas ni hade en bra fredag!

Jag igår :)

min superman

<3








från hjärtat.

Hejhej sitter i skolan och ba softar börjar om en halvtimme med matte sen lucnh sen matte igen sen slutar jag, ska antagligen bara hem efter skolan osv, skönt iaf. Piss asså vill ha min mobil :(
Aja kommer få tillbaka pengar som tur e!
Ville bara höra av mig!


idag har jag på mig mina nya örhängen! älskar♥


pissdag, aja ny dag väntar imorgon, har lärt mig nått nytt iaf

Shoo mina bröder och systrar, har inte vart min dag idag, dagen börja perfekt tills jag insåg att luren var borta.. Japp trodde det var ett skämt sen dess har dagen varit helt knas. allt har gått upp och ner, har somsagt spärrat hela mobilen och simkortet så personen som nu lyckats fått tag på min lur kommer inte kunna ha tillgång till den, har ringt då det kom fram singnaler sen stängde dom av den, det suger jag vet, fan ska jag sitta och lyssna på nu när jag sitter på bussen.. Jaja det löser sig förr eller senare, kommer tydligen få pengar tillbaka så en lur kommer jag iaf fixa fram när är frågan, men just nu kommer jag vara utan luren tills jag fått mitt simkort med samma nr som jag har så kommer väl antagligen få ha min gamla lur så länge då, måste fixa fram min "piod" så jag åtminstonde kommer kunna lyssna på musik!
Jaja detta är vad min dag har gått åt, följde med Nattis till stan efter skolan vi åkte till hennes mammas jobb hämta laddare sen har inte mycket hänt hjälpt mamma med middag och bara softat!
har fortfarande ingen laddare men det löser sig :)








Vi alla lever med känslan att falla.

Nu stänger jag av datan, har beställt massa kläder wiiie, två bikini ett par örhängen ett par blåa byxor och en vit tröja! Mina bikini helt galna asså så kär i dom! kommer i mitten på mars längtar! men nu ska jag ner och göra te! Puss och godnatt!

love



















Perdoname

Hejhejhejhej, trött och hungrig är jag. kom nyss hem har hunnit hjälpa mami stryka lite dukar. har tränat idag, så skönt har lagt till två lektioner på tisdagar så har tre matte lektioner, men dum som jag är sket jag i sista lektionen idag, för att min lärare skulle på kurs så jag skulle ha en annan lärare och hjälpa henne med massa nya elever och jag pallade inte, så drog och träna ist, menmen, gick på dom två andra mattelektionerna iaf!
Träna i en timme, shit va helt röd i hela facet asså överdrivet RÖD, haha. men iaf dagen har varit bra faktiskt :)
ska äta sen duscha sen göra en matte uppgift sen bara chilla. har fortfarande inte laddat datan än men fick låna från en tjej från skolan Lydia skitsnäääll!. Men har inte så mycket procent kvar, så  ska stänga ner den, så kan jag blogga ikväll :)
Hörs då hoppas ni haft en grym dag iaf!

måndag!

Hejhejhej tusen hej! Kom nyss hem har precis slängt i mig middag!
Fyhelvete vad kallt det är ute nu igen asså seriöst vill ha sommar! vem vill inte det egentligen.. Jaja var i stan med Nattis, nathalie f, får börja kalla henne för nattis istället eftersom att jag har två nathalie så det här får bli nattis. Men iaf, vi gick runt jag köpte jeans och ett par örhängen helt kär i dom svarta stora kors, omg säger jag bara. sen köpte jag puder:)
sen drog vi hem, ska lägga in lite kläder i garderoben och fixa och tror att det här är det sista jag skriver, ska stänga av datan om en stund så att inte batterierna tar slut helt  :)
Men hoppas ni haft en tung måndag, som jag har haft, peace!










life is good!

skirver lite snabbt e hos Nathalie f, vi ska dra till stan och kolla! :) ska köpa jeans! och kolla lite inne på favvo butiken monki!
Har haft en bra dag i skolan matte och engelska sen sluta jag! passar på att ladda datan nu när jag är hos Nathalie så får ni ett inlägg senare. Imorgon ska jag köpa laddare och den ska inte katten bita sönder haha!
Hörs sen peace and love!

Nicki minaj så baaall!<3

har ej hänt mycket, städat och målat naglarna ätit och chillat bara. Ska lägga mig ner och läsa nu och stänga av datan, är trött så lär inte vara uppe sent idag :)
Ska göra te och äta nybakta hallon bullar♥
har fått låna grannens data laddare idag men sen när hon gick tog hon med sig den, så har inte så mycket procent kvar. Men det löser sig! Puss påer! Ha en mysigkväll!

i still get butterflies even though i`ve seen you a hundred times.<3















Glow in the dark

Hejsan, kom hem för en stund sen, har precis ätit lunch med våra grannar och så, och mitt rum shit måste städa.. hatar att ha stökigt haha typ helt dammigt i hela rummet och ligger kläder lite här och var. Så det ska jag fixa..
Sov hos vevve inatt, vi drog t stan igår, åt kinamat bästa! Sen så åkte vi runt lite till kista köpte godis sen till jakobsberg och gick runt, helvete har nog aldrig varit så kallt som det var igår!! Jag dooog. Kändes som att mina öron skulle frysa bort.
Jaja sen var vi med nåra killkompisar bara satt och snacka var hemma vid halv två typ, satt vi datan en stund sen somna vi. vakna rätt tidigt imorse av att jag fick sms sen kunde jag inte somna om. Men ska fixa och städa rummet och baka, hiihi! Hörs!

Peace

Tjabre! Håller på att fixa mig osv. Har bara chillat hemma hela dagen strykt alla mina kläder duktig tjej, sen har inte mycket hänt, var på promenald mysigt, men så äckligt kallt!!
men ska träffa vevve ikvälll planen är att dra t kista där det är öppet längst vill kolla jeans. Men sen får vi se vart kvällen tar oss, Skriver imorgon eller nått! Puss så länge!

Såhär har jag sätt ut idag, lite enkelt men ska byta kläder och sminka mig pusspuss!

lördag

Hejhejhej tusen hej! Vakna för en stund sen av att Paulina kommer in och säger att katten har bitit sönder hennes laddare-.- alltså data laddaren vilket betyder att vi inte har någon.. Han har typ bitit sönder fem ladddare. åhh. Aja får köpa en ny på måndag och den får han INTE bita sönder! men iaf bloggar nu, blir nog sista inlägget  kanske bloggar snabbt ikväll, men vill ha batteri imorgon!
Men det löser sig, kanske funkar att tejpa laddaren! Aja har inget planerat idag får se vart dagen tar mig!




















<3




















memories never die

Hej på er mina fina!
Vart hemma från skolan gick upp och fixa mig sen ba nej mådde ej bra, och kollade ut och såg snökaoset så la mig i sängen och somande om vakna tio fyfan vad skönt det var. Har suttit hemma med syster hela dagen, vi har snackat om så mycket saker. Tur att jag har henne och idag är det än dag då jag saknar min gamla vän Ebba så mycket har kollat tillbaka på min gamla mobil hittade massa bilder på oss och helt sjukt hur kul jag och hon har haft tillsammans, vart på skarasommarland, hur många galna nätter vi haft alla sommrar, vi har vart galna tillsammans och henne är någon jag saknar så grovt, vi var så lika men konstigt så blir jag så jävla glad när jag tänker tillbaka på våra minnen, åååh♥
jaja dagen har varit bra har bara chillat internet har inte funkat så har inte haft tillgång till att blogga.
Ska kolla på it`S complicated med syster min snart, vi är ensamma, mamma är ute med jobbet så det är bara jag och hon idag :)

ÅÅåååh så mycket minnen med den här låten att jag bara sitter och ler som en idiot!

<33333333

























bort med snö nu! det ska bli sommar

Hejhejhejhej, hemskt väder.. nej nu ska vi inte vara sånna, men helt ärligt nu räcker de med snö tkr jag!
min dag har varit bra lyckades komma upp ur sängen låg o snacka med nåra igår o kolla på film "lika barn leka bäst" hemsk film men chris mihina är med i den ååååh han e så snygg!
Aja har vart i skolan där dagen flöt hade engelska två gånger sen matte, chill pill förutom att jag varit helt dööööd! Ligger i sängen och måste öva på engelska glosor, pallante asså. men vad ska man göra.. 
må bäst peace out!

Blir helt happy av låten!

Don`t be afraid of change. You may end up losing something good, but you will probably end up gaining something better.

shosho! Livet går lite upp och ner, ena stunden är jag jätte glad tills jag känner att jag bara vill bort nånstanns. Jobbigt, men känns som att jag står kvar på samma plats, saknar och bara trycker ner mig själv :(
Men nej nu är det ändring! Dagen har varit bra, drog till nathalie f efter skolan en stund sluta 13.20 sen tog jag bussen hem med syster min, har precis ätit middag städat i garderoben och gjort lite matte det är vad jag hunnit, ska fixa lite sen blir det filmtime, måste komma bort från mina tankar!
kyss och smek!


never let a couple of good memories make you move backwards look ahead and move on!