huvudvääärk bort!

Heloooo, har haft ont i huvudet exakt hela dagen så jobbigt. Vakna vid tio och gick upp och duscha och så, sen drog jag till mormor jag städa där och umgicks med henne vi åt kebab som vi köpte och bara satt o snacka drog hem vid fem och gick från brunn och nu har jag bara vart hemma softat och lyssnat på musik, öppnade min dörr till rummet och märkte att min syster städat hela rummet åååh hon är bäst, dock städa jag garderoben men de är kul o städa där hehe!Nä nu ska jag dricka upp mitt te och sen sova, hoppas huvudvärken går bort. Imorgon taggar jag till första frisörlektionen i tre timmar! ahhhh :D
Peace out!

-















 

känslokalla jävel!

Helloooo, nu är jag hemma efter en härlig dag med nice väder!
Hade en chill dag i skolan slutade 13.10 och vänta i skolan med Miguel på Deigo vi drog till stan och softa sen kom veronica då åkte vi och sola, jag sola 20 minuter sen gick vi bara runt jag gick in i sex frisörsalonger för att hitta praktikplats, två av salongerna ska ringa tillbaka till mig så nu är de nog bara vänta, ska gå till en till nån dag i helgen eller runt nästa vecka. Iaf sen åt jag och veronica på donken innan vi drog hem och nu är jag hemma och har ätit lite, haha fan vad jag äter hela tiden, yolo!
Imorgon är jag ledig eftersom att vi har praktikdag så kan sova längre skönt!
 





Cry as hard as you want to, but just make sure that when you're finished, you never cry for the same reason again.


-













 

man måste våga för att vinna.

Mjaaau. idag har dagen gått snabbt men ändå fett långsamt. Är hemma iaf och har vart de ett tag, väntar på att de ska bli middag, sen ska jag lägga mig under täcket! Är as trött och fryser haha!
Men har vart en bra dag, åkte in mot frisöraffären som ligger i hötorget as bra produkter till håret, ska dit och köpa en produkt till mitt hår som gör så att mina lockar blir mer fina nu är de så pass slitet så under dagen dras lockarna alltid ut!
Men iaf vi åkte tillbaka till skolan vid elva, där vi åt hade de kul och bara massa lektioner! slutade tre, men jag och nathalie åkte till stan för att bussen gick inte på skitlänge,sen åkte vi hem bara!
Jag har hållt på med ett svenska arbete vi ska skriva ett manus nått som inehåller hår mode och skönhet, och jag har valt att skriva om en känd frisör som sedan ska redovisas för klassen!
Nää nu väntar maten på mig!


Vi har ju rätt kul i skolan! de är jag och Alma på första bilden! :D

Stronger then yesterday

Gooodmorgon! Är färdig fixad och sitter och äter frukost. Ska ta bussen som går 41 och möta nathalie i centrum vi ska till stan till en salong och kolla läget med hela klassen, ska bli skitkul, sen ska vi tillbaka till skolan vid lunch typ! Slutar tre idag sen funderar jag på att sola efter skolan, men man vet aldrig vad som händer. Hoppas på att jag får en bra dag iaf :D
CHaaao!
Nya jeans köpta nån gång i somras!

Vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar glömt bort hur man flyger.

Wah har haft en helt grym dag, kom till skolan hade lektioner o sluta vid tre då jag rulla in mot stan, min syster vart sjuk men jag åkte till nina var på hennes jobb en stund sen gick vi två runt o kolla i massa affärer prata och åt på en libanesikrestaruang första gången jag äter den maten, så jävla gott var de, vart proppmätt, sen rulla vi mot bion, förälskad i room där jag åt godis, popcorn och en fet cola på de, hah ni kan tänka er hur min mage är nu!
Kom iaf hem för en stund sen dom skjussa hem mig och ska softa en stund sen blir de sleeptime. men har haft en grym dag med Nina och hennes man daniel, underbara personer!♥

schoool!

Godmorgon! Fan vilket sommarväder soligt och varmt, eller?..
Nu är de verkligen höst, mysigt är de. förutom regn dåra, plus att man blir så jävla blek, men ska försöka hålla kvar min färg  får se hur de går tänker iaf inte bli blek, jag känner mig såååå mycket fräschare med lite bränna!
IAf de är måndag och ny vecka, jag somna sent igår hade så jävla svårt o sova alldeles för mycket tankar som flög omkring men lyckades ändå hoppa upp när klockan ringde imorse. Idag slutar jag tre, helt okej, efter ska jag och min syster dra till stan möta upp Nina (mammas kusin) plus hennes kille, vi ska på bio och ska se "förälskad i rom" mysigt en sånhär måndag! Vi hörs ikväll!
Mina nya byxor, love it!

why do i care..

Fattar egentligen inte varför jag bryr mig så jävla mycket som jag gör när de bara sårar mig hela tiden.. Önskar att jag bara kunde stänga av vissa grejer, sluta tänka så mycket och sluta bry mig så mycket som jag gör hela tiden. man lever bara en gång, så från och med nu ska jag skita i vad folk tycker och tänker, jag gör de jag tycker om och de jag brinner för, sen får folk ha åsikter men de är nått jag inte kommer bry mig om mer, jag har dom personerna som står vid min sida och de är dom jag behöver! Om folk inte vill va med mig eller tycker jag är falsk osv, då va inte med mig, jag är den jag är så är de bara, har inte bett nån stanna för att ändra mig.. Ingen kan förändras bara förbättras right?
Nu siktar jag mot toppen och gör de jag vill!
 
Var tvungen att skriva av mig lite, skönt att dela med sig av känslor. Imorgon måndag ny vecka och nya tag. Har haft en mysig söndag, men har haft för mycket tankar och de värsta är när jag bara är hemma tänker jag ännu mer och känns som att man skapar problem för sig själv då. Iaf så har jag hjälp syster städa garderoben alltid lika kul för jag alltid får lite plagg av henne, vissa saker som hon inte ens andvänt hehe!
har ätit ben and jerrys god middag och ba chillat med livet, fixat till skolan och nu väntar sängen på mig. Godnatt babes!
 

Ju mer man bryr sig, desto mer blir man sårad.

Godmorgon tänkte jag säga! fan vad snabbt dagarna går de är redan skola imorgon! Konstigt nog så längtar jag haha!
Somna runt halv tolv igår o vakna vid elva, var fortfarande helt död, plus att huvudet dunka. Känner mig fortfarande seg i hela kroppen. Gick med victor till brunn där jag köpte ben and jerrys bästa glassen! ska ladda ner nån bra film o kolla på kanske sova en stund är död!
 skön söndag ändå!

Ge aldrig upp hoppet, allting löser sig med tiden och om det inte löser sig, då har det inte löst sig än.

Hade en super mysig kväll hos morfar vi kom dit vid sex ungefär där vi åt förrätt varmrätt och efterrätt super god mat som min morfar alltid lagar!
Vi satt där och umgicks allihopa och kom nyss hem och är jätte trött, så ska snart lägga huvudet på kudden och sova! Puss på er!
 
me and my little hero!♥♥♥

Fira moster som fyller 20 år!

Ooff är helt sluuut! igår hade vi massa gäster somna runt fyra och sen har jag sovit dåligt inatt sov skavfötters med min syster plus att de var inte de bästa men iaf, drog till stan med min syster efter frukost osv, vi gick runt liten stund jag fick med mig svarta jeans! Har varit hemma resten av tiden och ska snart åka till morfar där vi ska fira min moster som fyller 20 år! Antingen hörs vi när jag är hemma eller imorgon, ha en grym lördag!
Me today!

Freeedag!

Har vart en väldigt lång dag i skolan, men jag klarade av de såklart med tjejorna i min klass som får mig och garva! har haft alla möjliga lektioner sluta 15.45 och sen drog jag till fruängen till papi där jag har spenderat hela kvällen med kusiner och lite fler gäster, alltid lika mysigt hos min underbara pappa o familjen!
Ska vara lite social nu, även fast jag är super trött! Vi hörs imorgon!

-


Hitta praktiskplats!

Hej på er! Sitter hemma och bara softar, ouuft snart är hösten här! De blir typ alltid höst precis när man börjar skolan haha lite roligt egentligen. aja har vart en skön dag i skolan börja halv elva, sluta vid halv ett typ, åt lunch i skolan med Lydia o Roxie sen drog jag hem vände tillbaka till centrum lika snabbt typ där jag mötte Lisa vi tog  sista sprutan mot livmoderhalscanser!och hann prata lite om allt som hänt, skönt att ha henne♥
Vi tog samma buss hem och kom hem för inte så länge sen.
idag i skolan prata vi om praktikplatser jag funderar på att praktisera hos min faster i skärholmen men ska försöka kolla nått ställe i stan men har en vecka på mig måste reta runt lite, men tror att jag tar praktiken hos min faster!
Men de har vart en helt okej dag, är as trött och humöret är lite upp o ner..
Jag och lydia i skolan när vi åt lunch

macbook air bästa <3

Tjena mitt bena, fyfan vilken bra dag jag haft. Kom till skolan och hade alla möjliga lektioner sluta 13.10 men var tuvngen att vänta i skolan tills 14.20 då vi skulle få våra datorer. veronica kom vid elva så hon va typ med mig hela dagen i skolan soft!
Fick macbook air från skolan gissa om jag är fucking glad, bara alla ettor hahahaha! åh bästa!
Sen efter skolan drog vi mot stan mötte miguel, ricardo, marco och diego vi chilla med dom en stund sen drog jag och veronica vidare jag sola i tio minuter vill försöka hålla kvar min färg så ska sola solarium då och då, sen drog vi mot alvik på jobb intervju ska dit snart igen! o nu är jag hemma dricker te och suttit och lekt med kameran på datorn hahaha att man kan ha så kul med en kamera fyfan! :D
Ska väl strax hoppa i sängen ska fixa lite grejer innan, börjar halv elva imorgon så de är chill!
hahahha<3 Imorgon kommer ni få bilder för nu har jag äntligen med bebis!

Hatar du mig? Ta en nummerlapp, ställ dig i kön och vänta tills jag bryr mig.

Bästa, jag och mamma tog en prommis efter middagen skönt, sen när vi kom hem baka vi päronmuffins med kanel i, låter inte så gott men de vart as gott vi la i riven päron gillar verkligen inte när de är bitar.. usch!
sitter och dricker te och äter muffins iaf, ska softa lite sen blir de sleeptime, upp tidigt imorgon!

Sometimes life doesn't give you something you want, not because you don't deserve it but because YOU DESERVE MORE.

Kom hem för en stund sen, ställde klockan på tio imorse, så skönt förutom att jag var as trött, konstigt när jag ändå sov i tio timmar :O Aja hade en lektion i skolan Material och miljö lektion, vi jobbade inte utan vi hade  den lektionen tillsammans med stylist klassen, då vi lärde känna varann osv, haha kändes som första dagen i ettan haha. Men iaf sluta 13.50 drog till stan o mötte pappa sen följde veronica och sofia med mig och köpte mina älskade skoooor! ååh är fucking kär i dom!Nu är jag hemma o ska ba softa, är fett hungrig så antar att mamma kommer hem snart o lagar middag hehe!
DOM ÄR ÄNTLIGEN MINA!

första dagen i skolan!

Helooo sitter och dricker te och dunkar musik. Första dagen är avklarad och känns mer en bra! Helt okej shema, allt är inte på plats en men de ordnar sig, bara tjejer i klassen och de känns grymt! Ser fram emot de här :)
Hade en kort dag i skolan, ställde klockan på halv sju, var galet trött men tog mig upp och drog mig mot skolan, tur att jag hade Nahtalie med mig vi går i samma klass, sen har vi fler sköna tjejer! Sluta iaf vid elva då vi hade ätit lunch och gått igenom saker plus skolan, vi har ju byggt om så lite nytt var de, drog hem sen tog jag bussen till stan där jag var med vevve och sofia vi chilla, jag kolla på skor som jag ska köpa imorgon, tro mig är kär i dom! Vi softa på donken och ba snacka och hade kul, kom hem runt åtta eller nått, o ska ba softa börjar halv ett imorgon sååå skönt!  
Får datan på onsdag då får ni bilder :D
 

imorgon börjar verkligheten, shit vad tiden går snabbt!

Heloooo , ligger hemma i sängen och är helt slut! Tror att jag skrev senast i onsdags, i torsdags så drog jag och lydia till ung på kvällen o softa snacka med nytt folk o bara va social, kom hem runt sex på morgonen men fyfan vad vi hade kul, vi garvade nog hela dagen åt allt och inget! sen i fredags ställde jg klockan drog hem o fixa mig osv, drog till stan med veronica, vi var på ung och så sen träffa vi ricardo,eimen, digeo,marco, sherban och christian vi skulle på fest men så vart de inte men kvällen sluta bra ändå med dom grabbarna, vi sov sedan hos veronicas pappa i stan drog hem på dagen fixa mig in mot stan igen med veronica vi softa på ung sen mötte vi alla grabbar igen och bara fucka ur fyfan vad kul vi hade asså! ååh vill spola tillbka tiden,vi skulle dragit på efterfest men så vart de inte. vi kom hem runt tre och åt mackor och drack te o bara prata, supermysigt! vakna vid halv ett drog mot stan och köpte mina älskade jeans, kamoflage (stavning) döör för dom! sen har jag bara softat hemma. Imorgon är jag tillbaka i verkligheten, jag är taggad men såklart så vill man ha lov,men ska bli kul att träffa en ny klass o lära känna folk de e bästa!!
Har inte tagit så mycket bilder, plus att jag kan inte lägga in dom på den här cp datan!
mina älsklingar!

fucka uuuur!

Helooo, senast jag skrev var i söndags då jag drog mot stan och mötte Lydia sen åkte vi mot rinkeby haha, gillar verkligen inte de stället men vi drog hem till nåra vänner där o softa. Drog hem sen, i måndags så träffade jag  ricardo på dagen vi gick runt i stan snacka o hade kul. sen chilla jag me lydia o fatou sen träffa jag och lydia två kompisar sen i onsdags var jag med veronica på dagen vi gick runt o bara snacka o hade kul som alltiid :D sen senare drog jag o lydia till ung 08 en stund haha skiter i vad folk tycker o tänker alltid kul att driva med folk.sen senare drog vi till märsta vi chilla hemma hos en kompis Eimen med ricardo o lite fler, vi kom hem sex på morgonen och igår var vi i kista hela dagen sen senare drog vi t ung. ja de är mina dagar, och nu ska jag fortsätta fucka ur innan skolan börjar! vi hörs när vi hörs peace out!
Två bilder som jag blev taggad i på facebook haha väldigt länge sen jag och tre av mina kusiner och min syster.
Gamla tider♥

sommarlovet börjar dra sig mot slutet.

Heloooo, sitter hemma och ska dra mig mot stan snart, måste ba packa väskan o lite sånt! Jag har inte skrivit, för har ej haft tillgång till data, Men i fredags var en riktigt bra dag, åt på subway med lydia sen köpte jag med mig en tröja hem, dör för den vi ba softa runt i stan jag lydia och fatou riktigt härlig tjej vi drog senare på fest i skärholmen nice, var sedan ute i fiskis med lydias tre killkompisar chill, igår drog jag hem snabbt sen vände jag tillbaka hem till pappa där vi fira joshua god mat och bara hade myspys! sen vid elva drog vi på fest till en släktning somna runt halv sex o nu är jag hemma från pappa och ska vända tillbka för att hänga med lydiiiia! Life is good!
igår. hade på mig min nya tröja!

Lyyydit<3

Helluu, har vart med Lydia hela dagen, vi åt kina buffe sen drog vi mot kista och va hos hennes kusin, sen drog vi och träffa två killkompisar vi chilla med dom lyssna på musik o snacka! kom hem nyss och nu ska vi sooova! Puss på er!
Tröja köpt i tallin o nytt armband ;)

-

 

Håll mig hårt eller släpp mig helt.

hej mina kompisar, ligger hemma i sängen och lyssnar på musik och bara softar, ska gå ner och göra te och lägga mig under täcket fryser fett mycket. Idag har de vart en skön dag, åkte till moster runt ett där paulina och Linnea va vi låg bara i soffan drack te och mös. drog hem vid sex och kom hem för ett tag sen har ätit middag och nu blir de ba ännu mer chill!
Körde på min nya tröja som jag köpte igår och så är de ett hål bak i ryggen aas nice!

-

 

Jag respekterar folk som respekterar mig oavsätt ålder.

Fattar inte på mig männsikor som förväntar sig att man ska visa respekt när man själv inte får nån respekt tillbaka.. vad är de för värld vi lever i.

nacka.

 Heej på er, fyyyfan vad jag är trött.. Skulle kunna somna nu haha. Vakna vid tio imorse typ, gick upp och fixa mig sen mötte jag syster och kusinerna i nacka vi fika med moster! sen gick vi runt där, fick med mig en tröja, mascara och kajal. Sen drog vi hem till dom vi softa där, Linnea fota mig tog på mig massa av hennes tröjor haha, hon har så jävla bra kamera så hon tog lite bilder hehe!
sen drog jag och mötte lisa vi skkulle ta sista sprutan mot livmoderhalscanser men dom hade inte tid så de fick bli en annan dag.. Gick hem från brunn åt middag och har nyss varit ute med mami! Ska sätta på film kommer typ somna när som.

chiiilldag!

Hejhejhejhej, ligger i sängen standard! Nä men de är så jävla skönt speciellt nu när de regnar oxå. Idag har inte hänt mycket bara tagit de lungt varit ute nästan hela dagen satt ute med paulina och victor och bara softa, den här dagen har gått otroligt snabbt även fast de inte vart världens roligaste dag, men skön har den varit ändå!
ska gå ner och ta muffins som jag gjorde, plus te, bästa!
denna bikini har jag legat o solat och helt enkelt haft på mig hela dagen!

-


en dag hos abuelita<3

Hellooo. jag låg ute och sola imorse när jag hade vaknat sen drog jag och paulina till pappa vidare drog vi familjen till min farmor där vi åt god mat umgicks och bara softa ute i solen myspys. Kom nyss hem och ska chilla kanske kollar på film lite senare med syster!
Bjuder på två bilder från idag :) Har på mig en ny tröja som jag köpte i fredags!

suuunday

Godmorgon! somna rätt tidigt igår skönt ska äta sen gå ut o sola och bara ta dagen som den kommer! Man vill ju passa på att njuta av vädret.

-


solat heeela dagen

Heloooo, idag har de vart en fett skum dag, har ingenaning om varför men känner mig inte som mig själv haha. Men har haft en soft dag ute i solen med min syster,vi har legat o solat, lyssnat på musik spelat badminton, druckit drinkar badat i vatten spridaren och bara softat, nu är jag victor och Paulina hemma själva, mamma och sasse har åkt iväg, så vi ska kolla på film till de har vi chips med dipp och godis! Myspys :)
Sen ska jag lägga mig tidigt idag, är alldeles för trööött.
Bilder från idag. har på mig en ny bikni som jag köpte igår eller  "köpte" hade ju den där appen då jag bara behövde visa mobilen ;)

-


Karma is a bitch!

Shiiiit vad jag är trött! men har haft en hur rolig dag som helst, åkte in till nacka vid halv två med Paulina(inte min syster) och Lisa, vi gick runt i affärer och åt mat, och bara prata och hade kul! Jag fick med mig hur mycket grejer som helst hem. De finns nån app man kan ha så får man 50% procent på affären när man handlar så jag köpte saker för typ tusen men behövde inte betala nått, men de var mest små saker jag köpte typ som bikini, underkläder och lite smycken, kändes helt sjukt att inte behöva ge pengar utan bara visa mobilen ;) men sen köpte jag bodylotion, en tröja, ett par jeans och en parfym, jag är hur nöjd som helst med de jag fått med mig hem ! Kom hem för inte så länge sen, nu ska jag nog bara softa resten av kvällen! kolla film äta choklad :D

-

 

sommar och sol <3

Helooo, igår somna jag rätt tidigt så jag vakna rätt tidigt idag! Skönt, jag mami syster och bror gick till stranden men vände lika snabbt hem var alldeles för blåsigt, men vi la oss på gräsmattan sola, åt lyssna på musik och helvete vad skönt väder de vart idag, love it!
Sen kom grannen ner till oss, kickan allså, vi gick hem till henne gjorde grekisksallad till middag, hon klippte lite av mina toppar får ångest, men ändå så har jag så sjukt slitet hår så de är ett måste, man vill ju inte ha långt men skit slitet hår utan tvärtom ;) men snart kan jag ta hand om mitt hår! Jag gjorde hallonmuffins oxå och så satt vi och måla naglar, kickan fixa mina naglar sjukt snyggt, hon är as grym på att måla naglar. men jag kom nyss hem därifrån och tänkte ba softa innan de blir sleeptime, har haft en nice dag!

right by my side

heeej, ligger hemma i en nybäddad säng har bytt lakan och städat hela rummet. Idag väckte mamma mig tidigt var död, vi åkte in mot astridlindgrenssjukhus och hälsa på en vän till familjen vi åt glass med strössel och jordgubbar och hallon vi var där en stund och prata och har varit hemma sen två men har suttit med mami o syster hos grannen och pratat och läst och ba softat med livet, är föööör trött asså!