Sköndag!


Hooooola! Igår hörde jag ej av mig, först var jag i skolan jobba på bra där, förutom matten, hade vikare och var alldeles för trött, så kan det gå! sen sluta jag 14.50 drog till bästa mormor, plugga på med engelska, nationella prov nästa vecka i engelska känns taight, men det ska gå bra :) Hände massa grejer igår inget jag tar upp här, så drog hem till Maria igår kväll, sen imorse tog vi bussen hem till mig just för att jag inte hann hem igår, så jag duscha här och bytte kläder, vidare till skolan där dagen har rullat på, dock har jag varit seg, för att jag somna hos Maria vid ett i natt, alldeles för sent, men det var en myskväll, vi hade riktigt tjejsnack! Tack för att du finns Maria, du är guld!
Annars har det gått bra, kom hem sket helt enkelt i att sätta på datan, kändes riktigt bra, satt och plugga svenska, gjorde bokrecension av pojken som kallades det, sen fortsatte jag på min novell och nu ska jag göra färdigt engelska häftet som handlar om gramatik!
Efter att ha pluggat en stund, åt jag middag, sen drog jag och victor ut och vi skulle jogga, men vi hade precis ätit och jag lovar höll på att spy, så vi gick i ungefär en timme, sen när jag kom hem gjorde jag situps! Det går bra nu, jag känner mig riktigt fräääch efter en dusch, och nu blire te och sen plugg :)

Bjuder på en bild på mig och födelsedags tjejen som fyller 16 år idag, grattis Nathalie!
Bilden e från förra veckan i skolan :)


Tisdagar suger!

Ingen bra dag idag, eller jag ska inte klaga, men tisdagar är min otursdag, det börjar med att jag går till bussen, självklart sså missar jag bussen, sen kommer jag till skolan, jag har ju haft två mobiler först låna jag min systers gamla samsung tocuh men hade ej hörlurar till den så jag hade min andra och lyssna på musik, sen helt plötsligt hade jag elva sms och toushen (stavning) sluta funka så skulle jag byta mobil till min vanliga men så kunde jag inte läsa dom elva messen, då fick jag typ damp , men det löste sig, sen skulle jag smaka pucko av maria, men spillde ner hela min nya tröja, sen helt plötsligt efter att ha haft värsta vårkänslan så ska det börja snöa, sen har man fått klagåmål från skolan, sen har jag vart trött hela dagen, Aja det var det negetiva med min dag, sen fljde med jag Nathalie till kulturma hon vissa massa foton osv, sen åkte vi till stan vi fika inne på sandys och gick runt en stund jag kolla på bikni, Annars har jag skrivit svenskan, håller på me novell ska lägga mig och forstäätta, annars har jag badat, gått promenad med mami, ja har inte mer att säga, k på mitt liv chao!
För att höja upp stämningen lite, slänger jag in en bild på min favorit, åhååå han är så sööt satt jag bara vill äta upp han lille skitunge, älskar dig mest!

Nu ska jag fan börja om på nytt!

Från och med imorgon, ska jag ta tag i mitt liv, på allvar, jag är snart 17 år, jag ska klara mig på egen hand jag ska visa det bästa nu mot slutet när det gäller skolan och inte bara det, jag ska helt enkelt ta tag i allt, glömma allt det gamla, kasta bort personer som jag inte är värd, jag ska helt enkelt visa vad jag går för, ingen ska få trycka ner mig. Från och med imorgon ska jag plugga gärnet alla uppfigter som jag har just nu ska jag bli klar med till på fredag, och jag SKA! Sen ska jag börja gå och jogga myckt nu, min kropp behöver det, det kan vara därför jag också har ont i magen, jag har ätit alldeles för mycket skräpmat.. Inte så att jag ska banta men ja vill tänka på min kropp. Men jag ska börja göra ngt med mitt liv, jag orkar inte gå och vara deprimerad hela tiden, jag ska göra det bästa jag kan och vara stolt över mig själv, jag vet att jag kan det här! Så nu köör jag racet.
Jag är bäst som jag är!

<3


Often in life we forget the things we should remember, and remember the things we should forget.


Oooont i magen :( :( :(

Hejsan, kom hem för en stund sen, och grääät har haft ont i magen exakt hela dagen :( Men ska kolla upp det den 14, så det ska bli skönt! Igår skrev jag aldrig var inte inne på datan så mycket plus att jag orkade inte, hade ont i huvet och vi var bara hemma igår, Joshuas kusin leo kom hem till oss och hennes mamma så vi åt våfflor och kolla på film osv, sen idag har vi haft livskunskap as nice, vi satt och snacka och hade tårtävling vem som kunde göra finast tåra och som såklart skulle smaka bra och som kunde samarbeta bra, haha våran grupp åkte ut, men tårtan var riktigt balll, visar bild imorgon :)
Sluta halv tre sen drog jag, Ellinor och Nathalie till stan, där mötte vi upp Husse och vi gick runt, jag fick med mig ett vit svart randigt linne från hm, jeans taights, och ett par örhängen visar också bild imorgon.
Nu ska jag tänka vad jag ska skriva på svenskan vi har fått en skrivuppgift på svenskan man får välja själv vad man vill skriva om, nån som har ngt bra tips vad man kan skriva om? Vänskap kärlek?
Vi hörs!
Jag och världens bästa pappa!!! Te amo! <3

Lördag med sol livet är bäst!

Hellu people, sitter hos pappa har precis fixat mig. Kom hit igår runt kvart över fyra dagen i skolan rulla på! Sen efter skolan drog jag och hämta Liam sen var vi bara hemma, åt tacos sen hade vi myskväll lugn fredag, sen vakna vi imorse åt frukost gick ut på gården hela familjen sen drog vi till Tumba centrum och fika och gick runt där, sen har vi bara vart hemma, vi ska snart till mina kusiner, min farbros nya tjej ena av hennes barn fyller fem så vi ska dit :)
Men ville bara säga att jag lever, vi hörs :)

 Blev taggad i facebook, från när vi var på väg till romme, Jag och fina Ellinor! Saknar!


underbart med fredag!

Godmorgon my friends! Det är fredag och as nice väder!
Jag har precis ätit frukost och fixat mig och nu sitter jag och kollar på big brother det är repris, haha jag visste inte att vi hade kanal 11 men det hade vi :) Aja sen ska jag vidare till bussen. Det är en lång dag i skolan menmen! Efter skolan ska jag hämta min Liam på dagis :) Kommer hem på söndag eller måndag från mamma men hörs när vi hörs, ha en bra fredag!
Ändrade bilden lite, tycker den vart fett cool!

Världen är inte rättvis

Jag e så lack på saker som inte går som jag vill ibland, tex på sista tiden har jag bråkat rätt mkt med min mamma för att det är ett år mellan mig och min syster men mamma behanldar mig som om jag vore 6 år yngre, men på ett sätt så tar hon mig som vuxen det kan bero på vad det handlar om, tex om det handlar om pengar då tycker hon att jag ska få halva barnbedraget och min syster får hela, snälla jag är 16 år?
Sen låter hon alltid mig göra saker hemma, om jag inte gör det börjar hon och gnälla om att jag inte kommer få de och inte de, alltså varför kan inte livet vara lika rättvist, jag har alltid vart den personen som får ta allt skit när det gäller mig och min syster, tex när vi var mindre och bråka var det alltid jag som fick skiten för allt, när inte ens mina föreldrar visste vad det hela handla om.. Hallå vi är väl lika mycket värda, nån dag måste dom ta och lyssna på mina bekymer, det är nu som mina föreldrar börjar reagera med att jag har svårt i skolan nio år efter liksom. Eftersom att jag gick om tvåan så tror inte jag att jag tänkte på hur jobbigt jag hade i skolan, utan det borde mina föreldrar sätt tidigare.. Åh det finns vissa saker jag hade satt mina föreldrar förstog mig, jag bråkar ju rätt ofta med min mamma just därför älskar jag att vara hos min pappa bråkar aldrig me han och jag bara älskar att vara där. Men när jag är hemma hos mamma är det alltid jag som ska få skiten för allt. Det ända ja vill är att jag och min syster ska behandlas lika..


Chillldagar :D

Hejhej fina folk!
Sitter och laddar ner musik yee :D Idag har det vart en chilldag i skolan vanliga lektioner, tog bussen med Maria alltså 428 så satt hemma hos henne ett tag! Vi har tagit massa bilder idag i skolan! Lägger upp nåra i taget :)
Annars ikväll, ska jag packa till papa ska dit imorgon, ska städa rummet och chilla :)
Men det var allt, ska fortsätta ladda ner lite musika :) hörs!

Jag och fina Belinda!


What the hell!

Shobre! Har precis ätit middag, ska plugga engelska, usch vad jag verkligen inte orkar plugga idag, idag är det sån dag som jag önskar att man går runt i stan och driver med allt och alla och det är nästan sommar, eller thevoice fan vad jag lägntar!!
Dagen har rullat på i skolanm gick fett snabbt, drog hem städa lite i min garderob och sånt. Idag hade jag mina lila converse åh älskar dom! Ångrar mig inte ett duck vilket jag trodde att ja skulle göra!
Facelook today :)

En vän som är saknad, vill spola tillbaka gamla tiderna då det var som bäst!

Det finns en person, som jag just nu saknar något otroligt, vi dela en vädligt stark vänskap tillsammans, vi har skapat minnen, vi har skrattat, vi har helt enkelt skapat något jag aldrig kommer glömma.
Den personen jag pratar om är min allra bästavän, tjejen som alltid funnits när jag behövt henne som mest, tjejen som helt enkelt är värd guld! Ebba frank jag saknar allt med dig, alla dagar vi hade så himla tråkigt, men bara jag hade dig vid min sida så vart jag på bra humör, varje gång jag visste att du fanns hos mig var jag som starkast, du är som min andra halva.
På sista tiden har det hänt saker, jag har försökt ta kontakt med dig men får inget svar, men tro mig jag har hört förut att man aldrig ska sluta kämpa för personer som man behöver i ens liv och det är just vad jag ska göra nu, jag ska lämna allt det dåliga bakom mig och se allt från ljusa sidan, jag ska kriga för dig, förlåt för alla fel och misstag jag gjort, förlåt för allt som gått fel. Jag vill bara att du ska veta att jag finns för dig, spelar ingenroll när var du kan alltid nå mig oavsätt vad. Jag älskar dig och du är saknad av din såkallade tvilling!


                Har jag dig har jag allt!


Nattiiiiiii

Hejhejhejhejgodkväll, har precis ätit kladdkaka, Micke och paulina baka den, as gott, men brände mig på tungan:( haha!
aja annars har jag bara chillat ett tag, tror att jag ska lägga mig och sova, eller jag tror faktiskt att jag ska läsa lite, var länge sen jag gjorde det :)
Men höööörs imorgon ladies!

för vissa är du ingenting, för andra är du en av deras liv. Och kanske för någon blir du livet.

                  

Lila converse! <3

Såååå, äntligen har jag mina converse efter att ha gått hela helgen och tänkt om jag ska köpa converse så bestämde jag mig för att köpa, så åkte in till stan efter skolan med Nathalie, skulle egentligen åkt med Maria, men hon var sjuk idag :( Men så snäll som Nathalie är så följde hon med mig :) Jag åkte bara in snabbt, var helt säker att jag skulle ha röda, men när jag kom dit så fanns inte alla färger utan bara bruna, beiga och lila, så jag testa dom lilla vilket jag gjorde i fredags också, tänkte köpa dom redan då, men så vart det inte, men dom lila fick bli mina, dom är faktiskt snygga jag är nöjd! Hon i affären sa att jag passa skitbra i lila plus att lila är faktiskt min färg, jag ÄLSKAR lila! Så det är snyggt, men vad kan man ha för kläder till dom det är det, nån som har tips?
Men kom hem för ett tag sen, ska äta middag snart, Micke och Paulina är här, sen efter ska vi göra kladdkaka sen ska jag plugga lite :)
Juste jag har också fått min systers samsung touch sen bra att ha den, för min andra är så stor och klumpig, plus att jag får typ inte alla mess :O
Men jaja hörs sen! :)

Nu är jag nööööjd!


yeah e på bra humööör loooove it!

Sitter och dricker lite te nu, as gott. Det känns jättekonstigt när jag andas känns som att jag har något i halsen fett skumt.. Menmen annars är jag på as bra humör är inte trött. men funderar ändå på att gå och lägga mig snart lovar har laddat ner överdrivet mycket låtar nu! Love music!
Annars så har jag pluggat, badat osv Mysigt. Hörs tomorrow!

Jag ska aldrig säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå!

                 
                          Helklart favoriten just nu, tööööng bror ;)

jag har världens bästa papi <3

Hellu, kom nyss hem. igår kan jag säga att jag somna på en gång, jag var helt döööd, tror aldrig att jag vart så himla trött, sen vakna jag imorse klockan sex och var lika trött men drog mig upp, fixa mig tog 07.05 bussen mötte papi i stan, jag har nämligen vart på utredning hela dagen eller aa mycket mer en när jag var förut, men den här gången var vi i danderynsjukhus sen efter jag hade vart där vid tolv så åkte jag och pappa till lilljeholmen centrum och åt lunch, vi åt på nån mexikansk restaurang, jag åt nått som hette buritto as gott iaf men sjukt starkt, men sen åkte papa och jobba och jag hem, kom nyss hem iaf, as kallt ute och jag är seg från igår men ska chilla ett tag sen börja plugga svenska har prov nån dag den här veckan vet ej när :P hörs!


Jag och Nathalie igår påväg till Romme, med hennes canon :)


Grym helg!

Hejsan, jag är helt slut, det ända jag behöver just nu är att sova, jag är helt yr och vill bara somna i min egna säng! Men ska berätta om min dag lite snabbt sen ska jag fanimej sova. Igår så mötte jag Ellinor och Nathalie vi åkte till gurra köpte godis osv, sen drog vi hem till Ellinor hade tänkt lämna min packing men dörren var låst för hennes mamma hade åkt iväg, så vi ställde väskorna i ett skåp som fanns utanför dörren sen åkte vi in mot stan jag och Ellinor, Nathalie drog hem. I stan träffa jag och Elli, Husse, har träffat han en gång tidigare och han är så grym hans humor dödar! sen var vi också med abod, Ellinors kille vi gick runt i stan chilla galet skratta, sen drog vi hem till Ellinor, Paulina skulle egentligen också vart med men hon sov hemma, men vi var hemma hos Ellinor snacka i luren va på brunnen en stund och sen var vi vakna hela natten och prata med husse för att det var lite onödigt att sova, så vi var vakna hela natten vilket var ganska ondödigt menmen vi gick upp sen vid halv fem och bussen gick 05.45 från brunn vi hade iaf gryyyymt i romme åkte länge och skratta bästa helgen på länge!

Aja nu ska jag sova, natti!

Jag förra året när vi var påväg hem från åre, skulle tagit massa bilder idag, men mitt kamera batteri dog :/


Löööördag underbart!

Snart ska jag dra till bussen, eller aa det är ett tag kvar, men jag ska packa in resten i väskan, sen är jag klar!
Jag har snackat me min mamma ska få pengar att köpa conversen det blev ju lite fel igår.. Men om jag väljer att köpa conversen så kommer hon inte köpa kläder den här månaden till spanien :( Menmen jag har ju ändå mycket pengar till spaninen så där kommer jag köpa massor!!
Aja tänkte bara höra av mig tror inte att jag bloggar mer får se :)
Hahha igår innan jag skulle till brunnen så stog jag och vänta på bussen och en man han kanske var 30 årsåldern han stog mitt på vägen, sen från ingenstanns när det inte kommer nåra bilar börjar han sjunga opera jag tror aldrig att jag garvat så mycket han visste inte ens att jag var där hahaha han ba kolla på mig o ba oj sry visste inte att det var folk här, hhahahhah han gjorde min dag kan jag säga!
Ne nu ska jag tagga, ha en bra lördag :D

 meeee todayy
 

                                               låten som får mig på fötter!!


Mycket att göra!

Godmorgon, härligt väder det är ute, bara att det är snö, men min mamma sa att det ska bli 15 grader nästa vecka asså plus, åh vad jag vill ha nya skor.. Blev fett besviken igår aja ska tjata lite på mamma och fråga om jag får lite mer pengar eftersom att jag gjorde av med hundra så har tre hundra och skorna kostar 500 :(
Aja får se! Idag ska iaf jag ta en buss som går härifrån vid ett, jag ska åka med Ellinor, Nathalie och Paulina vi ska till gurra och köpa godis och sånt, för imorgon ska vi nämligen till romme med ungdommsgården och åka skidor, ska bli skitkul, så ikväll ska jag sova hos Ellinor med Paulina, vi ska vara i brunn imorgon 05.45 eller då går bussen, ouuf snacka om att vi kommer få vakna tidigt.. Menmen!
Jag ska äta fruskot plocka undan i rummet, packa duscha osv,hör av mig när jag är färdig pussar så länge!

Gammal bild på mig och Ellinor när vi var hos hennes pappa, saknar! <3


Knasdag!

Hellu, dagen har vart bra, men väldigt skum asså det har hänt så mycket på en dag tycker jag,aja allt rulla på i skolan, hade inte sista lektionen för läraren var sjuk, så vi fick sluta halv tre fett soft, jag och Maria drog mot stan vart bara vi två, det blir aldrig som man planerat -.-
Aja men vi gick runt hitta converse butiken där skorna kostar 500 men där fanns det bara tre färger att välja bland, men ska komma in fler färger nästa vecka, så ska troligtvis åka dit då, vill iaf ha ett par converse som man kan ha typ nu, kanske inte när det är så mycket snö, men behöver nya skor, men kommer sånafall köpa nåra enkla vanliga tygskor, nån som har tips?
Båda mina kusiner ska till london så dom ska köpa converse till mig där, sen ska jag ju också till spaninen där det också finns, fast det är ju fake men dom ser ut som riktiga, och dessutom har jag ju precis köpt nya, men ska iaf in till stan nån dag nästa vecka och kolla nåra skor :)
Annars gick vi runt där, drog hem åt middag, sen drog jag till brunnen med Nathalie där massa folk var, var där en stund och var social och kom nyss hem, är helt död kan jag säga, så ska sitta en stund vid datan sen ska jag sova, men vi hörs imorgon, hoppas alla haft en mysig fredag!

Jag behöver inte dig i mitt liv längre!

                 
                       Jag lovar er jag har pumpat låten exakt hela dagen, den är riktigt grymt! Bara kääärlek

Music is my drug!

Shobre händer jao peace bre. Haha chillar inne på facebook och messar alltid lika trevligt!
Annars har jag städat rummet damsugit sådära så nu är det frech! Imorgon är det fredag underbart! Planerna är att gå hela fucking långa dagen i skolan, sen åka till stan med Josefine, Belinda, Maria och Nathalie, längesen vi var alla tillsammans! :)
Men jag ska köpa mina vackra converse haha jag har blivit helt besatt av converse! Vill ha alla färger, men det får bli röda hihi!
Nu ska jag dricka te sen ska jag lägga mig i min underbara säng och spela MUSIK åh vad jag älskar det!
Vi hörs tomoorrow, peace out dudes!

Jag var lycklig med dig, men är lyckligare utan dig.

 

 

                 
                                  Den här grabben är KUNG!

Mina

Dom här conversen kommer bli mina imorgon! Woho!


Fredag imorgon woho!

Hello everybody, är dö hungrig fan, haha fast det är jag iof alltid :) Aja idag har dagen rullat på gjorde sista delen av no nationella alltså labben det gick asbra!Lätt som fan! Sen skulle man skriva raporten sen var det fädigt :) Känns hur skönt som helst att ha det gjort, gjorde omprov i hemkunskap också, muntligt gick också skitbra! Så jag är nöjd!! Känns som att det mesta är över, men har matte nationella och engelska nationella kvar, sen är det äntligen över, men ska däremot, göra bokrecension om pojken som kallades det, fast har ej boken Tova lånar den så får skriva när jag fått den, aja fick sluta 13.40, as nice!
Åkte och mötte Paulina i gurra sen åkte jag tillbaka, har inte sätt henne på hundra år känns det som, men hon ska äta middag här, sen ska hon tillbaka till sin pojkvän hehe, hörs latero!

Me today ;)

 


Ta mig härifrån.

Omg är helt svart i facet pga mascaran och så har jag nästan tappat rösten också, jag och my mother och bråkat, sånt händer, men nu är det löst iaf..
Aja är jätte trött ska göra te sen kanske lägga mig i sängen och bara chilla och läsa eller titta på någon bra film! Säger godnatt, pussar♥
 Slänger in en bild som jag tog idag, älskar verkligen bilden grovt!

If you had a choice then
what would you choose to do?

                
                       jag har lagt in låten nåra gånger, men den här låten e heltklart min favorit åhh bara älskar den!

Lycklig

Hejsan People! Känns så fucking underbart att provet är gjort, nu är det bara att få svar! Det får gå som det går, jag gjorde mitt bästa och det är det som krävs!
Aja annars har dagen varit bäst, kom till skolan hade nationella sen lucnh de blev tacos favoriträtten eller nej det är faktiskt kinamat, men tacos är också gått fast inte lika gott i skolan, men det funka sen fick vi ha matte tidigare eftersom att vi åt så pass tidigt, så vi börja matte tidigare och sen våran sista lektion brukar vara no, men vi behövde inte ha det idag, för att vi hade haft nationella i no, så jag sluta tolv, jag gick hem, Maria gick med mig halva vägen sen gick hon tillbaka till brunn, men jag fortsatte hem, gick hem från skolan igår också, det är grymt nice när solen skiner också!
Aja annars har jag kollat på film, såg bring it on fight to the finich as bra film, dans film som vanligt älskar verkligen dans filmer! Jag har också sätt filmen bring it on all or nothing såg den för länge sen, men den är inte bra, fast där emot var Rihanna med i den, haha dog lite när jag såg henne med i en film liksom! Haha, men filmen som jag såg idag var helt klart bäst, plus att båda filmerna är inte ens samma alltså inte samma personer..
Aja nu ska jag göra något annat, ska försöka plugga hemkunskap har muntligtprov i det imorgon, det är omprov -.- Aja hörs!


Toooday! :D

                   

kill me orkar inte med SKOLAN!

Omg no kan suga röv, hatar no mest! Fyfan jag är verkligen inte taggad för prov okej vem är det egentligen, orkar inte tänka på allt plugg, skolan dödar mig!
Aja nu ska jag sova eller läsa på medans jag ligger och lyssnar på musik sen ska jag drömma om no provet också haha, aja godnatt my people!


När man går vill man alltid vända sig om, men gå inte för fort för sen kanske det e försent att att vända sig om och ta grepp om de man lämnat där bak.


Tisdag bara onsdag torsdag och sen är det fredag

hejsan, satt nyss och snacka med maria i luren lite hon gick hem från skolan idag för att hon inte mådde så bra :(
Men ja annars har dagen vart toppen, vädret också däremot, love it!
Aja nu ska jag plugga ville bara säga att jag lever :D
Peace out!

Claudia, jag Nataly, Maria och Anneli. Maria och Anneli i lördags! Kände vi när vi var små så vi träffade dom på festen sen hundra år tillbaka! Hehe fina tjejer!

 


Gillar inte måndagar :(

Gud jag är helt död just nu, ska lägga mig och läsa fysik boken med ett glas te, sen ska jag sova..
Jag ska köpa ett par till converse på fredag, men vilken färg är snygg? Jag vill ha en fin färg som passar till sommaren :)
Annars har jag pluggat och så, fuck den här dagen, usch vilken tråkig dag, vill vakna upp till en ny dag då allt bara ska vara bäst de hoppas jag på imorgon natti!

Ett problem är en början på en lösning


Plugg plugg jag orkar fan inte med den jävla skiten jist nu!

Hej på er! Är super seg och har verkligen ingen ork att plugga, känns som att det är för mycket med skolan just nu, jag ska kämpa, men allt med skolan känns jobbigt, ibland känns det som att jag pluggar och gör allt, men ändå blir det inge resultat, känns inte som att jag kommer klara proven hur mycket jag än gör allt som krävs? :(
Det tar verkligen på mina krafter asså! Jag vet inte hur många gånger jag sagt det, och hur många gånger det kommer fortsätta, jag vill till spanien nu!
Aja annars så skrev jag inte igår, stanna kvar hos pappa, hade iaf grymt kul i lördags faktiskt! Vi kom dit åt smögåstårta och godis och chips och tårta satt och snacka med kusinerna, det dunkades musik kom hem vid halv tre sen igår var i heron city hela familjen jag och Joshua kolla på min låtsas fru as bra , sen åkte vi till ikea och åt middag haha, sen chilla vi hemma, och idag har vi haft hemkunskap jag och nathalie drog till gurra och köptw klubbor,ja drog hem från slöjden för att jag hade mitt arbete hemma kanske itne var så bra, men har haft sjkt ont i magen idag också ..
nej nu ska jag sluta klaga hejdå :)

 Sååhär såg jag ut i lördags yea :D


                                                                 Gryyyyymt asså!

Vååårkänslor!!

hellu, fan vad härligt väder det är ute, inte kallt alls, UNDERBART! Hoppas verkligen inte det kommer mer snö, fast snart är det april och då går ju vädret fram och tillbaka!
Menmen glad är jag idag iaf, kom hem till papi vid ett, pappa är och spelar fotboll och jag sitter och kollar på tv och chillar med Liam, jag har suttit på ballkongen och chillat ett tag solen verkligen steker där!
Ssen har vi alla suttit och chattat med Sofias föreldrar som bor i Chile och min famror och farfar är där, så vi satt och cama med dom via msn,så vi fick se hur dom hade det åhh vill åka till Chile faktiskt!
Aja ska lite senare börja fixa mig, vi ska vara där vid halv åtta så det är ett tag kvar, men jag ska hinna platta håret och sånt, jag har med mig min kamera la in nya batterieer igår eftersom att jag inte har ngn laddare, men det har mamma lovat att hon ska fixa till mig!
 Juste har oxå på mig mina vita converse idag, dock så var det fett slaskigt ute men dom kommer klara sig :DMen ha en fortsatt bra lördag, vi hörs imorgon!♥

Tog massa gamla bilder från Marias data igår till min usb, den har bilden har jag som profilbild på facebook, den är från när komformationen var i åre, år 2010 saknar!


Love live laugh

Godmorgon, jag skrev aldrig igår för att jag hade inte tid, jag var i skolan som vanligt, en efter skolan åkte jag och Maria och käka kinamat i mölnvik sen köpte vi godis och cola sen drog vi hem till mig vi var hemma vid sju, så satte vi oss framför datan där vi satt och as garva och snacka :D Vi somna runt ett, sen vakna vi runt halvtio maria drog nyss, hon skulle följa med sin syster till stallet . Idag ska jag hem till pappa, min faster fyllde år i torsdags så hela släkten ska ha överaskningsfest till henne i en lokal, så det komme bli najs!
Men jag ska äta frukost sen hoppa in i duschen och packa! :D
Vi hörs senare!

En bild säger mer en tusen ord! Love you my besfriend!

nattinatii

Nu ska jag lägga mig, ska bara byta lakan vet ej om jag orkar läsa, kanske bara ligger och lyssnar på musik! Har iaf städat rummet, duschat, pluggat och så :D Hörs imorgon natti!


Du lämna mig med frågor utan svar, jag ska lämna dig med problem utan lösningar.


Snart bästa dagen på veckan FREDAG!

Shushu! Faaan asså jag som trodde att det inte skulle snöa mer, nu blir jag fan ledsen :(
Haha nej men nu ska jag sluta klaga det är ju somsagt snart fredag wiee!
Igår efter skolan drog jag till papi, jag mött Joshua och vi hämta Liam på dagis sen chilla vi hemma, jag plugga vi åt middag tillsammans, ja allt man brukar göra på vardagar, hemma hos mami har vi inte tv elva det suger, för big brother går ju på den kanelen så passa på att kolla hemma hos pappa, men jag dog av trötthet igår jag var död igår kväll, tror nog att jag aldrig varit så trött på länge asså, men iaf ställde klockan hoppa upp ur sängen imorse 05.45 duscha åt sen åkte jag ända från Tumba till Ingarö, älskar att åka tåg och buss, för man kan sitta och bara lyssna på musik, man stänger allt utanför, i like it :)
Aja dagen har gått bra idag, har vart en kort dag känns det som :)
Men nej nu ska jag pumpa music och pluggich vi hörs ikväll, pussisar!

 Jag i skolan igår, Nathalie tagga mig i detta foto :)


den här låten e skit bra, hitta den i kenzas blogg och hon som sjunger e bara tio år helt sjukt!!

Jag är grym på att baka!

Har precis bakat, gjorde blåbärspaj fett med gott asså! Det är ju fettisdagen, egentligen ska man äta semlor, men åt det igår så det räcker för mig det här året, även fast jag ätit det två gånger, men det blir inte så gott om man äter allt för ofta, det är en sak man kan äta två om året typ :) Så ist blir det blåbärspaj med vaniljglass, MUMS!
Annars har jag inte gjort mycket, har bara chillat laddar ner lite mer musik, ska lägga mig och läsa pojken som överlevde yeah :)
Men jag tror inte att jag hör av mig imorgon faktiskt, jag ska hem till pappa efter skolan, mamma skulle hämtat min väska men det blir att jag sover där imorgon så kommer umgås lite med Liam och papi och familjen :)
Så jag hör nog av mig på torsdag :)
Men ha det så bra så länge, kärlek till er :)

Haha tung bild på mig, när vi var hos Ellinors pappa år 2009 hade så sjukt jävla kul bilden är från när vi bada i Ellinors pool! Det var jag Paulina, Ellinor, Maria, vi kallades PEEM. Om jag ska vara helt ärlig saknar jag faktiskt dom tjejerna grymt mycket hade en kul tid, och tillsammans har vi skapat minnen för livet! ♥

Shiiiit våran låt från när vi var där :)

Plugg står på listan

Shuu folket, ni kanske märkte att jag dampa ut igår kväll, var inte på så bra humör slutet av kvällen pga av vissa saker och vissa personer, det är ingenting jag tar upp här helt enkelt :)
Men kom nyss hem från skolan, solen skiner och jag älskar det, har faktikst var en bra dag i skolan, vädret kan få en på så mycket bättre humör, snart är våren här. Typ..
Aja hade massa lektioner sluta två, dricker oboy och ska sätta igång med pluggandet, jag skulle egentigen gå hem men det sket sig, hade idrott sista lektionen så liksom det fick räcka men det hade vart mysigt att gå hem, men det får bli imorgon, eller nej ska hem till papi då men på torsdag :)
Men hare bäst så länge!
Har ingen bild på mig att bjuda på idag, ser cp ut ;)

Maria,en vän för livet. Älskar dig sunshine <3



!

Orkar inte skriva, är trött på livet just nu..
Kan inte allt bara vara som man vill


Köpt igår i stan :)



Måndaaaaag

Hello people. Med mig är det riktigt bra idag, bara lite förkyld och seg, om det hade vart dagen innnan jag skulle åka till spanien nu hade allt bara vart helt jävla perfekt, men det är ändå skönt att längta till något!
Idag var det första skoldagen, kändes som att vi har haft lov i flera veckor, men ändå så är det bara en vecka..
Men iaf hade första lektion mentorstid sen hemkunskap vi gjorde semlor, jag och Nathalie jobba tillsammans, vi fick tre semlor var, men jag åt bara en resten lämna jag kvar haha!
Sen hade vi so sen slöjd, sen efter följde jag med nathalie till coop hon skulle lämna pengar till en kompis, så jag var snäll och ställde upp :)
Men nu ska jag faktiskt plugga no, har nationella prov nästa vecka i fysik, åhh önskar att alla nationella prov kan vara över nu.. Orkar verkligen inte med dom längre!

Today :)

är det inte det ena så är det, det andra

Ska borsta tänderna, sen bädda mig ner i sängen och pumpa ny musik, chill sådär!
Jag känner mig hängig faktiskt, kanske för att jag är trött och frusen, så därför ska jag sova, ska upp tidigt för imorgon börjar allvaret igen, nej men snart så fan går jag ut skolan och jag ska klara det här!

                 
                               Love is not right, love is not fear i really love you but you don``t care.

Älskar att ha pengar!

Hejhej, är grymt trött och börjar bli förkyld och jag är lite små lack på min vissa personer!!
Annars är det bra, kom hem för en stund sen, igår hade vi riktigt mysig dag hos papi, vi åkte till hallunda där vi vänta på att pappa skulle hämta bilen då gick vi och köpte fullt med godis, chips och gott, sen åkte vi till huddinge och åt på en restaurang som heter chao chao en italiensk restaurang, jag åt en hawawii pizza sen åkte vi hem kolla på film, vi såg en hemsk film kommer inte ihåg vad den hette, men ska kolla upp det,sen somna jag runt halv ett, sen imorse vakna jag vid nio av att det var pannkakor till frukost fett gott, hahah värsta fettot jag är, nej men varje morgon och kväll gör jag hundra situps och nu ska jag börja gå hem från skolan, OM det inte börjar snöa!!
Aja drog till stan mötte Maria, hann ej köpa min skinnjacka så jag köpte den idag plus mascara två naglack och ett läppglans! Visar bild sen :)
Men nu ska jag tvätta lite kläder och ladda ner låtar och fixa hörs innan ja lägger mig!


jag på bussen påväg hem idag, min nya skinnjacka som jag tog på mig precis när jag köpt den love!


Älskar låten grovT!

Underbara familj <3

Ska bara skriva ett inlägg lite snabbt, vi ska åka iväg till en reastaurang och äta, och idag ska jag få köpa min älskade skinnjacka som jag hittade i solna centrum på gina tricot, hoppas bara att jag hittar den i skärholmen! Aja vi ska iaf åka och köpa den , sen blire att äta ute, men vi ska först åka till norsborg och hämta papis bil, pappa var på fotbollsmöte igår, sen efter så festa väl han och sofia var på konsert så dom tog aldrig med bilen!
Men aja ha en bra lördag, hörs senare babes!

  
 Försökte ta bra bilder med kameran det funka väl sådär, men ja såhär ser man ut idag, och nya hårfärgen, kanske inte värsta förändrigen, men det är ljust och jag gillar det! Känns naturligt liksom!
 Vad tycks?


en fredag, plus en halv lördag :)

Godmorgon ladies! Vakna för en stund sen. Sorry att jag ej skrev igår men hade fullt upp. Först på morgonen vakna jag av att Liam grät, så han fick stanna hemma med mig och Joshua, sen under dagen hämta min faster oss vi åkte till skärholmen till hennes salong där hon valde hårfärg osv, sen fika vi där i skärholmen centrum, sen åkte vi hem till oss hon färga mitt hår, jag blev faktiskt nöjd! Från att ha haft så svart, så blev det riktigt ljust, jag älskar det, det här var ju dock inte färg det var tonig ´, eller min faster sa att det var tonig och färg typ, haha aja men jag vart nöjd! Bilder kommer idag eller imorgon :)
Jag skulle egentligen åkt till mami idag, men hon är sjuk, och vill ej bli smittat, för om jag skulle bli sjuk missar jag sjukt mycket i skolan, plus nationellaprov, sen ska jag ju med pappas familj till spanien också!
Så jag stanar hos papi idag, sen imorgon åker jag hem!
Men igår kväll åt vi tacos, det var bara jag joshua liam, min faster stanna och åt middag med oss, sen drog hon,men vi hade lite myskväll kolla på film, satt vi datan aa helt enkelt chillade! Somna runt halv två med en liten Liam brevid sig, sen vakna jag upp av att Liam låg och lät vi sex, han brukar dock vakna då, men för mig kändes de som natt, ´vi gick upp och kolla ifall pappa och sofia var hemma, men nej dom kom hem vid halv sju imorse haha, så jag fick äntlgen då somna om.
idag vet jag inte vad som händer, får se :) Men nu ska jag nog äta frukost! Vi höres ikväll!

 Jag när vi var i solna centrum i torsdag, vill ha tröjan!

              
                                                  Lyssnalyssnalyssna, föör tung låt asså!

Avfärgning

Hejsan finisar!
Ligger och kollar på nått program där dom gör plastikkirurg (stavning)
Idag vid typ ett drog jag och Joshua till Solna vi gick runt i centrumet jag hitta världens finaste skinnjacka, jag svär att den ska bli min, ska försöka övertala, mami eller papi hihi!
Aja vi gick runt där, hitta också världens godaste parfym escada lukta riktig sommar alltså! Fast nej ingen  parfym kan slå dnky parfymen, det är helt klart min favorit, jag älskar denn rosa dkny och såklart gröna och röda, måste faktiskt köpa en rosa, min är slut :(
Just nu har jag ed hardy parfym, men måste köpa mig lite fler parfymer :)
Aja sen gick vi till Sofias jobb, hon jobbar precis brevid solna som ekonomi assistent, vi fick fixa med massa papper det var as kul, sen åkte vi hem, min faster och hennes kille kom till oss och åt middag.
Jag skulle egentligen färgat håret på söndag, men hon jobbar då så det fick bli idag plus imorgon, min faster är ju somsagt friör, men iaf jag hade ju svart hår, men man kan ju inte göra håret ljusare om man har mörkt så vi körde avvfärgning, så just nu är mitt hår orange, men jag ska dit imorgon och då ska min hår bli ljus brunt wiho! Som jag längtat! :) Hoppas på att det blir super snyggt, men iaf sen kanske lite mer närmare sommaren ska jag lägga in lite slingor, men vi får helt enkelt se hur det blir imorgon :)
Men nu ska jag fortsätta kolla på programmet, hörs imorgon. Puss!
Bilden tagen idag :)

I`m not perfect, i make mistakes, i hurt people, but when i say sorry, i mean it..

                

Torsdag

Godmorgon finisar! Idag ska jag och Joshua till stan vi ska gå runt, sen ska vi möta Sofia i solna centrum. Vi ska bara fixa oss först och äta frukost det är iaf planerna :) Men ja skriver mer om dagen senare :) ha en bra torsdag.

Jag och min favorit! Dagen innan min födelsedag, när det var fest för sofias föreldrar som fyllde år :)


Jag har blivit besatt av big brother

Hejsan, ligger i sängen, funderar på att lägga mig, är grymt trött faktiskt! Har också gått och blivit besatt av big brother hehe :)
Aja idag vakna vi runt tio, vakna av att det var sjukt ljust i rummet och solen lös in, trodde att jag vakna upp till en sommardag! Men så kolla jag ner, så var det lika mycket snö :( Men har iaf vart grymt skönt väder love it!
Aja gick och hämta Liam med Joshua och lunch på donken, sen har vi vart på ungdomsgården chillat bara!
Ska iaf slänga ner datan, så säger godnatt nu, hörs imorgon snyggisar.
 Bilden är tagen idag, för att vara min mobil, så vart bilden grymt bra! :)

3 små ord som får mina läppar att darra 3 små ord som får mina tårar att rinna 3 små ord som får mitt hjärta att brista.
 Du lämnade mig.


Grym tisdag!

Hej people! Allt bra med er? Med mig är det toppen!
Idag har jag faktiskt vart med min fina Ebba, länge sen man såg man såg henne, vi träffades i stan, gick runt och snacka om allt och ingenting, vi hade mycket att snacka om kan man säga :) Så nu är jag hel igen :)
Hon följde med mig till ingarö för jag skulle byta till skinnjacka sen så tog jag med lite kläder på samma gång!
Kom hem runt sex åt middag, sen gick jag hem till Emmlie, Melinas kompis och så var Monika där, vi åt kladdkaka garva sönder, och nyss kom jag precis hem! Så har haft en grym dag kan man säga! Men jag ska chilla en stund, sen blire sängen, Peace out!

Glöm att han kom, glöm att han fanns, glöm att du vet att du en gång var hans..



                        
                                             Helt klart minminmin chris brown!

Måndag, älskar att ha lov!

Godkväll, sitter och kollar på tv just nu plus datan i knät, idag har det faktikst bara vart en chill dag, vakna vid tio jag och Joshua var hemma själva, sen kom Leo, Joshuas kusin, som är lika gammal som Joshua alltså 11 :) VI kolla på farsan sen åt vi lunch sen kolla vi på the karate kid, sen efter gick vi och hämta Liam på dagis, sen så har vi typ bara vart i Tumba centrum, och nyss kolla jag på spårlöst och big brother :) Men jag ville bara höra av mig, vi hörs imorgon, pussar♥
Bilden är tagen från igår :)

Han har något jag behöver, jag vet inte vad det är, men jag saknar det.

               
                                                       Jag är kär i Chris brown!!