livet leker!

Hejsan, just nu sitter jah i mitt rum och bara chillar;) Snacka nyss med Maria fast hann inte snacka så länge för hon är ju i Findland. Men iaf jag var och tog ett kvällsdopp as najs bada i typ en timme men pallar inte skriva mer hörs imorgon godnatt och pussar!


Ge mig MAT!

Hejsan, jag skulle ju träffa Belinda idag men vart inte så, men det blir väl fler gånger:) Men ist åkte jag til gustavsberg centrum där min moster och mina kusiner hämta upp mig och vidare åkte vi till nacka och va där och åt kina mat as gott sen så gick vi runt och kolla i affärer. Sen åkte vi till mölnvik en snabbis sen skjutssa hon mig till gurra och därifrån tog jag bussen hem. Sen precis när jag kom hem gick jag och bada med min bror och Felicia. Och nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar med maten är as hungrig! Men skriver lite senare. Pussar!



:)

Hejsan, sitter och äter frukost, vakna för inte så länge sen. Har inte sovit bra alls inatt sjukt varmt hade jag i mitt rum men jag ville inte öppna fönstert för då kommer det as mycket mygg men aja. Idag ska jag träffa Belinda lite senare jag vet inte vad vi ska hitta på för ngt. Hade tänkt att bada men det verkar inte som att det är värsta badvädret idag men vi får väl se hur det blir. Men nu ska jag äta frukost sen ska jag fixa mig men ha det bra hörs senare :)

Vill bara spola tillbaka gamla tiderna!

Sommartider!

Hejsan, har nästan precis kommit hem, har också precis duschat en snabbis. Har vart på stranden nästan precis hela dagen kom dit vid halv tolv och sen låg vi där till halv fyra och sen gick jag hem igen, men det vart för varmt så jag och Felicia gick till stranden igen då min familj kom och hennes familj kom vi skulle städa iordning stranden sen bada vi och grilla så det var mysigt! Men det har blåst sjukt mycket på stranden idag så det var ganska jobbigt. Men annars har det var as bra väder i love it! Älskar verkligen sommaren man kan göra så mycket saker även fast man har tråkigt kan man hitta på så mycket(y) Men iaf nu ska jag väl bara ta det lugnt och senare kanske jag kollar på en film eller nått sånt men jag tror inte jag hör av mig senare så det här är sista inlägget för idag laddar upp en bild och en låt;) Men annars så säger jag godnatt så hörs vi imorgon ha en bra kväll. Kisses!



Jag och Ebba förra året på skarasommarland, fyfan vad vi måste göra om de, hade sjukt kul ett minne för livet!



Känns som att sommaren är här, älskar allt!

Härligt väder (y)

Hej på er! Har precis gått upp hur sängen och jag somna vid tolv, så jag är skit trött men pallar inte sova bort hela dagen. Men iaf ska dra och bada i återvallsjön med Paulina Felicia och Hanna Paulinas kompis. Och vi ska väl va där hela dagen men skriver mer när jag har tid och så men ni får själva ha en härlig dag. Lovelove!



Bilden säger allt, min söta bror Liam!

sängdags

Nu ska jag lägga mig i  min säng, och kolla på film, med syster min! Jag har bara chillat nu på kvällen och tror att ja kommer somna snabbt, men skriver så fort ja vaknar imorgon godnatt och dröm om mig, pussar!




Det är inte lätt, när det är svårt..

Jag <3 Musik

















Baddag!:D

Hejsan, kom hem vid typ fyra från södersved. Innan vi åkte hem så gick jag Paulina och Felicia och handla ett par flippflopp sen när jag kom hem chilla jag bara sen gick jag Paulina och Felicia och bada i återvallsjön as najs sen gick vi hem och åt middag och sen gick vi och köpte glass vid återvallsrestaurangen. Sen gick vi hem till oss igen och då städa jag min garderob haha och sen har vi suttit och snackat och hon gick hem nyss så jag ska väl chatta lite och lyssna på musik och sen ska jag väl kolla på en film är as trött efter att ha badat och solat så jag lär ju somna tidigt! Men jag hör nog av mig innan jag går och lägger men ha det bäst så länge!

Peace out!




Sjuuukt gammal bild. Tack för att du finns bästis!

Godmorgon!

Tjoho! Igår gick jag och la mig vid halv tolv och somna nästan på en gång så trött var jag, sen vakna jag och Linnea av att Paulina min syster kom in och väckte oss. Nu ska vi strax äta frukosr sen ska vi dra i väg och bada och Felicia hänger med så och min moster och min andra kusin Meliwin. VI ska bada i södersved så jag lär ju komma hem ikväll elller ngt men jag skriver mer då ha en mysig dag, pussar!



Jag och Maria förra sommaren, fan vad jag saknar.
Idag åker maria till finland och är där i en och en halv vecka ha det bäst så ses vi när du kommer hem mitt hjärta!
Låten som jag och maria lyssna på förra året när vi tog bilden!









Chill dag!

Hej på er! Imorse efter jag hade skrivit gick jag ut och sola, och låg där en stund sen senare så gick jag och min mamma till grannen och fika sen sola jag ännu mer sen kom min kusin Linnea som ska slagga hära inatt. Hon kom vid 5 typ och då gick vi två och bada i återvallsjön snabbt sen gick hela våran familj och våra grannars familj till återvallsrestaurangen och åt pizza sjukt gott faktiskt. Efter det gick jag, Paulina Felicia och Linnea till brunn och köpte godis och glass MUMS haha tjockisar. Men sen efter det gick vi och tog ett dopp i återvall och nu är vi hemma och jag har precis duchat sen lite senare ska vi väl kolla film eller ngt men skriver mer imorgon när jag vaknat pussar och godnaatt!
Laddar in lite bilder nu:)


Jag och min lilla söta kusin Elvis, på midsommar!


Söta kusse!


Jag och Norali på midsommar! såå ska bara ladda upp en bra låt!







Sommarens låt!

trööött

Hejsaan, är sjukt trött, somna runt halv två igår, inte så sent men ändå så är jag grymt trött. Aja ick upp vid halv tio och åt frukost och nu städar typ alla senare kanske vi drar iväg och badar. Idag ska iallafall jag sola.Men jag skriver nog ikväll ;) ha en bra dag! pussar!

Dagens låt!


På grönan, jag Belinda Maria Lisa Josephine

lever livet!

HejhejhejhejTJA!

Just nu sitter jag med kusinen och Norali, mammas kompis barn. Så söt! Efter vi hade ätit middag åkte vi jeep ner till återvallsjön och bada det var fett varmt i vattnet men sen när vi gick upp frös jag as mycket men iaf. Sen kom hem och nu har jag bara suttit inne och lyssnat på musik och ätit chips och så och snart ska vi väl gå ut till alla som sitter där ute. Men nu ska jag gå säger godnatt så hörs vi imorgon pussar!



Älskar chris brown!<3

favorit låtarna!


 




















Myys

Hejsan! Just nu sitter jag hemma med Felicia och Linnea vi har typ ätit lunch och badat sen har vi bara vart hemma. Vädret är konstigt tycker jag ena stunden är det sol sen andra stunden regnar det men aja. Vi ska alla äta snart vi grillar MUMS. Juste vi skulle åka hem till Felicia våran granne så vi åkte jeep dit as kul jag och Tova satt bak och alla barnen resten satt fram. Efter maten ska vi typ bada igen mys! Men nu ska vi äta ha en mysig kväll kanske hör av mig senare pussen.


Jag förr förra veckan hos kusinerna

Ge mig sol nununu!

Hellu, imorse vakna vi alla runt typ tio eller något och gissa om jag var trött eller? Aja jag gick upp åt frukost sen gick typ alla och bada och nu har vi precis ätit alla ska typ stanna här inatt igen så det bli ju kul:P men jag skriver kanske senare puss på rumpan!


Förra året på midsommarafton :D


En till bild från förra året :)


En bild på min lilla kusin Linnea och josephine förra året på midsommar.

Midsommar

Hejsan! Sorry att ja inte har skrivit, men har inte hunnit med det men a skriver ju nu! Iaf alla gäster om yp vid elva så jag fick ju vakna as tidigt och va as trött. Men jag gick upp runt halv nio och fixa mig och så sen så kom typ alla! As kul har vi haft det iaf. Har träffat min lilla Elvis asså kusin han e så sjukt gullig! Men iaf alla är typ kvar här och as många ska sova över hos oss. Men nu ska jag gå ut och va social ha en trevlig midsommar! Hörs imorgon godnatt!


Jag och Maria älskar dig hjärtis!<3

summer time!

Hellu, jag sitter hemma nu och bara chillar! Jag kom hem runt fem och då har ja typ ätit och tagit det lungt bara. Måla precis mina naglar haah har typ börjat göra det varje dag:P Mamma kom hem med flippflopp men dom var för små så hon ska kööpa nya:D Men iaf snart kommer mammas kompis Petra och hennes lilla bebis willem har aldrig sätt han.eftersom han är jju bara nåra månader.
men nu ska jag tagga tror inte att jag skriver mer men ha en bra kväll skriver mer imorgon bitti chao!:)


jag i tisdags kväll :P


En till bild på mig:) från samma dag :P

Sool och bad nu

Hejsan jag och maria ställde klockan på 11. så nu ska maria bara städa rummet och så sen drar vi och badar fan vad najs! sen lite senare kanske emelie kommer kulkul. men ska dra nu skriver när jag är hemma ikväll ;)kisses

Jag på stranden wiho :D

mariasz och Evvesz- vi äter som grisar

Hejsan har precis nästan kommit in. vi hade ju gjort kladdkaka som vi åt as gott sen senare gick vi till Emelie för hon skulle byta till byxor så vi va där en stund sen senare så hade inte vi så mycket att göra så vi planera för att gå från idalen till brunn men emelie orka inte följa med, så jag och Maria börja gå ssen nör vi va framme vi återvall ringde hennes mamma oss och sa att vi var tvungna att gå hem igen för att dom skulle hämta marias lillasyster och dom kunde inte lämna marias hund själv. Men vi gick hem till mig för att senare ta tio över tio bussen men vi pallade inte sitta och vänta.. Så vi gick hem med linne och shorts och det var as kallt sen så vart jag dö hungrig så det var bara för oss att gå i typ två timmar till och nu äntligen sitter jag i marias säng och dricker te och vi har precis ätit och jag svär jag åt som en gris.Haha har aldrig vart så hungrig menmen är man evelinn så är man. Men nu ska jag sitta och prata med maria en stund skriver inte mer idag fär jag lär ju somna strax hare bra!:Doch godnatt


jag och Maria igår kväll ;)


summertime!! idag på stranden ;D
såå pallar inte ladda mer bilder, hejdå är typ halv död XD


Sommar(y)

hellu, sorry att jag inte har skrivit, men jag och Maria ställde klockan på tio och då gick vi upp och satte på oss bikini på en gång och sen fixa vi pastasallad och gick ut med hennes hund, Max sen gick vi till kärringviken, as mysigt. Lite senare kom Emelie och vi låg där riktigt länge och sola och bada såklart! Vi kom nästan precis hem och jag har precis duschat och dom har baktat kladdkaka. MUMS! Jag sover hos maria igen. Men skriver typ innan jag lägger mig! Chao :)


jag och maria igår:)


Jag igår :) Mer bilder kommer senare :)

Maria och Evelinn in the house!

Hejsan, har precis kommit in till Maria kom hem till henne idag vid halv två då vi drog och bada i kärringviken där hon bor. så vi låg där till 5 typ och tog massa bildder och låg och sola och bada. Sen senare drog vi till gustavsberg och köpte godis och chips sen så åkte vi hem till henne och åt sen har vi vart ute tills nu och tagit bilder och vart med hennes kille, Linus sen gick jag och maria värsta långa pomenaden haha och typ gick och snacka och nu ska vi väl typ lägga och strax och snacka ännu mer men skriver mer imorgon när jag vaknar. Puss och godnatt. laddar upp lite bilder från idag när vi bada :)


jag idag på stranden :P

Haha jag och maria rulla in oss i sanden:)



Älskar dig maria! Aa finns mycket mer bilder men laddar upp imorgon!

Godmorgon

Hejsan jag vakna nyss av att mamma ringde två gånger. Hatar att bli väckt-.- Men det är väl lika bra att gå upp och så. Iafall idag ska jag fixa lite i rummet sen ska jag hem till Maria där det blir bad och sol. Sen slaggar jag där och vi får väl se vad som händer ikväll. Jag bloggar senare. MEn ha en härlig dag nu ska jag äta frukost och fixa mig pussen!

Bilden tog jag hos Lisa när jag va hos henne och vi sola XD

Chillar!

Hellu, har inte skrivit på ett tag men har haft så mycket saker att göra, iallfall på kvällen då jag va hos lisa på torsdagen så sov jag över där och vi hade roligt som vanligt vi kolla på rosa the movie. Wille som är med i filmen är så grymt snygg! Aja sen så på fredagen hade vi tänkt att bada igen men som vanligt regna det. Så vi Planera att åka in till stan istället det vart bara jag och Lisa iallafall jag köpte en jätte snygg tröja från gina tricot kan lägga upp hur den ser ut lite senare, sen köpte jag ett par vita skor ser prcis ut som coverse skor, sen köpte jag ett par örhengen. Iafllal på kvällen så åt jag och lisa i stan, vi åt kina mat i love it! sen kom maria och vi planera att gå på bio,. Vi såg filmen The last song grymt bra film! sen senare efter vi hade vart där sov jag hos Maria och vi typ kolla på tv och lyssna på musik och skratta somvanligt. Sen på lördagen vakna vi och jag tog en buss hem vid ett tiden och hemma fixa jag mig sen senare så åkte hela familjen till mammas och min lossas pappas kompis som hade 40 års fest. Vi hade sjukt kul vi va uppe nästan hela natten och va med alla! Sen så tog vi taxi hem och jag somna precis när jag kom hem. Sen på söndagen var det bara en lugn dag jag sola precis hela dagen ute och gick och köpte glass med min syster. Sen idag har jag vart i nacka med Belinda och on köpte massa grejer men jag hade inga pengar men hon bjöd mig  på en smoothie:D Sen lite senare va jag med maria. Och jag har också städat mitt rum och rensat massa med grejer:D men nu ska jag chatta och så. Men jag säger godnatt så hörs vi imorgon när jag har vaknat godnatt;)<3


Jag och Ebba, älskar dig mest kom hem nu!

Hos lisa ;)

Hellu, har precis kommit hem efter en dag i grisslinge. Tog en buss som gick 11.34 från mig sen hoppa Lisa på i brunn och då åkte vi till gustavsberg och där tog vi bussen till grisslinge vi kom dit vid halv ett typ och lite senare kom josphine och vi alla låg och stekte sen bada vi också. Sen åkte vi hemmåt och jag och Lisa åkte hem till henne. Josephine kommer senare också. Jag kanske slaggar här får se hur det blir. Men vi hörs senare.
kisses


Skolavslutningen 2010. tova jag och maria!


Soool och bad :D

Hellu!
Härligt väder ute i love it! Jag vakna typ runt halv tio av att alla hemma hos mig var vakna. Så jag gick upp och fixa mig sen åt jag frukost och nu har jag bara fixat mina grejer. Snart går min buss till grisslinge jag och Lisa tar bussen medans Josephine tar sin moppe. Belinda kanske inte kommer för att hon inte har hört av sig :/ menmen det finns ju fler dagar. Men nu ska jag tagga! HA en bra dag hörs senare

KIsses.


Jag och Maria på valborg :D

Tröttis

Hejsan igen!
Just nu ligger jag bara i sängen och snackar med lite folk. Börjar bli trött faktiskt så ska strax gå och sova.
Måste ställa klockan på 10.00 imorgon för jag josephine Belinda och Lisa ska åka och bada i grisslinge och vi ville vara där tidigt. Så vi kommer ligga där och steka och bada såklart!
Men måste nog gå och sova nu. Men godnatt hörs imorgon! :)

bild på mig från igår, riktigt smexig ;D

Börjar blogga igen

Hellu!

Som ni ser vill jag faktiskt börja blogga igen, nu under sommaren har man ju alltid tid.. Ska försöka blogga sen när jag börjar skolan är jag har tid då med, men först och främst ska jag satsa på skolan!
Iallafall har ju sommarlov nu vilket är superskönt! Igår sovde jag hos Lisa och vi hade grymt kul, åt glass prata, lyssna på musik, och tog lite bilder. Sen idag var jag där en stund, sen åkte min familj till min moster eftersom att hon har fått e liten bebis alltså har jag fått en kusin! Som heter Elvis sjukt gullig! Men sen kom jag hem för ett tag sen har ty ätit och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska väl typ ta det lugnt. Men vi kanske hörs lite senare innan jag lägger mig. Juste min header ska jag försöka be om hjälp har ingenaning om hur man fixar den men det kommer väl någon fin design snart!

Kisses.

Här är en bild på Josephine, Belina, Jag, Maria och Lisa på grönalund förra onsdagen!
En dag jag aldrig glömmer, hade så sjukt kul!


Min Älskade kusin Elvis! Så söt<3


Kontakt!

Vill du kontakta mig?

Lämna en kommentar med ditt namn + epost/bloggadress så svarar jag så fort som möjligt!

Alla frågor är tillåtna! ;)