Praktikdag bäääästa <3

Tjeeena, sitter homie och har precis ätit middag ska bädda ner mig i sängen med godis och läsk som jag köpte höhö. Ska sova tidigt idag, har haft ont i huvudet exakt hela dagen tog en alvedon så nu är de över, men känner att jag behöver sömn. Iaf hade praktik idag vi hade så himla kul, melinda fick sina naglar fixade sen är de en annan tjej som jobbar där på torsdagar då vi oxå är där som va så himla snäll vi hade så kul med henne :D Jag och Melinda åt kina mat till lunch sen vid sex sluta vi drog bara hem efter de :)
Bilder från dagen!

all good

Heeey there! Är jättejätte trött, och vädret gör ju inte direkt så att man blir piggare! HAr iaf bäddat ner mig i sängen dricker te och äter riskakor höhö, ska göra en engelskauppigft sen tänkte jag kolla på nån bra film. Igår var vi i skolan som vanligt efter drog jag hem packade och drog sedan till skarpnäck va med Felsichia en stund sen drog jag hem till Danie och sov där, vi kolla på film snacka och så, drog till skolan imorse och dagen har väl rullat på.
Igår
 

Dreams are only dreams until you wake up and make them real.


sycamore tree.

Heey there! Ligger i sängen har kollat nåra klipp av serien "portkod 1321" kristin rekomendera dom, asaaa bra :D
Dagen har rullat på i skolan, sluta vid tre drog till stan skulle hem till Melinda och hämta kläder och saker jag glömt där, men orkade inte plus att hade nästan inga batterier kvar på luren så Melinda tar med grejerna till skolan imorgon ist
Iaf har inte gjort så mycket väntar på att middagen ska bli färdig ska sedan lägga mig i sänngen kolla på nåra fler säsonger dom är så korta de suger men dom är bra sen måste jag ta och läsa från min svenska bok!
Tröja jag köpte igår :)
 

mysheeeelg

Kändes som att de var tusen år sedan jag bloggade haha.
senast var i onsdags sen i torsdags hade vi praktik jag och Melinda vi fick tvätta varandras hår osv, sen gjorde vi de vanliga :) Kul är de! Sen drog vi till Melindas pappa och åt middag och fira henne lite sen drog vi till hennes mamma jag sov där igen, i fredags rulla dagen på i skolan vi hade långhårsprov hade inte planerat så bra men resutlatet blev ändå bra och jag blev nöjd. Efter skolan drog och och melinda till stan kolla runt i affärer fick med mig ett as snyggt skärp, ett naglack och ett par örhängen. Sen på kvällen så var vi på cafe 60 och softa drack varm choklad och bara mös sen drog vi till Melinda med två av hennes killkompisar vi låg och kolla på film och snacka somna runt fem typ. Igår var jag Melinda och Jenny i farsta och gick runt och kolla sen drog jag hem med syster på kvällen var jag bara hemma var helt död. Idag har jag varit på babyshower för min faster. kom dit vid tre och fixade allt, dukade, blåste balloner osv, sen kom alla runt halv sex och vi åt som bara den. KOmmer bomba massor meed bilder från alla dagar nu, alla är från insta :)
 

min fina fyller år idag. LOOOOOVE YOU <3

Tjääääääna. Ligger i sängen hemma hos Melinda vi har precis ätit wok till middag eftersom att hon fyller år idag. Skolan gick bra kort dag, så den flöt på snabbt, sen har inte mycket hänt bara softat hos Melinda och umgåts med henne :)
Sover här imorgon eftersom att de är praktik imorgon. YEAHBUDDY! Men har inte så mycket mer att skriva puss!

klippt mami

 Har precis klippt mamma första gången jag gör de förutom på min docka dåra, kan säga såhär var mycket mycket roligare än vad jag trodde att de skulle vara, så mycket roligare är de att klippa på en person en när man klipper på dockan. :D Känner mig nöjd och mamma blev super glad, föna hennes hår efter oxå. Nu ska jag bädda ner mig i sängen kolla på film och koppla bort allt :D Peace out. Imorgon fyller min favoo tjej år

tisdag!

TJääna favvos,
Sitter hemma och väntar på mat, har precis gjort en matteuppgift o tänkte fortsätta plugga lite en stund efter maten sen ska jag lägga mig och kolla på film! Fryser och är trött och irriterad.. Menmen imorgon kanske är en bättre dag! IAf dagen rulla på i skolan hade frisörprov och gick faktiskt bra, fick göra muntligt och kändes sååå mycket enklare sen har de bara varit chill kolla på hairspray på lektionen osvosv.

-Pain change you, but that doesn't mean it has to be a bad change. Take that pain and turn into wisdom.

 

måååndag!

TJäna, är så jävla huuuungrig har precis kommit hem från badet. Jag och Kristin tog med oss badkläer vi hade missuppfattat egentligen skulle vi ha idrottslektion men vi hade iaf as kul, vi tog me oss diego oxå, så vi chilla i bubbelpoolen och simma lite osv. Jag funderar på att börja simma eller nått känner att jag måste börja träna min kropp bara för att må bra själv plus så älskar jag att träna! :)
Iaf dagen flöt annars på i skolan, snart blir de middag, vi ska fira min bror som fyller år imorgon men han ska iväg imorgon så vi firar han lite idag :) Min stora kille <3

Plugga hatar de.

Tjääna, kom precis hem. Helt sjukt har världens träningsverk från i fredags, då dom tejpade ihop mig i skolan och jag var envis med att jag skulle hoppa hela vägen till bussen,lyckades halva vägen, o nu kan jag inte skratta eller gå.
Iaf igår drog jag mig till stan jag och Veronica drog till cafe 60 drack varm choklad med grädde helt klart bästa.
Sen drog vi och mötte miguel och nåra till vi drog på fest i bromma kanske inte bästa festen, men somsagt de blir vad man gör de till, slutade med att vi softa på donken, åkte sedan hem till veronicas pappa och sov där, nu är jag hemma och hade tänkt att plugga, vilket jag inte gjort på hur länge som helst, ska läsa och göra en engelskauppgigt hade även tänkt städa i min garderob och fixa lite :) De är de söndagar är till för right?

fredag och lördag'!

Tjäna sitter hemma nu fixad och klar och dricker julmust och dunkar musik! Omg vad jag älskar julmust asså helt sjukt :)
Iaf igår så åkte jag och Melinda till skolan vi åt frukost där sen hade vi frisör lektion vi gjorde slingor på våran docka så himla kul var de faktiskt :D
Sen flöt dagen på i skolan haha alla tejpade ihop mina ben tro mig jag kunde inte gå men de var så jävla kul fick hoppa halva vägen till busshållsplatsen sen bar alla upp mig och körde mig med en kundvagn hahah asså ååh vad jag älskar våran skola!! Iaf jag och Melinda åkte hem till henne o softa åt osv, sen drog vi på fest med Enzo de var helt okej faktiskt men jag var så jävla trött.. Men iaf nu ska jag snart mot stan med veronica vi ska till cafe 60 sen får vi se vad som händer!
Höööres
Tre bilder från igår. Sista bilden är de jag melinda och enzo på. plus jag hade min nya tröja igåååår dör för den :)

annan praktikplats, yeahbuddy

Tjäääna. Kom nyss hem till Melinda. Skulle skrivit igår men pallade inte. iaf vi åt i stan sen köpte jag ett par örhängen och eyeliner. Sen var vi bara hemma. Jag skulle ladda upp en bild på insta igår men så av en andlening så ba loggades jag ut och kunde inte komma in igen, fick panik asså :O de var bara för mig att göra en ny, Evvesz heter jag där nu ;)
Iaf idag har jag och Melinda praktiserat jag sa upp mig från den andra, vet inte men kändes inte bra att vara där, men iaf den vi är på nu ligger i söder, vi hade jättekul vi fick fixa varandras hår, köpa grejer ditt, osv :) sen fick vi oxå måla varandras naglar. De var kul, vi sluta vid sex ska strax äta :) Jag sover här inatt :D
Man kan nästan se mina örhängen höhö :)

craaaazy day.

Heeej, sitter hemma hos mig med Määlää (Melinda) vi sluta 13.10 skulle plugga lite efter skolan men vi satt mest och softa, drog hem till mig sen och jag har packat kläder osv, ska sova hos henne, vi ska till stan äta doooonken is the shit. Alla säger att jag gått ner i vikt :o nu ska jag bli tjockis :P Nej men vill inte vara för smal ju! Aja skitsamma dagen rulla på i skolan men blev lite kaos men de löser väl sig.
Vi höres sen!

From Young, we were taught how to love, but not how to stop.

Omg är promätt efter världens godaste middag! La mig nyss i sängen och håller på att fixa massa låtar till spotify det är där jag lyssnar på musik från mobilen, dock är de lite dåligt att inte alla låtar man vill ha finns på spotify.. 
aja dagen har varit as bra faktiskt.skol dagen rulla på hade frisör då vi rulla permanent och så sen gick dagen snabbt och har inte gjort så mycket åkte hem direkt efter skolan och har nu bara softat vilket jag kommer fortsätta med.
Här ser man mina nya jeans jag köpte, ååh älskar dom!

crazy monday!

Heeeellu! Kom hem för ett tag sen har hunnit ta en skön dusch och åååh vad jag dör för shampoot och de jag fick av min faster när jag fyllde år, de luktar helt sjukt gott!!
Iaf dagen rulla på i skolan, kaosa som vanligt ;) sen efter drog vi tjejer till stan åt på donken sen fick jag med mig en mascara läppglans och en aaaaaasa fin tröja!Helt crazy.
har annars inte nått mer att säga om denna dag förutom att den varit väldigt bra :D
Yeahbuddy. Min nya tröja jag hade idag köpte jag förra veckan!Älskar den.

fiesta is the shitt!!

Tjääääna vad händer? inte mycket här iaf, kom nyss hem och har hunnit ta fram kläder och ska strax packa väskan!  Sen är jag redo för en ny vecka ;)
Igår somsagt drog jag till stan mötte Kristin vi skulle på fest i Lidingö men vände tillbaka mot femingsberg, haha konstigaste festen jag vart på, menmen satt iaf inte bara hemma. Kom hem till kristin vid två och sen vakna vi imorse vid ett har suttit hos grannen med mamma syster och bror vi åt middag och jag fick mina naglarmålade! De var min söndag, plus att jag har blivit förkyld mindre bra för den delen :(

SHine bright like a diamond

Nina min mammas kusin och daniel hennes man är här på middag, mys, så snart blir de middag sen ska jag rulla mot stan!
 
Galen video och låt aaaah :D

heeeelg!

Helllooo. sitter hemma med lite gäster släkten är här vi har ätit och umgåtts! Dom har varit här sedan tre så mysigt!
Igår iaf rullade dagen på i skolan sluta vid fyra då jag Kristin och Felshia drog till stan vi åt i kungshallen drog sedan med felshia till skarpnäck vi chillade hos nåra killkompisar och vi hade askul kaosa totalt :D Haha yolo!
Iaf kom i säng vid sex imorse hemma hos Felshia har annars varit hemma och fått ännu mer presenter. En parfym, en tavla, pengar,presentkort på kicks en partyväska osv. Är super nöjd!!
Kvällen lutar mot fest, men jag hör nog av mig imorgon! Puss och ha de bääääst :D
 

Nytt linne och nya jeans :D
 
 
Min nya tavla aaah så fin :D
 
 

Kläder <3

Tjäna amigos och amigas!
Sitter här och ruttnar är så fucking hungrig, det ända jag ätit idag är risifrutti banan och äpple och sen lite pomesfrites. Somsagt drog till praktiken var där till två då jag var tvungen att dra på möte, utvecklingsamtal i skolan eftersom jag nu är 18 fick jag gå själv oxå. Vi snacka lite om skolan osv. Gick bra! Drog sedan där ifrån vid halv fyra då jag och syster drog till nacka, jag fick  med mig en kofta eller vad de är, sen ett linne och ett par jeans aaah :D Älskar kläder!
KOm hem för en stund sen, ska strax äta sen ska jag hoppa in i duschen och testa nya shampoot och balsamet jag fick av min faster igår, det luktar ju så jävla gott oxå!

Min dag har varit underbar <3

Heloooo! ah min dag  börjar rulla mot sitt slut, jag har haft en helt underbar dag! Kom till skolan imorse jag Ida,kristin och Melinda vi åt frukost och dom hade fixat en tårta åhh så underbara!! Blev hur glad som helst, vi satt där ett tag, plus så hade dom hält salt i min oboy och på ena mina macka, haha kanske inte var de bästa! Sen fick jag vatten på mig i matsalen oxå haha :D Men åh vad jag älskar er ni är underbara.
ni gjorde min dag!
iaf efter skolan drog jag till pappa med min syster vi umgicks där min farmor min kusin min faster och alla var där vi åt tacos och ba mös. Jag fick en väska av mamma imorse och skorna jag köpte igår kan man säga att jag oxå fick, sen av pappa fick jag iphone 42 sen fick jag shampoo balsam och olja till mitt hår av min faster massa pengar ååh är super nöjd med denna dag :D
Ska strax hoppa i säng godnatt babeeees!

-

 

Fuck canser.

Tjäna mina vänner. Ligger i sängen nyduschad och fräääsch. Idag har de vart en bra dag, alla tjejor var i skolan så vi kaosa som vanligt :D
Dagens flöt på i skolan hade friör då vi fick klippa osv, sluta vid två jag och Kristin drog till mammas jobb jag hämta money sen drog vi mot stan jag köpte mina skor och sen ett linne! Nöjd. åt på donken och drog hem kom hem rätt sent för att jag missa bussen precis när jag kom t slussen så var tvungen att vänta en halvtimme. Ska gå ner och göra te imorgon är de min födelsedag wohoooooo!

Every story has an end,but in life every ending is just a new beginning.


Bra dag!

Tjäääna. kom nyss hem från stan idag har de vart en lungn men bra dag. Var bara jag och Kristin och sanam från alla andra tjejor. men iaf dagen rulla på egentligen skulle vi haft idrottslektion men så blev det inte utan vi fick bli sminkade av styllisterna hon som fixa mig färga även mina ögonfransar hade ansikstmask det är nog de bästa jag vet att bli ompysslad plus att hon sminka mig så jävla fiiiint :D
 Slutade vid tre då jag åkte med Kristin till stan hon köpte jeans och så, sen åt vi glass på donken och sen drog jag bara hem. Har hunnit äta och ska nu fixa lite inför imorgon och ba softa!
todayyys

Somebody asked me if i knew you. A million memories flashed trough my mind but i just smiled and said i used to.


döööd

Guuud jag är så jävla trött, vi kom hem till Danie igår vid fyra och låg och lyssna på musik och snacka asså har typ inte sovit ett piss. Men kul hade vi :D
Har iaf hunnit städa upp lite i rummet plus tagit ett baaad, bästa :) Snart middag sen ska jag lägga mig under täcket och kolla på film.

gaaaalet

Jaaa ni. vad har hänt i helgen! Jo i fredags drog jag till melinda efter att ha ätit middag med familjen vi fixa oss lite sen chillade vi med nåra killkompisar vi var ute och ba softa, helt okej ändå, drog hem till henne satt och åt chips och chinapuffar! Igår vakna vi sent åkte till stan med Melindas kompis Jehnny skitsöt tjej :D Jehnny köpte en tröja sen åkte vi direkt till Melinda fixa oss gjorde middag och sen åkte vi mot farsta där vi var på chillkrök sen vid elva rulla vi mot dalen jag och Melinda och jehnny åkte hem, vi mötte upp miguel och danie vi var på fest sen slagga vi hemma hos danie. är hos melinda och ska strax rulla hemåt :D

Mysdag med bror o mami <3

Tjäääna vänner! Vaknade tidigt imorse av att min syster stog utanför mitt rum och snackade. gick upp fixa mig drog sedan till Nacka med min mamma och bror vi åt kina buffe kollade runt i affärer jag fick med mig ett par jeans faktiskt, heeelt glad :D
Kom hem för en stund sedan är helt fast vid insta har fått låna min systers lur ett tag :D
Ikväll vet jag inte riktigt planerna kanske slutar med att jag bara softar hemma eller gör något helt annat. Jag får se vart dagen tar mig ;)
Mina nya jeaaaans <3

.

Efter detta inlägg hade jag tänkt sova. Har nu fixat instagram fixade de via Paulinas lur (inte min systers) höhöh följ mig @Evelinnaida :D
Iaf var hemma hela dagen sen drog jag till Paulina vi snackade åt god middag och bara hade mys :D Kom hem vid halv tolv och nu så väntar sängen på mig. Puss och godnatt!
todayys

looooov<3

Tjäääna.Ligger i sängen har precis duschat haft hårinpackning får se vart dagen tar mig, håller på att planera lite :)
Men känns som en bra dag börjar dagen med musik på högsta volym. Yeahbuddy :D
Somnade halv elva igår och vakna elva. haha sjukt. Har ätit frukost och ba softat.