min helg

 
 
Helloo, i fredags åkte jag hem till felicia tidigt vi satt på hennes ballkong sola och bara hade nice. Sen på kväälen drog jag veronica natacha felicia emma och sofie på fest i aspudden super naaajs. i lördags så grilla jag med felicia och hennes familj skit mysigt sen drog vi till hennes moster där vi var hela kvällen och drack o bara snacka om allt. hade verkligen skitkul. Sen idag har jag felicia och veronica suttit på hennes ballkong och ätit massa och sen drog vi till farsta kolla i affärer och hade sjukt kul längesen jag garvat så mycket.Men nu ska jag sova då jag inte sovit ett piss på hela helgen.
 
 
BIlder från helgen. skrev ett inlägg igår men publicerades tydligen inte. I fredags iaf åkte jag till felicia vi sola och bara softa sen fixa vi oss och mötte upp alla brudz så drog vi på cillkrök i aspudden de va kul. I lördags va jag med felicia och hennes familj vi grilla i flaten och va ute hela dagen sen drog vi till hennes moster där vi va hela kvällen och drack. Igår va vi hos felicia jag och veronica satt på hennes ballkong njöt av vädret åt massa gott och tog promis till farsta längesen jag garva så mkt som jag gjorde igår. IDag har jagt vart i skolan sen ikväll ska jag på veronicas skiva ska bli kul faktiskt ska möta lydia vid nio i slussen så åker vi tillsammans.
 
 
 
 
 
school
 

heelg

helöö ligger i sängen och softar. idag med klassen va vi på oprean där en kille visa oss runt och prata lite om historia och så och sen fick vi se lite genrep av romeo och julia rätt kul. Sen åkte jag sofia och Julia till nacka och åt på subway sen drog vi tillbaka till skolan för lektion. HAde frisör till fem fick mina toppar klippta och håret plattat så känner mig lite extra fin bra nu till helgen. Annars är jag ledig imoorgon är färdig med en kurs och sen har jag bara en lektion som jag ska flytta till nån annan dag ist. Men ska typ sova snart är jättetrött och känner att jag måste sova ut.
 
 

påsklovet slut

Helooo, sitter i sängen och har precis gjort te. Igår åkte jag till felicia ganska tidigt vi satte oss på hennes ballkong och sola och de va helt sick va de va varmt kändes som en riktigt sommar dag igår. Sen börja vi fixa oss och drog mot haninge med massa vänner vi drack cider grilla lyssna på musik de va soft. Idag satt vi på hennes ballkong och sola sen drog vi till skarpnäck och chilla med nåra i solen. KOm hem vid sex och har ätit och bara softat. Ska ska kolla top model sen sova då jag ska upp tidigt.är så trött på skolan vill bara ha sommarlov nu!! men snaaart tiden går snabbt.
 
 
 

grym måndag

Hellooo, ouff vilket väder de har varit idag sommarvärme ju. Hade på mig långklänning och gled runt i stan idag med lydia. vi köpte med oss donken satt i kungsan hela långa dagen längesen jag garva så mycket som jag gjort idag. sen köpte vi chailatte och satt på waynes coffe. kom hem för två timmar sen kolla på ett avsnitt av topmodel och nu ska jag nog sova. Igår kom veronica hit vi tog promenad ner till vattnet och satt där en stund och bara snacka.  sen kom vi hem gjorde te och  nudlar och la oss i sängen och kolla på filmen losing isaiah riktigt grym film.
nä nu ska jag sova nattiiii
 
 

sunday

Hello, gud vad jag är trött känns som att jag är de varje dag hhaa.. Men iaf igår drog vi till pappa va planerat att vi alla skulle åka och grilla med hela släkten men sen när vi kom dit hade vart ute en stund fick liam ont i magen sen börja han spy och fick feber.. min lilla bebis. :( Så vi stanna hemma köpte massa thaimat och åt sen drog jag och mötte veronica vi åkte på chillkrök till årsta där lauras tjejkompis hade de. hade skitkul faktiskt. Kom hem vid fyra till veronicas pappa vakna ett åt frukost sen gick vi från tekniskahögskolan till slussen där vi satt ute vid vattnet jävlar vilket väder uuuunderbart!! Kom hem nyss typ ska upp och äta grillat hos grannarna och sen kommer veronica hit och ska slagga här vi ska bara kolla på filmer och softa.
 

påskmys hos mormor <3

hello. inatt somna jag runt tre och vakna rätt tidigt så har varit rätt så trött idag. Men iaf moster kom och hämta oss här vid tolv så åkte vi hem till henne en stund sen åkte vi vidare till mormor där vi åt massa påskmat och bara umgicks supermys. Kom hem vid fem har legat i sängen och bara tagit de lungt. Ska nu ta och sova då jag är helt slut. Inte ofta jag lägger mig såhär tidigt på en fredag haha men sanningen så är det riktigt skönt. En bra dag väntar imorgon då jag vill va pigg.
 
syrran övningskörde idag
påskcupcakes.
 
jag
 
 
 
 

good day

Hellu. IDag under dagen har jag bara varit hemma kollat på top model älskar de! Sen drog jag och veronica till stan åt på waynes coffe är helt besatt av deras räksallad den är galen. Sen gick vi promenad i stan köpte med oss te och bara gick runt as skönt o bara prata. Kom hem nyss och la mig precis i sängen ska kolla på top model sen sova. Puuuzz
 
 

amor de antes

 

onsdag

Tjänare. Ligger i sängen och softar ska sova nu. är helt slut fattar inte hur jag kan va så trött.. Känner mig som en kärring typ. Haha nej men dom här dagarna har vart chill då jag kommit hem rätt tidigt lagt mig tidigt och verkligen sovit ut. Gör jag inte de brukar jag ofast bli sjuk.
IDag iaf va de super nice väder som resten av dagarna hoppas de håller i sig satt ute i solen en stund annars har jag bara softat med Lydia.
Nä nu ska jag sova. peeeeace
 

loyal

 

Can you hear those footsteps behind you? that`s not me running after you. Thats karma catching up to you.

Heliihalo. Ligger i sängen och bara chillar. Idag har jag legat ute på ballkongen i solen hela dagen de va sjukt skönt. Sen drog jag in mot stan  och mötte lydia vi satte oss på waynes och jag åt en fet räksallad samma som jag åt igår men vi känner ena killen som jobbar där så han gjorde speciell o den va så jävla rix goood asså. hah. sen dog jag vanilj och blåbärs cheesecake den va oxå as god vi satt där länge och bara snacka och garva. Skitmysigt. Kom hem typ nyss och ska strax sova.
 
 

SUUUUMMMER

 

våååår <3

shuu. Ligger i sängen och ska somna till en film snart, lär väl somna på en gång då jag är helt död. Blir oftast typ död hela veckan när jag festat hela helgen. Så de är underbart att de är lov.
Iaf igår somna jag runt elva och vakna tio åkte mot stan mötte Lydia vi gick runt i affärer fick med mig ett jättefint linne, sen satte vi oss i kungsan köpte med oss sallad från waynes coffe skit god. skön dag ute i solen!
 
 
 

thug mariage

lite skum låt men jag ääääär helt fast för den den är så tung asså. Hon har helt galen röst. Kan lyssna om och om igen på den. Är typ kär i den haha

sundayfunday

Tjäna. Igår chilla jag bara hemma hela dagen åt grillat till middag åkte sen till farsta med alla brudz drack lyssna på musik vart lite kaos mot kvällen men de löste sig sen. Hade kul förutom att jag drack lite för mycket och jag mår illa av bara tanken usch, måste tagga ner på de där hah visst de är kul men de är inte värt hur man mår dagen efter. annars idag har jag varit heeelt död då vi somna fem och vakna tio har iaf vart med lydia och veronica hela dagen vi har rökt vattenpipa och ätit massa mat. Kom nyss hem tog en dusch och bädda rent i sängen och damsög så nu är allt nice. ska sova nu skönt att kunna sova hur länge man vill.
 
 

helg och påsklov underbaart

Helöö. Igår mådde jag mycketmycket bättre men hade fortfarande as ont i halsen. Men låg hemma hela dagen sen drog vi på chillkrök i aspudden som va skitråkigt sen drog vi till slussen där vi bara chilla jag drack inget igår och de va hur skönt som helst kom hem till felicia vid tre och somna på en gång. Kom nyss hem tänkte sova en stund ska ut ikväll tror jag ska dricka då jag är frisk men har fortfarande halsont fattar inte vad problemet är.. Jaja
 
 

fly away

Heloooo, idag mår jag lite bättre en igår men drog mig till doktorn imorse ändå hade ingen halsfluss bara en förkyning som har satt sig i halsmandlarna och jag har haft så ont i halsen idag men har inte haft nån feber idag imorse hade jag men tog en alvedon sen drog jag mot doktorn åkte hem direkt gjorde nudlar te och chilla somna sen i tre timmar och de kan vara de skönaste jag gjort, tog en lång och varm dusch och ligger nu i sängen och väntar på att mamma ska komma hem med mina halstabletter har såså ont :( Ska göra en fet fet sallad och dricka massa te och sova tidigt och sova ut imorgon så kommer jag må bäst imorgon. De är fucking fredag och lov då!
 
den här låten är så gamal men åååååh vad jag älskar den. lyssna på den för typ fyra år sen o nu har jag dunkat sönder den

död..

Nu ska jag sova om jag mår såhär dåligt imorgon ska jag till doktorn.. Men jag ber till gud att jag mår mycket bättre imorgon, såhär som jag mått idag är fan inte okej.. Godnatt
 

ska bli frisk

min kropp dödar mig har tagit alvedon o så men jag är helt slut vakna rätt tidigt gick upp gjorde te och apelsinjuice sen la jag mig i sängen kolla top model tog en alvedon och sov ett tag vakna upp nyss gjorde mer te och apelsinjucie då de är vädligt bra att dricka mycket. Gjorde en toast och tänkte sätta på top model och sen bara vila och ta ett varmt bad. De va längesen jag var såhär sjuk.. Inte ofta jag är sjuk men när jag väl är sjuk då är jag riktigt sjuk..
 
den här låten får mig o må så braaa

sjuk :(

Hello,min dag har varit super förutom att jag vakna med halsont imorse och nu har det blivit värre, har jätteont i huvudet och super ont i halsen och ont i hela kroppen tror jag har feber oxå. Får verkligen inte bli sjuk.. Men annars så efter skolan drog jag dagmara christina och sanam hem till dagge vi gjorde en skoluppgift satt o drack de åt godis o prata så de va mys, har precis ätit wok till middag och ska ner och göra te och äta apelsiner och sen sova för jag är helt dööd oxå.
 
 
 
 
 
 

odio <3

 

monday

heluuu, sitter o dricker te o dunkar musik ska sova sen då jag är helt slut. va i skolan sluta tolv drog till stan med sofia efter lunch i skolan solade sen i hornstull böt även ett linne jag köpte i torsdags och fick mig ett par byxor skitfin färg. Nä nu ska jag bädda ner mig i sängen o somna till film
 

ge mig lov nu

Heloooo, min helg har varit grym. I fredags drog jag hem fixa mig åt grillat till middag sen åkte jag till felcia vi väntade på natasa veronica och ellinor sen rullla vi på fest i tyresö skitkul hade jag faktiskt. Drog sedan hem till felica och sov deckade fem igår åkte vi till farsta en stund på morgonen åt glass i solen och så. Sen drog jag till pappa åt  mat där och bara umgicks hade supermys. fiaxde mig där sen drog vi till farsta till felicias kompis emma där vi föra lite sen vidare till farsta strand på fest hade skitkul igår med! Idag har vi bara vart hos felicia ätit och softat kom hem för inte så längesen och ska sova. natiii
 
fredags.
 
lördags
 

friiiday bitches

Helloo, sitter i skolan väntar på att lektionen ska börja slutar halv fyra. Sen ska jag sola sen hem o fixa mig o så. ikväll äre feeezt. Igår var jag i stan med lydia efter skolan niiice. Vi åt och gick runt och kolla i affärer fick med mig två par linnen skitfina.
 

party all night

är helt kär i den här låten åååh sommarlåt blir så happy av den!!
 

vill ha sommar lov nuuuu

Hellööö. Sitter i sängen och äter middag helt död är jag. Ska ner och göra te sen sova på en gång. Igår va jag i skolan drog sedan hem till felcia vi softa bara sen drog vi mot skärholmen mötte natacha och vi satt ute och grilla korv åt chips och choklad och drack lite o bara softa hur nice som helst vi somna vid ett och vakna rätt tidigt drog sedan hem til felcia åt nudlar och drack cola och lyssna på högmusik sen drog vi bara mot farsta kolla runt fick med mig en tröja bara vi åt korv och satt ute och softa sen drog vi hem till henne igen nu är jag hemma och chillar.