torsdag

Tjabba, har precis ätit middag och sitter med datan framför och kollar på big brother live, haha shit har i stort sätt legat i sängen ända sen jag kom hem och haft de på, nu har alla gamla deltagare kommit dit för att festa, så idag är de kul och kolla :D
Dagen har rullat på i skolan, gick snabbt och imorgon är de redan fredag, soft! Ska väl fixa lite inför imorgon ta fram kläder osv, lär väl hänga här vid datan tills senare, hehe!
Känner att jag är lite för besatt av bb,  menmen, har man inget bättre för sig kan man lika gärna passa på :)

-


Life is easier when you're not complaining, worrying, or stressing about bullshit.

Helllu! Sitter här och har precis storstädat mitt rum och duschat, så jävla nice, kom hem vid fyra typ från nacka, sen la jag mig i sängen kolla på bb avsnitt och åt middag sen börja jag städa rummet, haah fick värsta rycket, så jag börja damma och böt lakan osv, och alltid när jag byter lakan måste jag duscha innan :) Hehe, så nu känns allt sådära freeesch!
Men dagen gick bra i skolan, väldigt seg dag dock menmen, vill haaaa sol så man kan gå med massa sommarkläder!!!

idag fyller min bästa kille 5 år!

shooobroe. trots att jag sovit nio timmar är jag hur trött som helst fattar inte.. o på helgerna om man inte sovit så länge är man inte lika trött.. haha konstigt de där. Men iaf är i skolan och börjar om nåra minuter med engelska. Slutar 13.10 idag så de är chill ska hänga med Nattis till Nacka hon ska lämna in sin telefon och så :) Men skriver när jag kommer hem ha en grym dag de ska jag ha!

Jag och Min finaste syster i nacka igår!

what is love..

Shooo ligger i sängen och har precis ätit middag,shit åt som en gris! hehe. Mat är de bästa som finns.
Har iaf vart en bra dag i skolan, sluta rätt tidgit typ vid halv två drog till nacka med syrran och gled runt lite, köpte present till min finaste prins som fyller 5 år imorgon! Min stora ponke!
Kändes som att de var nyss han fyllde fyra då vi var i spanien och firade, shit kommer ihåg den dagen. ååh vill tillbaka, lovar att vi låg på stranden nu åt massa gott och bara njöt. Vill ju kunna gå med fina sommarkläder, men nu har de blivit kallt igen :( typsikt sverige!
jaja dagen har iaf varit braaa!


Körde på lång klänning idag, har bara en och vill ha två till som jag dööööör för så jävla nice med långklänning

Tisdag!

Godmorgon, sitter i skolan och börjar om lite mer än en timme, haah helt sjukt att de inte går fler bussar..
Jaja sitter iaf med Nathalie och lyssnar på musik och äter choklad, hehe min frukost :) Min morgon har iaf börjat bra och dagen ska fortsätta så :)
Har tre matte lektioner de suger! Menmen de löser sig.

dont wake me up.

Nu ska jag sussa, har mest legat i sängen så jävla skönt, fixat naglarna, och ba lyssnat på massa bra musik dels laddat ner massa! NÄä godnatttt på er!

-


<3


Även om sanningen svider, så blev jag starkare än någonsin.

Nej men tjenare, ligger i sängen och ska precis kolla på ett bb klipp från i fredags, sen ska jag kolla från morgondagens oxå! Annica ska vinna hela skiten!!
Jaja dagen har varit bra i skolan, sluta  vid halv ett drog hem och satt ute i typ en timme pga de inte gick att öppna ytterdörren med vårat lås, så satt ute och försökte få tag på syster och mamma men ingen svara så gick upp till grannen, hon försökte hjälpa mig men de gick inte så var tvungen att ta stege upp till ballkongen där jag sedan gick in, haha.. Låset är typ trasigt.jaja förutom de så har dagen varit bra!

mina nya shorts som jag köpte igår och tröjan beställde jag som jag fick i torsdags

-


Grym helg<3

heloooo, har ej skrivit på hela helgen, har inte haft så mycket tillgång till data! I fredags flöt dagen på i skolan så jävla underbart väder, drog till stan efter att jag slutat och mötte Lydia vi gick runt fick med mig hem ett par gula korta shorts skitfina faktiskt :) Sen mötte vi vevve på kvällen och miguel och recardo och nåra kompisar till dom, vi chilla en stund i rålis, de börja regna så vi drog oss hem, helt okej kväll faktiskt, lydia sov hos mig, igår så åkte jag till papi, vi var hemma hos Joshuas pappa och grilla med massa folk, skitkul! plus så jävla god mat, idag har jag vatt i stan med min sistah jättemys, vi åt lite gick runt i massa affärer, fick med mig ett par andra shorts haha! HAr bara varit hemma nu på kvällen sen kom grannen med en bikini till mig från thailand såååå jävla fin! Ska lägga in bilder från igår och i fredags sen har jag fotat mina bikinis! hehe!

Jag och Lydia i fredags, vi lekte runt och testa massa kläder!

Jag och min kung igår, mina nya jeansshorts kanske inte syns så bra!

Jag i fredags!

Bikni från thailand!


Dom jag beställde!

feelings

Varför sitter jag ens här och väntar, är det ens värt de, tusen frågor men inga svar. Jag känner mig vilsen, letar nånstanns jag kan stå men faller bara ner.. Jag är trött, trött på de  här, kämpa sig upp till toppen sen samma sekund knuffar nån ner än, jag önskar att jag kunde ha den kraften att putta ner dig, göra dig svag så som du gjort mig svag.. Du har mitt hjärta i din hand och du väljer att leka runt med de, är de ens värt att slösa min tid på  de här..
Jag har lovat mig själv att aldrig visa mig svag för en person som du. Men de är allt jag vill just nu, jag vill att du inser hur jag känner..Imorgon har jag bestämt mig att jag ska klättra upp till toppen jag ska visa dig vad jag går för.
Men de sista jag säger är oavsätt vad kommer du aldrig få se mig svag, aldrig.

right by my side.

ÅÅh mamma kom hem med sakerna jag beställt från hm för typ hundra år sen, dock kom inte allt med, men vad gör de, så länge mina bikinis kom så är jag hur glad som  helst, detta gjorde min dag.
Hade tänkt ta bild men de blir inget bra ljus. Men dom är dö snygga. Ni får se dom när jag har dom på mig :D
Har ätit middag precis och sitter och är lite social på fejjan, ska sätta på ett bb avsnitt och försöka få lite andra saker på tankarna..


Sometimes i pretend that i don`t care. But really, i care more than anyone else ever will.

Hello, har vart en helt okej dag, slutade inte så jättebra, mötte syster efter skolan vi gick hem från brunn typ hon hade vart hos en kompis, tur att jag har henne att prata med hon får mig alltid på bättre humör..
KOm hem la mig i solen och lyckades somna på en gång, har stått med syster och dansat till massa bra musik och snart kommer mamma hem med mat! Hoppas på en bättre dag imorgon, men måste bara säga att jag älsskar solen!

Don't be mad beacuse I said I don't give a fuck. Be mad beacuse I once did and you were to blind to see it.

Helooooo, åh vad jag älskar de här vädret, hade shorts idag, helt underbart! Vanlig dag i skolan vevve kom dit, vi satt i skolan till typ halv fyra eller nått vänta på Miguel och hans kompis Recardo var i våran skola så vi vänta me han ute i solen, sen drog vi in mot stan och gick runt och kolla i affärer, sen drog vi hem, kom hem för en stund sen, har precis ätit grillat och ska lägga mig i sängen och kolla på bb!sen blir de sova typ, nej men är så himla trött!
Ska upp tidigt imorgon oxå!


-


Du vill se mig misslyckas, men det är just det som gör att jag lyckas.

Shululu! Har inga bilder från idag, lite tråkigt, men de får komma imorgon! Hade iaf mina gröna jeans och en vit tröja till fy helvete vad de var varmt idag, men så jävla nice!
Har precis suttit och kollat på bb, och ska väl chilla en liten stund, dagen har varit bra i skolan vevve var med mig där typ hela dagen skitkuuuul! Hon fyller oxå åår idaaag! Fina tjejen♥
Kom hem från skolan typ vid fyra la mig i solen en stund har annars hjälpt syster att städa hennes garderon osv! Snäll som jag är, hehe!

-


You can miss someone who Died, or Someone who moved Away, But The worst thing is; Having to miss someone you see everyday

Shooobroe, kom hem för en liten stund sen, har varit i stan med Lydititi! haha. vi åt glass och bara satt i solen vid kungsan, gled runt lite! Igår hade jag inte så stor lust att blogga var så himla trött, var bara ute i solen hela dagen och sen på kvällen drog jag och sistah och köpte pizza! Idag har jag somsagt haft studiedag, hur skönt som helst!
Min dag har varit braaaa!

Todaaay

-


I'm only responsible for what i say, not for what you understand!

Shooo! KOm nyss hem slagga hos Vevve igår, låg ute och sola hela dagen, sen drog jag och vevve till stan, våran kväll vart inte riktigt som planerad, men vi hoppa av nånstanns kommer ej ihåg vart sen gick vi därifrån till Skarpnäck rätt långt ändå, vi skulle träffa Daniel dära, men så blev de ej.. Men vi drog vidare till stan försökte hitta på nått att göra, sen satte vi oss på bussen för att dra hem men i samma sekund fick jag sms av att en kompis kunde göra något, men då helt plötsligt sluta han svara. Sen kom Danie med sina kompisar vi chilla lite med dom på donken sen var vi med Miguel och hans två kusiner, helt okej kväll ändå, kom hem vid fem, efter att ha gått från värmdö marknad till lövhamra sen somna vi och vakna halv tio av att vi ställt klockan jag gick hem från brunn shit var varmt de vaaar!
Men najs, nu ska jag hoppa in i bikinin och lägga mig i solen, jag lär ju oxå somna eftersom att jag inte fått mycket sömn. Hörs sen.

Bild från igår hade en ny tub top vanlig svart mina nya jeans plus blåa låga converse!

ÅÅÅÅh så jävla grym låt, riktig sommarlåt, har lyssnat om o om igen på den!

Sunshinnee!

Chillar ute i solen, så jävla najs! Vakna vid elva har sovit sjukt länge utan att ens vakna, gick upp och har suttit ute sen elva imorse ska lägga mig en stund ute igen! Hör av mig senare!

Bild från i torsdags!

Sometimes i am not sure if i should just give up on you or not.

Nu ska jag sova, har så sjukt ont i min tand plus mitt tandkött har typ blivit infikterad då var jag as ont i örat oxå :( men har haft en myskväll bara suttit och kollat på bb och sen har vi haft våra grannar här vi åt tre rättersmiddag, as gott, men nu är jag redo för att sova, skönt! Godnatt!

-


People who hate you are just your confused admirers. They can't figure out the reason why everyone loves you.

Shooo! Har nyss kommit hem, är helt slut kan jag säga, ska berätta lite kort om mina dagar. I onsdags var de vanlig dag i skolan jag var extra hype vilket jag älskar, bara fucka ur då mår jag bäst! Hehe.
Var med Lydia vi åkte till stan men sen blev de lite ändrade planer, vi åkte hem till Nattis åt middag där super gott, sen drog vi tre vidare till stan för att träffa nåra kompisar, vi åkte till sätra rökte vattenpipa och ba snacka och hade hur mysigt som helst, vidare åkte jag och Lydia o träffa nåra kompisar till henne sen drog vi hem till henne i fisksätra somna så fort jag la huvudet på kudden, igår var de riktigt chill vi var hemma hos henne hela dagen, vakna hur sent som helst, sen drog vi hem till mig lite snabbt jag hämta kläder och fixa mig osv, sen drog vi till hennes kompis åt kebab och bara satt och softa hos han, sen skulle vi dra hem då vi såg att inga tåg gick så kom de en buss som skulle gå till slussen, vi var alltså i norsborg så vi tog bussen sen kom de inga bussar bara en buss till nacka forum vi hoppa av där och börja gå mot fisksätra jag trodde jag skulle dö, hemma var vi vid fem imorse, vi ställde klockan för att inte sova bort hela dagen, vi drog idag in till stan, satte oss vid vattnet där vi slussen åt glass och chips och bara njöt av solen och snacka! Hon är en brud som jag har så sjukt kul med och vi har riktigt mycket gemensamt! Bara garvar åt våra galna grejer vi säger haha!

Bilder från i ondags!


Bilder från idag!

fuck you and fuck her too.

Nu ska jag stoppa in hörlurarna i öronen och sova, är jättetrött, och kvällen har inte slutat som jag trodde att den skulle göra, har blivit lite tjaffs menmen, hoppas på att de löser sig imorgon de gör de ju alltid. godnatt.

Bilder från idag!

She can fuck you good but i can fuck you better.

Är så jävla irriterad när allt känns så jävla bra ska alltid nån komma förtstöra, aja pallar inte lägga ner energi på den där skiten..  Har iaf nyss ätit middag as gott, ska fixa lite för imorgon och så, har målat naglarna och bara softat!
Hoppas de blir nice väder imorgon, man blir så himla happy!



In order to move forward to better things, You have to leave people & things that hold you back.

Fuck skulle hinna springa hem till solen men de är moln ute :( Buhu! Aja har ändå suttit i solen ett bra dag, hade matte nationella idag de sög ju rövballe kan jag säga, fattade inte ett skit! Jaja..
Är glad att jag klara engelska nationella!!
Men iaf sluta vid elva då vi åt lunch i skolan ceasarsallad sjukt gott faktiskt, sen drog jag och fina tjejerna till dellan,alltså Nathalie, Nattis, Lize och sen kom hennes kompis Sofia, vi satt och snacka i solen i typ två timmar nu är jag hemma och har lyckats tappa bort mitt busskort oxå, haha men har haft en himla härlig dag och jag älskar allt och alla just nu!

jag och Lize idag vi satt och vänta på bussen eller låg!

Kriga för personen du vill ha, inte för den du kan få. Fall inte för ögon som dödar, Dö för ögon som gråter för dig.


den här låten e helt skön, nu är de sleep time för min del, godnatt!

The only way a guy shoud hurt a girl, is from hugging her too tight.

Omg jag har klarat mig utan middag, dock har jag ätit jordgubbs choklad, så är väl mätt på de,  men ska väl gå ner och göra te och lite mackor, nått måste jag äta iaf!
Har suttit och garvat för mig själv har kollat på små  klipp från bb, då dom skulle busringa seriöst jag dör! HAHHAA, busringa är något jag skulle kunna göra dygnet runt haha.
Sitter nu och är lite social på fejjan och lyssnar på lite musik osv, soft sådära. imorgon är de nationella prov i matte, problemlösningar de tror jag inte kommer gå bra, har så sjukt svårt att läsa och förstå hur man ska räkna ut skiten, usch!
Men iaf första delen gick rätt bra för mig enligt min lärare hon var riktigt inponerad! Men iaf önska mig lycka till :)

Bilden tog jag idag, jackan eller tröjan eller vad man ska säga har jag inte andvänt på skitlänge! älskar den!

Pay NO attention to people who talk shit behind your back, That just means you are 2 steps ahead.

Shoooho! Känner att jag måste ta tag lite i min träning kanske inte börja träna på gymmet men gå lite mer. Skulle gått från brunn men idag pallade jag inte är sjukt trött, men de får bli imorgon!
Ska försöka få med syster på en liten prommis när hon kommer hem. Sluta vid halv ett kom hem och har bara softat har inte gjort mycket alls tagit lite ego bilder hehe, o lyssnat på massa grym musik!
Hade vanliga lektioner, matte och engelska helt okej lunch så dagen har varit bra :) Nu ska jag kolla bb sen blire väl antaglien middag!

Todaay!

follow the leader

yeah, ligger ute i solen och bara njuter och lyssnar på musik på högsta volym, ibland känns livet så där bra, när solen är här oxå!
Ska fortsätta njuta av den här dagen ute på ballkongen! Tro mig när man ligger där känns de som att man är utomlands så jävla härligt!

-


Be strong minded but always remember to keep your heart stronger than your mind. Because in the end, feelings always outweigh thoughts.

Shoo, kom hem för ett tag sen är helt slut, plus att jag har så jävla ont i mitt lår, helt sjukt såg helt sär ut när jag gick idag asså, haha när jag och Lydia är med varandra shit folk tror nog om vi är friska haha vi är helt crazy, men de är så det ska vara tycker jag!
Vi åkte iaf hämta pengar hos min papi, hon fick träffa min family där, sen så åt vi på donkich sen kolla vi på bio i sergel vi såg filmen älska mig igen. så jävla tung film faktiskt, synd att bara såna killar finns i filmer eller rättare sagt den kärleken...
jaja vi hade super kul drev runt och ba skratta åt allt och inget! Nu ska jag dejta sängen och drömma om han..

Två snabba bilder på mig typ nyss, hade utsläppt hår idag!

I don't need anyone in my life, who doesn't need me in their life!

Shoo.. Är helt galet trött plus sjukt hungrig! Igår var jag i skolan hela dagen sen mötte jag upp vevve vi åkte hem henne åt och fixa oss lite, sen drog vi in till stan åt ännu mer, röjde runt i stan och träffa en kompis kom hem vid tre eller nått somna runt halv fyra vakna vid tolv idag sen gick jag hem från brunn och helt plötsligt börja de ösregna fyfan. Kom hem och har fixat mig duschat osv, ska dra in till stan lite senare och möta Lydia vi ska se på bio, skriver ikväll när jag är hemma, pussar!



du får aldrig se mig svag.

Nu ska jag ta och lägga mig imorgon är de friday yeahbuddy! Måste bara skriva av mig jag är så jävla trött på respektlösa människor de värsta är att jag har inte heller nån självrepsket så jag kan låta en person såra mig tusen gånger om och förlåta bara för att jag vill ha kvar personen  i mitt liv.. Jag är alldeles för svag.. Aja de är nått jag måste lära mig!

Wiiie ny video, plus en liten annorlundare version har en annan på min lur men den här måste laddas ner nu!

Never waste time on people who see you as 'someone you were'... If they can't let go of the past, let go of them.

Omg jag är helt svettig haha, har gått från brunn plust att de är helt sjukt kvavt ute, men jag klagar inte(y) Hade tänkt att lägga mig ute och sola men nej nu blev de molningt så ska ta nått och äta och lägga mig och kolla på bb ist, de går lika bra det med.
idag har de vart en helt tung dag, underbart väder och alla har varit på bra humör och idag kan jag säga att jag inte är lika trött som jag var igår, trots att jag hade skitsvårt att somna igår plus att har vaknat flera gånger inatt..
jaja sluta vid två då jag bara drog hem! Vi hörs latero, pussar!

Me today

The truth is- If you never try, you'll never know.

Nu ska jag äntligen sova, ska lägga mig i sängen och lyssna på massa bra musik som jag suttit och laddat ner :)
Imrorgon är de ny dag och den ska bli bättre en denna!

Telling someone how u feel... It's honestly the hardest shit ever!

Tjatja, idag har jag varit helt sjukt trött, fattar inte varför, gick ändå och la mig vid halv tolv eller nått och vakna halv åtta och ändå är jag helt död, har inte kunnat koncentrera mig i skolan varit helt hypad! Fast de är jag iof alltid, men då kan ni tänka er när jag är trött. Sluta vid ett drog hem på en gång och la mig i sängen och somna och vakna typ nyss, har precis ätit middag, känner mig fortfarande helt slut, idag ska jag lägga mig så jävla tidigt så att jag är pigg imorgon!

I love everybody: Some I love to be around, Some I love to avoid, & some I'd love to punch in the face.

Kom nyss hem, ska ner och göra te lite snabbt för att sedan lägga mig i sängen och se big brother live, sen blir de sleeptime. Åt pizza till middag som jag värmde i ungnen, helt okej, sen helt plöstligt fick jag och min syster för oss att vi skulle dra och sola i gustavsberg hur brun jag än blivit solade jag och reslutatet blev ännu brunare, hehe men jag gillar de, tycker de är så jävla snyggt att vara brun plus att man inte behöver sminka sig lika mycket. Så najs!
Har haft en underbar dag och jag känner att mitt liv är på topp!

Don`t play games with a girl who can play better!

Hellooo, ännu en underbar dag, vädret kan ju inte bli bättre, älska vår och sol!
Kom hem vid två la mig direkt och sola weei! Så härligt. Kom nyss in ska kolla på bb avsnitt sen måste jag hänga tvätt osv och hjälpa till idag, mami jobbar så idag är jag mamman,haha typ!




-


It's funny how one minute you can be so close to someone and the next it's like you never knew them.

Soho, har suttit ute i solen nästan hela dagen, eller inte nästan har helt enkelt suttit ute i solen hela dagen så härligt!
Dagen gick bra i skolan hade matte och engelska sen sluta jag, la mig med bikini på ballkongen, har legat där från typ ett tills nu! så jävla varmt att jag dör, hade lätt kunnat legat kvar men orkar inte för på ballkongen blir de dubbelt så varmare asså man svettas, haha!
Men dagen har vart himla bra och allt känns bra just nu, livet leker!

Mina nya jeans loooove them!

I was there for you, remember that.

weeiii har legat och kollat på bb live, yes jennifer fick lämna!!!
Ska upp vid halv åtta imorgon, längtar tills jag får ha på mig mina nya jeans, haha tro mig när jag köper nått nytt testar jag de 100 gånger haha :D
haha men har haft en chill söndag, myspys!

sunday och livet leker!

Hellooo, igår låg jag och sola på  ballkongen så jävla härligt, även om de var kallt så var de jävligt varmt på ballkongen!
Men sen drog jag och mötte Lydia vi drog till Kista, åt på donken och jag köpte mina jeans jag ville haaaa, såhär glad :D
Sen ba chilla vi, kom hem vid halv ett satt framför datan en stund sen somna jag fint!
idag vakna jag vid elva, åt frukost och sen följde jag med min syster till coop hon skulle ta bilder till sitt legg sen åkte vi bara hem, sitter och äter sallad, haha nyttig, neej har oxå ätit nudlar och skit men vadfan jag rör mig typ hela tiden, går överallt och så.

Ny video, tycker den är fett härlig så  sommar!

So proud of myself!

Shoo people! Vakna vid halv elva idag så skönt att sova ut! I torsdags var jag i skolan dagen ba rulla på som vanligt soft väder sen mötte jag Lydia och Roxie i stan vi gick runt och drev och ba hade de nice, sen drog jag till moster och var barnvakt, vi hade myspys, satt och kolla på bb, åt popcorn åt ben&jerry`s och godis, vakna igår drog till skolan hade matte sen engelska nationella muntligt, fyfan vad jag älskar mitt liv, nu har jag godkänt i engelska ååååh kan inte bli mer en glad, så jävla proud!
Sen igår mötte jag Lydia vi drog till stan var där sen drog vi till kista hon köpte kläder och vi åt och så, sen drog jag hem sen vidare in till stan igen, mötte sofia och vevve, vi träffade nåra killkompisar chill sådära, kom hem vid halv två typ :)
Somnna fan vid tre helt slut. Idag vet jag inte riktigt planerna får se hur de blir!

Min king<3

Ny video looove!


Memories take us back dream take us forward.

Shoobre! Dagen har varit helt grym ba, älskar vädret! helt underbart!
Kom till skolan hade matte nationella de gick mycket bättre än vad jag trodde, slutade efter drog hem till nattis solade på hennes ballkong trodde jag skulle dö så himla varmt men älskar de! Sen mötte jag min syster vi drog till Nacka och hon skulle kolla lite grejer sen drog vi hem bara har vart hemma en stund ska städa och dammsuga igenom mitt rum. Sen blir de att kolla på lyckan i la, och bb, ska sova tidigt för jag var död imorse!
Som ni vet har jag fått en ny lur htc, eller ny och ny sofia hade den helt ny är den så fick den :) Så nu kan jag ta lite finare bilder plus ladda ner massa musik wiho! och ha massa appar!

Linnet jag har på mig köpte jag när jag var i stan med Camilla jag dör för de!

sommaren är påväg yeeeyhey

Nu känner jag att jag ska sova. Imorgon upp tidigt dra till skolan föratt göra matte nationella! Yeahbuddy! super taggad, eller? Nej men jag kör bah!

Älskar den här bilden på mig och min finaste prins!

-


Yes i'm smiling, but you're not the reason anymore..

Helooo, idag har de vart en himla bra dag! Bara vart hemma och legat och solat har blivit brunis hehe, i like it!
Nice o ligga och dunka musik i hörlurarna och ba njuta av solen! De har jag o berätta om min dag! Nu ska jag kolla på lyckan i la som jag missa från förra tisdagen!

Joshua tog massa fina bilder på mig och på Liam i  helgen med sin iphone 4s shit finns ingen bättre kamera !!
den här bilden ovanför togs i fredags

-