word



Jag är inte kaxig, det är bara försvar.
Jag är ingen player, jag letar bara efter den rätta.
Jag är inte döv, jag hör bara inte på bullshit.
Jag snackar inte skit, jag säger bara sanning.
Jag är inte egoist, bara självsäker.
Jag är inte elak, bara ärlig.

don`t let the world change your smile, let your smile change the world.

hej på er, kom nyss hem är helt sluuut verkligen! Så trött, sitter och dricker te ska fixa mina naglar lite snabbt sen sova, är sjukt trött så min säng längtar jag till!
Idag sluta jag 10.40 åt i skolan, sen drog jag och nathalie till nacka vi chilla kolla i massa affärer sen drog jag t stan mötte Ellinor jag köpte en skitfin skjorta knallblå var den så jävla sexig haha! sen så köpte jag mascara rouge och ett par skitfina örhengen! nu är resten av pengar till resten av julklapparna :)
sen åkte vi till min skola där det var öppet hus så vi chilla där, gick runt satt och snacka med en tjej från min skola roxie så fin och gullig tjej asså! Och vi satt och snacka om allt och inget sen drog vi hem nu är jag äntligen hemma, godnatt, puss på er, hoppas ni haft en bra onsdag för de har jag haft! mycket skratt och jag älskar det♥

Såhär ser jag ut idag linne, och ett par höga jeans med dragkedja där bak köpta för inte så länge sen och röda converse!

Min fina tjej! Du är fan bäst Ellinor!

Maybe you should eat some makeup so you can be pretty on the inside too, bitch..

Nu ska jag  borsta tänderna och kissa och sedan somna så gott!
Imorgon är klockan ställd å 06.30 aah tidigt. Har kollat på high scool musial 3 så grym! Nä nu ska jag sova natti på er!

When nothing goes right, go left.

Låt mig knyta dina skor innan du faller för någon annan.

Hejsan kom hem för en stund sen och har precis ätit lite :)
Idag var jag i skolan, hade matte omprov tror inte att det gick bra faktiskt om jag ska vara ärlig, nu vet jag vad jag måste plugga iaf! Måste få godkääänt!
Iaf sen vänta jag i skolan på paulina åt lucnh med natahlie och så, så slapp sitta helt själv som tur :) Sen åkte vi till stan med Veronica paulinas kompis vi gick runt lite, veronica köpte en d brand jacka jag har ju kort där så hon ville låna för vanligt kostar dom 2000 men har man det kortet så betalar man bara 1500 bra va :)
Iaf sen åt vi sushi tog vegetarisk skiiiiit gott faktiskt aldrig ätit det tidigare men as gott var det, sen chilla vi i gallerian gick runt köpte donalds nu är jag hemma, heeelt slut, ska ta fram kläder och tända ljus och sätta på film, hoppas ni haft en bra tisdag babes!

Sasha lopez gör verkligen grym, okej detta är hans andra låt som jag hör med han hörde den för ett tag sen men då tyckte jag inte om den, sen spelades den inne på bikbok och jag blev helt kär, haha! första låten heter ju all my people den kan jag spela om och om igen, han är sjukt grym och får en att läääääägnta till sommaren!!!

love me now or lose me forever!

OMG jag döööööör, såg nyss filmen greta surviving the summer, killen som e  med i den filmen jag är helt kär i han, så jävla sjukt  snygg och aa bästa killen, omg ni måste se den så sjuuuukt bra och ännu bättre när han är med, filmen sluta dåligt vilket suuuger :(
åh ville ju att det skulle sluta bra jö!
Aja har annars inte gjort mycket har bakat pepparkakor ätit softat jaa bara myst!
Imorgon  är klockan ställd på åtta, senare än vad jag brukar gå upp, brukar vanligtvis gå upp halv sju. Men imorgon lär det ju vara ljust ute! Hihi nä nu väntar sängen på mig och nu ska jag drömma om han prinsen som är med i filmen!

ååååh. hanhanhan♥

Syskonkärlek eller? haha bästa syster<3


Rykten skapas av haters, sprids av avundsjuka och accepteras av idioter.

Hej på er! kom nyss hem, dagen gick bra i skolan, fick tillbaka engelska provet det gick bra faktiskt wiie :)
dock måste jag ha omprov på matteprovet som jag hade förra veckan, men det löser sig, ska sätta igång med det efter det här inlägget.
Iaf efter skolan åkte jag och mötte syster i mölnvik vi köpte lite julklappar och så, jag köpte även ett läpsyl haha vet inte hur många jag har men den här var lite ljusrosa är alltid så torr om läpparna!
Iaf vi åt på donken jag tog ceacar sallad, bäästa! sen åkte vi hem, ska sätta igång med plugget nu hörs senare, hoppas ni haft en bra dag!

if you start to miss me, remember, I did not go away, you let me go...

Godmorgon, sitter i skolan och chillar, igår orkade jag inte skriva, jag var bara hemma och kolla på världens bästa film sjukt bra, water for elephants heter den! Helt grym rekomenderar den starkt!
Idag efter skolan ska jag hem plugga lite och kolla på film och chilla, vet ej om jag ska träna får se hur det blir.
Iaf slutar 12.30. Ha en bra måndag!

Första advent!

Hello, idag är det första advent helt sjukt vad tiden går snabbt, kändes som att det nyss var sommar typ! Och inte långt kvar till julafton och allt, shit!
Det är inte bästa vädret det regnar på första advent, det borde vara sånt väder som igår, kallt var det men solen gjorde hela dagen jaja! Igår iaf åkte vi mot min moster vid fem, det var jag cornelia och linnea och Ellinor hemma, skitmysigt hade vi, vi gjorde tacos till middag och sen satt vi och åt chips godis och popcorn och kolla på massa astridlindgren filmer, så mysigt!
Vi somna vid tolv vakna halv tio åt frukost sen drog vi hem, nu är jag hemma, mamma och dom hade ju fest igår så det är väldigt stökigt, menmnen ska iaf chilla hemma idag bara, vila upp mig och umgås med familjen bara, ha en mysig dag!

Mys middag igår med fina tjejorna!

Lördag,underbart!

Godmorgon, ligger i sängen FYFAN vad skönt det var att sova ut, okej är fortfarande lite segt men somna runt tolv igår och vakna nyss. Idag ska min mamma ha 40 års fest med typ 50 pers ska komma hem till oss, jag skulle egentligen ha serverat med min syster men sen fråga min moster ifall jag ville vara barnvakt åt mina två kusiner, Linnea o Melwin så det är klart jag ställer upp, jag ska dit med Ellinor så det ska bli myyyys!
Hör av mig senare puss på rumpan!

Detta är min blivande son♥

I thought about you all day today, but that is nothing new. I did the same yesterday and and I'll do it tomorrow, too.

Hej på er! Sitter hemma hos Ellinor, jag ska slagga här.
Idag har jag vart i skolan, hade prov hoppas verkligen att det gick bra, sluta 13.40 mötte Paulina och Linnea i stan vi gick runt och så sen mötte jag upp Ellinor och veronica vi åkte med fadde och dom sen hände lite grejer så vi chilla en stund åkte hem till Ellinor och vi har suttit och ätit tacos vi är hemma själva veronica gick nyss hem och shit vad jag garvat idag!!
Aja vi ska typ kolla på film nu är helt dööööd! Nattinatti!

Today

- Titta inte på mig om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer


When I met you my words said, "Nice to meet you." While my heart said, "I've found you."

nu ska jag snart hoppa i sängen känner jag, börjar halv tolv  men ska vakna åtta sen ta mig till skolan och plugga till provet jag har imorgon,önska mig lycka till.
Sen efter skolan är planerna att möta elli och vevve i stan jag slutar 13.40 medans dom slutar 15.30 yeah kul liv, vad fan ska man hitta på då, åka till älvsjömässan och haffa? nej skulle inte tro det, haha!töntar det finns asså.
Sen iaf ska vi typ träffa fadde och alla typ chilla på ungdomsgård och skit, men ni får ha det så bra hörs imorgon!






jag begär inte att du ska falla för mej men du kan väl snubbla lite

Hej på er, har precis ätit världens godaste middag, satt riktigt fint i magen kan jag säga♥ åt som en gris, till och med värre!
idag har jag vart på älvsjömässan, skitkul verkligen-.- Nej men va där i en timme helt onödigt åkte hem vid elva sen drog jag till Nathalie f vi åt lite snacka lyssna på musik och ba softa, planera att vi ska träna hela nästa vecka, nu fan kör vi! jag ska ha en sexiibody!
Haha men iaf jag drack chailatte mm bästa, sen gick jag hem från brunn tung jag är, så har typ städat lite i rummet och sånt som behövs, ska plugga nu fan vad nice,nej. Men iaf dog typ nyss såg världens finaste kille shit asså amagad, galet, men nej han var visst upptagen, hmmm :(
jaja nu ska jag pluggich vi hörs!

Bättre en Rihanna har jag hört!

Everything is going to be alright maybe not today, but evetually.

Ska gå ner och göra te, har så galet ont i magen, som alltid brukar jag ju ha det varje kväll, det suger verkligen :(
mamma har bokat tid till doktorn ska dit den 5 dec skönt hoppas att jag får reda på vad det är för min mage mår inte bra..
Annars har jag haft en toppen dag, vart på bra humör och allt rullar på som vanligt! Är väldigt trött så ska lägga mig ner sen och vakna till en ny dag imorgon, kanske till och med bättre! natti !






Always listen to your own heart. Others may not agree because thet don`t understand you. Just do whatever makes you happy!

hej på er fina!
Kom hem för en stund sen och åt nyss, ska sätta mig och fixa naglarna det behövs, ena nageln har gått av :( oftast när en går av klipper jag av alla men jag vill låta den som gick av växa ist, jag hatar att ha korta naglar det är det värsta jag vet, har haft långa väldigt länge oftast brukar dom gå av men när jag sköter dom typ filar har naglack och sånt så håller dom!
Idag iaf sluta vi 10.40 vi skulle äta i skolan men det var nån fisksoppa så vi skippa det och jag och Nathalie f drog och åt hemma hos henne, sen drog vi till hennes syster som bor i hägerstens åsen där satt vi till sju och hennes syster fixa hennes naglar skitfint blev det, just därför jag blev sugen på att fixa mina nu, hehe.
Men hon bodde i en jättefin etta skitmysigt och fräächt blev fett sugen på att flytta! Hon var skittrevlig sen kom fanny dit oxå en stund sen drog vi hem och nu är jag hemma ska fixa naglarna och fixa lite inför imorgon ska till gymnasiemässan imorgon yeah kul -.- jaja hörs sen!

A mistake is when you do something once and apologize, but if that thing is being repeated again and again it`s called "i dont give a damn"

Hello, sitter i skolan helt ensam :(
Som tur ska jag gå och möta Nathalie f i bussen snart, så slipper jag vara ensam.
Asså när jag vaknar på morgonen halv sju asså känns som att man går upp mitt i natten så jävla jobbigt och man är helt galet trött, även hur jävla tidigt man vaknar liksom dt är sjukt!
Önskar att dt var i början av våren nu, då man vaknar av att solen lyser in i rummet man är på bästa humöret man behöver inte ha så mycket kläder på sig, man har liksom en hel sommar framför sig!
Jaja vintern är oxå mysig men allt är så jävla grått och trist dt kan ju iaf vara lite så då skulle jag vara nöjd, jaja inte långt kvar till julafton och julovet, hihi, nått att se fram emot iaf!
Idag vet jag inte om jag ska träna ska snacka med nathalie så får se, annars ska jag bara hem och plugga och chilla lite.
Hoppas ni får en bra onsdag snyggisar.


Me today

When you choose to forgive those who have hurt you, you take away their power.

Kul, blir ingen träning för min del idag, Nathalie var tvungen att tvätta, men hoppas på att det blir imorgon, ska försöka gymma tre gånger i veckan, men igår körde jag riktigt hårt, så kanske bäst att vila lite så kanske man orkar imorgon!
dock har jag ingen träningsverk, eller jag känner att jag tränat men det är bara skönt :)
Jaja har pluggat lite ska fortsätta sen ska jag nog lägga mig och kolla på nån mysig film!







Sometimes, what you want isn`t always what you get, but in the end what you get is so much better than what you wanted.

hello, nu är jag hemma, ska sätta igång och plugga, har dock vart hemma ett tag men var tvungen att städa min garderob, jag skulle somsagt gymma med min syster men vi tjaffsa så hon ville inte gymma med mig så jag åkte hem, ska iaf plugga sen ska jag ta samma buss som jag tog igår, ska möta Nathalie och Magdalena och gymma med dom ist! så jag lär väl blogga när jag är hemma ig
en sen!
Chao

helt ful känner jag mig idag, jaja bjuder på den iaf!

If someone ever steals your partner, theres no better revenge that letting them keep him/her. A real lover cannot be stolen unless they want to.

Hej på er! Sitter i skolan är skitrött, men försöker piggna till med massa bra musik!
Jag trodde seeriöst att jag skulle ha värsta träningsverken men nej det har jag inte, idag slutar jag 11.40, planerna är att jag ska träna vid ett med min syster, om inte hon ska jobba för dom kan ringa henne nån gång under dagen, annars tränar jag nog med Natahlie och Magdalena :)
men somsagt får se hur det blir. Hoppas ni får en grym tisdag puss på er!


Så grym låååååt!

They say, if you love somone, let them go to see if they come back, but let`s face it, if you really love them, you`re not letting them go.

Nyss gymmat, fyfan vad livet känns underbart! Jag älskar att träna mår så sjukt mycket bättre, sitter iaf och äter ska hoppa in i duschen lite snabbt sen blire sova, för jag är sjukt trött och ska upp tidigt imorgon!
Gymmade med Natahlie och Magdalena, haha det var så kul, natta skulle checka in på facebook typ krigar på gymmet, men ist blev det delcelius konditori haah,DOG!
Jaja ville bara säga godnatt finisar,hoppas ni haft en bra måndag, och nu en mysig kväll. peace and love!





Låten får mig på fötter idag!

Försöker tagga till en hård träning, även fast jag egentligen inte pallar men idag ska jag för jag är bästbästbäst!


Sjuukt hur man kan vara så grym shiiiit!


It`s not always how good you are, it`s more about how good you think you can be.

Hello finisar, kom hem för en stund sen, ska sätta igång och plugga engelska! vid halv sju ska jag ta bussen och möta Magdalena och Nathalie frykdalen vi ska träna, tagga!!
Ska bli riktigt skönt, ska försöka komma igång med träningen.är hemma vid tio över nio då jag ska duscha och hoppa in i sängen, så måste fixa till skolan och göra det som behövs you know!
Hoppas ni haft en bra måndag, det har iaf jag haft!


Min tröja som jag fick av min kusin claudia i födelsedags present, älskar den!

Be happy in front of people who don`t like you. It kills them.

har haft en mysig kväll åt en god middag,blev kyckling ris och curry sås och sallad till, as gott!
har suttit och snackat med ellinor en stund på skype, nu ska jag dejta sängen, stoppa in hörlurarna i öronen och bara stänga av allt.Imorgon ny dag, ny vecka nya tag, jag är bäst!





Waiting, hoping,wishing.

Hejsan på er! Kom hem nyss, helt slut!
Igår så va vi hos isac kolla en film och åt popcorn och chilla bara, sen drog vi till vevve satt och drev på chattroulette jag sofia och vevve! Vi somna runt två, sen idag vakna vi vid tolv ändå är jag död. jag och vevve åkte till stan typ fram och tillbaka haha no life typ. Nu ska jag chilla bara, fira min bror som fyller 13 år! stor kille♥
Hoppas ni får/har haft en bra lördag, puss på er!

love


No one can change a person, but someone can be a reason for a person to change.

Tjatja, sitter i veronicas säng just nu, igår mötte jag henne i stan vi gick runt en stund, sen drog vi hem till henne och chilla sen drog vi till stan vi hade lite olika planer men inget blev som de blev, så vi åkte hem, vi drog till gurra för att vi var tvunga att byta buss men vi pallade inte stå och vänta så vi gick från gurra till lövhamra kolsvart var det ute, haha men nice var det!
kom hem till henne vi drack te åt nudlar och bara softa, somna runt tre halv fyra kanske, sen vakna vi imorse halv elva, vi va i stan en snabbis sen har vi bara chillat, vi kolla lite på film och åt sen har vi sovitmiddag som två kärringar! haha, snart ska vi hem till isac med jave sofia och nåra till vi ska typ ha filmkväll, sen sover jag och Sofia över hos Veronica, myspys!
men hoppas ni har det bra. Pussar!
Älskar lååååten

Don`t worry, about a thing cause every little thing, is gonna be alright.

Shululu, sitter hemma hos Nathalie, ska ner till centrum om ett tag, sen åka till stan möta Vevve, vi ska väl hitta på något, ska iaf sova hos henne, tror inte att jag kommer blogga nått mer, men har haft en bra dag i skolan, dock förstör vädret fredagen, det kan ju vara lite sol iaf! Jaja jag mår som en sol iaf :)
Ha en bra dag!



Leave you no more

Sitter vid mammas data, smart som jag är så råka nathalie ta med min laddare hem till sig, för hon fick låna den i skolan.
jaja kom hm runt tre gick i 40 min ute och lyssna på hög musik, skitskönt, har annars bara chillat, ska packa lite och sen lägga mig i sängen och träna till provet :)
Imorgn är det fredag ska upp vid åtta skönt! sen ska jag till stan möta vevve vi ska hitta ¨på ngt sen så slaggar jag där iaf! Första gången! ska bli kul, men vi hörs imorgon nattinatti!

Stop wasting your time on people who don`t love you!

Godmorgon på er, börjar om en halvtimme, sitter och dunkar massa musik och chillar!
Det är torsdag och jag slutar klockan 2, min senaste dag haha!
Sen ska jag nog bara hem, försöka städa mitt rum lite och plugga lite, har prov imorgon i matte, så det är väl det jag kommer sitta och göra hela kvällen!
Ha en bra torsdag, puss på er!

facelook, har mina nya jeans och mina nya örhengen, som jag oxå har i silver!

..


When you think you have moved on, there will always be that one song that brings back all the memories you thought you`ve forgotten.

ska snart dejta sängen, fan har fått utslag i ansiktet, svider skiiitmycket, måste köpa någon bra kräm som inte är parfymerad! Nått tips?
Har annars druckit te, försökt se vad jag önskar mig i julklapp, finns mycket så man inte ens vet vad det är tillslut, haha!
har oxå suttit och funderat om jag ska tona ner mitt hår lite mörkare, men lutar nog på att jag bara låter mitt hår vara, just för att jag inte vll ha slitet hår, jag vill spara det så att det är låångt och frääächt, har ju fått grymt bra shampoo och balsam och silikon droppar av min faster! Tur att man har en faster som är friösr!

Alla grejer jag fick! av min finaste faster Valentina♥

kinamat<3

Kom nyss hem från Kista, jag vänta på paulina i typ två timmar i skolan, som tur kom Ellinor och gav mig lite sällis, sen drog jag och syster och vi kolla hennes jacka och åt kina mat, bäääästa!
sen drog vi hem, är sjukt trött, ska kolla kläder och fixa lite grejor, sen chilla ba, typ lägga mig och läsa och chilla ba!
Detta var min dag, intressant va?

onsdag

Sitter hemma hos Natahlie Frykdalen, med andra Natahlie, idag sluta vi somsagt 10.40 vi drog till mölnvik köpte glass sen kom vi nyss hit typ, vi ska chilla lite, sen ska jag tillbaka till skolan vänta på syrran som slutar halv fyra, sen så ska vi till kista centrum, för hon ska kolla på nån jacka!
Det är planerna, peace and love!

Behind every Beautiful girl theres a dumbass guy who did her wrong and made her stronger ♥

Hejsan! Sitter i skolan börjar 9.40 ett tag kvar. Slutar 10.40 ska typ äta lunch sen vet jag inte vart dagen tar mig!
Aah vill börja träna, men min syster har aldrig tid, och Ellinor ska fixa kort, så det blir snart hoppas jag! Annars börjar jag fan nästa vecka att träna själv, ändå rätt chill just för att jag slutar tidigt varje dag! :)
Ooh shit vad kallt det är ute idag, men som tur har jag min favvis jacka! hihi!


..


word


Life can be extremely hard at times, people will lie and stab you in the back, but always keep your head up and smile!

I´m on one

hello gott folk! Sitter och dunkar musik och chillar ba!
Ah blir så arg satt och ladda ner masssor av låtar så ba stängdes mamma data av, för att den vart för varm -.- suger!
Jaja har vart en skitbra dag, kom till skolan hade matte och jobba på som bara den, åt lunch, jag och natahlie frykdalen åkte hem till henne hon fixa lite grejer, sen vidare till forum där vi chilla runt, hon köpte en jacka osv.
Sen drog jag till stan mötte veronica, vi åt och gick runt ute med varm choklad och bara snacka hehe mysigt!
Vi två är som kärringar! HAHA!
Jaja idag fick jag med mig ett par jeans från vero moda med dragkedja som alla har, skiiitsnygga! Fick ju pressent kort av min kusin Nataly på vero och moda brukar aldrig handla där, men såna jeans har jag velat ha länge, sen köte jag bandu bh stavning? svart iaf sen köpte jag två naglack skiiiitfina färger dör typ,sen ett par guldiga örhengen som jag även har i silver, det var mitt köp nu ska jag försöka spara mina pengar, om jag lyckas haha!

Skitskönt låt!

You should never be afraid to fall. Just be sure you have the strength to pick yourself back up. That`s the important part



set it on fire

hej mina fina!
Sitter hemma, ska strax kolla på film med mamsen, syster och bror, mysi!
Idag efter skolan drog jag Nathalie och Nathalie till nacka, jag köpte foundation, har alltid haft skitsvårt att välja så har kört på hms vanliga solpuder, men den går sönder hela tiden, så idag köpte jag än testade den nyss skitfin var den exakt min färg!!
fick ju presentkort av melina på hm, så det köpte jag!
sen har jag bara kollat på step up och softat lite, ska kolla film sen blire lite plugg innan jag somnar!



Varje gång du får en tjej att gråta, finns det än som dör för henne för att få henne att le.



Här är min nya skjorta som jag köpte förra veckan, älskar färgen o allt. skjorta har inte varit min grej men jag tycker att den här passade mig! Kanske ska köpa flera, det är skitsnyggt med jeans till tkr jag!
Iaf sitter i skolan just nu bussen var sen, men om tur börjar ja inte förns 9.40 så det spela ingenroll, har matte första lektionen, sen lucnh sen engelska, efter skolan vet jag inte hur dt blir, kanske tränar med syster men det beror på om hon ska jobba eller inte, annars ska jag bara hem och plugga, måste!
Men hoppas ni får en fin måndag!

nattinatti!

Godkväll. Ligger i sängen ska strax lägga mig i sängen och bara lyssna på musik, har haft skitmysig kväll med mamma och brorsan, syster sover över hos moster, så vi har suttit framför tvn och kollat på tv, först ogifta par somnade dock haha, sen kolla vi på astridlindgrensjul. åhh astrid lindgren är fan grym! hur har hon kunnat komma på alla filmer liksom!
är nöjd med mina fina presenter och allt som jag fått!
Nä nu ska jag bädda ner mig i sängen godnatt alla fina!

Gamla tider!♥

dagens citat.

If you ignore me, i will ignore you. If you don`t start the conversation, we won`t talk. if you don`t put effort why should i?

Bästa födelsedags helgen!

hellu people! Just nu är jag hos mamma, med lite släkt här :) haha social jag är liksom nä men alla ska typ gå strax.
Igår hade jag jättemysig dag, åkte till pappa vi fixa ordning lite hemma umgicks med familjen bara, sen så kom ellinor för hon skulle hämta ett kort för d brand butiken som jag fått varje gång jag handlar där får jag 25% rabatt,så ellinor skulle dra iväg och köpa jackan vi beställde ju än jacka till mig men sen så sa sofia att jag kunde lika gärna ta pengar så blev det ju 500 kr billigare än vad den egentligen kosta, så vi åkte jag fick äntligen min älskade jacka det blev i grön färg hade beslutsångest skulle först köpa svart eller marin blå men sen när jag testa grön så sa alla att den passa och jag tyckte den satt fint. Sen drog jag och ellinor hem till mig där vi åt tacos med alla och åt tårta och hae mysigt. sen imorse skjussa papi hem oss och har vart här idag med släkten ochätit mat och tårta och gott!
har fått fina presenter, fick pengar, presentkort,tröja, smycken hårprodukter och jackan och mob såklart!

Min jacka!

min prins o jag igår!

Middag igår!

Chris brown<3

Hello people!
har inte skrivit, för att har inte suttit vid datan så mycket. iaf i torsdags på kvällen åkte jag till Isac en kille som går i min skola där jave och ELlinor oxå var vi var där lyssna på musik snacka och chilla ba, sen drog vi hem till Ellinor som va hemma själv med hennes syster, så vi alla sov där, somna vid två, vakna sju helt slut, drog mot skolan började halv tolv sluta 13.40 drog sedan till stan mötte Ellinor vi chilla en stund drog hem till henne jag va helt slut frös och så, vi la oss och kolla på film, somnade dock hela filmen, efter det åt vi middag drog till isac där alla var, jag, Veronica, sofia, jave nicolas, skitkul hade vi dansade, spelade högsta volym han har bästa basen!
kom hem vid två till ellinor somnade i samma säng som jave och ellinor myspys!
Kom precis hem till mamma, har rätt brottom ska fixa mig och packa lite, sen ska jag och syster rulla till papi, ska fira mig där, kommer lite från pappa släkt vi ska äta middag och så, myspys, kul att träffa kusinerna och farmor och faster och så!
Men vi hörs!







Beautiful Life !

Hellu, just nu sitter jag hemma, har precis tryckt i mig en kexchoklad bääästa! Fan måste börja få igång träningen, va ett tag sen, men det löser sig!
Iaf idag har de vart en bra dag! sluta två åkte hem har laddat ner ännu mer musik till luren, nu är jag nöj för en stund iaf!
ska möta syster vid bussen hon vågar inte gå hem själv, haha så jag är hennes räddning sen ikväll är planerna att sova hos Ellinor så jag ska sova där hon är ensam hemma så jave och dom ska komma dit en stund, imorgon börjar jag halv tolv chill!
men ska ändå till skolan tidigt och äta lunch och så :)
Men hör av mig sen om jag hinner :)


Facelook såg helt cp trött ut tagna imorse med luren :)

fall in love again...

Hello! Just nu sitter jag i rummet och chillar dricker te och så. har precis laddat ner massamassa låtar på min mobil hihi!
Äntligen visste inte hur man gjorde först menmen nu vet jag hehe:D
Iaf idag så var jag sjukt tröött imorse även fast jag somna tidigt igår, iaf jag gick upp hade en lektion i skolan sluta 10.40 och vänta på syrran som slutade 11.30 sen så åkte jag Julia och paulina och åt lunch på donken blev ceacar sallad mmm bästa, skitgoood! sen åkte jag hem lämna lite grejer och fixa till mig lite, mötte veeronica i stan vid fyra och vi gick runt och drack varmchoklad och snacka och kolla i masssa affärer aah jag vill vara rik finns så mkt man vill ha ju!
iaf kom hem vid halv sju kanske:) ska chilla en stund sen lägga mig och lyssna på massa bra musik hehe!

Bild tagen idag me mobilens kamera skitbra faktist! hehe!

Kompis det går bra nu.


Från och med nu skiter jag i dig, du har gjort bort dig, du har sjunkit så lågt i mina ögon!
Vill du ha mig får du visa det, du valde att visa på det här sättet visst fine, men tro inte att du ska komma och gå när det passar dig. I don`t give a fuck!

om min dag!

helllooo dudes! Igår blogga jag ej mer, men hade det super mysigt hos Ellinor jag åt först middag hemma sen glass till efterrätt mamma gjorde wok till mig oxå, sen drog jag hem till Ellinor och där åt jag också middag kött och pomesfrites o bianessås bääästa! Sen så åt vi världens godaste tårta och vi fixa massa grejer ladda ner lite musik till min nya lur och och så!
Sen somna vi runt två vakna halv åtta helt död, vi gick upp fixa oss skulle haft en lektion i skolan men blev att jag åt lucnh lektionen är inget jag behöver gå på eftersom att jag egentligen brukar vara ledig på tisdagar.
men iaf vi chilla lite i skolan sen drog vi till kårsta och hämta mitt busskort för att jag lyckades glömma det när vi var där i helgen, sen så drog vi till stan gck runt jag kööööpte världens finaste skjorta i knall rosa skitsnygg verkligen, sen så kom Jave och Nicolas och gick runt med oss, super nice, nu är jag hemma, ska äta och sen chilla ba, har fett ont i magen..! Måste seriöst kolla upp min mage..
Jaja kanske har ont nu för att jag är sjukt hungrig!


Min älskade telefon! super nöjd!

Min älskade jacka som papa och sofia beställt till mig, hämtar den i helgen, sååå snygg!

min tårta som dom köpt till mig när jg kom dit, ååh hade verkligen super mysigt och fick massa fina gratulationer på facebook, såå söööta! :D

when life change to be harder change yourself to be stronger!


Min dag idag!

woho, idag är det ingen vanlig dag för det är ju min alldeles egna födelsedag :D Hihi! Har haft en skitbra dag hitills och hoppas att det fortsätter, kanske till och med blir en bättre dag, det skulle vara perfekt! Men iaf börja att jag vakna vid fyra lite väl tidigt.. Fattar inte varför jag inte kunde somna om, så jag låg och lyssna på musik och satt vid datan och sen gick jag upp vid halv sju och fixa mig, fick presenten redan imorse, en nyyy telefon, samsung galaxy skitfin är den ser nästan lite ut som iphone! Men blev skitnöjd ska försöka ladda ner massa musik och så nu!
sen ska jag få en d bran jacka av pappa wihooo! så fick jag pengar oxå! Supernöjd är jag.
Ikväll så ska jag umgås med familjen bara, äta kinamat och så. sen ska jag sova hos Ellinor börjar inte förens elva så hon hänger med till skolan och chillar me mig där!
Juste glömde att ellinor kom till skolan idag för hon började 12.20 så kom hon till min skola utan att jag visste nått, blev superglad att få se min solstråle komma dit!
Så hon åt med oss osv!
Men nu ska jag fixa med nya luren, vi hööörs, hoppas ni haft en bra dag!

Födelsedags barnet idag!

The moment you give up, is the moment you let someone else win.


cry no more

Hello, sitter hemma och fryser, det är fan iskallt! är oxå sjukt trött, vill bara lägga mig och sova, alla sitter och äter middag förutom jag är inte alls hungrig. Ska gå ner och göra te för att jag fryser så jävla mycket!
syster hjälpte mig att städa i garderoben och så!
Ska mysa mig ner i sängen tidigt! imorgon är det skola och min födelsedag, kanske inte på bästa dagen, menmen man får göra det bästa av situationen :)



Söndag, imorgon skola!

Godmorgon! Inatt somna jag och Ellinor runt halv fem vi låg och chatta med massa folk på facebook och drev!
Vi åt grönsaksdipp och hade det mysigt!
Idag är det söndag, vi vakna för ett tag sen har ätit frukost, Ellinor och dom ska på middag så dom skjussar hem mig vid fyra typ, ska hem och chilla bara! Fixa inför skolan och så, imorgon är det min dag wiie!
Ska klä på mig vi hörs senare, puuuussar!


Man vill ha det man inte kan få.


Inte långt kvar till min dag<3

Ah hade skrivit värsta inlägget aja igår var vi på bio såg ju paranormal activity 3, inte så läskig som jag trodde att de skulle va hoppa till nåra gånger, sen åkte vi till Ellinors pappa och sov där. idag har vi vart i stan luffat runt med veronica sofia sen mötte vo Rebecca i lilljeholmen och chilla med henne, nice dag!
Kom hem till ellinor för ett tag sen, har ätit middag,och nu har vi ansikstmask! hiihi är helt blååå :)
Vi hörs hoppas ni haft en bra lördag!

jag och min galna tjej idag!

Låten passar till bilden!

Killen: din hora. Tjejen: jag har blivit kallad för värre saker. Killen: som vadå ? Tjejen: din flickvän!




:)

Godmorgon haha nej, är hos Ellinor just nu, vi kom nyss hem typ, igår drog vi till stan sola solarium sen chilla vi lite i stan sen drog vi till Heron city och va med osman och Brandon och nåra till vi chilla där. Sen vid elva kom vi hem vi drog hem till pappa och sov det var nycket närmre så chilla vi hos pappa med Joshua igår! Somna runt tre kanske vakna vid halv elva sen drog vi hem idag är planerna att vi ska gå på bio i heron och se paranormal activity 3, läääskigt! vi ska gå med nåra vem vet vi inte riktigt än. Men iaf nu ska jag hoppa in i duschen! ikväll ska vi sova hos ellinors pappa.

Igårkväll.

En kille som verkligen älskar sin tjej behöver inte knäppa upp hennes tröja för att få en bätte bild av hennes hjärta.

Hello har haft världens segaste dag, jag oh ellinor vakna runt halv tolv vi gick upp gjorde frukost sen dess har vi bara vart hemma fixat oss har många planer men vi kan inte bestämma oss. Men vi ska äta snart sen ska vi nog till stan och sola sen får vi se vart kvällen tar oss!'
är fortfarande skit besviken för igår menmen. HOn kommer fler gånger det finns ju oxå fler konserter!

.






rihanna :(

Buhu, helt besviken, fixat mig med Ellinor vi har varit super taggade hela dagen för att se rihanna vi åker till stan äter på donken kommer till globen vi var helt taggade, satte oss vi hade världens bästa platser, ja somsagt så får man reda på efter att man suttit och väntat i en timme att konserten är inställd pga sjukdom :( Det tog skiiiitlångt tid innan jag insåg jag trodde seriöst att det var driv satt kvar på samma plats i 20 minuter för att dom kanske skulle ändra på det. Men nej. Jaja så det var väl inte så jag förväntade mig att kvällen skulle sluta, vi tog bussen hem iaf, jag är hos Ellinor och vi chillar framför varsin data, vi får hitta på ngt annat kul och sysselsätta oss!
Vem vet hon kanske kommer till stockholm igen, men helt ärligt tror jag inte hon är sjuk hon festar väl och dricker alldeles för mkt, menmen ska försöka se det som att hon är jättesjuk.. Hade ju vart tuuungt att se henne ikväll asså!

RIHANNA<3

hello sitter hos Ellinor gick hemifrån mig vid tolv typ glömde busskortet här igår så var tvungen att gå, vi har bakat och fixat oss och allt så nu är vi riktigt taggade för att se favoriten Rihanna!
Våran buss går halv sex sen ska vi äta och så :)
Wohoooo! RIhanna kommer vara grym!

Kompisar kan bli till förhållande, men förhållande kan aldrig bli till kompisar.


Rihanna i gloooben ikväll, HAPPYFACE!

Godmorgon på er! Idag är det än bra dag, för det är Rihannas konsert ikväll i Globen, där jag aldrig varit ska bliiii skitkul, jag Elinor, Stella och Emma ska dit, konserten börjar 19.30. Wiie. Såg att hon vart sjuk, så hon var tvungen att ställa in konserten i malmö men hon hade ju en konsert här igår oxå så nu lär hon ju vara frisk :)
Jag har iaf precis vaknat skitskönt gick och la mig vid elva igår jag har aldrig varit så trött, jo det har jag men de kändes inte det!
Jaja ska strax hoppa in i duschen packa lite ska sen hem till Ellinor och chilla där och vi ska fixa oss och så, efter konerten kommer ellinors pappa och hämtar oss för vi ska sova hos hennes papi!
Men vi hörs senare :)


tröööött hela dagen!

Hellu, kom nyss hem från Ellinor ammmagad säger jag bara har vart helt sluuuuut hela dagen. Dock börjar jag bli piggare nu haha! Jaja vi åkte in mot stan jag vevve och ellinor vi gick runt lite sen åkte vi till kista vi hade så jävla tråkigt och alla var skittrötta, vi åkte till Ellinor runt fyra var vi hemma hos henne vi gjorde kina mat och kolla på film och åt godis och chips skiitmysigt, jag somna lite då och då, var heeelt död! Men nu är jag hemma, mamma har vart på ikea så hon har köpt lite saker till mitt rum happyface! Nä nu ska jag byta om och lägga mig ner i sängen och dricka te, aaah har så jävla ont i käften har blåsor :( och juste jag köpte skitcoolt läppglans man kan byta till massa olika färger! o allt skitnice!

jag älskaaaar den här låten!

är det höstlov så är det :D

Godmorgon, är helt döööd. Just nu är jag hos Ellinor jag sov här. Men ska berätta om min dag, vi åkte till stan jag köpte ett par jeans sen så åkte vi runt lite, sen åkte vi till kista och gick runt och kolla massa affärer, och åt kina mat skiiiiitgott, sen åkte vi till ELlinor vi mötte två killkompisar som går i min skola, jave och nicolas vi satt hemma hos Ellinor lysssna på musik sen kan hans kompis malkolm och sen kom Veronica och Sofia oxå :)
Vi kolla ¨på hunny lyssna på musik och så. Malkolm och Jave sover just nu och Ellinor duscha haha jag sov inge skönt i natt kan jag säga därför är jag vaken så jävla tidigt..
Vi somna tre och vakna liksom nio kul haha! Jaja idag ska jag vara med ellinor och vevve det är planerna. Peace.

 Jag och liam i fredags hehe, min beeeebi!