Jag gör det bästa jag kan!

Ska lägga mig i ett varmt bad, är as seg.. Sen blire film! Kommer nog somna på en gång för jag är grymt seg.. Men ha en bra kväll! Godnatt alla underbara!♥

Jag kommer sakna dig så mycket mitt hjärta! Hoppas att du får det bäst hos din pappa. Jag älskar dig mest tvilling
du vet att jag finns här no matter what<3

                  
                                         Backstreet Boys - I Want It That Way. Låten är obeskrivlig det är bara förnamnet!

Fuck face!

Har precis ätit middag, är på lite bättre humör, Ebba kom förbi en stund så vi satt och snacka en liten stund hon åker ju imorgon! :( Men jafg lämna henne vid bussen nyss och ska väl fortsätta plugga lite. Är grymt trött, men hör av mig senare ska kolla på tv en stund peace out'!

taights vet inte var dom är köpte? linne ginatricot, tröja hm ;)

                                             Madcon feat. Ameerah "Freaky Like Me"


Tisdagar är inte min turdag!

Hej på er! Somsagt rubriken säger allt, jag fattar inte varför tisdagar är så jävla cp dagar, först kommer man till skolan med bästa humöret har svenska, jobbar på bra på lektionen, sen engelska prov kom lite för sent pga lektionen började för tidigt, det räknar inte jag som att komma försent.. Så gör man provet, jag var fett stolt över att det gick lättare en vad jag trodde, nu väntar jag bara på resultat, blir det omprov är det väl bara att göra om det, jag kan ändå bara få en g i engelska för att jag jobbar på en lättare nivå men iaf sen så får man veta att alla mina uppgifter är skitdåliga och att jag inte är på samma bana som jag var på förut?! Hallå.. Vad är det här? Jag har kämpat på som aldrig förr och nu får man skit för det.. En lärare ska väl få en elev att vilja fortsätta kämpa ist för att trycka ner än.. Asså skiter i de där nu jag gör det bästa jag kan och mer kan ingen begära!
Slutpratat om det, jag ska plugga svenska och so kul va? :) sen ska Ebba komma hit en stund, hon åker till sin pappa imorgon igen :( Men hon kommer ju tillbaka<3 Men mer har jag inte att säga en att jag hatar den här dagen grovt. Vi hörs när jag är Evelinn igen!


Dagens!

Shiit måste fortsätta plugga, jag lovar er jag har pluggat som ett fucking as, ska det behöva vara såhär!! Aja nu ska jag plugga ännu mer så datan ska jag stänga av för annars kommer jag bara sitta och göra annat.. Misstolka det inte! Haha :D Men säger godnatt nu så hörs vi imorgon suckers peace and love!♥


                                                  jeans leggings från new yorker, kofta hm, linne, bikbok! :D
                                                

                                                       September- Looking for love


Åhhhhh plugget tar skiten ur mig! Ge mig lov!

 Shaa nu har jag kommit hem. Idag har lektionerna rullat på i skolan precis som det ska :D
Efter skolan mötte jag kusinen min Linnea i gustavsberg centrum vi gick upp till min mormor och hjälpte henne pga att hon kan ju inte gå, så vi hjälpte henne! Hon har ju alltid hjälpt mig med skolan i 8an när jag hade det som jobbigast och jag har alltid vart med henne ända sen jag var liten, så tycker så synd om henne nu!
Men hoppas att allt blir bra iaf!! Nu ska jag plugga skiten ur mig jag har prov imorgon i engelska så jag hör av mig senare.. Peaceout!


 Jag o min fina kusin Linnea! sommaren 2010. Älskar dig gumman♥


Bilder

jag ska bara ladda upp två bilder från igår och idag!

    Ni är underbara! tack för en nice biokväll!♥


Min gulle kusin. Hehe såååå söt!!♥


Fryyyyyyser :(

Nu har jag äntligen kommit hem, jag tror aldrig att jag har frysit så mycket som jag gjorde idag, shit asså, mina fötter var is.. så mamma ska fixa fotbad till mig sen ska jag duscha också! :D Nice!
Har haft en mysig söndag, vi mötte mina kusiner i gurra och så åkte vi bussen till slussen sen gick vi runt i gamla stan och åt kebab sen gick vi runt en stund till. Min syster och hennes kille Micke kom också in till stan. Sen vid tre åkte vi till mormor min där vi satt och fika. Varje år första advent så kommer vi alltid dit och äter pepparkakor och allt möjligt!
Tycker dessutom jättesynd om min mormor nu för hon har jättesvårt att gå :( Men hoppas att det blir bra!
Nu ska jag vara social på msn sen duscha sen blire nog filmdags. Men jag hör av mig imorgon! Ha en mysig söndagskväll för det kommer jag ha mohaha chao!♥

 

                        
                                                                     Jason derulo- What if

Första advent!

Godmorgon :D vakna runt nio hade ställt klockan. ska strax in till stan med min mamma, lillebror, moster och mina kusiner, vi ska nämligen på julmarkanad i gamla stan. Det är ju somsagt första advent idag! Inte långt kvar till julafton wiho :D Mysigt! :) Sen efter det så ska vi alla hem till min mormor, var ett tag sen jag var där så det ska bli myigt. Men nu har jag bråttom, så vi hörs när jag kommit hem det blir väl runt ikväll eller ngt. Men ha en bra söndag!


Jeans bikbok, svart linne ginatricot, tjocktröja, bikbok och nya mössan från bikbok! :D

                  
                                                                 50 Cent - I'll Still Kill (Feat. Akon) 
                                                

Mobilblogg

Nu är jag hemma från en underbar biokäll med mina tjejor. Vi hade jättekul faktiskt först när vi kom dit så gick vi och kolla skor till Maria sen gick vi runt lite. Jag hitta även en vit mössa som jag köpte från bikbok. Det behövdes verkligen! sen åt vi kinamat och satt och snacka en stund. sen börja filmen. Den va riktigt bra. Brukar inte se såna typer av filmer men den var faktiskt ball. sen drog vi hem vi fick stå och vänta på bussar efter bussar rätt länge. Hatar att det inte finns många bussar på helgerna. Men som tur så fick jag följa med Belinda hem pga att Maria tog 428 hem så jag va hos bella en stund sen så följde hon med mig hem. Men nu ska jag sova ska nämligen upp klockan nio imorgon. Säger vad jag ska göra imorgon ist.. Men godnatt mina vänner:)

Bio med mina brudar :D

sitter och äter pepparkakor fan vad längesen det känns som att man åt det. Och snön bara faller ner, mysigt :D
Har duschat och fixat mig, nu ska jag bara chilla måste äta mat är as hungrig sen ska jag väl dra mig mot bussen. Men hör av mig när jag kommit hem ha en bra lördag!♥

Jeans leggins new yorker randig tröja hm :D

                      
                                                             Demarco- Standig solider

Vinterland!

Godmorgon, vakna för en timme sen typ. Har precis ätit frukost. Idag är planerna att gå på bio eller bion börjar 18.50 jag, Belinda och Maria ska se på bio vi ska se unstoppable hoppas den e bra!
Jag ska ta en buss som går runt fyra så det är ett tag kvar, ska nog vara med och baka pepparkakor innan hehe :D
jag bloggar innan jag drar för nu ska jag duscha och sånt puss på rumpisen!

sommaren 2010


Movie time!

Sitter framför datan, min egna data e sönder, eller själva datan är inte sönder, men mitt internet funkar inte har trådlöst själva grejen e sönder.. Det suger menmen.. Ska lägga mig i sängen och kolla på film blir nog stump the yard :) sen blire nig läggdags, så jag hör av mig imorgonbitti när jag vaknat, ska verkligen sova ut imorgon! :D
Men ha en mysig fredag kväll, godnatt!♥


sommaren 2010, herregud vad tiden går fort ibland känns som att det här var igår.
Jag älskar dig Maria, du e underbar!♥

 


                                                Flo Rida Club Can't Handle Me ft. David Guetta

Hemmakväll!

Hellu, kom nyss hem, fuck it vad kallt det är ute, jag hade taights ju, gissa om jag frös.. Men jag får helt enkelt skylla mig själv. Men skolan gick bra alla lektioner rulla på, sen efter drog jag och Maria till Gustavsberg, och vi fika lite på dellan, tog en varmchoklad och en bulle love it. sen köpte jag godis och nu är jag hemma, den här fredagen ska jag bara chilla hemma, är grymt trött, så jag kommer väl kolla på film hela kvällen håller på att ladda ner massa filmer :) Men hör av mig ikväll, kisses!

Finns inget godare!


Fredag, underbart!

Godmorgon :D Har precis fixat mig och duschat och så, shiit vad mitt hår blev mörkt! Men blev ändå nöjd, som tur är det bara tonig! Ja börjar halv elva, sen håller det på lektioner till 15.40 och jag hatar fredagarna i skolan, dagen e så sjukt lång... Men efter skolan ska jag iaf vara med Maria, vi vet inte vad vi ska göra, men antar att vi ska chilla galet bara, eftersom Maria har\är sjuk :( Men nu ska jag äta frukost, hör av mig när jag kommit hem pussar!♥

Svarta taights bikbok, svart linne bikbok lila tröja ginatricot! :)

 

                                                              Chris brown- Deuces


Trött och ännu mer trött

Shiiet vad jag e trött, ligger i sängen satt nyss och kolla på " I rymden finns inga känslor"Men kolla bara på halva, mina ögon stängs snart.. Har färgat håret också eller tonat blev nöjd men är fortfarande rätt blött så lär ju märka imorgon. Fifan vad skönt det ska bli med fredag, känns som att det var evigheter sen! Men har inte mycket mer att säga denna torsdag, imorgon ska jag upp vid åtta rätt chill, börjar halv elva så min buss går härifrån 09.15 jag vet det suger men inga jävla bussar ska ju gå heller! Men aja peace and love godnatt!♥

 

 

                                                               Rihanna- Take  A Bow


Älvsjömässan

Shushu! Jag lever, bara att jag är sjukt trött vill bara sova! Kom hem för en stund sen, idag har det inte vart nån vanlig dag, hela min klass plus fullt med andra folk var ju i gymnasiemässan, i älvsjö, kanske inte var så kul, men mycket bättre en lektioner!
vi åkte därifrån ungefär vid ett och sen åt vi i stan, jag Belinda, Josefine och Nathalie. Sen drog vi till Gustavsberg och jag köpte även en tonig till mitt hår, bara vanlig mörkbrun. Så ska fråga mami ifall hon har lust att tona idag, annars får det bli i helgen! Men har inte mycket mer att säga ska göra färdigt min svenska uppgift sen blire väl att bara chilla, men hörs latero!


 Svart linne bikbok, jeans bikbok, kofta adidas ;)

                                                          Pitbull- Hotel Room service


sweet drams!

Nu ska jag äntligen sova, är sjukt jävla trött! Har kollat på filmen street dance, älskar filmen grovt! Den borde alla se! Dom e gryma på att dansa asså! Aja vi hörs imorgon natti dudes!♥

                                             Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the Stars


Skridskor dag !

Äntligen hemma!! Idag vakna jag som vanligt gick till bussen i snöstrom fast det var ändå rätt härligt! Förutom att det blåste! Men iaf sen kom till skolan sen drog klassen till Gustavsberg där vi åkte skridskor jag Nathalie, Belinda och Josefine åkte i tio minuter sen tog vi av oss skiten, jag lovar er, jag har aldrig frysit så mycket som jag gjorde idag. Men vi gick in på dellan och satte oss och köpte varm choklad, bääästa! Sen drog jag och Nathalie hem till Ebba vi var där en stund. Nathalie drog hem och jag och Ebba vidare till nacka där köpte jag minneskort till min nya kamera(a) Sen köpte jag två linnen från bikbok ett svart, och en lite orange eller kanske inte den färgen men jag vene, sen köpte jag svarta jeans tights från new yorker! Jag och Ebba åt kina mat sen drog vi hem och nu har jag precis städat i garderoben ska faktiskt chilla lite sen kanske jag kollar på film, är fortfarande sjukt frusen. Men jag hör av mig pussar!


Jeansen från bikbok, randigt linne hm, tjocktröja, puma :D

 

                      
                                                                Jason derulo- Encore

Wintertime

Godkväll männiksor! Ligger i sängen just nu har kollat på filmen "Hunny" Den var grymt har typ sätt halva innan men minns ej ingenting så den är grymt bra! En dans film! Love it! Ebba var här idag alltid lika roligt, vi kolla på "The karate kid" och jag plugga lite sen somna jag också haha var sjukt trött elller rättaresagt är. Men nu ska jag bädda mig ner i sängen godnatt mitt vinterland!♥



                       
                                                                   Chris brown- So cold

Snökaos

Hellu, kom nyss hem från skolan, fifan vilket väder säger jag bara visst okej att det snöar men att det blåser i hate it! Vanlig dag i skolan chill dag, sluta klockan ett var hos doktorn pga lite grejer sen tog jag bussen med Ebba och vi ska väl typ göra ngt att äta och jag ska plugga medans Ebba ska kolla på "The karate kid" Men hör av mig senare pussen!



Yeaaah, lika snygg som vanligt, haha driver eller? Jeansen från Bikbok Linne från bikbok tröja från hm. I like it!

                       
                                                                Pachanga- Loco

When i look at you <3

Nu är det dags för mig att sova, skulle ju kolla på "streetdance" men den var inte färdig laddad så kollade på "The last song" Älskar filmen grovt! Såg den i somras på bio med Lisa och Maria sen har jag kollat på filmen nåra fler gånger och jag lovar er man tröttnar aldrig eller iaf inte jag!
Men nu ska jag slagga så hörs imorgon peace and love!♥



                                                      Miley Cyrus - When I Look At You. Från filmen!


Myskväll

Har kollat på film, har försökt att ladda ner filmer till min data eller har gjort det men förut så gick det inte att kolla så nu laddar jag ner massa filmer :D Såg nyss " The karate kid" Grymt bra film faktiskt! Om jag ska vara helt ärlig har jag inte pluggat ett ända piss inte bra, menmen idag har jag vart super trött så har helt enkelt inte orkat men imorgon får jag nog plugga, ska vara med Ebba men vi kan ju iof plugga tillsammans! Ska bada strax gissa om jag fryser sen ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på en till film streetdance, såg den i somras med Ebba och min syster på bio, och nu har jag laddat ner den ;) Så de är det jag kommer göra resten av kvällen, hör av mig innan jag dejtar sängen ;)




 Jag älskar dig mest min ängel, tack för att du finns utan dig inge mig!


Måndag!

Tjabba, kom nyss hem från skolan, imorse försov jag mig men gick bara en halvtimme så jag skynda mig som tur var hann jag med bussen. Jag var grymtgrymt trött imorse menmen vad gör man inte för skolan liksom.. Kom till skolan hade metorstid sen hade jag hemkunskapsprov var rätt stolt efter, gick bättre en vad jag hade förväntat mig så ja skönt att ha det gjort iaf. Sen fortsatte lektioner sluta klockan 2 så det har vart en rätt chill måndag eller det har vi iof alltid :D Men nu ska jag ta och plugga och dunka musik så vi hörs latero peace and love <3


Jag får bjuda på mig själv helt enkelt :) Såhär såg man ut imorse!

                  
                                                 Lady Gaga - So Happy I Could Die

Godnatt mina vänner

Ska rulla mig mot sängen, är trött och måste orka upp imorgon har ju prov imorgon hoppas att det går bra!
Har suttit och och lyssnat på rihannas nya låt lägger upp den, jag lovar den har spelats om och om hela kvällen kommer fortsätta så. Ska lägga  mig i sängen med ett varmt täcke sen lyssna på musik love it!
Har inte mycket mer att säga så godnatt så hörs vi imorgon ha en fortsatt mysig söndag pussar! :) ♥

Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta!

 

                    
                                                           Rihanna - Complicated.  LOOOOOVE <33

En dag på stan med mina bästa tjejor!<3

Hellu, kom hem för ett tag sen, hade jätte mysigt i stan med mina brudar, vi gick runt och kolla i affärer och av Maria fick jag min födelsedags present, så jag fick ett par peace örhängen och ett par jeans och två naglack blev jätteglad! Sen när jag kom hem så fick jag min underbara kamera en röd skitfin så nu kommer bilder, måste bara köpa minneskort! Men några kan man iaf ta! :D Så min söndag har vart bra! Ska ladda ner lite ny musik.. åh juste imorgon har jag hemkunskapsprov praktiskt så man ska göra kyckklinggryta hoppas att jag klarar det! Men jag hör av mig senare puss så länge!

Jag, Belinda och Maria för ett tag sen när vi var i nacka!

                       
                                                                   Lady gaga- Money honey

Stan med mina brudar!

Godmorgon people! Ligger i sängen vakna för en liten stund sen. Idag ska jag in till stan med mina fina tjejor Maria och Belinda vi ska gå runt och kolla och kanske får med mig nått hem man vet aldrig med mig :) Vi ska ta en buss som går 12.55 härifrån. Så jag och Ebba ska äta frukost och fixa oss snart. Men jag hör av mig när jag kommit hem från stan! Och juste idag får jag min kamera jippiiiiii!!!! :D


Jag och Nathalie i skolan! Fyfan vad härlig bild!

 


                                                        Britney Spears - Radar

Brunnen


Hellu, jag sitter på brunnen nu Ebba ska slagga hos mig idag igen :) Idag iaf har vi vart i stan och vi  har vart med några kompisar sen nu har vi bara chillat på brunnen vi ska strax ta bussen hem till mig. Men ha en bra kväll skriver imorgon när jag vaknat peace out! ;)

Nelly - Liv Tonight (Feat. Keri Hilson)


Lördag

Hejsan, sitter framför datan, ska precis börja fixa mig, jag och Ebba ska typ till nacka för Ebba ska handlajulklappar sen har vi ingenaning om vad som händer senare.. Men igår så var vi på brunnen åt kinamat och sånt och chilla bara ganska soft fredag! Men vi hörs later puss!

Jag och Ebba i torsdags hemma hos henne;)

 

                        
                                   Bob Sinclar Sahara feat.Shaggy - I Wanna 2010. Grymaste! :D

skolan. sen leva livet

ah jag hade skrivit värsta inlägget men smart så man är så råka man radera. Iaf har no det suger men sen har jag min sista lektion svenska sen slut och då ska jag leva. Haha nä men jag Ebba ska hem till Nathalie för att hon ska fixa sig sen ska vi till mölnvik och äta kinamat.. Sen köpa godis sen så ska vi väl luffa runt somsagt är man Evelinn, Nathalie och Ebba kan vad som helst hända. Peace out dudes!

wohooo fredag!

Godmorgon skriver lite jag var tvungen att ladda ner nåra låtar så då kan jag lika gärna skriva i bloggen.
Somsagt jag har sjukt lång dag, känns tungt men det som gör det hela bättre är att det är fredag och snart helg underbart! Jag slutar 15.40 Nathalie jag och Ebba ska hitta på ngt iaf så är det planerat, men när det gäller oss tre så kan vad som helst hända. Men hör av mig efter skolan Ha en bra dag kisses!

                                  

                                  
                                                            Mohombi feat akon- Dirty situation

Goodnight!

Ja nu ska jag dejta sängen och sova och vakna upp till fredag yeah riktigt taggad eller aa vem är inte det liksom!
Vi hörs imorgon godnatt dröm om mig!

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne och hon kommer vakna upp brevid killen som redan visste det. 

                          
                                                              Medina- You and I

Älskar allt som har med rihanna å göra, hon e bäääst!!!


Ge mig bara en långlång helg nu!

Tjatjatjatja hej! Kom hem för typ en timme sen, ska nog ta ett bad och sitta och chatta och så en stund. Hemma hos Ebba var vi bara där gjorde inte så mycket vi snacka och åt och så sen va vi ute en stund, är sjukt trött och vill att det ska vara helg för det är jag värd! Är så sjukt trött på morgonen när jag vaknar satt det inte är sant! Ja men jag hör av mig innan läggdags peace!

Jag imorse, idag har jag även också en ny tröja haha! ;)

 


                                                    Akon - Beautiful ft. Colby O'Donis, Kardinal Offishall

skulle inte sitta fel med fredag

hallo, jag sitter hemma hos ebba, och chillar jag drog hit efter skolan sluta halv fyra hade riktigt lång dag allt gick segt och maten var piss.. så jag skriver när jag kommer hem puss på rumpisen:)

skolan

tjatja sitter i skolan har strax musik och det suger jag har två timmars musik plus att jag har ett fucking prov. Aja imorgon är det fredag och det är bra tycker jag! Men jag hör av mig efter skolan, jag slutar halv fyra så puss på rumpan ;)

Det måste vara två personer för att kunna kämpa

Nuuu ska jag lägga mig under mitt täcke och somna, fast nä det kommer jag inte göra, ska lyssna på musik först. Har laddat ner ny musik till luren, önskar mig verkligen en ipod för mitt mobilminne är fullt och jag lovar jag dör utan musik no music no life liksom så äre bara! Så jag får hoppas att man kanske får den i julklapp det vore nice!
Aja nattinatii hörs imorgon amigos!




                           
                                                          Michael Jackson Hold My Hand (Duet with Akon)

Hon e gryyyyym!!! I like it!


Allt handlar om att tänka positivt!

Nu är jag hemma shit vad kallt det ska vara ute då.. Vill bara ha sommar så man kan bada och sola åhh. Aja det är ett tag kvar till sommaren så jag kan ju bara drömma vidare.. Menmen får se det positivt. Iaf kom hem nyss, var ju i nacka med Ebba, vi gick runt och kolla sen åt vi kina mat as gott. Sen gick vi till donken och köpte milkshake och chilla där satt och snacka osv. Sen drog vi vidare till brunnen och gjorde te och snacka med lite folk och nu kom jag precis hem ska typ gör te igen för jag fryser som ett as sen ska jag träna till musik provet och fixa till en ny dag imorgon. Vi hörs lite senare puss så länge! :)


Jag i morse va helt död, hade på mig en ny tröja som jag köpte i lördags bara nya tröjor haha!

 


                                                      Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit) Älskar grovt!

skolan nu nacka

Hejsan sitter på bussen med Ebba vi ska till nacka och chilla runt en stund. Dagen idag har gott sjukt snabbt och jag jobbar på så gott jag kan! Det är mycket bättre idag en vad det var igårkväll menmen nu ska jag fortsätta dunka musik i lurarna hörs när jag är hemma pussar :)

nobody can fuck with me!

Mitt humör har vart på topp även fast det har vart mycket tjaffs idag, och det sluta inte så som jag hade tänkt mig, men jag skiter i det nu jag kan inte kämpa själv så nu skiter jag i det. Jag ska göra mitt bästa som krävs i skolan och skita i allt det andra jag har dom vännerna som jag behöver och en underbar familj och släkt! Jag har gjort misstag som jag ångrar men man lär sig av sina misstag. snart är det dags för gymnasium och jag ska bara bort från allt det här jag ger upp nu! Så godnatt hörs imorgon!



ta mig här ifrån jag orkar inte längre...

 

                                                           The Game - My Life ft. Lil Wayne


Tack för headern Paulina skitgulligt av dig!<3

Ser ni min nya header, tycker den var grymt snygg, Paulina fixa den är super glad!! Det gjorde min dag ännuännu bättre! Har vart en duktig chey och pluggat har pluggat svenska och nu ska jag plugga till musikprovet som vi har på torsdag! Innan det ska jag bara hoppa in i ett varmt bad för jag fryser som ett as, sen blire lite plugg! Men jag hör av mig innan läggdags peace out!


Jag igår, med min nya puma tröja som jag fick av morfar! As skön och ha på sig!

 

                               Lazee feat Adam tensta Erik Turner- young n restless


Love


                                                    Nya videon älskar rihannas tatuering som hon har vid fingret!

Rolig dag i skolan wiie, det går bra nu!

Hola amgios! Kom nyss hem från skolan har vart på as bra humör idag vilket är as bra tycker jag. Sista lektionen hade vi idrott hade as kul! Ska börja plugga och dunka musik och sånt! Ebba kan inte komma idag för hon hade prov och göra så ja här får man sitta själv hemma till halv tio..Menmen vi hörs efter att jag pluggat! Puss på römpisen.

Jag imorse, nya adidas tröjan som jag fick av min moster!loove it




                                                          3d- Far east movement.

mobilblogg

ligger i sängen och lyssnar på musik och ska strax sova. Gick in på facebook på luren och sen kom jag på att man kan blogga också så nu kanske jag kan blogga när jag är i skolan och sånt.. Men nu ska jjag ta och blunda och vakna upp till en ny dag imorgon pussar!

Godkväll!

Såå färdig pluggat för idag, stolt är man! Har även lite mer att plugga men man mår ju ta lite i taget! Shit asså ska plugga skiten ur mig! Aa nu ska jag försökta tänka på annat och bara chilla ska göra te för fryser as mycket och ska väl chilla framför datan sen blire nog läggdags ska upp halvsju imorgon och jag är alltid lika trött när jag vaknar så tidigt hatar de! Men ja vad gör man inte för skolan.. Men ni får ha en trevlig kväll pusselispuss hörs imorgon!



Jag och min lycka!


Vi delade på ordet kärlek jag tog kär du tog lek..

Sitter hemma och pluggar jag och ebba var en stund på brunnen och nu är jag hemma måste fan plugga väntar på att maria ska ringa mig för hon ska hjälpa mig med en svenska uppgift så vi hörs nog innan jag lägger mig, ha det bra så länge!


Sommartider 2010 i fittja, saknar..
            
                                                   Kelly rowland- commander                                                       


Måndag

Hellu, här sitter man hos Ebba, har precis slutat skolan har bara haft två lektioner as nice, börja halv tolv så vakna åtta och fixa mig sen drog jag hem till ebba och chilla kolla på tv och sånt. Sen drog jag till skolan hade so där vi kolla på film sen slöjd och nu ska jag och ebba åka till gurra vi ska köpa godis och så sen ska vi till brunnen och jag ska plugga som ett fucking as har as mycket att göra shiit blir deppig så fort jag tänker på det! Men ja finns inte mer att säga vi hörs latero. Kisses.
As gammal bild på mig och min syster, vintern 2009

Mysig söndag!

Tjatja, här sitter man och är grymt trött, hade släkten här idag alla kom runt två fick en puma tröja en grå det är en tjocktröja sen en till tjocktröja eller ah en kofta adidas jättefin och sen pengar! Blev jätte nöjd! sen har jag hjälpt mamma med att stryka massa dukar och sånt haha vad gör man inte för lite money? och vi har ätit tacos till middag älskar det! så för mig har det var en rätt skön söndag Ebba kom också hem till mig! Men nu ska jag göra te och sen softa! Så jag säger godnatt nu och ha en mysig kväll!



Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le, men hålet i mitt hjärta kan ingen se.

 

                                                              Fergie. Big girls don`nt cry


Kalas!! :D

Godmorgon, har precis ätit frukost, ska hoppa in i duschen strax och fixa mig vi ska nämligen ha gäster min släkt kommer hit runt två vi ska fira min och min lillebrors födelsedag min lillebror fyller år den 20 och jag fyllde år för exakt en vecka sen! Så nu ska jag fixa mig och städa i rummet så vi hörs senare. Ha en bra söndag!♥

                                                       Darin feat Kat deluna- Breathing your love


Mysig lördag!

Godkväll gott folk, här ligger  jag vid datan har ätit middag och bara tagit det lugnt den här lördag kvällen! Var ju planerat att jag skulle träffa Ebba men neej hennes batteri på luren är slut plus att bussarna går ju inte ofta här på ingarö! Så min kväll är väl att jag sitter hemma kan ändå vara rätt mysigt! Ska poppa popcorn och sätta på en film och bara chilla gal1! Men jag hör av mig imorgon bitti! Puss på er ha en bra lördagkväll!

Gammal bild på mig från våren 2009!

                     
                                                                 Chris brown- Up in the sky. Låten är obeskrivlig♥

Långa dagar soft är det!

Hejsan, här sitter man hemma på en lördag kväll helt okej, är rätt seg och så.. Men ja igår hade jag riktigt kul faktiskt. Efter jag hade slutat skolan så åkte jag Nathalie och Ellinor in till stan och där vänta vi på att Niklas (Nathalies kompis) Skulle komma och vi vänta på han i typ två timmar och allt var typ kaos för att Ebba var med en killkompis i stan och vi var tvungna att vänta på henne också men iaf sen efter ett tag kom Niklas och Nathalie och han åkte hem och Ellinor hade åkt till sin syster i tc så jag var i slussen ensam så jag ringde ebba och var fett lack men sen så hoppa jag på tåget mot farsta där hon va hos en kompis men som tur så precis när jag hade hoppat på så ringde Ellinor mig och bad mig komma till tc för att hon var där helt själv så jag åkte dit och vi gick runt och snacka och sånt sen senare kom Ebba och vi drog o åt sen drog vi till coop och köpte godis och chips och massa gott! och ellinor drog hem och vi fortsatte hem till Nathalie där Niklas och Axel var och självklart Nathalie vi åt tacos kolla på film jag och ebba dansa helt gal1 haha. vi somna runt 4 eller ngt sånt och det var sjuuukt varmt i rummet.
Aa idag vakna vi runt tio och jag och Ebba drog hem till mig vi fixa oss och sånt sen drog vi in till stan åt på donken och jag fick med mig två tröjor hem från bikbok och Ebba ska på middag och jag ska chilla hemma ett tag sen ska jag till gurra och möta Ebba så vi hörs väl ikväll puss så länge!




Förra året!


                                                                 Shakira- Give it up to me

Freeedag och inget kan bli bättre

Hellu, sitter hos Ebba börjar min lektion om 40 minuter då vi har matte det suger men sen har vi no och svenska sen slutar vi och då äre helg wiee! efter skolan ska jag och Nathalie åka till stan och möta nån som jag inte vet vem det är sen så ska vi typ va på brunnen  och jag och Ebba ska slagga hos Nathalie men vi hörs kanske senare. Ha det bra peace out!
Jag och Ebba sjukt gammal!
Sean kingston- letting go

Sweet dreams people

Ligger i sängen ska kolla lite bloggar innan jag lägger mig. Imorgon är det fredag och det betyder helg sen. Förutom att jag går en lång dag imorgon börjar 8.50 och slutar 15.40 hallåå på en fredag? Aja vad ska man göra.. Men jag säger nattinatti så hörs vi imorgon pussar!


                                                           Usher- Moving mountains


Mycket att göra

Är sjukt mätt, åt nyss middag men gott var det vi gjorde soppa och sen våfflor fyfan vad fucking gott det var med våfflor åt som jag vet inte vad haha:) Har städat rummet också duktig chey ska göra en svenska uppgift sen blire nog ett varmt bad för min del, vi hörs efter det!

Förra året!

 
Akon -Dreamer


11/11

Tja kom hem för en timme sen typ. Har inte vart så bra dag i skolan blev lite tjaffs men det löser sig alltid. Hade hål timme sista lektionen så drog hem vi två och ska städa lite i rummet sen plugga, sen hjälpa min mami med middag men vi hörs mot kvällen puss!♥


The vocie 2010!

                      
                                                             Jason derulo- She flies me away

<3

Maria lyssna, på sista tiden kanske vi har bråkat rätt så mycket men det har alltid slutat med att allt löst sig. Ibland gör man fel men det löser sig oftast. Det sista jag vill är att förlora dig Maria och det vet du säkert om! Du är en vän som jag delar väldigt mycket med, du vet precis allt om mig och halva mitt liv har jag vart vän med dig. Vi har vart vänner i drygt sex år. Och på dom sex åren har vi gått igenom mycket saker tillsammans både bra och dåliga.  vissa tider vill man bara spola tillbaka och det önskar jag att jag kunde göra. Att det fanns ngt som bara kunde spola tillbaka alla bra minnen med dig. Som tex Rihanna konserten det är något av det bästa jag fått uppleva när du och jag och din syster och Pappa var på rihanna konserten den 12 mars 2008 jag kommer ihåg allt som om det vore igår och alla gånger som vi sovit hos varandra och fått våra galna skrattatacker och alla bilder och alla sommrar som jag vart med dig. Asså såna saker är ngt som jag kommer minnas för livet, jag önskar varje dag och du aldrig lämnar mig för då vet jag inte vad jag ska göra? Du är nästan som en syster för mig vi kan bråka nån gång ibland men vid samma sekund så blir vi vänner igen och det har alltid vart så. och du finns alltid där för mig och jag vet att jag kan ringa dig när jag har ngt att säga.. Jag vet att du alltid lyssnar..
Jag vet att jag har gjort fel nån gång, men det är liksom nått jag lärt mig av förlåt iaf för alla gånger som jag svikit dig och har varit den personen som jag inte brukar vara.. Men det är bara säga till mig när du tycker jag gör fel eller ngt sånt för då ändrar jag mig. Men det jag vill komma fram till är att du betyder så grovt mycket för mig, jag ska kirga för att våran vänskap ska hålla! Jag älskar dig och finns för dig dag som natt.
Du är ljuset i mitt mörker sunshine







 
 Knas och knasen var det inte så det alltid skulle vara?

                                           

Trött chey

Sitter i sängen me datan i knät och dricker te fryser grymt mycket och är riktigt trött.. Ska nog lägga mig strax! Så ni får ha en bra kväll godnatt!♥

 


                                                              Neyo- Miss independent

känns som tisdag, men kanske för att jag var ledig i måndags.. Knas

Nu är jag hemma från en dag i skolan, var planerat att jag skulle dra till Tumba och hämta en jacka som är beställd men så vart det inte för att jackan passa min syster och lossas bror så då är det väl självklart att jag inte kan ha den. Det är en canada jacka min syster hade valt att köpa en lång svart och jag en kort svart så vi beställde hem två s men neej dom är as små i storleken så det är klart att jag inte kan ha den. Så min syster tog min korta svarta och jag ska testa den och om jag gillar den så ska jag beställa en brun kort i storlek m eller l. Men är lite osäker för om jag väljer jackan får jag inga julklappar så får se hur jackan först ser ut och sitter.. Men iaf skön dag i skolan hade hål timme så hade as lång lunchrast så jag och Nathalie gick hem till Ellinor och Paulina tog ett hål i mitt öra jag har ju tre hål på höger öra sen hade jag ett på vänster men jag ville ha ett till så Paulina fixa det, gjorde ont men vill man vara fin får man lida pin haha:) Ja sluta typ 14.50 och drog hem på en gång väntar på att syster min kommer hem så att vi kan fixa mat är as hungrig och sen blire plugg för min del. Det var allt jag hade att säga. VI hörs later pussar!




                                                            Daddy yankee- La despedida. omg sommarsommmarsommar!!!

Natti, nu dejtar jag sängen!

Nu har jag gjort färdigt allt tills imorgon så nu väntar sängen. Ska bara borsta tänderna sen blire lite musik o sen sova! Imorgon ny dag, så vi hörs imorgon, godnatt gott folk och dröm sött! puss

Never regret anything that once made you smile. 

         
                                                                  Nelly- Just a dream


No music no life

Jaa har precis ätit middag och har hunnit duscha och fixa allt till imorgon, ska hinna plugga lite också gjorde aldrig det, men har inte så mycket att plugga så har det ganska soft faktiskt. Har dunkat musik hela tiden älskar det!
Somsagt igår färgade jag ju håret blev faktiskt fint syns inte så mycket men nu slipper jag tona hela tiden, men ja den där färgen som jag hade ihåret var ju inte direkt bra jag är typ allergisk för vakna med svullna ögon och är helt röd så den färgen ska jag nog aldrig ha.. Jag har rätt kännslig hud:( Men hoppas att det blir bra. Men jag hör av mig innan jag går och lägger mig pussar så länge!Juste jag kan inte lägga in så mycket bilder på dagarna och sånt pga att jag inte har ngn kamera men den kommer den 20 så då kommer bloggen bombas med bilder;)


 



                                                Swedish house mafia vs tinie tempah. Mami 2 ibiza.  Älskar och det är bara förnamnet!


första dagen i skolan efter höstlovet! Funkar bra

Hello, sitter här och chillar, shiiet as mörkt ute ju och hatar det här fucking vädret vill ha sommar och sol!! Ibland kan det vara mysigt med snö men oftast så är det jobbigt när man blir så blöt och måste ha tjocka jackor och vantar och sånt.. Men ja iaf dagen rulla på i skolan va död i imorse.. I skolan så hade vi idrott sista lektionen, så vi dansa lägger in låten som vi dansa alla var ju grymma på att dansa. Iaf vi tjejer! Men nu ska jag plugga med högsta volym!
Peace

 


                                             Shakira- She wolf. Tycker den är helt okej! Gillar refrengen (stavning?)

pengar är livet!

Shushu bloggen, sitter hos Ebba med Nathalie och har hårfärg i håret! ska  färga mörkbrunt har ju det nu med men nu är det inte rött mer brunt! Men iaf idag så vakna jag och ebba åtta vi ställde klockan så drog vi hemt ill henne och sen plugga hon sen mötte vi upp Nathalie i brunn och drog till nacka jag köpte en mascara och ett par jeans och en hårfärg fick ju massa pengar igår! Men ja har inte mycket mer att säga en att jag hör av mig senare när jag kommer hem pussar så länge!
As gammal bild på mig och Ebba, minns inte när, men gammal är bilden!
Akon- Mama africa

Dagen har vart min!Hähä

Ahh gissa om jag är mätt? Jag har ätit hur mycket som helst. Men vad gör man inte på sin födelsedag! våra grannar åt middag hos oss ebba med såklart! Men vi åt kina mat haha det var såklart jag som valde det, sen har vi ätit princess tårta! Men jaa min dag har vart underbar iaf finns inte så mycket mer att säga nu ska jag chilla galet.Ebba slaggar hos mig men vi ska upp rätt så tidigt imorgon. Men jag hör av mig imorgon godatt!



                                                  Jennifer Lopez- Waiting for tonight. Älskar låten så grovt!

Min födelsedag!

Heeej! Det är ingen vanlig dag, jo för det är min födelsedag! Haha ja ni har precis kommit hem från min pappa, iaf igår hade vi fest sofias föreldrar fyllde år så vi hade massa folk hemma hos oss sen vid 00.00 fick jag mina presenter jag fick en adidas väska och en edhardy parfym precis vad jag önskat mig. sen av min farmor fick jag pengar!  Och idag vakna vi runt tio och vi va i tumba en stund sen nu så ska vi bara chilla hemma umgås med min familj och äta middag av min mamma ska jag få en kamera men den har inte kommit hem en så det var mina presenter!! Men iaf jag hör av mig senare ikväll!



Jag och min sunshine förra vintern.


gammla låtar väcker minnen. Gabriel Antonio. I wanna be the one


Pigg och glad

Godmorgon, man kan inte säga att jag är helt frisk men jag har iaf inte ont i huvet eller ngn feber. Men är bara grymt förkyld.. Men ja ni igår så åkte vi ju till heron vi var där runt klockan fyra redan så vi gick runt åt på tacobar och jag mådde sjukt dåligt hade säkert jättre hög feber och sånt.. Men iaf sen vid klockan sex gick vi och skulle gå till bion Ebba kom in men till mig och Maria sa han att vi behövde legg gissa om jag blev lack eller? Aja så vi gick till chefen o grejen är att om det är 15 årsgräns då borde dom komma överens om att alla ska visa lägg för man kan ju inte bara dölja ngn vid utseende iaf så hon sa att vi hade helt rätt men ist så fick vi tillbaka biljetterna och fick gratis bio biljetter till "Pappa på burk" den va rätt bra faktiskt men ville bara hem.. Men iaf sen drog vi hem efter filmen bussen gick inte förns tio över elva från brunn så vi var på brunnen o sen när jag kom hem drack jag ett stort glas te tog en dusch och sen tog en alvedon och nu mår jag grymt mycket bättre!
Berättar om dagen lite senare, ska fixa mig och sånt. Puss så länge!


Vinter 2009

 


döör för tröjan

Hejsan, sitter hos ebba laddar upp lite bilder på mig så får ni se hur jag ser ut idag :) Har på mig nya tröjan som jag köpte igår. Har inte ont i halsen längre men jag är grymt hängig så kommer lägga mig riktigt tidigt idag. Men Jaa mer finns det inte att säga men hör av mig när jag e hemma från bion. pussar!




Två dagar kvar, sen är de min födelsedag!

Godmorgon, vill fortsätta sova men kan inte, har inte vart en bra natt, gick iaf igår och la mig runt halv tolv sen vakna jag upp inatt av att jag hade sjukt ont i halsen och hade säkert feber och allt. Fyfan kändes inte bra alls men jag låg vaken en stund sen tog jag alvedon och somna om på en gång och nu vakna jag känner mig mycket mycket piggare har fortfarande ont i huvet men halsen klara sig! Idag ska jag bara försöka ta det lungt lite senare ska jag Maria och Ebba åka på bio vi ska se saw 7 i 3d sen slaggar ebba hos mig.  Det blir iaf mysigt med mina bäsa tjejor! Men ah har inte mer att säga jag bloggar ikv när jag kommer hem, ha en bra fredag!



 

                         
                                                        Sunblock- Baby Baby

Ont i halsen.. I hate it

Godkväll allihopa, jag har sjukt ont i halsen känns inte bra asså, jag som fyller år snart och sånt.. Men hoppas på att det blir bra imorgon. Men iaf idag så vakna jag och ebba runt halv elva vi gick upp fixa oss och sånt sen drog vi till stan och kolla runt i affärer jag köpte en navelpiirecing och en skitfin tjcoktröja, men sen  åt vi där sen har vi chillat hemma hos mig resten av dagen. Ebba drog runt åtta och jag har tagit ett bad och druckit två koppar te ska fan lägga mig och kolla på en film hoppas verkligen inte att jag blir sjuk.. Men ha en bra kväll. Hörs imorgon!



 

          
                                                     Chris brown- I love you

chiiiill

Hellu, sitter hemma hos mig med Ebba nu, vi kom hem för en stund sen vi har precis ätit, och vi ska kolla på film " säg att du älskar mig" Älskar den! Men ja vi har vart och badat idag as nice faktiskt bada bubbelpool och bassta. Men ha en bra kväll så hörs vi imorgon peace dudes!




Eriksdalsbadet!

Godmorgon, mamma kom in och väckte mig runt halv elva, så nu är jag vaken, sitter och äter frukost, ska ta en buss som åker in till stan runt halv ett med Ebba och hennes bror vi ska dra och bada i eriksdalsbadet mysigt o ikväll sover Ebba hos mig så vi får se vad vi hittar på, men ha en bra dag så hörs vi ikväll. Pussar!


Ja förra året. 


Fullt upp! Looove

Hellu, sorry för att jag ej har skrivit ngt men har inte haft tid att blogga, somsagt det är ju lov! Men ska berätta om mina dagar, jag och Ebba drog ju till min pappa i lördags vi var barnvakt till min lillebror så vi satt hemma och chilla med han och lekte, sen i söndags skulle vi hem men vi hade ändå inget för oss den dagen så jag och Ebba stanna en dag till, så p¨å söndagen gick vi bus eller godis med Joshua, sen hade vi typ gäster. Sen igår så drog vi hem fixa oss och drog på bio vi såg paranormal activity 2 jag driver inte jag har aldrig vart så rädd brukar inte bli rädd när det gäller filmer men tro mig jag och ebba skrek och hoppa till hela tiden så vi typ dog av garv, iaf den va riktigt nice! Men sen slagga jag hos henne, sen idag så har vi bara chillat vart i nacka en snabbis och jag köpte ett skitsnyggt linne:) Och ja det är inte många dagar kvar på söndag fyller jag 16 woho! 
Just nu sitter jag hemma ska slagga hemma så har precis tagit ett varmt bad sen ska jag bara dricka te och kolla på nån film och chilla galet, men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon pussar!


Jag saknar dig min bästavän<3

 

                     
                                               David guetta ft Rihanna- Whos that chick. Dagens, biig big llove!