bomb.

Woo kändes som de var evigheter sen jag bloggade. Har inte kunnat logga in för glömde bort min kod.. Haha har men nu är de löst. Dom senaste dagarna har jag vart på praktik i torsdags skitkul igår hade vi julavslutning slutade elva då jag diego och melinda drog till stan åt kina buffe kolla i massa affärer senare drog jag hem fixade mig rullade tillbaka till stan med diego vi drog hem till Melinda och softa lyyssnade på musik och ba softa vi hade tänkt åka till cafe 60 men vi åkte fel typ 50 gånger så vi drog till donken och åt haha jävla fetton. sen drog jag till Danie sov där idag åkte jag danie o hans syter till heron city hon kollade på ett par skor till hennes kille sen drog jag bara hem har inte gjort mycket sen dess, duschat chillat med livet ska snart sova är jättetrött och seg.
Men lägger in lite bilder från mina dagar ;)
torsdags.
min och melindas lunch.
jag och min mälleee <3
igår dåra.
igår. Red lips.
jag och diego igår när vi åt kina buffe.
igår innan vi skulle till cafe 60 men de blev donken.
right now.

<3

 

onsdag babe.

Hooola! sitter hemma har precis kommit hem från grannen som fyller 18 vi var där och åt massa gott. Jag åt mest sushi så jäävla galet gott! Dagen i skolan rulla på rätt kort dag som varje tordag gick sedan efter skolan till min kära mormor och umgicks med henne vi åt fika och snacka sen drog vi hem sen till grannen där jag spenderat rresten av dagen. Imorgon är de praktik som gäller. Kul :) Men ska ner och göra te sen sova är död haha.
 
 

ÄLSKA.

 

ombre baby !

hooola, har vart en bra dag idag faktiskt :) Hade frisörlektionen eftersom vi klippt färdigt alla klippsätt på dockan så fick vi då ha egen hårvård. as nice. Jag färgade mitt hår eller gjorde Ombre. Jag gjorde ju det för inte så länge sen men tyckte inte de blev så bra, eller det vart fint men syntes inte att de var ombre därför blekte jag mina toppar och lät de sitta i längre så nu är dom mer blonda, sen tonade jag bara mörkt i hårbotten. jag är grymt nöjd! sen flöt dagen på med vanliga lektioner, vi drog till stan jag och Melinda vi satt o snacka med danie diego och diegos kusin. har inte gjort mkt sen dess ba softat hemma.

den här tjejen är så jävla grym. !

 

måndag. en vecka kvar.

Hooola. Ligger i sängen och har fortfarande hes röst plus hosta. Hes röst är nått jag gärna skulle kunna ha tycker de är så jäävla nice med hes röst. Höhö.
De har varit en jobbig dag, har inte känt mig på humör eller så. Så dagen gick sakta i skolan, drog sedan till stan träffade danie och hans killkompis och en tjejkompis till han vi satt och snacka o hade kul kom hem vid sju då jag gick från brunn oxå haha kan säga att de var snö upp till knäna..
Men iaf annars har den väl vart helt okej ska kolla film nu plus mamma fixar lussebullar o te till mig. höhö sen ska jag sova.
bilder från idag än så länge lånar jag min systers jacka.

o så vart de söndag igen.!

Helluu på er! Det är redan söndag imorgon är de en vecka var till julafton längtar som ett litet barn höhö :D
I fredags var jag i skolan määllee var tillbaka oxå så kan säga att de vart en riktigt hype dag. Efter de drog vi hem till henne fixa oss åt god middag och sen drog vi till skarpnäck på fest hos Melindas killkompis vi hade jävligt kul tills vi skulle åka hem då jag upptäckte att min vinterjacka var borta, i jackan låg även busskort och hörlurar fanns inte så mycket man kunde göra, dom tjejerna som tog min jacka kommer nog inte sluta bra för dom om dom fortsätter så här. Iaf som tur var så fick vi sova hos en kille som var på festen som var hur snäll som helst vi kom hem till han vid fem somna och vakna vid nio. Igår var jag hos grannen med familjen vi gjorde julgodis åt middag och bara mös sen på kvällen drog jag till Danie och sov där. Vi snacka lyssna på musik kolla på film, kom hem vid tre idag har duschat tagit hårinpackning och nu ska jag snart äta hemmagjort pizza framför jersey shore. Kan säga att jag inte har nån röst kvar.. i lördags morgon när jag vakna kunde jag inte snacka..
lite bilder från instagram. Hade på mig min nya jeansjorta som jag köpte förra söndagen då jag och mami var i nacka!

chill.

Har fått ont i lungorna nu men har inte huvudvärk vilket är skönt. Har druckit hur mycket te som helst fått lite plugg gjort, badat haft hårinpackning kollat på jersey shore och mamma kom även hem med thaimat till mig, mums. snackade nyss med määääle i luren om är hemkommen från egypten. Imorgon babe ska vi kaosa sönder!
Ne nu ska jag ner och göra te och gosa mig ner under täcket framför jersey shore.

right now

Godmorgon! Somnade halv tolv igår och vakna halv elva. Skönt att få sömn även fast jag var död när jag vaknade. Vaknade upp av att huvudet dunkade och att jag har blivit förkyld :( buhu. Skönt att jag är hemma idag så jag kan vila. Ska ligga i sängen hela dagen dricka te och plugga..
Idag kommer min underbara tjej hem från Egypten. :D Känns som att hon vart borta i tre år hah. Nej men ååh saknar våra galna dagar i skolan!
Nä nu ska jag plugga.
 
As grym.
 

we are the kids with the hungry hearts.

Hellooo. Kom hem för ett tag sen, är asa hungrig. Idag har de vart en bra dag, började med att jag vaknade en timme senare men jag kom ändå i tid ! slutade 13.10 drog in till stan mötte Danie vi drog till hans kompis skola chillade lite där, drog sedan tillbaka till skolan då jag hade möte, de gick bra. Iaf kom hem nyss ska bädda ner mig i sängen sätta på film eller något Imorn ska jag va hemma plugga heeeela dagen kul va ? :D
todaaay.

the luckiest girl on the planet.

 

-

Hooola. Ligger i sängen och fryser fett. Har vart en helt cp dag. Kom till skolan hade frisör vi var tvunga att sluta tidigare eftersom att vi skulle iväg med klassen vi åkte till nån naturskola och snackade om miljön osv, inte ett dugg värt plus att de var iskallt vi var tvunga att gå as långt plus att de snöa som satan sen när vi skulle hem kom de en buss som tur va och jag drog hem fick dock stå och vänta en halv timme i brunn vilket inte gjorde saken bättre heller. jag ska inte klaga finns folk som har de värre men iaf idag gillar jag inte vinter..
Ska ner och göra te plus att jag har väääärldens träningsverk från idrottslektionen som vi hade igår, sååå jävla nice älskar träningsverk!
Iaf ska bädda ner mig i sängen och kolla på film!
Jag och min porrtjej idag!

mooonday!

Heeeej! Ligger i sängen med te brevid mig, känner mig hänging har ont i kroppen och fryser hoppas inte att jag blir sjuk för de vill jag verkligen inte bli. IDag har de vart en bra dag faktiskt, måndagar brukar vara rätt sega men efter skolan drog jag med Adam hem till mig, min systers kille jag har tagit ett varmt bad dricker mitt andra te glas nu och lyssnar på musik ska snart sova.
HAr bara två bilder att bjuda på idag!
känns tomt utan min melinda i skolan men snart är hon hemma från Egypten saknar dig babygirl!!

och så var var de söndag igen dååå!

Shoshosho! La mig precis i sängen med ett glas te brevid mig, mys!
Har haft en riktigt nice helg, i fredags efter skolan drog jag hem fixade mig åt världens godaste middag, oxfile med potatisgratäng och sallad till, Jenny hämtade upp mig här och vi drog och hämtade Malin sen mötte vi upp Adam och min syster och hans vänner, vi drog till nype där vi i stort sätt dansade så att golvet skakade haha, as grymt musik, klockan fyra la jag kudden på huvudet. vaknade igår runt halv tolv fixade mig sen drog vi till mamis kusin som bor i bromma där vi var på adventsfika vi stannade där hela natten åt god mat massa godis och bara mös, idag drog jag och mamma hem därifrån rätt tidigt sen drog vi mot nacka där jag köte naglack, örhängen, två tröjor! Super nöjd. Nu är adam här vi har precis ätit middag och jag hade tänkt fixa lite plugg och ba softa :)
Fredagens outfit och facelook!
Jag och Jenny!
Jag malin och Jenny!
partyy!
Igår.
Ingarö.
lunch med mami i nacka. Kina buffe bästa som finns.
jag och mami
nymålade naglar med mitt nya naglack såklart ;)

U mad hoe?

Ligger i sängen efter att ha vart hos grannen, vi satt och snacka åt pepparkakor drack julmust och bara mös! Mamma kom hem efter jobbet med mat, max, så jävla gott!
Imorgon börjar jag halv ett skönt, har ingen frisörlektion! Men ska vara social nu, pusshaaaj!
 
Två bilder från idag. Så skönt har gått osminkad två dagar glömde sminket i skolan så länge mitt hår är bra plus mina ögonbryn kan jag lätt gå osminkad!
Enligt mig är de typ håret som avgör om man blir fin eller inte höhö :D

Bästa! lyssna o njut ;)

 

home

Goooomorgon, Ligger i sängen och äter frukost, skippade praktiken idag!
Så stannar hemma och ska plugga ska äta upp sen duscha sen blir de pluggtime! Ska försöka få massa saker gjort.
Igår var jag ba hemma exakt hela dagen de var skönt faktiskt, låg och kollade på dear john så jävla underbar!
Nä nu ska jag äta upp min toast ;)
bild från igår, haha jag var så jävla rastlös!
 

snökaaaaos

Somsagt kristin ringde mig imorse när jag precis skulle ta mig upp och sa att ingen av tjejerna skulle till skolan pga snöstorm jag går in på sl och ser att alla bussar är inställda, jag la mig i sängen igen och somnade om, skönaste känslan!
Ligger kvar på samma plats och de kommer jag gör hela dagen, ska kolla massa filmer och ba softa med livet!
 
 

Så jävla bra.Sitt på bussen kolla ut ha båda hörlurarna i öronen och sätt på högsta volym!

DON'T TRUST ANYONE, EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.

Heeloo! Sitter och äter kycklingburgare utan bröd men tog massa sallad ist sååå gott! Min brorsa lyckades bränna ner hela köket typ så nu luktar jag typ rök! Hahah.
Dagen idag har flytit på. Slutade tre satt kvar i skolan på studion med Kristin och Ida pluggade lite.
Ska äta färdigt sen ska jag nog softa bara, ska köra på en ansikstmask som jag köpte i söndags :)
Jag idag, Hade mina nya jeans sen fick jag låna en tröja av melindaaa!
 
Nice låt med Rihanna och Chris brown! Älskaaa!

måndag babe!

Heeej favvisar! Sitter hemma hos Melinda och vi har precis fått strömmen tillbaka. Skolan rullade på nice dag men helvete vad de var kallt ute idag, heeelt sick! Iaf efter skolan vid tre drog jag och Melinda till stan jag fick med mig ett par jeans och örhängen, haha nej jag tröttnar aldrig på jeans bästa som finns. Sen åt vi på donken snabbt sen drog vi hem, vi var tvugna att byta mot en ersättningsbuss i gullmars bara för att de inte fanns nån ström så vi har suttit här hemma med tända ljus och lyssnat på musik på mobilen, håller nu på att ladda ner "säg att du älskar mig" hemsk men Melinda har inte sätt den så den måste ses! Iaf slaggar här inatt :) Hörs imorgon!
Hade en ny tröja idag som jag fick av sofia i lördags, har exakt lika dan tröja fast vinröd!
Jag och min brrroe <3

Heeelt galen. Lyssna och njut!

 

nice helg <3

Heeeej, Första advent och tiden går så sjukt snabbt, kändes nyss som att jag satt här i bikini haha! Aja i fredags skrev jag ingenting har inte haft tid, var i skolan i fredags de rulla på färgade mitt hår åh blev så himla nöjd!! :D sjuktfint sen på kvällen drog jag på krogen med Paulina malin och deras vänner, vi drog till nått ställe som hette DAAM v i skulle vidare men vi stanna där och min första utekväll blev riktigt lyckad! Bra musik och bra männsikor!
Kom hem runt tre somna vid fyra efter att snackat lite på skype, sen igår vakna jag vid halv tolv fixa mig drog sedan till papi vi drog till min farmor som fyllde år igår alla mina kusiner va där vi åt god mat och tårta och umgicks sen kom vi hem vid åtta jag var barnvakt åt sex ungar men vi hade mysigt! idag har jag vart med min moster min kusin mamma och pauina vi åkte runt lite gick på nån julmarknad och sen drog vi till min gamelmormor som bor på ålderdomshem vi tog med oss fika och umgicks med henne supermysigt. Nu har jag precis städat mitt rum bytt lakan och sånt skit, snart är de middag sen är de ba softa med livet som gäller är jättetrött har vaknat typ tusen gånger inatt.
resulatet av mitt hår!
Jag och määällee innan jag skulle färga håret!
Fredags ute !
outfit, fredags!
Facelook- Fredags.
Drinkar!
Igår
me and my angel!
kladdkakstårta!
in da hiss!
Min bror gjorde spaggeti med kötbullar till mig igår av lera haha!
kvällensoutfit igår!