studiedaaag <3

Heeej. eller godmorgon. Ligger i sängen idag har jag studiedag hur underbaaaart ?
Igår iaf va jag i skolan va sen med Lydia vi va i stan gick runt köpte världens finaste linne dööör på riktigt. Sen åkte vi till kista åt och snacka bara. Kom hem rätt sent la mig i sängen och somna vid tolv typ. Ska upp och äta frukost och fixa lite inför ikväll. PAAARTYY HARD,
 

bra praktikonsdag

heeej dudes. Ligger i sängen med julmust men ska ner och göra te snart standard. Idag har jag vart på praktiken full fart i stort sätt hela dagen. Åt lunch med veronica blev tacobar för min del åt som en gris haha. sluta fem, mötte mamma vi gick och åt i nacka åt kina eller thaimat fattar inte skillnaden på deras mat men de var nog det godaste jag ätit på länge. Efter de gick vi runt hon köpte lite julklappar och jag fick med mig två tröjor, mys med lite kvalitets tid bara hon och jag.
Kom hem för inte så längesen var tvungen att rensa ur lite kläder ur garderoben som bara ligger där. Ska försöka somna tidigt då jag är så sjukt trött på morgonen.
Och juste tappa luren i toaletten idag fick panik men tog upp den på en gång och den va liksom på och funkade precis som vanligt blev helt paff men fatta min lycka haha
 
 
 

tisdag avklarad

Helloo, ligger i sängen och ska borsta tänderna strax sen gosa ner mig under täcket. MYYS är så tröttt asså. Skolan idag iaf sluta tidigt sen har jag bara chillat med vevvsz. Mysmys kom hem för ett tag sen och ska nu sussa. Praktik imorgon taaaggga.
 
 
 

godnattttt imorgon tisdaag!


mondaaay

 
 
Shoo bröder. Ligger i sängen och lyssnar på "the monster" min favvooo låt så jävla grym.
Annars då min dag har varit såååft, fick sluta tolv stanna kvar i skolan med sofia hon klippte mina toppar sen gjorde vi en uppgift drog sedan till nacka en snabbis böt en tröja och köpte en sketa snyggt linne! ÅÅH
Nä nu ska jag kolla film sen slaggiiich. Pööss
 
 

måndagstrååååk

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel? yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja de gör jag
Hur många har du varit kär i? 2
Är du kär just nu? lite

Nio frågor om dig själv.
Namn? Evelinn
Smeknamn? Evvesz, Evve, Evvit, Evvosch
När fyller du år? 7 novemeber
Några piercingar? öronen och naveln
Vad har du på dig just nu? mjukis och en grön stickad tröja
Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag ofta är glad
Vad är du bra på? festa, garva
Vem älskar du mest på denna jorden? familj och vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? hmm beror väl på

3 frågor om dina vänner.
Vem vet allt om dig? Vevve
Vem är den roligaste av dina vänner? Alla är roliga på sitt sätt
Vem är snyggast av dina vänner? Alla !

 

5 frågor om idag.
Vad har du gjort idag? Hade frisör sluta tolv, satt kvar i skolan med sofia hon klippte mina toppar drog sen till nacka och böt en tröja till en annan :)
Vad ska du göra nu? softa bara
Har du gjort något dåligt idag? nää
Vad har du ätit idag? knäcke macka till frukost och kycklinggryta med ris och nu godis
Vad händer idag? chilla med livet jao

Annat.
Hur mår du just nu? Bra men fryyyser
Är du hungrig nu? OOOOM jag är
Vad är klockan nu just nu? 17.58
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook och hugorosas blogg

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? Nää
Vilket är ditt favoritband/artist? Rihanna och chris brown helt klart
Vad gillar du för musik? gillar lite olika, men typ vissa reaggelåtar och aa sånt som går på the voice o så

 

Kärlek.
Är du kär just nu? lite
Har du kysst någon idag?
När kysste du någon senast? Haha, en vecka sen kanske haha
Är du romantisk? inte nånstanns hahha
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? vene riktigt, vill ha förhållande nu bara för att de är mysigt på vintern men ändå vill jag va själv
Har du varit tillsammans med två samtidigt? öh nej
Vem sov du senast bredvid? Felicia
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? min mamma va typ 16 kanske vet inte riktigt
Hur ska din tjejen/killen vara? Hm, snäll visa respekt, våga stå upp för sig själv. Snygg lite solbränd ljusa ögon mörkt hår

 


lalala

heelooo asså de är sick vad jag är trött har inte sovit ett piss asså. Igår hade vi gäster hela dagen skiiiitmysigt verkligen fick lite fina grejer. sen drog jag hemifrån vid nio mötte vevve och felicia vi drog på chillkrök i hökarängen de va chill sen drog vi till skarpnäck och chilla med nåra grabbz bara deckade fiiiint haha.. Vakna tidigt och drog till donken standaard haha, sen nu är jag hemma ska ner och göra te och bara ligga i sängen hela dagen. Kysss
 

fridayyy

Shooo bröder, ligger i sängen och äter chips med dipp fyfan vad onyttigt jag ätit idag. menmen skit i de är fredag såå!
IAf drog till älvsjömässan idag de var chill mycket folk börja ett och fick gå vid fyra drog hem och åt en god kebabpizza som mamma gjort sen gick jag in i mitt rum och såg att mamma gjort om och storstädat hela mitt rum asså vilken lyckaaa! så himla frächt och fint :) så ny ligger jag i sängen nyduschad och ska sätta på nån film är sjukt trött. Ovanligt att jag är hemma på en fredag vaaa? haha nä men ska ha gäster och fira mig och min brorsa eftersom vi fyllt år så vill va pigg imorgon men sen imorgon blir de all in.
 
 
 

People aren`t even dating anymore just talking, catching feelings,sleeping together, & ending up in situations.

Säger godnatt med denna underbara låt! Ska sätta på nån bra mysfilm och sedan sova. så skönt att jag kan sova ut imorgon aah!!
Har annars bara ätit världens godaste middag klippte min systers toppar och sen bara tagit de soft. Peace and love.
 

torsdag

Herremingud vad jag är död idag. var i skolan drog sen till nacka en snabbis och köpte en downat eller vad fuck de heter som man har i håret och ett par örhängen drog hem och la mig i sängen och somna. Ska snart äta middag sen sätta på en film och sova.Börjar ett imorgon dock ska vara i älvsjömässan är skittaggad faktiskt!
 

buuuuurn

Hej fellas. Ligger i sängen har precis klippt min mosters toppar skitkul ! Idag har jag haft praktik hela dagen luncha med lydia på subway oxå sjukt gott. Kom hem och fira min lillebror som fyller 15 idag så vi åt god middag och efterätt sen har jag bara umgåtts med min moster mamma och syster. SKa sätta på en mysfilm och försöka somna till den. Puss på rumpän
 

gal whine

Hello fellas. ligger i sängen och tänkte sussa strax praktik imorgon och brukar oftast vara skitrött asså. så måste få min sömn. Men iaf va i skolan sluta halv två drog till nacka med Miguel vi mötte roxie och lydia vi åt pizza och snacka lite sen drog jag och Lydia till stan gick runt fick med mig en skitfin fest tröja och ett par örhängen och ett halsband höhö..
nä nu ska jag dricka upp mitt te sen dejta min finfina säng. Kyss.
 

djup

Något jag ofta tänker på är hur saker och ting förendras utan att man själv ens märker de, år efter år förendras man som person och de är då man inser vilka misstag man begått men ändå vuxit ufifrån dom. Vilka personer som står där i vorrt och torrt man börjar utmana ödet för att sedan inse vad som är rätt och fel. Man inser även vem ens riktiga vänner är som står där oavsätt vad. Jag saknar så många fina personer som stått vid min sida, det gör ont att tänka tillbaka på stunder man haft. Men somsagt tiden avgör allt och jag antar att tiden tar en till dit man ska personer som betyder mycket försvinner men de är något som gör en starkare. Jag har haft så mycket bra personer kring mig men som nu inte längre finns kvar i mitt liv men de är något som gjort mig mer självsäker.allt händer för en andledning jag har så mycket kvar att leva för och jag älskar mitt liv men en sak jag inte kan sluta tänka på är massa gamla minnen och de gör riktigt ont när jag tänker på det..
 

good monday

Sho vilken bra dag jag haft! WIie. Åkte till stan mötte alla tjejor i klassen sedan drog vi mot wella hårstudion där vi hade tre timmars teori sen fick vi lunch då blev de kebab pizza för min del vilket satt jävligt bra men har lite ångest för känner att jag ätit alldeles för mycket onyttigt på senaste tiden haha.. Jaja skitsamma.
Sen gick vi tillbaka och jag och sanam fick färga på en tjej som valde o va modell blev skitsnyggt och va oxå skitkul och jobba. Sluta vid fyra ungefär och kom hem för en stund sen. Ska ta och lägga in en toning i min hårbotten då de blivit ljusare och älskar när man ser ombren tydligt. Men min dag har varit toppen.
 

all my love for you

Nu ska jag sova är helt sjukt trött. Och har en långdag framför mig imorgon.
Den här veckan ska bli bäst :)
 

ny dag

Heeej på er. Ligger i sängen och precis målat naglarna. Har inte upptaderat på hela veckan för har hänt lite grejer så har i stort sätt bott hemma hos vevve hela veckan! Men iaf min vecka har varit bra faktiskt, i fredags var jag och veronica och felicia och alla på lokal fest i skarpnäck helt okej faktiskt igår var jag och vevve på fest i gärdet med diego och alla somna klockan sju imorse.. Så jag lär ju bli helt död snart. IMorgon nu vecka och nya tag.
 

hehe trååål

 

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Andjelina, eller Adriana är fina namn!
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? - kärlek och sex
3. Vilken var den senaste filmen du såg? - oj minns inte faktiskt.
4. Har du bra självförtroende? - funkar väl
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - bada sola ha sommarlov och bara leva livet.
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - skaffa barn, gifta mig åka utomlands tusen gånger om höhö
7. Beskriv ditt drömutseende! Adriana limas och rihannas utseende är drömutseende
8. Skriv namnet på någon du ser upp till - pappa <3
9. Någon du har kysst - jaduuu..
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? -nä inte vad jag vet.
11. Den du senast sov över hos - vevve
12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Pablo
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - ja byter dock profilbild fem gånger på en dag haha
14. Vad väljer du, godis eller chips? - choklad
15. Pinsammaste minnet från skoltiden? - när man typ fått en riktigt skrattatack och verkligen inte kan sluta och de är helt fel tillfälle oxå
16. Hur uppvaktar man dig? - ingenaning
17. Har du rykten efter dig? - Inte vad jag vet.
18. Din absolut sämsta egenskap? - att jag bryr mig om människor som inte ens bryr sig ett skit om mig.
19. Din bästa egenskap? - Jag är  oftast väldigt glad älskar att skratta.
20. En låt du är beroende av? - the monster-rihanna ft eminem
21. Vad stod det i ditt senaste sms? - hej
22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? -veronica
23. Kan man vara vän med sitt ex? - ja om de inte finns några känslor kvar.
24. Har du kysst en kompis? - nä inte vad jag kan minnas iaf
25. Hur ofta dricker du alkohol? - typ varje helg haha
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - inge bra.
27. Vad hatar du? - respektlösa människor och folk som inte kan stå upp för sig själv och sluta påverkas av andra hela tiden.
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - är man kär så finns de inget som hindrar. men kan tänka mig att de skulle vara jobbigt..
29. Vad handlade din senaste dröm om? - hahahah kanske inte borde ta den här
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - 65 typ. ja de är jag, har gått om lite men jag gillar ändå min kropp.
31. Hur lång är du? - 1.63 tror jag
32. Vilken är den bästa svenska filmen? - säg att du älskar mig
33. De bästa svenska skådespelarna? - ingenaning om nån svensk skådespelare
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Twilight helt klart
35. Ditt humör för tillfället? - bra men vill ha en boy o mysa med
36. En vacker person? - finns många vackra
37.Har du instagram? - @evelinnterzi
38. Vem kramade du senast? - sofia i min klass
39. Vem träffade du senast? - folk i min klass typ
40. När slog du dig senast? - minns inte
41. Någon du vill träffa? - vet inte haha
42. När grät du senast? Varför? - minns inte
43. Sminkar du dig varje dag? - ja oftast
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - alla säger mamma så antar att de är så
45. Är du helsvensk? - nä kvart svensk
47. En artist du inte gillar?  -kety perry haha asså finns inga låtar som jag gillar hon kanske jag inte ogillar men fattar inte grejen med hennes låtar ingen är bra.
48. En artist du gillar? - RIHAAAAANNNA
49. Vad är det bästa som hänt dig? - mycket saker som inte går o beskriva med ord ens <3
50. Vad vill du bli när du blir äldre?mycket saker.


favorit just nu. Helt galen

 

söndag igen...

Hehej ligger i sängen och äter middag mys! Igår så chilla vi emd nåra vänner hos mig drack o sådär kulkul somna vid fem typ haha.. så tråkigt att helgerna går så snabbt inte för att jag har långa skoldagar men måäste ju ändå gå upp tidigt och de är typ de värsta med veckodagarna plus att jag tycker dom e fett tråkiga oxå. 
 

min fredag

Heej! Kom nyss hem och ska snart röra mig in mot duschen. Sov hos veronica igår vi va med nåra vänner och kom hem vid ett typ då vi åt och satt och snacka till halv fyra. Vakna halv ett och idag ska vi fucka uuuur helt enkelt! Känns som de kommer bli en galen lördag. Va annars i skolan hela dagen igår.
 

my birthday

Heeeej. Min dag har varit super bra! vakna imorse av att mami och syster kom in med present men valde o öppna dom ikväll fick en skitfin pyjamas och mina nikeforce åååh :D
Iaf sluta tidigt drog till stan med Melinda och diego vi fikade på expresso house sen drog jag hem mamma kom hem med thaimat sen har jag bara chillat är super trött så ska dricka te och somna, min dag har iaf varit super mysig och alla har varit så gulliga mot mig idag så glad att jag har så fina människor vid min sida.
 

en dag innan min födelsedag

Hej fellas kom nyss hem tvätta bort sminket och la mig i sängen bam är redo för att sova. Är sjukt trött vilket jag vart hela dagen då jag sovit rätt dåligt dom senaste dagarna.
IAf hade praktik skitkul åt lunch med vevve kina mat mmm! Drog sedan hem till papi efter att jag slutat där min farmor och faster va och min lillskitskusin fööör söt. Vi firade mig då jag fyller 19 barreee imorgon ;) Fick pengar och massa krämer från bodyshop och min drömjacka! ÅÅh vi åt god indiskmat som sofia gjorde kändes som att vi åt på restaurang skitgott sen åt vi tårta och sånt till efterrätt mysmys. Nä nu ska jag slagggich min födelsedag väntar ju imorgon vem vill inte va pigg då. Höhö
 
 
 

tiisdaaag

Shoshosho. ligger i sängen egentligen borde jag sova då jag är helt slut. Helt sicknation hur trött jag är på morgonen asså uuusch går inte beskriva med ord. Hade somsagt en kort dag i skolan, drog till bästa mormor chilla med henne sen mötte jag vevvsz vi fixa lite grejs. Kom hem rätt sent men har tagit fram kläder och sånt. Praktik imorgon. Seee yaaa
 

måndag avklarad

Shoo kom nyss hem va ute en stund med vevve. IDag har min dag varit bra faktiskt frisör hela dagen sluta fem drog hem åt sen gick ut en stund.
Ska ta och sova ska upp tidigt.
Hörs latero puuuss
 

bra helg

Terve. kom nyss hem och ska ta nått å äta är helt sjukt hungrig.. Den här helgen har vart bra faktiskt, i fredags var jag och vevvsz på haloween fest i segeltorp de va fett kul drack lite för mycket bara plus att jag somna klockan sju. Aja igår iaf så drog vi på chill krök i skarpnäck sen drog vi hem till nåra vänner och sov där. IDag ska jag bara ta de lungt skola imorgon så måste se till o lägga mig tidigt då ja inte sovit mycket den här helgen. men de här lovet har varit riktigt bra!!
Dom här linserna tog för mig två timmar och sätta in. va första gången och kändes nästan som att de va sista gången jag sätter in linser oxå men tycker dom va riktigt balla så de va ändå värt.

dags o fucka ur i helgen

Hej friendos!
Kom nyss hem efter att ha sovit i flempan med lite vänner va där på chillkrök igår, somna typ sex haha..
Aja somsagt i onsdags drog jag och vevvsz till stan vi åt kina buffe sen kolla vi i massa affärer, fick med mig läppänna ett läppstift, en tröja, bodylotion,örhängen och så :) sen drog vi till cafe 60 och slagga sedan hos hennes pappa.
Idag är de friiiday ska festa sönder den här helgen då jag inte gjort de på lovet hähä. Ne men måste passa på! Så idag ska bli en galen natt