-

 

if you can`t love me now, don`t love me later..

Shiiiit är helt slut, vakna runt elva idag, drog sedan till min mormor och städa och tjäna para, hehe! Sen åt vi mat och glass och umgicks alltid lika mysigt!
Drog hem och gick powerwalk hem från brunn och kom nyss hem ungefär, ska städa min garderob behövs slänga lite kläder osv, men de är kul när man har spelar musik på högsta volym!
Igår.

Odödlig kärlek

hellloo ligger i sängen och försöker installera instagram har hittat själva appen men står att de inte funkar till min mob :(
Får försöka lösa de. Låg iaf med mami på stranden vi köpte sallad från återvallsrestaurangen och låg där och bada och sola så skönt. Kom hem vid fyra fixa mig sen drog jag till stan md vevve vad har vi gjort, jo vi har typ gått gått gått bara snackat och haft de nice! Älskar att bara gå och prata,  kom hem vid tolv typ och ska försöka sova snart. PPuuuuss
Toooday

i dont care anymore..

Goooodmorgon! Ligger i sängen och väntar på att mamma ska komma hem från promenald,vi ska till stranden ska bli fett skönt! Man vill passa på nu när de är fint väder.
Jag somna runt tre igår men ändå vaknar jag den här tiden får typ ångest om jag går upp sent när de är fint väder.

suuunday its over

Heloooo, ligger i sängen nu och ska strax sova, har ont i huvudet, de är vädret tror jag, eller så börjar jag bli sjuk eller nått.. aja, har haft en tung söndag faktiskt, drog till stan vid ett mötte syster vi gick runt kolla i massa affärer finns så mycket man vill ha men kom ändå hem med toma händer, vi åt på tacobar så jävla gott, sen drog jag hem men vände lika snabbt tillbaka jag var med vevve vi gick runt åt och luffa runt gick rätt långt, skönt, sen mötte vi sofia och vi drog till tc och var med ricardo och tre av hans vänner, chillchill.
Kom hem för ett tag sen och ska nu dejta kudden, puuss !
 
Lite enkla bilder från idag!

Mot staden med min bästa<3

Godmorgon, sitter och äter frukost jag vakna vid halv tolv, fyfan vad jag var trött när jag vaknade ville sova vidare men nee tänker inte sovva bort hela dagen, har iaf fixat mig ska in mot stan och möta syster äta med henne och gå runt och kolla i affärer! Hörs när jag kommer hem, peace out!

gooodnight

ska försöka sova nu, är jättetrött fick inte mycket sömn inatt, hoppas att jag lyckas somna, de är helt sjukt vad de är varmt i mitt rum, även om jag har fönstret öppet! har iaf kolla på filmen just wright,till de hade jag chips plus kexchoklad hehe! åt en riktigt god middag med grannarna oxå myspys. Hoppas att min bästa syster har en underbar kväll i stan! Love yoou.

lördag och min syster fyller 19 woho!

Tjeeenare, gud jag är helt slut! somnade hur sent som helst igår låg och smsa kunde inte somna för att de var för varmt och alldeles för mycket tankar, vakna iaf vid halv elva gick upp med syster vi åt frukost tillsammans sen la vi oss ute i solen där vi nästan legat hela dagen plus haft vattenslangen och duschat när de blev för varmt, riktig sommarvärme har de varit idag, sååå nice! Iaf sen kom Julia hit vi åt lite tapas, bara satt och prata nu har dom åkt jag sov en stund oh har nu duschat våra grannar är här på middag, blir grillat, så ska ner snart o va social sen blir de filmkväll!

Thaiboat bäääästa <3

Helloo, tänkte berätta lite kortfattat om min dag, var en stund på stranden med mami och bror supermysigt, fixa mig sen mötte jag sofia,Liamoch paulina i stan, vi åkte till skanstull där vi mötte carmen brandon lalo o papi. vi gick till thaiboat och fyfan vad mysigt de var åt världens godaste thaimat kycklingwok med ris standard, sen efterätt de blev kladdkacka och massa goda drinkar vi satt där ett bra tag snacka lyssna på musiken som spelades kändes som att man var utomlands, sen drog vi till nått annat ställde nått chilensk låg rätt nära thaiboat där satt vi och åt igen haha, och skåla för min underbara syster som idag fyller 19 år!
Kom nyss hem iaf och vi har haft en helt underbar dag plus att jag kom in på frisölinjen och just nu kan jag inte bli mer en lycklig, love life! Godnatttt!
Bilder från idag!

Mysmiddag ikväll med papi o company!

Drar till stan nu och ska äta på thaiboat eller vad det heter med papis familj plus jag och syster, vi ska fira Paulina som fyller 19 år imorn, hörs ikväll när jag är hemma, ha en grym dag!
igår

keep your head up and heart strong.

vafan hade skrivit ett helt inlägg med bilder å allt! Aja de är väl bara göra om och göra rätt!
vakna imorse vid halv elva imorse åt frukost sen gick jag mami och elvis och tog ett dopp riktigt skönt, sen gick vi hem men vi vände lika snabbt då vi köpte med oss pizza och satte oss på stranden och åt och hade riktigt mysigt, sen kom grannarna med jordgubbar, vattenmelon och annat, så gott!
vi var där till halv fyra bada och sola så fort solen lyckades titta fram. Kom hem fixa mig duscha osv, sen kom kickan Felicia och robban på middag, vi grilla åt som en gris som vanligt! vi satt ute ett tag och kom in för en stund sen, ligger nu i sängen chattar och lyssnar på musik hade tänkt sova snart!
biiilder från idag!

let me love you.

Tjenare, har precis satt mig inne i soffan efter en god middag, fyfan vad gott vi grillade igen, åååh älskar grillat, bästa!
Idag vakna jag vid halv elva av att lillskiten var uppe och prata, jag åt sen gick vi och tog ett dopp drog hem hämta grejer då vi vände lika snabbt till stranden igen, vi tog då med oss pizza som vi köpte och åt på stranden, kebab pizza, var bara jag mami och Elvis sen kom grannarna med jordgubbar melon osv, vi låg där till halv fyra ungefär bada och sola då solen var framme, hur underbart som helst! Kom hem duscha och fixa mig lite,sen kom kickan felicia och robban hit på middag, vi alla har precis ätit dom sitter här utanför ska kanske gå ut en stund och va social sen blir de nog movetime, har ingenaning om vilken film de blir.. Filmen jag såg igår var faktiskt riktigt bra!!
På stranden idag! jag vill äta upp han, föör gullig!
och lite egopiiiics hehe!
 

What`s meant to be will always find a way.

 

-

 

strandag!

Helooo, ligger och lyssnar på musik och ska strax sätta på filmen dholpin tale, den verkar vara riktigt mysigfilm! Mamma kom in och väckte mig imorse vid tio och sa att vi skulle till stranden jag var rätt trött då jag hade så jävla svårt att somna igårkväll, men jag lyckades dra mig upp, har legat där med moster syster och kusinen Elvis plus grannar :) Bada och solat har jag gjort, sen skjussa moster oss till brunn där jag köpte choklad och chips och solo tidningen där jag fick en sminkväska plus kajal hehe :) sen gick jag mamma och lill elvis hem vi är barnvakt till han inatt, vi har grillat till middag och nu ligger skitungen och sover, och jag ska sätta på film sen blir de sleeptime, är död haha, o jag lär väl vakna tidigt imorgon då Elvis vaknar tidigt! Men jag har haft en mysdag med familjen!
inveg min bikini idag, dock har jag haft den när jag solat hemma men första gången på stranden :)
Hoppas på en strandag imorgon oxå faaan!

tumblr<3

OOuf nu är jag mätt, har precis ätit vi grillade, har varit en riktigt chill dag om jag ska vara ärlig. Låg i sängen och kolla på LoL bra film faktiskt, trodde den var bättre, men den är ändå värd att kolla på :) Ligger nu och är socical kollar tumblr bloggar och lyssnar på musik. tänkte kolla på nån film senare, filmtips?

fuck off!!!!!

Tjeeena, sitter i sängen har precis målat mina naglar och duschat osv, ska bara vara hemma idag tror jag, jag vakna vid halv tolv och ändå soma jag rätt tidigt igår, min kropp behöver sömn plus att jag har fått munsår igen :( de gjorde så jälva ont igår kväll visste inte vad jag skulle göra, som tur har jag tabletter för munsår så att de läker snabbare. Men iaf ska kolla på lol idad, gjorde inte de igår för hade mammas data och den är så jävla trög men nu har jag syrrans data och håller på att ladda ner filmer. måste äta nu och hjälpa mamma packa upp all mat. hee vi hörs
Nymåalde naglar

let me love you.

Hej på er ligger i sängen efter att ha ätit middag, ska kolla på filmen lol som jag nu lyckades ladda ner,så jävla glad :D
Igår hade jag och Lydia en tung dag, vi vakna rätt sent sen satte  vi oss och kolla på lol, men var inne i helt andra saker, så kolla inte så mycket. sen lite senare drog vi mot kista åt kina mat och bara softa hos en kompis åt vattenmelon och allt möjligt sen drog vi hem var hemma runt halv två då vi softa, sen vakna jag idag vid ett och drog hem, gick från brunn, kändes asskönt. Nä nu blir de filmmys, hoppas på bra väder den här veckan på onsdag ska de bli fint, då ska jag fan bada och sola! hehe.
Bilder från igår :)
 

Como tu no hay dos

Godmorgon! Skön kväll igår faktiskt, dansa, bra musik och skönt folk! Så jag hade kul :)
Kom hem vid halv tre kanske, då jag och Lydia åt, sen snacka vi i luren en stund sen somna jag fiiiint kan jag säga, var helt död! Vakna nyss, Lydia sover fortfarande, ska vänta tills hon vaknar sen får vi se vad dagen har att erbjuda känns som att de kommer bli en bra dag idag!
 
På festen i torsdags, hhah fyfan precis när vi skulle ta fotot börja jag och Veronica asgarva!! iaf man ser lite av mina nya shorts jag köpte den dagen :)

Party, lets gooo!

Nu taggar jag till fisksätra, ha en grym kväll, för de kommer jag ha, puuuuss!
 
                                                           Blåa shortsen är köpta i tallin!

Finn inte kärleken, låt kärleken finna dig.

Hello sunshines! sitter hemma just nu och bara softar galet! Igår mötte jag Lydia i stan vi åkte till Kista med en killkompis och åt kebab och softa bara, sen åkte jag hem till min moster som flytta igår till ösbydalen vi hjälpte henne där och har hjälpt till idag med och så, kom hem för inte så liten stund sen, idag ska jag på fest, med sofia, veronica och Lydia, ska fixa mig senare, sen rulla hem till Lydia! VI hörs innan jag drar :)
Jag och min prins förra lördagen i fittja :)

nananayo!

hello boys and girls, sitter just nu hemma llite smått fixad ute i solen, väntar på att min buss ska gå de blev alldeles för varmt så bytte om till bikini! Iaf, dagen efter att jag skrev på bloggen åkte jag och lydia t stan sen till farsta c  gick runt där sen senare träffa vi veronica och chilla med nåra, sen drog jag hem till mig, igår låg jag och sola lite på dagen sen drog jag till stan me vevve vi åt lite och gick runt och jag fick med mig ett par shorts, så snygga! sen åkte vi till blackeberg och satte oss ute i solen en stund åkte hem till henne fixa oss sen drog vi och träffa miguel och alla hans vänner i haninge vi var på fest där sen drog vi från festen till en annan vi hade hur kul som helst kom hem halv sju! Har inte kunnat skriva för åskan slog  ner, så har ej haft internet, telefon eller tv men nu funkar allt som de ska! :)
vi hööörs!
jag oh Joshua på båten påväg hem från tallin!

vi delade på ordet kärlek jag tog kär du tog lek.

Shuu, ligger i sängen hemma hos Lydia och lyssnar på musik och bara softar. Vi träffades igår åkte till Kungsan tog med oss donken mat och bara satt och softa i solen sen rulla vi hemåt åt lite mera in mot stan där vi chilla med nåra kompisar i farsta åt donken och kom hem sex imorse, shit känner att jag måste börja träna min kropp mår inte bra av all den här fetto maten man äter, men efter sommaren då fan kör jag! Är för taggad asså!
Men iaf idag har inte hänt mycket softat i stan och shiiit vad de regna asså kaoos, bada i regnet fan! Men har väl vart en helt okej dag, höres snart!

chilllllnation

Haloooo, ligger i sängen och hade tänkt sätta på film snart, the karate kid, så mysig film!
Idag har de varit en riktigt soft dag, vart ute på promis med mami och syster duschat haft hårinpackning ätit hemma gjord pizza, as gott, o nu blir de film och rabarber paj och te till de. Såna här dagar behövs, plus att jag ska lägga mig tidigt för att kunna sova ut! Hoppas på lite bra väder den här veckan så man kan bada och sola lite!
e
Ny tröja jag köpte i Tallin, plus jeanshortsen är oxå nya fast köpa i stan :)
 

slapp dag, de är ju söndag!

 Hellooo, ligger i sängen dunkar musik och bara softar. Har städat lite i rummet bytt lakan osv, ska hoppa in i duschen idag blir de bara en hemma dag, iallafall vad planerna är sen vet man inte vad som dyker upp.
Nån som kan hjälpa mig har ingenaning om hur man lägger upp låtar de funkar inte :(
Midsommar 2012

Copa chile!

heellu, igår åkte jag hem från Lydia men kunde inte blogga när jag kom hem vi hade inget internet, vi höll på att fixa, men nu har vi trådlöst internet, gissa om de är skönt, innan så hade vi ju massa sladdar och man var bara tvungen och sitta i rummen men nu är de verkligen hur skönt som helst!
Iaf igår låg jag hemma och sola en stund sen drog vi till grannarna, åt middag, kickan fixa mina naglar franksmanikyr assnyggt och bara mös, sen idag har vi vart med hela papis familj i fittja, på copa chile, de är en festival där pappa brukar spela fotboll men hans lag spela inte idag, men de håller på i en vecka då finns de massa goda chilenska grejer man kan äta och vi hade super mysigt jag åt som en gris så nu är jag så jävla mätt och trött och hade tänkt att sova snart! vi hörs imorn puuussar
På båten påväg till tallin, med min kusin Emilia och Joshua

lyyyydiit

Helluuu, folket. senast jag skrev var när vi skulle till Julia vi hade myspys där låg och kolla på sex and the city och åt chips med dipp, sen på morgonen drog jag och paulina och städa hos min mormor och tjäna lite para, de var igår alltså, sen drog jag hem fixa mig vidare in till stan hängde med lydia plus lite vänner sov hos Lydia sen idag har vi varit i skärholmen hos hennes släktingar  och ätit massa mat och haft de asnice. kom hem nyss lite natt mat på donken satt fint, nu ska jag sova, godnatt folket!

tacos is the shit!

Nu blir de myspys middag med mami och syster, ttacos som jag gjort, bäästa. Så länge sedan jag åt de så nu kommer de sitta fint i magen kan jag säga, sen senare ska jag och syster till Julia hon är hemma själv så där kommer vi tre spendera natten, myys! Så hör av mig imorgon när jag är hemma puss på er!
Bild från båten när vi satt och åt middag när vi precis hoppat på.

hur livet kan vända så snabbt..

Hellu kompisar! Idag var de tänkt att vi skulle till örebro men vi stannar hemma då en nära vän till familjen har fått tumör.. Hur livet kan vända så snabbt är helt sjukt.. Att de ens finns canser och sånt.. Usch, nu har man verkligen börjat tänka att man ska ta en dag i taget och njuta av varje sekund.. Dock fick vi reda på de här för nåra dagar sedan.. De ända som hjälper är att alla är starka.
Iaf igår kväll var lite grannar här och vi prata väldigt mycket om de, skönt att få ut känslor osv, somna runt halv ett kanske hade väldigt svårt att sova.. vakna sjukt tidigt av att mamma kom hem hon sov borta inatt så vi gick upp sen kom moster och tvätta kläder hon bor ju hos morfar men iaf vi åkte och handla lite åt glass och mös sen drog vi till morfar åt korv och chilla nu är jag hemma hade tänkt att sova en liten stund är jättetrött! så vi hörs latero!
just nu

live, love laugh

Shoo, nu är jag hemma ligger i sängen helt utslagen efter en dag på stranden, men skönt har jag haft de. Drog till Tallin i fredags åkte hem till pappa och vi drog till båten som gick vid sex vi kom på jag och Melina dela hytt helt själva, vi åt middag, åt hamburgare med pommes sen börja vi fixa oss inför kvällen sen dansa vi hela natten och hade kul med alla, somna vid fyra vakna nio av att vi var framme vid tallin hoppa av båten och kändes som att jag hoppa av i spanien så varmt var de, men sååå skönt! vi gick runt kolla i massa affärer åt god mat och njöt av dagen, tillbaka var vi på båten åt middag och dansa och somna lite tidigare eftersom vi var helt döda, från tallin fick jag med mig ett par shorts och två par linnen och massa godis! Igår skjussa pappa hem mig till morfar där vi låg och slappa hela dagen åt kina mat och massa snaks, min moster har flyttat till morfar dom hyr huset brevid dom så där inne sov alla vi i deras stuga, sen idag har vi haft en heldag på stranden super mysigt, har precis ätit middag och har lite grannar hära, men jag har haft de bra!hoppas ni oxå haft de.

next tallin!

Sååå nu färdig fixad och färdig packat, min buss går kvart över ett, ska hem till pappa sen drar vi alla tillsammans!
Somna vid elva vakna halv elva, såå skönt att sova ut! Nuuu fan ska jag kaoooosa! Hörs på söndag!

You can erase someone from your mind,but getting them out of your heart is a diffrent story.

Waaah, är så himla trött, har varit hel off idag kan jag säga, inte så konstigt med tanke på att jag röjt hela dom här dagarna, men inatt får jag äntligen min skönhetssömn och de bästa av allt är ju att jag får sova i min alldeles egna sääng, bästa!
Iaf efter att jag skrev inlägget drog jag och mamma till stranden vi trodde de skulle va sol så vi kunde ligga och sola, men nej vi åt pickinick och jag tog ett dop sen gick vi hem, kom hem decka i sängen en stund sen ropa mamma på mig och ville att jag skulle följa med henne på prommis så gick en stund med henne, sen har vi vart uppe hos grannen, softat där, fick låna naglack av henne, hon har tusen olika färger gissa om de vart svårt att välja men vart ett ljusrosa :)
Nu är jag hemma, ska gå ner och göra te sen efter de blir de musik sen sooova, vill ha bort mitt munsåår :(
 
 


somebody that i used to know..

Heeej på er, hemma nu efter galna dagar. Jag skrev i måndags och i tisdags åkte jag och Lydia till stan åt kina buffe, man fick ta hur mycket mat man ville mmmmm, så gott, plus glass och fruktsallad, de satt fint kan jag säga, vi gled runt i stan kolla i massa affärer, gick oxå runt med min syster en stund, fick med mig ett par jeans shorts och ett par örhängen som jag döööör för, så fina :)
Sen åkte vi till rålis en stund tog ett dopp bara kroppen hehe, första doppet ddåra, sen åkte vi till en killkompis chilla där med lite folk somna fyra, vakna upp igår halv elva, la mig ute på hans ballkong och sola sen åkte jag och Lydia till rålis bada och sola och låg där ett tag sen drog vi till nåra kompisar i solna somna fyra och vakna nio för att dra till nacka Lydia skulle kolla synen för att kunna ta körkort oouff är helt slut, får se hur dagens planer blir, men måste packa för att imorgon drar jag med pappa och hela tjocka släkten till tallin över helgen bara!
Funderar på om jag ska slagga en stund är så himla trött plus att jag fått fetaste munsåret, snyyyyggt! elleh.
right nooow

son de amores

Hej på er, har inte skrivit sen i lördags, drog ju på fest, när jag och veronica var i stan såg vi Lydia som skulle ta tåget hem, men jag drog med henne oxå, sen kom sofia, vi drog till vällingby där de var fest i ett garage (stavning?) men hade ändå kul, somsagt de blir vad man göre till, kvällen sluta inte direkt som vi hade förväntat oss, men de löste sig i slutet, vi alla tjejer kom hem till  vevve sju på morgonen, decka skavfötters med Lydia på soffan, vakna igår upp vid ett åt frukost sen drog jag och Lydia hem till mig,  jag fixa mig osv, drog sedan och mötte Ricaardo vi drog hem till han där jag spenderade kvällen o natten, mys! vakna vid halv ett drog till stan mötte Lydia vi har suttit ute i solen en stund ätit chillat i kungsan, kom hem för en stund sen till Lydia och hade tänkt att sleepa. Kommer nog ta ett tag innan jag hittar sömnen, alldeles för mycket tankar..