Godmorgooooon!

 

i`m not one in a million kind of girl, i`m a once in a lifetime kind of woman.

Helloo fellas! Ligger i sängen helt varm och ont i huvudet. Huvudvärk har jag haft i stort sätt hela dagen. Bra start på lovet..
Igår iaf  var jag och veronica i asspudden på chillkrök men jag var så jävla trött så jag somna i en säng somna sen i farsta i den skönaste sängen dagens höjdpunkt! vakna vid elva imorse inte alls mkt sömn inatt så har vart lite smått trött drog och solade med vevve skit nice, de är därför jag är så jävla varm haha.. ska snart lägga huvudet på kudden o slagga. Måbääääst!
 

onsdag

Sitter och skypar och dricker te som typ största kärringen. Var i skolan sluta vid ett sen drog jag och fixa lite grejer, var sen med vevve melinda danie och gino dom åt mat och vi satt o kolla på typ. höhö.
Ska snart slagga är död, men snart är de loooov.
 

sommar kom tiill mig.!!!!!!!!

 

baaaaby

 


tisdag!

Helooo fellas. Ligger i sängen under täcket och tänkte kolla på sista avsnittet av top model.
Dagen har varit bra, vart rätt seg hela dagen men vi hade frisör då vi hade kundpass men jag hjälpte sofia med hennes kund som ville ha slingor! Fick sluta vid två så de var nice, väntar på att mami ska komma hem o fixa mat, är hungrig. Men vi hörs!pööööss

monday

Helooo! Ligger i skypar men ska fan sova snart är as trött haha.
var i skolan hela dagen sen drog jag till stan med mälle vi chilla en stund!
har annars inte hänt mkt, ätit våfflor höhö.

just remember any bitch before me was a mistake & any bitch after me is a downgrade.

Jaaag lever!

Stronger

Hey, sitter o lyssnar på musik vakna nyss, eeh igår somna jag klockan tio helt sick.. hah idag ska jag fuuuuuucka ur! Ska ha så jävla kul :D
 

-


take me away

Ska bara vara hemma och ta de lungt idag, är super trött så kommer somna as tidigt. Men jag och min bror är hemma själva så de blir ändå mysigt :)

torsdag.

Hey, sover hos vevve inatt pallar inte snacka om den här dagen, men jag lever iaf. Ha de bäst puss. !

jo men viiiiessst

Ligger och skypar med veronica :) och SOFTAR MED LIIIIVET. Ska snart suussa, imorgon är de praktik men måste gå tidigare då jag ska fixa lite grejer och de är saker ni aldrig kommer få veta . hah nä men ska fixa lite grejs bara.
sådärja
 

she can fuck you good, but i can fuck you better.

Jag känner att de ända jag behöver just nu ingenting annat.. Kunna gå i korta shorts fina linnen vara brun gå utan smink o ba leva livet typ. ÅÅÅh kom till mig sommar.
Dagen har varit fööör seg, har varit slut vill bara lägga mig i ett kolsvart rum och sova bort den här tiden tills de är sommar. Men ska ej klaga.
Efter skolan drog jag med LYdia till stan vi mötte vevve vi satt på donken snacka och åt jag och Lydia gick en stund till gallerian snacka ännu mer.
Mer har jag inte och säga om denna dag ska bädda ner mig i mitt feta täcke och drömma mig bort ett tag till hähä. puuss.

onsdag. yeahbuddy!

 

sådärja

Snackar med idis på skype och ska snart bädda ner mig i sängen. Är för trött och trött på mig själv som bryr mig om människor som inte ens bryr sig om mig..
Godnatt världen.

tisdag

Hoooola, kom nyss hem asså röv vilken jävla istid vi lever på.. Trodde typ våren va påväg men neeee :(
Stog utelåst hur länge som helst för min brorsa hade låst och hade somnat... Men ska ner och äta sen ska jag fixa lite plugg sen kolla top  model. YEahbuddy, vi hade typ uppsättning idag på frisörlektionen skitkul :D

heeellooo :*


godnattttt.

 

monday

Helööö sitter och dricker te och kom nyss hem, röv vad de är kallt ute asså, gick oxå med skinnjacka en "magtröja" så kanske inte så konstigt, iaf va i skolan var med lydia vi chilla snacka osv, ska lägga mig i sängen och värma mig fryser som en röööv asså. TYLL

Schoool

 

sunday

vakna vid tolv gick upp och fixade mig osådära sen rulla jah mot Nacka mötte lydia vi drog vidare till kista där vi åt mat o kolla runt köpte en tröja:) Kom hem vid halv nio har knte hänt så mycket! men den här dagen har vart asa bra !

https://cdn3.cdnme.se/1710311/7-3/pic_5146333be087c30947dd6782.jpg" class="image">


love me or hate me: both are in my favor. If you love me, i'll always be in your heart. If you hate me , i'll always be in your mind.


lyyydi !

Heeey,sitter o skypar med danie. Ska sova om en stund är as trött.
Igår sov jag hos vevve iaf, vi åt kebab sen drog vi bara hem till henne chillade, vi kollade på säg att du älskar mig sen lyssna vi på musik sådära, somna runt halv två, vakna vid elva, chilla där ett tag drog hem fixa mig sen drog jag till stan och träffa Lydia vi var hos en kompis till Lydia åt mat och softade sen drog vi till lydias andra killkompisar och va där en stund, kom hem för inte så länge sen :)
Vi var hemma hos lydias killkompisar och ena killens syster har precis fått en son assååå blev kär...

we have many needs in our life but the only need we want most is to be needed by someone we really need.

Helt okej dag i skolan har vart så jävla trött idag bara, drog hem somna två timmar och ska snart tagga hem till vevve vi ska ba chilla hos henne kolla film osv, då hon är sjuk :(
 

FRIDAY!


GIFYO


torsdag

Heeeej, Har precis kommit ut från bubbelbad, är hemma hos Melinda och vi är helt själva, vi väntar oxå på att diego ska komma snart. 
Vi har iaf ätit här, jag och Melinda är kungar på att laga mat tro mig ;) 
Vi ska ba softa, är as trött så kommer nog somna tidigt. 
Idag var de ju igentligen praktikdag men jag skippa de då jag hade möte klockan tre, jag och melinda va i skolan o sådära, sen drog jag hem packa sen drog jag till mälle.
 

it's so easy to belive someone when they're telling you exactly what you want to hear.


piss onsdag

Haha assåå så sjukt vad död jag är jag fryser och är hunrig typ hela tiden, plus att den här dagen varit fett piss tråkig.
Slutade halv elva då drog jag och Ida till vevves skola vi åt och chilla där sen drog vi till skarpnäck och va med ida hon skulle vänta på en kompis sen drog vi hem nu är jag hemma o ska ätaaaaa.

Nobody sees – Nobody knows We are a secret – can’t be exposed

 

tiiiiisdag

 
Dagen har varit fett seg men ändå rätt bra. Slutade fem hade utvecklingsamtal som gick helt okej drog hem efter skolan, har ätit,ätit och ätit haha helt sick.
Har precis kollat top model o nu dunkar jag musik o funderar på att sova..

tisdag

Hello, sitter i skolan har snart material och miljö sen frisör resten av dagen :) Nu på morgonen har de vart nån kille här och pratat om massa olika hårprodukter osv.
right now

There`s just something about you i`m scared to lose because i know i won`t find it in anyone else.

 

mondaaaay

Hola, sitter i sängen o ba softar lyssnar på musik o så. Idag sluta ja runt tolv så va med vevve vi åkte till skarpnäck för att hämta min halsduk men där var den inte -.- men sen åkte vi till stan gick runt o snacka och garva som vanligt hähä. 
Kom hem runt halv sju har ätit o sånt. ska kolla på film nu.

monday

heeey, sitter i skolan o har svenska, vi ska typ läsa nån romeo och julia grej skittråkigt -.-
Igår iaf åt jag somnade sju vakna upp lite då och då, men jag var såååå trött asså.
Iaf idag är de typ samtalsdag fast jag har inte samtal idag men slutar iaf ett ska träffa vevve vi ska väl ba gå runt snacka o så :)
Ha de bääääst.
right now

söndag dåååra

Hooola, ligger i sängen helt död. Känns typ inte som att jag lever haha, är helt slut i kroppen de ända jag vill är att sova..
Kom hem för ett tag sen hoppa in i duschen o nu ska jag typ sätta på nån film.
ska ba va hemma o ta de lungt idag.
Igår iaf va jag och veronica hemma hos melinda själva vi chillde hela dagen o sen när Melinda kom fixade vi oss sen rulla vi mot vällingby inte direkt världens bästa "fest" vi drog vidare till skarpnäck där danie o hans vänner va, vi hade faktiskt skitkul! Somna typ runt halv åtta o ställde klockan på elva ja är död asså.

friday.

Hejsan, sitter hemma hos melinda här på värmdö med hon o vevve vi gör kladdkaka haha. Vi har bara chillat snackat o lyssnat på musik o ska typ kolla film senare. vi skulle dragit ut idag men vi pallar inte så vi kör imorgon ist! 
Var i skolan idag iaf, slutade halv fyra då jag danie vevve och melinda drog till stan vi chilla lite o sådära köpte en tröja, hähä. 
 

ÖRONGODIS <3

 
 

praktikdag :)

Kom hem nyss och sitter och äter nudlar och sallad hähä.
Dagen har varit asa bra. Kom till praktiken vid tio då jag och melinda fixade där vi tvättade blandannat varandras hår o hade inpackning osv, sen blev jag klippt :D Rätt kort faktiskt, men jag är suuuuuper nöjd. Slutade iaf vid sex o nu är jag ba hemma, ska packa o sådära. Ska sova hos Mälle hela helgen typ :)
 

onsdag

heeej på er.
Sitter i sängen o har precis ätit sallad. Haha asså jag o min sallad assåå.
Dagen rulla på i skolan slutade ett då jag o vevve drog till stan vi lämna ut lite cvn och gick runt o kolla i massa affärer köpte en tröja och lite smycken, sen drog vi och åt kina buffe så gooooott att jag dör.
Drog sedan hem och kom hem för ett tag sen har städat i rummet och ska strax kolla top model som jag inte gjorde igår.

yesterday.


tisdag.

Tjatjatjatja hej. sitter i sängen o skypar med danie. Dagen har rullat hade frisör hela dagen då jag klippte melinda kort, hon vart asa nöjd sen klippte vi herrfrisyr som var asa svårt, åkte sen till stan en stund o vänta med melinda som sen skulle möta sin pappa. Kom hem åt, sen har jag badat och tagit de lungt bara.
 

måndag!

Heeey. Kom nyss hem o la mig direkt i sängen o ska snart sova är död. Åkte hem till danieboy igårkväll o slagga hos han,mys!
Har vart i skolan hela dagen drog till stan efter, va med ida och Melinda vi åt på donken o gick runt lite, sen drog jag och melinda till danie o gino dom satt o åt så vi chilla me dom ett tag.
Men min dag har varit bra förutom att jag vart övertrött så har garvat åt allt o inget.
 
 
 

sista dagen på lovet dåra.

Heeey, äntligen hemma o jag är helt död, har så jävla ont i magen plus att huvudet dunkar. Men de är värt, för jag hade sjukt kul igår.
I torsdags jobba jag o de gick super, jobbade från åtta till fyra skitkul faktiskt, drog sen hem fixa mig, sen drog jag och vevve till cafe 60 sen drog vi hem till henne o bara softal. I fredags var vi på nått chillkrök här på värmdö helt okej, kom hem till mig runt tre då vi somna på en gång, igår drog vi till stan o kolla,fick med mig ett halsband som jag dööör för så jävla snyggt, har typ blivit besatt av massa halsband! sen köpte jag en tröja o sådär sen drog jag hem till mig fixa mig lite sen kom vevve hit då jag va själv hemma vi åt o fixa oss sen drog vi mot fisksätra där de var lokalfest, vi hade sjukt kul drack dansa och skratta som bara den, sen drog vi till märsta va hemma ungefär vid sex då jag deckade finT ! nä nu ska jag bädda ner mig i sängen o kolla film, puuuuss.