Söndag, skönt med ingen skola imorgon :D

Hellu gott folk, har försökt mobilblogga både idag och igår, men varje gång jag ska publicera så loggas jag ut, men iaf igår på dagen chilla vi hemma sådära, sen på kvällen drog vi till mina kusiner, där massa folk var, jag satt med mn kusin  Nataly vi chilla och kolla på film och åt chips med godis, sen idag har vi vart i sickla vi var på andys lekland, hehe det var faktiskt nice, vi åt där och sen nyss ¨åt vi middag, as gott, åt kött med ris mmmmm!
Nej nu ska jag dunka lite musik och chilla, och äta chokladpudding :D hörs kanske senare eller imorgon!

Har ingen annan bild att lägga upp, så tar en på min mami, när hon var vid 15 års åldern. Är  vi lika*?


Hör av mig senare, om vad som händer under dagen peace out dudes!


Fick ett par nya flippflopp av papi och Sofia, Adidas såklart hehe love it!
Dom ska jag såklart ha med mig till SPANINEN!




Lördag

Godmorgon, sitter med Joshua och Liam och dunkar musik! Vakna rätt tidigt idag så har ätit frukost idag vet jag inte vad som händer, men vi får se ;) Men hör av mig senare gansters Peace out
Bilden tagen för ett tag sen, hårfärgen är min plus att det var lite solblekt älskar!

Lovelovelovelovelovelove

Mobilbloggl

Jag har skrivit två fucking inlägg men så fort jag ska publicera dom, Aja tar dagen snabbt, är så oerhört trött att jag inte ens vet vad jag skriver. Dagen rulla på i skolan, som vilken fredag som helst sen efter åkte jag till Tumba och vidare åkte vi till sofias bror hans dotter Alexandra fyller 22 år hon har också en liten pojke i magen. HOn bor dock inte hemma utan hon var där med sinn kille så vi vart bjudna på middag plus tårta inte illa kan jag säga, kom hem för ett tag sen och nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova ut. Äntligen har jag sportlov! De förtjänar jag.

Grymt trött asså

Sitter och dricker te och äter sockerkaka, mums! Har suttit och chillat en stund kollat massa sommarkläder, jag svär, jag blir helt kär, jag vill ha nya sommarkläder ååååh vad jag längtar! Mamma ska iaf beställa kläder till mig, från hm och sen har jag kollat massa på ginatricot och nelly!! Aja annars har jag pluggat lite har verkligen inte orkat har vart as trött idag, så ska faktiskt gå och lägga mig och läsa ut min bok, har bara nåra sidor kvar, sen ska jag drömma mig bort och vakna upp till fredag.
Jag har också världens träningsverk i mina lår, helt sjukt, hade idrott igår och jag och Maria körde riktigt hårt när vi gjorde s tränigen! Men känns nice!
Nej nu ska jag sova, jag hör av mig kanske imorgonbitti vilket jag inte tror eller så hör jag helt enkelt av mig hemma hos pappa, loggar ju in på datan nån gång om dagen där! :) Men annars så får ni ha en mysig torsdagkväll, natti♥

Du klev in i mitt hjärta, trampade på mina känslor, krossade mina drömmar, tog slut på mina tårar, kvar är det jag vill bli av med, kärleken och mitt längtan efter dig.

                
                                   Knarkat låten ett bra tag och jag tröttnar aldrig och kommer heller aldrig göra
                                                           Chris brown och såklart Rihanna är mitt örongodis!

Soulmate <3

Ebba jag vet inte om du läser detta men om du gör det så ta åt dig!
Jag hoppas verkligen på att du kan snacka med mig, som du kunde förut och att du litar på mig, för jag finns alltid för dig och vill ditt bästa, jag älskar att se dig vara glad och bara vara den bästa Ebba!
Det är mycket saker som har hänt på sista tiden och jag hoppas att allt löser sig, vill verkligen inte förlora dig, vet inte vad jag skulle göra här utan dig.. Men ville bara säga att jag saknar dig oerhört mycket och jag älskar dig min allra kärastesyster.. Tack för att du finns!


Gamla bilder väcker minnen!


Torsdag

Hejsan det är en dag kvar till fredag, helt underbart! Plus att det är lov, hela helgen och nåra dagar av lovet ska jag tillbringa hos min underbara papi! Det är planerna för helgen och lovet, ingenting planerat, dock så hittar vi alltid på roliga saker! :)
Men annars så har dagen vart bra, diggar torsdagar, förutom att vi slutar rätt så sent och jag blir jämt helt gla1 trött den sista lektionen och as hungrig. Haha annars älskar jag torsdag, riktigt chillnation!
Aja ska sätta igång me plugget, men måste först få i mig nått att äta, känns inte som jag ätit på flera år!
Idag åker också Maria till Findlad hon kommer hem nästa söndag :( Hoppas du får det bäst gumman!
Annars leker livet, bara att det är så sjukt kallt ute, och jag tycker att våren borde vara här. aja nu ska chilla vidare. Peace out!

yeayea dagens facelooook :)


Nu dejtar jag sängen. Pussar!

Så, nu känner jag att det får räcka med pluggandet, ska lägga mig och fortsätta läsa pojken som inte finns, haha just nu är den faktiskt rätt så seg, men ska försöka läsa ut sen, så kan jag börja läsa sista boken, pojken som överlevde!
För alla som inte vet, jag har ny header, men ni som inte använder internet mozzila firefox där ser min header mycket finare ut, alltså den har lite detaljer som man inte kan se på internet explorer! Bara så ni vet :)
Aja nu ska jag borsta tänderna och ta fram kläder och packa väskan till en ny dag imorgon.
Godnatt finisar♥



                       

Hard to let you go. So many tears so mouch pain that you don`t loveme anymore it make`s me insane but i`ll fight couse i`m strong and i`ll try to move on but it`s hard, hard to know that i have to let you go.


det känns som att det är torsdag idag :(

vadfan gör jag inne på datan egentligen!! Haha aja tja iaf :D Har vart en bra dag, yeeahyeah!
Ska sätta igång med plugget fattar inte ens varför jag sätter på datan, kan nån komma på ngt sätt att få en plugga bra?
Jag blir fan lack för alltid när jag ska plugga, gör jag andra saker, åhh! Aja hejdå min dag har varit bra, tills jag märkte att jag hade för mycket plugg Peace!

Jag och min  humorbästis! Hehe hon som alltid gör mina dagar värda!
Bilden togs nån dag när vi var i nacka! :D


Nya profilbilden på facebook tagen idag, vad tycks?

Så, nu har jag lyckats plugga färdigt, är inte klar med allt, men har iaf pluggat så är glad :)
Ska packa väskan och fixa allt tills imorgon! Sen ska jag göra te, sen blir de nog läsning, har fortfarande ont i huvudet! :( Aja säger godnatt för idag! Pusspuss!

Remember M
Rember E
Put them together and remember me.


Varför kan inte livet bara vara perfekt HELA tiden?

Hejhej, kom hem för inte så länge sen, har GRYMT ont i huvudet, brukar fan aldrig ha ont i huvudet.. Men kanske är vädret och jag känner verkligen för att komma bort en stund, vill åka till SPANINEN nuuuu!
Aja får se det positivt tiden går snabbt!
Hemma hos Maria blev de inte mycket plugg gjort kan jag säga, så hela min kväll får gå åt till att plugga MÅSTE! Men det är så tråkigt att plugga, hatar att göra det! Men har faktiskt inte så jättemycket kvar att göra ska läsa till hemkunskapsprovet, sen så ska jag plugga lite no, sen ska jag försöka bli klar med min brodering hehe!
Vi åt kinamat hos Maria, satt och kolla på mtv typ och jag lekte med hennes kamera, hehe! Men nu ska jag plugga, så att jag har det gjort, puss så länge!

Jag och min fin fina tjej! Gammal bild dock! Men vi är alltid lika bäst no matter what.


Pluggpluggplugg och ännu mera plugg

Hola, people! Vakna för ett tag sen, har sovit som en prinssesa inatt, fyfan jag hörde när alla vakna fett tidigt, men som tur fick jag ligga kvar i sängen! Aja ska hem till Maria runt tio, fyfan ska försöka bli färdig med allt, så att jag inte har så mycket under sportlovet..
Aja ska fixa mig sen ska jag nog göra lite frukost, men vi hörs när jag kommit hem, kommer hem runt två!

Sjukt gammal bild på mig och Tova, hahah båda orangetottar! :D


Sköön måndag!

Godkväll mina lovers!
Ser ni min nya design, jag är överlycklig, hehe! TACK IGEN PAULINA!
Aja hela kvällen har jag pluggat, och nu sitter jag och broderar, hahah sitter som en kärring!
Nej men tycker det är askul, när man väl kommer igång.
Imorgon har vi vinteridrottsdag, så jag ska hem till Maria och plugga, väljer att inte gå till skolan, vissa åker till kunsberget och åker skidor, det gjorde jag förra året, det var kul, men skidor är inte min grej! Men annars om man inte skulle med skulle man gå promenad i skolan, men jag har verkligen ingen lust och jag vill plugga! Så jag ska hem  till min kära Maria, hon får nog hjälpa mig lite!
Men nu ska jag lägga mig och läsa, hör av mig imorgon när jag vaknat. peace and love!

 You can learn to forgive, but you can never forget!

 


Don`t stop dreaming when you wake up

Hejsan, sitter och dunkar musik och pluggar, idag hade jag so och hemkunskapsprovet, hemkunksapsprovet har jag omprov för att jag hade inte boken igår, hade glömt den i skolan :( Menmen, så stter och pluggar det,sen ska jag plugga no, aa det kommer nog bli att jag får plugga en hel del på sportlovet!
Aja annars har det vart en bra dag, eller jag har vart i min egen värld typ, jag har inte vart trött eller ngt, men har drömt mig bort, Haha jag har fan ett linne på mig där det står don`t stop dreaming when you wake up, hahah!
Aja jag har inte mycket mer att säga, jag ska bara börja plugga så ser hela kvällen ut!

 Hade på mig mina älskade converse, men dom ska jag inte ha längre för att det är så mycket snö, och jag vill ha dom vita och fina till våren och sommaren!


Söndag med huvudvärk :(

Hejsan, är så sjukt med trött! Har haft en bra dag, eller aa sådär, jag har haft huvudvärk hela dagen, det börjar gå över, men har vart grymt trött exakt hela dagen! Aja åkte till min mormor vid tolv sen köpte vi hem sibylla och åt hallon paj med vaniljsås fett gott! Jag plugga också till proven imorgon! Sen har jag bara chillat, åkte hem runt halv fem, kom hem har tagit en låååång dusch och nu har jag precis bytt lakan och frächat till det lite i rummet ;)
haha nu ska jag sätta igång och plugga, sen ska jag fanimig sova!
Nej men jag ska läsa sen ska jag iaf sova tidigt! Men hörs imorgon kommer inte orka/hinna blogga mer förens imorgon. Ha en mysig fortsatt söndag, peace and love♥

Bilden tagen i stanigår, jackan är inte min, men den ska bli, love it!

 

 


MORMOR <3

Hejsan, eller godmorgon! Jag har precis fixat mig lite, jag ska hem till min lilla mormor idag :) Ja ska plugga! Har so och hemkunskapsprov imorgon så ska vara hos henne en stund!
Vi somna rätt tidigt igår typ vid elva halv tolv, sen vakna vi runt nio :)
Men jag hör av mig när jag kommer hem från mormor chao!

 Jag saknar tiderna med dig min underbara tvilling <3


Myslördag

Godkväll, sitter med min kusin, vi har precis kollat på stomp the yard. Laddade ner den för ett tag sen på datan, finns en etta och en tvåa, men i båda filmerna är det helt olika personer, så fattar inte varför dom hör ihop ens, men ettan är iaf grymt mycket bättre en tvåan, den gick iaf på kanal tre. Både Neyo och Chris brown är med! Men den filmen rekomenderar jag att ni borde se!
Annars har vi gjort kebab tallrik till middag, ätit chips och godis och så, och nyss hade vi precis ansiktsmask!
Sen färga jag oxå Linneas hår, det är bra att öva eftersom jag ska gå frisörlinjen ;) haha nej men jag ÄLSKAR hålla på med hår!
Aja vi ska väl kolla på tv en stund, sen blire väl läggdags.
Godnatt, Peace and love♥
 

 


                                                                                   BÄÄÄÄÄÄÄÄST!

Converse<3

Hejsan mina favoriter!
Idag har jag haft en riktigt mysig dag i stan med Maria. Skulle egentligen skriva imorse, eller jag skrev ett helt inlägg och la upp bild och allt, sen när jag skulle publicera så stängdes datan av -.- Hatar sånt.
Aja tog en buss från mig vid tio sen mötte jag upp Maria, som hade vart hos tandläkaren och färgat håret, skitfint! :D
Sen åkte vi in mot stan, där jag köpte mina älskade converse som vänta på mig.
Hade bestämt mig för att köpa låga converse så när vi kom in i stadium så fanns dom inte där, plus att låga converse stog att det skulle kosta 400 när jag kolla på google men dom kosta 700 alltså lika mycket som dom höga, men jag valde att köpa höga, låga var också grymt snygga, men när jag åker till spanien ska jag nog köpa röda låga eller nån annan färg, men jag vart nöjd med mina vita. sen så gick vi runt i stan skratta lika mycket som alltid, och vi fika inne på sandys vi dela på en fet kladdkaka sen köpte vi smoothie!
och nu kom jag hem, min kusin Linnea ska komma hit hon ska sova här, min mamma och lottsas pappa ska på middag så ville inte vara hemma helt själv :( Men vi ska göra  middag och chilla!

Men nu ska jag fixa lite i rummet innan hon kommer puss!

Söt tjej imorse!


Fredagsmys!

Så, nu ska jag faktiskt sova! Ska upp vid halv nio imorgon, berättar om min dag imorgon :)
Annars har jag nyss kollat på remeber me, trodde att den skulle vara mycket bättre, men den var helt okej, kanske inte min smak, men den var sorlig!
Men ha en underbar fredag, eller aa det är ju inte långt kvar tills det är lördag. Men godnatt♥


Det högsta är inte att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall.


Bildbooomb :D

Jag har ätit fett med goda middagen, nu ska jag sätta på mig mysiga kläder och lägga mig i sängen med en påse chips och godis, för nu är de dags med fredagsmys! Ska sätta på filmen, remeber me! Hehe hörs efter!Lägger in alla bilder från igår i skolan;)










Yeahhh :D Vilken e finast?


Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Det finns låtar som jag kan börja gråta för, inte att jag bara sätter på låten och sen börjar jag gråta, det kan vara olika låtar, typ texten minnen som påminner om låten, ja saker jag är svag för, till exempel saknad, när jag känner mig på dåligt humör eller ngt!

 



Här är nåra låtar har mångamånga mer men orkar inte lägga upp alla!
Det kanske inte är så att jag gråter till alla, men det är oftast lugna låtar som jag liksom blir svag för!


Underbart med fredag!

Hola mamacitas!
Allt bra med er? Med mig är det toppen! Äntligen fredag, även fast den här veckan har vart riktigt bra, så är det skönt att de är helg och man kan sova hur mycket man vill!
Idag har jag faktiskt tänkt att bara vara hemma, mammas bästa kompis Petra kommer hit hon kommer med sin son Willem och dom ska sova här, så det blir middag och sånt! Har laddat ner remeber me så den ska jag kolla på :) Nån som har nått förslag på bra filmer jag kan ladda ner? Jag gillar dans och liksom tånnårsfilmer typ :)
Mamma köpte med sig godis och chips mums!
Aja annars i skolan har jag haft tre prov både so proven gick bra, men matteprovet vettefan, men jag fyllde i allt jag kunde illafall! Men nu ska jag möta mammas kompis vid busshållsplatsen, mami följer såklart med. Hörs senare :)


JAg idag :)


                                   Åhh låten. Tänker på bra minnen. Vill spola tillbaka tiden!

Jag behöver komma ifrån!

Hellu, har suttit och druckit te, börjar få ont i  halsen:( Så fort när allt känns bra så händer alltid saker fuck det!
Aja nu ska ja inte klaga det är fredag imorgon, underbart!
Godnatt mina vänner♥

please remeber me.

 


Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Det finns alltid dagar då man känner sig ful, och självförtroendet är på botten, man gämnför sig med andra, jag kan känna så vissa dagar, då man är typ piss trött och är på dåligt humör helt enkelt! Men annars har jag ett bra självförtroende, kanske för bra! Men jag är nöjd med mig själv, det ska även alla vara! Alla är fina som dom är och bra på sitt sätt.

När jag vaknar brukar jag alltid ställa mig framför spegelnt och säga "fan vad vacker och snygg och allt man kan vara jag är" Tro mig det gör ens dag mycket bättre! :)

Men det finns ingen person som är perfekt, jag tror dom flesta har något man vill ändra, men man ska vara sig själv och vara nöjd för det!

 


Torsdag wie!

Tjatja, ligger i sängen ska snart ta fram plugget och börja plugga! Kill me orkar verkligen inte plugga varje dag!! Aja!
Ska göra middagen sen också :)
Menmen idag så hade vi första lektion elevensval, hade matte. Sen efter hade vi bild sen lunch sen engelskan vi kolla på film, "i walk to remeber" sorlig film :( Aja sen satt vi och vänta 50 min på att lektionen skulle börja eller vi brukar alltid ha 40 minuters rast sen efter 50 minuter fick vi veta att läraren var sjuk, vi skulle egentligen haft no,  men vi fick håltimme, så vi drog hem,  har precis druckit ett stor glas och oboy och nu ska jag spela musik på högsta volym och träna till matteprovet och två so prov som vi har imorgon. Önska mig lycka till. Hörs latero!

 Galen tjej! Juste lägger in bilder senare från idag som Maria tog på mig med canon kamerna sjukt fina bilder asså!Men såhär ser jag iaf ut idag  ;)


Natti!

Nu ska jag lägga mig, ät trött så ska läsa en liten stund :) har precis målat naglarna och chattat med lite roligt folk! Men godnatt mina vänner. Ha en bra kväll!♥

för varje gång han trycker ner mig så gör han mig bara starkare... styrka kommer inifrån, något han borde ta och inse!


Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


 Bilden tagen av Ellinor, våren 2010 det var nån gång i slutet på maj tror jag. Jag Ebba och Ellinor och alla var varje dag efter skolan och bada i dyviken saknar dom tiderna!


Onsdaaaag, på bra humör!

Hejsan gott folk! Är grymt trött, men annars är allt toppen! Ska snart göra hemkunskaps läxan ska göra en valri fiskrätt, den skulle vart färdig i måndags, men var ju hos pappa hela helgen så det får bli idag, bättre sent än aldrig!
Annars idag, hade jag studio första lektionen, plugga till matteprovet som vi har på fredag, efter det hade vi svenska nationella, hörförståelse, Nathalie skulle redovisa men hon hann inte. Sen hade vi idrott sen matte sen no, sen sluta vi runt 14.50 :)
nää nu ska jag tydligen inte göra middag, men då hinner jag plugga och sånt som ska göras så maten får bli imorgon! Haha aja nu ska jag tagga pusspusspuss!

Haha störd bild från matte lektionen idag!


Lovelovelove till er!

Ouuff nu är jag trött och har som vanligt varje kväll ont i magen! Annars älskar jag livet! Skulle inte sitta fel med sommar, men somsagt, snart blir det Spanien wiiie!
Annars hela kvällen, har jag suttit och dunkat musik plus pluggat so, duktig tjej! Hjälpte mamma med middagen blev wok, kan det bli bättre tisdag? Nej de tror jag inte. Nu ska jag lägga mig pumpa nya favoritlåten och läsa boken pojken som inte fanns!
Godnatt alla snyggisar. Peace and love♥


Den dagen du kommer krypandes ska jag bara spotta på dig. För den dagen vet jag kommer!


                                Helt klart favoriternas favoriter! Eller vad tycker ni?

Dag 20 – Min favorit film.

Shit, svårt fråga, jag har sjukt mycket favoritfilmer som jag älskar! Men min allra favorit film är nog just nu filmen tusen gånger starkare! Jag älskar den filmen, tjejen som är med hon är FÖR tung asså! Älskar att hon liksom är sig själv och sen bara visar vad hon går för!


Har sätt den en gång, med Maria på bio, ska nog ladda ner den och kolla på den igen!


Det går bra nu!

Hejhejhej! Jag mår underbart bra! Älskar när livet är perfekt!
Kom hem nyss, idag har de vart en rolig dag, har vart på super bra humör, första lektion hade vi svenska, vi hade nationella, hörförståelse, vi lyssna på en text sen skrev ner vad den handla om osv, jag jobba med Nathalie, sen skulle man snacka med den man jobba med om vad texten handla om och så, sen redovisa jag, hehe hatar att redovisa, det är så pinsamt! Men det gick faktsikt bra. Sen efter det hade vi engelska vi kolla på en film. Kommer inte ihåg vad den hette, sen hade vi so. Skulle gjort omprov, men när jag precis höll på attt skriva på så blev det brandalarm! haha så jag får göra det på fredag, men det går väl lika bra, nu kan jag passa på att plugga ännu mer! sen hade vi lunch med firre, helt okej :) sen matte. Sen hade jag utväcklingsamtal, med mamma och min lärare Pascal. Brukar annars vara hundra pers som är med eftersom att jag jobbar med olika folk och får extra hjälp. Men det gick SKIT bra! Pascal sa att jag har jobbat på jättebra och att han är stolt över mig och åhh älskar att höra såna saker, det får än att vilja kämpa ännu mer! Somsagt den 25 maj ska jag åka till Spanien och han sa att jag inte hade fått ledigt eller han hade mejlat mig, men sen så sa han att jag har gjort ett sånt himla bra arbete så jag förtjänar att åka utomlands!WOHOOOOO!Är så glad!! :D
Sen gick jag och mami hem från brunn, nu ska jag plugga har tre prov på fredag, vi i so och ett i matte så hela veckan ska jag plugga!!
Vi hörs lite senare mamacitas!


Jag och Nathalie idag i skolan, piss bild men den får duga ;)


<3

Efter att ha umgåts med familjen och ätit en underbar middag plus efterrätt, så ska jag lägga mig i sängen och läsa lite!
Så godnatt alla hjärtan! Ha en fortsatt mysig dag!

 

                                                            No matter what i do. I always forget to forget you.


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Det jag köpte senast var mousse från åhlens och jag lovar er den luktar hallon mmmm, de luktar underbart!!!
Sen köpte jag hårinpacking, den luktar också rätt gott! Men moussen asså finns ingen godare lukt :) Vill ha sån parfym!haha


glad alla <3 dag!

Hejsan, idag har det vart en soft dag! Vakna halvsju som vanligt trodde seriöst att det var mitt i natten, jag var grymt trött! Men klara av att gå upp ändå!
Kom till skolan hade metorstid, sen hemkunskap, vi gjorde pitabröd med fyllning o jag lovar det var grymt jävla fucking GOTT! :D
sen hade vi so, sen fick vi sluta skulle egentligen haft slöjd men läraren var sjuk! Så vi fick sluta ett. Annars har jag bara pluggat so, har två omprov imorgon i so!
Nu ska jag hjälpa mamma med middagen! Hörs senare!
Idag har jag på mig en ny tröja som jag fick av sofia!Älskar adidas!



Svarasvara

Tja, jag ska köpa vita converse, men vet inte om jag ska ha låga eller höga, tycker båda är snyggt, men jag är osäker för på sommaren är det sjukt snyggt att ha låga converse med korta shorts, det är snyggt med höga oxå, Så frågan är vilka ska jag ha? :)


Funderar på att köpa dom låga dom e sjukt mkt snyggare än dom höga, men är ändå osäker :/


Dag 18 – Vad jag åt idag.

Det jag åt idag, åt yogurt och macka till frukost, sen till middag åt jag en stor sallad, ÄLSKAR sallad!
Har faktiskt inte ätit så mycket på sita tiden.. Vilken inte är så bram jag LOVAR jag älskar mat, men jag får ångest när jag äter godis och chips på helgerna kan jag äta det, men helt ärligt ska jag faktiskt sluta med det på vardagar. Men det är jobbigt att jag får ångest!
Aja vi lever bara en gång!

Tog nån bild från google! Kinamat är det bästa jag vet.! Skulle kunna äta det varje dag utan att trötta!


Söndagar kan vara rätt mysiga faktiskt!

Nu säger jag godnatt, bloggar ett inlägg efter då blir det dag 18 eftersom att jag inte skrev den igår så det får blir idag ist :)
Har laddat ner FULLT med musik, woho! Sen har jag druckit te, badat, tog hårinpackning. Nu dricker jag t, sen blire att dejta sängen och läsa! Är grymt trött, har inte fått mycket sömn denna helg.
Godnatt, peace and love♥

I`m not afraid to try again, i`m just afraid of getting hurt for the same reason.


                                                                        Lovelovelove!

Älskar att vara hos min papa <3

Hej mina vänner!
Kom nyss hem från pappa  faktiskt. Igår kväll hade jag jätte mysig dag var ju somsagt och kolla på trassel!
Sen åkte ju vi hem till mina kusiner, där hela släkten var och några kompisar till dom, vi hade jättekul, jag satt hela kvällen med Nataly min kusin hon är 17 och vi satt och snacka och dog av garv, kom hem vid halv sex imorse, haha. Vakna runt tolv, åkte från tumba runt halv tre och kom hem för en liten stund sen!
Ska fixa till imorgon sen duscha och sen blire nog läsning! Hehe :)
Hörs sen!

Bilden tagen för nån helg sen! Jag är faktiskt osäker jag tycker jag passar i lugg men då ska hela mitt hår vara plattat, men jag vill ha långt hår och ju mer jag plattar desto slitnare blir det! Hm vad tycker ni, ska jag ha lugg eller inte?


                                                                    Den här låten får mig på fötter idag! I like it

Löööördag! :D

Hejsan! Måste skynda mig!
Igår skrev jag aldrig för fixa mig sen satt jag vi datan sen helt plötsligt såg jag att bussarna hade börjat gå, så jag skulle ta bussen stog och vänta i en halvtimme sen fick jag skjuss av sasse till brunn där åkte jag direkt till Tumba fast det tog typ 3 timmar att komma fram! Haha aja sen när jag kom hem till pappa, så kom alla, Sofias brors tjej hennes dotter Alexzandra som är med barn :D och hennes kille sen Leo sofias brors barn! Sen kom Melina och hennes pappa dom åt middag här och sen kolla vi på film och hade trelivgt!
Idag har vi vart på heron city vi såg på bio vi såg filmen Trassel i 3d den var riktigt bra. Det var jag, Joshua, Liam, Veronica sofias brors tjej och Leo hennes son! Sen åt vi på donken där och spela i spelhallen och nu har vi precis kommit hem och vi ska snart till mina kusiner där hela min släkt kommer vara!
Men nu ska jag fixa mig, hörs imorgon när jag är hos mamma!


Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Det finns en person som jag ser upp till, vilket jag har gjort väldigt länge nu!
Det är Rihanna, hon verkar vara en riktigt bra person, hon är stark och liksom hon vågar helt enkelt vara sig själv, hon har sin egen stil och kör sitt race! Det gillar jag med henne, hennes röst är underbar, det finns ingen låt som jag inte gillar med henne, hon är helt klart den personen jag ser upp till!
Jag skulle vilja byta liv med henne och se hur hon har det en dag, hon verkar ju ha fullt upp om dagarna, men att få vara Rihanna en dag, skulle vara en dröm!

Rihanna är min idol!



                     
                                       Den 1 november då smäller det, då ska jag till globen och se henne! :D

HATA SL!

Godmorgon! Snöstorm ute, alla bussar är intällda så kommer inte till skolan!
Kan inte somna om, härligt!
JAg ska till Tumba idag, dom säger ju att bussarna ska börja åka vid ett eller tolv så får se hur det blir!
Hör av mig senare!


snöstorm yeah det var det ja förvänta mig

Godkväll, sitter och dricker te!
Sen ska jag lägga mig och läsa!Nu läser ju jag pojken som inte finns. Sen låna jag den sista boken, pojken som överlevde! Jag lovar asså ni måste läsa dom!
Aja har fixat allt inför skolan imorgon också :)
Shit fattar inte hur det ska gå till att komma till skolan imorgon! Eller ens åka till Tumba menmen det får man ju se!
Nu ska jag lägga mig, godnatt mina vänner!
Vi hörs antaglien imorgon, eller nån dag under helgen, vi får se helt enkelt!
Den som fick dig att gråta är inte värd dina tårar, men den som är värd dina tårar skulle aldrig få dig gråta.



Dag 16 – Innehållet i min väska.

I min väska har jag lite allt möjligt, haha har typ sminkväska, skolböcker osv. Pengar, busskort, hårspännen typ allt man kan ha i en väska!

Min väska! Mitt favorit märke ADIDAS♥


ge mig sommar sol och häftig pool!

Hola, allt bra med er?
Med mig är det helt okej, snön får mig på sämsta humöret! Men det är bara se framåt snart fan ligger jag i SPANIEN!
Idag har dagen vart soft, gick upp imorse, fixa mig, sen mötte jag upp Nathalie vid min busshållsplats, där ifrån gick vi till brunn. Duktiga tjejor! Sen hade vi nationella prov i svenska, vi hade skrevdelen var grymt kul. Det fanns lite olika texter och jag valde en text som heter ljuset i mörkret. LIksom nån dag när jag har det dåligt liksom vad jag gör för att allt ska bli bra igen, hur jag liksom försöker hitta ljuset igen! 
Men det var riktigt kul!
Har ett prov kvar i svenska nationella och det är hörförståelse!
Sen är det avklarat i svenska!
Men sen hade vi lunch, blev äckliga räster, och sen hade vi no. Vi fick sluta typ tre timmar tidigare SOFT!
Har annars pluggat so, vilket jag ska fortsätta, sen har jag inte gjort mycke mer, packat ska till pappa imorgon!
Skönt med fredag iaf!
Men hörs sen!

 Jag och Maria i fredags när vi var i stan! Coola brudar ohyeah!


jag önskar att det här var en mardröm!

Hejhej! Känner mig inte på så bra humör just nu! Är trött och allt är inte som det ska :(
Dagen har ändå vart en skön dag, kom till skolan hade studio sen svenska sen åt jag lunch. Sen kom sasse och hämta mig, viadre åkte vi för att hämta upp mamma. Väl i stan gick jag på utredningen fick jag uppgifter vi var färdiga vid halv fyra. Jag o mamma gick och fika. Jag åt en semla och drack varm choklad. Det kan jag säga var det bästa på hela dagen!
Sen gick jag och mamma och köpte hårinpackning mousse och naglack till mig, det gjorde min dag.
Kom hem har ätit middag, läst ut boken pojken som kallades det. Så nu har jag börjat på 2an "pojken som inte finns" Dom är så hemska fattar inte varför jag läser men grejen e att jag vet att pojken i boken kommer vinna därför vill jag fortsätta läsa!
Men mer har jag inte om att säga från idag, ska läsa sen sova. Har en lång dag imorgon med 180 minuters nationellt prov. Vi ska ha skrivdelen imorgon tur som det är har jag studion till räddning! Önska mig lycka till!
Nej ni ska jag sova och försöka vakna upp imorgon på det bästa humöret!

Godnatt alla underbara!

Lev för det du har, ge inte upp för det du saknar!


                                               Love him

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Det finns väl misstag som man gjort som man ångrar och önskar att man kunde göra någonting åt..
Just nu ångrar jag något rejält! Det ligger just nu som en klump i min mage, jag druknar av tankar, vilket tar all min energi..
Jag håller nu på och gör utredning, eller jag var i stan idag och igår. Där fick jag göra massa uppgifter av allt från matte till läsuppgifter osv..
Sen idag får jag reda på att jag inte har något av dyseleksi eller dyskarkyli, så jag ska göra en ny utredning den 21 mars, vilket gör att jag får vänta längre tid.
Och killen som hjälpt mig med utredningen sa att det var något fel, men han visste inte riktigt vad det var, och det gör satt jag går och ororar mig för vad det är...

Jag tror redan jag vet, men ingenting jag vill ta upp här, men ångrar verkligen  att vi inte tog tag i det här tidigare för det här tar all min kraft. Jag orkar liksom inte sitta och vänta och få svar. och det som gör mig orolig är nu har jag nationella prov som vilken elev som helst. Men liksom om jag skulle få ig på någonting av dom så sätts det på mina slutbetyg och det kan ju just vara för det vi håller på med nu alltså utredningen. ¨

Åh jag orkar fan inte. Allt känns bara så fel, jag vet att allt kommer bli bra. Men jag har det så sjukt jobbigt i skolan och just med det här att jag måste vänta och få besked och allt. Då har jag säkert hunnit gå ut skolan och jag kommer fan inte orka mer om jag får ig i något annat ämne.

Det är en sak jag ångrar att jag inte tagit tag i det här lite tidagre, typ i åttan då hade jag liksom fått nu den hjälp jag behöver och så.. :(

Känns som att allt hänger på mig just nu.. Help me?


Tuff dag, hoppas på en bättre imorgon!

Tjatja, jag är sjukt seg just nu, vill bara lägga mig och sova.
Idag har de vart en tuff dag, vakna imorse och jag svär, jag var helt död!
Men det var bara för mig att gå upp, hade nationella prov i svenska i klassrummet. Men det blev ju missufattning.
Alla kanske inte vet att jag går på studio två gånger i veckan medans resten som inte går på studion har språk. På studion jobbar jag mest med matten, och jobbar med det jag ligger efter i.
Men det jag vill komma fram till var att vi hade nationella provet och vissa satt nere på studion vilket jag inte visste. Just för att egentligen skulle inte jag gått till skolan idag, för att jag ska göra utredning för dyskarlyli, alltså när man har svårt i matte. Men det var inte förns klockan ett. Så jag går bara till skolan på morgonen!Så slipper jag missa så mycket! Men iaf så jag gjorde nationella provet i klassrummet. Alla hade 80 minuter på sig, och enligt mig var de rätt lite jjust för att vi fick ett helt häfte att jobba i och jag har ju svårare att lära mig saker och ting så det blev rätt tungt hann inte färdigt med dom två sista sidorna,men tur som det var så snacka jag med min mentor Pascal och han sa att jag fick gå till studion och göra resten. Så nu känner jag mig nöjd, hade iaf läsförståelse, man läste olika berättelser så var de massa frågor om berättelsen och sånt.. Vissa grejer fatta jag ingenting men annars gick det bra!
Resultatet får man se ;)
Men sen slänge jag i mig lunch hann typ inte äta, sen hämta sasse upp mig, så hämta vi upp mamma så åkte vi till stan där jag satt i två timmar med en kille som gav mig massa uppgifer att göra, och han snacka lite med mig om min skolgång! Det kändes bra!

Men efter denna långa dag ska jag sova, så att jag orkar upp imorgon. Godnatt

                                     Att låtsas saker och ting inte gör ont, gör dubbelt så ont 

                                                          


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Här är en bild på mig från i somras! Kanske inte ett år sen, men det var iaf förra året! :)
Har sjukt många bilder, men orkar liksom inte sitta och leta upp bilder som var för ett år sen :)


Alla varadagar är lika tråkiga och långa!

Hola! sitter och dricker te, har fett ont i magen :( Som vanligt har jag det på kvällarna, det kan vara vissa kvällar som jag inte har ont alls :( Men dom kvällarna då jag har ont asså fyfan!
Aja annars har jag pluggat lite! Blev korvstråganoff till middag, det kan vara lika bra och vetat!
resten av kvällen har jag chillat galet, snackat med lite trevligt folk!
Men nu säger jag godnatt för nu lämnar jag min data för dagen, nu ska jag lägga mig och läsa, pojken som kallades det. Började igår, och den e hemsk!
Godnatt finisar, sweet dream!

Att glömma någon man än gång älskat, är som att komma ihåg någon man aldrig träffat.


Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Haha, mitt drömbröllop. Ja det var ju ganska svår fråga, asså det är ju också upp till killen som jag gifter mig, båda ska ju vara me på det! Men jag skulle vilja gifta mig utomlands. Typ bjuda vänner och släkt dom som liksom har råd, att åka utomlands och vara typ där i en vecka. Typ västindien fett coolt!
Eller att jag och killen och om vi har barn åker utomlands själva så gifter vi oss, sen när vi kommer tillbaka, så har man värsta festen!


Helt amazing!


Det är kul när folk komenterar min blogg! KÖR BARA!

HEJSAN! Kom hem för inte längesen. Egentligen skulle jag gått hem men jag orkar verkligen inte idag, just för att det är rätt tråkigt att gå helt ensam, och jag hade skinnjacka idag, så jag höll på att frysa ihjäl!
Menmen allt  bramed er? Med mig rullar allt på, önskar bara att det vore sommarlov nu, det skulle inte sitta fel.
Men annars har dagen gått som den gått. Har haft hemkunskap bästa! Vi gjorde kakbuffe. Alla var indelade i tre eller två personer i en grupp så fick alla ett varsit recept så det blev att alla gjorde olika kakor så fick man smaka på alla! Det var fett gott! sen har dagen rullat på har haft so sen slöjd! Älskar verkligen måndagar!
På slöjden broderar vi nu, jag skulle först skriva lillebror liam <3 Men sen ville jag göra ett bra citat så det fiick bli don`r worry be happy med en smilies! Hehe :)
Nu ska jag göra bokecension, sen plugga so!
Vi hörs senare, peace!

Usch fyfan vad jag känner mig ful idag :(

 

                                                                                         jason derulos röst är för underbar!


Natti<3

Funderar på att lägga mig i sängen och läsa. Jag läste ut min andra bok. Så nu låna jag tre böcker av min moster. Ett öga rött, pojken som inte finns och pojken som kallades det.
Jag tror att jag börjar med boken pojken som kallades det. Har hört att den är hemsk!
Menmen jag säger väl godnatt.Middagen som jag gjorde var fan as god. Jag ÄLSKAR  att laga mat!




                                                                                            Soft låt!

Bättre söndag kan det inte bli! :D

 Hejsan, sittter hemma och tchillar. Har precis gjort färdigt no läxan. Gjorde en egen labbrapport. Skulle lämnat in hela läxan i fredags, men smart som man är glömde jag den hemma :/ Men bättre sent än aldrig!
Var ju somsagt hemma hos min moster. Vi grilla korv, åt muffins och var där en stund. Kom hem runt fyra. Nu ska jag ner och göra middag. Jag ska göra tickamasala eller vad det heter. Men det är iallafall något indisk mat med kycklig och ris det är as gott! Önska mig lycka till peace.


Your love is my drug 

                                                               


Till mina kusiner

Nu har jag fixat färdigt mig, nu ska vi åka. Vi har vart ute på isen hela morgonen, fett nice, vi gick och solen sken as skönt!!
Men nu skriker mami ¨på mig vi hörs när jag kommit hem. Puss

Dagens facelook ;)

 


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


                                Jag hade tänkt att ta en bild från när jag kofirmerade mig när vi var i åre, men jag hitta ingen bra bild. Så i slutet på 8an var vi i rörvattnet. Vi åkte först tåg i 7 timmar sen åkte vi tåg i två timmar.
Vi var där i tre nätter. Det var kul till en början, men sen ville man bara hem. Men det kommer ändå att vara ett bra minne!


Söndag

Hellu! Jag vaknar så jävla tidigt på helger fattar inte varför. Aja jag är iallafall pigg.
Idag är det söndag och  planerna är att åka till mina kusiner.
Min moster och än av min kusin fyllde år för inte så länge sen, men då åkte jag till min pappa och min mamma och resten skulle åkt dit då, men min mamma vart sjuk så vi ska åka dit och vara där :)
Sen ska jag också plugga, jag orkade inte plugga igår, dels för att jag hade så jävla ont i huvudet och för att det var liksom lördag, nån dag måste man ju få lite ledigt, hehe.
Men jag skriver lite senare pussar.

 Tova, jag och Maria, i tisdags på danskvällen! Fina tjejer :)


Godnatt people

Just nu ligger jag i sängen, orkar inte ha ögonen öppna, så¨snart ska jag sova och drömma om min drömkille!;)
Har inte hänt mycket denna kväll\dag har vart rätt skön dag, för att jag har haft sjukt ont i huvudet, men nu är det mycket bättre. Har läst ut min bok, så jälva bra bok, förutom att det liksom hände inte så mycket den var rätt det seg. Men "som jag vill vara" boken rekomenderar jag starkt!
Mer har jag inte att säga, godnatt. Peace and love♥

 

                                                                


Myslördag<3

Shaaaa, idag har inte hänt mycket, har följt med mamma och handlat, läst, sovit, duschat, dunkat musik  gjort middag blev tacos fett GOTT! Åt nyss så nu är jag typ as mätt!
Har väl vart en skön dag idag, förutom att jag har haft as ont i huvet hela dagen och har frysit och allt!
Men annars har det väl vart en mysig dag, vilket jag hoppas att det fortsätter!
Senare ska vi kolla på melodifestivalen och ha myskväll. Paulina och Micke är här också så det e nice!

varje  gång jag ser ditt namn, tar jag ett extra andetag för att hålla mina tårar inne. Varje gång är varje dag. Jag önskar att du skulle kunna se mig, se hur du har förstört mig. Hur du har krossat mig totalt, att jag inte kan leva normalt efter du lämnat mig. Att jag bli sjuk i huvudet efter alla tankar som som rullar tusen varv mer än vad dom ska!



köpt igår

Det här fick jag med mig hem igår. Naglack från hm, vit kajal hm, piercing punktshop läppglans hm, mascara hm.!
JUSTE glömde mitt läppglans, aja det är iaf ljusrosa köpt från hm :)
                                    
                                   
            Jag måla först det lila naglacket,  sen tog jag rosa grafitinaglack! Det vart balla färger

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag har alltid någonting jag oroar mig för, som jag kan tänka på en hel dag.
Dels så ororar jag mig för gymnasium, eftersom jag har rätt jobbigt i skolan och försöker göra mitt bästa, jag vill kunna gå ut med gokänt i alla ämnen, just det kan jag oroa mig för, tänk om jag inte kommer in på något gymnasium, hur kommer min framtid se ut, kommer jag ha jobb, kommer jag kunna bo nånstanns, kommer jag ha pengar. Det kan jag oroa mig för, men innerst inne vet jag att allt kommer ändå att bli bra! Det ända som krävs är att jag gör mitt bästa!
Det är väl just såna tankar jag kan börja tänka på,vilket är väldigt jobbigt, men jag ska ändå försöka se allt från ljusa sidan liksom, alla har inte lätt för allting, men somsagt. Man kan allt bara man vill



why can`t i just be the person that i want to be?


Lördag

Godmorgon!
Vakna för en stund sen, har läst ur min bok, asså den är så jälva bra!
Idag vet jag inte vad som händer, ingenting planerat.
Min syster och hennes kille ska komma hit lite senare och så. Men under dagen vet jag inte, kanske bara stannar hemma och pluggar lite och så!
Men jag ska ner och äta frukost nu, vi hörs när min dag är planerad ;)


Jag igår, testa tröjan inne på jc i like it!


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Det här är vad jag har på mig idag. Jeansen från hm. Tröjan från bikbok! Skor stadium halsduk lindex, armband hm ;)

barlesque

Hejsan, kom nyss hem från stan!
Har haft en jätte mysig dag, först var jag hela dagen i skolan, sluta 15.40 som vanligt-.- Sen åkte jag och Maria in mot stan, jag köpte ett naglack,navelpiercing, en vit kajal, mascara och läppglans! :)
Jag tar bilder imorgon!
Sen åt vi världens godaste kinamat, sen börja filmen vid 18.10. Asså filmen vaaar GRRRRYYYM! Den filmen rekomenderar jag att alla borde se!
Filmen var två timmar lång, annars vid vissa filmer brukar jag inte kunna sitta sitta stilla efter en timme, men jag lovar er jag satt med ögonen som en uggla och kom in i en helt annan värld,så bra var den!
Sen efter åkte jag och och Maria och sola, eller jag sola bara. Jag sola i en kvart kände bara för att dra och bli lite brunn! Sen hämta hennes pappa oss i värmdö markand så nu är jag hemma.Somsagt jag och Maria har alltid lika kul när vi hittar på saker! :D Maria ska skicka bilder från dagen!
Sen ska jag sova :) Så jag säger godnatt nu!
Peace and love♥

 Christina augilera är ju med, hon är bara fööör tung!

                                                                         Låten e från filmen. Asså herregud hon har sjukt fin röst och shit asså hon e fan för bra för att vara sann!


Fredag imorgon yey!

Nu ska jag ner och göra te, har faktiskt vart en mysig kväll! Har pluggat duschat och hunnit med saker!
Ska lägga mig och läsa hehe! Jag somnar alltid fett sent när jag läser, för jag kan inte släppa boken!
Men imorgon är det fredag, fett sooft! Jag ska på bio med Maria :) Vi ska åka direkt efter vi har slutat kanske köper ngt  i stan! Filmen vi ska se heter Burelque med christina augilera den verkar as bra!
Sen efter ska vi väl kanske dra till brunnen eller ngt vi får se :) Men jag kanske hör av mig imorgon på morgonen annars hörs vi när jag kommt hem imorgon kväll! Ha det bra♥


 


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

som ni kanske redan förstått, har jag två bästavänner, som jag snackar med om precis allt, dom kan läsa av mig rakt av!
Dom har gjort allt för mig och det är jag grymt tacksam för, jag hade inte kommit såhär långt i livet om jag inte hade haft dom!

Ebba och Maria, Maria lärde jag känna när jag böt skola till brunn i tvåan. Sen dess har vi alltid haft lika kul tillsammans, vi har skrattat,gråtit,bråkat och gott igenom mycket tillsammans!

Maria är en tjej som alltid får mig på bra humör hon får mig alltid lika glad, hon hjälper mig med allt! Hon är helt klart mitt solsken!Jag älskar dig Maria och finns för dig!♥

Ebba och jag lärde känna varann när jag flytta till brunn, jag hade precis börjat tvåan. Vi bodde grannar sen dess har  vi alltid varit riktigt tajta. Vi har sjukt mycket bra minnen tillsammans. Ebba är som en tvilling för mig!
Jag älskar dig Ebba även fast vi inte har lika mycket kontakt som förut kommer jag alltid älska dig lika mycket. Jag saknar dig och finns för dig♥

Jag och Maria, på danskvällen i tisdags!


Jag och Ebba för inte länge sen. Det var innan jul :)


Skönt torsdag är över, nu är det bara långa fredagen kvar..

Hellu, har precis ätit med, blev pasta med skinksås fett gott ;) Förutom att mamma ALLTID gör pasta och jag driver inte..
Men det var gott faktiskt!  dagen har rullat på i skolan helt okej, förutom att jag har vart rätt seg idag, och vill att det ska vara fredag, fast vem vill inte liksom. Men äntligen imorgon är det helg! :D
Ska snart ta ett bad, annars har jag bara pluggat, vilket jag ska fortsätta med!
Sen ska jag läsa också hehe min bok är grym!

Men jag hör av mig innan jag dejtar sängen puss mina katter!

 


Ont i magen

Buhu, jag har cpe ont i min mage :( Har det varje kväll, har också kollat upp det, men dom säger att det inte är något, men fattar fan inte vad det kan vara :(
Snart ska jag till doktorn igen, för det måste ju seriöst vara något fel på min mage..
Aja annars leker livet, har pluggat på som bara den, jag är riktigt stolt! Nu ska jag lägga mig och läsa, loveit! Jag låna ju en bok i måndags "tio saker jag hatar med mig själv" den var inte bra, Maria tyckte iof den var bra, men inte jag! Fattade inte ett piss!Jag låna iallafall en ny bok idag, verkar skit bra, den heter " som jag vill vara"

Mamma gjorde världens godaste middag hon gjorde minestrasoppa, den är italiensk asså jag lovar det finns inget bättre, eller jo det gör det kinamat, men aa den här soppan är fan grymt goood!

Men nu ska jag börja fixa mig för sängen haha fan vad tidigt nej men jag ska chilla vid datan än stund. Nathalie har precis lagt upp alla bilder från danskvällen igår, men jag lägger upp dom imorgon ist för hon är inte färdig med alla än!
Men godnatt finisar!


såhär såg iaf jag ut igårkväll :)
Maria står brevid mig men jag tog bort henne, men imorgon får ni se alla :D


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Hm, det är väl att när jag kommer hem och borde plugga, så loggar jag in på facebook sen fastnar jag där!
Försöker verkligen men jag brukar alltid vilja logga in för att kolla om jag har fått några händelser osv. Plus att jag byter profilbild 24\7 haha jag är en facebooknörd! Eller rättaresagt jag är datanörd!
Nått mer, aa typ att jag alltid sitter och tar sönder mina läppar haha jag måste alltid pilla på mina läppar när jag bara sitter, då börjar jag blöda och allt haha :/
Haha man har ju sina dåliga vanor ibland!


Känns som att det är torsdag idag:(

Hejsanhejsan! Är fett trött idag, men faaan vad kul jag hade igår!
Jag, Nathalie och Maria fixade ju oss hemma hos Maria sen hann vi inte äta middag för att vi fixa oss för länge. Men vi dansa hela kvällen, hade sjukt kul!
Kom hem runt tio eller något då jag åt, sen hade jag rätt svårt att somna, så det blev rätt sent igår, men det var värt iaf!
Idag har det vart fett seg dag, har vart skittrött och så Menmen sluta runt 14.50 jag ville inte gå idag, dels för att jag glömde mina lurar hemma så det blir det lite tråkigt att gå helt ensam :( Sen har jag så jävla ont i kroppen från igår!ska ta fram plugget och plugga!!
Bilder kanske kommer senare från igår, Nathalie har dom, hon ska försöka skicka dom idag :)

Såhär ser man ut idag, har fortfarande min jävla sugigamobil fattar inte när mamma ska fixa kameran :(

 


yeaah nu blire danskväll med alla nior från värmdö. taggad? Ojaaa :D

HEJHEJHEJtja! :D
Sitter hos Maria just nu, med Nathalie, vi sluta runt två dagen har rullat på i skolan, men har verkligen inte vart på humör på att jobba idag, har mest suttit och pratat bort lektionen, inte bra!
Men på idrotten ägde jag!
Aa vi ska väl snart äta middag, sen ska vi börja fixa oss, vi ska till hemmesta och dansa ikväll, vi ska vara där runt halv sju, så vi ska duscha och fixa oss här! Alla nior från hela värmdö kommer vara där, och fattar inte hur mycket folk det kommer vara? Men det kommer blir fett kul faktsikt!
Men jag vet faktiskt inte om jag hör av mig idag, just för att jag kommer hem så sent, och jag lär somna precis när jag kommer hem!
Men annars hörs vi imorgon!
Ha det bra männsikor!

yeah sårhär ser man ut idag :)


                                                           Lååååten loveit!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle för det första SHOPPA,SHOPPA OCH SHOPPA! Det är nog det första, att köpa massor av olika parfymer, en helt ny garderob med fullt av nya kläder, skor, smink aa you name it! Det skulle vara en dröm!
Sen skulle  jag faktsikt spara resten, kanske bjuda lite till vänner och familj!
Sen vill man ju resa också så skulle lätt bjuda en vän, och resa utomlands! :D
Aa det är det jag skulle göra om jag vann en miljon hahha!

I love money!