Got your hands on her,but your eyes on me.

 
 
Shuu ligger i sängen och myser har helt sjukt ont i min handled vad jag gjort vet jag inte.. Men de gör as ont :(
IAf min dag har varit toppen var heeelt död imorse men sen under dagen börja jag piggna till hade frisör hela dagen sluta fem drog hem åt och har bara legat och softat ska försöka sova så att jag är pigg imorgon hatar att vara trött asså.. MEn imorgon har jag ändå rätt kort dag se de är skööönt :)
 
 

Sometimes you just gotta be your own hero and save your own little heart. Because sometimes,the People you can't imagine living without,can actually live without you.

Drog ut med vevve vi gick i typ en timme va meningen att jag skulle gå hem men vågade inte då de vart kolsvart tog bussen hem och gick hem eftersom jag bor mitt i skogen och hörde nått vid träden så kuta jag hem fick lite småttpanik asså, sjukt att man kan bli så rädd bara för att de är mörkt inte så att man är rädd på dagen eller iaf inte jag..
Men iaf åt världens godaste middag och ligger nu i sängen och funderar på att sova då jag har frisör hela dagen imorn och slutar fem.. Så jag avrundar här och säger gooodnatt.
 

sunday

Heeey, ligger i sängen och bara tar det lungt, helt sjukt hur död jag var igår somna halv åtta typ vakna upp lite då och då men annars sov jag så jävla skönt. Vakna upp runt halv tio åt frukost drog sedan till stan med min syster och grannen vi gick runt kolla i affärer åt lunch och bara softa. kom hem för inte så längesen har fixat naglarna och sånt ska nog ut på en prommis snart.
Helt klart de godaste jag ätit på länge!
 

Sometimes giving someone a second chance is like giving them an extra bullet for there gun,because they missed you the first time.

Shuuulululu, ligger i sängen och myser med massa tända ljus och ska sätta på nån bra film sen ska jag sova jag måste sova ut.
Igår var de skola som vanligt drog sen hem sov en stund och sen börja jag fixa mig drog sen till flempan med vvevve vi mötte upp johanna,felicia och emelie vi drack lite sen var de lokal fest helt okej kväll faktiskt. kom hem vid ett idag och somna till fyra då jag inte fick mycket sömn inatt.  sen har jag ätit skitgod middag och bara chillat. Ändå en rätt så mysig lördag om jag ska vara ärlig.
 

torsdag

Hejhej, ligger i sängen och myser och taggar till fredag. Ska bli såå skönt!
Ska snart sova jag är sjukttrött sluta halv ett idag drog och hjälpte min kära mormor med lite grejs kom hem tog en powerwalk duschat och sånt och nu ligger jag i sängen och ska faktiskt ta och sova. Fest imorgon så vill vara pigg och glad. Men vi höres imorgon natti.
 

Såå jävla grym!

 

yeaaa

Helluu ligger i sängen har precis ätit kesella med frukt och ska nu ner och göra te.
IDag har min dag varit as bra faktiskt, hade g2 dagen så alla delades in i olika grupper från hela skolan och gick runt och gjorde olika stationer. Drog till stan sen mötte vevve vi fixa mitt gymkort men ska tillbaka nästa vecka och betala allt sen ska jag börja kötta. vi drog hem till mig drack te och bara softa snacka och lyssna på musik sen drog jag på en halv timmes promenad och har gjort massa rump och magövningar här hemma helt sjukt att jag känner att jag har träningsverk i benen och rumpan redan då ska vi inte snacka om imorgon. Ne nu ska jag bädda ner mig i sängen:)
 
 

dags o ta tag i kroppen nu ska jag kööötta!!

Hellluu, ligger i sängen och tar de lungt. Idag var jag i skolan drog sen till stan va med jocelyn en stund och köpte en ny jacka oxå de börjar bli jävligt kallt ute. Men iaf har typ haft fetaste ångesten hela dagen pga att alla säga att jag gått upp i vikt så imorgon ska jag fixa gymkort jag ska börja träna vill inte gå ner i vikt men eftersom jag äter helt sjukt mycket så måste jag börja träna dags att kötta känner mig så jävla taggad, eftersom jag oxå har rätt chilldagar och inte mycket plugg så kommer jag kunna satsa hårt men jag börjar lungt sen får jag se hur jag kommer fortsätta träna men ska iaf sätta igång hårt för jag själv mår så jävla mycket bättre när jag tränar.. 
 

sovmorgon bästa jag vet

Shuu, ligger i sängen och dricker oboy ska snart sussa.
Idag har de varit en bra dag faktiskt, frisör hela dagen färgade sanams hår gick super bra sen klippte vi herrklippning på dockor fick även mina toppar klippta de är sjukt vad de va slitet men jag trivs mer i kort på ett sätt faktsikt.
jaja sluta fem drog till stan med Lydia vi åt våran kina mat satt o snacka om allt kom hem rätt sent. Imorgon börjar jag typ halv ett, har egentligen frisör med ettorna på morgonen men dom har frilufsdag sååå jag får sovmorgon vilket är toppen då jag inte fått bra sömn i helgen. så därför ska jag sova nu så kan jag sova ut. Puuuss
 

partyhelg

Shoo, ligger i sängen är heeelt off idag asså. Men så jävla nice helg.
I onsdags var jag på praktiken. torsdag kort dag i skollan drog sedan till felcias skola vi chilla drog hem till henne gjorde pannkakor sen sov jag där i fredags var vi i hennes kompis skola en stund sen drog jag hem fixa mig drog till flemingsberg med vevve och felicia vi drack där kom hem fyra typ igår va vi i tumba med min familj och släkt och fira chilesnationaldag drog sedan på chillkrök i hökarängen drog sedan vidarre till en fest i hammarbyhöjden kom hem vid sex idag har vi bara chillat hos nåra kompisar gjorde mat kolla på skräckfilm och tog de lungt kom hem för inte så längesen, och ska snart lägga huvudet under kudden och sova, imorgon ny vecka!
 

tisdag vill haaa helg

Shoo vänner och ovänner. Ligger i sängen och dunkar massa bra ny musik. SKa snart sova då jag varit så jävla död idag helt sjukt, alltid när jag festar på helgerna är jag skitrött hela veckorna.. Men de är värt de för kul har jag :D
IAF efter skolan drog jag till mormor chilla med henne sen mötte jag min syster vi åkte till nacka en stund kom hem ätit och bara myst i sängen, hösten börjar närma sig skönt men inte med de här jävla regnet..
Men ska ej klaga. Vill ha helg nu meeen puss.
 
 

godnatttt.


hösten närmar sig

Hej människor. ligger i sängen har precis ätit middag. Idag sov jag ut somna vid typ halv tio och vakna halv elva då har man ändå sovit ut, fixa mig och drog till felcia vi va barnvakt till hennes syster son och sen drog vi hem till henne åt massa gott måla naglarna snacka och bara tog de lungt. Kom hem typ nyss. Ska snart sussa då jag ska upp i tidigt och kriga mig igenom skolan. PUUuuss

flippich

Shoo va ett tag sen jag skrev, kan berätta lite kortfattat om mina dagar. I onsdags va de praktik första gången på salongen de va skitnice hade as kul, torsdag och fredag vanliga skoldagar på fredagen va jag med jocelyn en stund sen drog jag och vevve på chillkrök i flemingsberg de va chill drack inte mycket plus att jag somna tidigt så de var skönt.
Igår var jag me felicia laura och vevve på kvällen vi va på fest i midsommarkransen de va chill hade sjukt kul. Idag har jag bara vart med felicia hos henne vi åt kolla på film och chilla kom hem vid fem har inte hänt mycket men vi alla somna vid sju typ o vakna nio så jag har varit heeeelt död. Men imorgon kan jag sova ut då jag är ledig. Nu ska jag kolla på film,pussar.
 

beeey

Fattar inte ens varför jag sitter här och skriver hur jag ens pallar lägga ner tid på människor som inte ens bryr sig ett piss om mig. Så jävla trött på folks äckliga beteende visst ingen är perfekt alla gör misstag men de är fan nått man ska lära sig utifrån. Jag säger inte heller att jag är perfekt jag har gjort så jävla mycket fel svikit men bett om förlåtelse och försökt ändra på mig till något bättre. Jag vet själv när jag gjort fel ber jag om förlåtelse står jag oxå för det och gör inte om samma skit igen. En vän som tydligen står dig nära ska inte behöva komma med massa äckliga andledningar för att inte kunna vara med dig säg sanningen så blir det enklare för dig själv. Varför ens ljuga och hitta på massa bullshit. De finns en gräns och här är min. Jag står hellre ensam kvar. Jag har dom ja behöver som ger mig bra energi. Nu vänder jag min rygg för nu har jag gett allt jag kan ge och det måste vara två personer som kämpar för att en vänksap ska hålla.
 

same shit different day

Tjäna ligger i sängen ska snart sova, sjukt hur tidigt jag sover, inatt sov jag nio timmar ändå är jag heeelt död asså.
Sjukt aja. Dagen var bra sluta tidigt så träffa vevve vi tog en lång prommis och bara snacka om allt och inget. Kom hem vid fem åt och sen har jag bara tagit det lungt.
Imorgon är de praktik som gäller första dagen får se hur det går, men jag ställer mig in på att det ska gå bra :D
Vi höres imorgon puussar
 

good day

heeye, ligger i sängen och snackar på skype ska snart sussa. Idag har det faktiskt varit en bra dag frisör hela dagen färga en tjejs hår som gick i ettan gick super bra sen hade vi lektion med treorna då vi alla fick en docka och fick göra egna frisyrer så vann två hårprodukter mousse plus torrshampoo båda luktar as gotttttt!
Iaf hade skolfoto oxå idag!
Men min dag har varit supper. puuuss
 

yeeaah

Shuu, kom hem nyss efter ha varit hos pappa åt lunch där sen drog vi till vårberg och kolla när han spela match 13-0 min king! Han är bäst.
IAf i fredags var jag i skolan sltua skit tidigt då jag drog till jocelyns skola va där sen drog vi hem till henne åt middag och fixa oss sen drog vi på chillkrök i flemingsberg sjukt kul hade deckade klockan fem typ vakna tio av att folk låg och snacka drog till donken åt kom hem igår gick till brunn och tillbaka med syster vi köpte lite gott kom hem somna åt middag och somna sen för natten var helt sjukt trött. Ska nu ta och fixa lite saker inför skoldagen imorgon.
 

bästa på länge-

 
 

shooo

Shuuu skrev aldrig igår men orkar heller inte berätta om gårdagen var i skolan och sånt shit idag samma sak. Hade matte och sen fikade vi med klassen för vår mentor fyllde år så hon bjöd på lite gottis! Sen drog jag till Nacka med Sofia, Alma, nathalie, och rebecca kolla praktikplats vilket jag oxå hitta sååå skönt. Min dag har varit super bra faktiskt. kom hem åt som en gris och ligger nu i min säng helt utlsagen börjar 10.50 imorgon och slutar 11.50 vilket är jäääkligt soft. Puss på er.

 
 

älskaaaa

 

nya tag vi kommer klara de här min finaste favvo tjej

Heelooo en dag i skolan hade frisör med ettorna och kändes sjukt bra känns som att jag kommer digga de här när jag nu kommer satsa hårt. Då de bara är det och matte jag läser.
Iaf Melinda ska gå om vilket är såååå tråkigt. Min tjej. Hon ska gå barn och fritid men som tur har jag henne i skolan så vi får hänga på raster och luncher så kan jag flippich med henne.
Men iaf satt med henne i skolan då hon skulle ha möte sen har jag bara vart hemma åt världens godaste middag och suttit och hängt på skype ett tag.
 

bättre dag imorgon

Heey vänner och ovänner. Ligger i sängen och myser. Inte bästa dagen idag då skolan är riktigt tråkig utan min Melinda inte samma utan henne,då hon varit sjuk idag :( lång dag men jag gjorde ändå det bästa av situationen.
Åkte hem direkt efter skolan sluta fem sen dess har jag bara tagit det lungt. Allt är lite upp och ner känns det som, det är nått som inte är som det ska vara vad vet jag inte och jag hatar att inte veta. Men ska sova och hoppas på att min dag blir bättre vilket den kommer bli!!
 

love life

Hoola sitter och äter middag. Finns fan inget bättre än mat fan.
Iaf i torsdags drog jag till mormor hjälpte henne oh städa och umgicks med henne en stund sen mötte jag Melinda vi drog till stan chilla vi åt även på kina buffe sen drog vi hem till henne där vi gick prommis i en timme och snacka om allt chilla hela kvällen sen i fredags var vi på museum med klassen i djurgården så de var chill slutade efter det jag och melinda drog hem till mig åt middag och fixade oss sen drog vi till rålis jag vevve och melinda vi förade i rålis och sen drog vi på hemmafest i blåsut gaaalen kväll haha!! somna klockan sju. Igår var jag med lydia vi softa bara åt och snacka idag har jag vart me syster drog till stan och vi fika lite på expresso house skitmys nu ska jag bara ta de lungt sova tidigt så jag är pigg till skolan imorgon frisör hela dagen!