Nu taggar jag och ellinor till BOTKYRKA ;)

yess nu är jag färdig fixad ;) Ska bara borsta tänderna sen dra mig till bussen. Hoppas ni alla får en bra valborg,för det kommer jag ha lallaala! Peace out!
Såhär ser man ut idag, as dålig bild. Men ni får mer blider imorgon :)

Let Me Love You ( reggaeton Remix )


Vaaaalborg :D

Tjatja, gaaah vad jag vakna tidigt! Men det blir så jag är van att vakna tidigt till skolan. Aja somna vid tolv igår var så himla trött efter en så rolig dag. Jag, Paulina och Ellinor ska typ börja dansa zamba ska bli riktigt kul faktiskt, vi ska åka till Mölnvik nästa vecka och träna på i en vecka och om vi vill börja får man bara köpa kort :) Åh längtar!
Idag iaf är det valborg, jag och Ellinor ska hem till min pappa, först ska vi grillla tror jag, eller de är vad jag hört sen tar vi dagen som den kommer ;) Vi ska iaf göra dagen gryyym!
Ska ta en buss som går vi tolv så jag kan chilla ett tag ska fixa mig lite senare och fixa allt som ska fixas ;)
Men vi höres!
:
Damn, gamla tider. Jag och Ellinor i åttan. Peem stog för Paulina, Ellinor, Evelinn och Maria. Haha :)

Bästa dageeeeen! Lovelovelove

Neeeej detta suger ååh jag hade skrivit värsta texten så råkar jag radera hela skiten åhå!!!
Aja skriver lite kort om min dag hade temadag dansa zumba så fuckat kuuuuul! Åh vill börja dansa igen, vi dansa alla latinskadanser och jag svettades som en griiis! men hade gyrymt kul, sluta klockan ett drog till nacka en snabbis sen vidare till stan gick runt där med Ellinor vi åt pastasallad på sandys godaste! Gick runt köpte lite grejer visar bilder :)
Sen mötte vi husse gick runt med han, jag och ELlinor åkte hem vid sju sen gick vi från brunn hem till mig sen lämna jag henne vi bussen, och kom hem för en stund sedan, ska chilla ett tag lyssna på musik chatta lite sen soooova! Är trött! Men hööörs :)
Vita tygskor love till dom :)
Nagelack! Färgen döööödar älskar rosa!
Och en till sån här bh eller vad man ska säga att det är, köpte en förra veckan fast en blå, love them! :D
Det var allt !

Fredag helt amazing <3

Woho fredag och jag är på bästa humöret sitter och lyssnar på världens bästa låt på mtv! och har fixat mig ;)
Idag är det temdag vi ska typ dansa zumba på morgonen, haha kommer bli kul faktiskt! Sen vet jag inte vad som händer vi slutar iaf klockan ett då ska jag till stan.. Igen. Nejdå älskar att vara i stan :)
JUSTE  Paulina fyller år idag, grattis PAULINA den fina. Alltså inte min syster utan min kompis.!
Men nu ska jag äta frukost peace out ;)
yeah såhär ser jag ut idag ;)

Gabriel Antonio-I Wanna Be The One


Grym dag :)

Godkväll mamacitas. Idag har jag varit riktigt trött kan jag säga er, men har ändå haft en sköndag sluta halv fyra men kontsigt nog älskar jag torsdagar, kanske för att vi har rätt tchill lektioner det gillar vi!
Däremot höll jag på att somna på no lektionen vi kolla på film och jag tror aldrig att jag varit så trött på länge, haha kunde knappt ha ögonen öppna. Men som tur är så är våren här, helt underbart!
Aja efter skolan drog jag och Ellinor till stan skulle se om min älskade bikini fanns men nej det gjorde den inte, besviken :( Aja kommer nog hitta många fina bikinis i Spanien :)
Men vi åkte hem direkt efter att ha kollat runt på alla bikbok! kom hem åt satte mig med min novell är fortfarande ej klar buhu men får försöka skicka in den under helgen! Och jag som skulle bli klar idag, men helt seriöst har tappat greppet i skolan åh orkar verkligen inte, men skitsamma jag ska ge gärnet nu och se framåt!
Sitter och dricker te och ska nog lägga mig strax kanske läser en stund, men då blir det att jag är vaken alldeles för länge, menmen skitsamma! Får se hur jag gör! Hörs
Bilden tagen imorse haha störd :)
When a girl is jealous, she´s also afraid. Afraid of not being good enough.

Jennifer Lopez - Waiting For Tonight. Har alltid älskat låten helt underbar!


Torsdag redan, soft!

Godmorgon, åh älskar vädret helt underbart att vakna av att solen lyser in i rummet, bästa!
Idag är det torsdag redan, skönt! Har en vanlig skoldag slutar halv fyra, planerna är att åka in en snabbis till stan och bara lämna in min bikini. Sen efter ska jag göra färdigt min NOVELL! Annars tar jag dagen som den kommer, ha en bra dag, peace!

Chris Brown & Benny Benassi - Beautiful People


Ge mig nuuuuu!

Omg tror jag döööör, den här bikinin ska bli min jag  e käääär!

Bild från idag ;)

Ville bara säga godnatt, är skitrött, har skrivit halva novellen på datan resten gör jag imorgon, har ändrat massa grejer oxå åh vill bara bli färdig!
Aja ville bara säga natti!
I may forget what you said, but i will never forget how you made me feel.


Bra dag med bra väder :)

Hejsan, kom hem för en stund sen, ska göra färdigt min novell idag på datan. Idag har det vart en riktigt bra dag, vakna på bra humör love it! Lektionerna rulla på efter skolan gick jag och Paulina hem till Ellinor, vi satt ute och sola en stund, och lyssna på musik och bara snacka :) Sen drog jag mig hemåt jag gick från brunn faktiskt :)
Tror att jag ska börja gå hem efter skolan ist, om jag joggar när jag kommer hem sen efter ska jag börja plugga orkar jag fan inte att plugga. Men ska sätta igång nu sen blire middag.
Hörs!
The wave 2011♥
Låten påminner verkligen om thewave. Har aldrig dansat så mkt!

Give me everything tonight

Sitter och lyssnar på musik och tänker på massa olika grejer, har känt mig på konstigt humör sen iförrigår, fattar inte vad som händer, jag är inte ledsen eller så, utan det är bara något som känns fel. Aja imorgon skola, känns inte jobbigt alls, skönt att komma tillbaka på ett sätt faktiskt även hur mycket jag behöver komma iväg en stund, men nu är det bara ge gärnet somsagt en månad kvar sen är jag i paradiset, i can`t wait.
Imorgon efter skolan är inget planerat antar att jag ska hem plugga, och jogga, har ej pallat jogga på lovet, men känner att jag ska sätta igång med det imorgon, känner mig på bättre humör då. Aja ska sitta vid datan en stund, sen blire sova! Natti!
Den ända saken man kan ångra i livet, är chansen man inte tog..

Vill färga håååååret!

Vill ha hennes hårfärg kanske lite  mer slingor i, ååh! Har messat min faster ska fråga om hon kan fixa :)

Soooola

Sitter och äter nudlar tjockis haha, nej men var as sugen på nudlar, har pluggat so och legat och solat ute, ska fortsätta med det efter att jag fått i mig lite mat :)
Lägger upp bild på mig i min nya bikini :)
Det är ju inte lika varmt idag, men när man ligger i solen och bara kopplar av blir det varmare!
Love it!

Studiedag soft!

hellu snyggisar :) Ligger i sängen vakna av att min brorsas kompis plinga på dörren vid halv tio -.- Aja så jag gick upp. Ska äta frukost sen börja plugga ska nog lägga mig ute i solen och steka lite medans jag pluggar med musik :)
Men vi hööörs :)


Här var man ju iaf riktigt brun sommaren 10


Grym helg i Tumba jao haha!

Shooo alla! Sitter här hemma med ansiktsmask och målar naglarna eller nu låter ja det torka ska göra franksmanikyr :)
Är jätteseg idag faktiskt. Har iaf haft en grym helg, jag och Ellinor åkte ju till papi i lördags där vi grilla med hela släkten as nice :D Sen senare på kvällen kom alla hem till oss och vi satt och snacka i rummet och sånt, sen igår var det ju menningen att vi skulle hem men palla ej åka till tråkiga Ingarö så vi stanna kvar, vi åkte till Sofias mormor och åt mat och chilla sen var vi hemma var ute en stund sen satt jag och Ellinor och snacka i luren med olika folk och kolla på tv och tog det tchill sen idag åkte vi bara med till Hallunda en stund min pappa spela match, men vi var bara där en halv timme och kom hem för ett tag sen, ska bara ta det lugnt idag bara chilla plugga, och lägga mig rätt tidigt är grymt trött men har haft en riktigt bra helg! :D
Jag i fredags :)
Helgens låååååt! Looove it!

Dagens :)

nytt vitt linne och bhn under, sen peace byxor ;)
Låten dödar, åhååå fuck vad jag älskar den för underbar!

påskafton <3

Fan vad tidigt jag vaknar!? :O Bara för att solen lyser in i mitt rum, men det är väl lika bra att gå upp det är skönt att ha en hel dag framför sig!
Igårkväll hade vi mysigt var där sen fyra då vi satt ute på altanen och bara snacka och hade trevligt :)
sen vid elva kom vi hem, då snacka ja i luren en stund, sen somna jag, men det är så jobbigt för jag sover  alltid på höger sida där jag nyss tagit hål och det gör sjukt ont! Menmen lär väl gå över snart hoppas jag haha :)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen packa lite kläder för att sedan dra mig till Tumba med Ellinor där vi ska grilla med familjen typ, det är min påskafton slänger in en bild sen på hur jag ser ut sen!
jag och syster yster <3
Jag och fina kusin Linnea <3
'
Bästa gammelmormor och kusinen Elvis <3
Elvis och me <3
Elvis och mamma <3

Påskmiddag

Har precis ätit middag, jättegott har fått fyra påskägg med godis plus naglack ansiktsmask och ett jättefint armband :)
Har vart här och gått runt med Elvis åhå söta bebis, nu ska jag fortsätta umgås, vi ska ta taxi hem senare :)
Vi hörs imorgon alla kycklingar :)



             Jag idag hos min kusin med hennes kamera !


Glad påååååsk!

Hejsan solstrålar, har precis duchat och fixat mig fin och fräääch ska nämligen till mina kusiner på påskmiddag och så :) Ska bli mysigt! Idag har jag bara vart hemma, vakna runt nio åt frukost chilla gick ut och sola har faktiskt fått fäääärg yeah :D
Annars ville jag bara önska er en början på glad påsk ;)
Dageeens ;)

Inte världens bästa foton men är jättenöjd!

Magtröja, skitfint med jeansshorts eller ljusa jeans!
Vitt linne lite stort
Under det vita linnet ska man ha den bhn eller vad det heter! Ska köpa flera färger skiiiitsnygga till sommaren!
Skit fin tröja älskar den lite kort vid magen också, snygg när man är riktigt brun, den har knappar vid ryggen oxå loveit!!
Coola örhengen, conversen är så mig, haha älskar ju det!!!
Mitt nya hååål där uppe wihooo :D

Stanstanstan hela veckan i like it!

Hello my redaers! Allt bra? Med mig är det as bra förutom att nu har jag börjat hosta fett mkt :( Aja, annars är det bra, igår var jag i stan, jag köpte tre tröjor en bh eller asså det är en slags bh visar bilder senare :) köpte två örhengen och ett läppglans jag är faktiskt super nöjd!
Iaf jag och Ellinor åt lucnh på sandys vi dela på en pasta sallad as gott sen åkte vi mot Gustavsberg mötte Maria åt kebab sen mot Maria Ellinor slagga också över as nice, vi satt framför datan garva ihjäl oss somna halv fyra vakna halv tio, fixa mig drog mot bussen med Ellinor, Maria hoppa av i brunn för att hämta sina koss lurar som hon glömt hos Ellinor och jag och Ellinor fortsatte in mot stan tog hål i örat där uppe skitifint! Visar bilder sen :)
Men sen gick vi runt i stan idag, träffa Husse åt glass och bara chilla, nu sitter jag med Paulina och Linnea och lyssnar på musik snart ska vi äta middag, det blir grillat, MUUUUMS höörs
Min chris brown <3333333333333333

Ont i halsen

Godmorgon sötisar! Har inte sovit så bra låg och snacka i luren igår till halv ett sen somna jag, vakna vid fem av att jag hade sjuuukt ont i halsen försökte somna om, men gick ej så bra, gick upp vid nio tog en varm dusch och nu sitter jag och dricker ett stort glas te med honung.. Hoppas att jag ej blir sjuk :(
Idag ska jag iaflla in till Stan me  Ellinor jag ska köpa kläder whio som jag lägntat får bli lite sommarkläder :)
Sen ikväll slaggar jag hos Maria Ha en bra dag kyssen!
Jag och min galna brud i stan i fredags!


Be with you

Hejsan bloggade aldrig igår men hann ej, i söndags sov ju min kusin hemma hos mig, sen på morgonen drog jag till Ellinor när man kusin drog hem, vi sola hos Ellinor sen gick jag Emma och Ellinor hem till mig för att jag glömde min lur hemma så vi gick hem höll på att dö av värme sen tog i bussen in till stan och mötte Husse, där vi gick runt och åt tacos och köpte glass och chilla på kungsträdgården, sen drog vi hem till mig hämta sov kläder osv sen gick vi hem till Ellinor sovde över där inatt, vakna imorse fixa oss drog till stan åt kinamat mötte Fadde och Husse och gick runt tror jag aldrig garvat så mycket som jag gjorde igår och idag haha fyfan vad jag älskar att garva, nu kom jag nyss hem, ska bara chilla, lägga mig tidigt :)
Sätter nog på en film eller något, men nu ska jag göra lite te :) hööörs


Jag gör allt för att få veta, när jag vet gör jag allt för att glömma!


Underbart med påsklov!

Umgås med min lilla kusin Linnea, ska kolla på chaobella sen ska jag sova är grymt trött! Ha en mysig kväll natti!

 I'd do anything, I'd give you my world
I'd wait forever, to be your girl
Just call out my name, and I will be there
Just to show you how much I care



The wave 2011 <3

Hej på er :) sitter hemma med min kusin Linnea! Igår hade jag en grym kväll vi kom dit vid sju mötte Fadde och alla hans kompisar sen drog vi mot fryshuset där vi stog i kö i två timmar. Först när vi kom dit var det inte alls mycket folk men vi hade tydligen missupfattat allt för i trodde att det skulle börja vid sju men det börja nio, så vi fick stå i kö och vänta i två timmar, men dom timmarna gick väldigt snabbt, vi stog och skratta lyssna på musik tog bilder osv. Sen börja vi dansa och fyfan vad kul vi hade! sen hämta Ellinors mamma oss vid ett och vi kom hem runt två, då vi åt och vi somna halv fyra. Och imorse vakna vi runt elva fixa oss drog till stan mötte Fadde och alla sen skulle vi spela fotboll men fotbollsplanen var upptagen så vi gick till forum gick runt och skratta sen nu ska min kusin sova här :) Vi har precis ätit middag och så. Men hare bäst!

Bilder kommer senare maybe :)


Bild från i fredags i skolan tog as många bilder eller Maria tog på mig :)

                      
                             Riktig sommarlåt! FÅr massor av gamla minnen och den kom även igår på the wave! Saknar redan!

LIVET LEKER OCH SOLEN STEKER

Igår skrev jag aldrig var i skolan sen stan sen tumba hängde med brandon och hans kompis yeah :D
Idag så åkte vi hem sen till mig ducscha drog hem till Ellinor och här sitter och färdig fixad och klar och lyssnar på högsta volym och njuter av livet!

Fredagar är bäst plus ett helt påsklov framför mig! Inget kan bli bättre!

Godmorgon, har nyss fixat mig, fick inte sova så länge min bror kom in och väckte mig typ 25 gånger, aja snart är det helg och en veckas påsklov framför mig åh underbart!
Sitter iaf i soffan och dricker te ska börja med novellen enligt mig skulle den bli klar idag, men min lärare måste rätta så jag får skicka den på söndag när jag renskrivit på datan.
Ja känns som är riktigt bra dag, är på bra humör och solen skiner och allt är tipptopp kan det bli bättre?NEJ! :D
Inte långt kvar tills vi åker till Spanien, bästa!
ska gå till skolan så går vid tio :)
Men vi hörs ha en bra fredag!
Yeaa så ser man ut idag då, ska ha mina vita converse idag yee :D
Lyssnar på låten på mtv haha, älskar den lika mycket nu som då, helt klart min favorit Rihanna <3

Till the world ends

Hello my friends, ligger i sängen tchillar. Imorgon börjar jag halv tolv fyfan vad skönt har ingen so, men funderar på att komma lite tidigare så jag kan plugga lite där, sen efter skolan är planerna att dra in till stan med min Maria. Jag ska köpa min älskade tröja och vi ska typ äta kinamat. Idag kom jag hem från skolan vid två först imorse var jag hos doktorn kolla magen och tog prov osv, sen kom till skolan hade bild lucnh sen fick vi veta att vi inte hade engelska så jag körde typ king med alla sen satt vi ute och bara chilla i solen sen tog jag bussen hem sen drog jag och Ellinor in till stan med halv fem bussen sen köpte Ellinor jeans och vi gick runt och åt glass och bara chilla sen tog vi bussen till brunn och gick därifrån hem till mig. Och nu äntligen ligger jag i sängen ska stänga av och sova ut aaah! Godnatt!


Today!


Har sjungt på låten exakt hela dagen, den är riktigt bra, tjejen har alltid vart grym!

Plugg i underbara solen!

Sitter på övervånigen med ballkongdörren öppen, men måste stänga hela tiden för att det kommer as mycket humlor och getingar, haha! Sitter och pluggar, håller på med svenskan, fick sluta tidgare, men ville bara höra av mig kyssen!
!
Ge mig sommarlov bara! Döör för låten så himla härlig äkta sommarlåt!

Onsdag!

Tjoo, Idag har jag inte pluggat ett piss kan jag säga, men jag har inte haft ork har vart så himla trött idag kan jag säga er därför ska jag sova efter det här inlägget. Har haft en bra dag i skolan hade nationella skulle skriva uppsats gick inge vidare.. Men sen har dagen rullat på kom hem jogga sen tog jag ett varmt bad sen har jag bara chattat och suttit vid facebook.. Vill ha helg nu! Imorgon är de vanlig dag ska hem städa rummet, eller aa plugga sen städa rummet, ska bli färdig med min novell imorgon thats it! Sen blire plugg på påsklovet! Eftersom att jg inte vill ha plugg till Spanien!
Godnatt, hoppas eran dag har vart bra!
the vocie 2010!  Älskar dig mega mycket knas!♥
Våran låt helt klaaaaart! Underbar låt btw!

Min vän <3

Jag saknar den personen du var förut, men jag kommer fortfarande att älska dig!


Saxobeat!

Shubroe! Ligger och sängen laddar ner låtar som jag sen ska lägga mig och lyssna på, denna dag har inte hänt mcyket vanlig tråkig vardag skolan gick på as bra jobbade på alla lektioner, det går bra nu! Drog hem efter skolan joggade plugga och nu tchill! Ska fixa till skolan imorgon! Höres!
Yyeee då jag hade lugg porr!

Vill ha pengaaaar snart spanien fan vad jag ska shoppa!!

Värsta outfiten!!! Längtar till SOOOOMMMAREN!

love is blind

someday you'll cry for me like i cried for you.
someday you''ll miss me like i missed you.
someday you'll need me like i needed you.
someday you'll love me, but then i wont love you.


Skolan står på listan

Godmorgon folket sitter och chillar lite innan jag ska dra mig mot bussen, det är vanlig skoldag sen efter skolan ska jag jogga! Gick ju hem från brunn igår med mami, så han ej jogga kom hem ganska sent, men idag ska jag jogga!
Annars är allt som det ska bara att jag vill till Spanien nuuuuuununu!
old

Känslor

Idag är det dagen då jag tänker tillbaka på gamla tider, på så mycket bra minnen som man bygger upp genom livet. Helt sjukt att man förendras så mycket med tiden, på ett sätt får jag ångest, jag vill vara i den åldern jag är nu, jag vill ha gamla tiderna tillbaka, då det kändes som att jag verkligen hade allt, då allt var perfekt, allt är perfekt nu med men de är på ett helt annat sätt. Jag vill ha tillbaka personer som inte finns hos mig längre jag vill ha dom på samma plats som jag en gång i tiden har haft.
Jag vill kunna känna en känsla av frihet leva livet, det känns inte riktigt som att jag kommer kunna göra det, jag har blivit äldre och måste ta tag i mina saker måste tänka på min framtid, livet handlar inte bara om att leva och njuta utan man måste tänka väldigt mycket, saker man gör går fel, men får börja om och försöka göra satt allt går åt den rätta vägen. Allt handlar nog om att jag jämnför mig själv med andra, jag sänker mitt självförtroende för lågt jag sätter mig själv i en för jobbigt situation jag kan inte tänka på att jag är bra som jag är och att de faktiskt finns folk som gillar och älskar mig för den jag är, det är något jag borde tänka på, livet kan inte alltid vara lätt, men det handlar om att kämpa sig igenom dom jobbiga situationerna, det handlar om att bara vara säg själv och göra sitt bästa, folk har försvunnit ur mitt liv, men om jag tänker efter är det inget jag har gjort fel? Jag har alldeles för mycket frågor utan svar som gör satt  jag inte kan gå vidare med en del saker i livet.
Jag saknar mitt liv som jag än gång hade, jag vill spola tillbaka och leva om allt, göra om saker som gick fel.. Visst man ska aldrig kolla bakot men jag vill bygga upp mitt liv igen, jag vill kunna stå på mina fötter klara mig själv och vara stolt över mig själv och att andra också ska vara det!
What matters most is how you see yourself

Underbart att våren är här loooove it!

Hej gullisar :) Var ett tag sen man blogga, men har ej haft tid, i fredags hade vi vanlig skoldag, nationella prov i engelska gick som det gick! Sen åkte jag och Ellinor in till stan och köpte biljetterna till club glamour som är nu på lördag lääängtar! Sen mötte vi Fadde och Husse och gick runt sen åkte jag mot Tumba där vi åt tacos, Paulina och Micke var där, så vi satt och snacka en stund sen så kolla vi på big brother sen somna jag, sen i lördags åkte vi in till stan en snabbis, åkte och åt lunch på ikea kom hem fixa oss sen drog vi iväg på 50års fest hos sofias brors tjejs syster typ, så vi var där en stund sen vidare åkte vi till min kusin Nataly som fyllde 18 år förra veckan så vi hade överasskningsfest, var massor med folk och hade skitkul, kom hem runt halv fyra decka på en gång, igår var vi hemma chillla åt på donken var ute och gick runt och chilla våren är här! Sen kolla vi på bigbrother och åt våfflor med glass och jorduggbar! Sen vakna jag imorse har haft en vanlig skoldag, hade favvolektionen hemkunskap gjorde prioger jobba med Maria och Emelie fan vi är grymma, sen vid ett drog jag till gurra mötte mami vi drog til danderyd sjukus för att ha möte om utredning pallar inte snacka om det här, men utredningen kommer att fortsätta..
Aja jag och mamma gick runt i stan en stund åt på texmex tog en natcho tallrik kom nyss hem ska göra färdigt so arbetet sen sova, är as trött, hhöööörs :)
Jag och min älskade kusin Claudia, som också precis fyllt 18! Tack för att du finns min ängel!♥

by your side

Godmorgon på er! Sitter och äter frukost mmmm dricker den här jousen staving? aa iaf den heter proviva älskar den as bra för magen! :D
Aja har fixat mig och sånt sen är jag redo för skola ska ha engelska nationella nu på morgonen hoppas att det går bra!!!!!
Annars så efter skolan ska jag bara hem till papi det är planerna, Paulina och hennes kille ska på middag där, hehe så det blir niice :D
Men hööörs, ha en bra fredag för det hoppas jag attjag har!
Härlig gammal bild på mig och Ellinor!
Sommar lååååt utan tvekan!

Tränaträna love iiit!

Hejsan, har haft en riktigt nice dag, har vart i skolan som vanligt hade möte på morgonen, gick bättre en vad jag trodde! Jag är stolt hihi :) Sen hade jag vanlig skoldag, blev piss mat, vilket som har vart hela veckan blää.
Sluta halv fyra drog hem åt en macka drog till brunn igen mötte Ellinor och Paulina :) Vi joggade först halva vägen till södersved från Ellinor, kanske tar 25 minuter vi gick dock emellan åt sen så jogga vi tillbaka då gick Paulina hem, sen fortsatte jag och Ellinor ner till dyviken sen upp igen, sen gick vi ända till återvall och hon gick hemåt, vad skit nice vi gick och lyssna på musik och bara snacka om allt möjligt :) Sen kom jag hem vid kanske sju eller ngt duscha åt  gjorde färdigt ett bildarbete, sen har jag bara packat och sånt, har jätteont i magen också :( annars har jag suttit och snackat med Ellinor en stund, men nu ska jag nog packa ner mig själv i sängen ska bara dricka upp mitt te,hinner nog skriva imorgon bitti, kyssen!


Yayy imorgon får jag träffa min älskade Liam, såå söööt min prins


Skönt att ha arbeten gjort!

hellu, kom hem för ett tag sen har vart hela långa dagen hos min kära mormor och umgåtts med henne, vi har ätit glass, pluggat snackat och ja haft trevligt! Hon är bäst!
Annars åkte därifrån med en buss  som gick 17.48 och gcik hem från brunn skit snabbt höll på att döö, har aldrig haft så mycket träningsverk men jag mååår mycket bättre när jag rör på mig! Och min mage mår också grymt mycket bättre eftersom att jag har känslig mage!
Kom hem duscha och nu sitter jag och dricker saft ska göra färdigt min novell sen lägga mig och lääääsa!
chao readers!

Throughout my life, i have always been afraid of loosing the people i love.
But then, sometimes i wonder, is there anyone out there afraid of loosing me?

                       
                Shiit låten asså  börjar fan böla varje gång jag hör den, sommar 2009 ta mig tillbaka dagarna jag aldrig glömmer!

Plugg hela dagen

Godmorgon, vakna nyss känns skönt att kunna sova ut lite :) Vakna halv sju av att min systers väckarklocka ringde och att jag var tvungen att gå upp men som tur var så kunde jag sova fan vad sköönt det var!
Ska gå upp och göra lite frukost sen fixa mig och sånt, min buss går 11.15 så har lite tchill medans, hööörs
Jag och Maria när vi var på haket (ungdomsgård) för länge sen! saknar

vill ha det lilla extra som alla andra har..

Hejsan redaers! Har precis målat naglarna, låna min syster naglack looove it!
Idag har dagen gått som den gått hade trott på en bra dag, men så vart det inte hände massa grejer i skolan om skolan orkar inte skriva allt här, me liskom jag kämpar men allt går ändå inte som jag vill det suger! Aja annars har dagen vart nice, kom hem jogga med brossan som cykla brevid mig, nu har jag världens träningsverk och jag DRIVER inte! Men känner mig duktigt, pluggapluggaplugga stolt, imorgon är man ledig ska hem till mormor och ha en pluggdag där! Mååste koncetrera mig nu sista tiden..
Men ska nog lägga mig och läsa och chilla ett tag nu, ska försöka lägga mig tidigt och sova ut lite imorgon bitti satt jag orkar med en hel del plugg! Natti!

 


Dags för skola!

Godmorgon! Sitter och äter frukost just nu! Ska dra mig mot bussen sen till skolan som vanligt! Det är nice väder och jag är på bra HUMÖR love it! Hoppas att min dag blir bra! och såklart eran! Chaoo
sommarbild på miiii! Saaaknar!

no life

Har du blivit dumpad? Yess
Har du blivit slagen allvarligt? Nej
Tar du droger? Nää fin flicka
Har du pussat en tjej? kinden
Hatar du någon? Nä inte hatar
Har du snusat eller rökt? japp
Älskar du någon? Alla som står mig nära
Har några av dina vänner svikit dig? Yessör
Har du djur? en skölpadda
Har du legat brevid en tjej i sängen? jarå
Hatar du dig själv? Nobody is perfect
Har du en gris? Nee
Har du en plattång? Absolut
Har du en bror? ja, mina två <3
Har du sjukt bra humor? Ja, FÖR bra
Gillar du att stå i duschen flera timmar? på vintern JA
Har du skilda föräldrar? Yess
Har du sagt bög till en kille? arå
Har du sagt fitta till en tjej? mm
Har du fuskat? det kan man säga
Har du en teve på ditt rum? aa, kollar aldrig
Har du en syster? yeeah<3
Gillar du att fota? aa mig själv ego :)
Har du sett dig själv brinna? mitt hår :O
Hjälper du dina vänner? ja försöker, mår dom bra mår jag bra
Gillar du tacos? ÄLSKAR
Har du dansat? ja varje dag, står framför spegeln och dansar
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nope
Kan du stå framför spegeln i timmar om du får? Klart
Har du ätit sniglar? aa fast nä
Äger du en locktång? har lockigt hår så nej
Gillar du att tugga tuggummi? love it
Borstar du tänderna varje morron och kväll? aa, nåra gånger händer väl det att man missar på kvällarna
Gillar du kläder? LÄÄÄTT
Hatar du falska vänner? Jaaa :(
Gillar du räkna matte? verkligen inte
Har du gråtit inför en vän? såklart det är där som trösten finns
Kan du sjunga? Kan kan jag, men inte dirket bra
Äger du vad du vill? Nej många saker jag önskar att jag hade
Är du förvirrad? ibland
Har du mer än 6 par byxor? japp
Har du förlorat en vän? ja, saknar!
Gillar du att shoppa? ja OM
Har du varit i Paris? nää
Gillar du spindlar? absolut inte 
Klarar du dig själv? jarå
Har du lagat mat? yeah 
Är du klantig? snubblar på min egen skugga
Har du mer än 20 låtar på din data?jaaaa!
Sminkar du dej innan skolan? oja
Har du träffat en kändis? Rihanna typ okej inte träffaat men sätt
Har du mer än 7 par nagelack? yeeeh
Har du busringt? hah alltid
Har du en vän som skiter i dig? kallar inte det än vän
Har du velat göra saker men vågar inte? jaoo
Sover du med nått gosedjur? neee
Har du åkt nånstans utan att du får? jarå
Har du tältat? klart
Har du bränt dig? mm
Har du lekt med levande ljus? alltid
Skäms du ibland? ja det gör alla nån gång
Gillar du hip hop/rap musik? beror på
Är du på sista frågan nu? är jag nää?

Min dag!

Hello mamacitas! Här är allt bra, önskar att det var sommarlov nu vet inte hur mycket jag sagt det, men jag orkar inte med allt plugg just nu :/ Men det är bara bita ihop om ett tag ligger jag på¨stranden och steker och blir brun och fin sen och då har man också ett helt sommarlov att se framemot! Så det är bara slita sig igenom skiten!
Annars har dagen vart bra, vakna inte på så bra humör kände att jag bara inte orkade skolan och allt skit, men kom upp sen vart ju vädret toppen! fick också sluta ett, skulle egentligen slutat två men läraren var typ sjuk, så kom hem chilla en liten stund och yougurt och sen sprang jag ut och jogga yeeah, känner mig fett duktigt (y) kom hem satt och plugga och nu har jag precis ätit middag åt som en griiis! Nu ska jag plugga till musik funderar på att stänga av datan för annars blir det att jag kollar facebook sen sitter jag där och lämnar över plugget till nån annan dag, men nej nu är det ändrig!
Älskar låten så jävla starkt!! Hon är sååå tuuuung!

!

Jag är hellre blind än att se dig med någon annan.

vad man än gör är söndagar tråkiga :(

Har bara vart hemma och chillat idag, det behövdes. Åkte från Maria vid ett tiden, kom hem städa rummet, böt lakan dammsuga osv, sen satte jag mig och kolla på burlesque den är så sjukt bra!
Sen efter tog jag ett varmt bad, tog hårinpacking och sen har jag bara chillat sitter nu och dunkar musik, mohombis nya låtar helt klart! Ska fixa allt till skolan imorgon, skulle egentligen pluggat idag, men det får bli i veckan när det är helg tycker jag man ska vara ledig lite faktiskt!
Sen ska jag äta blåbärspaj och lägga mig och läsa, pojken som överlevde!
Marias svarta tröja, älskar !!

25 maj! inte långt kvar!!!! :D

Norcopia Hit ska vi åka den 25 maj, gran canaria, san agustin, på bilden är vårat hotell norcopia! Fyfan vad jag lääägntar!

köpt igår ;)

Älskar kläderna, den här vita tröjan den la jag ju in en bild samma fast svart men det är Marias, vi tog lite bilder igår så jag tyckte den passa mer till jeansen :)

Söndag :( måste plugga och jag vill utomlands nu!

Ligger i sängen hemma hos Maria, igår så var vi ju i stan, och jag köpte min älskade bikini, dock så inte ja inte storlek 36 den jag hade kollat på i fredags när jag och Maria var i stan, men dom sa i affären att dom bikinina inte fanns så många av pga att jätte många köpter såna. så det fick blo storlek 38 ist :) sen gick vi runt och leta i hundra olika hm ifall jag hitta rätt storlek i jeansen som ja ville ha, sen hitta jag också världens snyggaste linne skitfint! men sen drog vi till gurra köpte chips godis och sånt, sen drog vi hem till maria och åt tacos as gptt verkligen! haha två dagar i rad, sen kolla vi på värdlens dåligaste film. men sen så låg vi och snacka och somna runt halv två typ och vakna halv tio heh :)
Nu ska jag äta frukost peace!




 bilder från igår visa kläderna sen ;)


Lördagar är mysiga :)

Hejsan, sitter hemma och dunkar mohombis låtar, han är min favorit just nu! loooove!
Aja vakna halv elva, fett skönt, sovde som en prinsessa inatt, prinsen fattas, haha nejdå:)
Nej men vakna duscha och fixa mig har precis ätit frukost, ska ta en buss som går 14.15 till nacka, där ska jag köpa min nya älskade bikini, sen köpte jag ett par jeanstagihts i måndags, som jag nu vill byta till ett par jeans som jag såg igår, jag lovar jag dog när jag såg dom, hoppas bara att jag får byta,sen ska vi trolitvis möta Linus i gurra och handla chips eller aa nått, sen ska vi hem till Maria och vi ska sova hos Maria så det ska bli mysigt! Hörs, ha en bra lördag!
Fffaaaceloook today ;)
åhåå mohombis låtar påminner om sommar!!

Fredagar bästa dagen på veckan helt klart!

Hejsan gullisar! Berättar om min dag snabbt, dagen rulla på i skolan, hade vanliga lektioner, sluta vanlig tid 15.40 drog till stan med Maria vi köpte present till Nathalie två par örhengen och en navel piercing till mig :) Och jag hitta världens finaste bikni åhh är het kär och ett par sjuuukt snygga jeans, ska beställa det på måndag :D
Aja annars så tog jag och Maria en varsin paj från donken och satt och snacka lite, sen möttte vi upp nathalie och Alla folk, vi åkte hem mot Nathalie där vi åt tacos, sjöng singstar, sen hämta Marias pappa oss och skjussa hem mig :) Och nu ska jag ladda ner lite nya låtar, har hittat massa bra mohombi låtar!
Men hörs!


Den här bilden är tagen för exakt ett år sen förra året den första april!