one of the hardest parts of life is deciding wheter to walk away or try harder.

 

Monday.

Heey, har haft en super dag, slutade halv fyra då jag drog till centrum jag och vevve solade hähä, sen drog jag hem har duschat o fixat precis ätit middag, helt sjukt asså jag äter helt seriöst som en man! haha.. 
Men iaf min dag har varit bäst!
Hade på mig långklänning idag inte alls så kallt som jag trodde de skulle va, sååå skönt !
 

-

Click here for more personal quotes

sunday

Helloo, har kommit in efter att ha legat ute i solen, haha de är inte alls varmt egeneltigen men där jag ligger blåser de aldrig så de blir typ as varmt, men jg har haft as skönt, men känns som att jag börjar bli sjuk eller nått för är as trött plus har ont i kroppen. Men ska se till o vila ! har precis duschat o ska ner o äta middag snart. 
Längtar tills man kan gå i shorts o linne inte långt kvar!
 

saturday.

Helloo fellas. Vakna idag vid elva då jag hoppa in i duschen snabbt sen drog jag till stan med Ida och veronica där vi chilla och kaosa, haha nä men kul o hänga med mina brudz, drog sen hem med ett par shorts och ett linne som jag fick med mig :) VÄl hemma duscha jag igen och fixade mig drog sedan till kista med veronica kolla runt lite och åt mat, kina mat kan va de bästa som finns, kom hem för ett tag sen och ska snart slagga. Skönt med en rätt lungt helg !
 
Helt galet underbart bra låt, lyssna alltid på den när jag var liten och åååh den är as bra!

friday!

ouff e död asså så trött att de är sjukt.
Började tio o slutade typ vid ett drog hem till Lydia vi åt mat skitgott sen drog vi till stan o sen har vi vart med en killkompis Marwan vi softa på cafe 60 och snackade o sådära är äntligen hemma o ska dejta sängen nu. Puuussar.

follow me

Helooo fellas! Ligger i sängen snackar på skype och äter äpple. Kom i säng rätt så sent imorse så när min klocka ringde imorse skulle jag snooza men de gick ju inte så bra eftersom att luren inte ringde igen så vakna upp halv åtta och fick panik då min buss gick liksom så jag somna om igen vakna tio och har legat ute i solen idag med min syster låg där i fyra timmar gick in somna i en timme sen har jag städat hela mitt rum dammsugit och bytt lakan osv. ska snart sova måste fan komma upp imorgon! haha.

godatt

 se till att ha en jävligt bra anledning till att hata honom! Att han sjunger dåligt är inte en, och att han är p12 och sjunger som en tjej håller inte längre. Han är 19 och en jävla magnet, och enligt mig sjukt fkn HET. Tror också att han är rätt utbränd eftersom han måste tillfredsställa alla miljontals tjejer (vilket han lyckas med)... Sluta vara avis och sluta hata tack.
Sååå sant! blir så lack på folk som hatar i onödan shit asså!
 

onsdag!

Shosho, har precis ätit sallad till middag. bästabästa. ska ner o göra te för jag fryser som ett as!
Dagen har varit super, skitnice väder, sltuade tidigt. drog hem efter skolan la mig ute i solen med bikini överdel och shorts tro de eller ej men de va inte kallt alls!  sprang ut o jogga mötte vevve vid fågelvik vi gick runt lite satt o snacka en stund sen drog jag hem har duschat o ska lägga mig tidigt.

.

Do you love quotes? Well, this blog is for you

Good women still exist, it's just too many hoes running around giving off the ill usion that they worth getting wifed.

Är för trött och fryser och känner mig seg och ledsen.. Menmen man kan inte alltid ha toppendagar, drog ifrån skolan för att jag inte pallade vara där så hängde med Lydia istället! Kom nyss hem gick hem från brunn och de är sjukt vilken träningsverk jag har asså. Shit.
Ska få lite plugg gjort, eller försöka iaf sen ska jag bara ta de chill. Hoppas på en bättre dag imorgon!

mondayyy!

Shooo! Måndag och dagen rulla på i skolan, pallar ej skriva om skolan i min blogg om vad jag har för lektioner osv, de är bara fett tråkigt. Iaf va där sluta halv fyra mötte lydia vi drog till stan där vi varit och hängt, ätit och jag fick med mig en långklänning hem sååå fin!
KOm hem för inte alls länge sen, fick värsta adrianalin kicken när jag gick hem kuta på som bara den då de var en as skum kille som snacka med mig o bara för att jag inte svara blev han skitlack haha sen kändes de som att han gick efter mig.. så trots min grova träningsverk jag har från igår så sprang jag hur fort som helst. Hha nu är jag skyddad iaf.
Ska tare lite lungt sen ska jag sova tidigt.
 

-


min helg.

Heloooo, ligger helt utslagen i sängen. Kom hem från pappa vid ett åt snabbt sen joggade jag till fågelvik kanske tar typ 20 min så mötte jag veronica vi gick i typ en halv timme sen satt vi ute i solen sen gick vi till brunn o chilla där sen gick jag hem därifrån så har såååån jävla träningsverk i benen men de känns grymt, kan inte fatta hur jag ska komma upp imorgon haha. Jag lär somna gott ikväll iaf.
Iaf igår drog jag till pappa min faster o hennes man o hennes son (minkusin) Dennis som jag aldrig träffat va där igår oxå gulliaste bebben! men iaf vi åt god middag och bara mös. skönt att inte va ute igår somna runt halv tolv och vakna tio åt världens godaste frukost. Ska ba ta de lungt hhjälpa mami med maten osv.
min helg i bilder

Saturday !

Tjäna är hemma o har precis duschat o ska fixa mig lite snabbt sen ska jag dra till papi!
Igår var jag i skolan hela dagen drog sen med Joshua o hämta Liam på dagis vi va hemma åt tacos och massa godis sen lite senare kom veronica, vi lyssna på musik fixa oss och drog vid elva då pappa kom hem.
VI drog till kärrtorp o va hemma hos Natou de var chill där men sen skulle vi vidare men sluta med att jag och ida somna hemma hos Johanna mötte upp vevve vid tolv vi sola o nu ska jag hem till pappa o va där o sova där :)
 
gryyyym!

Don`t say you miss me when it`s your fault i`m gone.

 

-

Do you love quotes? Well, this blog is for you

torsdag!

Hola, har precis fixat mina naglar o ska snart hoppa in i duschen!
Va i skolan idag o fixade grejs, sen drog ja o melinda vid ett då vi mötte veronica vi solade sen skulle ja o vevve fixa en grej men de blev inte så. Men iaf drog o åt på donken o nu e jag bara hemma!
 

i need him..

 

onsdag!

Kom hem vid tre då jag åt lite och somnade sedan och vakna nu ska städa mitt rum som jag typ inte gjort på tusen år känns de som..
Iaf dagen rulla på i skolan skit kort dag drog bara hem efter skiiiiithärligt väder oxå, man blir fett taggad på alllt!
 
 
 


onsdaaa

Goodmorgon, de är onsdag och jag är pigg och glad, idag ska de bli en bra dag! Slutar 13.10 får se om jag bara drar hem efter eller hittar på nått. får helt enkelt se vart dagen tar mig ha en grym dag :D

tisdag

Hellööö fellas. Sitter här o lyssnar på musik och försöker ladda ner insta på min lur som jag har nu men den är så seeeg! Har fortfarande en fet ångest över att min lur är borta, 6000 tusen är liksom bortkastat.. Knas!
Aja man lär sig av sina misstag. Iaf har haft frisör hela dagen, vi har snackat om färger och former ochsådära, skit intressant faktiskt även fast jag var i en helt annan värld lite då och då. Men iaf jag var typ vintermänniska. Alltså jag är oliv färgad och passar med starka färger. och jga dör ju för färger oxå höhö,iaf slutade halv fem drog hem på en gång har suttit och lyssnat på musik o snackat i luren osådära!
Ska strax bädda ner mig i sängen o chilllaa!
 
 

tisdag!

Hellööö fellas. Sitter här o lyssnar på musik och försöker ladda ner insta på min lur som jag har nu men den är så seeeg! Har fortfarande en fet ångest över att min lur är borta, 6000 tusen är liksom bortkastat.. Knas!
Aja man lär sig av sina misstag. Iaf har haft frisör hela dagen, vi har snackat om färger och former ochsådära, skit intressant faktiskt även fast jag var i en helt annan värld lite då och då. Men iaf jag var typ vintermänniska. Alltså jag är oliv färgad och passar med starka färger. och jga dör ju för färger oxå höhö,iaf slutade halv fem drog hem på en gång har suttit och lyssnat på musik o snackat i luren osådära!
Ska strax bädda ner mig i sängen o chilllaa!
 
 

Live like you don´t plan to wake up.

 
 

sometimes,the only thing left to do is to let go even if it`s the hardest thing to do.

 

let it go

 

:D

Har precis ätit o duschat, drog ju iväg efter skolan och sola lite. Drog hem direkt efter o ska ner o göra te och fixa lite plugg och sen kolla nån mysisfilm :)
Men dagen har väl rullat på bra!

monday.

 
 
Helloo fellas. Sitter i skolan som vilken måndag som helst. Somna åtta igår har alltså sovit tio timmar.
Så nu kan man väl helt enkelt säga att jag är utvilad. Jag mådde inte så bra igår heller, mycket tankar plus att jag hade så sjukt ont i huvudet.
Men idag är de ny dag och nya tag. Slutar halvn fyra efter skolan ska jag sola med vevve!
Peace ouuut
 

..


a girl doesn't need to tell you straight up how she feels,it's written all over the way she behaves when you're around.

Vene vad de är med mig, men känner mig ej på topp så ska snart gå och lägga mig så hoppas jag på att jag känner mig bättre imorgon..
Iaf annars har dagen varit rätt mysig vi gick till grannarna och satt ute i solen! Ska nog sätta på en film sen sova.

sunday

Hooola. Har precis suttit ute i solen skitskönt! Ska ut igen snart :)
Min mobil är fortfarande borta, får damp, har ju en annan så länge sen får vi se hur allt löser sig :)
Men personen som har min mobil kan ju ändå inte andvända den då jag spärrat av allt!
Jaja igår var vi i skarpnäck skulle på en fest senare men blev inte så, jag o vevve drog hem till mig!

fuuuuuuck uuuu!

ÅHHHHHH! Hade sån jävla bra kväll igår tills vi skulle dra hem o dra vidare på nån fest då jag upptäckte att min iphone va borta. Blev så fucking lack sovit ungefär två timmar ska lägga mig och sova nu, o personen som har min iphone hoppas jag får nått tillbaka, karma!!
 

-


a girl doesn't need to tell you straight up how she feels,it's written all over the way she behaves when you're around.

TJääääna!
Fredag och livet leker, är bara så sjukt trött hah skulle kunna somna när som helst, har precis börjat engelska lektionen. Har en till lektion ska möta syster sen, sen åka till nacka med Melinda ska köpa en tröja. sen ska vi hem till mig och fixa oss, vi ska träffa felshia Johanna och vevve ikväll vi ska typ på fest/chillkrök så de blir naaaajs!
Men vi hörs nog imorgon om inte senare. Puuuuss ha en grym fredag
 

GOOODNIGHT!

Precis ätit toast o druckit te, ska bortsa tänderna sen bädda ner mig i sängen och lyssna på musik tills jag somnar!
TAGGA FREEEEDAG!

the worst thing about being lied to is knowing you weren't worth the truth.

Ligger i sängen helt nyduschad ska sen platta håret när det har torkat! Dagen har faktiskt varit bra, åkte från skolan vid tre jag och vevve solade, haha! Solarium torsk jag vet, men finns inget bättre än att vara brun! bästa som finns.
Iaf drog till nacka en stund sen med hon och hennes syster drog hem åt och har precis tagit en långdusch!
Livet leker fortfarande!

sun is uuuuup!

Shooo, sitter i skolan och ska plugga. är här med Melinda, resten av den här terminen kommer jag vara i skolan pga jag ligger efter i så mycket i skolan och behöver verkligen den här dagen till att plugga!
Känns som att den här dagen kommer bli asbra, är på asbra humör och livet leker och de är fint väder!
Min morgon började iaf med att jag satt på toaletten här i skolan och dum som jag är låser jag ej dörren så de kommer in nån såklart, hahahha dog av garv.. Akward..
Aja nu ska jag pluggiisch

onsdag baaabes!

Sitter på skype o chillar! Dagen har varit bra skola slutade tidigt drog och sola med diego o melinda 30 min sen gick vi från hornstull till slussen sen har jag bara softat hemma. Ska va uppe ett tag till men jag leever !!

Fuck that new girl that you like so bad She’s not crazy like me I bet you like that I said fuck that new girl that’s been in your bed And when you’re in her I know I’m in your head I’m just saying you can do better

 


-

Sitter i skolan på studion har svenska lektion och ska få hjälp av nån lärare! AH hatar o plugga värsta jag vet.
Aja livet leker i vilket fall som helst!

stay with me

Helt sick har så fucking ont i halsen dör asså. Fattar inte varför jag bara får de på kvällen/natten men sen under dagen har jag inte de.. aja hoppas på att de är bättre imorgon! Nattiii.
 

if you have to keep wondering where you stand with someone,perhaps it's time to stop standing and start walking.


bra dag!

Helooo fellas, ingen skola idag, var med klassen på två salonger där de fanns massa hårprodukter :) Sen åkte jag sanam och Melinda och åt kina buffe bästa, åt som en fucking gris. Sen gick vi runt i stan tills vi drog vidare till en annan salong i tyresö sluta runt tre mötte vevve vi sola skanstull tror jag de va, sen gick vi därifrån till slussen!
Har precis städat o nu ska jag ääääääta!

bästa på länge!


riri


you can't let it get you down,gotta carry on. We only lose things because it makes us strong.💪

heey! Sitter i sängen dricker te och äter toast. Bästa!
Igår somna jag rätt tidigt hade såååå sjukt ont i halsen! Vakna upp utvilad och glad runt tio, har vart med Lydia i kista, köpte en tröja standard, o sen åt vi kina/thaimat. fattar ej skillnaden på kina eller thai mat, iaf gott var de! Kom nyss hem iaf, ska ba softa o sen sooova!
 

-

 

saturdaaay !

Heeey. Är heeelt död och väntar på att mamma ska komma hem med mat till mig :) även fast jag nyss åt donken. Men iaf igår drog jag vevve och mötte upp felicia och Johanna vi åkte till cafe 60 fika där och snacka osv sen drog vi till skarpnäck och typ chilla drack och lyssna o lyssna på musik faktiskt skitkul! Känner mig helt borta typ som i en annan värd. Aja ska sätta på film lär nog somna en stund. Pysss.

Party is in my head.

Hooola! Kom nyss hem har varit o solat sov ej hemma inatt. Igår var jag på fest iaf i norsborg med vevve shatilla och hennes kompisar helt okej kväll. Somna ungefär vid halv fyra vakna ett drog och sola snabbt o nu är jag hemma nyduchaad och ska börja fixa mig lite smått, ska dra till cafe 60 och sen får vi se vart kvällen tar mig :D LIVET LEKER. peace and love.

Friiday!

Helooo, fredag och solen skiiiner. HAPPY FACE!
Vakna rätt sent o har precis ätit frukost och ligger i sängen ska ba ta de lungt, sen senare ska jag börja fixa mig ska på parteey!
Men måste typ städa och sådära!
 

if you think it's time to let go,then just let go. There's no point in looking back to what you have already lost.

 
 
 
 
 

;D

hellooo, hemma efter en stund i stan skiiiiit nice väder :D Dock har jag skitont i halsen :( Ska göra te och lägga mig o kolla på twillight som jag inte sätt än :)
Jag och veronica möttes i stan vid fem vi gick runt lite köpte ögonskugga och sen drog vi till kungshallen o åt bästa på länge. Nä nu ska jag byta om o kolla film!

ahhhhh!

Helööö, ligger i sängen kom hem för en stund sen. Gick upp fem idag dog lite haha.. Men har ätit ska nog sova en stund. Ska träffa veroo lite senare vad vi ska göra vet jag inte men allt kan hända när de gäller oss. Pööööss
hahaha så jag!

i may not be the girl Everyone wants,but at least i'm not the girl that everyone's had.

Kom hem för inte så länge sen då jag åt macka från subway såå gott att jag döör. Ligger nu i sängen mår ej bra så drog hem från stan tidigare, jag som vill ha kuuul..
Iaf drog till stan gick runt o kolla med vevve köpte ett asaaaa fint linne typ dör lite. sen kom min idis och vi gick runt men eftersom att jag ej mådde bra så hann jag ej va med henne så länge :(
men ska ba ta de lungt melinda kommer hit snart så vi ska ba softa ska upp fem imorgon -.- kul..

what goes around comes back around.

TJäna, sitter här och har precis ätit frukost, vevve drog nyss ska snart hoppa in i duschen. Ska kanske träffa ida och vevve vi ska till stan iaf.
Vevve sov här igår vi chillade bara. o ikväll kommer melinda hem till miiig!

snart såååå.

aahhh, är så trött. Ska snart hoppa in i duschen och duscha iskallt så jag blir pigg sen ska jag fixa mig och så, ska träffa vevve lite senare.
Idag gick jag upp halv sju drog till södersjukhuset med vevve där jag istort sätt vart hela morgonen kom hem vid ett åt sen har jag sovit. Vevve följde med mig idag som stöd, bästa tjejen helt  klart !♥

-

(x)

a wise girl kisses but doesn't love,listens but doesn't belive and leaves before she is left.

heeeej. Ligger i sängen och ska snart sova, ska upp halv sju för att fixa lite grejsz.
Idag iaf mötte jag Lydia i stan, köpte tre linnen och ett halsband. Sen drog vi till Kista och gick runt åt åt och åt.
Kom hem för inte längesen. Men gooooddnatt!

påååsklov

Helloo. I lördags drog jag och vevve till pappa där vi åt mat, min farmor och alla va där så vi umgicks lite,sen drog vi till skarpnäck o va med danie o alla. Drog hem till pappa igår morse typ och åt frukost sen drog jag o vevve o sola sen drog jag hem fixa mig drog sen till heron och åt kina buffe och sen drog vi bara hem till mig jag och vevve, ska hoppa in i duschen för att sedan träffa Lydiaaa!