kortfattat om mina dagar :)

Tjabba, berättar lite kort om mina dagar!

Torsdags: Var i skolan hela dagen drog sen till stan med syster och fika med henne och gick runt och ba kolla runt i affärer.

Fredags: Skola, nationella prov gick bra! :) Sen sluta jag men hängde kvar i skolan en stund låg ute i solen med Lydia och fler skitnice, sen efter drog jag och mötte Joshua vidare hämta vi min prins på dagis!

Lödags: Var bara hemma på dagen, var ute på gården med familjen och mös i solen, sen gick vi hem till Joshuas pappa på middag, vi grillade massa mat så jävla goooott!

Söndags: Drog hem till Brandon där alla var vi åt massamassa mat och bara umgicks super mysigt!!

Idag: Mötte Camilla i stan, sjukt längesen jag träffa henne vi gled runt, kolla massa kläder, fick med mig två superfina linnen! Sen åt vi lunch ute i solen, skratta och prata, mötte sedan upp vevve, vi satte oss på kungsträdgården en stund åt glass i solen och bara snacka! Kom hem där alla grannar var på plats plus kusiner vi hade en egen liten majbrasa, som vi alltid brukar ha. Mamma kom hem från italien idag, hon köpte med sig tuggumi till mig plus ögonskugga naglack och läppglans! hihi!
Och nu ska jag sova efter att ha suttit ute hela kvällen ätit mat och suttit och värmt mig framför brasan, hörs imorgon!

Bilder tagna i fredags, älskar mitt hjärta mest i hela världen!!!!

Hate is just a waste of your own energy.. You'll never affect me or stop me from doing anything that I'm gonna do!

Hejsan, har vart en riktigt bra dag :) Dagen flöt på som vanligt i skolan med matte och engelska sluta vid ett drog hem, gick från brunn, kom hem vid tre typ, skulle sätta mig i  solen men de blåste, så gick in och kolla på bb med syster, har precis ätit wok. mamma åkte till Italia idag, hon fick de i 40 års present så hon åker med min moster och tre kompisar till henne! de är hon värd♥
Men iaf ska kolla på lyckan i la strax :) HAr iaf haft en bra dag  :)



Folk som kan räkna, vet att sex inte kommer först.

Eyyyhey, hade ingen lust att blogga igår, men var i skolan hade engelska nationella och rumpa vad svårt de var, får se hur resultatet blir.. Men iaf efter skolan mötte jag vevve i stan vi gick runt åt på donken gick sen från Hornstull till Skärholmen och ba prata drack varm choklad, as mysigt och skönt :) Idag hade jag ett till nationella prov i engelska lite enklare än de igår, sen hade jag tre matte lektioner kom hem satte ute på ballkongen i typ två timmar så jävla nice, nu ska jag kolla lite bb live, puuuuuss.

Skön helg<3

Shooo, har inte skrivit, igår låg jag bara hemma hela dagen och softa, sen på kvällen drog jag hem till Nattis hon var hemma själv. vi åkte sen till stan med Stalen och lite fler vi skulle fika men de blev lite ändrade planer, menmen, sen kom vi hem till henne vid halv ett börja göra mat och åt vi fyra typ sen däcka vi, vakna vid elva av att jag ställde klockan sedan drog jag vidare till stan mötte Lyida vi åkte till Kisa och åt kebab tallrik sen ba gick runt drev och garva ihjäl oss har så jävla kul med den bruden!
Nu har jag vart hemma en stund satt i mitt rum och kolla på bb med syster på live, de var inte lika kul som när man  ser klippen menmen de får jag se imorgon, ska strax sova imorgon är de nationella som gäller! godnatt


Give me summer

HAha de var nån som skicka en länk till mig så nu kan jag se big brother live,hehe yeahbuddy!
Vakna fett tidigt av att hemtelefonen ringde miljoner gånger sen kunde jag  inte somna om så har bara legat och slappat i sängen, kollat bb avsnitt från igår och ätit frukost och så, kan inte duscha för varje gång vi duschar läcker de ut vatten men jag får försöka lösa de kanske duschar kroppen snabbt håret får jag duscha i handfatet..
Idag vet jag inte vad som händer får se!

Friday is best!!

Helooooo, helt hypad! Jag sitter och äter marabou daim så sjukt gott att jag dör!
Idag har de vart en galen dag i skolan, lite ändringar på shemat bara idag, hade två matte lektioner sen drog jag till stan mötte Vevve, vi gick runt hon köpte skinnjacka, vi chilla lite på donken och så. Kom hem för ett tag sen, ska ba mysa hemma, fuck de här vädret! usch! jaja ska lägga mig ner i sängen och poppa popcorn sen blire bb time. Jag lovar är helt besatt av det, fast folk där inne är så sjukt respektlösa att jag lust att ba gå in och slänga ut personen med huvudet före. så falsk!!!haha helt arg!

Galen låt!

freeedag

Skriver lite snabbt, palla inte blogga idag dirkekt. Men hade ej nationella idag får göra de på måndag och tisdag då jag får ha hur mkt tid som helst plus sitta själv så då kan jag konsentera mig mer :) Men iaf sluta rätt tidigt idag för jag hade matte bara, men vänta i skolan på nattis sen drog vi hem till henne och softa sen drog jag vid fyra typ gick hem från brunn och har ätit wok med syrran och myst,  nu ska jag sovaimorgon freeedag yeahbbuddyy!!

-


respekt för fan!!

Blir så fucking lack angående vissa grejer pallar inte ta upp vad det handlar om, men jag fattar inte hur vissa människor kan vara så respektlööösa mot folk som dom inte ens vet ett piss om, sitta och trycka ner folk på nätet och hitta på massa falska rykten som inte ens är sant, den ända som vet sanningen är personen som vart med om de hela.. Men istället ska personer sitta och hitta på saker och tro vad dom tro så att alla får en dålig bild av den här personen.. Snälla vadfan händer, oavsätt villka beslut man tar i livet så kommer de alltid vara nåra hatare omkring sig.. Men fattar inte varför inte folk kan lära sig visa respekten till personen speciellt inte när dom känner personen.. Åååh jag blir så himla sur på sånt här skit.. Man gör vad man själv känns rätt sen får folk tycka och tänka vad dom vill men om man bara ska komma med massa negativa skit saker kan man hålla tyst om det. shit asså de här är saker som kan få mig riktigt arg, kan inte folk ba låta männiksor vara!!!! Omg....Visst man kanske inte gillar alla men tycker ändå man som person ska lära sig bemöta personer med respekt. Fan människor sluta hata !

this is how it feels to be in love!

Shoooo! Är hemma och dunkar music ofc! Igår hade jag mysigkväll satt och kolla på lyckan i la med min syster och drack te osv! KOm upp imorse heeeelt död som vanligt, men gick bra i skolan, börjar gå jättebra i matten åååh tycker att de börjar bli riktigt kul! Men just nu är de lite små kaos i engelskan menmen de löser sig väl..
Imorgon är de prooooov shit assååå!! Kan inte fatta... UUh, aja hoppas att de går bra jag ska kriiiiiiga mig igenom den där skiten för att lyckas!
Iaf efter skolan åkte jag och Nattis hem till henne chilla och så, sen drog jag och mötte min syster hon tog livmoderhalscanser sprutan och hon ville att jag skulle följa med, så allt för min sistah! Sen drog vi ba hem, vi kolla på bb och har nyss ätit middag osv! Nu ska jag chilla ett tag är så trött och är sur på lite saker.. Vi hörs

tiiiisdag!

Shoo, sitter och fixar mina naglar haha dom har varit helt kaos idag, har typ suttit och pillat sönder dom så ena är kort ena e jätte lång så har klippt dom och nu sitter jag och filar till en bättre form!
Idag har de vart en bra dag, trodde jag skulle dö imorse när klockan ringde seriöst de är nog de jobbigaste som finns, men sen när man väl är uppe så blir man pigg! men nu är jag trött igen, men har iaf haft tre matte lektioner idag sen åkte jag bara hem med syster, hade tänkt att gå från brunn men de börja ju ösregna då så pallade inte, men har hunnit kolla på bb och ba softat, nu ska jag äta middag!

skitfula bilder men hade lite bråttom t bussen!

godnatt

Yeahhhbuddy dunkar musik och ba softar kollat på bb och lite sådära allt man kan göra på vardagar!

Så jävla tööööng!! Älskar när de är lite spanska och engelska i låtar, yeey!

-


Monday!

Shoo, dagen har vart bra i skolan men idag har jag känt mig så ful haha, ni vet såna här dagar då håret inte är som det ska och sminket var helt kaos, jaja haha hoppas på en bättre imorgon :) Hade två matte lektioner skulle haft engelska sista lektionen men hon skulle bort plus att på torsdag har vi nationella i engelska då missar vi en matte lektion. Men iaf efter skolan så drog jag och nattis till stalen vi satt utanför på hans gård och bara snacka skitmysigt! sen drog jag hem gick från brunn yeahbuddy!
Kom hem för en stund sen ska iaf sätta igång med en matte uppgift som vi fick idag som ska bli klar :)

Today!


Vs<3

Sitter här i mitt rum och trycker i mig hallonbullar och dricker te, shit vadfan har hänt med mig, har bara ätit massa fetto mat den här påskveckan usch, imorgon ska jag sluta äta godis, måste komma igång med träningen oxå, så tråkigt och träna själv bara, menmen imorgon ska jag nog gå hem från skolan ska ju börja träna med min bror snart men kommer nog köra två gånger den här veckan vet ej vilken dag bara men två gånger är spikat iaf!
Haha de roliga är ju oxå att jag sitter och kollat på victoria secret fashion show haha, man blir ju inte lite avis på hur snyygga dom är..
Adrina lima är helt klart jordens skönhet seriöst!
jaja nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa har haft ansikstmask och förberett inför en ny bra start på veckan, yeahbuddy!

sool<333333

Fett nice öppnade ballkong dörren, och satte mig ute i linne och satt i solen de var skitskönt! kom in nyss kanske satt i två timmar eller nått, läste och lyssna på musik! Fick lite färg hehe :)
Ska fortsätta med boken som jag läser, "när ingen annan ser" har precis börjar verkar as grym! :)
Men nu vill jag inte sitta ute för det vart kallt :(

todayyy!

-




Söndag, imorgon back to school!

Shoo, pallade inte skriva nått mer igår, jag hade jättemysigt igår med syster vi åt pizza och satt och kolla på tv sen kom Malin vi åt grönsaksdipp och sen helt plötsligt börja vi koka massa ägg, hahaha! Sen åt vi popcorn och ba softade, tjejsnack ofc!
Somna runt halv två eller nått, vakna för en stund sen har precis ätit frukost, fan nu vill jag att snön ska smälta bort, seriöst! Åhhh på torsdag har jag nationella prov i engelska fucking åååångest! :(
Jaja de kommer gå bra!

Igår!

fucking snöööö, booort!

Shoo kan säga såhär när jag vakna imorse dog jag framför mitt fönster, haha seriöst börja nästan gråta, haha.
Skulle träffat Lydia idag vet ej om de blir så, tror inte jag pallar ta mig till stan när de är så jävla slaskigt sen vet man ju aldrig om det börjar snöa igen hur ska jag då ta mig hem.. jaja har haft lite tråkigt så jag sminka mig o tog lite bilder, hahah typisk mig, men jag vill kunnna sminka mig så fint som alla gör!
Jaja nu ska jag fortsätta kolla på lite tumblr bloggar så jävla kul. Idag är jag och min syster hemma själva vi ska mysa! :)

Vill ha. Sommar,solbrun, lååååångt hår,massa nya kläder, pengar,plus han..

Yeahbuddy, nu ska jag strax stänga ner och ba sova, inte för att jag är så trött, men har inget bättre för mig då kan man lika gärna sova ;)
Mami och paulina kom hem vid fyra sen åt vi god middag tillsammans sen har jag bara suttit och snackat med lite people ätit ostbågar och godis,  hehe fan vad jag ätit de här lovet, aja ska träna på måndag,  fan vad skönt de ska bli!
Jaja nattiiii!

Man ser lite av mitt nya linne, grå gult randigt, plus där bak är de ett hål. aja ni får se bättre bild när jag har på mig de nån dag :)

-


Fredag den 13e

Hehe ligger i sängen ovanligt va! Nej men har faktiskt duschat och städat lite i rummet fyfan vad skön dag de har varit, jag är på asa bra humör spelar musik på högsta volym har tagit lite bilder med min nya tröja som ni får se lite senare. man ser inte den så bra men ni får se bättre bilder när jag har tröjan på mig nån dag!
Nu ska jag fortsätta chilla hära puss på rumpän!

Jag just nuuu!

idag är jag stark!

Godmorgon, ligger och lysnnar på bra musik på högsta volym o dricker te, vakna för en stund sen :) Jag hade helt sjukt ont i huvudet igår, men nu är det bättre! Så tråkigt väder är det oxå  så jävla grått och tråkigt men som tur har jag musiken hehe! Jaja ska vänta på att klippet från bb kommer upp så ska kolla på det, sen ska jag bara hoppa in i ducshen, får se vad som händer idag :)
Hörs.


-


My heart will go on<3


Titanic är nog den sorligaste filmen jag sätt, åååh asså blir helt kär i deras kärlek! Klippet är den bästa scenen ååh jag bara älskar låten och allt! jag dööööööör!

Titanic, äkta kärlek<3

Heeej :D
Kom nyss hem har ont i huvudet och känner mig jätte trött!
Igår iaf hann jag inte skriva, åkte till gustavsberg med Lisa vi tog vår andra spruta mot livmoderhalscanser, de gick bra men tror att de e drf jag känner mig lite häning idag.. Men iaf sen efter drog vi till stan åt på tacobar sen gick vi runt köpte ett as ballt linne! Sen drog vi hem till henne chilla snacka och åt middag sen på kvällen satte vi oss och kolla på titanic med popcorn plus ben&jerry`s asssaa goott! o filmen faan den e sååå jävla oberskrivligt bra!! men iaf vi somna runt fyra vi låg och snacka om allt, vakna elva sen drog jag bara hem, kom nyss hem ligger i sängen med mjukiskläderna på och ska kolla på bb! idag blir de bara mysaa hemma!  love it


bästabästa

Shoo människor! ligger i sängen och fryser..
Idag har det var en bra dag, vakna vid tio gick en prommis och mötte paulina, sen drog jag till stan mötte Lydia och vi åt på burger king och ba snacka, skratta och drev runt i stan åt glass och ba hade hur kul som helst, sjukt fin tjej!
Sen kom jag hem vid sju, åt, har kollat på top model, Alice vann, tyckte dock klara var värd att vinna, men nej.. Blev faktiskt besviken!
Jaja ska chilla liten stund sen blir det sleep time, var vaken rätt sent o vakna sen av att min papi ringde mig. Så är rätt trött. Men vi hörs.

-


efter regn kommer solsken!

Idag har det vart än sån dag då jag bara gråtit ut, det har hänt en sak handlar lite om min familj som inte är löst än, vet att de kommer lösa sig, men idag kan jag säga att jag har varit riktigt svag, kände redan imorse att jag kände mig deppig och så blev de värre. När jag är ledsen blir jag inte oftast bara ledsen för det som hänt utan jag börjar titta tillbaka på gamla saker, önskar att jag kunde vara än bättre person och ba börjar trycka ner mig själv med skit.. Det gör jag alltid och jag fattar inte varför.. Det är inte direkt att det blir bättre.. Menmen efter att ha pratat med  min mami så känns allt så mycket bättre, att kunna gråta ut i hennes knä är nog det bästa som finns, det händer inte ofta, nångång när det gäller saker som sårat mig grovt då vet jag att jag kan vända mig till henne.. Oavsätt hur mycket vi bråkar älskar jag min mami och papi mest i hela världen och mina underbara syskson.
Inget går att besrkiva min kärlek till dom! det finaste jag har!

Den här låten är så grovt bra, fyfan vad jag älskar deeeeen! ååååh

fuck it!

Har hänt saker så idag pausar jag allt, har legat i sängen typ hela dagen.. Ny dag imorgon, nu blir de film och massa bra musik och försöka vända blad! Vi hörs imorgon när jag är på mina fötter igen!

låten som får mig på bästa humöret idag! kan inget mer än att älska den!

let`s goooo!!

Hej fina, har haft en underbar dag idag! Vakna av att solen lös in miljoner gånger även fast jag var trött, men somnade om hela tiden så gick upp vid elva åt frukost sen gick jag en liten prommis med min mami, sen fixa jag mig mötte Lydia i stan en tjej som jag precis lärt känna, vi gick bara runt hela stan haha vet inte vart vi gick men vi bara gick runt i solen och snacka, åt lite på donken, sen tog vi en glass och bara garva och snacka skitkul hade vi, tog en buss hem från slussen vid sex sen kom jag hem då massa folk var här, våra grannar inte dom som var här igår utan ett par andra, vi alla åt middag tillsammas sen när jag kom upp i rummet låg ännu ett påskägg på mitt skrivbord av papi och sofia hehe! Godis plus ett orange läppstiftet, precis det jag ville ha, heeelt lycklig är jag, det är såå jävla kattigt, haha!
Nej nu ska jag va social en stund sen blir det filmtime, fan kan inte vänta för att kunna se bb imorgon aahh!
Kännermig fett fet, vill träna nu, men orkar inte, får ångest så fort jag äter godis, ääähsch får komma igång med träningen när jag börjar skolan och bara börja gå  nu ist :)

läppstiftet syns inte så jättebra! men det är sjukt coolt!

Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company

Hejsan ligger i sängen, våra grannar gick nyss jag är så jävla trött, men har haft en mysig dag, dom kom hit vid fem och vi satt ba och snacka sen åt vi förrtätt varmrätt och efterrätt as gott! så jävla mätt så att jag dör, plus att jag fick ett till påskägg så har bara proppat i mig massa med godis oxå! Sen kolla vi på film och satt framför tvn jag och Felicia!
Men nu ska jag softa en liten stund framför datan sen blir de sleeptime! nattinatti!

När jag hörde den här låten första gången tänkte jag wtf vad är det här för skit, men lyssna på texten och låten nåra gånger, tro mig den är riktigt grym, lite annorlunda men riktigt bra!

weii ny video!! Älska låten!


glad pååååsk!

Shoo people! Kom hem typ nyss. Sov hos moster igår igen med mami! I torsdags när jag kom dit åt vi hamburgare och ba softa, sen drog min moster på fest, jag Linnea och Melwin låg och kolla på bb, sen eva och adam, somna runt tolv och vakna vid elva igår, sen fixa vi oss sen vid tre var vi hos mormor där vi åt massa god påskmat, åt som en gris så var vi där och ba snacka och så, sen åkte vi och hyrde film vi hyrde water for elephants har sätt den tidigare men ville se den igen eftersom att ingen annan sätt den så vi ba chilla där, kolla på dirty dancing och big brother sen somna vi! Idag ska vi ha gäster, våra grannar kommer dom ska äta här och så! Mysigt! Ska fixa i rummet och börja duscha och sånt! fick tre påskägg igår haha jag lär ju vara mätt på godis sen!

we found love<3

Sitter hemma jag är såååå jävla trött.. kom hem vid tre och somnade en timme typ och vakna av att paulina kom hen. Ska packa väskan lite snabbt, min moster ska hämta upp mig här så jag ska sova hos henne för hon ska på fest! Så de blir myspys!
Så tror inte att jag bloggar nått mer, men nu har jag påsklov dagen har varit suuuuper i skolan! ha de bäst!

Åhh den här låten har spelats om och om igen, den är bäst till och med bättre än vanliga bäästabästabästa

det finaste en lillasyster kan ha!

Tjejen som alltid stått vid min sida, som funnits med hela mitt liv och som kommer det oavsätt vad. En tjej som jag berättar allt till och som jag kan lita på upp till 100, min alldeles egna storasyster!
Jag älskar dig oberskrlivt mycket du finns där för mig när jag behöver dig som mest och dig kan jag lita på oavsätt vad, vi finns för varandra, som två systrar !

-


hot right now, dööör för låten<3

halooo! Kom nyss hem, jag och syster ska göra middag strax igår blev de bara nudlar för min del pallade inte ställa mig och göra nått annat, mamma är och fixar pass eftersom att hon åkter till Italien snart med nåra kompisar till henne!
men iaf dagen har vart himla bra, lite segt med lektioner har vart helt happy idag typ inte kunnat sitta stilla haha crazy!
men efter skolan följde jag med Nattis hem till henne vi chilla som vanligt sen mötte jag syster och sen malin vi gick från brunn hem, vi gick först hem till malin och hon fixa lite grejer sen gick vi hem och ba snacka! Mys. Ska äta snart sen blir det tv, lyckan i l.a och big brother, bästa säger jag bara! Nattinatt!

Mina nyfärgade gröna byxor, älskar dom lika myyyycket!

slingor eller inte? hmmm

ska faktiskt dejta kudden snart, för varje morgon vaknar jag och ångrar att jag lagt mig sent dagen innan! kolla på top model och hade visst fel, det var inte sista avsnittet, men nästa gång får jag veta  :)
Har suttit och funderat lite över mitt hår, nu har jag min vanliga hårfärg men jag skulle faktikst vilja lägga in lite ljusbruna slingor! tycker de är sjukt snyggt med slingor, men ska fundera lite! tror att jag kommer fixa det i skolan isf! billigt och duktiga är dom!

shit vad ljust jag hade, för ljust tycker jag om de hade vart en aning mörkare och lite mer åt mörkblonda håret hade jag behållt de, det där såg mer orange gult ut, men ändå så trivdes jag i de när jag var brun och fin! då saknar jag de grovt!

Peace and love

Helloo, har precis hängt tvätt bäddat rent i sängen osv, haha värsta tanten! Nej kolla på bb när jag kom hem och ba softat lite! Dagen har vart bra i skolan hade tre matte lektioner, sen fick jag sluta tidigare från sista lektionen för att jag vart så grym! Ska ner och göra middag till mig eftersom att min mami är på möte, idag är det top model som gäller, final hoppas klara vinner!

Hade mina nya örhängen idag som jag köpte i lördag, peace märke!

Sometimes you can't choose what stays and what fades away.


jävla huvudvärk :(

asså jag har haft ont i huvdet till och från sen i lördags då jag vakna med huvudvärk fattar inte varför brukar aldrig ha det, så antar att det är vädret.. ena stunden regnar det, sen snö, sen sol så de lär väl vara det, ska göra mig en kopp te och lägga mig i sängen och kolla på jersey shore!

monday!

Åhhh hej nu är jag överlycklig mami kom hem med färg till mina byxor exakt samma färg som dom var innan så nu lär fläckarna gå bort, eller dom kommer gå bort wiiie!
Jag har haft en jäättebra dag, rätt kallt ute så tog vinter jackan idag, asså de e sjukt när ska de bli vååår, vill kunna gå med linne mina vita låga converse och inte behöva ha en fet jacka och skit -.-
Jaja vi bor i sverige, men kom hem kolla på bb sen hjälpte min syster mig att städa hela min garderob ut med lite gamla saker!
Nu ska jag äta middag peace !

facelook, man ser lite av ett av örhägerna jag köpte i lördags :)

Fotodag!

Hej åååh shit vilken bra dag jag haft! Började inte så bra imorse var helt kaos, men drog till stan med syster åt snabbt på donken sen hämta pappa sofia och liam upp oss, vi gick till model house blev sminkad såååå fint vart det, läppstiftet vart jag helt förälskad det var lite lätt orange färg jag dooog! Det måste köpas! Men sen började jag fotas fick välja ett foto och sen ett chanel läppstift, blev glad för fotona men min syster toooog bedyligt mycket finare bilder på mig från hennes iphone än vad dom tog med kameran! Så det var inte värt att betala, men jag hade super kul. Sen efter fika vi på sandys tog en kladdkaka med grädde, bästa! sen följde vi med in på burger king där liam åt! Har haft en jättebra söndag med mina finaste!

Bilden som jag valde ut!

finaste man kan ha!

Innan jag skulle fotas!

1 arpil!

Hejsan, har varit helt förstörd hela morgonen, spillde ju en fläck på mina gröna nya byxor och mamma spraya nått spray så det har blivit värsta fläcken och åååååh vad jag får damp! Mina finaste hade tänkt att fotas med dom idag, men hoppas att det löser sigg det lär ju finnas nått medel som man tar bort själva fläcken med.. Aja fick låna ett par gröna byxor av min syster som jag ska ha idag, ska in till stan om en timme typ och möta pappa och sofia tur hänger syster med!

ska ha med mig mitt nya blåa linne oxå! Som jagharpå bilden ovan!

godmorgon!