jobb

Hey, åt nyss middag o ska bara chilla nu, idag har jag jobbat på mammas jobb(dagis) skitkul faktiskt ska göra de imorgon oxå men imrogon börjar jag åtta slutar nio, så de är hel dag men de är kul plus tjäna lite pengar.
Dom andra dagarna har jag vart med veronica, vart på cafe 60 igår va vi med danie o andre (hans kompis)
nu ska jag snacka med mälle en stund sen ska jag kolla top model två anvsnitt som jag missat.

loooov<3

Sitter och lyssnar på min favvo låt och ska strax rulla mot bussen ska sova hos vevve inatt, vi ska bara va hemma o chilla.
De va ett tag sen jag skrev men har inte pallat, i onsdags var jag med vevve vi drog till stan där vi chilla med miguel diego o danie, sen i torsdags var jag hemma hela dagen skippade prkaitken sen åkte jag o fixade lite grejer med veronica o sen drog sov jag hos danieboy, i fredags var jag i skolan drog sen hem till mig med vevve vi fixa oss lite sen drog vi mot heron city där vi kolla på bio sen igår var vi på fest som inte alls va kul drog sen till skarpnäck där danie o deras kompisar va, kom hem för ett tag sen därifrån har duschat packat lite kläder o sådära.
 
dör så fucking bra!!!!

Om min tisdag.

Hello, sitter i skolan o har precis ätit lunch helt okej! Ska snart möta veronica vid bussen sen har jag en lektion till sen ska vi till stan o sådär. Igår pallade jag inte skriva var i skolan o hade stylist o frisör lektion vi håller på med ett arbete då jag ida och Melinda hamna i samma grupp man ska typ skriva om vårens kläder hår och smink så jag fick va "modell" först var jag det för en annan grupp o blev lite sminkad o sen blev jag de för våran grupp.
Kul då jag gillar att fotas hähä.

GIFYO

 

måndag

Hello :* sitter i sängen o har precis bytt om fryser som fan :(
Dagen har väl varit bra, vart så trött bara, somna runt halv tre så kanske inte så konstigt.Iaf efter skolan drog jag och solade med min syster i gustavsberg sen drog jag bara hem, har inte hunnit göra så mkt. ska bädda ner mig i sängen o lyssna på massa musik.

sunday

palalr inte skriva om gårdagen kul hade vi iaf. Kom hem vid tre köpte ett par örhängen idag sååå fina :)
Ska bädda ner mig i min nybäddade säng o kolla på filmer, o bara ta de lungT.
j
right now

Utgååång.


right now.


lördag babbbeees

Hej rumpisar! Sitter hemma hos Melinda, har precis duschat o ska fixa mgi lite senare vevve kommer hit vi sex då vi ska äta sen ska vi på fest. VI får helt enkelt se vart vi sover antingen sover jag och vevve här hos melinda men om inte får vi helt enkelt se ;)
Men bra ska kvällen bli iaf.
Igår efter skolan drog jag danie miguel o melinda t stan vi satt på donken en stund o så sen kom diego då drog jag danie diego o melinda till skarpnäck vi åt kebab där o köpte godis sen drog jag och melinda hem till henne kolla på friends with benifitis och åt massa chips med dipp och godis och sen somna jag och sen helt plötsligt vaknar jag upp av att diego kommer in och hoppar på mig vi gick upp åt mackor och oboy sen somna jag. vaknade idag fett tidigt men vi har bara chillat här.

friday

Hej på er! Sitter i skolan o har engeslka seeegt. Har en lektion till som är rätt så lång sen efter skolan är planerna att dra hem till melinda dit kommer veronica oxå, vi ska äta fixa oss osv,sen ska vi på fest, de är planerna men vad som händer är inte hundra. men får se vart kvällen tar oss. PUUUUUSSAR
har på mig min nya färglada tröja idag.

<3


Freeeedag imorn yäs!

Tjänare. Sitter här hemma kom hem för en stund sen har städat lite i rummet osv, o har precis gjort te o mamma kom hem med vaniljhjärtan!:D
Ska bara chilla ett tag sen sova har varit dööööd idag asså.
var i skolan igår sen drog jag till mormor med melinda o jag städa där o fick lite pengar sen drog vi till stan med danie o gino vi chillade där gick runt o kolla o sen mötte jag och Melinda upp diego vi var med han en stund sen drog jag hem o packade drog tillbaka till stan och mötte danie o vi åkte till han var på gården i skarpnäck sen va vi bara hemma hos han cozycozy!
Vaknad idag vid nio drog till melinda sen åkte vi tillsammans till praktiken där vi hjälpte till åt världens godaste lunch o nu är jag ätnligen hemma har ont i hela fucking kroppen .. Imorgon fredag TAAAGGA!
juste köpte ett nytt hår bandigår skitfint, o sen en tröja ;) ;) ;)
Bilder från idag!
o bilder från igår.

tisdag.

Tjänare. Ligger i sängen och har precis kollat topmodel sååååå bra! Mamma gjorde hembakdade semlor gotti gott förutom att man spyr typ efter en haha.
Jag är super trött o har vart de hela dagen. MEn dagen har ananrs rullat på bra hade frisör vi övade på att massera och sånt kul :D
Veronica kom till min skola idag o de är hon som gjort dom två senaste blogginläggen hahahha. Dör
Jaja ska sova nnu är så trött asåå. Godnatt babies

dagens och går dagens outfit



passade på att slänga in en bild på gårdagens outfit också.
de har varit såna här bra dgar då man bara känner att amn e så fucking snygg

softar i skolan

shoooo alla snygga babes. jag är i skolan och ba softar. asså har fått värsta svampen asså de är inte ok.. hur fan ska jag få till det nu liksom.
aja hur som helst så idag ska jag t ungdomsmotaningen och hämta ut nya p plåster och testa mig om jag har hiv. aja de va väl allt för nu, slänger in en bild på dagens outfit lite senare. puuuss butches lovee yalll


andthatswhoiam


crazy monday!

Hellooo. la mig nyss i sängen o ska kolla film, e helt död. Dagen rullade på förutom att de vart lite kaos hahah men de löste sig. drog till stan sen o satt med danie o hans kompisar osv, kom hem för ett tag sen har nyss ätit en feeeeet middag.

bussen

hello! söndag o jag är helt död sitter på bussen o lyssnar på musik de kan nog vara de bästa jag vet! Igår var jag o vevve hemma hos mig under dagen vi chillade sen drog vi till stan vk skulle på fest hos nåra men så vart de inte så vi åkte hem till mig men vände lika snabbt till en tjej som har fest på ingarö där paulina o lisa var vi hade kul somnade vis fyra vaknade elva o idag har jag vart med syster i stan o solat o sådär:)

 

 


shit i love


helg

hola ligger i sängen med vevve bredvid mig bloggar från min lur.. jag är så sjukt trött o lär somna snart. igår var jag i skolan sket i praktiken för jag hade möte på morgonen sen drog jag Melinda o danie t stan vi satt i gallerian o chilla ett tag sen slagga jag hos danie vart i skolan idag o sen drog jag hem fixa mig o drog mot stan år på donken o chillade o nu e vi hemma.

 


summer come to me


Feb. 06, 2013


summer


onsdag.

Hellooo, har vart en helt ok dag, har bara vart så sjukt trött så de är sjukt. Men annars så har dagen flytit på. slutuade 13.10 drog till stan med Melinda o diego jag köpte en tröja haha. sen chilla vi lite kollade runt i massa affärer o garva så jag fick ont i magen. sen mötte jag sistah vi solade har precis ätit o ska ner o göra te hähä o kolla top model sen sova.

skum dag..

Hej på er! De har vart en bra dag men ändå väldigt konstig dag, hade första lektionen material o miljö med bara frisörklassen då vi pratade väldigt mycket om stress självförtroende vilket var vädligt roligt, vi fick oxå reda på att kristin och Linnea i klassen ska byta skola till Nacka, skittårkigt då jag umgåts väldigt mycket med kristin hon e en underbar tjej o hoppas att hon trivs dit hon väljer nu! Men vi får fortsätta träffas!
Men de tog faktiskt ett tag innan jag fattade att dom skulle byta.. Men de är bara fortsätta o hålla huvudet högt.
Iaf färgade håret idag, var meningen att jag skulle ha rätt mörk ombre så färgade nästan svart hårbotten o så skulle ajg göra ljusbruna toppar typ men de blev grönt o började nästan böla, men vi avfärgade de och nu ser de typ ut som innan bara att de gula är borta o det ser mer fresh ut..
Iaf slutade fem drog till  papi där vi åt middag o umgicks med dom då dom åker till chile på söndag i en månad kommer sakna alla:(
men nu ska jag dricka mitt te och bädda ner mig i sängen o försöka smälta lite grejor. Pussar.

Måndag!

heloo, sitter här o dricker te, Dagen rulla på i skolan förutom att min mälle var sjuk inte samma sak utan hennne i skolan. Men iaf efter skolan drog jag med Kristin o fixa lite grjer mötte sen upp min syster i stan vid halv fem sen drog vi till medis o sola och kollade gymmet där vi ska börja gymma, 24seven! Så taggad!
Nä nu ska jag mysa med syster höres.

YOLO

Tjäna, min helg har fkatiskt varit riktigt bra. I fredags var de bara vanlig dag i skolan sen sista lektionen kom de tre tjejer från stylisten och ville ha tre tjejer från klassen som skulle fixas o fotas, jag o Melinda ställte upp haha o vi fick bli två lesbisga par som skulle gifa sig och vi blev sminkade lite rockigt de var faktiskt kul haha fy vad vi garva. Men iaf jag och Melinda åt kinamat i fredags sen drog vi hem till henne där vi hade fest de kom lite folk och decka i melindas säng klcokan fem igår vakna vi upp tidigt jag och melinda drog och solade sen drog vi hem till henne vi somnade sen fixa vi oss sen drog vi till slussen mötte diego o åt på donken sen möte vi upp andra diego vi åkte till fisksätra där de var fest, men som slutade lite kaos somnade iaf med diego och melinda hemma hos henne vakna upp vid tolv åt pizza till frukost o nu är jag hemma nyduschad o ligger i min säng och har värsta huvudvärken :(
 

Kolla min insta @evvesz pallar inte ladda upp alla bilder här.