dag 21 0 22

dag 21 är det som får mig att gråta..
Asså jag är en person som har väldigt svårt att visa känslor det är sällan som jag gråter det kan vara nångång om jag bråkar med nån i familjen eller när jag bråkar med kompisar eller när jag känner att jag har så mycket press som i skolan så kan jag gråta. eller på kvällarna nångång om jag ligger och lyssnar på musik och så kan det bli att jag gråter jag visar helst inte det för nån kanske bara för mina närmsta vänner Ebba och maria som vet allt om mig. Annars är jag ofta en glad person jag älskar att skratta och leva livet! Men ibland tycker jag faktiskt kan vara skönt att bara gråta ut!
dag 22 mitt första minne i livet. Hmmm asså haha jag vene riktigt :P


Nyår imorgon!!! :D

hello, har precis fixat mig och packat och duschat!
våran buss går kvart över fem till stan har suttit och laddat ner lite låtar :D
Iaf pappa hämtar mig i slussen efter cirkusen men jag har ingenaning om jag kommer skriva ikväll eller imorgon men tror att jag ska hem på lördag iaf om jag inte skriver så skriver jag när jag rär hos mamma!
Gott nytt år!!!! :D


 Älskar låten den dunkas med högsta volym! Maria tog massa bilder på mig igår när jag la socker på läpparna  och allt :D yeah handlar om att ställa upp för kameran ;)

hos maria

Godmorgon sitter och chillar hos maria ska snart dra hem min buss går om typ 20 minuter ska bara klä på mig.
När jag kommer hem ska jag fixa mig sen packa lite till papi. Idag ska vi på cikus cirkör i stan fick det i julklapp av min morfar så den börjar klockan sju och slutar klockan nio jag ska dit med hela familjen och sen min morfars familj sen efter kommer pappa och hämtar mig i slussen. ska nämligen fira nyår hemma hos min pappa och sofias släkt kommer komma tror jag mer vet jag inte. Men jag hör av mig senare när jag kommit hem och så!
 juste jag och maria satt och kolla på skräckfilm vi kolla på paranormal etity as läskig :O






Lite bilde på mig från skolan hähä :D



är med underbara maria

Hellu :) Sitter hos Maria idag har vi vart i stan och jag köpte en skitfin tröja från jc som jag ska ha på nyår sen köpte jag en tröja från monki :D sen köpte jag en sminkväska och så :D
Vi åt kinamat i stan sen åkte vi till gurra och hyrde film vi hyrde sin nombre men den sög ju så vi har inte kollat på den ist har vi tagit massa bilder på mig :D älskar att bli fotad :P
sen nu sitter vi bara och snackar! men jag hör av mig när jag kmr hem peeace!














Bildbomb men jag vill ha dom till min data men jag älskar tröjan köpte den idag på monki! :D


Staden med bästa Maria <3

Tjatja! Allt är bra nu igår så gjorde min systers kille slut tyckte så jävla synd om henne hon grät och jag grät också asså fattar inte hur kärlek kan göra så ont.. Aja men sen efter att hon snackat med han hela natten så var det ett litet problem just därför han gjorde slut men det löste sig och nu är dom tsm igen visst kanske låter töntigt men fan ibland bråkar man!
Aja idag ska jag  in till stan med Maria :D Sen ska jag slagga hos henne. Jag ska kolla runt efter ngt jag kan ha på mig på nyår får se om jag hittar massa på rean :D Men nu ska jag ta och fixa mig och äta frukost så jag hör nog av mig kväll när jag e hos Maria peace!


 Galna tjejer i nacka yeeeeah :D


dag 20- det här får mig att må bättre

Mina vänner släkt och familj! tex dom finns alltid för mig dom är det jag vänder mig om till när allt är som jobbigast!  och när jag kommer hem till min pappa så kommer alltid min liam och ropar på mig och kramar mig och säger att han saknat mig min lilla bebis! och sommar asså jag älskar sommar finns inget bättre då är tiderna bäst när det är sommarlov man är ute och badar är med kompisar är ute på kvällarna även fast det är hur ljust som helst ute. asså då känns allt bara så perfekt!
Visst alla årstider är bra på olika sätt men sommaren är då jag nog mår som bäst finns inget bättre älskar att bara vakna på morgonen och se solen skina in springa och sätta på sig bikini och ligga på stranden en hel dag och sola och bada!! Det är allt som får mig att må bättre!


varför??

Hejsan :) Mår inte så bra faktiskt har hänt lite saker inte om mig utan om en annan person men jag vet att allt kommer bli bra!! be strong!!
Idag har jag vart i nacka med min kusin sen mötte vi upp världens finaste syster vi gick runt jag köpte fullt med nya saker jag köpte ett par jeans tagihts, en rosa tröja en svart tröja en tjocktröja en svart siden kofta svart naglack två par örehengen mascara rouge haha fan vad mycket men är jävligt nöjd! :D
Sen åt vi på tacobar sen drog vi hem och har bara chillat hemma har hänt massa saker.. Men berättar en annan dag pussar!

                       

Morgon

Godmorgon mina vänner! Haha jag vakna för en stund sen asså jag har börjat vakna fett tidigt. Linnea ligger och sover medans jag laddar ner massa musik hihi :D
Idag vet jag inte vad planerna är, jag och Linnea kanske drar till nacka jag vill kolla där igen jag hann inte göra det igår för att vi skulle in till stan och så :( Men hoppas att det blir idag, men jag hör av mig senare om min dag puss!


Alladin

Chillar i mitt rum med Linnea hon ska ju slagga hos mig :D
Idag drog jag till nacka blev ingen ipod utan den jag ville ha har slutat säljas så jag köpte ist ett bättre minneskort till min mobil men är ändå nöjd så resten av pengar typ 2500 som jag har kvar plus 500 på ginatricot ska köpa lite grejer som jag behöver sen ska jag spara till gran canaria! :D
Men jag är iaf nöjd men fick med mig en midjekjol kostade 75 spänn och jag har alltid velat haft den men har liksom aldrig köpt den sen idag var det rea innan kostade den 150 :D sen köpte jag två par örhengen! Vi fika också i nacka sen vid halv fem rulla vi in mot stan och gick på alladin maten var piss óch jag bråka med mamma så början var inge bra för mig :( Men teatern var riktigt bra!!! Sen kom vi hem runt tio och vi ska slagga nu peace and love!
´
 Min kjol :D bilden tog Linnea hon fick en ny systemkamera hihi! :D

                                                               Justin bieber- Pray. Kärlek till låten!


dag 19- detta hatar jag

Det finns mycket saker som jag inte tycker om. Asså igentligen hata är egentligen ett ganska grovt ord. Men det finns nåra grejer som jag hatar, tex när mina syskon får allt men själv får man ingetning varför måste livet var så orättvist :( Sen hatar jag killar som är player som håller på och såra massa tjejer eller asså fan tror vissa killar är luft eller?
Aja det är en av dom två sakerna jag hatar mest och jag hatar när jag bråkar med mina vänner det är fan det värsta :( och att folk ljuger! varför kan man inte bara säga sanningen ist man kommer ändå få reda på dom!
jaa det finns vissa saker jag hatar det finns säkert mycket mer som jag ogillar men att hata är ett grovt ord!

beslutsångest! :(

Godmorgon dudes! Igår färgade jag håret blev en aning ljusare! Men inte så mycket men jag vill ha min vanliga hårfärg så jag ska försöka bara låta det vara nu och sen när vi åker till spaninen kommer det ju blir solblekt men jag gillar min vanliga hårfärg faktiskt! :)
Och asså mamma köpte min ipod men jag vill byta den till ipod nano men jag vene om jag vill det asså åh jag hatar det här varför kan man inte bara få allt gratis ist!! :( Men vi får se hur det blir ska snacka med mamma och fråga annars om hon kan lägga ut 1000 spänn och så lägger jag ut resten! Ska till nacka med min moster och mina kusiner snart eller snart och snart har inte ens ätit frukost eller fixat mig men det går snabbt. och ikväll så ska vi på konsert alladin och äta middag inne i stan med mina kusiner:) Vi alla fick det i julkalpp av min bästa mormor! sen slaggar min kusin hos mig.  Men jag hör av mig nångång ikväll när jag kommit hem ha en bra dag!

 yeah min profilbild på facebook ;) Bilden togs för ett tag sen :D


dag 18- ett annat ögonblick.

Jag kommer aldrig glömma när jag Ebba och Paulina var i fågelvik och var med några. Det var iaf maj det hade precis varit majbrasa och vi gick alltid hem, men så den kvällen klockan kanske var runt elva på kvällen och det var mörkt ute. Så gick vi en väg och bara snacka om allt. sen kom en skum kille och ba hej vem e ni? och som vanligt så börjar jag snacka för att liksom bara vilja driva så jag sa människor sen han ba men vem fan är ni vi svara inte sen han ba hallå svara och det var en gammal gubbe. vi gick snabbare och snabbare så helt plötsligt började jag ebba paulina springa jag vände mig bak och såg att han liksom försökte skrämma upp oss så han börja små springa efter asså jag lovar det känns som att jag aldrig har sprungit så mycket asså det var som att jag fick värsta energin inom mig men iaf vi gick till närmsta hus och knacka på dom låg och sov så en kille kom ut och öppna och han stog med kallsonger fatta vad pinsamt men så berätta vi allt och han fråga vart vi bodde så kom  typ hans barn upp och allt men iaf så fråga han ifall vi ville ha skujs hem så han körde hem oss haha asså fyfan jag tror aldrig jag varit så rädd det kändes som att jag typ skulle dö!


Ännu mer julklappar!

Hallo :D Sitter hemma hos mami nöjd med alla julklappar förutom än :( Fick en ipod nano fast jag vill ha den nyaste modellen med skärm men fick bara en liten så ska byta den imorgon till den nyaste och lägga till pengar har ju fått massa pengar i julklappar! :D
Men blev nöjd med alla mina andra saker fick tre naglack skit bra shampoo en berlock till mitt thomas sabo armband underkläder ett smyckeskrin en sjukt fin kudde nya gardiner nytt lakan body lotion en ny hårfärg bio kort sen imorgon ska vi på nån alladin föreställning ska faktiskt bli skitkul! sen på torsdag ska vi på nån cirkus!! Så jag är fett nöjd med mina julklappar i år men imorgon kommer jag äntligen få min älskade ipod!! :D
Skriver senare.

Jualfton. Melina(sofias brors barn) jag, Joshua leo(sofias brors barn) Carolina (sofias brors barn) Och paulina! :D


14 år

Jag skrev ju här om dagen om min favoritfödelsedag hade ingen bild men satt och kolla på facebook så hitta jag en bild då jag fyllde 14 år som min faster hade lagt upp! :D

dag 17 och dag 18

Dag 17 detta ångrar jag, ja det finns väl saker som många ångrar men somsagt man lär sig av sina misstag det finns en sak som jag ångrar något enormt!
Jag och Ebba hade inte vart på skit länge med varann men sen så planera vi att åka in till stan det var förra året, på hösten både jag och Ebba hade inte med oss så mycket pengar vi gick runt kolla i massa affärer sen så snodde vi massa saker på hm och ginatricot. Vi snodde allt från smycken till strumpor.. Jag har ingenaning om varför, men jag ville väl utmana ödet.. Och det gick för långt så det var några som hade sett oss och så kom två killar och tog mig och Ebba i armen och sa att vi skulle gå in på hm och jag lovar er det kändes som en mardörm asså åhh men ja som tur så har det blivit bra nu men vi fick ha polisförhör och grejer och för allt det där så fick jag skit i skolan som tur en månad efter fyllde jag 15 om jag hade vart 15 hade jag fått en prick i registret! Men det är ngt som jag ångrar!
Dag 18 är min månad tydligen vad som har hänt den här månaden jag har gått i skolan, fått julov aa men jag kan inte säga mer än att det har vart en bra månad och den är inte slut än snart kommer ett nytt år! Yeaaaah då ska jag kämpa ännu mer med skolan och gå min egen väg
!


Mysig julafton plus juldag!

Hejsan. sitter hemma vi har gäster vi har min släkt här idag och sen har brandon och dom vart hemma hos oss :)
Men igår hade jag en jätte mysig julafton. Fick ju en canada jacka och det var en del av min julklpapp, sen fick jag masser med body lotion och underkläder smycken en väska som man hänger på sidan en klocka pengar och presentkort! Sen imorgon när jag ska hem till mami så kommer mer :D Hihi :D
Iaf sen igår så var vi hos sofias brors barn där vi åt julmat öppna paket och så. Sen efter så åkte vi hem till min släkt träffa mina kusiner och alla var där :D Men kom hem runt tre och idag har vi bara vart hemma och haft gäster! Men jag skriver mer imorgon för ska hem till mamma så jag kommer skriva nångång under dagen kyssar! ha en fortsatt bra jul!

 Syster, Joshua jag. Mina fina skatter!

Syster, pappa, jag. big love

Min busunge som fick fult av fina julklappar som ni ser han älskar bakugan!


Julafton

Jag ville bara säga godjul hoppas alla får en underbar dag med massa fina presenter! Hörs imorgon!!

Jag min syster och min pappa för två år sen på julafton!


dag 16- Min favvoritfödelsedag!

Det var nar jag fyllde 14 den var en fredag jag vakna upp hemma hos pappa dom gjorde frukost pa s'ngen sen [kte jag till skolan och var d'r det kanske inte var s[ kul men sen hela kv'llen umgicks jag bara med familjen. Sen p[ l;rdagen s[ fira vi mig Ebba kom hem till min papa f;r f;rsta g[ngen och hela min sl'kt och sofias sl'kt var hemma hos oss och jag fick skitfina presenter! Det var nog b'sta f;delsedagen!!!
Blev konstigt inl'gg men kan inte skriva vissa bokstever som ni merker!!!


Min dag

Hellu, skrev aldrig igår orkade inte, men var bara hemma och softa med Liam och Joshua sen senare kom syster min! Idag har vi bara vart i Tumba centrum och handlat allt för julafton och fixat! Imorgon är det julafton och idag fyller världens bästa mamma år! :D Sen nu så har vi bara chillat! Men jag ska skriva om dag 16. Så det kommer i ett inlägg efter. :) Jag ska försöka höra av mig imorgon men annars så säger jag godjul imorgon ska vi hem till sofias släkt där alla kommer vara och fira jul och äta! Så deet kommer bli mysigt men jag hör av mig den 25e annars! GODJUL!


Dag 15- mitt favoritminne

Asså jag har sjukt många favorit minnen. Men om jag ska välja ett var det förra sommaren, jag och Ebba, Ebbas mamma tessan och Åsa tessans kompis och ebbas lillebror Tristan. Vi åkte dit på morgonen det tog ungefär tre timmar att åka dit. Vi hyrde stuga brevid skarasommarland så det tog typ 3 minuter att gå dit. Vi var i skarasommarland i två dagar. Första dagen när vi kom dit så var vi där hela dagen det spöregna men vi hade ändå hur kul som helst vi bada, och åkte massa saker. Sen kommer jag ihåg att vi åt tacosbuffe det var as gott sen på kvällen åt vi kebab! Sen dagen efter så åkte vi radiobilarna och så lärde vi känna en kille som heter Tommy som var från Norge. Men han var så jävla snygg asså!! Men vi hade sjukt kul åhh vill bara tillbaka!!!
Har bilder på min data hos mamma från skara men lägger upp då! :)

 jag och Ebba tog den här bilden sen en vecka efter åkte vi till skara!! :D

             

               
                                     shit asså dom här lyssna vi på när vi satt i bilen påväg dit shit asså vad jag saknar!!!

Tidig morgon med min bror!

Godmorgon, fråga mig inte vad jag gör vaken så här tidigt. Jo Liam skulle gått på dagis men han ville vara med mig och Joshua istället. Så vi ska vara hemma med han idag ;) Sen kommer min syster till Tumba också. Men jag skriver mer ikväll om vad ´som hänt idag osv.. Ha en bra onsdag, peace!

Jag och mitt lilla hjärta! shit asså mitt hår fyfan vad fult!


Tumba!

Hej gott folk!
Sitter hemma hos pappa och chillar i rummet. Idag åkte jag ju somsagt och mötte Joshua, Sofia och min lilla Liam inne i stan, vi gick runt kolla i affärer och usch var kallt det var idag!!! :O Iaf sen åt vi ¨på donken och sen drog vi till mina kusiner. En av mina kusiner Manuel fyller åtta år idag :) Så jag träffa mina andra kusiner och farmor faster och alla! :D Sen kom vi hem för inte så länge sen och nu ska jag bara chilla kolla på tv och så. Men skriver mer imorgon. Godnatt!

 Jag och Joshua förra gången jag var här. Vi lekte lite med camen hahah :D


Snart julafton! :D

Sååå, nu har jag dushcat, fixat mig ätit frukost och allt! Ska ta en buss som går 12.24 sen ska jag möta, Sofia, Liam och Joshua inne i stan. Vet inte vad vi ska göra där. Men jag kommer ju hem den 26 till mamma.
Ska försöka blogga varje dag hos pappa :)
Men ha en bra dag kyss!

Jag och Maria sum 2010! Saknar den snart är det 2011 och det ska bli den bästa sommaren!! :D

               
                                                            ya no te veo. Omg tänker på sommaren när jag hör låten!

dag 14- min första kyss

Hejhej ska skriva om dag 14, måste skynda mig lite, ska ju hem till pappa och ska fixa mig och sånt så jag skriver om min dag efter att jag har fixat mig ;)
Iaf min första kyss, var också med min första kärlek, Brandon. Jag kommer ihåg allt. Min lillebror Liam fyllde 2 år eller vi hade kalas för han så alla var hemma hos oss. Ebba följde också med till min pappa den dagen. Sen gick jag, Brandon, Ebba, Melina (sofias brors barn) Nataly (min kusin) och Joshua gick ut. Nataly, Ebba, Brandon och Melina satt och snacka om ngt hela tiden och jag visste inte alls var det var så jag gick iväg med Joshua. Sen ser jag att Ebba står och snackar me Brandon. Sen kommer Ebba fram till mig och säger att Brandon vill prata med mig. Så jag gick dit och så gick jag och Brandon och snacka om allt möjligt.
De var liksom första gången vi gick iväg och snacka själva, sen stog vi framför varann jag kunde inte kolla han i ögonen. Så helt plötsligt då jag minst ana det kysste han mig och det kändes så overkligt asså!
Men det var min första kyss iaf hähä :D Snacka om att jag har bra minne asså!

 Tycker bilden var lite söt! :)


Nacka med min bästa chey Maria!

Shushu :) Kom hem för inte så länge sen. Har packat lite, ska nämligen till min bästa pappa imorgon och såklart träffa alla andra :D Ska vara där till den 27 så firar jul och allt där!! :) Somsagt jag och Maria åkte till nacka ist för det var så kallt ute så vi drog till nacka, jag köpte inga julklappar skulle köpt till Maria men hon får efter jul för då har jag råd att köpa lite mer till henne :) Sen ska jag köpa till min Ebba också! Till alla andra har min syster köpt till och vi har delat på allt!
Men ist köpe jag brunkräm, örhengen och så åt vi kina buffe där as gott!!
Sen gick vi runt ett tag, har typ sätt as många folk idag, asså som jag känner haha :D
Nu ska jag chilla ska packa kläder och så, sen ska jag kolla på film :)
Skriver efter det chao!

 yeah så här ser man ut idag, snodde mammas kamera och tog lite ego bilder hähä!
Jag tycker det är så tråkigt att lägga in massa gamla bilder, det är roligare att ta bilder från liksom dagen som är om ni fattar ;) Men snart kommer laddaren till min egna kamera!

                   

                           Daddy Yankee No Me Dejes Solo Featuring Wisin y Yandel. Älsar!!


Woho

Nu har jag fixat mig det är ett tag kvar, ska bara chilla nu ladda ner massa musik!  Hoppas verkligen att jag får en ipod i julklapp hihi, mitt minne e fullt till mobilen :( Och jag som åker iväg eller åker buss och tåg hela tiden jag kan inte sitta utan att ha ngn musik!! Men vi hörs när jag kommit hem peace!

 

                                                  Kato feat Outlandish Desert walk


Staden med min underbara Maria!

Shushu :D Ligger i sängen, vakna runt nio och har ätit frukost sen la jag mig i sängen igen. Älskar att bara sitta med datan i knät och ha en tjockt täcke i sängen :D
Ska strax gå upp och fixa ordning i rummet. Sen ska jag fixa mig vid två ska jag och Maria in till staden. Jag ska handla lite julklappar hihi :)
Men jag hör av mig när jag har fixat mig och sånt :D

Valborg 2010


dag14- mina drömmar

Ja det finns sjukt mycket saker jag drömmer om, först och främst när jag och Maria är lite äldre kanske 20, så har vi planerat att åka till hawaii  (stavning?) Men det har vi alltid velat att åka utomlands dit!
Sen har jag alltid drömt att vara med i en dansfilm och vara med och dansa. Jag önskar att jag skulle kunna dansa lika bra som dom gör i alla dansfilmer! :D  och så har jag alltid drömt om att bada i havet bland delfiner hihi älskar delfiner!! :D
Man kan ju alltid tolka mina drömmar på ett eller annat sätt tex vad man drömmer om på nätterna men jag kommer oftast inte ihåg vad jag drömmer.
Me aa mer har jag inte att säga om mina drömmar :)


Godnatt tomtenissar!

Hola, har precis kollat på filmen Feel the noise. Sjukt bra älskar såna filmer det var en dans och sjung film eller vadfan man ska säga men den var grymt bra!!!
Ska nog ta och sova, idag har jag bara kollat på film och softat hemma! Men vi hörs imorgon när jag vaknat. Natti!♥


                      
                                             Dj mangoo- Inside you.. Gamla låtar väcker minnen. Så sant!!

 


Bildbomb på mig och Maria både gammalt och nytt ;)


Jag och Maria i 8an när de var rast så gick vi hem till Ellinor!

Jag och underbara Maria, sjukt gammal bild och jag saknar mitt hår, på bilden är min vanliga hårfärg buuu!! :(


Jag och maria i åttan, när vi hade no lektion och det var en fredag och jag kommer ihåg att vi drog på bio sen efter skolan i heron city ;)

Jag och Maria i gustavsberg inne på kicks, typiskt oss att ställa oss vart som helt och fota :D


Jag och Maria, vi hade vart i stan den dagen sen på kvällen slagga jag hos henne och vi tog massa bilder. Saknar dom tiderna! :(


Sommaren 2009, fyfan vad jag saknar det göör ont!!!!

Galna tjejer i 8an, när vi hade träslöjd!
 Nu räcker det med bilder orkar inte ladda upp har så grymt mycket mer bilder och jag skämtar inte, somsagt gamla bilder väcker minnen Vad ska man säga vi är brudarna som älskar kameran och kameran älskar oss ;)




dag 13- min första kärlek

Hmmm. Vi har känt varann i sex år tror jag men iaf väldigt länge, han är desstuom sofias brors barn, han heter Brandon. Vissa tycker att det är konstigt för att dom säger att vi är kusiner, men vi har liksom ingenting gemensamt eftersom min lotssas mamma är ingenting till mig :) Men iaf, det var julen 2009 som vi alla firande tillsammans, sen typ dagen efter så börja vi smsa. Dagarna gick och vi smsa dag och natt, han börja gilla mig, men jag hade inte alls känslor för han, han var mer som än vän till mig. Men efter att vi messa varje dag så börja jag känna han på ett annat sätt så som jag inte kände han innan. Jag fick se en till sida hos han! Men ja, det tog ett tag innan vi blev tsm pga av massa andledningar sen kom dagen den 10 augusti 2009 efter att ha smsat och sånt i 6 månader ungefär som vi vart tillsammans. Vi var tillsammans i  lite mer än en månad inte så länge han gjorde slut med mig och anledningen varför vet jag inte..  Iaf det var ett kaos när det tog slut mellan oss, jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag hade aldrig känt känslan förut jag ville bara komma ifrån allt var så sjukt jobbigt! Just då för att när jag åkte till pappa så blev det typ att hela deras familj kom hem till oss och det hela vart så jobbigt. Men nu är vi vänner, vi kan messa nångång ibland och snacka som kompisar och jag kan se honom eller träffa honom utan att jag tycker det är jobbigt. Visst jag kan inte säga att jag kommit över honom helt, men just för att han var min första kommer han alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.
somsagt obesvarad kärlek är som en fråga utan svar.


Fjärde advent

Godmorgon people, vakna runt nio av att min lillebror hade gjort frukost till mig och mamma. Han hade tänt massa ljus och så, gulle! Idag ska jag bara chilla, tare soft  kolla på massa filmer! Är hemma helt ensam, mamma o sasse ska till stan och handla julklappar och min bror ska t en kompis och mi syster e hos sin kille.
Men jag hör av mig senare puss!

sommar 2010. shit blir galen när man ser massa sommarbilder buhu!! :(


Tusen frågor men inga svar

Godkväll, kom precis hem.. Jag är grymt trött, ska fan gå och lägga mig snart.
Kom till grannarna runt tolv och vi börja göra julgodis vi gjorde knäck och massa annat mmm :D Sen så kolla vi på grichen och tomten är far till alla barnen och så åt vi jätte god middag också! Så nu är jag typ proppmätt och trött, så ska chilla vid daten en stund sen ska jag somna till music. Hör av mig imorgonbitti kyss!
Dag 13 det är min vecka, pallar inte skriva om den veckan! Fattar inte om dom menar om den veckan som kmr eller om den här veckan! Så jag skiter i det, skriver ju varje dag vad jag gör på dagarna liksom ;)
Long time ago..

                                                                 Petter- Längesen


Lördag

Godmorgon, vakna runt tio och har precis fixat mig. Jag och my family ska till några grannar, vi ska typ baka julgodis och sen ska vi äta middag där, så jag kommer hem nångång ikväll :)
Men jag hör av mig då, ha en bra lördag pussar! :D

Idag har jag faktiskt på mig den här tröjan som jag har på bilden, och svarta taights och svart linne ;)


Home

Hejhej, nu har jag äntligen jullov känns underbart!! :D
Fick godkänt i alla ämnen förutom matte, vilket jag visste att jag inte skulle få godkänt, har nämligen haft svårt i matte i alla år :( Vilket e jätte jobbigt, men jag försöker göra det bästa sen fick jag vg idrott :D
Jag är jätteglad för mina betyg tycker dessutom att det har gått jätte bra den här terminen och jag har gjort det bästa! Nästa termin ska jag vara ännu duktigare!!
Iaf efter skolan drog jag, Nathalie och Maria till nacka och vi åt kina mat det var buffe gissa om vi åt eller vi typ slängde i oss maten hähä :D Men sen efter det gick vi runt i nacka, tog fullt med bilder, men Maria har alla på sin mobil och Nathalie har bilderna på sin kamera så dom får ni helt eneklt kanske se imorgon!
Sen efter det drog vi till brunnen och kom hem för inte så länge sen, min fredag har vart bra! dag 12 är det jag har i min väska men pallar inte skriva om dag 12 känns lite onödigt jag glömde ju skriva inlägg igår om dag 11 det kommer snart ;)
Men tror inte att jag kommer skriva mer, ska kolla på film sen ska jag sova, så vi hörs imorgon godnatt!

                 
                                          Yo Gotti Ft. Lil Wayne - Women Lie , Men Lie.  I liiiiike it!!!

Julavslutning woho!

Kunde ej skriva igår, internet var helt cp pga av snöstormen så kunde inte logga in på blogg.se :(
Men nu går det, idag är det skolavslutning yeaah som jag längtat! Jag får veta alla mina betyg *nervös*
Men bara jag har godkänt i alla ämnen är jag nöjd :D
Vi slutar vi elva eller tio då ska jag Maria, Nathalie åka in till nacka och typ äta och gå runt, det är planerna, sen senare ikväll ska vi hem till Maria och kolla på film :D
Men nu ska jag äta frukost, så skriver mer ikväll när jag kommit hem. Ha en grym fredag, för det kommer jag ha lalallala :D

En bild på mig från när jag, Belinda och Maria var i stan och såg unstoppable ;)



                                                      T.I. - Get Back Up ft. Chris Brown

dag 11- mina syskon

Börjar berätta om min storastyster, vi har samma mamma och pappa. Hon heter Paulina, är 17 år hon pluggar barn och fritid i gustavsberg gymnasiet g2 hon har en kille som heter Micke :)
Hon fyller år 28 juli. Iaf jag och min syster bråkade hela tiden förut men inte mycket längre det kan vara småtjaffs nån gång, men vi har kommit jätte nära varann och det är jag glad för, jag vet att jag kan snacka med henne om vad som helst jag litar på henne! När vi var mindre brukade jag alltid vara med henne hela tiden, men inte så mycket längre det kan liksom vara nångång ibland att vi hittar på ngt. Men hon är världens bästa storasyster, jag har alltid sätt upp till henne ända sen jag varit liten och nu är hon också som en kompis till mig!

Jag har två lillebröder men vi börjar med min yngsta bror.
Han heter Liam. Världens gulligaste. Vi har bara samma pappa, så lite synd för jag träffar inte han så ofta :(
Men iaf han är tre år fyller år den 30 maj. Går på dagis i Tumba. Finns inte så mycket att säga om han, han är helt enkelt världens gulligaste lillebror, min lilla busunge!! :D

Sen har jag en till lillebror, han är 12 år, riktigt galen kille, vi bråkar jättejätte ofta menmen det kallas syskonkärlek. Han går i samma skola i årskurs 6 och han är också min lilla buskille! :D
 Somsagt mina syskon är underbara! har ju också en till lillebror eller lottsas men han e som en bror till mig han heter Joshua är 11 år och går i en skola i älvsjö! Han är en jätte gullig kille! :D
Det var allt om mina syskon, älskar er♥

 


Sluta nyss chillpill

Hellu, kom nyss hem från skolan, skulle egentligen slutat halv fyra, men vadfan gjorde vi i skolan typ ingenting bara satt då kan man lika gärna åka hem. plus att det var typ bara jag, Maria, Nathalie, Jesper, Linus och Rasmus i skolan. Men iaf ska typ bara chilla kolla på en film, sen ska jag städa mitt rum, och lägga mig fett tidigt för jag e sjukt trött! Och de ser ut som att det kommer att bli storm yeah :D Haha jag lägger in två bilder så får ni se hur jag såg ut igår det skulle ju vart dag 10 vad jag hade på mig ;) Pusspuss!

Yeah så här såg jag ut igår :)


"center stage turn it up" bästa filmen!

Omg shiit, kolla nyss på filmen turn it up, fyfan vilken grymt jävla fucking bra film!! Helt sjukt! Det är också en dansfilm, och killen i filmen mygod vad snygg *dregglar* Haha men seriöst han borde vara för snygg för att finnas! Men den filmen skulle jag kunna se tusen gånger om och den borde alla se!
Aja ska sova nu. Pusspusspuss och kyss ♥

Den här bilden togs idag ;)

 

                    
                                            Jeremih - We Like To Party. Jag gillaren starkt!

Hunnit med mycket känns det som :D

Tjatja ;)
idag har det vart en grymt slapp dag, kom till skolan hade svenska första lektionen fast räknar det inte som en lektion städa snabbt i mitt skåp sen, efter det så hade vi no, vi typ gjorde ingenting sen vid elva fick vi sluta. Jag, Tova och Nathalie åt i skolan, sen vidare åkte jag, Hanna, Belinda, Nathalie, Tova, Jesper och jonthe till nacka vi gick runt och så en stund och sen kom jag hem vid fem, mamma köpte donken med sig hem. Mm kändes som det var hundra år sen man åt det, men det var gott :)
och nu chillar jag bara, ska kolla på en film lite senare. så hör av mig efter peace!

Jag och Belinda idag ;)

 


Dag nio dag tio

Hellu, eller godmorgon kanske jag ska säga.
dag nio orkar jag inte skriva om det är min tro och fattar inte riktigt frågan:P
Så skriver om dag tio vad jag har på mig, ja har ett par mörka jeans, och en ljusrosa tröja, jag gillare!
Ska försöka ta bild senare med min mobil så får ni se dagens outfit ;)
Idag tar jag en buss som går nio till skolan första lektion är svenska sen no sen slutar jag, haha soft man har de ibland assöö :D Efter skolan ska jag, Belinda och Nathalie in till stan och Natta ska typ köpa julklappar och sånt! Men jag skriver nog när jag kommer hem peace out!

 Jag och maria hade kul inne på glitter igår :D
Haha galna brudar. knas och knasen you know ;)

                  
                                          Matisse feat. Akon - Better Than Her. Akon är bara fööör bra!

Tisdag! inte långt kvar till julavslutningen

Hejsan, guuud vad jag är trött asså, satt nyss och kolla på Dirty dancing, vädligt gammal film, men grym!
Idag har det vart typ chilldag i skolan, sen efter skolan drog jag och maria till stan vi gick runt och kolla massa kläder och åt kinamat! Vi sluta fett tidigt idag vid ett eller haha det kanske var för att vi gick från sista lektionen för det var idrott och eftersom att förra veckan sa läraren att vi inte skulle ha ngn mer idrott förns nästa termin, men aa betygen sattes ju idag så vad gör det liksom :D
Har bara chillat under kvällen det med, det känns underbart att komma hem efter skolan och inte ha ett lov, plus att man har tre veckor framför sig med julafton och nyår och allt! Hähä :D
Men nu ska jag sova, haha men godnatt!
Jag skriver om dag nio och tio imorgon måste orka upp imorgon!

Bjuder på den här bilden från när jag Maria Nathalie o Belinda var inne i stan i fredags!
Haha jag och Maria säzziga leoparder rwwr ;)

                              Miley Cyrus "Can't Be Tamed". Hon blir bara bättre och bättre!


Lucia dag

Ska gå och lägga mig nu, kolla på en film såg bara halva hahaha den sög :O Aja idag har det vart luciadag i skolandet rulla på kolla på luciatåg sen efter kolla vi på film såg alice i underlandet fan as cool film. Sen efter det var det lucnh inte de bästa risgrynsgröt men de funka!
Sluta klockan ett och då gick jag och Belinda till brunnen och chilla vi kolla på film vi såg mama mia Nathalie kom också dit :)
Juste idag fick jag en julklapp av Maria, hehe valde att ha den idag antingen skulle jag få den på fredagar, men om jag får reda på att jag ska få present vill jag ha det på en gång haha! fast iof vem vill inte det? ;)
Fick ett par as snygga peace örhengen har ju ett andra par men dom är var as coola ska ta bild när jag får min laddare till kameran :D
Mer har jag inte att säga godnatt!

 Jag och min fina Belinda♥  vi skulle se unstoppable då Maria var me också! :)


Dag 8- Ett ögonblick jag alltid kommer att minnas.

Jag kommer aldrig glömma, det var den 10 augusti, jag och Maria var på ung 08 jag hade precis blivit tillsammans med en kille, sen träffa jag han och hans kompisar och så, sen vid en sekund då jag och Maria hade varit och ätit på donken så gick jag ut och där stog han och gav mig en blick som jag aldrig nånsinn fått, även fast det var en sekund så kändes det som en evighet, jag bara rös till i hela kroppen asså aa känslan var underbar, aldrig har någon kollat på mig med just den blicken. Det är ett ögonblick som jag alltid kommer att minnas, även hur snabbt det gick så kommer jag alltid att minnas det!
Attt en sekund, kan kännas som en evighet, det är overkligt

 Fråga mig inte varför jag la upp bilden på ögat, men när jag hör ordet ögonblick tänker jag typ på ögon, kanske därför jag skrev om just det!


tredje advent!

Kolla precis på stomp the yard 2, båda filmerna är grymma! Men ettan tycker jag var bäst!
Asså på alla dansfilmer, asså fattar inte hur man kan dansa så fucking bra? :O shit asså! Blir helt galen!
Aja ska ta och lägga mig satt jag orkar upp halv sju imorgon slutar fett tidigt imorgon, vi har lucia dag imorgon eller vad man ska säga! Men hörs imorgon. Natti!

 

                   
                                                         Pachanga- Close to you. Saknar gamla tider!

bästa!

                                      
   Grym film säger jag bara! Kolla på den nyss! :D


Mys söndag!

Hellu, åh vilken mysig söndag, ända söndagen då jag inte har ¨ångest, en vecka kvar i skolan, fast har inga vanliga lektioner óch har dessutom ingenting mer att plugga freedom :D
Är stolt över mig själv tycker att jag har puggat på bra den här terminen känner verkligen att allt är på rätt plats!
Nästa termin ska jag plugga ännu mer! :D
Iaf vakna runt halv tio idag, gick upp med Felicia och Paulina vi åt frukost och chillade bara. Sen gick jag mamma och Paulina och Felcia hem till Felicia där hennes mamma och pappa var och vi satt och fika och hade mysigt och nu kom jag precis hem har städat i garderoben och så och ska sätta på en film, men vi hörs innan läggdags peace!

 Det du inte dör av, blir du starkare av!


Dag 7- Min bästavän

Ebba frank är min ända bästavän, vi har känt varann i mer en sju år, vi har gott igenom väldigt mycket tillsammans. Med tiden har vi kommit närmre och närmre varann, och växt upp till dom som vi är nu.
Vi har sjukt mycket minnen tillsammans, vi har alltid haft lika galna och roligaste minnena!
Du läser av mig precis som ingen annan gör! Du finns alltid för mig och jag vet att jag kan prata med dig när jag behöver dig det är bara ringa. Jag finns alltid för dig som du finns för mig.
Du är som min tvilling, vi är så lika varann när det gäller vissa saker satt de nästan är läskiigt!
Jag älskar dig mest på denna jord min soulmate!
Du ställer upp, du finns där och du ser mig genom ögon som förstår!

Du är mitt allt, min andra halva, jag klarar mig inte utan dig bästavän<3


Natti

Ska sova eftter den här dagen, åt kebab till middag jag kan säga att det satt fint i magen ;) Har dessutom ätit popcorn och choklad så riktigt tjockisdag har det vart för mig. Har även pratat med min lilla Ebba idag, saknar henne :( Det är nu jag behöver henne som mest! Men iaf har annars bara chillat med livet idag, tänkte gå och lägga mig nu är grymt trött så kommer somna så fort jag lägger huvudet på kunden. Imorrgon är det ny dag, nya händelser, nya steg. jag ska se allt från den ljusa sidan!

I`m stronger without you


dag 6- min dag

Sitter hemma och chillar, så har hela dagen vart, och jag kan säga att det behöver jag!
somsagt skullle vara med mina tjejer idag, men vart lite tjaffs, men som tur har jag världens bästa syster och mamma!
  Dag sex det står min dag så jag antar att jag ska berätta om den här dagen !Är hemma själv idag med syster min och Felica våran granne vi ska kolla på film och mysa! Min mamma ska iväg på middag med sasse! Men jag hör av mig ikväll! Pussisar!

För varje dag som går, blir jag starkare och starkare! Jag kan gå min egen väg helt själv, för jag vet att jag har andra bakom mig..


Godmorgon!

Det är bra att det är helg så vaknar man halv nio, och är typ fett pigg, haha aja man vänjer ju sig att vakna tidigt inför skolan! Menmen är iaf pigg och glad :D
Ligger fortfarande i sängen ska gå upp och göra frukost. Idag är planerna att vara med Nathalie, Belinda och Maria igen, alltid lika kul, men vi ska typ vara hemma hos Nathalie ikväll för hon ska passa sin lillasyster och vi ska kanske sova där om det går annars får vi sova nånannanstanns hähä :D
Nej men jag hör av mig när jag vet mer om min dag, ha det bra så länge ;)

Jag för en vecka sen, hähä sexyymama! :D


Det var allt från mig idag ;)

Shiit asså jag blir helt besatt av twilight! Såg nyss Eclipse grym! Men om jag ska vara helt ärlig av alla tre filmerna är nog första den bästa! :D
Menmen nu ska jag sova, mina ögon stängs snart jag är grymt jävla trött! Så jag hör av mig imorgon när jag vaknar! Åhhh vad jag ska sova ut! Peace and love!♥

                                      
                                                                        Livsnjutare! :D

                                                                   September- Mikrofonkåt


Dag5- vad är kärlek

Vet inte riktigt hur jag ska börja, hur jag liksom ska förklara för att det ska låta bra,
men igentligen kärlek är omöjligt att förklara. Det finns ju olika sorts kärlek.kärlek är ALLT! musik är kärlek, jaget är kärlek, mina vänner och familj och dom som står mig nära är kärlek, och så mycket annat också. kärlek är något som gör en glad och lycklig, kärlek kan vara det som även gör en ledsen, förtvivlad och förvirrad.. kärlek är  fan allt. bara mer eller mindre. 
För mig är kärlek, ett osynligt band man delar tillsammans, som ingen kan förstöra,om man inte tillåter dom att göra det. Kärlek som aldrig svalnar. Att fortfarande hoppas att det är han som har smsat, att skratta tillsammans, att prata om allting mellan himel och jord med varandra. Att finnas där för varandra, torka varandras tårar, att inte kunna förklara hur kära man är, för att de inte  finns några ord som kan beskriva dom känslorna. Att vakna på natten, kolla på den personen, bli lycklig i hjärtat och somna om. Att skapa minnen tillsammans. Det finns så mycket som är kärlek. Kärlek finns överallt. I glädje, i sorg. Kärlek för mig är det där som inte kan förklaras men det existerar. Alla dom där känslorna. Alla tankar. Kärlek finns i olika storlekar, i olika former. Kärlek till sin familj, till sina vänner. Kärlek till en annan människa.. Kärlek är det finaste och största som finns, på gott och ont. Men att hur ont det än gör, så är det alltid värt det. För det finns ingenting som är lika bra som kärlek.
                                       

                                                                           Love me or leave me

Vill ta bilder med min kamera :(

kom precis hem :) Fyyyy vad kallt det är ute :o Aja idag har det vart rätt chill dag, kom till skolan och lyssna på ngn nobelgrej på tvn sen gick vi till slöjden och fixa allt som ska vara inne :) Sen vid ett fick vi sluta d¨drog jag Nathalie, Maria och Belinda till stan och åt kina mat! Looove :D Sën åkte vi till nacka gick runt och kolla, jag och Maria typ skämde ut oss totalt på bussarna och sånt! :D Men det är så jag och Maria är liksom bara gilla läget!
Kul hade vi och jag fick skrattatack typ varje sekund! Iaf nu sitter jag hemma ska väl chilla, lite senare ska jag kolla på eclipse! Hihi ska bli så spännande! :D Men jag hör av mig snart igen ska skriva dag 5 :D

 Jag och Joshua i lördags! Vi hade rätt tråkigt så vi höll på att kolla på facebook där man kan ta massa roliga bilder:D Hah!


Twilight

Omg kollade nyss på "New moon" omg jag blir helt besatt av filmerna imorgon ska jag kolla på "Eclipse" hehe :D
Aja nu måste jag sova för att orka upp imorgon! Det är ju somsagt fredag yeeey! Imorgon är de nobeldagen, så vi har inga vanliga letioner! Slutar iaf vid ett, sen efter skolan ska jag vara med mina tjejer, Maria och Belinda får se vad vi hittar på, planerna är nacka! Men man vet aldrig med oss hähä. Men godnatt!

 Bjuder på en bild på mig och min skitunge från i söndags mihiihih!<3


Dag 4- Det här gjorde jag idag!

Hellu igen, tänkte berätta om min dag då.
Ställde klockan på 06.30 den tiden går jag upp varje dag, var inte alls trött imorse när jag vakna, utan hade däremot sjukt ont i halsen :s Vilket inte var så bra fast det är iof bättre nu! Men känner att jag börjar bli förkyld :(
Iallafall duscha och fixa mig sen åt jag frukost och satt och kolla på MTV :D
Sen drog jag mig till bussen kom till skolan hade Elevensval satt bara och softa! Sen efter det skulle vi igentligen haft musik men våran lärare hade andra saker och göra så vi fick kolla på film vi såg "instängd". Vene vad jag tycker om filmen faktiskt kanske inte min smak jag gillar inte filmer med blod och såna där äckliga filmer, tyo som paranormal activity det gillar jag fyfan! Älskar att bli skrämd :D Iaf sen efter det åt vi lunch det var typ biff med potatis helt okej faktiskt :) Sen fick man veta att man fick sluta efter lucnhen skulle vi haft engelska men icke sa nicke vi hade tydligen inte det varför vet jag inte. Så vi skulle haft två timmars håltimme men tur så snacka vi med no läraren och hon sa att vi kunde tagga hem! Så¨sluta vid halv ett och jag drog hem! Kom hem skulle då hjälp mamma med tvättstugan men hade inte ngn ork så jag la mig i sängen och kolla på "Twilight" riktigt bra film faktiskt! Har faktiskt aldrig sätt dom filmerna så det var rätt nice! Sen efter städa jag rummet, sen hjälpte jag och brorsan mamma med tvättstugan! Och sen efter blev det middag, spaggeti med köttfärsås, somsagt min mamma är italienare och gör pasta varje dag! och jag gnäller alltid på att hon gör för mycket pasta men den här gången var det as gott :D
Ja och nu softar jag ska hoppa in i ett varmt bad och sen softa ska kolla på new moon hiihi :D
Men det var väl om min dag, skriver mer innan jag lägger mig kyss :)
 Har inga bilder :( Kameran har ju inga batterier men snart kommer laddaren!

 Gran canaria! Saknar! Min allra första resa utomlands!


Slutat tidigt soft!

Hejsan sluta för ett tag sen skulle slutat halv fyra egentligen! Men härligt att sluta tidigare! Ska hjälpa mami i tvättstugan igen sen ska jag städa i mitt rum och sånt så vi hörs väl ikväll eller ngt ha det bra så länge! ;)


Mina fina tjejer, paddlingen 2010!


Du lämna mig med frågor utan svar jag ska lämna dig med problem utan lösningar

Ligger i min mysiga säng, har faktiskt haft en mysig kväll Paulina kom hem en liten snabbis hon är ju hos sin kille varje dag dels så är det närmre skolan och dom kan typ inte vara utan varandra haha :D
Hon hade köpt en liten julklapp till mig och hon fråga ifall jag ville vänta tills julafton eller öppna den idag, och självklart ville jag ha den idag! Fick ett par grymt snygga örhengen (stavning)? och skit coola armband hon vet verkligen var jag gillar! Så jag blev överlycklig. Snart måste jag fan handla julklappar ska nog bara köpa till min syster och såklart Maria, Ebba och min lilla Liam sen resten delar vi på! :D
Iaf har ätit middag och pluggat är färdig med allt plugg känns så fuckat skönt asså förra veckan jag hade så jävla mycket att göra men inte nu! Nu är jag fri yey!
Sen efter maten kolla jag mami och Victor på film vi såg "Tomten är far till alla barn" hahaha skönaste filmen asså den låter som värsta tönt filmen men hahah det kan man ju inte säga att den är! Den borde alla se enligt mig :D
Men har inte mycket mer att säga ska ta och sussa men vi hörs imorgon godnatt alla tomtenissar peace and love!♥
                                         Sommaren 2010 när vi var och segla, underbart! 
                        
                                                         Jag Tror Jag Är Kär - George Shaid. ÅHå får så mkt minnen upp i huvdet! Ibland önskar jag att man bara kan spola tillbaka visa tider..

Dag 3- Mina föreldrar

Vi börjar med min mamma då:  Jag och min mamma står inte så nära varann, jag snackar inte med henne om så mycket, det har jag mer mina vänner till. Tex om killar och sånt det skulle jag inte snacka med henne om. Jag snackar med henne om skolan och vänner och sånt och jag vet att hon alltid lyssnar.. Eftersom att jag har haft så svårt i skolan så¨är nog hon den som försökt hjälpa mig som mest! Vi bråka jättejätte mycket förut och jag ville alltid flytta hem till min pappa men nu bråkar vi inte lika ofta. Men hon är iaf världens bästa mamma! Hon heter Charlotte kallas för Lotta hon fyller 39 år den 23 december dan innan julafton ;)Hon är också italienare och hon gör pasta varje dag haha! :D Hon är en person som typ alltid gillar att vara hemma och softa hon typ älskar gammeldags och vitt! Vi bor somsagt på ingarö i en röd villa tsm med hennes man som heter Mattias men kallas Sasse för när han var liten kunde han inte säga Mattias. Men iaf tillsammans har dom en son victor! Och Sasse är väl en snäll kille men brukar inte snacka med han, han är dryg haha!

Min pappa heter Fernando, är chilenare han är 41år fyller år den 23 januari och han spelar fotboll. Med min pappa kan jag nog prata om mer saker, man kan säga att jag e pappas flicka, jag älskar verkligen att vara hemma hos min pappa. Iaf han bor i Tumba i en lägenhet tillsammans med hans tjej Sofia hon e underbar alltid lika rolig hon e som en tonåring ibland det gillar jag :D Hon är också chilenareHon hade en son innan, han heter Joshua, och tillsammans fick dom lilla Liam min skitunge! Det är väldigt mycket skillnad på mammas familj och pappas det är helt olika liv när man är där kan man säga! Men jag älskar mina föreldar lika mycket dom är det bästa!!♥
Många säger att jag är lik mamma, men andra säger pappa och många säger Liam men jag vet faktiskt inte jag kanske har fått lite från båda? :P


                                                            Jag och min världens bästa mamma på midsommarafton 2010! Älskar dig! <3
 


Jag och världens bästa Pappa, riktigt gammal bild aa det står ju 2008! Te amo!<3



Min pappa och hans fina tjej Sofia! <3

Min bror och sasse :)


Onsdag och jag som trodde det var fredag :(

Tjabbatjenahallå, haah jag och maria satt och sjöng den låten i skolan idag :D Haha aja har vart fett seg idag..
Skolan och allt gick rätt segt det är väl bara för att man väntar på att det ska bli julov som det går så segt. Aja åkte hem efter skolan och nu ska jag göra no och so och det ska jag göra färdigt idag punkt slut, sen är jag färdig med alla uppgifter som ska vara inne, sooooft :D Men hör av mig pusselipuss tyvär har jag inga bilder från idag, för jag har batterier till min kamera men jag ska köpa laddningsbara batterier och då kommer det komma massa bilder jag lovar er ;)

 Bilden är från sommaren 2009. Hej brunis!! Nu vill jag till spanien!!*drömmer*


Evvvvvvvvääää är knäpp chey

Hallååå där, är på fett med driv humör ba! :D Känns skönt är nästan färdig med allt fucking plugg, stolt är man :)
Har pluggat typ sen har jag hållt på att ladda ner fullt med filmer! La mig i sängen för att kolla på film men ångra mig hade mer lust att chilla runt lite på nätet!
Asså vet ni, det e fan lite läskigt jag skrev ju ett minne för livet Rihanna konserten sen efter så ser jag att Rihanna ska ha konsert nästa år i november asså hallå ödet fään :O Men jaa den ska jag fixa biljetter till. Den konserten kan man ju bara inte missa..
Men nu väntar sängen på mig. Kysselikyssar på era rumpistumpiiiiiisar yeyyyyy!

Omg, är jag cool eller cool?! Min nya jacka inte riktig canada men vem fan bryr sig om det! Den e lika snygg! ;)

                                                             Rihanna- skin. Låten tycker jag påminner om rihannas låt g4l :D


Shan the man


Hahahha asså han e för skön asså! Love it!

Dag 2- Ett minne för livet.

Okej vet inte vart jag ska börja, eller hur, jag har sjukt mycket underbara minnen som jag aldrig kommer att glömma, men om jag skulle skriva upp alla skulle jag nog få skriva sida efter sida.
Men det är ett minne som jag ska berätta om.
Det började med att telfonen ringde, det var Maria hon skrek i telefonen att Rihanna skulle ha konsert på hovet den 12 mars. Jag dog av lycka Maria snacka med sin pappa och han frågade ifall hon ville gå och maria sa ju utan tevkan ja, han fråga också ifall dom skulle bjuda mig och Maria ringde mig i samma sekund och sa att dom skulle bjuda mig också och vi båda snacka dag och natt om konserten.
Sen kom dagen den 12 mars 2008 kommer ihåg allt som om det vore igår, vi var en hel dag i skolan vi ville bara till hovet. Iaf efter skolan åkte vi hem till Maria fixa oss och åt osv, sen åkte jag Maria, hennes pappa och Marias lillasyser Alexzandra till hovet. Vi kom dit det var världens kö och vi stog ungefär en halvtimme i kön vi kom in så såg vi att de fanns fullt med Rihanna saker man kunde köpa asså typ hennes skivor och tröjor.. Så jag och Alexzandra och Maria fick köpa en varsinn Rihanna tröja, och hennes pappa bjöd mig också! :D
Sen så var det förspel det var Adam tensta. sen efter ett tag skulle jag, Alexzandra och Maria gå på toa så vi gick ut. sen hörde vi alla på hela hovet börja skrika och vi tre stog fortfarande inne på toaletten vi sprang ut och hela scenen var helt rosa och så kom Rihanna ut på scen då var som en fucking dröm vi skrek tills vi tappa rösten och vi dansa och jag lovar jag har aldrig känt mig på det sättet det kändes liksom ovärkligt.
Hon är än idag min bästa idol okej låter som värsta tönten men asså jag diggar hennes musik, stil och allt, så hon är liksom en av alla kändisar som jag lyssnar på mest, det finns liksom ingen låt som jag inte gillar med henne, visst många låtar är mindre bra, men jag kan ändå lyssna på dom och det finns heller ingen låt som jag inte heller kan texten på haha! :D
Men iaf den dagen glömmer jag nog aldrig det var så fucking kul att vara där dels var det ju min första konsert också så det kändes liksom som en dröm som var för bra för att vara sann!!
Det var mitt minne för livet, somsagt har sjukt mycket minnen som jag har för livet men jag tog liksom det här för det här kändes ändå lite speciellt! :D
                           
Rihanna hovet. 12 mars 2008. Minne för livet!♥       

                                 

Sega dagar, ge mig bara lov okej!!!!

Hellu people, har precis kommit hem, åt nyss lite mellis hähä!  Ska också hjälpa mami med tvättstugan ser ut som en jag vet inte vad fullt med kläder :P sen ska jag plugga no! Gjorde engelska provet idag får se vad jag får för resultat hoppas iaf på g annars dööör jag :( Juste jag glömde säga att i helgen fick jag en canada jacka av pappa och min lotssas mamma sofia! :D Och sen den 25 maj ett tag kvar åker jag och min syster  med pappas familj till gran canaria vi skulle först åka till turkiet den 24 maj men det blev ändrat. Har vart i spaninen en gång det var min första resa så det här blir andra, eller ah i somras var jag i Riga sen har jag vart i danmark också men det räknas inte som utomlands tycker jag utomlands är typ som Thailand, Chile aa fan vet jag :D

Men nu skriker mamma på mig men vi hörs latero peace out!

Jeans tagihts new yorker, leopard linne hm, kofta hm! I like it a lot! ;)

                                                  Man down- Rihanna. Älskar låten starkt!


Step up looove it

OMG säger jag bara såg filmen "step up" asså finner inga ord filmen är grym! Finns en step up två också fast det är inte med samma personer så jag tror inte att filmerna är samma.. Men tvåan har jag iaf sätt men ettan är betydligt mycket bättre.
Aja har iaf pluggat på engelska provet, hoppas verkligen att jag klarar det, ska iaf göra det bästa jag kan! :)
Sen nu är jag nästan klar med all so, alla arbeten ska nämligen vara inne på torsdag och fredag, men det klarar jag! Nu ska jag sova, är trött och imorgon är det en ny dag. Hörs imorgon, godnatt! ;)

 Jag i fredags vet inte vad jag gör, men diggar bilden :D


                                                    Sean Paul ft. Keyshia Cole - Give It Up To Me

Dag 1- om mig

Som ni redan kanske vet heter jag Evelinn Aida Terzi, och är halv chilenare och kvart italienare och kvart svensk :D jag är 16 år. Föddes den 7 november 1994 alltså har jag gått om, jag gick om tvåan pga av att jag hade jobbigt i skolan, har alltid haft det iof. Har alltid haft svårt i matte och sånt. Men jag är nöjd med att jag fick gå om.
Mina föreldrar är skillda, så min mamma bor på Ingarö och min pappa bor i Tumba, , för det mesta bor jag hos min mamma för att min skola ligger ju på Ingarö, men jag brukar självklart hälsa på min pappa brukar vara där varannan helg och brukar åka dit när jag känner för det :)
Jag har tre underbara syskon, vi bråkar ganska ofta men dom är alltid det bästa jag har!
På fritiden pluggar jag väldigt mycket just nu annars är jag med kompisar, chillar med livet bara!
Jag tror alla vet att jag älskar musik fast vem gör inte det liksom det finns två Rihanna och Chris brown deras musik ouuuf finns inga ord älskar!, jag älskar också att bli fotad eller ta foton på mig själv okej låter som att jag är värsta egot men vem ställer inte upp för kameran! :D Många brukar faktist säga att jag har mycket självförtroende men det är väl bara positivt!
Aja det var allt om mig. Dag 2 kommer imorgon! :)

Nobody is perfect


Ett bevis på att jag har tråkigt

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – ett minne för livet
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här gjorde jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick jag alltid kommer minnas
Dag 09 – Vad tror jag på
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min väska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min första kärlek
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här hatar jag
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – mitt första minne i livet
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här är jag bra på
Dag 30 – Så vill jag avsluta livet

Stressad kill me

Shushu, kändes som att de var tusen år sen jag skrev, men helt ärligt har jag inte haft tid eller tid och tid jag har inte haft tillgång till data så mycket, men har ju vart hos pappa över helgen kom dit i fredags efter skolan och fick träffa min lilla Liam :D i lördags var vi i skärholmen sen igår åkte vi till kusinerna och softa bara! Jag skulle åkt hem igår men stanna kvar så åkte från tumba vid sju imorse inte så tidigt.. Men trött var jag! Aja lektionerna rulla på idagvi hade hemkunskap kokduellen jag Maria och Natahlie gjorde kyckling kryta riktigt  god var den :D *stolt*
Men nu hörrni ska jag plugga, har engelska omprov imorgon så vi hörs väle typ i natt, nä men nångång ikväll kyss!

Söt flikka!


3 december, dagarna rullar på snart är det lov!

Godmorgon, mååste skynda mig ska hinna äta fruskot och sånt.. Idag ska jag somsagt till min pappa vet inte vad som händer, men jag lärnog mobilblogga i helgen för kommer inte vara inne på datan så mycket! Men vi hörs ikväll ha en bra fredag!

Idag fyller mitt solken 15 år, Maria hoppas du får en grym dag det förtjänar du. Love you!♥

                   
                                                               Rihanna - S & M

Jag Ä.G.E.R.

Godkväll people! :)
Sitter och läser på matteprovet.. Har gjort färdigt no och svenska känns bra kan jag säga! :D Nu ska jag bara läsa på till no och matten sen blire nog movietime! Imorgon är det fredag och jag ska till min papi, var ett tag sen jag var där så nu får jag träffa min lilla Liam och såklart alla andra ;)
Men jag kommer inte hinna höra av mig mer, men jag kanske hör av mig imorgon på morgonen annars blir det väl nångång under dagen. Kan ju iof mobilblogga! Men ha en bra kväll. Godnatt alla dudes!♥

2009.

 

                                                      Akon Give It To 'Em Feat Rick Ross


Närmar sig fredag wiie!

Hejsanhejsan, kom nyss hem typ, och det första man måste göra såklart är att plugga :(
Men det blir alltid bättre med högsta volymen och spela bästa musik! :D Idag har dagen rullat på, gjorde bara hemkunskapsrovet fick g, så jag är nöjd :) Sen imorgon ska jag ha matteprov och noprov får se hur det går!
Just därför har jag sjukt mycket att göra så jag skriver väl när jag är färdig med allt plugg. Ha det bra så länge!

Jeans bikbok, linne bikbok, kofta ginaticot!


                                                               Flo rida- Turn around

omg skolan dödar mig

Tjatja gott folk blir ett snabbt inlägg, ska bara berätta lite om idag.. Idag var det ju så att vi skulle ha livskunskap, men så var det inte pga att lärarna var sjuka :/ Så det var en vanlig dag i skolan men letktionerna rullade på fick även veta att jag fick omprov i engelska provet. :( Menmen det är bara göra omprov! Blev bästa lunchen i skolan tacos love it, fast det är bättre hemma! Men iaf sen efter skolan så drog jag och Nathalie hem till henne vi plugga och åkte hem runt halv sju och sitter och pluggar har gjort färdigt no ska bara göra färdigt en sak till sen är jag färdig med allt som ska vara inlämnat i no sen pluggar jag till matteprovet har nämligen prov på fredag, sen imorgon har jag hemkunskapsprov och no prov aaaaahhh kill mee!! Vi hörs imorgon kommer inte hinna skriva jag

Jeans bikbok, tröja ginatricot ;)

                        
                                                             The Anthem - Pitbull feat. Lil Jon