Haloweeen <3

Nu är jag hemma rätt skönt faktiskt lämna all packning och ba softa med mig själv höhö :D
Ska nog hoppa in i duschen ha hårinpackning o sen blire nog movietime med chips. Bästa jö!
OM exakt en vecka fyller jag 18 galet :D
 
                                                                      Grym låt!

YOLO

 
Tjääääna, har inte hunnit skriva i bloggen. Har inte tänkt på den faktiskt. har haft för mycket saker framför mig men kul har jag haft. I fredags då jag skrev åkte jag Ida och Melinda till Märsta där vi skulle på fest men de var mer chillkrök de var rätt nice, kom hem vid fem typ, vaknade upp i lördags och samma med den dagen vi drog till Märsta vi hade så himla kul då, jag och Melinda var helt galna sen sov vi över där, i söndags drog jag och Melinda till heron city åt middag sen bio vi såg paranormal activity 4 den var bra faktiskt, haha de blir så jävla roligt när man blir skrämd känns som att man ska skita på sig fan! haha, sen på kvällen drog vi till Melindas killkompisar och chilla med dom och sov där :) sen i måndags träffade jag Lydia vi åt i stan drog till Kista prata och umgicks sen slagga jag där, igår åkte jag till melinda vi fixa oss drog på haloween fest jag var catwomen, så jävla kul var hemma vid fem och vakna nyss! knaaaos. ska hem och bara softa idag! :) skriver sen pyyysss!

kaaaos nu är de looooov! weååå

Tjäääna det är lov och livet leker! Igår orkade jag inte skriva kom hem från praktiken sent men de gick bra där iaf, gjorde de vanliga jag var död igår men de var ändå kul på praktiken. Idag har jag vart i skolan som vanligt vi hade frisör vi hade färgteori sen fick jag ta ut massa slingor på min docka med sån här mössa man har fett kul så snart ska jag göra slingor på min docka, sen flöt lektionerna på, jag och Melinda och kristin drog till donken och åt efter skolan sen har jag och Melinda vart hemma hos henne fixat oss och vi ska ssnart dra mot gullmars möta Ida och sen ska vi mot märsta sen får vi helt enkelt se vart kvällen tar oss :D
Ha de bäst, ses i dimman ;)
Hela bunten i skolan, favvo tjejerna!
Jag just nu. Körde naturell i skolan alltså no make up så skööönt!

this is my love.

Nu ska jag sova. Efter det här inlägget måste jag faktiskt stänga ner datan orkar inte vara så trött som jag alltid är. Har en lång dag framför mig imorgon. Låg och kolla på filmen men somnade så får kolla om på den en annan dag blev pizza till middag och sen har jag bara tagit fram kläder fixat matsäck till imorgon :D Men vi hörs tomorrow

movietime <3

Ligger i sängen och fryser fy vad jag är trött känns som en seg vecka.. Imorgon är de praktikdag dagen jag inte ser fram emot. Det är kul när de kommer kunder men det gör det ju inte så ofta vilket gör att man bara sitter på en stol och typ halvsover känns det som plus att det är väldigt långa dagar.. Men jag ska inte klaga får försöka se framåt till freeeeedag och lov. UNDERBART! 
Dagen gick bra i skolan onsdagar är dagen man kan kalla chilldag! Sluta kvart över ett drog till stan en snabbis med Kristin och Ida och kollade på butterix osv inför en haloween fest som jag hoppas är på lördag! Gick sen från brunn hem och nu hade jag tänkt lägga mig och kolla på film hörs latero.
Vet inte hur många streetdance filmer som finns, den ovan har jag iaf inte sätt så måste ta och göra det nu.
 

If you leave somone for another person, don`t be suprised if that person leaves you for someone else.

Har precis kollat på film "the lucky one" as bra faktiskt väldigt sorlig men jag rekomenderar den! :) zac efron är med i den oxå.
Har inte hänt mycket annars. Har duschat tog min hårinpacking och mitt hår är as lent nu, känner att överhåret är så slitet det är typ bara underhåret som känns fräcsht plus att lockarna kommer i underhåret..
Men ska försöka att låta de vara, vill ha lååååångt hår skulle vara en dröm.
Ska dejta sängen strax är helt slut.

ge mig höstlov nu

ouuuff är helt slut. Dagen rulla på i skolan men just nu känner jag att jag behöver lov..
Men den här veckan hoppas jag går snabbt, dagen iaf rulla på vi fick docka med hår på huvudet och då menar jag helhuvud. Men iaf vi fick klippa helform det var kul faktiskt kändes lite mer verkligt när det var allt hår utan inte bara en pase som vi hade innan. Iaf dagen rulla på med lektioner. får ju alltid mina skrattatacker då man ska vara tyst men åh vad de är underbart ändå :D
Nä nu ska jag lägga mig och kolla på film sen duscha o ba softa. måste läsa ur min bok.
Mina tjejor <3

underbar måndag!

Tjänare kompisar! Ligger i sängen och dricker te funderar på att ta min bok och lägga mig under täcket och läsa. är as trött och måste komma i säng tidigt!
Har varit en himla bra måndag. vakna upp hos Melinda åt frukost i skolan lektionerna rulla på tills vi alla drog till gustavsbergsbadet, då vi badade ungefär en timme innan läraren kom vi fick simma lite osv rätt kul :D
 sen efter var jag felishia, melinda,ida och kristin kvar vi bada och skrek och fan vad kul vi hade haha vi var som barn! :D Kom hem runt halv sex och har bara softat lite :)
Mina brudar idag!

-

 

Yoloooo!

Helluuu. sitter hemma hos Melinda standard hööh vi har precis ätit middag. Igår hade vi de galet. vi vakna upp vid tolv ungefär drog hem till mig jag fixa mig osv. sen drog vi till melindas pappa och åt middag sen drog vi till märsta mötte carlos och drog på fest /chillkrök as kul hade vi.dansa och snacka med människor och garva sönder har träningsverk i magen. Kom hem till melinda halv fem vi gjorde korv med pasta decka på en gång vakna upp halv ett drog till mig och hämta kläder och vi chilla där en stund. VI ska plugga lite nu och ba softa med livet :D imorgon är de måndag och ny vecka!
 

A real man doesn't love a million girls, he loves one girl in million ways


Mysfreeedag

Sitter hemma hos Katarina, Melindas kompis skitgullig tjej. Idag har vi varit i skolan hade frisörlektion ddå vi körde håruppsättning så jävla kul faktiskt :D
Sen sluta vi tidigare en vanligt drog till stan då vi mötte upp katarina och vi drog hem till henne sen drog vi till Melinda och gjorde tacos sen drog vi hem till katta och vi har köpt godis o nu sitter vi och snackar och ba softar med liiiivet :D
to cool for school.

-

 

Pluggpluggplugg

Min mage dör helt seriöst den dör snart. Jag har inte ätit ett skit idag. Åt ingen frukost sen åt jag i skolan hamburagre tog två tuggor sen en liten banan. Min mage mår inte bra. Men snart blir de maaaat. Vi är hemma hos Melinda vi ska äta sen blire plugg time!
Är iaf färdig med ett arbete refaratet känns så jävla bra!
Fick hjälp med den i studion :D
Jag och min homie i skolan!

försök aldrig vinna tillbaks någon som har valt att förlora dig.

Helläääääää. Sitter i skolan och pluggar tro de eller ej.. mne jag skippa prakitken idag och sitter i skolan med Melinda och pluggar svenska.
Igår var vi i skolan sluta ett drog t mig hämta kläder osv sen drog vi hem med felshia och Ida sen drog jag och Melinda hem till henne åt pankakor och satt och snacka på skype med massa olika :D KUl hade vi.
Drog till skolan var här vid tio vi har ätit och idag sover jag hos Melinda igen vi hörs ikväll babeees!

-

Ligger och snackar på skype med Melinda och Roberto vi har lite kul :D höhö.
Helt sjukt så fort de är match bombas hela facebook haha sinnesjukt aasså! haha

starkare utan dig.

TJänare. Ligger i sängen och fryser som vanligt de är standard..
Jo hänt idag. vart i skolan hade frisör som vanligt. Klippte herrfrisyr plus så snagga vi, fett kul :D
Dagen var as kort i skolan kändes de som. men ändå så var den riktig seg har varit trött hela dagen ska försöka sova tidigt. 
Min nya tröja jag hade idag :D

Godnatt babes. dröm om mig!


Hur fixar man instagram till htc sense????

Ligger i sängen mina fötter är iskalla :(
Hatar att frysa! Dricker te och äter choklad det bästa som finns helt seriöst. har laddat ner lite ny musik och fan vad jag får damp asså kan fan inte fixa insta till min mobil även fast jag upptadera den så går det inte. Alla nummer är borta oxå..
ÅÅÅÅÅH :(

Kaos väder. men jag ska inte klaga. finns folk som har det värre.

Tjänare kompisar! Kom precis in och fyfan vilket kaos väder. hatar det. vill ha sommar. kunna gå i shorts vara brun och ba leva livet! JAja jag ska inte klaga är glad att jag lever ;) Finns folk som har det värre.
Iaf har varit en chill dag hade två lektioner i skolan. sen efter lunch drog vi alla mot stan där vi hade statsvandring vi gick runt i gamla stan jag gick med Melinda, Felichia, Kristin, Ida och Sanam det är ju alltid roligt med nice sällskap :D Nu är jag hemma ska äta om en stund sen ska jag fan lägga mig i sängen och checka film eller nått. Ska försöka fixa instagram till min lur oxå. får damp fattar inte varför det inte funkar när Sofia har exakt likadan lur som mig och hon har det :(
Min nya tröööja. Försökte ta en bra bild men gick inte så bra!
 
 
                                               Heeelt fast. så jävla bäst!!!!!!!

tjääääna måndag!

Nu ska jag Slaggaaaaaa bröder. Sängen väntar på mig och jag är taggad inför en ny vecka!
Så jävla hypad!
Me and my crazyyyyy girls!

bäst helg med min galna bryyyyd!

Helvete vad jag är mätt. har precis ätit middag och ligger nu utslagen på sängen, ska göra färdigt en svenska uppgift sen blir det movietime. Vad för film vet jag inte än, men får se!
Igår iaf var jag och Melinda först hos min mormor vi städa lite sen åkte vi hem till Melindas mamma i Rågsved vi åt middag och ba softa, sen kom tre killkompisar vi garva, lyssna på musik och ba chilla, jag och Melinda somna till "the last song" vakna upp vid elva imorse vi fixa oss drog in mot stan, fick med mig två par tröjor höhö :D Sen åt vi burrito och drog sedan hem. Har städat rummet o ba softat sånt söndagar brukar bestå av.
 

Godmorgooooon söndag!

 

Lördag. livet leker babbyyy!

Helluuuuu babes! Sitter hemma hos Melinda vi har precis tryckt i oss mat. Vi har bara varit hemma nu hela dagen hos henne. Igår var vi i skolan helt hypade som vanligt sen efter drog jag och Melinda t stan sen kom vi hem åt på donken med hennes syster sen kom vi hem fixa oss lite drog till nåra killar från skolan Adam och Daniel som bor precis vid Melinda. VI chilla där kolla på film snacka lyssna på musik och så. Kom hem runt halv två då vi somna. Vakna elva och sen har vi bara softat vi ska in mot stan fika osv, sen får vi se vart kvällen tar oss :)
 
 

-

Godnatt bitchar, Imorgon är det freeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag :D Happy face!

praktikdag :D

Tjäna vänner! Ligger i sängen och fan vad jag fryser. så jävla kallt :(
Har vart en bra dag, praktikdag. Dog imorse när jag gick upp somna vid halv två höhö så får skylla mig själv. Men iaf drog mot höglandstorget stället salongen jag var på förra gången sen fattades det personal i Alvik så drog dit och fick vara med Kristin, mycket skönare att vara där. Fick tvätta hår sopa upp hår servera kaffe alla standard grejer, men det är kul :)
Kom hem vid sju typ har ätit städat i rummet och nu ligger jag i sääääängen!
 
                                                                          Ny video! My king!

why does everyone want their love to be like a movie, when it only last two hours ?

Tjääääna! ligger i sängen är fan helt sluuuut. men har haft en bra dag i skolan onsdagar är alltid rätt lunga men de är skönt att ha en dag då man slutar tidigt :) Drog t stan en snabbis efter köpte foundation den jag vill ha :D
Ska äta nu sen plugg och fixa till imorgon, praktik vettu! Det är kul men är aldrig riktigt taggad för jag blir så himla trött under dagen men ska försöka komma i säng tidigt eftersom att det är rätt lång dag.
Mina bröder♥

sexy thing

 

Bra jävla dag, yeahbuddy!

Tjänare! Kom nyss in för dörren och är asa trött men ändå pigg hur kan man vara det?
Väntar på att mami ska komma hem så vi kan äta är sjukt hungrig men innan maten ska jag göra färdigt en svenska och engelska grej ganska lätt ändå. har haft en grym dag i skolan, hade frisör första lektionen som vanligt vi gick tvätta varandras hår plus styla efter först platta jag mitt hår sen hade vi en till lektion då nathalie lockade mitt hår så himla fint!!! Jag lockade även håret på en docka åh så kul de är!
 
Sluta vid tre och nu ska jag plugga sen blire movietime :D wieee.
Nytt linne köpt i lördags, love it :D

Godnatt mina vänner och fiender :D

 

två enkla bilder från idag!

Jag och Melinda inne på butrix höhö :D
                                                             Min middag!

It's funny how the people that hurt you the most are the ones that swore they never would.

tjäna, det är måndag och konstigt nog så har den här dagen varit jävligt bra, mina måndagar brukar vara rätt så sega! men den här har varit grym! Snabb dag i skolan körde kubb på idrotten så jävla kul! Sen efter skolan vid tre då vi sluta drog jag till stan med Melinda och Kristin vi åt en tacos, sen gick vi runt, gick in på buttrix och kolla massa maskerad grejer! Ska kanske på haloween fest inte helt spikat men hoppas att de blir som vi förväntat oss då jag tänkt vara polis :D Weho!
Kom hem vid halv sju åt en asa god middag kändes som vi var på restaurang haha!
Har precis tryckt i mig mumsmums och nu ligger jag i sängen ska läsa lite ur min engelskabok sen ska jag nog kolla på jersey shore yeahbuddy!
Min nya tröja köpt i lördags :D älskar ryggen!

If someone tries to bring you down,get back up, show them youre strong enough

                              
 

och så var de söndag igen.

Tjäääna, har inte haft tid och ork och skriva. Drog somsagt till Nacka med min syster vi gick runt där ett tag, jag fick med mig två ur snygga tröjor. Shopping kan få en så glad, höhö!
Drog sedan hem somna och sen vakna upp och fixa mig, drog till grannen och åt middag med familjen sen drog jag vidare jag och Veronica åkte till Fittja där vi var med Brandon och hans vänner, inte så jättekul,men somsagt det blir vad man gör de till men jag har ju haft tråkigare kvällar men den var ändå helt okej, ska inte klaga, kom hem vid två till min moster där vi sov, mycket enklare då bussarna går oftare dit osv, så vi var där åt sen somna vi vakna vid tio typ åt frukost där sen drog vi hem jag och paulina gick ut med hanna så skönt vi bara gick runt och snacka sen dess har jag bara varit hemma, har haft hårinpacking ansikstmask och nu har jag pluggat, två uppgifter färiga! känns bra! Ska strax lägga huvudet på kudden och sova :)
Imorgon ny vecka, yeahbuddy.
Billd från i torsdags var tuvngen att testa en tröja jag fick från min syster tycker den är fett ball!
 
                          
                                                         Den här låten är helt crazy, aaaah :D

lördag

Somna runt fyra låg och snacka i luren hela natten, men iaf flög upp klockan tio av att telefonen ringde och ba tänkte shit vad jag är försenad och att jag hade missat halva frisör lektionen sen ba just fan det är lördag haha! Iaf har fixat mig lite och så ska t nacka med min sistaaaah, ska kolla på lite grejor :)
 

Nymålade naglar av sanam, så duktig<3

 

tack för denna underbara fredag!

Tjänare amigos! vad händer? jo kom precis hem från mormor.
Galen dag i skolan hade så jävla kul, vi drev med allt o alla haha så jävla bäst, folk börjar undra om vi går på nått! haha. Iaf lektionerna flöt på dagen gick snabbt, sluta runt fyra åkte till stan åt på donken med kristin haha var så jävla sugen sen drog jag till mormor där min syster och moster var, dom klippte sig fixa ögonbrynen och färga håret som min mormors granne gjorde hon är grym på allt sånt! iaf vi satt där och umgicks dom beställte pizza men jag valde och köpa sallad ist hehe, så vi satt där och prata åt kakor kolla på x factor och hade mysigt! kom hem nyss och är helt slut! Sanam målade mina naglar idag i skolan shiiit vad jag blev nöjd hon kommer få bli den som fixar mina naglar hähä! Idag i skolan köpte jag olja till håret som luktar vanilj sen fick man ett läppglans till med en spegel som är på tuben eller vad man ska säga sen när man tar upp läppglanspinnen så finns det en lampa som tänds haha så jävla ball kan inte sluta hålla på med den as coool jö! Kanske slänger in bild imorgon om jag minns :) 
Men jag har haft en as grymt bra freeeedag :D
Jag och melina är på dom tre första bilderna sen jag och sanam. sen jag kristin och melinda!

Hårinpacking

Sitter i skolan på frisörlektionen har precis fått hårinpacking så jävla skönt eller att bli stylad! Eftersom att jag har rätt långt hår så fick de bli två tjejer som fixar, Anna och Elin, det är så niiiice o ba sitta och bli ompysslad och göra ingenting hehe!
Right now

Min underbara klass <3

 

Torsdag, imorgon freeedag!

Hej mina friends! Sitter framför datan och dricker te och har typ nyss kommit hem det ända jag hunnit med är att äta middag och fyfan vad gott det var. iaf somna runt två inatt låg och skypa sen snacka i luren och fyfan vad jag var död imorse men kom ändå upp och drog till praktiken det gick bra idag! fick tvätta kunder och göra det vanliga, men eftersom att det är så lång dag med bara en halv timmes lunch blir man helt slut man står hela tiden och måste alltid vara med och titta. Men jag och Julia hade kul vi fick feta bullar oxå eftersom det är kanelbullensdag idag! med rosa pärlsocker hehe! Men iaf ska kolla på jersey shore och bara softa :)
 
 

den här låten spelar jag om och om igen och jag tröttnar inte den är helt sjukt braaaaa!

Just because something isn't happening for you right now doesn't mean that it will never happen.

Gooooodnatt babes. Imorgon är jag redo för en praktikdag ska praktisera på den andra salongen som ligger vid höglandstorget så måste ta nockeby banan från alvik :) Det ska bli spännande och se hur det är där. Godnatt!
                                                           Tjääännnaaa!

jersey shore <3

tjääääna! Ligger i sängen och kollar på jersey shore kollar om alla avsnitt och fyfan vad jag älskar den serien helt sjuuukt! Yeahbuddy!
Iaf har vart en rätt tråkig dag har vart så jävla dööööd, men iaf slutade tidigt drog t stan snabbt chilla på donken med melinda och kristin en stund sen drog jag hem, plugga ätit duschat och nu ligger jag här nerbäddad i täcket. Har andvänt nya shampoot och balsam och sen la jag in den här smörjan man tar efter och fyyyfan vad mitt hår luktar gott plus de känns så jävla freeeesch!
                                                                galen lååååt!!

natttiinatii

Åt en god middag och sanningen så har jag inte pluggat ett skit haha kan verkligen inte plugga hemma för mycket att tänka på alltså. aja det är inte så bråttom så länge jag vet vad jag ska plugga för att få in allla arbeten så är det chill men ska försöka plugga imorgon om jag inte städar hos mormor.
aja ska snart sova är as tröööött!

Lalalala!


 
Heejhejhejhej, åh det har vart en bra dag idag :D Åkte in mot stan mötte tjejerna och vi drog mot enzo som ligger i Tyresö vi fika lite fick cola och bullar (min fruksot) sen fick vi kolla runt i deras butik massa olika hårprodukter, fick med mig fyra stycken prdukter, shampoo balsam och sen inpackning och nån grej man använder efter man duschat till lockigt hår :D Bra produkter för bra pris! Det här är inte nått skit det är liksom riktiga grejer jag snackar om så är skitnöjd, jag Melinda och Sanam drog till skolan och åt lunch och ba flippa runt dom andra åt i stan men vi andra är fattiga så vi drog mot skolan haha! Sen hade vi material och miljö vi fick testa ett par prdukter som vi pratade om förra veckan så alltså fick jag mitt hår duschat med massa nya produkter som luktar helt galet gott!! Men det var nice, styla till mitt hår lite efter med plattången så nu känner jag mig riktigt freeesch! haha kom hem nyss typ ska köra plugg men innan det ska jag äta middag!
 
 
 
 
Ah helt underbar lååååt

Tisdaaaag!

Godmorgon världen, idag är jag redo för rolig dag! ska till en salong i tyresö med hela klassen kommer bli kul sen ska vi äta i stan! Sen tillbaka i skolan för lektioner slutar vid tre ska hem sen eller det är de jag planerat sen vet man inte vad som kan hända. Men jag ska plugga! Men ha en bra dag allihooooopa :D
 
 
gillade verkligen inte låten när jag hörde den första gången men den blir bara bättre och bättre!

.

varför är de alltid så, håret är cp sminket kladdigt ibland försår man inte ens vad man satt på sig hahaa.
 

vill ha soool

Waaay, hemma. ska snart äta middag, sen blir det lite plugg och film efter de! Dagen har rullat på i skolan rätt seg dag ändå plus skitväder hallå okej det kan vara vintereller höst men måste det regna!! Lite sol skulle sitta bra! aja skippa sista lektionen som var idrott eftersom att jag äter penicilin så drog till stan ist med kristin vi åt lite på donken sen gick vi runt och kolla i affärer aa de man brukar göra i stan!
Min nya tjocktröja som jag hade idag! :D från örebro

MÅÅÅÅÅÅÅNDDAAAAG!