sol o bad

Shuu. Ligger i sängen helt slut. Idag har jag vart på stranden med grannar,min syster mami och Liam. Han är hos min syster i nåra dagar så dom kom hit o bada med oss idag supermysig dag men jävligt utmattad blir man efter en dag på stranden. Ska kolla film o sen sova.
Inte långt kvar på tisdag är de en vecka kvar sen bär de av mot teneriffa sååå härligt! Längtar sönder mig även fast vädret är underbart så kommer de bli jävligt nice o komma utomlands finare ställen god mat shopping fiesta och bara leva livet.
 
 

härliga dagar

Hellö. Senast jag skrev var ju i torsdags. På fredagen var jag på Jocelyns 18års fest. De va en lokal skitgod middag fanns allt. sov sen hos Jocelyn. I lördags va vi bara där o chilla sen mötte jag veronica vi åkte hem till henne åt middag kolla film och satt ute och prata skitmyigt. Söndags åkte jag till mormor och satt ute med henne på ballkongen vi satt och prata åt kebab och bara umgicks sen senare mötte jag Felicia vi åkte hem till henne och bara tog de lungt sov där. Sen i måndags mötte jag upp Melody ellinor och veronica vi satt i rålis kom massa fler dit vi grilla drack och satt ute. Jag och Melody åkte till en kompis o sov där sen, igår träffa jag Maria vi gick till värmdö marknad köpte thaimat satt ute och åt sen gick vi till henne kolla film åt glass och bara tog de lungt. Idag har jag vart hos syster där Liam oxå va vi åt tacos till middag sen efterrätt.Kom precis hem o ska bara ta de lungt är rätt trött o har huvudvärk så.
 
friiiday
 
sön
 
 
måndag
 
igår.
 
idag
 

hemma från Eskilstuna

Hellu. Nu är jag hemma skönt faktiskt. Åkte somsagt till Eskilstuna i måndags med Emma vi åkte hem till Felisia där vi åt middag sen gick vi ut o chilla innan jag och Emma börja fixa oss jag och Emma drog och drack med deras vännner de  va en helt okej kväll sov dock inget den natten och drack för mycket så mådde piss på tisdagen men var iaf på stranden med felicia sen på kvällen tog vi de bara lungt. I onsdags så åkte vi till en park där de fanns pool skit skönt o ligga där o bada. Sen på kvällen va jag Emma och felicia på chillkrök hade faktiskt as nice sov dock inget inatt heller så åkte tidigt hem o allt va bara kaos de va helt sick vad varmt de va oxå fick panik. KOm hem la mig på ballkongen ute i solen o ska snart gå o lägga mig för jag är så trött och måste verkligen sova ut.
 
 

doga doga

Hello har precis fixat mig och ska packa ner det sista, möter Emma i stan vid tre så åker vi till Eskilstuna. Men hör av mig på torsdag då jag är hemma igen. MÅ BÄST.
 
 

bailando

 
är fast vid den här låten. Så jävla grym

tuuuung helg

Helö. Har precis ätit pizza och håller nu på att somna är så trött.. I fredags iaf så var jag på stranden med moster och kusiner och mammas kompis vi låg där från halv elva till tre supermys. Sen åkte jag och Ellinor hem till hennes kille vi åt där så jävla god mat dom är jag latinos så dom gör fet mat. Men iaf vi fixa oss där sen mötte vi Melody, rebecca,olivia och vevve vi åkte mot lidingö där de var en fet villa fest och säger bara wooow huset va helt galet! Var lite kaos men då och då men hade jävligt kul, Kom hem till Ellinors kille runt halv fem och decka på en gång. Igår så va vi med hela deras familj vi grilla massa god mat sjukt hur mycket jag åt igår. sen senare åkte vi hem till en killkompis åt chips drack cider rökte vattenpipa åkte tillbaka och sov hos hennes kille igen. Idag åkte vi bara förbi kista snabbt köpte en asaa fin klänning är kär i den. Sen kom jag hem runt halv fem och har ätit håller på o tvättar o så o ska packa åker nämligen till Eskilstuna imorgon ska hälsa på felicia där så kommer bli skitkul åker dit med emma imorgon vid tre tur att jag får sällis stannar tills på torsdag så kommer bli as mys o skönt o komma härifrån ett tag.
 
fredagen
 
lördagen

mini semester

Helloo, liggger i sängen nyduschad och bara tar de lungt. i måndags åkte jag till stan mötte ellinor vi handla mat och så. sen åkte vi till hennes pappa i vallentuna där vi åt bada i poolen och kolla på film. på tisdagen åkte vi till täby centrum fick med mig en ny bikini åkte sen hem åt middag sen kom två killkompisar dit vi bada drack lyssna på musik va uppe hela natten var så jävla död igår. Men hennes storebror kom dit med två vänner till han vi grilla och åt massa gott kolla på film o ba softa. idag har vi hängt vid poolen solat och så åkte sen hem och har ätit middag och tänkte bara softa ikvll. Sova tidigt för är fortfarade trött från igår. Men har haft supersköna dagar skönt o komma bort en stund.
 
 

barnvakt

helö. de va längesen jag skrev dagen då felicia kom hem. Va med henne tills söndagen då jag åkte till pappa och har vart där i två veckor då jag vart barnvakt till Liam första veckan tog vi de bara lungt hemma o så. veckan som var va vi o bada varje dag hade så kul o de va så tungt väder. har även köpt mig ett par nike air och kan bokstavligt talat säga att jag är kär i dom. I fredags iaf var jag med ellinor becca och vevve vi drack i rålis sen drog vi hem till ellinor med massa killkompisar somna åtta och vakna halv elva va helt död. Iaf igår så va vi i copa chile min pappa spela fotboll. Vi åt god mat va med alla mina kusiner blev lite knas men hade kul iaf. jag och ellinor drog sen ut med mina kusiner och deras kompisar vi drog först och föra sen drog vi till club caribe hade så jävla kuul. Idag iaf har vi vart i kista och ätit o så. Nu ligger jag hemma och ska va uppe ett tag till är så trött o behöver sömn.
 
lite bilder bara. MEr finns på evelinnterzi på insta