fredag

Hello, kom nyss hem från stan, är hos Ellinor ska slagga här. Idag börja jag 11.40 så vakna halv tio as skönt att få sova :) drog sen in mot stan med Danie vi chilla i gamla stan satt och snacka osv, vi båda sluta vid två, sen vid fyra mötte jag och danie upp ellinor, jag och ellinor fortsatte mot tc och danie åkte hem, jag köpte i liner, bh och trosor, ögonfransböjare ett linne en navelpiercning en ring och örhengen :) vi gick runt där, och nu ska vi snart äta middag, tacos mums!
ha en mysig fredag! :)

Take my heart its yours to keep

fredag imorgon!

Hello, just nu känns det som att mitt liv går upp och ner, ena stunden känns det som att mitt liv inte kan bli bättre, sen känns dt ibland som att jag bara vill sova bort allt det tråkiga!
Men ska försöka blicka framåt :)
Annars hr dt vart en riktigt bra dag, börja 8.30 sluta två, gick till centrum och mötte min syster vi tog bussen om Nellie hoppa på en tjej som går i min systers klass sen så åkte vi in mot stan, nellie tog hål i tungan och sen så gick vi runt och chilla bara! vi åt på bruger king, nellie hade så jävla ont så hon tog bort tungpiercingen kanske var värt, hon ångrar iaf inte att hon tog bort den!
Kom nyss hem, börjar as sent imorgon 11.40 får se vilken buss jag tar :)
Men ha en mysig kväll, yeah imorgon får jag mitt studiebidrag woho som jag väntat!

Don't be afraid to fail. Be afraid not to try.

jag älskar dig min fina ellinor <3


Nu ska jag snart sussa, sitter och chattar med danie på facebook o chillar bara :) natti!

Top notch

Hej bloggen, var ett tag sen jag blogga, i söndagskväll om jag minns rätt?
det är så att internet har inte funkat, men äntligen idag så funkar allt som det ska :)
I måndags hade jag studiedag, var och träffade en kille från min skola, Danie heter han, han mötte mig i slussen och sen åkte vi hem till han och chilla galet :)
Sen igår var jag oxå ledig är ju alltid det på tisdagar, så det har vart en långhelg för mig, rätt skönt, men ändå tråkigt.
Igår iaf var jag hemma på dagen typ, chilla med syrran som var sjuk, vi kolla på film sen rulla jag in mot stan med veronica, vi mötte upp rebecca och sen kom Ellinor, vi gick bara runt snacka, sen så åt vi pastasallad på sandys mmm, så jävla gott, idag har jag vart i skolan, sluta 10.40 kom hem somna har städat lite i rummet och målatnaglarna osv.. Ah det är ngt som känns så jävla konstigt, vad vet jag inte?...
kanske e lite kär.




I close my eyes to see the truth

hej på er, idag vakna jag vid tio eller ngt, fixa mig jag och ellinor drog till stan med yahye och joshua vi chilla med dom gick runt osv, sen så åt vi glass på donken sen drog vi hem, jag har chillat här snackar på skype med mikael ska snart sova, studiedag imorgon! :)

Lööördag

Hello, kom nyss hem till mig, är så sjukt trött alltså!
igårkvääll mös vi bara hemma hos Ellinor jag snacka med Mikael till halv fyra då han somna medans han snacka med mig haha!
Sen vakna vi imorse halv elva typ och åt frukot och chilla hemma hos ellinor, vi drog sen till stan jag och ellinor och mötte ali ochh nabil va med dom en liten stund sen åkte vi hem, men sedan blev det att vi åkte tillbaka för att möta husse oh nawid i stan vi chilla runt där snacka sen drog vi hem och jag kom nyss hem, har vart as nice väder iaf :D
Ska chilla vid facebook, jag victor paulina och felicia är här vi e hemma själva alla andra är hos grannarna på 40 års fest. Men ha en bra lördg kväll, peace!

Vi delade på ordet kärlek jag tog kär du tog lek.

.


Det är när jag förtjänar dig som minst som jag behöver dig som mest

fredag wiiie

Hejsan, fredag och jag sitter hemma hos Ellinor, vi var nere på brunnen och chilla läget bara :)
Idag så börja jag 11.40 och paulina börja också sent, så jag vakna halv tio hur skönt som helst :)
Sen så fxa vi oss drog till skolan jag hade matte och engelska och sluta 13.40 och drog mot stan gick till Ellinors skola satt med henne på matte lektionen, sen drog vi skärholmen med solin. Ellinor köpte linser och vi gick runt chilla på donken en stund sen drog vi till gurra och köpte lite godis sen drog vi hem och kolla läget på brunnen, och vi ska snart äta middag så vi ska chilla hemma hos ellinor bara :)
men nu ska jag vara social chao :)
Ha en mysig fredagskväll.

today på brunnen ;D

.


Även om jag hade en miljon anledningar till att lämna dig, letade jag alltid efter en som skulle få mej att stanna.


-

hejsan mina favvisar :)
Sitter hemma och tuggar fetaste tugummit och fryser hha! Idag har det vart en helt okej dag, Nathalie var sjuk idag igen, men som tur så var jennifer i skolan wiie :)
Sluta två, ellinor sluta riktigt tidigt idag, så hon kom till min skola och hälsa på lite och chillade, sen drog vi hem till henne och feta oss, åt nudlar och glass sen satt vi oss och kolla på film, fast jag lyckades somna som vanligt, sen följde hon med mig halva vägen hem, så fortsatte jag hemåt, har duschat. Hade tänkt att platta håret imorgon, och jag ber till gud att de inte regnar för det har det ju gjort alla dagar, så mitt hår har vart helt förjävligt och har jag en dålig hårdag då känner hela jag mig ful, och idag har det vart en sån dag då jag bara velat färga om mitt hår, plattpermanenta osv, haha!
jaja åt världens godaste middag, kycklig med ris och en stor sallad, jamiie!
aja ska softa ett tag, imorgon börjar jag sent så det är soft!

Pallar inte ta en bild på hur jag ser ut ida, det får bli imorn :D

LMFAO


hahah älskar låten och videon, haha så jävla tung!

.


They say you fall in love only once, but everytime I look at you, I fall in love all over again.

sombody dance with me

Hello my little friends,har precis ätit middag, kom hem för ett tag sen, duscha precis när jag kom hem, shiit idag blev jag skitsvettig oxå, ååh älskar den här känslan när man kommer hem hoppar in i duschen fyfan man känner säg riktigt fräch!
Annars ska jag bara chilla, känner att jag kommer somna tidigt idag, är grymt trött, ska ta fram kläder till imorrgon och softa ba :)
Nu känner jag att jag har träningsverk hade lite imorse men imorgon kan jag garantera att det kommer göra så jävla ont i benen rumpan och magen haha shiiit!
Men finns ingen skönare känsla att ha treningsverk i magen och sen så garvar man så jävla underbart!

jag vill att du ska vara min och bara min

Hello, sitter hemma hos mormor och chillar i soffan, jag sluta 10.40 så gick upp hit då på en gång, ska träna med Paulina och Veronica vid fyra så orkar inte åka hem imellan eftersom att på ingarö går ju inga bussar!!
Så jävla tråkigt att ha såna här korta dagar.. Man vet aldrig vad man ska göra osv, men ska försöka prata med nån lärare så att jag kan få lägga tilll nåra matte lektioner :) eller kanske so även fast jag inte kan få betyg i det :)
Annars då, så flyter allt på som vanligt!
ska be mormor om hjjjälp med matte läxa som jag ej kan, men ha en bra dag, hörs ikväll!

dagens en svart tröja med ett par ljusa jeans och vita converse :)


.


If you feel like no one cares about you, think again, look in the mirror, because the person you see, needs you more than anyone else.

i do my best to make him proud

Hello, kom nyss hem från gymmet omg mötte paulina i nacka vi gick runt där en stund och kolla sen så åkte vi och gymma alltså idag vart jag riktigt svettig shiiit, känns riktigt bra!
ska ta en skön dusch sen blire middag och sen lite plugg på det :D Känns riktigt skönt att ha tränat!
Love it!

han ska bli min.

Helloo! vakna nyss skiiitskönt, somna runt tolv halv ett igår satt och chatta med massa på facebook som alltid håller mig vaken haha :) Sen gick jag och la mig och börja lyssna på musik hehe!
ska sätta igånng och börja städa lite i mitt rum och äta frukost, senare idag ska jag bara träna med Paulina och Veronica ska bli skönt, aah hatar att bara vara hemma en hel dag helt ensam och inte göra  någonting blir fett deppig :(
Jaja ska försöka lyssna på bra musik och städa och och plugga lite! så ser min dag ut :)

Min stjärnsyster

Det finns en tjej som har hjälpt mig så otroligt mycket, en tjej som alltid ställer upp för mig, hon finns där när jag behöver henne. Hon och jag är rätt så lika vi har alltid så kul tillsammans, vi kan skratta tills vi dör, med henne kan jag vara mig själv, jag kan säga vad jag tycker och jag är så glad att hon står vid min sida. Hon är guld värld den här tjejen. Jag försöker finnas för henne så som hon finns för mig. Finns inte så mycket mer jag kan säga, förutom att jag älskar dig min stjärnsyster du är underbar!

En bild säger mer en tusen ord♥


Put a condom on your heart because I'm gonna fuck with your feelings

Omg, fan vad jag e bäst, är typ färdig med massa engelska uppgifter, mer orkar jag inte, ska sätta igång och chilla, okej det gör jag hela tiden, har laddat ner massa new musics grymt! har ätit korv och pomesfrite det satt fint i magen, euuä har ångest, fattar inte varför jag inte kan vara glad för min kropp men känns som att vad jag än äter så går jag upp i vikt diggar inte den känlsan :(
Jaja imorgon blire träning och plugg och städa, yeh kul när man är ledig men har ändå ingenting annat för mig så det är bättre och göra de så har man det gjort. yeah nu ska jag ner och göra te och tända massa ljus ikväll ska jag fannimej läsa sen imorgon kan jag sooova, omg drömmen!



i know you want me i see it in your eyes

hello people! Hemma från en skön dag i skolan förutom att Nathalie var sjuk :( men det flöt på ändå som tur har jag Jennifer och Nathalie :) Rulla på hade matte och engelsa sluta halv ett, dom vänta med mig på bussen och åkte med till värmdö marknad och nu är jag hemma, ska fixa lite grejer som ska in, kan ej skicka in grejjerna för att jag ej kommer in på mitt fucking intra nät :( skit!
Aja får lösa det, imorgon är jag iaf ledig, ganska tråkigt :/ haha nejdå får sova längre!
Hoppas ni haft får en grym start på veckan även fast det regnar!
skulle inte sitta fel att dra tillbaka till gran canaria, shiiit tänker på när jag satt vi poolen drack cola och när det vart för varmt så hoppa jag i och svalka mig omg känslan är helt obeskrivlig! Men nej jag har en hel vinter med snö att se fram emot, hhah skitsamma! Jag fyller år snart wiho!

Min nya tröja som är köpt i fredags med ett par mörka jeans och lila höga converse, yee :)

All back

ska snart sova, har tänt massa ljus i rummet, det är så jävla kallt här hemma. ska kanske gå ner och göra lite te fryser as mycket.
Har målat naglarna och tagit fram kläder osv :)
Imorgon är det ny vecka!
Godnatt fina!

You have eyes that could kill thousands.

Lite bilder från igår :)


soiln, katie ellinor och jag innan vi skulle äta!

jag soiln och Mirna!

Skål!

Kram

jag soiln och Ellinor!

Ellinor jag soil och mirna :)


Jag Ellinor och katie

yeaaah :D

muuums<3

Grym natt kväll :D

Hej sötnosar, kom nyss hem från en galen natt! Igår kom vi till soiln vid halv sju typ, hon bor i hässelby, så hon mötte oss med hennes kompis katie sen så kom vi dit dom bor i en jätte mysig lägenhet där gjorde vi tacos åt som grisar sen så satt vi bara och snacka sen kom hennes kusin Mirna, det skulle komma fler men det vart bara vi lika mysigt, sen åt vi tårta, grönsaksdipp chips godis aa shit haha min mage var full! Vi satt och snacka drev med massa folk somna vid halv sex, vakna två och åt frukost vid fyra typ haha! Kom nyss hem shiiit börjar verkligen bli höst nu :( Haha tråkigt, jaja men vi hade as nice iaf, ska måla naglarna och fixa för en ny vecka :)
Vi hörs!

Såhär soomna vi igår efter att ha dansat som galningar, haha jag soiln ellinor medans mirna och katie satt uppe!

underbara lördag!

har fixat mig och så, måste messa ellinor och fråga vilken buss jag ska ta, ska möta henne i tc, sen ska vi vidare till Solin. Vi ska sova över där så kommer hem imorgon då jag berättar allt :D
Hoppas ni får en underbar lördag i det fina vädret!

Såhär ser jag ut idag :) svart linne som jag köpte i söndags, har precis likadant fast grått som jag hade på skolfotot, till det ett par ljusa byxor och vita låga converse, det får duga!


underbart väder!

helllo, kom nyss hem sitter och dunkar musik och äter nudlar, ska sen hoppa in i duschen och fixa mig, ikväll ska vi hem till en tjej som heter soiln hon fyllde år i måndags och idag ska hon fira hemma hos sig med lite tjejer och gullit så blev jag bjuden, skitsöt tjej! Jag ska såklart dit me Ellinor men ellinor skulle bort på dagen så jag ska möta henne i stan sen ska vi åka till soiln hon bor nånnstanns i stan vet inte riktigt vart :) Men ska bli riktigt mysigt att träffa lite nya folk :)
Hoppas ni får en grym lördag!

När en tjej säger "Va?" betyder det inte att hon inte hörde dig, utan hon ger dig en andra chans att ändra på det du sa.

chillfredag!

hello älsklingar!
sitter hemma hos Ellinor och myser, idag var jag ju först i nacka och höll på med utredningen, hade världens mensverk as jobbigt, som tur gick det över, sen så åkte vi hem kom hem vid två tog bussen till stan mötte ellinor hämta pengar hos bästa papa, sen så gick vi runt i stan vi mötte Hanna gick runt och snacka as mysigt, köpte en as snyggt linne som jag alltid velat ha, sen så åt vi lite p¨å donken snart blir det riktigt hård träning!!
men iaf kom hem vid sju har chillat här me ellinor hennes mami och hennes syster, vi sitter nu och kollar på tv och äter godis!

Fredag, bästa dagen på veckan!

tjatja, skrev aldrig igår, men kom hem vid fem typ från stan, vi var och fixa modell grejer typ, hon satsar ;)
så jag följde med henne, med hennes kompis oxå :)
sen igår var jag bara hemma, hände massa grejer under kvällen, orkar inte ta upp det men nu är det löst iaf!
Idag är jag ledig från skolan, eller har tagit ledigt, jag och mamma ska till nacka om en stund, för jag ska börja med mina utredningar, sen ska jag hem hämta massa kläder sen in till stan möta ellinor, sen möta pappa, jag och ellinor har ingenaning om vad vi ska göra, Vi hade tänkt gå på nrj konserten där vi älvsjömässan, men det vart ändrade planer, men får se, vi tar fredagen som den kommer :D
Har iaf fixat mig osv, ska äta frukost och så nu, men hoppas ni får en tung fredag! Pussar till er!

En stickad lila tröja, ett par jeans och vita converse till det, yeey, ganska chill outfit sådära!


..


You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel.

Torsdag, imorgon fredag, whoop whoop

hello my friends, vakna för en stund sedan och kände mig faktiskt inte så trött, till skillnad från alla andra dagar. Igårkväll kände jag miig också ovanligt trött, var nog för att jag tränat. Tror att jag ska träna på söndag, men vill vänta till ELlinor börjar träna med mig! hehe :)
idag är jag pigg och glad, våran längsta dag, slutar klockan två. Då ska jag till slussen och möta Lisa och hennes kompis madilene(stavning?)  Lisa ska fixa några modell grejer osv, så vi ska ge henne lite sällskap, vet ej hur långt det tar, men får se när jag e hemma! Men ha en underbar torsdag. peace and love!

Tröja köpt i somras, ett par mörka jeans och vita converse!

Härlig låt

Få aldrig en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne.

ny duschad sitter och dunkar musik och pluggar, har gjort engelska uppgifter ska skriva en text på datan oxå sen så ska jag göra matte läxa :)
jag var ju oh gymma idag med Veronica och Paulina, första gången visste inte riktgit vad man skulle göra med alla maskiner, men vi gick på en sån här matte i en halv timme sen så gjorde jag nån ben och mag övning kändes bra, gymma i en timme sen drog vi hem, har inte hänt mkt förutom att jag sitter och pluggar och så.
måste plocka undan i mitt rum lite, ligger saker överallt typ, haha blir galen, jaja ska fortsätta med plugget! :)

Bild tagen i söndags!


NU FAN SKA JAG KÖTTA!!

Hellooo, sitter hos min mormor nu, jag slutade 10.40 hade bara engelska idag, så åt lunch sen drog jag till mormor, var nyss nere och fixa gymkortet med mami, eftersom att jag är under 18 så får jag ej fixa kortet själv, men nu är allt fixat och klart och jag är riktigt taggad! yeey, min syster slutar 14.20 så tror jag ska möta henne nere vid centrum,  vi ska inte  gymma förns vid fyra, men min syster slutar tidigare. Men sen efter gymmet ska jag bara hem, fixa lite plugg grejer osv :)
Vi hörs!

Såhär ser man ut idag, ny tröja köpt i söndags, sen jeans och blåa låga converse :)


.

asså har typ damp, har så fittigt ont i magen, AAAH har lusst att bara lägga mig och gråta, i lördags natt fick jag så jävla ont att jag inte visste vad jag skulle göra, kändes som att jag var tvungen att åka till akuten. Allså jag skämtar inte.!
Har ju tagit massor av prover men inget resultat måste fan åka till något bättre en gustavsberg!
annars mår jag helt obeskrivligt bra, allt är på topp! imorgon börjar jag gymma, med syster och hennes kompis Veronica ska bli riktigt nice, kanske känns bättre i magen genom att börja träna osv!
Börjar vid gustavsbergsbadet :D
annars har jag bara suttit och lyssnat på låten som jag la upp idag asså har hört den om och om igen, helt underbar!
Nää ska dricka te och chilla en stund på face, sen blire soooova!

försök inte att vara perfekt för någon vänta på den som älskar dina fel.

bilder


Min finaste syster och jag! jag älskar dig över tack för att du finns, jag vet att du kommer klara det här, du är stark nog och har dom bästa vid din sida.

Jag och min kusin Linnea, så gullig tjej, love you!

Min kusin Elvis, lille bebisen, BIG LOVE!

min finaste och bästa moster!

Världens finaste papa, te amo,tack för att du finns. bästa!!

det finaste som finns, mina skatter, älskar er mest i hela världen!

Världens finaste vän, jag älskar dig tack för allt, du är guld värd, stjärnsyster!



Jag gråter bara i regnet.

hello, egentligen brukar ju jag vara ledig på tisdagar, men vi hade skolfoto idag, as nice,man brukar ju alltid bara få ta på ansikten men nu fick man stå upp ganska kul faktiskt :D
Sen efter gick inte våran buss så vi satt bara och lyssna på musik och chilla, sen åt vi och kom nyss hem. vet inte vad jag ska hitta på,lägger mig och kollar på tv sen ska jag plugga lite och läsa:)
Ville bara höra av mig :)



Såhär såg jag ut idag, plattade lite sen hade jag utsläppt men mitt hår är helt cp för att de regnade ute och så är det fettigt. Men iaf hade på mig ett nytt linne som jag köpte i söndags på ginatricot, igår hade jag också en tröja från när jag köpte i söndags en svart med fickor på sidorna, och gråa linnet har volanger,köpte en likadan fast svart oxå :)
hade iaf den gråa med ett par jeans och vita converse :)

Ååh så fin låt, och han e så snygg!!

7 november min födelsedag, längtar! :D

Det börjar närma sig min födelsedag, och jag önskar mig en ny telefon, vet inte riktigt vilken! Vill iaf ha en touch och en vit telefon.Vill nog inte ha en iphone ingenaning om varför, men jag skulle vilja testa nån annan! Alla har ju liksom iphone :)
Dom svara skinn conversen är helt kär i dom, shiiit! Fyfan converse är verkligen ngt jag inte kommer tröttna på har blivit helt besatt.. Har ju ett par vita höga,ett par lilla höga, ett par röda låga och ett par blåa låga. o nu önskar jag mig dom svarta, så snygg till hösten och vintern!! dööör


Önskar mig!

Du är blind för killen som faller för dig, men du faller för killen som kastar dig.




i would never be the same without you.

Hellu, kom hem för en stund sen, sitter på syrrans mac, fattar inte vad som hänt med min data, hade med datan i helgen, sen i lördags när jag skulle försöka sätta i laddaren så går det inte, det står att den inte laddar.. Så man får typ sitta och trycka och jag måste ha laddaren i annars stängs datan av efter ett tag.. åh blir så arg, sen har alla fått en kod i skolan så att man ska kunna gå in på internet, de har alltid funkat men neej nu funkar det inte längre-.-
ah o skulle gå in på datan när jag kom hem, satt självklart i laddaren, men nu funkar datan inte att sätta på, det sattes på sen en minut efter stängdes den av... Omg hatar sånt. jaja får försöka lösa det. Har vilket fall som helst haft en bra dag, somna tidigt igår, men ändå är jag fortfarande as trött, hostar oxå ganska mycket, menmen. sluta vild 12.30 och snart kommer syster hem, funderar på att lägga mig och läsa, men då kommer jag bara somna haha. jaja!vi hörs;)

faceloook :)

ta mig tillbaka till riga!





Bästa låten!

nice helg! :)

helloo, hoppas allt är bra med er, med mig är det halvt bra, är förkyld hostar hela tiden, o så fort jag hostar så får jag så jävla ont i huvudet, har hostat hela natten! :( eller ah har inte ens sovit, nästan på hela helgen, i fredags så somna jag vid halv sex för att jag satt och snacka med mikael hela natten på skype medans ellinor låg och sov brevid mig haha, sen så vakna vi igår av att min syster ringde vid tio så det blev inte mycket sömn, vi fixa oss och sen drog jag mot stan mötte paulina vi åkte till tumba vi var hemma med hela familjen och sofias släkt. Sofias mamma har ju bott hos oss hela sommaren, men hon bor i chile så hon åker dit på tisdag så vi hade middag igår och massa folk hos oss. Brandon sov hos oss så vi satt uppe och snacka om allt och lyssna på musik till typ fyra sen somna jag, vakna tio imorse av att liam sprang runt och lekte min bebo. Haha jaja, annars idag så åkte vi bara från tumba vid tolv, jag och paulina har gått runt i stan, jag köpte fyra tröjor på ginatricot för 100 spänn så jävla värt as snygga tröjor oxå! sen köpte jag naglack sen åt vi på donken vi båda tog ceacarsallad, aaaaas gott och nyttigt hehe!
Nej nu ska jag måla naglarna och är så sjukt trött så idag ska jag lägga mig tidigt!

jag o min prins igår, jag hade på mig en ny tröja en grön som jag köpte häromdagen när jag var i stan, man kanske inte ser så mkt men jaja! :P

sov gott dröm om mig


A real man doesn't love a million girls, he loves one girl in million ways!

mysfredag!

helloo, sitter och kollar på idol och chillar i soffan, vi är ju hundvakt idag, för ellinors pappa och hans fru eller vad man ska säga, är hos några gäster så vi sitter nere och äter chips med dipp och ätit pizza till middag och bara myser :)
hoppas ni har det lika bra som oss, pussar till er!

en tydligare bild på mig idag, ellinor har med sig canon så vi har tagit lite bilder eller JAG :)

you make me feel...

Heeey! Fredag idag underbart! Vart i skolan sluta halv ett gick upp till mormor, sitter på hennes ballkong där det fanns internet hehe gryymt!
Jag ska möta ellinor och emma i stan vid halv fyra, så ska väl åka från mormor vid tre :) sen så ska vi till ellinors pappa, vet inte riktigt vad som händer, men när man är med Ellinor kan vad som helst hända, haha men ville bara säga hoppas ni får en gryyym fredag, för det kommer jag ha, kärlek till er!

today, man ser lite av mitt linne som jag köpte när jag var i stan, det får duga :)

Godnatt, imorgon ny underbar fredag!

Nu är jag piggare, fattar inte varför jag alltid blir det på kvällen asså! jaa har iaf fixat till imorgon packat, ska till Ellinors pappa imorgon med emma och Ellinor, det jobbiga är att jag slutar halv ett orkar inte åka hemoch sen tillbaka, så tar med mig packningen osv till skolan, kanske går upp till mormor eller försöker hålla mig social tills hon slutar halv fyra:)
Sen på lördag ska jag till papi med syster oxå :) taar med mig datan så det lär bli tungt, men fan heller att jag vill vara utan den :)
ska fan gå och lägga mig snart så att jag är pigg imorgon, har vart så trött på senaste tiden osv.. Men idag hoppas jag att ingen försöker hålla mig vaken! haha! men godnatt mina fina, vi hörs imorgon, puussar!

Ni säger "du hundar efter honom" "Jag säger "jag krigar för honom"

Haaaffla!

Godmorgon! Sitter hemma har precis ätit frukost, jag vakna rätt tidigt  eller vid halv tio, för att jag inte vissa vilken buss jag skulle ta så vakna men ska ta en buss som går häifrån 12.24 soooft :) Börjar ett slutar två,haha, jaa har oxå fixat mig och så. Men hoppas ni får en bra torsdag :)

today :)

Hula hoop!

heej gott folk! kom nyss hem, sluta vid elva idag,haha korta dagar fan, ganska tåkigt för man vet ju inte direkt vad man ska hitta på, på dagarna.. Jaja! Åkte då hem till min mormor åt med hennne och vi köpte glass och kolla på film osv. Kom hem iaf för en stund sen, ska måla naglarna och fixa lite, måste duscha och så, imorgon börjar jag inte förens vid tolv så jag kan sova en stund :)
men ville bara höra av mig. Peace!

Me today, en glad cheeey :D

Daaaagens

And I love that you are everything that I want And if you need anything from me You can just ask me.

hellooo, sitter vid skrivbordet och chattar med lite folk på face :)
drog ju till stan idag, var ju tvungen att gå från mig till brunn, ganska skönt ändå när man hade högsta volym och gick i musikens takt och vädret vart ju perfekt!
Mötte Ellinor vid stan vid fyra ungefär, vi gick runt köpte två tröjor wiho! överlycklig! visar bild snart!
Sen så gick vi runt snacka bara, haha vi två har väldigt mycket att snacka om kan jag säga!
vi köpte varm oboy och bara satt ute och chilla i solen underbart!
nee nu ska jag vara lite social puusisar!

faacelook !

ge mig tillbaka sommar 2011

Godmorgon! Faaan vad skönt det var att sova idag, det behövdes! Paullina gick upp nån gång vid halv sju då gick hon in i mitt rum och jag vakna shiiit var så himla trött, men skönt var det att somna om när det regna.
ligger kvar i sängen ska gå upp och duscha typ, mitt hår ser helt sär ut, fan vill göra ngt med mitt hår, men vet ej vad :(
vill inte färga, kanske lägger in lite mer ljusa slingor eller ngt, jaja får se!
Idag iaf är plaerna att  jag ska till stan, jag ska möta ellinor som slutar fyra, innan ska jag bara chilla hemma.
men grejen e den att jag tapppa bort mitt busskort igååår kaaos. Som tur är det registrerat.men asså fattar inte hur jag lyckas, man får ju ett busskort från skolan, sen köpte mamma ett plus kort förra veckan, och nu har jag två busskort, pluskortet funkar bara efter sju och på helgerna, om man skulle gå med pluskortet nu funkar det inte :/ ja så frågan e hur jag ska komma nånstanns. jaja det löser sig nog :)
Nä ska hoppa in i duschen och så :D


crank it up

helt okej måndag fktiskt:) ska inte klaga!
chilla med syster idag, mamma kom hem vi åt middag, sen gjorde jag skonse eller hur fan det stavas! aaasgoda! just nu ligger jag i sängen och chattar med people, ledig imorgon as soft, ska sooova! haha nej men ska börja träna i gustavsberg med min syster hennes kompis veroinca och Ellinor kanske :D
aaas nice!




.



Don't ever give up if you still want to try, don't ever wipe your tears if you still want to cry. Don't ever settle for an answer if you still want to know. Don't ever say you don't love him if you can't let him go

mååååndag

Heloo, idag mår jag bättre har iaf inte ont i huvudet vilket är as nice :)
As nice väder har vi också. vakna vanlig tid halv sju var såå trött. somna runt tolv inatt, kunde ej somna, men iaf hade matte och engelska iaf, sluta halv ett kom hem för en stund sen, har plcokat undan i rummet, städat i garderoben hängt tvätt osv. tur att syster e hemma, hon var sjukidag :)
Imorgon är jag typ ledig. varje tisdag är vi typ lediga, för vi har ingen matte eller engelska, kanske drar till mormor imorgon eller ngt :) trååkigt att bara sitta hemma jöö, men får se :)
måste fan börja träna och jobba asså!

såhär ser jag ut, idag tröja från hm svarta tights med läder vid kväna från nån  tidning :D

..


..


inte sjuuk nu:(

Hello gott folk :D
Shit har blivit förkyld och har as ont i huvet, får inte bli sjuk :(
Igår blogga jag aldrig, hade ej tid, i fredags natt eller aa det blir väl lördag somna jag vid halv sex, låg och snacka me Mikael i luren, sen väckte min syster mig vid elva, gick upp fixa mig osv, sen drog jag till stan mötte ellinor, vi chilla bara galet gick runt och snacka, sen drog jag mot vällingby o ellinor åkte hem, jag åkte hem till camilla,en tjej kompis till mig, min pappa och hennes pappa jobbade tillsammans för längelänge sen så jag var där, pappa och sofia var där oxå vi åt tre rätters middag as goood middag, peruansk middag, sen drog alla ut på fest medans jag och camilla var där själva, vi lyssna på musik snacka om allt, måla naglarna och hade ansikmask as nice, somna två vi vakna vid tolv, vi åt frukost sen fixa jag mig drog mot stan mötte ellinor sen var vi med ali och nabil vi bara satt och snacka, kom hem nyss har precis ätit middag, nu ska jag fixa till skolan imorrgon, ny vecka :)

Bild tagen igår


When you love, you get hurt. When you get hurt, you hate. When you hate you try to forget. When you try to forget you start missing. And when you start missing you'll eventually fall in love again.

Rihanna den 2 november :)


sitter och snackar på skype med Ellinor, kom nyss hem, fyfan vad gott det var med krätooor mums, åt tacos paj till det som syster hade gjort as god mat, sen fick vi en efterätt as gott, det var ngn cola grej.
as gott.
Jag har på mig rihanna tröjan brukar sova med den, den är as skön att ha på sig. jag var ju på hennes konsert den 12 mars 08.
För er som inte veet, ska jag på rihanna konserten i globen den 2a november. gryyymt! Med ellinor, stella och Emma :D Ja fyller ju år den 7nde så det blir som en födelsedags present att rihanna kommer till sverige :D
Nää ska sitta uppe sen blire och sova i min favvo säng!

Vi ses inatt


Har bytt om bara sådär enkelt :)
Men nu ska jag äta krääääftor eller aa vid sex men sitter nere och snackar med mami och grannarna :D
ha en grym fredag, pussar!

Kräftskiva :D

Hello my readers!
jag är så jäävla trött så att det inte är sant.
vakna imorse vid sju fixa mig osv, drog mot skolan gjorde inte mkt där, sluta elva åt lunch innan vi gick, helt okej, kom hem vid tolv ungefär, somna direkt och vakna nyss, men nu är jag typ ännu tröttare, och fryyyser som in i helvete!
Idag iaf har vi fått vårat shema, helt okej, går ju matte och engelska bara, slutar fett tidigt och e ledig på tisdag, men som tur är kan man gå på fler matte lektioner så det ska jag göra så det shemat som jag har just nu, gäller nog bara för nästa vecka, dom håller fortfarande på att ändrar.. Kommer oxå ha idrott och kanske bild, kan ej höja betygen i det, bara om man åker till sin gamla skola och gör ett prov där, menmen vi får se hur det blir :)
Idrott ska iaf bli kul att ha, skönt att röra på sig lite, måste också kolla runt på lite olika gym!
så att det blir lite roligare när jag slutar så pass tidigt.
jaja idag ska iaf alla grannar här ha kräftskiva ute så vi ska äta kräftor fett gooott! Älskar kräftor!
ha en bra fredag :)

facelook, mina nya örhengen,  guld med fåglar på älskar dom :)

dålig bild men det får duga

<3


A friend is hard to find, difficult to leave, and impossible to forget




Mohombis nya, döööör för låten han e så grym!

stan!

Tja my friends!
Idag har det vart en bra dag, vi håller på att göra ett filmprogram man ska berätta om sig själv :) Bildspel kanske det kallas hah!
Men det var as kul att sitta och hålla på med det, sen drog jag tll Ellinors skola och var där träffa nåra av hennes nya kompisar, jätte fina och trevliga tjejer!
Vid halv fyra var vi i stan vi var med grabbarna, haha orkar inte rabbla upp namnen, men en av killarna heter Ali och sen var vi med två till, fan vi hade as kul, drog o åt kebab och garva ihjäl oss! kom hem vid halv åtta, tog ett bad och sen har jag inte gjort så mkt :)
Juste köpte ett par as fina örhengen i stan! visar imorgon

yeah idag i skolan fett knas bild, men den får duga :)platta håret lite idag, men om man verkligen plattar så att det är spikrakt ser det så fejk ut så hade lite lockigt också men det var fint!