We like to partyyyyy!

 

svinkoppor fucking shit..

Hola, ska snart hoppa in i duschen och packa lite då jag och vevve och hela min pappas familj åker till riga ska bli sååå kul de är kryssning över helgen så är hemma på måndag runt morgonen!
Iaf igår var dagen lite kaos men ändå mysig drog till doktorn på morgonen då jag fått svinkoppor igen nu börjar de läka för att penicilinen man får är sjukt stark så de är as bra och skönt har typ inte kunnat äta då jag haft en svinkoppa rakt vid mungipan.. Men iaf vi va där igår på morgonen sen drog vi till stranden och låg där hela dagen kom hem igår och bara tog de lungt.
Idag vakna vi rätt tidigt, drog och handla med alla grannar min syster fyller 20 på söndag så hon ska ha fest här imorgon som jag tyvär  missar :( menmen vi va och handla till de och åt sushi sen drog jag till mormor hjälpte henne och städa och fick lite pengar hihi, sen drog jag till våra grannar där alla va vi åt en galen middag så har matkoma nu, Nä nu ska jag börja fixa inför imorgon puuuuss.
igår
 
 
 

sommarochsol och jag har världens finaste mormor.

Ligger med syster brevid mig mys med lite sovsällis!
Idag har de bara vart mysmysdag höhö fan vad mysallt vart nu för tiden. Men ja min mormor va här med oss vi åt god mat satt ute i solen sen gick jag och syster till stranden en stund tog de bara lungt gick upp till grannarna och fick mina naglar nymålade!
Nu ska jag slaggich. puuss
 
 

mysdag

Heej fellas, ligger i sängen och äter RISEN och massa gott, jag adam och syster drog och köpte massa godis och sånt höhö.
Iaf dagen har vart mysig faktiskt men skittråkigt väder men jag mamma vi åkte hem till Adam som va hemma själv paulina va såklart med vi gjorde jättegod lunch och åt eferätt va där ett tag och sen drog vi hem där vi alla hängt och så. Nu ska jag sätta på nån mysisfilm.
Vi har ju köpt en ny liten kissemisse hon är föööör söt man kan inte låta hon vara!
 

Myysis dag

Helooo, ligger i sängen och fryser hah jävlar vad kallt de va ute. Men iaf va på stranden med mamma och paulina idag vi softa bara kom hem fixa mig drog till stan och träffa Lisa vilket va ett jävligt bra tag sen så vi hade mycket och snacka om vi satt och åt ute och bara snacka om allt och inget. Ska snart sussa pyysss.
 

Can`t hold us!

Shushu,ligger i sängen standard, har varit rätt så seg idag, inte världens bästa dag,la mig ute och sola och läste lite sen har jag bara varit med mami och nya kissen som är såååå söt att man vill äta upp henne.
Iaf annnars har jag bara lagat mat och tagit de lungt så som söndagar brukar vara.
 

.

EVERYTHING LOVE
 

Gal1

Hooola ligger i sängen helt nyvaken och dunkar musik. I fredags var de en riktig kaaos dag hade huuur kul som helst, jag och veevve satte oss på rålis och förade lite sen drog vi på fest hos enzos kompis va där ett tag men minns inte ett piss hur jag drog mig därifrån hahha kaaaos. men de jag minns var att vi hade jävligtt kul dansa och fucka ur helt enkelt så som de ska va. Igår iaf var jag rätt så död men jag och vevve drog till stan gick runt och åt massa och bara snacka vi gick hur långt som helst men de va super mysigt.
 
 
 

Sleeptight

 

Nejnejnej

 

Sol och bad med min favvotjej<3

Hola, ligger i en nybäddad säng och ny duschad. Idag har jag varit i Grisslinge med min Mälle vi bada och sola hela dagen drog därifrån vid halv fem ungefär har precis ätit middag och sitter och dunkar lite musik taggar redan till helgen :D
Ska ner och göra te och bara tare soooft!
 

sommarkvällar <3

Hola kom nyss hem har haft en fett bra dag jag och mami cyklade och handla imorse i brunn cykla fram och tillbaka så jävla jobbigt men bra träning höhö. Kom hem åt asa god frukost låg ute en stund tills de vart för varmt då vi gick till stranden låg där i typ två eller tre timmar och bada och sola kom hem fixa mig drog till stan och mötte Lydia vi åt på donken och sen åkte vi till stan kolla runt lite sen köpte vi lyxchake gick runt i stan tog bilder och bara hade as kul! Älskar varma sommarkvällar bäääästa som finns. Nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon. Puuuuss
 

såå bra goodnigt

 

tisdag

Hooola, har haft en super bra dag, min mormor som är sjuk eller sitter i rullstol kom hem till oss och de var såååå längesen vi hade hur mysigt som helst vi åt god mat plus efterätt de blev blåbärspaj och sen cykla jag och brorsan och köpte godis hon åkte vid tre ungefär sen fixa jag mig drog till stan emd vevve vi åkte till rålis där vi drack lyssna på musik snacka om allt och inget! Nu ska jag sova är helt död och ska upp tidigt och åka och bada med min fina mami!
 

Titanic

EVERYTHING LOVE

one life

 

bada och sola <3

HOola people. Vad händz? kom nyss hem från en dag i björkvik låg på klipporna lyssna på musik bada och sola, jag och mamma cyklade dit imorse trodde jag skullde dööö helt seriöst! haha men de var värt. Snart ska jag äta middag och bara softa sjukt hur trött man blir när man badar och solar en hel dag.
 

Gooodnatt


soooommar

 

chillsöndag

Heey, har bara chillat hemma idag gick upp till grannarna med mamsi och jag klippte mammas kompis kille haha så lääskigt men det blev bra faktiskt jag tunnade ut hans tuppkam och klippte till så de skulle bli jämnare sen snaggade jag på sidorna de var faktiskt skitkul, men jag är så jävla osäker när de gäller och klippa är så rädd att de ska bli fel eller nått. Men måste försöka släppa min osäkerhet. iaf sen målade mammas kompis mina naglar hon är sååå grym på att måla naglarna så de är sjukt! :D
kom hem åt middag och nu ska jag sätta på film och dricka te:)
Juste jag och mamma va ute en stund och plocka lite blåbär oxå höhö-
 

-

TJäääna, idag gick jag och bada en stund på dagen kom hem la mig i solen och somna en stund, ääälska väääädret!!!!
drog sedan till stan mmötte lydit vi satte oss ute köpte med donken satt o snacka o garva, köpte med mig en lyxchake och gick runt i stan och bara chilla med livet.
Kom nyss hem ska sova snart är så trött man blir de av solen men jag älskar livet och älskar solen :D
Puuuuss
 

friday

Hola skriver lite snabbt är jättrött o ska sova snart. Idag har min dag varit på stranden en hel dag sen drog jag till stan var med Lydia vi åt snacka garva gick prommis i stan och bara snacka om allt och inget, så himla fin tjej asså!
 
 

:D

 

.


tröööött

Hooola kom hem nyss och ska snart äta middag är så himla trött. 
Igår var jag somsagt på bio jag och veronica köpte med oss pastasallad in på bion hahaha dog lite.
Filmen var faktiskt bra men det fanns typ ingen handling men jag tycker man ska ge den en chans ;)
Kom hem vid tolv typ somna på en gång gick upp vid åtta åkte till pappa där jag var med liam och joshua hela dagen vi va ute i en park liam bada lite vi åt jordgubbar och lekte lite så kom hem nyss och ska bara softa.
Bilder från min dag igår o idag.
 
 

biotime

Ska se spring brakers idag med vevve den verkar såååå jävla grym. dåligt väder osv så man kan ju passa på att gå på bio då!!
Selena gomez och vanessa hudgens är ju med i den oxå :)
 

onsdag

Heeey, ligger i sängen har precis ätit frukost. fett tråkigt väder idag så ska bara ligga i sängen o kolla på massa filmer mysmys eler man vet ju aldrig sen vad som händer men de är de jag planerat iaf :)
 

diggar den här feeett om jag ska va ärlig!

 

lyyydit <3

kom nyss hem o sitter o snackar i lur skitmysigt o ligga och lyssna på regnet ååh!
haha jävla kärring jag och lydia gick runt i stan fick med mig en assaaaaa fin tröja sen drog vi o köpte thaitakeaway som vi letade runt i hela stan men de va så grymt gott vi satt ute snacka och hade de as mys!
ska snart slagga eftersom jag inte fått nån sömn då min lillkusin vaknar typ sex o vi har gått o lagt oss fett med sent. Men han eeee för gullig ändå.
 

såååja

Heeey.I lördags låg ja i solen hela dagen sen drog jag och vevve till rålis med två killkompisar vi chillade med dom drack lite och sen tog jag bussen hem vakna tidigt i söndags drog ner till strnanden med familjen och min moster och alla kusiner och alla grannar skitkul hade vi bada och sola hela dagen sen drog jag mamma och min bror till moster vi grillade där och satt ute hela kvällen och åt gott sen igår låg vi på stranden fast de va inte lika varmt så vi drog hem till moster tidigt sen kom våra grannar dit oxå vi åt och satt ute sen gick vi in kolla film. Idag har vi legat på stranden kom nyss hem ska gå ut en stund sen hoppa in i duschen sen till stan för att träffa lydia :D
 
 

.

EVERYTHING LOVE

lungn fredag

Heeey, ligger i sängen kom nyss hem från stan, va där med Lyida vi köpte med oss donken till kungsan och satt o snacka o så, drog hem rätt tidigt kom hem för ett tag sen ska snart sova. Men min dag har varit rätt med lungn. sååå goddnatich
 

Home

Hoola! Hemma äntligen känns som jag varit borta en evighet, men har haft hur skönt som helst så skönt att komma ifrån. vi har ätit massa gott varit ute badat basstat o bara tagit de lungt. KOm hem vid tre och har städat och så i rummet o ska hoppa in i dusch och bara ta de lungt, nu är jag iaf frisk har fortfarande lite små hosta menmen de lär gå över snart :)
 
ååh älskar den här ! Suuuummer