mysfredag

Helooo, åh vilken bra dag jag haft. Åkte in till stan mötte lydia vi gick runt snacka kolla i affärer fick även med mig en lång klänning en vit kort klänning och en rosa tröja och en bikini överdel är super nöjd. åt sedan kina mat på kungshallen. sen satte vi oss på waynes coffe och bara snacka. Kom nyss hem iaf och duscha nyss. Ska bara chilla ikväll.
IDag fyller min finaste lillebror liam 7 år sjukt vad tiden går snabbt. o den här lilla killen är mitt liv skulle göra allt för han.
 
 

good day

Helloo. KOm nyss hem från stan. Idag har varit en as skön dag åkte till mormor med syster vi köpte med oss sibylla och åt hos mormor satt ute i solen och bara umgicks kom hem sen böt om åkte till stan och träffa jocelyn vi fikade och bara prata. Skitmys.
Ska sova ska upp rätt tidigt imorgon.
 
 

caro

Döööööör för deeeen här
 

heeelg

Helöö. Igår va jag i skolan som vanligt sen åkte jag till felicia vi åkte till farsta och gick runt sen köpte vi med oss cider och åkte till felicia och bara satt och snacka lyssna på musik och åt chips. SÅ glad att ha den tjejen vid min sida. Sen idag åkte hon till Eskilstuna skitråkigt :( Åkte och träffa en gammal vän till mig Maria, vi åt på subway sen satte vi oss på exspresso house tog en chailatte och bara prata om allt. KOm hem för inte så länge gick ut på en prommis med syrran. Ska bara va hemma ikväll och ta de lungt.
 
 
 

din soldat

 
¨
Tycker låten är lite töntig men jag döööör för den asså hah. Älskar när hon sjunger.

monday.

Hellu, måndag idag en vanlig dag i skolan hade frisör hela dagen tona en tjejs hår svart de gick bra. sen stanna vi kvar efter skolan fick då mitt hår slingrat. Blev lite fläckigt vid botten men annars är jag nöjd ser solblekt ut och tycker de är super fint när man har ljusare till sommaren. Man ser betydligt mycket brunare ut. ÅKte hem efter skolan åt middag sen gick jag och syster ut på prommis och nu tänkte jag kolla på nån film och bara softa.
 
 

sommartider

Hellooo, shit va de känns som jag haft en långt långt lov. IDag har jag fan lite ångest vill bara ha sommarlov. Men bara stå ut snartsnartsnart.
I fredags iaf vakna jag och mådde as bra åkte in till stan med felicia och vevve vi gick runt kolla lite kläder som vi kunde ha på oss på kvällen fick med mig en svart magtröja  och en vit midje kjol skitnsygg de hade jag. IAf sen rulla och vevve hem till henne med massa andra där vi förade åt middag och bara softa sen vid tolv drog vi till sommar dansa och bara fucka ur. KOm hem runt fem typ igår låg vi på flaten hela dagen med massa folk de va helt underbart bada och sola och grilla kom hem till felicia vid åtta då vi fixa oss sen drog vi ut men jag va ute en timme va så trött så mötte ellinor och sov hos henne. Annars idag har jag bara chillat kom hem vid två somna i solen i två timmar och sen mötte jag upp ellinor och hennes syster vi tog ett kvällsdopp.
 
 
 

life is gooood

Heluuu. Igår på dagen så var jag och min syster och fixa pass. Åker ju till spanien den 12 augusti. IAf sen åkte jag till felicia vi satt ute en stund sen börja vi fixa oss lite inför kvällen. VI åkte sen och mötte Melody och veronica vi åkte till arnela där vi kröka lite. Sen drog vi vidare mot nype där vi gick på natachas skiva helt okej kväll. Dock vakna jag upp imorse med halsont,men gick över under dagen drog och bada med felicia ellinor och vevve i dyviken. Vi umgicks åt pasta sallad bada och bara va med veronica som fyller 19 år idag. KOm hem för inte längesen känner mig nu helt död, känns som jag har feber men kan oxå va för jag fått färg idag så är helt varm i kroppen. Och har ont i halsen och båda mina halsmandlar gör ont när jag jag känner på dom. Kan va för att jag inte fått mycket sömn därför ska jag sova nu.Så godnatt. Den här veckan har jag missat skolan då de hänt så mycket men nästa vecka så kör jag igen.
 
 

favooorit

 

felicias födelsedag

Hellooo sitter och äter kycklinsallad har precis kommit hem och duschat och så, Nu ska ja bara ta de lungt.
IGår var ja i skolan färgade veronicas hår blev skitnsyggt gjorde blonda slingor. Efter de åkte vi till felicia då hon fyllde 18 år hennes släkt va där vi åt grym middag och tårta och bara umgicks med felicia. Senare åkte vi till skarpnäck mötte en killkompis då vi satt ute och drack hade skitkul va hemma vid fem imorse heeeelt död. IDag har vi bara chillat hos felicia ätit tagit de soft.
 
 
 
 
 

carry you home

Dör för den här låten så grym.
 

tung helg

Helloo. I fredas så åkte jag till felicia på morgonen vi låg och sola och bara hade nice. Sen drog vi till sollentuna och grilla och drack med massa folk hade as kul. I går satt jag ute i solen hos felicia sen börja vi fixa oss mötte upp lite vänner i kungsan där även steve angelo spela de va gryyymt. Sen drog vi på fest i farsta. Somna vid typ åtta. SÅ är rätt trött. Ska bara ligga i sängen och ta de lungt hela dagen.
 
 
 

heeeeelg eppaley

Shoooo friendos. Sitter här nyduschad och ska kolla på film strax imorgon är ja ledig super duper skönt. SÅ ska passa på att sova ut.
Iaf idag va en bra dag skola hela dagen sen drog jag och fixa lite grejs efter kom hem åt en good sallad till middag och nu ska jag gosa ner mig i sängen.
 
 
 
 

onsdag

Hello ligger hemma i sängen och bara tar de lungt. Så skönt när de regnar ute älskar att bara ligga inne i sängen kolla på filmer o softa.
Igår var jag i skolan veronica kom dit oxå sen åkte vi mot stan mötte felicia vi åkte till stan kolla runt satt och fika i kungsan så mys sen drog vi och kolla på hennes lillasysters cirkusuppvissning i skarpnäck vi träffa sen nåra vänner och bara stog och snacka. Vi sov sen hos felicia vi gick upp rätt tidigt då felicia skulle iväg så kom hem för ett tag sen. Ska bara ta de lungt är super trött.
 
 
 

VIDA

 
Blir fett happy av den här låten. Soooommar kom nu !

your worst battle is between what you know and what you feel.

Tjänare. Vilken skön dag jag haft. Sluta tolv efter att ha haft frisör drog sedan till stan med Lydia vi gick runt fick med mig två tröjor sen åt vi sallad på waynes bääästa salladen. Vi satt och prata då de va ett tag sen så de va mys. Kom hem vid sex har bara softat Duschat målat naglar och shit, Ska snart sova.
 
 
 

godnatttt

 

studenskiva

shoo. Igår va jag hemma hela dagen sov och bara softa. Sen börja jag fixa mig jag och veronica och rebecca åkte till Ellinors kille där vi förade lite sen drog vi mot fridhemsplan där vi va på Paulinas studentskiva. De va temat 20-tal hade faktiskt kul dansa och så. Vid halv två två kom nåra vänner o hämta oss då åkte vi vidare på efterfest i sollentuna vi körde lite dricklekar sen kolla alla på skräckfilm men jag decka fiiint. Vakna upp av att både jag och veronica blev målade i ansiktet och shit hahah garva sönder. Men iaf kom hem för nåra timmar sen har bara softat är så trött så de är helt sjukt. Ska lägga mig tidigt idag.
 
 
 

bio kväll

Heluuu. Kom nyss hem efter en biokväll med veronica och hennes lillasyster.
SKola hela dagen kom hem fixa till mig lite sen drog vi till heron city åt thaimat sen gick vi och såg the other woman. RIktigt tuuung brukar inte garva till filmer men den här ouff haha. Iaf efter drog vi hem till min pappa en stund chilla lite med dom sen skjussa papi oss alla hem. NU ska jag faktiskt sova känner att jag behöver sömn för har verkligen vart så slut den här veckan. Imorgon kan jag sova uuuut. ååh. Längesen de jag inte festa på en fredag men de är soft faktiskt då jag måste tänka på mitt drickande och min kropp då man inte sover ett piss heller. 
 
 

Torsdag. neeext friday

Helllooo. Ligger i sängen känns som den här dagen vart riktigt lång men den har ändå varit rikgit bra. sluta vid fem efter en lång dag i skolan. Drog mig hem har ätit middag och städat i rummet. Imorgon är de fredag eppaleeeey. Ska se till o lägga mig tidigt då jag har matte nationella imorgon. Vettefan hur de kommer gå men de får gå som de går. Så länge jag gör mitt bästa är jag stolt.
 
älskar den här tröjan. Köpte den igår och är helt kär i den. Har blivit helt besatt av tröjor som går ner vid axlarna så snyggt.
 

Ella baila

hellööö. ska snart bädda ner mig i sängen och sova. försöker lägga mig tidigt så jag inte är så trött fast hjälper typ ändå inte..
Iaf idag har jag vart hos mormor åt med henne och bara satt o prata med henne. sen drog jag till nacka med veronica vi fixa lite grejs åt på donken o så. Kom hem för nåra timmar sen har suttit och snackat med mami och syster om skolan o så då jag har ångest. Men de kommer bli bra. Bara kääämpa. IMorgon är de lång dag så ska sova nu. PÖÖÖss
 
 
 
vene diggar den här låten skitskönt. Plus vissa av killarna.. ögongodis

heheehehe no life

THIS OR THAT ?
1. Choklad eller vanilj? coklad helt klart
2. Häagen Daazs eller Ben&Jerry? B&J
3. Twitter eller Facebook? har bara facebook
4. The Simpsons eller Family Guy? inget, hatar teknat
5. Pannkakor eller våfflor? våfflor eller vene båda typ
6. Solsemester eller skidsemester? solsemter 1000 gånger
7. Tv-serier eller filmer? filmer
8. Pixar eller Dreamworks? vet inte vad de är haha
9. Frankrike eller Italien? italien <3
10. Dr Pepper eller Mountain Dew? wtf jag måste va efterbeliven

 

 
 
 

FAVORIT...
11. Film? många favoriter
12. Låt? kan ej bestämma mig vilken favoriten är just nu
13. Artist? Rebecca & Fiona
14. Svensk? kvart svensk, resten chile och italien
15. Blogg? mångta
16. Glassmak? melonglass och calippo
17. Skådespelare? vene
18. Maträtt? thaaaaimat i mitt hjärta
19. Färg? knalliga färger
20. Stad? vet ej

 

 
 


DRÖM...
21. Jobb? fixa modeller
22. Man? chris brown
23. Resa? Mexico, australien chile italien
24. Bil? vet inte en vit bil iaf
25. Hus? vene utomlands skulle va en dröm

 

 
 

FRÅGOR
26. Vilken kvinnlig kändis hade du helst haft som syster? Adriana lima eller rihanna
27. Hur många länder har du varit i? gran canaria talinn och riga och danmark hah
28. Vad beställer du på Mc Donalds? chicken nuggets nio pack är standori
29. Vad skulle du döpa din dotter om du hade en? andjelina
30. Vad skulle du döpa din son om du hade en? vet ej
31. Vilka parfymer använder du? D&G 3an min favorit som jag alltid kommer ha. Sen har jag massa bodsplach från victoria secret och sen rihanna parfym.
32. Vilken var din favorit tv-show när du var barn? björnes magasin
33. Har du läst; Harry Potter, the Hunger Games eller Twilight-serien?
34. Vilka språk, förutom ditt modersmål, vill du vara flytande i? italienska eftersom jag är italienare plus att de är så fint
35. Är din pappa skallig? nope
36. Bästa snabbmatskedjan? donken
37. Har du några husdjur? 2 katter
38. Var i Sverige hade du helst bott? stockholm
39. Vilken är den godaste Ben & Jerry smaken? Halfbaked
40. Titanic eller The Notebook? Titanic <333
41. Äter du frukost varje morgon? Jaa
42. Hur många gånger har du varit på sjukhuset? minns ej
43. Har du någonsin sett Hitta Nemo? jaråå
44. Minns du oftast dina drömmar på morgonen? ibland
45. Vilken te smak gillar du bäst? har ett hemma persika och jorgubb de är den godaste jag druckit och sen gillar jag svartvinbär oxå
46. Hur gammal var du när du fick reda på att tomten inte var verklig? vet inte faktiskt
47. Har du en tumblr?
49. 5 bästa svenska tv-programmen som sänds i höst? jag vet att big brother ska komma t baka wiii
50. Om du hade vunnit 100 miljoner, vad hade du gjort? shoppat allt jag vill ha dragit utomlands


tisdag. bra dag

Helööö. fan va bra dag. Har känt mig happy idag, skolan rulla på sluta tre och åkte hem och åt en fet sallad till middag. O nu ska jag gosa ner mig i sängen med te och choklad hähä.
 
 

cyah walk alone

 

monday

helloo, min dag har varit helt okej. Men är så tröttpå skolan vill ha sommarlov. Men snartsnart. Iaf har haft frisör hela dagen sluta vid tolv men jag sofia och julia stanna kvar i skolan ett tag för att fixa lite grejs. sen åkte jag och sofia till nacka köpte ett nytt rött läppsift och en bodylotion sen har jag bara vart hemma ätit middag och nu ska jag kolla film och dricka te.
 
 

listen

 

gryma dagaaaar

Hellooo, jävlar vilka dagar jag haft. Senast jag skrev va i måndags sen drog jag till stan mötte lydia vi åt och så sen drog vi till fridhemsplan då vi va på veronicas skiva, drack ingenting men hade sjukt kul dansa loss kom hem till Lydia runt två då vi decka på tisdagen åkte jag hem sen drog till felica vi åkte till farsa och bara kolla runt. sen va vi hos henne och kolla på film och ba softa. På onsdagen vakna vi tidigt åkte till farsta då jag fick med mig en långkjol tight vi gick runt där sen drog vi hem till henne chilla sen börja vi fixa oss för kvällen då vi åkte till rålis jag veronica rebecca emma vi chilla där till de regna då vi drog på fest i hagsätra där vi alla slagga sen va vi kvar den dagen efter hela dagen vi börja dricka nio på morgonen åt massa massa mat sen drog jag felicia och veronica till felicia fixa oss sen mötte vi emma sen åkte vi till märsta där vi drack lyssna på musik och hade nice vi alla sov där och i fredags så drog vi till stan åt i kungshallen sen drog jag hem bara chilla och fixa mig vi drog till odenplan drack med nåra kompisar sen skulle vi på fest i skarpnäck men vart helt kaos men jag och felicia sov där iaf. sen igår va vi bara i fartsa åt där och jag fick med mig två tröjor sen på kvällen var vi på chillkrök i odenplan igen vi sov där och kom hem för ett tag sen ska kolla på top model och bara softa. Imoorgon är de skola igen.