sååå grym

 


bra måndag men jävligt dööd

Hello ligger nyduschad i sängen. Kom hem för inte alls längesen. Slutade tolv idag åt lunch i skolan sen drog jag till stan med sofia, vi solade i hornstull sen åkte vi till tc och gick runt o kolla i massa affärer fick även med mig ett par vita jeans skitnsygga med lite hål o sen ett par as fina örhängen. Har annars varit heeelt död idag då jag sov piss inatt hade fönstret öppet och de kom in massa myggor o allt sen stängde jag de men då blev de för varmt sen vakna jag typ en gång i timmen. SÅ ska se till att lägga mig så tidigt så möjligt idag. ska ner och göra te och kolla nån mysfilm.
De är så jävla nice att de är ljust och klockan är ändå rätt mycket åååh kan inte sluta längta ännu mer till sommaren. Man blir galen av alla sommar kläder man ser oxå
 
 

bra helg

Hello firendos. Kom hem nyss och har precis hjälpt mamma med pizzan ska bli sååå gott. I ffredags var jag natacha melody veronica och felicia på chillkrök i akalla skitkul faktiskt, sen drog vi till farsta strand drack och hade kul sen vidare till skarpnäck haha kom hem till veronica klockan nio på morgonen vi vakna vid ett satte oss ute i solen vi va typ fortfarande fulla, åkte hem sen senare skulle dragit på fest men de blev inte så för vi va helt döda drog bara hem till veronica vi hyrde film köpte dipp och chips och gjorde morötter och gurka så jävla gott somna runt ett och vakna idag halv ett har nog aldrig tyckt de va så skönt o sova som jag tyckte igår. Vi har suttit ute hela dagen i solen så jääävla skönt man känner värsta lyckan. sen gick vi en prommis och kom hem för inte alls längesen har städat i rummet oxå bytt lakan och dammsugit. BRa söndag faktikst..
 
 

friiiiday bitches

Hellöö sitter i skolan ute i solen såååå nice väder. jag håller typ på att löka sönder haha. Snart kan man fan börja gå med långklänningar åååh.
börjar min lektion snart slutar halv fyra men vi brukar alltid få sluta tidiagre ska sen hem och fixa mig sen äre feeezt. Ska festa med felicia, natacha melody och veronica känns som de  kommer bli en bra kväll.
 
 

torsdag

Helooo, ligger i sängen efter en nice dag. Var i skolan hela dagen sluta fem drog och sola med sofia sen drog vi till stan mötte diego och sofias tjejkompis vi softa bara dom åt på donken sen drog jag hem va hemma runt åtta har gjort mat och chillat. Ska ta och sova snart då jag inte lär sova nått i helgen höhö. Nä men vi hörs tomorrow. Pöss
 

onsdag

Shoo fellas. ligger i sängen ska strax borsta tänderna sen sussa. IDag har jag varit i stan med lydit. ingen praktikplats -.- Men vi åt mat sen gick vi runt böt två tröjor och fick med mig en annan super fiiin! Sen fika vi lite och bara snacka om allt. Det var ju ett tag sen vi träffades så vi hade rätt mkt att snacka om. Kom hem vid halv åtta och har bara chillat druckit te och kollat massa bloggar. Nä imorgon är de skola och de är redan torsdag huuur skönt.
 
 

våffeldagen <3

Helooo idag har de vart en bra dag faktiskt. skolan rulla på. sen drog jag till stan med sofia och julia dom åt o jag satt o kolla på haha ville äta hemma då vi skulle äta våfflor och min favorit soppa. Kom hem runt sex och har bara softat. IMorgon ska jag in till stan och träffa Lydit som jag saknat henne ska försöka leta lite praktikplatser oxå. Men ska softa sen ska jag faktiskt sova är helt sluuut.
 
 

ny vecka

Hello, va ett tag sen jag skrev typ. i fredags va jag ba hemma under dagen sen lite senare drog jag till mormor där mina kusiner va min moster och nåra kompisar till min mormor och min mamma och syster vi åt god italiensk tapas sen satt vi bara och snacka drog därifrån runt nio sen mötte jag upp felcia och vevve vi drog på fest i styreby helt okej kväll sen drog vi vidare till skarpnäck. I lördags drog jag och felicias familj till farsta vi satt och fika jag och felcia åt en as god sallad fick även med mig en tröja därifrån sen drog jag hem och fixa mig sen vidare drog vi alla på lokalfest i fisksätra jag och vevve decka hos min pappa igår va vi där hela dagen åt god mat va ute och lekte med liam sen tog vi en promenad från fruängen till skärholmen. va hemma rätt sent och decka på en gång då jag samanagt sovit åtta timmar på hela helgen gissa hur trött jag va idag och igår. sjuuuukt.
Lägger in massa bilder nu från hela helgen.
 
 
 

torsdag och nu har jag helg

hello fellas. Ligger i sängen nysolad nytränad och nyduschad va i skolan vi hade tema dag om mobbning och sånt sen hade vi lektioner efter men jag orkade inte drog till mormor åt med henne hjälpte henne och städa, då vi ska dit på middag imorgon och fira för att hon fyllde år igår. så de blir mys, sen drog jag och sola iaf sen hemma åt vi pizza så gott plus att jag tränat squat och jag har sån grooooov träningsverk men de är bra så man känner att de tar iaf. ska ner och göra te och sätta på mysfilm, imorgon tog jag ledigt för att vi ska till ett musuem och jag orkar inte,men jag är fan alltid i skolan inte ofta jag är hemma. så imorgon ska jag sooooova ut <3
 
 

onsdag. snart heeeelg

Hello. ligger i sängen är sjukt trött och så jävla trött på det här jävla äckel vädret. Men de är väl så april brukar vara, först vår sen regn,sen snö aaja de är bara stå ut. Igår iaf va jag i skolan sen drog jag till felcia vi chilla bara hos henne mysigt. Idag har vi oxå bara softat kom hem för inte längesen ligger och äter toast och dricker te. IMorgon får vi äntligen tillbaka vårat vatten. Men ska upp till grannen och duscha senare. Ska sätta på nån mysfilm. Pööz
 

bättre dag imorgon

Hellooo, min dag har väl funkat har inte varit på topp men man kan inte alltid ha bra dagar. Idag va vi på en ekologisk frisör salong hon gjorde sina egna produkter och hårfärger rätt coolt faktiskt. Vi va där i två timmar typ sen sluta vi då drog vi i klassen till donken höhö. sen drog jag och sofia och solade. sen drog jag hem sov en stund. och vi har inget vatten hemma för nån skitgrej har gått sönder så vet man inte heller när de kommer tillbaka. så jag va tvungen o åka till min mormor och duscha så åt middag där oxå rätt mysigt. Så kom hem för inte så länge sen och ska snart sova då jag varit rätt seg idag och saken gjorde de ju inte bättre när man vakna upp imorse och såg snö -.- sjukt hur vädret kan ändra ens humör. Jaja den 12 augusti åker vi till spanien hela pappas familj och nåra vänner till familjen och felicia hänger troligtvis med de kommer bli FEEEETT!
 
 

helg

Heeello, fan vilken helg assååå åh grymt kul har jag haft. I fredags va jag i skolan hela dagen sen drog jag hem fixa mig sen drog vi till min pappa jag och felicia där min låssas mamma hade tjejfest bara massa tjejer och vi drack drinkar och sådär skitkul sen vid ett drog vi till östberga träffa nåra vänner en stund men de va inte värt de för de va iskallt jag va full och trött kom hem till felicia kvart över fem igår va vi bara hemma under dagen och sov och åt på subway sen drog vi på fest i hagsätra skitkul sen drog vi till skarpnäck och chilla med massa. IDag har vi vart hos felcia ätit och bara garvat sönder jag är helt döööööd nu. ska äta sen sova.
 

no life

Vad heter du i andranamn? - Aida
Har du några piercingar? - naveln
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på
Väljer du filmkväll framför utekväll? - Utekväll helt klart
Vad tycker du om med dig själv? - olika
Din sämsta egenskap? - att jag låter folk såra mig och förlåter ändå.
Är du dag eller nattmänniska? - nja beror på om jag festar eller inte
Vad har du på dig just nu? - mjukis och en ful tröja
Är du nöjd med ditt utseende? - ja de håller
Vad vill du ändra med ditt utseende? - min näsa och öron
Är du i ett förhållande just nu? -
Har du varit kär på riktigt någon gång? - ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
Hur många har du varit riktigt kär i? - 2 st
Har du kysst en kompis någon gång? - Ja
Vem vet allt om dig? - mina närmsta vänner.
Vem skulle du vilja träffa just nu? - vene
Vem saknar du mest just nu?- jadu
Vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - lydia
Vem krama du senast? - Sofia
Vem står dig närmast? - veronica
Vem vill du träffa oftare? - finns många
Vem ringer du när du är ledsen? - veronica
Snusar du?- Nej
Röker du? - ibland och jag hatar de.
Har du blivit jagad av polisen? - ja
Dricker du alkohol varje helg? - haha typ
Har du varit i slagsmål någon gång? - ja
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - ja vene om jag kan säga att de är mitt ex vi va tsm i två månader typ haha
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - Ja 
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms utav? - Nej häh
Har du några tatueringar? - Ne
Skulle du vilja tatuera dig? - ofc
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - ja. pappa <3
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - klart dom bryr sig. men när jag drar ut så säger jag vart jag ska så.
Tror du andra tycker illa om dig? - ja de är klart. Man kan inte gilla allt o alla.
Brukar du skratta för dig själv? - Ja
Var bor du? - Stockholm
Trivs du där? - Ja
När mår du bra? - När solen skiner och man är brun och fina sommarkläder och är med vänner.
Är du blyg? - ilband
Är du nöjd med ditt liv? just nu. JAAA
Är det okej att gråta? - såklart
När grät du senast? - oj de minns jag faktiskt inte
Vill du gifta dig? - såklart
Ha barn? - Jarå
Vilken ögonfärg har du? - grön bruna gula
Varit medvetslös? - när jag vart ful nåra gånger haha
Hånglat med nån riktigt ful? - nja
Hånglat med fler än 50 pers? -
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - tyvär ja
Gjort något riktigt dumt? - Ja
Åkt polisbil? - nej
Gjort nåt olagligt? - ja
Fått din mamma att gråta? - ja när vi bråkat.
Slagit ner någon? - ja
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja
Använder du hårspray? - ilband
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - vene faktiskt, lite både och
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Uppsatt hår eller utsläppt? - vene beror på
Vill du bli modell? - ja haha
Har du varit med på TV? - nä inte vad jag vet hah.
 
 

lyckoruuuuuuuuus <3

Jävlar vilken bra dag, har haft värsta lyckoruset dom senaste dagarna. Beror nog på vädret.! Så får man veta att de ska regnsnöa på lördag.Menmen de lär ju inte stanna kvar. Men iaf idag har jag varit i skolan hade en fet håltimme så satt ute i solen och jag känner att mitt ansikte hettar till. Haha. Slutade fem drog bara hem efter. Nyss ätit och ska bara softa. Är sjukt trött så ska sova tidigt.
 
 

livet leker

Hellu fellas. sitter och äter sallad till middag lite små nyttig sådär vilket jag annars aldrig är. Men sallad skulle jag kunna äta hela tiden, så gott. Iaf igår var jag i skolan hela dagen sen mötte jag upp felicia i stan vi gick runt lite sen drog vi hem till henne åt middag och bara softa köpte gurka och dipp så goott. Sen idag vakna vi vid tio hennes pappa gjorde frukost så vi satt ute på balgkongen och åt.skitmysigt. sen drog vi tiill skarpncäk chilla ett tag med en kompis köpte glass och cola och satt i solen och hämta sne hennes syster på dagis sen när vi kom hem så köpte hennes pappa bullar och så. har haft en skitbra och mys dag. NU är jag hemma och ska bara softa.
 
 
 
 

monday avklarat. #yes

Hello kom hem för inte alls länge sen. Slutade tolv idag då jag och Sofia drog och åt på donken sen drog jag och sola och sen hem, har precis duschat och sitter nu och väntar på middagen sen ska jag möta vevve vi ska ta en prommis så de blir mys. En bra måndag helt enkelt.
 

sunday

nu tänkte jag sova så jag orkar ta mig upp i helgen har inte sovit ett piss i helgen men lätt värt de. Puzz
 
 

grym jävla helg.

ÅÅh vilken grym helg jag haft bästa på länge! Nu önskar jag att bara att de var sommarlov, åååh vad jag vill att de ska vara de.. Orkar inte med skolan. MEnmen tiden går snabbt och snart är vi där så får se till o se framåt. I fredags iaf var jag i skolan åkte hem fixa mig sen mötte jag veronica felicia och felicias kompis emma vi drog mot jakobsberg där vi va på lokalfest vi hade riktigt jävla kul! igår åkte vi till farsta och chilla ute i solen sen drog vi hem till felicia en stund sen hem och fixa mig och sen mötte vi upp felicia jag och vevve vi drog till skarpnäck och chilla  med lite folk där sen drog vi till högdalen på fest haha kom dit halv fyra och börja dricka lite men jag va så jävla död. VI alla slagga där idag har vi vart i farsta åt kina buffe där och bara mös åt glass ute i solen sen drog vi hem till felcia och chilla. De här vädret gör ju så att man blir så happy. Riktigt bra helg.
fredags.
 
 

<3

Hej. Ligger i sängen och ska snart sova. Åh vilken bra dag jag haft. Var i skoolan gick lite tidigare då jag veronica praktiserar på cubus och de va vippkväll där så vi gick runt i nacka forum med deras kläder på oss och dela ut massa lappar och nytheter om cubus de va jättekul faktiskt fick även goddiebag med lite smink och två armband och så. sen drog vi och sola och åt på subway. 
Sen åkte jag till en gammal vän till mig vi umgicks jätte mycket för typ fyra år sedan vi var som systrar. Ebba heter hon vi har så mycket fina minnen tillsammans. Vi slutade umgås för fyra år sedan då de hände lite grejer som gjorde att våran vänskap rann ut i sanden men sen för flera månader sedan fick jag reda på att hon va gravid av min mamma och jag blev så himla nyfiken och va även vän med ebbas mamma på facebook så fick se lite bilder. sen igår träffade min syster på ebba och hennes mamma och hennes nyfödda son och min syster berätta lite om mig och sa att jag vart så nyfiken så vi blev bjudna dit idag hon var och hälsa på sin mamma som även är granne med oss. så jag va där idag kändes så sjukt att se henne som en mamma men jag är så glad för hennes skull och så kul efter flera år att få träffa henne och prata om allt som hänt. Sjukt vad saker och ting förendras men är verkligen super glad att jag fick träffa henne och hennes son hon va så fin och lycklig och de gör mig så glad! 
jag och hennes fina son miguel<3
 
 

min onsdag när den är som bäst

Shooo fan vad jag älskar att bara ligga hemma och chilla ibland. Sov ut vakna runt halv tolv gick upp åt frukost sen har jag bara legat och kollat på top model som precis börjat men har missat massa avsnitt, Annars har jag druckit massa te ätit nudlar och softat. Nu ska jag fortsätta kolla på top model i min säng ska jag ligga hela daaan.
 
 
Gillar inte katy perry egentligen eller hennes låtar är iaf inte min smak, men den här är jävligt tung.

tisdag avklarat

shooo fellas. Ligger i sängen har precis stoppat i mig en semla gott. Idag har jag varit i skolan sluta tidigt men vänta på sofia, vi drog hem till henne en stund efter skolan då jag skulle vänta på Lydia de va mys drack te och åt kakor. Sen mötte jag Lydia vi åt på donken och chilla, sen följde hon med mig och sola sen drog jag hemåt. Imorgon har jag ingen prakitk då jag ej har någon så ska bara softa ska sova tidigt då jag varit helt död idag. Men tänkte dra och sola imorgon me älskar att va brun åååh
 
 
jag har den nya tröjan jag köpte igår på mig idag. Åh är kär i den asså.

knäpper mina fingar

Nu ska jag bädda ner mig i min nybäddade säng och spela ett spel som felicia visat mig är besatt. Ska försöka sova tidigt så jag är pigg imorgon. PUUzz
 

tillbaka till verkligheten imorgon

Shooo minns inte riktigt senast när jag skrev men iaf i fredags var jag med veronica iaf vi drack i rålis och de va inget bra val för jag har nog aldrig frysit så mycket som jag gjorde så vi drog hem rätt tidigt drack te och bara softa. I lördags var jag i stan med lydia på dagen vi åt donken sen fick jag med mig ett leopard linne hem och en jättefin turkos tröja drog hem åt och fixa mig lite sen mötte jag felicia vi skulle på en fest men den blev inställd så vi drog till skarpnäck och chilla med nåra kompisar drog sen hem till henne och sov, igår va vi hos henne hela dagen hon hade gäster vi åt god mat och kladdkaka och glass till efterrätt sen gick vi och sola och bara hade en soft söndag sov där igen då jag hade studiedag idag. så idag vakna vi runt halv tolv vi gick ut och åt frukost hahah skitskumma sen åkte vi till farsta där jag köpte ännu en tröja som jag blev kär i och jag driver inte! vi åt sen på subway sen drog jag hem. Har städat mitt rum bytt lakan damsugit målat naglarna duschat och så. Skönt. IMorgon är de tillbaka till verkligheten har haft ett super skönt lov faktiskt.