älvsjömässan

Suhu har precis kollat färdigt paradise haha finns nog inget program som e sådär mindfucked.
Annars idag hade jag en lektion i skolan sen drog vi mot stan åt lunch på burger king sen vidare till älvsjömässan där de va uf kickoff var faktiskt helt okej sluta vid tre då drog jag till stan och mötte Lydia vi kolla i massa affärer fick med mig två tröjor och ett par svarta högmidjade jeans vi åt på waynes och garva sönder som alltid.Nu ska jag sova imorgon är de g2 dagen vilket betyder ingen praktik då vi måste va i skolan.
 
hade på mig min nya kofta idag från hm. Älskar den.
 

mondays

Shoo har typ suttit hela kvällen och spelat nått jävla barnspel på facebook  men jag är helt besatt de är så jävla roligt.
Annars då måndag igen och skolan rulla på som vanligt en fet sovmorgon som alltid vilket är super nice efter helgensfestande, sluta halv fem drog in till stan mötte min kusin snabbt för att lämna hennes jacka annars har jag bara ätit middag sitter nu i sängen med choklad och te och väntar in paradise sen ska jag dejta min säng.
 
 

rooftop

 

tung långhelg

Sho ligger i sängen är as trött men måste hålla mig vaken ett tag till. I fredags var jag somsagt ledig drog till stan med Ellinor vi shoppa as nice med lite nytt. Sen drog vi hem till henne gjorde middag och sen kom veronica och rebecca dit vi börja dricka sen kom lite killar dit vi hade as kul förutom att de vart föööör mycket för mig så mådde rätt dåligt igår under dagen som tur va vi bara hemma senare mot kvällen drog vi till kungshallen åt thaimat där sen drog vi på chillkrök hade as kul igår med.
 
fredag redo för kvällen
 
igår i mitt nya linne älskar färgen.
 

don`t be gone too long.

Shuu, igår hade jag min första praktikdag på bikbok gick suuuper bra och hade verkligen skitkul hade saker och göra i stort sätt hela tiden så tiden gick snabbt. Fick börja nio och sluta fem. Efter jag sluta åkte jag till Elli hon är ju hemma själv så vi åt middag med hennes syster och nåra vänner till henne sen kolla vi på paradise åt massa gott. Nu är jag hemma och tvättar och så sen ska jag till ellinor senare när hon slutat jobba, ska sova där idag och imorgon. Imorgon är jag oxå ledig då min lärare skulle iväg så vi fick ledigt hela dagen vilket betyder en långhelg sååå skönt. 
 
 
Den här lååååten är sååå gryyyym!!

I`m an Albatraoz

 
Den här låten får mig på så bra humööör blir galen!

internet sönder

Shuuu internet hemma har gått sönder då ovädret i söndags va kaos blixten slog ner hemma så tvn eller internet funkar ej just nu delar jag från mobilen så de tur.
I freedags iaf var jag och Ellinor på chillkrök hade verkligen as kul sen i lördags åkte vi hem till felicia de va bara vi tre där så vi köpte med oss kebab masssa gott och drack lite hade verkligen super mys vi sov även där. I söndags jag bara hos ellinor vi kolla på filmer och softa. igår en dag i skolan sen drog jag hem till Ellinor där vi hade värsta tjejkvällen super mys. Idag har jag bara vart i skolan kom hem för inte så längesen och sitter nu och äter middag.
 
Jag och min elli i fredags
friday
 
tjejkväll hos felicia
igår
 

tagga fredag imorgon

Sho kom nyss hem. IDag var jag med min ellii i kista vi åt där kolla runt lite sen drog vi till Rauls familj och åt middag och bara umgicks. Ska snart sova ska upp tidigt. TAAAGGA FREDAG.
 

kirrat praktik

Har precis tryckt i mig middag och ska nu byta om lägga mig i sängen och kolla på film.Min dag har vart toppen somsagt så är de praktikdag idag så drog till stan med Maria åt lunch där fick bli thaimat sååå gott !! Sen kolla vi praktikplatser och jag fick de fick bli min favvo affär bikbok i gallerian så dit ska jag och praktisera nästa onsdag är så taggaaad! Vi gick sen bara runt satte oss i solen.
O jag är såååå nöjd med mitt hår skulle kunna ha de lite mer rött men de är bara lägga in en färgbomb så blir de perfekt annars trivs jag as bra!!
 
 

vertigo

 

The less you care,the happier you`ll be

elluuu, sitter i sängen har precis målat naglarna och sitter med nyfärgat hår hähä. Valde att välja bort ombren och tona håret rött har inte sätt hur de sätt ut än då de är blött så ska platta sen och sen får vi se om jag blir nöjd mend e känns bra iaf! Var lite trött på min vanliga ombren och sen har jag sätt så många som färgat rött och de är ju dö snyggt så hoppas på att jag tycker detsamma.
Annars har jag bara varit i skolan hela dagen sluta vid tre då jag bara drog hem har ätit och fixat med håret och nu ska jag bara ta de lungt.
 
 

overthinking kills your happiness

Hellu. Ligger i sängen och väntar på att paradise ska börja sen ska jag slagga. I fredags va jag i skolan sen mötte jag upp Lydia i stan vi åt och fika sen drog vi till en killkompis kolla film sen slagga jag hos lydia. I lördags va jag på chillkrök med veronica och sofia i vårby hade faktiskt de chill. igår va jag heeeelt jävla död somna sex i lördags så va så jävla trött och bakis igår sov typ hela dagen somna vid åtta sov i 13 timmar inatt. Idag har jag vart i skolan vi va på en hårstudio i stan och kolla massa produkter sen åkte vi till burger king åt sen följde jag och Julia med sofia när hon skulle tatuera sig fan va sugen jag bleeev.
 
skolan i fredags.
 

chillkrök
bakisdagar
today. ny tröja från spanien
tattoo time
 
 

en ledig torsdag

Hellu, kom precis hem och ska snart slagga då  jag ska upp tidigt.
IDag har jag annars vart ledig som vanligt på torsdagar mina veckordagar känns lite för chill men när jag fått praktik lär de väl bli lite mer fart. IAf jag åkte till Ellinor vi softa fixa lite grejs sen åkte vi mot stan gick runt där i solen med en frappe sen åkte vi mot raul hennes ex men dom e fortfarande vänner hans mamma fyllde år så vi va där åt middag och tårta och så. Men min dag har vart myyys.
 
 

letat prakik

Hellu. Har precis kollat på pradise hotel och snart ska jag se studio paradsie sen sova. Imorgon är de torsdag och jag är ledig sjukt skönt.
annars idag har jag vart i stan med LYdia kollat praktikplats ska mejla bikbok och så ska dom höra av sig så jag hoppas verkligen att jag får en där. Annars åt vi på donken sen fika vi på waynes så de va mys.
 
 

kär i denna låt.

 

tisdag

ligger i sängen och har precis proppat i mig mat, haha sjukt hur mycket jag äter vissa perioder asså. IAf idag har dagen vart rätt lång börja 9.35 sluta fyra drog hem och har inte hänt  så mycket. Längtar tillbaka till Spanien ska göra allt för att åka nästa år med allahiopa samma hotell och allt.ÅÅÅåh ta mig dit...
Jaja ska bara ta de lungt nu läsa bloggar o så.
 
 

Can`t love nobody fucked up over you

 

monday is over

Hello ligger i sänge har sjukt ont i huvudet. Tror de beror på vädret vene asså. Började iaf tolv med frisör som vi hade till halv fem drog hem på en gång åt nyss middag och ska bara ligga i sängen hela kvällen älskar det. Annars har min dag vart toppän.
 
 

X

 

skönhelg

Helu, ligger i sängen i en nystädat rum. mamma hjälpte mig och städa vi rensa damma damsög skura så nu är allt nice.
I fredags var jag i skolan sluta vid tre åkte hem till Ellinor sen drog vi till heron åt kebab sen gick vi på bio vi såg sextape så jävla rolig och bra åkte sen hem till syster där mamma också sov. igår hade min syster inflyttningsfest kom massa folk bjöds på god mat och massa dricka vi hade superkul somna vid typ tio hos henne. idag gick jag bara till mormor och åt lunch med henne och sen har jag bara vart hemma ska ligga i sängen hela kvällen.
juste glömde säga att jag färga mitt hår i fredags vi hade egen hårvård så de fick bli ombre. Är jättenöjd som vanligt.
 
friday
 
igår
 
idag
 
 

med min lydit

Sho, ligger i sängen och ska snart sova ska upp tidigt imoron. Idag har jag somsagt vart i stan åt sallad på waynes sen kolla vi iaffärer köpte en frappe och satte oss i solen och bara prata myys.
 
 

torsdag

Hellu, sitter och äter lite frukost lunch typ ska till stan srax och träffa Lydia. Igår iaf försökte jag hitta praktik men ska ha möte snart med rektorn och nåra lärare för att se hur vi ska göra kanske blir så att jag får praktisera i butik istället vilket jag verkligen vill göra me tanke på att jag ej vill bli frisör. Annars igår åkte jag till Nacka forum med Maria vi åt thaimat sen köpte vi chailatte på waynes och bara snacka. De va mys kom hem hängde på skype och bara chilla. Nä nu ska jag snart rulla ha en bra torsdag.
 
 

chill dag med min ellipelli

Shoo.Ligger i sängen med en fet menskverk inte så nice. Idag var jag ledig skulle haft frisör men läraren skulle iväg så drog hem till Ellinor tidigt vi drack chailatte kolla på filmer åt massa gott o bara hade en chill dag de behövdes.Ska snart kolla paradise sen sova.
 
 

Skön måndag.

Shoo. Idag har varit en jävligt chill dag börjar tolv på måndagar vilket är så jävla skönt åkte till skolan åt lunch med Sofia sen hade vi frisör hela dagen tills halv fem då jag bara drog hem ska kolla big brother från igår ska bara ligga här hela kvällen dricka te och tare chill.Men min dag har varit jätteskön!