torsdag yessss

SHoo torsdag och de är redan fredag även fast den här veckan har gått vädligt sakta så lyckades de ändå vara min favvo dag imorgon! WIi. IDag har jag varit i skolan sen drog vi till tyresö til en frisörbutik som heter inzo med massa hårprodukter eftersom vi är typ fem tjejer i vår klass så åkte vi bil med vår lärare stanna sen på donken sen drog jag hem har inte hänt så mycket målat naglarna och bara chillat har precis kollat på paradise hotel och studio paradise. Nu ska jag lägga huvudet på kudden och soooova. puss
 
 

kuuurs hela dagen

Helloo. idag har jag varit i skolan på exstensions kurs så himla kuuuul. Fick även sätta in lite slingor i mitt hår ljusa vart de. MEn de var hur kul som helst sen träffa jag vvevve slutade runt fyra och kom hem rätt sent men annars har jag precis kollat på paradise och ska nu sova. Så naattiii
 

tisdag

Shaaa, ligger i sängen med en ny data min data gick sönder imorse gick inte att sätta på den så lämna in den på lagning. annars har väl dagen flytit på är så jävla trött på vintern och skolan behöver sommar,vara brun och bara leva livet typ komma bort ett tag..
Jaja drog efter skolan och köpte en långklänning jag såg igår men de kommer väl ta ett tag tills man kan börja andvända den..
Nä ska inte klaga mera. Men annars har min dag varit chill åt godaste middagen och nu ska jag kolla film. PUUUUz
Mina nya fina byxor. Tänk ha dom när man är brun till ett vitt linne. ÅÅÅÅH
 

Can`t remember to forget you.

Känner mig typ lite smått sjuk men brukar bli så när jag fått för lite sömn.. Så ska bara dricka mitt te och äta min apelsin sen somna till musik.
 
 
 
Digga inte låten så mycket först men ju mer jag lyssnar på den blir den bättre och bättre.

ge mig vår och sommar

Hej på er. Ligger i sängen och softar kom inte hem för så länge sen. I fredags va jag i skolan sen drog jag till pappa där vi firade han med hela släkten vi åt massa god mat och hade de as kul. I lördags va jag i skarpnäck med vevve och chilla med massa somna klockan åtta typ igår va vi där hos en kompis och laga mat och kom hem halv tolv igår så idag har jag varit rätt trött tog mig upp till skolan sluta tolv drog då till Nacka med sofia vi åt kina mat fick även med mig ett par byxor skitifna passar perfekt till våren! ÅÅH vill ha de nununu så man kan gå med massa fina kläder converse o aa längtar men ska kolla på film och bara ta de lungt ikväll lägga mig tidigt.
 

torsdaaag

Shoo har precis kollat på filmen "the first time" sååå gullig asså. ÅÅHH. Annars har jag varit i skolan hela dagen gjorde om bröllopsuppgiften den här gången fota vi i skolan sluta vid fyra drog till stan med ida, sofia,och kristina vi åt på subway har sen dess bara softat. Ska typ sova för har ont i huvudet och är sjukt trött. IDag fyller världens finaste pappa år oxå som vi även ska fira imorgon. ÄLskar min pappa mest på denna jord! Finaste människan med ett hjärta av guld.
Men iaf min dag har varit bäst. puss på er!
 

g night

Ååh har precis kollat på filmen "the beach" den va fett grym.Leonardo dicaprio är med i den han e fööör fin.  Annars åt jag en fet middag och har druckit massa te och bara legat i sängen. funderar på att sova är skitrött o ska upp tidigt.
 

nuh compatible

Shosho, idag var de somsagt praktikdag men eftersom jag inte hade en så mötte jag upp min lärare och en tjej i min klass Julia vi gick runt i stan och kollade hitta tre stycken en är jag helt säker att jag får praktisera på men dom andra ska jag ringa tillbaka till. så de va nice vi stanna och fika på sandys och sen drog jag hem somna i två timmar och har kollat på paradise och precis tränat, ouuuff har kvar min träningsverk men de känns grymt.
 
 

whateeevaaah

Wooooow hahaha jag har en galen träningsverk i mina lår och mitt ass de är helt sick har aldrig haft såhär ont.. Kan inte ens sätta mig eller ens gå haha. Imorse iaf va jag så jävla död helt obseskrivlig känsla ville bara sova, men nu börjar vi gå mot ljusare tider och då brukar jag oftast bli piggare.  Iaf kom till skolan och såg att jag inte hade frisör vilket jag brukar ha på tisdagar fick lite smått damp då jag va så jävla död så pallade inte sitta i skolan i fyra timmar för att vänta på en lektion så drog till mormor och städa och åt lunch med henne. Så mysigt drog till stan köpte ett skitfiiiint linne jag velat ha länge men som jag inte hittat och nu hitta jag den även på rean.wiie. Har annars precis kollat på paradise hotel och tränat igen de va jävligt svårt men jag gjorde mitt bästa. Nu ska jag äta middag.
 

monday is over

Hello har inte mycket och skriva men vill bara säga att jag lever. Somna klockan åtta igår jag har aldrig i mitt liv varit så död som jag va igår. Vakna iaf idag vid elva har annars bara legat i sängen kollat på jersey shore, duschat målat naglarna och bara chillat. Har varit lite off idag oxå men imorgon är de back to school.
 

wake up in it

 

helgen

heeeloow, vakna nyss kom hem vid ett då jag åt sen somna jag på en gång. I fredags var vi somsagt i flempan med lite kompisar vi drack och åt massa chips och så lyssna på musik och hade de nice. Igår vart kvällen inte som planerad men vi hade skitkul vi drog till hökarängen o va med felicia sen kom hennes kompis sabina dit vi drog sedan vidare till bagis och drack med massa grabbz hade skitkul decka åtta och vakna tio så jag är DÖD idag aldrig i mitt liv varit såhär trött.Imorgon är jag ledig så ska passa på att sova ut och träna.
 

friday

Shooo, ska snart hoppa in i duschen och byta om och så. FRIDAY! Ska bara hem till nåra vänner i flempan och dricka och snacka. sen får vi väl se vart kvällen tar mig. Men annars har jag varit i skolan vi hade en bröllopsuppgift och man fick sjäv välja tema i sin egna grupp så vi valde prinsess brölopp så jag blev stylad och redan igår ringde vi för att boka tid och fota i kyrkan så vi kunde komma idag vilken tid som helst sen när jag är färdig åker vi till kyrkan och då är de stängt fick damp assååå. skönt dock att jag inte beöver fixa håret eller sminket hehe.
 

bra torsdag! tagga freeedag

Hej på er!
Min dag har varit jävligt bra! Skola hela dagen fick sluta lite tidigare då jag kristina och Dagmara drog till nacka och åt på tacobar. sjukt jävla gott. vi gick annars runt fick med mig ett linne och två par örhängen på rea så de va nice. Har annars tränat har sån grov träningsverk i rumpan mage och armar men de är skööönt! Har duschat och målat naglarna och nu ska jag sätta på jersey shore. Imorgon friiiday woho!
 

hemmamys

Shoo ligger och kollar på jersey shore ska ner och äta middag snart.
Vakna sent och har annars bara tränat här hemma mage och rumpa sjukt jobbigt men ska börja köra på de nåra dagar i veckan! Annars har jag bara tagit de lungt idag, skitskönt. Imorgon torsdag och jag längtar till freeedag! PARTY.
 

Give it all to me

Har i stort sätt legat och chillat i sängen hela kvällen men jag gillare nu när de är så sjukt kallt ute är de nice.
Ska sätta på nån mys film och sova sen är sjukt trött imorgon har jag ingen praktik somsagt håller på att leta en ny de är inte så enkelt men hoppas på att få en snart.
Goodnight.
 

bra jävla tisdag

Shoo har precis kollat på paradise hotel avsnittet från igår haha fyfan vad de är bäst!
Min dag har varit superbra var dööööd imorse när jag hörde klockan ringde men kom iaf upp hade frisör lektion med ettorna som vanligt vi slogs ihop med stylist ettorna och gjorde ett arbete jag blev även sminkad skitnsyggt vart de. O fyfan vad jag ångrar att jag inte valde stylist istället för frisör. Ångest på hög nivå. Men de är väl bara göra de bästa av sitatuionen sen efter gymnasiumet ska jag satsa på att bli stylist. Men iaf drog till min kära mormor ett tag efter skolan annars har jag bara legat under täcket och värmt mig och druckit te helt sick vad de är kallt ute.
 

Topplistan helt klart

 

måndag

Hellluuu, ligger i sängen är superduper trött. sluta tidigt iaf hängde med veronica efter skolan kom hem för ett tag sen har precis ätit middag och ska ner och göra te. Helt sjukt vad de är kallt ute ska bädda ner mig i sängen och bara ta de lungt. Imorgon slutar jag tidigt vilket jag älskar.
 

Fet låt. ÅÅHH sommarkänslor på högnivå

               Är helt kär i den här låten. Tänker på en sommarnatt man dansar sönder med massa folk man kan ha shorts och linne hela natten och man har en fin bränna. ÅÅh vad jag längtar till sommar asså. Sommaren är verkligen årstiden jag mår som bäst inga som helst problem livet leker varje dag. Men nu har jag nått att se fram emot och jag längtar till vad sommaren har att erbjuda känns som den kommer bli fet.
 

saturday

Shuu ligger hemma i sängen drack inte alls mycket igår vilket e skönt men hade en nicekväll garva skitmycket.
Ska väl äta middag snart och sen bara softa försöka sova tidigt så jag inte är död imorgon slutar ett imorgon vilket är superskönt.
 
 
 

Tungtuuuung!

 

yesterday

Hello sitter och äter en fet sallad som mamma gjorde till mig! Lyssnar på musik och taggar till ikväll :)
Igår var jag i skolan sen drog jag hem softa en stund åt middag och fixa mig sen drog jag och veronica till flempan och chilla med lite grabbz vi hade skitkul faktiskt, lyssna på musik drack och bara snacka, somna dock halv sju haha och vakna runt elva drog hem sov i tre timmar så sjukt skönt. NU är jag på fötter igen och ska börja rulla mot veronica sen ska vi på fest i vällingby.
 

back 2 school

Heloo första dagen i skolan efter lovet,  sluta vid tre egentligen brukar jag sluta tidigt på torsdagar men vi har ändrat schemat lite. men iaf åkte hem direkt efter skolan har bara ätit legat i sängen och chillat. Ska sova nu för jag är helt sjukt trött idag. Så vi hörs imorgon då de är fredag taaagga.
 

you remind me on something and i don`t know what it is

Shoo känns som att man inte håller koll på dagarna alls nu när man är ledig men imorgon kör allt igång igen. Är inte direkt taggad då jag valt helt fel linje frisör är inte grejen som jag trodde jag ville menmen de är bara kämpa på tiden går snabbt.
Annars igår åkte jag in till stan va med lydia vi åt sen drog vi till kista fick med mig ett fett fin tröja sen drog vi hem till henne chilla och kolla på film idag har vi oxå vart i stan fick med en till tröja haha. Shit asså jag och kläder <3
Jag veronica och lydia fika oxå skitmysigt På fredag drar lydia till etiopien i en månad kommer sakna henne! Men somsagt tiden går snabbt.
HAr precis gjort te och ska lägga mig och kolla på avsnitten från paradise hotel eftersom jag missa igår. Sen ska jag slagga. Puuss
 
Är helt fast i låten. Så grym

do more of what makes you happy

Heej på er. Va ett tag sen jag skrev men har helt enkelt inte haft tillgång till datan utan har bara försökt koppla bort saker ett tag. De är bra med mig men skulle vilja komma härifrån ett tag behöver komma bort till värmen sola,bada,festa och bara koppla bort allt försöka få tankarna på annat.
Annars har början på lovet varit bra, i fredags sov jag somsagt hos veronica efter att ha varit i stan med veronica och lydia vi satt och snacka och bara tog de chill, på lördagen drog vi på chillkrök i skanstull det va mysigt spela kort lyssna på musik kom hem till Lydia vid fyra decka typ halv fem igår vakna vi alla vid tre och vi gick och köpte massa gott gjorde wook och köpte godis drog sedan till lilljeholmen och chilla med lite kompisar kom hem vid tre då vi satt och åt popcorn och garva. Idag har vi bara ätit massa och tagit de lungt, kom hem precis och ska sätta på en film och sen försöka sova,börjar skolan på onsdag då jag har praktik men ska prata med min lärare angående lite grejer så börjar på torsdag så mitt lov är inte slut än.
 
 

nya tag

Shuu kom nyss hem från stan med Dagamara. Köpte en fin tröja och ett par as fina och sköna byxor så jävla snygga! Sen luncha vi på tacobar och ba snacka!
Ska iväg till stan snart med veronica och Lydia vi ska fika och sen slaggar jag hos veronica.
Jag mådde inte bra igår kände mig ledsen och hade ångest men idag är det ny dag och mår så mycket bättre. Nytt år och nya tag. Nä nu ska jag tagga mot bussen puuss.
Körde på mina nya byxor från dr denim som jag köpte förra veckan bästa jeansen asså.
 

min nyår. 2014 NU KÖR VI

Helooo, kom nyss hem och funderar på vad jag ska göra vill inte vara hemma vill passa på att göra något nu när de är lov. Jaja får se vart kvällen tar mig.
NU är de somsagt 2014 sjukt vad tiden går snabbt,men iaf min nyårsafton var riktigt GRYM kom hem vid åtta dock och igår mådde man inte lika bra. Men iaf jag veronica och Lydia köpte med oss mat och va hos henne och softa vi somna vid tolv och vakna idag vid halv ett skönt med sömn.