-

 

Home

I`m baaaaack. En frisk och glad tjej :D Äter ju fortfarande peniclin men mår betyyyydligt mycket bättre har faktiskt varit skönt att komma ifrån några dagar. Äta god mat, kolla på massa filmer, plockat svamp har jag oxå gjort, igår var vi på nån jättestor marknad åååh fanns så mycket fina saker, fick med mig en tröja och body lotion och lite smått :D
Kom hem för en timme sen kanske har färgat min syrras hår. Igår hade vi spakväll, fixa naglarna gjorde kickan på mig sen hade vi ansiktsmask och aa bara softa, har haft en mysig kväll bara vilat, nu börjar svullnaden gå ner i ögonen skönt! :)
Ska ta en dusch sen lägga mig i sängen och kolla på film och bara softa, tagga inför en ny vecka!
Nåra enkla bilder bara. Felcia hade med sig sin systemkamera så lär sno lite bilder från henne! :)

Gör mig friiiisk!!!

Nu drar vi! har legat och villat druckit en kopp med te sen gick jag och syter och dela på en pizza och nu ska jag bara sitta i bilen lyssna på ny nerladdad musik och bara soooova! Vi hörs på söndag då jag hoppas på att jag mår betydligt mycket bättre än vad jag gör nu!
 
                                                                       Bästa!

Next örebro.

Har precis ätit frukost och ligger bara i sängen och softar, ska senare hoppa in i duschen packa, åker till Örebro idag, med mami syster kickan och felicia bara tjejer. Känner mig fortfarande febrig men ska nog sova en stund sen fixa allt. orkar inte anstränga mig..
Iaf ska vara i örebro tills på söndag, ska bara vila, äta god mat kolla på film aa bara mysa och ta de lungt, skönt och komma iväg en stund utan mobil och data! :)
Igår i skolan sanam jag och Melinda, haha. ååhh saknar alla tjejorna!

Be happy in front of people who don`t like you. It kills them.

Uuusch, på kvällen mår jag sämst, febern höjer sig plus att man känner sig sjukare på kvällen. Har druckit te gjort en svenska uppgift och bara legat i sängen, satte på filmen project x men tänkte kolla på resten imorgon, orkar inte anstränga mina ögon får så ont i huvudet då. tror nog att de är en blandning mellan halsfluss plus bihålsinflamation. Aja äter iaf pencelin och ipren så att jag kan sova. Godantt från en sjuk tjej! Hoppas ni mår bäst!
                             
                                                        Här får ni en mysig låt med min favoo!

:( :(

Hejhej! Ligger i sängen tänkte ladda ner fillm, innan de tänkte jag plugga lite! Imorse när jag gick upp var båda mina ögon svullna jag var i skolan sen efter drog jag till vårdcentralen nattis följde med mig gullig som hon är tog lite prover och fick reda på att jag har streptockoker(Savning) även fast jag inte har ont i halsen men mina halsmandlar är svullna sen fick jag oxå ta allergitabletter mina ögon är ju jätte svullna men de hjälpte inte så tror nog att jag fått en rejäl förkylning som satt sig i hela halsen upp mot ögon öra osv, så nu ska jag bara vila!
Vill inte va sjuk :(
 

vill va frisk pallalaaante assååååå!!

Ouuufft pallar inte asså, mamma ringde till doktorn för att hon var orlig över att mitt öga svullnat upp plus så har jag ont i hela högra sidan i kötteln vid halsen plus örat.. eftersom att allt de där håller ihop så kan de bli så, grannen var nere hos oss hon jobbar ju med sånt, så hon sa att de är en förkylning som satt sig där.. aja får väl se till att vila. har precis badat tänkte göra te plus äta en fet apelsin medans jag pluggar lite svenska sen sova.
bild från förra veckan!

låt mig bli heeelt frisk!

Hellooo my friends, hemma efter en dag i skolan. Mår bättre idag, men känner mig fortfarande lite små hängig men krigade mig igenom hela dagen i skolan. Började 10.00 för orientering,jag gick med Melinda, Kristin och Stalen vi gick och prata åt chips och hade kul så det var inte så jätte tråkigt, så länge man har bra sällskap så är de ju kul :D
Vi var tillbaka i skolan vid tolv då vi åt lunch sen hade vi miljö och natur då en tjej var i skolan och rekomendera massa olika produkter och ååååh vad gott dom lukta!
Iaf sluta vid tre och ska sätta igång med plugg sen blir de middag!!
Jag och Felicia today!

Forget the ones that forget you.

Ligger nu i sängen och ska dricka upp mitt te sedan sova. imorgon är jag redo för en dag i skolan med frilufsdag, är inte direkt taggad, men ska ändå ta de lungt, sen resten av dagen har vi vanliga lektioner. Har ikväll bara tagit det lungt, tagit ett varmt bad, legat i soffan med mitt feta täckte målat naglarna aa! nee godnatt, hoppas att jag mår bättre imorgon!
 
Älskar denna lååååt!

sjuk :(

hejsan, sitter i soffan har precis ätit middag korv och pommesfrite, med syster vi är hemma själva. Jag har feber oxå, så jävla jobbigt, drog till nacka idag och bara kände hur dåligt jag mådde plus hur trött jag var, mitt öga har oxå svullnat upp tror att jag fått nån förkylning eller nått :(
Ska försöka dra mig till skolan imorgon om jag inte mår sämre, men vill inte missa nått!
iaf drog till nacka idag vid halv ett gick runt där drack chailatte sen har jag bara suttit hemma, ska plugga lite och bara ligga i soffan och dricka massa te med honung!

broooor

Jag har inte gjort ett skit, legat i sängen i stort sätt hela dagen, så jävla underbart, ska nu lägga hvudet på kudden och sova ut, sen imorgon får jag ta plugget, hade inte orken och göra de idag.
Men har ätit nudlar druckit te, aah ba chillat med livet helt enkelt!

hungry hearts.

Hellooo igår skrev jag inte, vaknade upp och började fixa mig på en gång. Haha igår vakna jag ungefär klockan sju och ba satte mig upp och försökte tänka om jag skulle fixa mig till skolan men sen kom jag på att de var lördag så jag somna om, haha så jävla underbart!
iaf drog igår till tumba där vi var hos sofias mamma allaihopa vi åt god mat och fira chilesnational dag sen drog jag på fest med brandon med alla hans kompisar, kul att träffa nytt folk somna vid sex hemma hos brandon pappa hämta upp mig åkte förbi farmor en snabbis och hälsa på och nu är jag hemma nerbäddad i sängen ska fixa lite plugg och bara mysa, skönt imorgon är jag ledig aaaahh :D
Igååår.. jag köpte en ny mascara för nåra dagar sen o mitt öga blev helt svullet! så nu kan jag bara kasta den skiten!

-


odödlig kärlek.

Ligger i sängen som vanligt, äter popcorn och lyssnar på musik! Har två grejer kvar och plugga, ska kanske fortsätta lite på en grej eller så kör jag bara de på måndag då de är studiedag! Ligger annars och är lite social på facebook ska väl fortsätta softa, ska försöka sova tidigt eftersom att jag vart så himla trött den här veckan och vill kunna sova ut imorgon, vakna upp pigg och glad!
Har iaf ätit tacos, haft ansikstmask från makeupstore as bra verkligen, känner mig som as len och frässsch i ansiktet nu!

as long as you love me.

Ah vilken seg dag. Jag har varit så himla trött, vad är de med mig?????????
Dog imorse när vi hade frisörlektion, tror att jag börjar bli sjukt eller nått brukar aldrig vara såhär trött plus att har känt mig febrig hela dagen. Idag stannar jag bara hemma ligger i sängen och pluggar, sitter nu och pluggar kemi lyssnar på the voice och dricker te. Vill inte bli sjuk så kan lika gärna bara vara hemma, o shit vad de var kallt idag. eller är..
Jaja jag lyckades klara dagen i skolan förutom sista lektionen, så därför sitter jag och pluggar nu, ska bli färdig med allt.
Mina nya tröja jag köpte häromdagen!

stolt över mig själv, får man vara det?

Hej people! Ligger i sängen dricker te och pluggar lite till en engelska grej. Fattar inte varför jag är så trött hela tiden.. tror nog för att vi börjar gå mot mörkare tider :(
Aja iaf dagen har varit gryyyymt bra, åkte iväg till Alvik imorse, idag fick jag faktiskt tvätta tre kunder shampoonera och så gud vad kul de var.. Känner mig mer säker. sen fick jag räcka folje alltså när nån gör slingor fixar man allt med folje osv. sen fick jag bara göra de vanliga men gud vad jag är stolt över mig själv :D
sluta klockan sex har inte hunnit göra så mkt tagit fram kläder ätit osv. ska sova tidigt idag, lyckades somna vid halv elva igår iaf!

Kämpa för de du vill ha, inte för det du kan få.

Hejsan, ligger i sängen och dricker te ska dricka upp de sen ska jag sova, har varit helt slut idag, fattar inte hur jag kan vara så himla trött när jag ändå inte kommer i säng så sent. Aja dagen i skolan gick bra sluta tidigt som vanligt drog in till stan med nattis, o kolla en praktikplats till henne sen drog vi och sola, ååh så himla skönt!
drog hem sen efter och har suttit med en svenskauppgift och hunnit dushca. Är inte färdig med svenska uppgiften men ska ta hjälp av mami imorgon.
Imorgon är de andra dag på praktiken så vill därför känna mig pigg och glad.
Hoppas ni haft en underbar torsdag, kyss och smek!
 
 
gammal låt men ändå så galet bra, kan spelar om och om igen utan att jag tröttnar. chris är örongodis plus ögon!

My weakness is that i care too much.

Tjenatjena, har vart en soft dag i skolan den flöt på hade frisörlektion som vanligt då vi gick tvätta varandras hår och sedan styla. Jag fick tvätta en tjejs hår, haha hemskt att jag inte minns vad hon heter, haha! Aja de var riktigt kul sen föna jag bara, hon hade så pass kort hår, sen ficka sanam i min klass mitt hår hon platta och hade i lite produkter och så, aaah vill bara köpa massa bra shampoon plus produkter till mitt hår,allt kuktar så jävla gott att jag dör. Iaf efter skolan drog jag till stan mötte Vevve vi gick och kolla i affärer köpte en tröja as fin var den! sen åkte vi till vällinby och kolla där jag köpte mascara, sen drog vi och hämta miguels halsduk som jag glömt där när jag och hon var där på fest. Men iaf sen drog vi hem, har hunnit äta pizza o nu dricker jag te,ska fan somna tidigt idag, är helt svullen i ansiktet på morgonen för att jag är så jävla trött..


Före och efter;)
 

bitch

Slänger in en godnatt bild på mig och Melinda :D haha kyss och smek!
 

show me, don`t tell me.

hejsan på er! Ligger hemma i sängen och pluggar! Kanske inte de bästa som finns men de är bara köra!
Bra dag i skolan, har varit väldigt hypad, eller aa de kanske jag alltid är men vafan yooolo haha. Drog sedan till mormor och städa och umgicks med henne lite, åt där och bara softa. Sen har jag bara pluggat och ska fortsätta med det. ta  lite pauser då och då.
Min dag har varit bra och så kommer nog kvällen forsätta!
igår klippte kickan mitt hår, eller mina toppar men tog ganska mycket för mitt hår är så jävla slitet men de är nog lika bra, de är ju inte fint o ha långt men halva håret som e slitet, så ska klippa bort de slitna sen börja andvända massa bra produkter och shampoon i mitt hår :D
 

-





















sundaay

tjenatjena, jag har inte skrivit på hela helgen har bara softat! I fredags sov vi hos grannarna, vi åt sushi o sen senare på kvällen låg vi o kolla på tv, igår var jag bara hemma under dagen, umgicks med mami, sen åkte jag till stan och mötte Lisa, vi åt Sushi och sen gick vi och satte oss på cafe 60 drack varm choklad o skratta och hade kul, sen lite senare kom Lisas kompis ellen och joiina oss, grymt mysig kväll kom hem vid ett och somna rätt sent. idag har vi vart his grannen suttit ute och njutit av solen grillat korv och bara chillat med livet! sånt söndagar brukar bestå av, ska snart äta lite sen är de bara chill kväll som gäller, läggdags tidigt.




bilder från i fredags, jag måla mina naglar hos kickan där, döööör för den gröna färgen!

Rosa toppar, deepdie ;)

hejsan, sitter hemma hos grannen där jag och mami sover över inatt. MYspys, de blir god mat sushi och annat gott plus efterrätt sen filmkväll :) Har varit en bra dag i skolan har varit helt överhypad haha! Men vi hörs imorgon kommer inte kunna blogga mer puuuuss!


haha hade lite kul på frisörlektionen och spräja topparna rosa haha :p

it's not the goodbye that hurts. but the flashbacks that follow

                            
 
 

-

























 

första praktikdagen avklarad :D yeehbuddy

heeeej på er! kom nyss hem efter första dagen på praktiken, de gick super bra och var riktigt kul,man fick stå vädligt väldigt mycket men de är bara vänja sig! Men vi fick lära oss skölja hår jag och Julia gjorde på varandra och tro mig mitt hår luktar som en dröm nu plus så föna vi efter o jag plattade lite :D Sen har dom nån kräm man kan lägga i för folk som har lockigt som jag ska köpa snart luktar as gott plus att jag vill att mina lockar ska bli mer fylligare eller vad man ska säga. Men vi fick sopa bort hår servera kaffe till alla kunder tvätta handukar och stå och kolla på! Men de gick bra, ska ta nått att äta sen plugga lite :)
rightnow

stressadddd

Kom hem för ett tag sen, känner mig jätte stressad men vet inte varför, kanske för att de är första dagen på frisör imorgon,men de ordnar sig,tur så har jag med mig en tjej som går i min klass så vi praktiserar på samma imorgon så slipper vara helt själv, så de löser sig!
Men iaf idag var de en skön dag i skolan hade tre lektioner typ, på kemin fick vi göra experiment om gråsuggor haha usch! sen hade vi skolfoto, vet inte hur de blev! men hoppas på de bästa! sen efter skolan drog jag Nattis rebecca(en tjej i våran klass) plus kristin hem till kristin hon bytte om sen åkte vi till kista och kolla runt lite sen åkte vi mot annexet där de var modevisning för makeupstore så jävla coolt sminkade alla var plus frisyrerna riktigt grymt, vi var där med alla stylist och frisör klasser plus så fick vi goodiesbags med mascara från makeupstore plus massa annat, krämer ansiktsmasker osv, riktigt nöjd :D
Men nu ska jag sova, en lång dag väntar imorgon, men ska bli sjukt kul! pusss på er!





Plattade mitt hår idag i skolan! plus pälsvästen testa jag i kista de är inte min stil men tyckte denna var riktigt fin!plus mössan haha.

Good things fall apart so better things can fall together.

Tjenatjena, har typ suttit och försökt koppla upp mig till internet men har inte funkat, fattar inte stog att jag var ansluten men gick inte o logga in eller nått fick damp, aja nu funkar de iaf!
Idag har jag vart i skolan bara en vanlig dag med frisörlektion på tre timmar, alltid lika kul :D
sen efter kom veronica till min skola men slutade precis då så vi drog mot stan där vi var med danie och daniel vi åkte typ till alvik där daniel skulle hämta sin lur sen tillbaka men de var trevligt o prata med dom, sen drog jag och veronica o åt och köpte varmchoklad och chokladstång as gott, vi åkte till vällingby för jag skulle hämta en halsduk som jag glömt hos en kille där men när vi kom dit sa han att han inte var hemma så vi vände tillbaka, o kom hem rätt sent, o har testat massa kläder har nämligen skolfoto imorgon haha får lite panik! men de löser sig nog. Men nu ska jag strax sova!

godnatt babes

 

Fixat praktikplats och jag är super nöjd!

Hellooo, hemma efter en bra dag! skolan flöt på som vanligt slutade tre och åkte till stan med Kristin vi chilla en stund sen drog vi till Alvik där vi kolla praktikplatsen och dit ska jag på torsdag och praktisera ser fram emot de men är oxå väldigt nervös men de kommer nog bli grymt :D de verkar riktigt seriöst men trevliga männsikor verkar oxå finnas och de är ju de bästa!
Jag och kristin kommer praktisera tillsammans, men dom har två olika salonger typ tio min ifrån varandra så på torsdag ska jag vara på än och hon på den andra! Men de funkar :)
Kom hem vid sju typ har inte hänt mycket ska dricka te nu och softa bara!


skitdåliga bilder men iaf, hade på mig en kofta jag fick av min syster som hon beställde från hm men hon gav den till mig ist haha ibland har jag tur jag ääääälskar den

söndag och är helt slut efter en tuuung lördag!

 
Tjenatjena, sitter just nu hemma lyssnar på musik, dricker te och målar naglarna. Igår mötte jag veronica vi åt på donken, haha har nog aldrig ätit så här mycket på donken som jag gjort dom senaste dagarna, måste göra något åt de! Aja, YOLO! Iaf vi drog sedan till hässelby och chilla hos nåra killkompisar sen drog vi vidare till Norsborg där vi var med Miguel och alla, de var lokal fest, kom hem vid halv åtta och jag har nog aldrig frysit så mycket som jag gjorde.. Fyyfan säger jag bara. men sov i fyra timmar och flög upp imorse mötte Lydia i stan vi har gjort allt och inget, ätit pratat, skrattat bytte oxå ut mina nya jeans mot ett par nya för att dom gick sönder :( men nu har jag dom igen hoppas inte dom går sönder bara!!
Iaf nu är jag riktigt seg och ska fixa lite inför imorn, sen sooooova♥

dansa pausa.!

Tjjjeena, har softat hemma hela dagen o snart ska jag äta middag sen in mot stan och möta Vevve vi ska på fest vart får vi se, men de kommer bli en bra kväll iaf de vet jag :D
Peeace out ha en grym lördag!



my passion.

Godkvväääll, har precis lagt mig i sängen helvete vad de är kallt ute fyyy.. :(
Vill ha sommar kunna vara brun, gå med shorts ååh bara vara ute! ta mig utomlands.
Iaf har vart en bra dag i skolan, hade frisör och de var en kille som kom till skolan och gav massa tips på olika hårprodukter aah måste köpa luktar så jävla gott :D Sluta vid tre lite tidigare men jag vart färdig med mitt arbete, drog till stan med kristin vi åkte till kungsholmen och kolla lite salonger, men ska till en på måndag då jag och kristin kommer praktisera tillsammans, tror att vi får den :D skulle va så bra.
Iaf drog hem sen har vart på kräftskiva hos grannarna och ätit massa, tro mig jag dör för kräftor! sen åkte vi och köpte godis och kom nyss hem är hemma helt forever alone men pallar inte vara ute när de är så kallt så nu ligger jag inbäddad i sängen och ska bara lyssna på musik äta godis och softa med livet!


Mina nya älskade jeans plus ett linne jag fick från min syster som hon typ andvänt en gång!
 
dör för denna låt den kan spelas om och om igen!

-

 

save the moment.

Heej nu är jag hemma, fy vad kallt de var nu när jag gick hem, de har väl vart små kallt idag men gjorde de varmare när solen sken! Iaf vi åkte till stan o så, blev inte att jag fråga om jobb utan känner att jag vill ha mitt cv först!
men vi åkte till nacka åt på donken sen gick vi runt i nacka bara kolla på massa kläder!
nu är jag hemma ska fixa till imorgon sen ska jag dricka te och bara softa ska försöka sova tidigt.



Torsdag!

Helloo kompisar. Ska in till stan strax o möta upp veronica. Vi ska kolla jobb det var därför jag gjorde cv, kommer inte kunna ha med mig dom till stan mamma är sjuk och hon skulle kopiera ut dom från jobbet för vi har ingen kopieringsmaskin, menmen de är väl bara säga att jag mejlar den!
Annars så vakna jag tio åt frukost och har duschat och fixat mig osv. soligt är de ute oxå :D
Nä nu ska jag äta nått sen rulla!
Här får ni en hääärlig låt!

i don`t neeed you

Har suttit nästan hela kvällen och fixat Cv min syster hjälpte mig och jag är väldigt nöjd med resultatet :D
Ska softa en stund sen blir de sleeptime, imorgon behöver jag inte ha en klocka ställd som väcker mig, aaah! Underbar känsla!
 
 
 

nu funkar de lägga upp låtar, döööör för den här låten!

-
























 

The only chances you regret are the ones you don`t take.

Hejsanhejsan. Kom hem för ett tag sedan, fan vad bra dag jag har haft. Börja dagen i skolan skön dag sluta 13.10 vilket jag gör varje onsdag, super nice, drog till stan med Kristin, Nattis och Linnea vi åt på kinabuffe as goooott! vart så jävla sjukt mätt, sen gick vi runt i massa frisörsalonger och jag fråga om praktikplats,antingen så tar ingen emot praktikplats eller så ska dom ringa upp, så ska försöka vänta nåra dagar, om dom inte ringt ringer jag till dom som sagt att dom ska ringa till mig.. Är "ledig" imorgon men ska försöka hitta imorgon oxå och ringa!
Men iaf vi gick runt o hade kul jag fick med mig ett par as snygga jeans plus billiga! fan vad jag köper kläder haha, nej men känns typ som att jag tröttnat på alla mina kläder och man blir ju helt galen i allt som finns ute nu!
Iaf vi hade kul och nu är jag hemma, ska sätta igång och skriva på en engelska grej och bara softa!



Dagens ;) nya örhängen från bakluckeloppis!

Klippt för första gången idag. woho.

Heloooo. är nöjd med den här dagen,förutom att jag verkligen måste hitta praktikplats! Så de är bara för mig att börja ringa runt nu ist! Aja de löser sig väl.
Idag iaf var jag i skolan hade tre timmars frisör och vi klippte våra dockor och jävlar vad kul de var, de här är verkligen min grej, jag älskar de och skulle kunna hålla på med de här dag in och ut! Iaf sen efter de hade vi bara massa lektioner, sen drog jag till stan för jobb, där vi sa upp oss båda två, jag kände att de är alldeles för sent för mig jag var helt slut imorse när jag vakna.. Men iaf vi sa upp oss och nu är de bara leta annat jobb. fast första hand praktikplats. En sak i taget ;)
Men iaf drog hem där ifrån till veronica vi satt och drack te, de var meningen att vi skulle fixa cv men ist fastnade vi båda på facebook med varsin dator haha. Men fick iaf en mall för cv så de ska skrivas de går ju snabbt.
Kom hem för ett tag sen och tagit fram saker inför skolan imorgon kläder osv. Nu ska jag sova. Godnatt!
Mina örhängen köpta på bakluckeloppis.







Provjobbat.

Skola hela dagen, sen första dagen på jobbet, vi ringde, o lalala sen drog jag hem till veronica eftersom att bussarna aldrig går härute på ingarö men vi drack te och åt mackor och nu är jag hemma. Ska provjobba på tisdag och onsdag, men vet inte om detta är nått för mig, men jag ska ge det en chans. försöker hitta praktikplats oxå! Aja nu skriker sängen på mig. Godnatt!
Min nya röda tröja looove it!

f people try to bring you down, it's only means that you're above them.

Nu ska jag sova efter den här dagen. Har haft en mysig söndag. Drack te och bulle som min syster köpte på dellan, så jävla gott. fan vad jag äter!
Aja nu väntar sängen på mig. Imorgon ny vecka och nya tag!

Bild från igår. satte på mig min nya tröja för att ta bild. Hehe!

-




























 

Algo me gusta de ti.

Heeejsan,jag har hittat världens bästa låt som jag dunkar om och om igen, åååh!
Aja vakna vid nio idag och kunde inte somna om, så jag är död nu, men de är bara sätta igång med plugget. Kom nyss hem iaf. jag och grannen(julia) och syster åkte på bakluckeloppis jag fick med mig ett halsband och två par örhängen så jäääävla snyggt, sen drog vi och åt kina mat i mölnvik eller thaimat kanske de är, aja! sjukt gott. Kom nyss hem och la mig i sängen jag fryser fett mycket. Nää nu ska jag fortsätta dunka bra musik o plugga. puss

Mitt vita naglack som jag måla! loveit

.

 

Kräftskiva!

Heeeloo, kom nyss hem från min moster har vart där med familjen på kräftskiva super mysigt!
Skrev ingenting igår, iaf var i skolan hade tre timmars frisörlektion fyfan vad kul, vi fick tusen olia borsta saxar osv sen våran docka där vi fick tvätta håret på henne osv, askul, sen fick vi sluta två timmar tidigare för att internet inte funka i skolan så då drog jag hem, sen drog jag till stan med veronica vi var med två killkompisar sen drog vi bara hem, skypa drack te och bara hade kul! vi garva hur mycket som helst, somna runt halv fyra och vakna vid halv ett åt frukost och softa drog hem fixa mig drog till nacka med vevve, jag fick med mig en kofta eller tjocktröja och en vit tubtop och sen igår köpte jag ett vitt naglack!Jag <3shoppa!
Sen drog jag därifrån till moster där morfar och kusinerna, jag år massor med kräfor och helvete vad jag älskar kräftor, jag och linnea tog bilder med hennes kamera hehe! alltid lika kul, sen åt vi godis oo aa massa skit, o nu är jag redo för sängen. godnatt babes!




Bilder från i skolan igår, hade på mig ett par jeans som jag fick från syster min. Älskar dom!