Hoppas alla får en grym nyårsafton! Käääärlek!


Ibland förlåter man någon bara för att man vill ha kvar den i livet.

Godmorgon eller nått, vakna för ett tag sen, Somna igår efter en stund satt och skypa med vevve ett tag. jag vakna upp imorse med världens huvudvärk och förkyld får inte bli sjuk nu.. Menmen tur att jag inte ska göra så mkt. har fixat mig packat väskan osv, idag drar jag till pappa och är där, planerna för nyår är att vara där med hela släkten typ sen kanske ut med veronica och vara med Obaro och hans kompisar fast det är inte säkert än, men kommer nog inte kunna skriva i bloggen förns jag är hos mamma och jag antar att det blir nån gång på söndag eller måndag, men somsagt får se vad nyår har att bjuda på :D
Men iaf ha en bra dag och gott nytt år så länge! peace and love.

Me today en av tjocktröjorna jag köpte till det har jag svarta jeans.

Att be mitt huvud sluta tänka på dig, är som att be mitt hjärta att sluta dunka.

Känner hur jag snart inte kan kolla längre därför ska jag rulla mig vidare mot sängen, har suttit och snackat med obaro på skype vi snacka om allt möjligt skitsnäll kille!
Men nu ska jag slagga, puss på er fina!




Torka inte mina tårar om du en dag kommer skapa dom!

Hej på er mina sköna bönor, kom precis hem för en stund åt lite och nu dricker jag julmust, lyssnar på musik och är social på chatten på face. chill sådära.
Igår drog jag och vevve till stan vi gick runt där jag fick med en kofta och en kortärmand fin tröja med ett kors, lovelove. Nu är det slut shoppat för min del :)
iaf vi åt på sandys gick runt snacka och skratta, sen drog vi till vevve spika lite inför kvällen, vi åkte till stan möötte Obaro, en killkompis, vi gick runt typ hela stockholm kändes det som, haha nej men vi hade fett kul, snacka, skratta och så, drog från stan vid ett, gick från värmdö marknad till vevve, haha fetaste träningen!
Sen somna vi runt fyra, vakna vid elva fixa oss åt frukost drog till stan chillat där hela dagen åkt runt drivit lalllat runt sen träffa vi obaro en stund sen nu är jag hemma, trött och så, ska sova tidigt, har förfan inte sovit ut, så imorgon tar jag en lång sovmorgon sedan drar jag till min papi!


Två bilder från mig från igår :) man kan se mitt nya skal som jag fick i julklapp plus att jag hade på mig en av skjortorna som jag köpte :) wiie!
jag hade på mig en av dom nya tröjorna idag med men just nu orkar jag inte visa bild men kommer nog ha på mig den fler gånger!

vaken nu?

Vet inte vad jag gör vaken bara vakna till och kan inte somna om, haha men ska försöka haaha. godnatt igen!





.






Giving up doesn't always mean you're weak. Sometimes it just means your strong enough to let go

Wiie, nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen med mitt feta duntäcke, lööve, har fan inte sovit ut nått känns det som, menmen palla sova bort hela dagarna när man kan vara ute och leva livet!
Yey godnatt och puss på er mina favvisar!

Två bilder på mig från idag!

chris brown, ee kär i han förfan

Hej på er, hemma nu, äntligen är sjukt trött så ska sätta mig och kolla på twilight blir första filmen har fått låna filmen av grannen, så nu blir det filmmys med syster! idag var vi i stan jag fick med mig en kort ärmand tröja med ett hål i ryggen skit snyyyygg! en blå tunika skitfin som jag hade tänkt ha på nyårsafton, sen fick jag med mig en skjorta shit har blivit helt fast vid skjortor, och en fin tjocktröja, älskar verkligen att shoppa får en på så mycket bättre humör, nej nu ska jag sätta mig framför tvn med min mysiga flismorgonrock eller vad det heter haha. Juste vi åt i stan vid kungshallarna så beställde vi kinamat, jag  säger bara aldrig mer, så sjukt äckligt, uuusch! Vart besviken men tur så har mami gjort god mat när man kommer hem :)





don't trust too much, don't love too much, don't hope too much, because that too much, can hurt you so much..

Nu har jag fixat mig, ska packa väskan och gå ner och äta frukost bussen går 10.55 så det är ett tag kvar, min syster ska oxå till banken innan så kanske är i stan vid tolv eller något sånt hoppas jag, hihi hoppas att jag hittar massa fint, har ju presentkort på ginatricot och jc oxå! Vi hörs när jag är hemma, ha en tung dag my friends!


fett fula bilder, usch, haha, jaja dagens look, jag har på mig en tröja som jag köpte igår en svart vit älskar den, det är typ en kofta, men den stiiiicks så jävla mkt så jag måste ha ett linne haha.

i'm not a fighter, but i fight for what i love !

Hej på er mina favvisar, va ett tag sen jag blogga men har haft fullt upp. dagen efter julafton var vi hos moster hela dagen, sen på kvällen åkte vi till min mammas farbor där vi var vi åt massaaa mat, fattar inte hur mycket jag ätit haha. Sen iaf körde vi julklapps leken det är en traditon vi brukar annars vara hos min morfar men han är i egypten så vi var där ist, så leken börjar med att alla som e med köper två julklappar var inte så jätte dyra, iaf sen har man två tärningar lägger persenterna på bordet så börjar en slå tärningarna, om man får en sexa får man ta en julklapp om man får två sexor får man ta två paket och slå en gång till om man inte får nån sexa får man inte ta nått. iaf sen när alla paket är tagna får alla öppna paketen man har framför sig. Tärningarna går runt om man får en sexa får man sno paket som man vill ha som nån annan fått sen håller det på så, tills äggklockan ringer, såå jävla kul, första gången jag körde det det här året faktiskt, iaf, vi hade jätte kul där, vi kolla på film, kom hem till moster sen vid ett, somna i min kusins säng som en princessa asså shit vad skön den var, sen igår drog och syster till stan kolla på mellandagsrean ofc, jag fick  med mig en skjorta så fiiin, sen fick jag med mig ett fint volang linne, sen en typ kofta, wiie! idag blir det lätt mer shopping med syster, haha vet inte vad jag gör vaken så härtidigt men hon kom in i mitt rum så nu är jag pigg och glad ska väl dra mig upp och fixa mig och sånt, det är ett tag kvvar tills vi ska åka. Sen igårkväll mös jag bara med min familj kolla på madicken haha bästa ju.


två julbilder!

marry christmas

Hej på er alla tomtenissar, ska försöka göra ett ganska kort inlägg. Igår hade vi mysig dag börja dagen i nacka med mami och syster med frukost på en italiensk cafee, vidare drog jag och syster till pappa, vi var där åt god mat, sen kom farmor och farfar vi mös öppna lite paket, jag fick då victoira secret body lotion och body splach och omg vad gott det luktar, pengar fick jag presentkort på ginatricot och jc, sjukt fint armband, och en jätte ögonskugga och läppglans i yves asint laurent hihi. sen åt vi frukost och så imorse åkte till mami jag färga mitt hår, fan vad jag är nöjd rätt mörkt är det, men jag snacka med nån frisör igår och har man haft så ljust och vill lägga in en toning i brunt måste man ha rött pingment i annars blir det grönt, men nu är jag rätt nöjd ska kanske göra slingor sen som en tjej ska göra på mig i skolan tycker det skulle vara fint hih!
jaja fixa mig sen drog vi till moster idag, hälsa på min mormor en snabbis stackarn hemma helt själv, hon sitter ju i rullstol för hon har så svårt att gå, menmen nästa år får hon vara med oss. Vi har iaf ätit god maaaat, öpnnat massa presenter och umgåts med familjen!
jag fick iaf, smink, låga vita converse aaah helt käär, samlar ju på converse hehe. sen fick jag hårprodukter, pyjamas morgonrock i flis, underkläder, en bok ett skal till min mobiiil, pengar och ett stor duntäcke är super nöjd hihi! happy face! Men nu ska jag vara lite social sen blir det att sova, ska försöka höra av mig imorgon :) Hoppas ni haft en bra julafton kääärlek!

               jag och min finaste mami igår, älskar dig!


Grattis min fina mami på din födelsedag, jag älskar dig<3

Hejhejhej godmorgon, jo vad gör jag uppe nu när det är lov egentligen. Jag ska först dra till nacka äta frukost med min mami och paulina. Ska köpa en ny toning förfan mitt hår ser helt fuckedup ut asså själva färgen e fin men det gröna och gråa syns ser ut som jävla mossa!!
Jaja sen ska jag o min syster åka till papi, vi ska öppna våra julklappar och umgås med familjen och sova där idag, så det blir mysigt. Och de är ingen vanlig dag för det är min underbara mammas födelsedag idag :) Grattis mamma, jag älskar dig!
Men iaf tror kanske inte att jag bloggar mer idag, för kommer inte ha med mig datan men vi hörs imorgon, ha en grym dag!

hemsk bild men jag bjuder på den midsommar 2010!

Rihanna

Sitter här med ketchup i håret, dricker te och äter chips haha bra kombination, not!
Ska väl röra mig mot duschen lite senare och tvätta bort, blir en chill kväll för mig med musik chatt, wiie!









Såhär grym!

hej jag har ketchup i håret, mysigt va?

har städat mitt rum bytt lakan och frächat till det lite :) Har oxå hunnit färga håret och duscha och fixat, dock vart det grått grööönt, jag orkar fan inte, varför blir det aldrig som jag vill när jag färgar, hon som jag fråga sa dock att jag ska ha ketchup i håret, så hej här sitter jag med ketchup i håret alltid nice.. Haha mysigt, har googlat oxå där det står att folk som haft lite blont brunt skulle färga sitt hår mörkare men de har slutat att det blivit grönt grått dom har tagit ketchup och det har hjälp. hiih men jag tror att det kommer bli bra, det var bara nåra få slingor som gjorde satt det såg grönt grått ut, som tur hade jag toning och inte fääärg!








Jullov woho.

yey, äntligen lite ledigt, softsoft, sova ut, äta njuta shoppa umgås med familjen vänner myys! Det är vad jag kommer göra på mitt lov. Hade mysig dag idag, börja nio då det var lite uppträdande sen så fick vi fika, lussebullar pepparkakor julmust en fet tårna med chokladmousse, haha gissa om jag blev mätt, haha bra fukost liksom, drog till stan efter att ha fått sluta vid tio då mötte jag Veronica och Sofia vi gick runt, jag köpte en toning till mitt hår, happy face, var först lite osäker, men jag känner att jag vill tona ner mitt hår, jag tycker det är så jävla guldigt så nu kommer de ungefär bli som min utväxt nicenice! Sen köpte jag ögonbrynspenna, ska fråga om sofia kan fixa dom snart, helt håriga och äckliga, sen köpte jag bara läppglans, vi chilla på sandys gick runt och kolla massa affärer och killar, hehe!
Kom iaf nyss hem, ska mysa med min familj idag, ska försöka att inte sitta så mycket vid datan nu på lovet, behöver stänga av lite, men blogga kommer jag göra hiih!
Hoppas ni haft en bra dag!










.





People say that bad memories cause the most pain, but actually it`s good ones that drive you insane.

Nu säger jag godnatt för mig, och nu ska jag oxå gå och lägga mig och inte sitta kvar här, för jag är helt slut i huvudet, imorgon väntar en ny dag!Puss på er!







Nu kör jag på lite nytt whoop

Jag vill göra lite ändring i bloggen, typ ha lite mer bilder och musik, det är mer min grej, kommer nog skriva om mina dagar och lägga upp bilder på mig osv, men just nu vill jag lägga in massa bra musik och skriva av mig lite här :) Tycker det är roligare! Så nu kör jag :D










all this bullshit made me strong motherfucker!

Hello, gick hem från brunn shiit, kallt  men ändå rätt skönt, hade faktiskt tänkt att ta skinnjackan idag men som tuuuur gjorde jag inte det, hade lidit. Men kändes skönt att bara gå och dunka musik, kom hem har ätit och nu känner jag hur trött jag är shiiit, ska dunka lite sen blire läggdags med film, imorgon får vi jullov, wiiie! NU blir det nya tag jag skiter i allt det gamla, jag ska börja om på nytt lära känna nytt folk, ha kvar dom jag förtjänar i mitt liv, yaa nu kör jag mitt egna race!

.

Tja, asså jag vill göra någon förendring med bloggen, vet inte vad, kom med tips om vad jag ska blogga om blir lite roligare då?!
Sitter iaf hemma hos Nathalie f vi chillar bara, lyssnar på musik och sitter framför datan, ska hem snart vi e hemma själva, mamma kommer hem ikväll dom ska nämligen handla julklappar wiie!
Vi hörs sen!

I don`t want someone perfect in my life. I just want someone real.

Sitter i skolan ska gå och möta nathalie f vid bussen snart, konstigt att jag vakna så jävla tidigt haha, är inte ens trött hur pigg som helst. haha asså så pinsamt jag åt frukost i skolan så skulle jag sätta mig i soffan med paulina och nellie så ba när jag ställer mig upp så spiller jag ut te på hela jävla golvet, haha typiskt mig.. Jaja idag är det onsdag slutar 10.40 inget planerat sen, vi får ta vart dagen har att bjuda på, puss på er!

nattinlägg

Vet inte ens själv vad jag gör uppe nu liksom haha. Vakna vid fyra ungefär av att jag fick ett jävla sms sen har jag inte kunnat somna om..
klockan e ställd på 06.30 tror inte det är någon ide att somna om kommer bara bli tröttare, jaja har en kort dag i skolan så de e chill!









Älskar sånna här bilder med massa texter kanske ni har märkt hihi men många stämmer!

Tänk att få vara ett suddgummi, då skulle man kunna sudda ut alla sina fel man gjort och göra om dom på nytt..

Sitter och chattar dunkar musik och dricker julmust, yeah, det är vad jag sysselsätter mig med denna kväll. Har tagit en lååång dusch och plockat undan lite i rummet sådära, mer har jag inte att säga om denna dag, ska sitta uppe ett tag till, idag ska jag fanimej sova tidigt så jag orkar gå upp imorgon, wiie, inte långt kvar till juuuuafton happy face!

My attitude is based on how you treat me.

Hm vad fan har jag gjort sen jag kommit hem, bytt profilbild 150 gånger om och hoppas att jag är nöjd med den som jag har nu ett tag iaf, jag har kkollat på teskedgumman hehhehe, druckit te somnat chattat med min underbara kusin claudia världens bästa är hon, nu kom mami och alla hem ska gå ner och chilla lite med dom, jag fryyyyser oxå :( vill ha han som värmer mig..

Varje gång är som den första gång vi sågs.

hej och tusen hej! Idag var jag heeeelt slut när jag vakna asså shit höll på att dö, haha. somna nog rätt sent igår satt uppe efter sista inlägget hihi, aja lyckades komma upp tog kvart över nio bussen åt i skolan hade matte sen 11.40 sluta jag nice, så drog hem tar ju oxå ett tag att komma hem, har mest chillat, lyssnar på musik och chillar med livet, vilket jag ska fortsätta med, hoppas ni oxå haft en bra tisdag!

jag idag wiie!






Egoist ja visst :D haha här e bilder på mig så nu kan ni se hur jag ser ut :D

.

fattar inte vad jag gör uppe, men har suttit och snackat med lite personer ååh vad bra männsikor det finns asså♥ Fan vad bra jag mår, att nåra personer kan få en att känna sig värdefull är fan obeskrivligt, men nu måste jag dejta kudden så att jag orkar gå upp hihi!

För jag frågar och skriker, du lovar och sviker, nu förtiden är det bara tårar som svider!

jag kollade lite på greta survnining the summer, som jag kollade på för iinte så länge sen, meeenn shit han e helt galet snygg som är med i filmen haha! döööör!
imorgon ska jag ta en buss som går kvart över nio så har lite sovmorgon, soooftich.
Hoppas ni haft en bra måndag, åååååh vad jag längtar till julafton nu!















i only miss you when i`m breathing!


Nån låt som jag verkligen älskar är denna, jag kan sitta och lyssna om och om igen och tycker fortfarande den är lika bra som första gången jag hörde den, åååhhhhh värsta drog låten♥

Jag vill öppna mina ögon och se jag vill torka mina tårar och le jag vill lära mig att fatta och förstå att dig kommer jag aldrig få.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, idag har det vart en bra dag, var hos nathalie vi chilla där, åt knäck drack julmust och åt mandariner och dunka musik! Nice.
Sen drog jag där ifrån vid fyra skulle stå och vänta i brunn på bussen i mer än en halv timme glöm och dröm så jag gick från brunn hem, duktigt chey. faktiskt inte så kallt som jag trodde. Men vi hörs!

Bättre bild på mig från idag !

där satt den!


Till alla tjejer som säger att alla killar är likadana, öppna ögonen, inte bara benen...

Hej bajskorvar, sitter hemma hos Nathalie f, o dricker julmust, fyfan vad äckligt väder ute, hade på mig min skinnjacka, menmen frös inte så mycket faktiskt, så länge man har vantar varma skor och halsduk klarar man sig! dock hade jag linne under min skinnjacka. knaaas. Jaja sluta halv ett fett softiiich, ska hem senare vi ska bara chilla här, vi hörs latero!

hade på mig ett par nya örhengen som jag köpte igår i nacka!

Don`t cry, just say FUCK YOU and smile!


a friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are ♥

Blev ingen film för mig, har hittat massa gamla låtar som jag suttit och lyssnat, shit vilka minnen man har!
Nu ska jag strax sova, försöker oxå att ladda ner men det funkar inte, får damp!
jaja nattiinattiii!

So much stronger than I was before, 'cause I'm a champion.

Hm har inte hänt mycket sen jag kom hem, har typ suttit på facebook och ätit, hehe. nu ska jag sätta på film och lägga mig i sängen, imorgon är det måndag, wiie inte långt kvar till julafton! :D

Åh blir fett happy när jag hör den här låten!

Bli inte förvirrad mellan min personlighet och attityd. Min personlighet är vem jag är, och min attityd beror på vem du är.

hejhejhej, kom nyss hem från nacka, vakna imorse vid halv elva, fortfarande död, fattar inte vad de är med mig, haha typ alltid trött. jaja gick upp åt frukost med mami, åkte till nacka och mötte syster, som vart hos en kompis, vi chilla där, åt på tacobar gick runt kolla massa kläder assså jag vill ha så mycket nytt!
Kom precis hem, ska chilla sätta på en film kanske det är ju inte direkt  nice väder..

Jag kanske inte är den tjejen alla vill vara vän med eller den tjejen alla killar vill vara tillsammans med. Men jag är mig själv.

Nu e jag äntligen hemma efter en mysig dag, vi kom dit vid halv ett då vi börja baka massa med oliika sortes godis, sen gick vi o köpte pizza från återvall, som vi delade på. sen fortsattte vi, sen kolla vi på massa filmer åt god mat och snacka och bara mös, kom nyss hem och ska bädda mig ner i sängen, shit är helt slut! Nattinatti!

Resultaten!

never give up , if you still wanna try never try your tears,if you stil wanna cry never settle the answear, if you still wanna know never say you don't like him, if you can't let him go♥

Hejhej, shit vakna nyss är fortfarande skittrött, man blir skitrött av det här vädret, men gick upp har precis ätit frukost, idag ska vi hem till grannarna och baka julgodis, haha låter roligt, men vi gör det varje år, skitgott faktiskt, sen ska vi typ äta middag där och mysa, det är min lördag iallafall i det är piss vädret. haha fast fan hellre detta än snö.
Det är ändå rätt mysigt när det är såhär regnit och man bara e inne och chillar typ kollar på filmer, kanske har en kille vid sin sida!!

Yeah. You may talk to me, make me laugh and say the sweetest things. But how many other girls are you doing that to?

Har haft en riktig myskväll, med min syster och en kille som heter Kalle från vår skola som hon snackar med :) Vi åt pizza på återvall jag och paulina dela på en kebabpizza, fett gott! sen drog vi hem kolla på tv, skratta och ba snacka, vi åt chips med dipp och godis, riktiga fetton, lämna han vid bussen nyss och ska precis hoppa ner i sängen för är helt död. Hoppas ni haft en bra fredag, imorgon kan man äntligen sova ut lite, wiiie!

Stay with me

Solnedgång är nog det finaste som finns!!!

 

 


Liam lanselot, my sunshine


Mitt liv, min lycka, min skatt, mitt hjärta, helt klart mitt allt, min älskade lillebror, jag älskar dig mest♥

Say hello to the girl that I am!

Kom nyss hem typ, åkte till skolan mötte syster sen drog vi och köpte massa chips dipp och cola, wiie! Idag får jag äta som en gris för det är fredag! men fan får alltid ångest när jag äter hela jävla tiden, menmen snart ska jag börja träna igen när jag köpt lås och fått alla kläder som jag ska träna i, då blir det håård träning varje dag!
Haha vi ska snart äta pizza, eller jag tror att jag ska ta pizza iaf.  Shit vad äckligt väder det är ute oxå, nej nu ska jag sluta gnälla det är fredag och livet är bra!

I smile and act like nothing's wrong, its called putting shit aside and being strong.

Hej på er mina favoriter, det är fredag och jag kom nyss hem från skolan, helt okej dag, fast har haft fetaste ångesten över mitt hår, egentligen fattar jag inte varför alla försöker övertala mig om att det fortfarande är långt och att det kommer växa och det ser mycket frächare ut men tro mig jag typ gråter. r.i.p. mitt hååår :(
jaja är ensam hemma, helt forever alone, mamma är och handlar julklappar paulina slutaar om en timme typ, wiie då kommer hon hem, sen lite senare ska vi äta fetaste pizzan och ba chilla med livet jao!
Plattade mitt hår idag, då såg det faktiskt ganska gulligt ut, duscha nyss och har lagt mousse och allt, hoppas att jag inte ser ut som en jävla kärring, för kort och lockigt passar inte på mig!
oo juste nu har jag lämnat in min gamla data buhu hade sjukt mkt bilder, men lika bra att dom e borta tar så jävla mkt på minnet, men som tur fick jag en mac data att låna, så lär få tillbaka min data nån gång efter lover wiie!


Me today, man ser inte så bra, men nu ska jag försöka tänka positivt mitt hår kommer växa och bli frächare och jag ska låta det vara så att det inte blir så jävla slitet.

Helt klart favoriten<3 så bra


Svårigheten är inte att dö för en vän, utan att hitta en vän som är värd att dö för.

Hej på er mina fina! Idag efter skolan åkte jag hem till Nathalie f en stund, vi chilla, sen drog jag till stan och mötte vevve, vi åkte till kista gick runt där åt lite på donken och bara snacka, kolla i lite affärer, sen så åkte vi till tc köpte varm choklad och gick från tc, till slussen skitmysigt.. Kom hem mamma klippte mina toppar, haha jag blev helt galen börja nästan böla för att jag tyckte hon hade klippt för mycket, ingen annan ser skillnad bara jag, men det löser sig, kommer nog vänja mig, det är bara för att jag ser mitt hår varje dag och så, men det var så slitet vet inte hur länge sen det var jag klippte topparna så känns faktiskt lite frääch nu, hade ju tänkt färga håret på tisdag i skolan, en tjej som heter jannice skulle fixa det, vill bara ha lite mer åt bruna hållet, nu är de mer gulldigt, men dom börjar inte förns efter julovet, men ska låta mitt hår var, kanske ber min faster fixa det innan nyår, annars låter jag det bara vara, är rädd att det blir fel eftersom att jag haft den här hårfärgen och jag har nog fått höra att det är bästa hårfärgen jag haft. jaja, sittere och dricker te ska chilla framför datan en stund sen sova, har haft ont i huvudet hela dagen, hmmm..
Aja annars har min dag vart bra. Hoppas ni oxå haft en bra dag!

Folk säger att du inte vet vad du har förrän det är borta. Sanningen är, du visste vad du hade, du trodde bara att du aldrig skulle förlora det.

Hejhejhejhejhejhej! sitter i skolan har precis ätit lunch blev korvstråganoff, helt okey om jag ska vara ärlig.Börjar klockan ett så ett tag kvar att ba softa, imorgon lämnar jag in min data, buhu :( som tur så får jag en extra data! hihi, happy face!
Annars då, idag är det min längsta dag slutar klockan två då jag ska in till stan och möta veronica, men hon slutar inte förns halv fyra, men får försöka få nathalie att vänta med mig :)


såhär ser jag ut idag, med svarta jeans till, ooh shit man ser igenom..Nej men jag diggar tröjan!

Don´t be in a relationship if you are going to act like u you are single!

Ååååh filmen va skiiitbra! Ni måste se den hihi! nu ska jag stoppa in hörlurarna och ba sova, imorgon ny dag! :)
Godnatt :)

Helt klart en av dom bästa låtarna hon har gjort, okej hon har många andra som ligger på topplistan men den här är gamlast och fortfarande sååååå jävla tung!
Skulle inte sitta fel och få hennes utseende!

sometimes i wonder if life is really worth it, then i look at your smile and i know it is.

Wiie hittade en film som jag laddat ner, the back up plan, jennifer lopez är med i filmen oxå, men den verkar fan vara bra:D
ska sätta på den lite senare och bara mysa sen blir det nog sova!

feelings change memories don`t!

BUHU, min data har ju vart sönder skitlänge, när man ska ladda den glappar det asså dt går typ inte att ladda man måste typ pressa in den och sitta och hålla för att den ska ladda..så jag ska lämna in datan nästa vecka innnan vi slutar så hoppas jag att jag kan få en ny nästa termin, shit det är fan ett nytt år snart kan inte fatta, det här året har gott hur snabbt som helst men ändå har det varit bästa året på länge, jag gick ut nian med kanske inte så jättebra betyg men jag gjorde mitt bästa, har lärt känna så mycket nya männsikor, det har försvunnit folk ur mitt liv som jag vet att jag inte är värd att ha kvar så det e bara fortsätta framåt och gå vidare. jag var i gran canaria i två veckor, helt underbart!!
jag var i riga och det var nog de roligaste som hänt på länge, aah shit..Hela sommaren var nog helt fucking underbar med Ellinor kan jag säga vi hade sååååå kul att det inte är sannnnnnt! omg vill bara spola tillbaka tiden! Nu börjat i en ny skola jobbar på för att kunna få g i matte och engelska men somsagt har vart på utredning jag har inte nån dyskalkyli eller så, utan jag kommer tyvär aldrig få godkänt i matte, men eftersom att jag alltid haft svårt i matte, ända sen ettan, man måste ju kunna grunden innan det hela. Men iaf sen börjar jag frisör linjen kommer träffa massa  nya folk kommer gå kvar på g2 så jag har massa kul att se fram emot!
Men har så mycket bra minnen, många stunder man önskar att man skulle kunna spola tillbaka!

Utanför annexet, skulle precis på don omar!

satt ute på kvällen efter att ha vart på stranden en hel dag!

vi var barnvakt väldigt mycket och lekte med massa barn!

Min underbara syster fyllde 18, det firades!

Hängde i stan var på ung 08, vi drev med allt och alla!

Vi bada och sola så länge det var fint väder!

och sen Riga, det bästa på hela fucking sommmarreeen!

Dom enda människorna du behöver i livet är dom människorna som behöver dig i deras liv!

Hej på er mina sköna! Sitter och äter madarin intressant va? haha har vart en bra dag, men har vart helt slut, iaf sluta 10.40 åt i skolan sen drog jag med Nathalie frykdalen till stan vi chilla hon köpte en tröja sen gick vi ba runt och kolla, vill ha så mkt greeejer!
Vem vet vad som ligger under granen på julafton hihi, ååh längtar efter jualfton och nyåååår! :D
Iaf kom hem för inte så länge sen, säg massa bra filmer!! jag vill ladda ner massa mysiga filmer kom med tips.
Men nu ska jag hitta på ngt annat, puss på er!


Me today!


Så jävla grym lyssnalyssnalyssna!

tears are words the heart can`t say.

Nu ska jag göra te asså lovar det är iiiiskallt här hemma, jag får seriöst damp jag hatar att frysa, så ska göra ett fett stor glas med te och lägga mig med fetaste täcket och ba dö, nejdå men den har dagen har vart lite wierd, känns som att mitt liv går upp och ner just nu, jag jämnför mig med andra, jag sätter mig själv i en jobbig situation, jag kan aldrig se mig själv bra, jag måste alltid tänka att jag inte duger till lalala men jag ska jobba på det, jag har gjort misstag men fuck it, life goes on!
Nää hoppas ni haft en mysig lucia :) Puss på er!



Mums tre fina killar! DÖR lite!

bäääästa! vi gjorde den och komma 2 är vi inte bäst(a)


The worst way to miss someone is when they are right beside you and yet you know you can never have them.


fett fula bilder haha aja dom får duga, såhär ser jag ut idag iaf :D

Öppna dina ögon och se på mig. Se på mig för den jag är, och inte för den du tycker jag ska vara.

Hej readers! Kom hem för en stund sen, har vart en mysig dag, börja halv nio då det var luciatåg, skitfint faktiskt, sen gick vi tillbaka till klassen, jag nathalie nathalie occh isac var i en grupp vi gjorde pepparkaks hus alla gjorde det och vi var två allså vem som hade bäst utsseende och samarbete heh, sen så fick vi julmust pepparkakor och lussebullar fett chill sluta 10.40 åt julmat i skolan sen chilla jag med Nathalie f, vi vänta på fanny och satt och lyssna på musik och ba softa, och kom hem för ett tag sen, väntar på att resten av familjen kommer hem! hatar att vara ensam, tur att jag har min kisse, men hoppas ni har haft en bra lucia! :D

här får ni en nice låt, så fucking grym!

du kan kalla mig för vad du vill, men tro mig jag vet redan vem jag är!

hej på er! har ätit fetaste middagen åt som en gris annars har jag bara chillat låg och kolla på tv och lyckades somna som vanligt. haha nu har jag tänt massa ljus i rummet och gjort te och ska lägga mig och kolla på nån film! Puss på er finisar!


Att gråta betyder inte att du är svag, utan att du har varit stark för länge

Hej, nu är jag hemma, fett trött, har städat min garderob och fixat och så, fick massa nya kläder av min syster igår, vissa kläder har hon inte ens advänt, men jag blev happy! Dagen gick bra i skolan, förutom att jag fått reda på att nån har hackat sig in på mitt konto först i fredags så var de nån som var inne och skrev till en på min facebook sen så hade dom lagt ut en bild på mig så jag bydde kod, sen lyckades dom byta tilllbaka.. så nu har dom tagit bort vissa personer från min facebook-.- ffattar inte hur man orkar ens.. så omoget! Ahh aja. har bytt kod om det händer igen kommer jag fan polisanmäla skiten!
annars har min dag vart helt okej, ska lägga mig och kolla på tv till syster kommer hem, hihi!
hoppas ni haft en bra dag!

Bild på mig från i lördags!

jag och min prins!

jag igår med en av tröjorna jag fick av min syster!

me today!hade på mig en tröja som jag fick av henne man ser den inte så bra!

People say that "hate" is a strong word. Yet people play with "love" like its nothing.

hejhejhejhej! Sitter i skolan helt forever alone, haha vet inte vad dom andra är :( hoppas att nån kommer iaf!
Aja igår hade jag en skitmysig dag, vakna vid elva gick upp och bara chilla hemma fixade mig och så, senare drog vi till mammas kusin Nina, hon är verkligen världens bästa. vi var där hela släkten, dom bor i bromma, sen stanna bara våran familj där och åt middag, kom hem vid halv elva, då jag somna på en gång.
Men hade iaf jättemysig dag! hoppas ni oxå hade det!

Igårkväll! godmiddag.

The only misstake to do is giving up!

hej på er mina fina, är hemma hos mamma nu, pappa skjussa hem mig och Paulina, vi har haft  det mysigt, idag åkte vi och åt lucnh på ikea skitgott, jag åt kyckling med pomesfrite och bea sås! Sjukt gott, sen åkte vi och köpte present till min kusin Manuel som fyllde nio år, sen drog vi till tumba, länge sen man var där, men vi träffade hela tjocka släkten åt tårta godis chips och allt möjligt gissa om jag har ont i magen nu! haha. Menmen nu är jag hemma, mamma jobbar men nu ska jag sätta mig och kolla på film med min syster, ha det bra!

Första dagen påväg till stranden!

Jag och Joshua Njööt

Fiiina Gran canaria!

Summertime

Det finaste som finns.

Sista dagen påväg ut för att äta middag.

Man kunde gå ute i linne och shorts hela natten!

efter att ha bränt oss var vi tvunga att följa med pappa och sofia och handla för annars skulle vii bli som tomater!

Peace

Aqualand!

Vi firade liams 4årsdag!

Ännu mer!

vi var på tivoli

Vi åkte massa karuseller!

Krockbilar!

Vi åt på goda restauranger varje kväll och satt och snacka hela natten ute!

Coola brudar  ute!

Lycklig tjej ute, sen smällde dom massa raketer helt underbart!

Bästa sofia!

Satt ute och snacka om allt och inget!

jag och joshua låg vid poolen och stranden hela dagarna och bara bada njöt flöt på våra madrasser och blev pepparkakor!

ååh ta mig tillbaka, shit bilder säger mer en tusen ord, ta mig dit igen!


Le mot dem som krossar dig, för de krossar dem att se dig le !

Hej mina kompisar! Sitter hemma hos pappa, nyss ätit frukost. Igår var jag i skolan, helvete vilket pissväder vi hade.. Helt galet. Haha mitt hår var kaos när jag kom till skolan, så jag bestämde mig för att platta det, Skit länge sen jag gjorde det ju. Jag vill färga mitt hår men ändå inte, alla säger att jag ska ha kvar som det är så funderar på att vänta tills jag får min vanliga hårfärg!
Iaf jag sluta 13.40 så jag vänta i skolan på syster som sluta 16 men som tur hade jag folk som var sociala hihi :)
Sen drog vi till pappa, chilla här åt god middag, kolla på idol och somna vid halv tolv, skit skönt!
Idag är planerna att vi ska till min kusin Manuel som fyller år, i tumba det är inte förns fem så antar att vi ska vara här sen fixa oss,sen ikv skjussar pappa hem oss till mami! Vi hörs då ha en bra lördag!

min fina familj, fattades Joshua och Paulina tar fotot!

Jag igår!

Tänk om vänner var som pengar då kunde man hålla upp dom mot ljuset för att se om dom var äkta eller falska!

Nu säger jag och min bebis godnatt, Pusspåer!

Lovelovelove

When I text you, it means that I miss you.When I don't text you, it means that I waiting for you to miss me.

hej på er mina fina! Har precis fixat mina ögonbryn, asså åh får ångest, har råka noppa för mkt så ser helt cp ut, men tur så fyller jag i dom med en penna, men ändå vill ha mina ögonbryn som dom var förut, sofia min lottsas mamma har alltid fixat formen på mina sen råka jag fucka upp det så nu måste jag vänta så att hon kan fixa dom igen!!
Ah! aja idag tog jag tidig buss med syster vi mötte Julia i centrum där åt vi frukost på dellan och bara mös. Skitnice, sen åkte jag mot skolan sluta två, hade en bra dag, sen åkte jag Julia Paulina och Nathalie paulinas och julias kompis skitgullig tjej vi åkte till nacka köpte resten av julklapparna åt på subway så jävla sjukt gott, mmmm! aldrig ätit där tidigare men as gott var det, sen har jag bara vart hemma packat lite och målat naglarna och fixat ögonbrynen.. haha imorn ska jag till min kära papi! var ett tag sen och jag lägntar efter pappa och Liam♥

Frukost.

And me today!

Döm mig inte efter rykten - det säger mer om dig än om mig.

Skulle kolla på filmen when we leave, den verkade fett bra kolla på halva filmen, men har ingen lust att kolla på film så stägnde av ska chilla en stund, kollar bloggar dunka musik sen blire sova. Imorgon ny dag.
Puss på er alla fina!

ibland är det svårt att sätta punkt, då sätter man istället ett kommatecken och förlänger något som borde tagit slut för länge sen

Hej på er, kom nyss innanför dörren är helt slut asså, har somnat på bussen. Shit, sluta 10.40 åt med Veronika och Nathalie f i skolan, sen åkte jag och nathalie f hem till henne fixa lite bussines. sen drog vi till stan gick runt kolla i affärer jag hitta en dröm jacka, shit så sjukt fin, dock kosta den 179000! Gal1.
Vi åt kladdkaka och snacka och hade mys. Nu är jag hemma, ska fixa lite grejer sen blir det nog middag, sen movietime, idag ska jag sova tidigt.!

- folk skapar rykten, dom snackar och dom hör. men jag har aldrig bett er att gilla det jag gör.


Cp bilder, men bjuder på dom såhär ser ja ut idag!


a girl's favorite songs will tell you more about her feelings than her lips ever will.

Hej på er! Shit igår skulle ja kolla på film som jag skrev, haha asså skitsum film och då menar jag verkligen det, den verkade bra från hela första början tills dom serverade nakna, hahaha dör!
Iaf jag stängde av efter halv filmen, satt och snacka på skype med fina männsikor, somna rätt sent och vakna upp imorse helt död, hoppades på att få ta en varm duch för att jag hade frysit hela natten, men nej då fanns det inget varmvatten -.-..
Annars har min morgon börjat bra, suttit i skolan med, Nelly, Malin och min syster och ätit frukost.
Myyys!

My sister♥

Real girls ain't perfect, perfect girls ain't real !

Är hemma nu har vart det ett tag, har precis ätit middag, fyfan vad goooott, aldrig ätit så mycket, älskar mat, haha!
Gick iaf bra på samtalet, måste börja ta tag i allt lite mer nu, eftersom att jag har så pass korta dagar så ska jag börja gå på studion och plugga till läxförhör och prov och göra läxor där, lättare att sitta där i lugn och ro och få den hjälp man behöver! Får tjata lite på dom andra tjejorna så slipper jag sitta där helt forever alone.
OO på tal om nått annat, shiiit vad kallt det är ute, börjar verkligen bli vinter på riktigt nu, det räcker såhär, vill inte ha snö, verkligen inte! Kanske lite till julafton och nyår men sen kan det bli sommar hihi!
Jaja ska kolla på sleeping beauty. Den rekomendra Nathalie f, så får se om den e bra. Ha det bra!

If you wanna be together, you have to-get- her.

Hej på er mina sköna! Igår kollade jag på filmen precious, asså den filmen är hemsk, sista gången jag såg den, man mår dåligt när man ser den.. Men rekomendrar er att se den, den är inte läskig eller så utan det är hemskt att folk lever så, världen är orättvis... Men den filmen lär man sig verkligen något av, man ska vara glad av det man har, det finns folk som har det värre. Men se den!  Ni kommer inte ångra er!
Iaf idag så var jag i skolan hade bara matte sen åt jag där med Nathalie F, sen åkte vi hem till henne eller jag är hos henne nu, ska på utveclklingsamtal hos mamma kvart över fyra så ska möta henne, sen ska jag bara hem!
Vi hörs då!

Haha no life typ!

Allt som du vill glömma förföljer dig dagligen, och det du vill minnas försvinner på ett ögonblick.

Har myst med min fiina kisse och bara chillat, ska lägga mig i sängen och kolla på film, ska se precious, verkar skit bra har dock sätt den en gång på tv för längelänge sen och såg ej hela då, ska den kommr jag kolla på, imorgon ska jag upp vid åtta, skönt!
eller aa brukar ju annars vakna 6.30 så. Men ha en mysig kväll dudes!

Me today

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även fast det gör ont. :)

Hellu, kom nyss hem från gymmet med syrran, fan vad jag är bäst! har vart en bra dag i skolan rätt lugn, sluta halv ett drog hem hämta kläder mötte syster sen nu är jag hemma,ska snart äta middag hoppas jag, är galet hungrig! sen blire en lång duuuch!
Igår skrev jag aldrig pallade inte, var bara hemma, baka med min mamma och hjälpte henne göra en italiensksoppa, asså det finns ingen godare soppa!
Sen hade vi våra grannar här en stund sen kolla jag på the last song, åhhh så bäst film!
jaja hoppas ni hade en bra söndag, och nu en bra måndag ;) det har ja haft iaf!

Tummen upp för mig idag!

2 advent, tiden går så snabbt!

Godmorgon tänkte jag säga, kom hem nyss från en promenald med mamma och paulina, skitskönt, vakna vid halv elva har sovit ganska oroligt inatt vaknat om och om igen, sjukt jobbigt, men efter att ha pratat med världens bästa pappa så känns allt bra, nu börjar allt nytt!
Jag ska ner och baka med mamma, lussebullar, älskar!
Hoppas ni får en bra söndag!


.

Jag fattar inte vad som hände, hur allt kunde sluta såhär, den här texten är riktad till en person som för nåra dagar sen var min allra bästavän, hon som alltid fanns där i vort och torrt, hon fanns där dygnet runt. Jag försökte göra allt för henne, men tydligen räckte det inte. Jag har gjort misstag, jag har sagt fel saker, utan att tänka till, men de händer, det är något som jag nu lärt mig av. Det gör ont att tänka tillbaka på alla gammla minnen vi delar, jag försöker vara stark och gå vidare hur ont det gör att bara bli lämnad av sin vän, sin såkallade stjärnsyster.
Men en än gång tack för allt, du är guldvärd det ska du veta!








Jag ska skriva jag saknar dig på en sten, sen ska jag kasta den i ditt ansikte så att du får se hur ont det gör.

Nu ska jag bädda mig ner i sängen och sova är as trött, har vart en mysig dag, ikväll har jag bara kollat på film med mami och syster och myyyst, hoppas ni haft en bra lördag, nattinatti!



åh sjukt gammal låt den e så bra!

Sometimes you have to fall, before you can learn how to fly.

Hejsan, kom hem för ett tag sen, mamma hade precis gjort världens godaste middag, kött och potatisgratäng och en fet sallad, bäästa♥
jag mår helt okej, betydligt mycket bättre än igår, försöker tänka på det jag har, ist på för det jag saknar en dag kommer allt bli bra det vet jag!
kanske inte som jag vill men allt kommer bli bra.
Iaf idag vakna jag vid elva skitskönt verkligen att kunna sova ut, sen åkte jag och min fina syster till stan vi gick runt jag fick med mig en klänning som jag ska ha på julafton hade jag tänkt med lite röda detaljer till, har rött läppglans fast de ser ut som jag har rött läppstift så jävla snyggt är det med rött! sen fick jag med mig ett par vantar, vi åt lite på donken sen blev det glass, jami!
nu är jag hemma och ska sätta mig med mami och syster och mysa framför tvn med min godispåse, check!
Hoppas ni haft en bra lördag! detta väder är äkta pojkvänsväder!!

Bilden tagen nyss testa rött läppstift hiih tkr det var ballt!Ser nog bättre ut i verkligheten!

Ingen människa är "perfekt". Det mest perfekta man kan göra är att stå upp för den man är och vara sig själv..


ingen behöver förändras men alla kan förbättras!!

Ingen är värd mina tårar - förutom en - den som ser till att de aldrig faller igen!

hello på er! ska gå och lägga mig är helt död efter en rätt så tung dag/natt. Jag och Ellinor har bråkat, känns jobbgt, men dags att gå vidare i livet, jag har många som står vid min sida och det är jag glad för.
Äkta vänner kommer oftast tillbaka oavsätt vad, spelar ingenroll vad man gjort för fel..
Man lär sig av sina misstag ingen är perfekt så är det bara. Iaf har haft en riktigt jobbig dag i skolan men som tur har jag fina tjejer som stöttar mig.♥
Iaf åkte med nathalie frykdalen hem till henne vi satt och snacka en stund och bara chilla sen drog jag ner till centrum mötte min syster och julia vi åkte hem till oss gjorde tacos och åt och mös satt och kolla på pretty woman och sex and the city och åt chips med dipp och bara mös! Nu är jag galet trött och ska sova, imorgon är de ny dag och jag sätter punkt vänder blad och går vidare.

Jag och min syster. jag hade på mig min nya skjorta som jag köpte i onsdags hihi älskar den!

Life is to short to wake up in the morning with regrets. So love the people that treat you right, forget about the ones who don`t. Belive that everythings happens for a reason. If you get a change, take it. If it changes your life, then let it.

Assåå åh, såg twilight nyss breaking dawn, så grym film, älskar dom filmerna faktiskt!
Kanske inte nån film jag kan se om och om igen som med the last song, men dom är skitbra faktiskt!
Man måste ju se alla twilight filmerna, först trodde jag dom skulle va skit, men dom är faktiskt gryma!
Ni som inte sätt dom rekomenderar dom starkt!
ja annars har jag inte gjort så mycket denna torsdag, har tagit ett varmtbad och bara myst, ska chilla en stund på facebook sen blir det att dejta sängen med musik :) Love it!
Godnatt på er!

åh älskar den här, så bra, faaaan att hon inte hade konsert hade vart så tuuungt att se henne!

love me always, love me never, but don`t love me sometimes.

Hej mina fina!
Sitter hemma i sängen nu och laddar ner lite filmer, är supertrött och fryser sjukt mkt!
Idag har dagen rullat på, helt vanlig dag åkte hem efter skolan vid två nu är jag hemma, vill bara lägga mig i sängen och kolla på film och sova haha, torsdagar är seriöst tråkigste dagen på veckan, ingenaning om varför jag tkr det, dom e bara så jävla tråkiga.
Jaja får försöka göra det till det bästa iaf. Funderar på att lägga mig i ett varmt bad låter lockande.
Jag hör av mig senare, puss på rumpan!

Hihi, såhär ser jag ut idag, vevves tröja från gina fick låna den, älskar den till de hade jag svart linne och svarta lite glänsiga tights, rätt porrigt om jag får säga de själv, hahha!