.............

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej
Sitter i skolan och har svenska lektion och ärrrr döööd.
I onsdags skrev jag inte va i skolan hela dagen sen drog jag hem osvosvosv. Sen igår va jag oxå i skolan pluggade i studion jag och Melinda drog till stan och gled runt drog sedan till pappa då min älsklingskille fyllde 6 åååår! Vi åt sen kom jag och melinda hem vid elva då pappa skjussa oss somna påengång och nu är jag i skolan

 

tisdag!

Hellooo :* Har haft en superbra dag! Vaknade imorse heeelt död försökte komma på tusenandledingar för att kunna ligga kvar och sova, men drog mig upp,snart får jag sova ut hur mycket jag vill.
Iaf har haft frisör hela dagen vi städade och jag klippte färdigt min herrfrisyr på min docka, när man väl kommer igång så är de faktiskt riktigt kul. Efter de fick jag mitt hår slingrat av bästa sanam, blev lite ljusa slingor inte värsta skillnaden men jag blev ändå super nöjd :D Slutade vid fem då jag drog mig hem har ätit och kollat på filmer. soul surfer, baserad på sann historia och den va riktigt tuuung.
Nu ska jag sova nattiii!
Juste min data är lite cp den har blivit inzoomad så när jag ska fota bilder som jag lagt ut på instagram får jag med massa annat på bilden, men ska fixa de imorgon i skolan!

mondaay

Heelooo, sitter och äter och ska försöka få lite plugg gjort även fast jag verkligen inte har nån lust alls. KOm hem vid fem somna tills nu och ska fixa lite grejs sen sätta på en film som jag måste se!! Är så trött från i helgen så de är sjukt la mig tidigt igår och ska göra de även idag! Men min dag har varit bra :)

godnattttt.


partyyyy

Hooola, sjukt vad jag är trött inte konstigt med tanke på att jag sovit två timmar sov inte alls bra..
Iaf hade en så rolig kväll,lärt värt! Dansa loss och bara kaosa, åååh :D bra musik och bra folk.
Drog till Märsta med vevve somna typ sex. Kom nyss hem tog en dusch och la mig nu i sängen och ska kolla på massa bra filmer.!

saturday

Hooola. IGår va jag i skolan slutade halv elva, hade alltså två lektioner värt nää. Just nu är jag så trött på skolan, jag pallar inte plugga, de här året har jag bara lallat om jag ska vara ärlig har inte känt mig riktigt taggad inför frisörlinjen men i tvåan ska jag plugga stenhårt och göra mitt bästa, sen får vi se om frisör kommer va min grej.
Iaf jag och melinda drog till stan gick runt i affärer köpte solpuder och skit sen mötte vi sofia,liam joschua och miin syster från ingenstanns dom skulle äta så hängde med och jag och melinda delade på en natcho tallrik sen drog jag hem fixade mig duscha och sen drog jag och veornica till stan satt ute och åt kina buffe helt sick hur mycket man kan äta egentligen haha! drog därifrån till skarpnäck där vi va as mkt folk satt vid en brasa och prata och så helt okej kväll somna vid tre hos leo brevid vevve idag har legat och solat o nu är jag fixad ska äta middag och sätta på en film för att fördröja tiden sen ska jag mötte vevve i stan vi ska på 18årsfest i fiskis.vart vi ska sova vet man aldriiiig :D
 

IMooooorn freeedag taggaaaaa

Heeej på er sitter och är social på skype och ddricker mitt 3e glas med te, haha sjukt men har så ooont i halsen :(  Har typ fått blosor nere i halsen så gör så ont o svälja!
Iaf annars har min dag varit toppen ska byta praktik så hängde i skolan åt och drog till nacka och softa med min mälle. annars kom jag hem runt halv två somna i tre timmar så skönt sen har jag bara chillat ätit kollat på film läst bloggar o softat. Imorgon slutar jag as tidigt så de är nice. Nä nu ska jag äta rabarberpajj!
Har fått min lur såååååå nice :D
har få

.

EVERYTHING LOVE

chill onsdag.

Hooola, nyvaken tjej och har precis ätit lite. idag var jag i skolan hade två lektioner slutade vid halv elva åt lunch med Melinda och Sofia drog sedan hem somna på en gång jag var sååå trött så de var sjukt sov i typ tre fyra timmar helt galet har oxå ont i halsen..
VIll ha sol igen så man kan ligga ute och sola och gå me shorts!
Iaf ska hjälpa mamma och städa lite sen ska jag hämta en lur hos grannen så nice.
den här luren kommer bli min ett tag så länge jag kan smsa ringa ha spotify och insta är de chill höhö!

såftaaa

Sitter här och har precis duschat o sånt ska precis bädda rent sängen och så, sen ska jag fixa de och hänga på skype ett tag innan jag sover.
 Har panik vill ha en ny luuuur vill ha min iphone back, är inte hel utan telefon. fååår panik!
Iaf var i stan med vevve först drog vi och kolla gym,sen drog vi och sola sen kollade en annan grej !

fuck min mobil :((

Sitter och äter frukost och ska snart hoppa in i duschen ska träffa veronica vi ska fixa lite grejs sen ska jag hem och plugga lite! Så skönt att kunna sova ut men är så arg för att min lur är sönder, folk kan nå mig men jag kan inte nå nån om nån ringer kan jag svara samma med sms, men jag kan inte andäända nåra program..
Aja får se hur de blir.

Silly Girl,what made you think the boy who doesn't care about anything would care about you.

Heeeej! ligger i sängen snackar på skype är helt död plus börjar få ont i halsen.
Va i skolan idag som vnaligt drog sedan till skarpnäck och va på fältet en stund, kom hem vid åtta har ätit och softat. Imorgon är jag ledig :D
eller aa börjar 14.20 med typ klassråd o frisör ett tag men pallar ej gå. så ska va hemma o fixa lite pluggs och ba ta de lungt! soooova ut ♥

gaaalen helg

Helllooj, fan vad kul jag haft den här helgen helt galen. Började med att i fredags va jag i skolan slutade skiiit tidigt drog till stan med ida och Melinda vi gick runt sen drog jag och Melinda hem solade sen började vi fixa oss drog till skarpnäck mötte upp massa bruds satt först på en gård sen gick vi hem till nån lyssna på musik drack o hade as kul kom hem till felicia och deckade brevid laura runt sex gick upp halv tio drog hem till laura somnade i hennes säng efter att ha ätit kebab till frukost sov i typ två timmar vi började fixa oss åt as god middag drog till skarpnäck och mötte brudsen vi förade lite hemma hos en kille sen drog vidare kaosa totalt somnade brevid karol och veronica efter att ha ätit nudlar och pasta hahahha assåå fan vad jag har kul med alla dom här tjejerna helt galet.
Drog till Laura med veronica idag vid ett vi gjorde en fet pasta sallad och satt o snacka osdära kom hem för ett tag sen och ska snart dejta MIIIN säng

såja imorn freeeedag!

Shääna. har precis ätit middag och duschat av mig. Va i skolan idag hade nationellt prov sen drog jag danie daniel o melinda till skarpnäck låg vi nått fält med alla deras vänner typ, vi låg o sola lyssna på musik o tog de lungt, as nice väder oxå. kom iaf hem typ nyss och är heeelt slut asså ska lägga mig fett tidigt..
annarsråå imorgon freeedag tagggga!

-


ONSDAG

 
Hellooo, felllas, sitter vid ballkongen o bara softar i solen! ska plugga lite sen, Kom nyss hem iaf. Hade nationella idag som jag kan säga gick åt helvete haha.. Satt ute sen i solen åt pastasallad som skolan bjöd på sen drog jag till kungsan med veronica vi köpte med oss fika som två kärringar satt ute o snacka slutade typ vid elva så de va soft kan man säga. har inte så mkt mer att säga en att jag är hungrig ovanligt va??? NEEJ.
.

tisdag avklarad yeeas

Heeeejsan, sitter o dricker te o softar med livet, ligger nyduschad o fräääsch i sängen. Har varit riktigt döööd idag men annars har min dag varit topppeen! hade frisör och drog sedan till stan med vevve vi kolla runt i massa affärer fick med mig en fin tubtop! Ska snart hoppa i säng så jag får sova nåra timmar inatt men vet att de kommer bli att jag sitter uppe på skype ändå höhö.
körde på min långkjol idag!

monday

Tjäna, är suuuuper trött o har vart de ungefär hela dagen men ändå så har min dag varit helt bra!
slutade vid tre drog till stan en snabbis o köpte med mig en asa snygg klänning! Färgen  är to die for.
annarsråå va händsz chillar för tillfället ätit middag så jag nästan spyr nu, ska sätta igång med en plugg grej som jag ska försöka bli klar med! Sen ska jag typ sova känns inte som att jag sovit ut o de är de jag behöver.
 
 

o så va de måndag imorn igeeen råå tagga skoliiisch

Heeejsan vad häändsz, tänkte berätta lite snabbt om gårdagen va hemma sen drog jag till stan bytte min svarta långkjol mot en mindre storlek drog hem fixa mig drog till skarpnäck med vevve vi mötte massa brudz vi började dricka o satt ute och softade hade jättekul mer tänker jag inte berätta för minns typ ingenting bara hört att jag skämde ut mig totalt, men ääääsch.
Iaf idag va jag med felicia och massa andra vi va ute o ba chilla kom nyss hem o har ätit o ska lägga mig o sova för har inte sovit ett piss inatt typ. Gooooodnatt

friiiday

Hellloo fellas ligger i sängen o ska sova strax. Idag har jag bara varit hemma under dagen min moster kom hit vi åt och sådära! sen drog jag och mötte Lydia vi drog till Kista där jag fick med mig en lång svart kjol men den är förstor så ska försöka hitta mindre storlek sen köpte jag världens finaste linne. drog där ifrån till kungsträdgården där vi köpte med oss donken och satt ute gratis donken oxå då vi känner killen som jobbar där, så vi satt ute snacka och hade kul kom hem för inte så länge sen men ska sleepa lite nu, pyyyss.

We just have to accept the fact that some people are going to stay in our hearts. Even if they don't stay in our lifes.

Helooo, ligger i sängen och fryser men måste sova med öppet fönster för annars blir de så galet varmt i rummet. Iaf har legat o solat hela dagen typ as skönt väder riktig sommarvärme, åt världens godaste middag grillat kan va de bästa som finns, drog sen till stan jag och veronica tog värsta prommisen gick runt i shorts utan att frysa hur underbart!!?
vi gick o snacka om allt o inget tog sista bussen hem som gick halv tolv o har varit hemma i en timme typ o ska  nu dejta sängen. Puuss

rååålis

Shäääna, ligger ute på ballkongen och solar lite, passar på nu när man fått höra att de ska bli dåligt väder resten av veckan.
Senare ska jag träffa vävve. vad vi ska göra än vet jag inte men allt kan hända.
Iaf igår hade jag en as bra dag, skolan sluta tidigt drog till stan en snabbis sen drog jag och Melinda hem till mig duscha åt grillat och drog sedan till skarpnäck mötte upp massa bruds drog sedan till rålis hade hur kul som helst ävven fast de var mkt grejs som hände men deckade i min säng runt tre är helt död men ska ligga ute och sola och passa på att sova.
 

sååååja

 

!!!!!!!!

Fattar inte grejen med att alla hypar sönder ordet orroz orrar. Tycker verkligen inte ordet orre är när man väljer att klä sig lättklätt eller lägga ut bilder då man är lättklädd, låt folk göra vad fuck dom vill varför ska folk hata så mycket.
Idag i skolan valde jag att ha på mig shorts och linne och Melinda en klänning vi ligger ute och solar jag drar upp mitt linne så man ser min mage och tydligen får vi då höra att vi är äckliga orrar. Blir så fucking lack på de där asså. jag briiiiiinner. Orre för mig är när man ligger runt med olika killar varje dag och tar betalt för sex inte nått annat piss.!
 

sommar och soool !

ÅÅÅhh bästa vädret på länge!
Älskar när de är så varmt satt ute i skolan nästan hela dagen höhö, slutade sent idag som vanligt på tisdagar så va hemma rätt sent åt och har pluggat tills nu, ska skriva färdigt lite grejer sen är jag färdig för dagen! två grejs färdiga! 
Iaf min dag har varit underbaaaar! så jävla härligt väder.
Hade på mig shorts :D
 

.


måndaaah

Heelooo, sitter och äter nudlar och sallad höhö standard, men är ensam hemma och pallar inte ställa mig och laga värsta middagen till mig själv!
Iaf dagen har varit as nice, skitskönt väder sluta tre då jag drog till nacka med vevve fixa lite grejs sen kom jag nyss hem typ. ska ba soooofta!

titanic.


min helg

Tjääna, känns typ inte som att jag lever haha sjuk känsla. Iaf har haft en asgrym helg, i fredags drog vi till rålis vi drack åt chips och godis och ba hade as nice, kom hem vid tre med Melinda då vi deckade vakna igår vid elva va hemma hela dagen sen drog vi ut igen och drog till rålis då vi va med massa grabbar vi hade as kul men drog hem rätt tidigt, idag har jag bara varit hemma, jag mamma victor gick fram och tillbaka till brunn köpte glass o massa annat när vi va hemma gjorde vi en feeet pastasallad och sen har jag bara legat ute i solen och njutit!
Ska bara ta de lungt ska lägga mig strax känns typ som jag är full elller nått hahaha.

-


friiiiiday

Hellloo, sitter hemma hos mig med Melinda vi har precis ätit middag vi ska snart tagga mot stan med veronica vi ska till rålis och chilla dricka lyssna på musik o ba ha kul, får se sen vart kvällen tar oss ;) 
Igår iaf va jag i skolan drog sen till stan med Miguel och melinda vi softade sen mötte jag Lydia vi drog hem till henne där vi firade henne då hon fyllde 20 år i tisdags, men vi va där åt asa god mat sen slagga jag där, vart i skolan slutade tidigt drog till stan med Melinda vi åt glass i solen o sen har vi bara vart här. Ha en gryyyym fredag!
 

valborg.

Jag är så fucking trött huvudet dunkar och de ända jag vill är att sova!
Hade en skitrolig kväll, jag och vevve åt middag i stan sen åkte vi till rålis va med nåra killkompisar satt och drack lyssna på musik och ba snacka de va hur mysigt som helst.
idag har jag bara legat ute i solen.
Igår i skolan tonade melinda mitt hår mörkt så skönt faktiskt för på sommaren blir mitt hår så solblekt så därför tonade jag ner de! är asanöjd.

snarttttt

Click here for more personal quotes
AHHHH LYCKORUS! Så taggad, sommarnätter,party,sola,bada ta dagarna som dom kommer och bara leva livet, världens bästa sommar!