tisdag

Shoo ligger i sängen och ska snart sätta på nånmys film, vill se en riktigt bra film som jag aldrig sätt men kommer inte på någon :(
Annars igår låg jag hemma i sängen hela dagen och bara chilla skitskönt sen drog jag och vevve o träffa lite vänner och så slagga vi hos mig hade skitkul igår. Sen idag har vi vart i stan o fixat lite grejs :)
Har jätteont i magen och känner mig lite smått häning så ska bara va hemma och sova tidigt.
 
älskar den här låten!!

girl next door

Waa vad jag är trött asså ska sova fint snart asså. Bästa och veta att man kan sova ut imorgon oxå. Har bara tagit de lungt haft ansiktsmask och druckit te och bara softat ska äta glass snart sen ska jag dejta sängen.
 
Den här låten har vart mitt örongodis idag bäst är den.

bra helg!

alllltsååå att veta att de är höstlov är fan underbart! I torsdags var jag i skolan vi hade tema dag fick sluta skittidigt så åkte till nacka med Dagmara sen drog vi hem till henne åt chips och chilla sen drog vi till stan och va inne på modegallerian där de var massa modeller och folk som sjöng. I fredags va jag hemma, hade bara en lektion så kändes inte så värt o gå drog till stan med vevve köpte haloween linser sen drog vi hem till mig åt och fixa oss lite drog sedan och träffa två killkompisar vi satt ute och drack och hade skitkul drog sedan hem till mig och sov, igår drog jag till vevve vi åt där sen drog vi på fest i fisksätra hade skiiiitkul men sov samanlagt två timmar inatt så är rätt död nu kan man säga. men de gör inget med tanke på att de är fucking looov, ska bara va hemma och ta de lungt idag.
 

good day, snart heelg och looov kan inte bli bättrre

Shoo, kom hem nyss ska snart ner och proppa i mig middag. Idag har min dag varit grym, börjar digga praktiken mer och mer, älskar människorna där så himla snälla och de är ju de som är bäst oxå. Åt lunch med vevve som oxå praktiserar i nacka forum vi åt på subaway sjukt gott.
 

tisdag

Heeej ligger i sängen standard. MIn dag har varit toppään sluta tidigt drog till min bästa mormor och chilla med henne drog sen hem åt och har inte hänt mycket ska typ sova snart e slut man blir helt död av de här vädret plus att de är praktik imorgon.
 

måndag

Hej fina! Ligger och lyssnar på musik och bara tar de lungt.
Min dag har faktiskt vart bra men va helt dööööd imorse när jag skulle gå upp plus att veta att de är iskallt ute går de ju inte direkt lättare och komma upp. Men försökte tänka att veckan ska gå snabbt och bli bäst så kom iväg ändå, hade frisör hela dagen, färgade idas hår sen hade vi håruppsättningar. Älskar de.
Sluta fem drog mig hem på en gång sen dess har jag bara softat o de ska jag fortsätta med.
 

söndag ge mig höstlooov!

Heeej ligger i sängen och funderar på att sova en stund är helt sjukt trött, men kommer inte kunna somna ikväll då. ska fixa naglarna och ha ansiktsmask och sånt söndagar brukar bestå av typ haha!
Igår iaf var jag och veronica med nåra kompisar i farsta drack och chilla haha längesen jag garva så mycket!
En vecka kvar sen är de höstlov ska bli sååå skönt! 
 

good days

shoo, ligger i sängen och ska snart ta och städa mitt rum om jag orkar haha så jävla tråkigt..
Men iaf har inte pallat skriva men har vart på praktik i onsdags i torsdags skola sen drog jag och test träna med min syster på sats skitkuul träna i två timmar och tro mig igår var min träningsverk värst kunde inte skratta eller nått hahha sjuk träningsverk. Men de kändes bra.
Igår var jag hemma hade bara en lektion så tyckte inte de var värt o gå drog till kista och kolla på en jacka som jag döööör för snart är den min!!
efter de drog jag hem o fixa mig veronica kom hit vi åt tacos till middag och satt här o föra lite sen drog vi ut till grabbarna grus sen till victoria kvällen var faktiskt bra med bra sällis.
 

Jag vill inte glömma hur det kändes men jag orkar inte minnas allt som hände.

Heey people ligger och lyssnar på musik och bara tare soft. Idag har min dag vart as grym hade frisör hela morgonen färga två tjejers hår skitkul älskar att färga! :)
Drog sen med vevve hem till henne vi åt satt vi datan lyssna på musik och bara tog de lungt sen gick vi ut gick runt i typ tre timmar kom hem åt och ska snart slaggisch har praktik imorgon så vill vara pigg.
Hoppas ni haft lika bra dag som mig.
 

-


månddöööy

Hooola sitter med färg i håret och ska strax tvätta bort de. Idag har dagen varit rätt bra men måndagar är inte riktigt min dag haha. MEn hade frisör och fick rulla permanent hela dagen vilket vart lite långtråkig menmen sluta fem drog hem åt middag och nu har jag precis lagt in färg köpte från skolan bara en mörk färg jag la i hårbotten eftersom jag har ombre. Bästa jag vet!!
 
 

feeeekkenation

Shuu, ligger i sängen och har precis målat mina naglar. Den här helgen har jag bara festat fredags var vi i flempan och drack sen va vi med nåra vänner haha blev lite för mycket för min del menmen igår mådde jag inte bra kan jag säga men kom hem sov och åt sen drog jag och veronica ut vi satt först på en bar med en killkompis drack bara två cider sen drog vi till en lokalfest som va skittråkigt så vi åkte till grabbarna grus och chila ett tag sen drog vi och träffa nåra vänner. Bra helg idag ska jag bara va hemma och chilla med livet.
 

freedag imorgon bitchesss woho

Sho feellas, ligger i sängen nyduschad och ska dricka te sen sova. Idag skola som vanligt sluta tidigt men satt och vänta på Melinda vi drog in till stan åt på kungshallen tog igen lite snack och sånt mysmys. KOm hem för ett tag sen och ska bara softa lite sen ska jag sova, imorgon är de ÄTNLIGEN fredag veckan har gått snabbt faktiskt smababre än vad jag förvänta mig.
 
 
 

inte bli sjuk nu näänäää

Heej, ligger i sängen och fryser och har ont i huvudet har kännt mig lite låg idag får verkligen inte bli sjuuuk så ska lägga mig under täcket dricka te med honug och sova tidigt. Menmen va på praktiken idag gick super bra åt lunch med en klasskompis dagmara skitmys, åt kina mat höhö standrad men de är så fucking gott.
Nä nu ska jag gosa ner mig under täcket.
 

Once i Catch in one lie. That make me question everything you said.

Shoo, ligger i sängen och är heeelt död asså, men min dag har varit super haha sjukt hur man kan från en dag till en annan ändra humöret. Men iaf sluta tidigt mötte veronica vi drog på värsta prommisen haha men vi hade skimysigt snacka om allt och bara gick gick och gick tror vi gick i typ tre timmar. Kom hem typ nyss har ätit och la mig nu i sängen man blir fan trött av att gå asså.
Ska lägga mig tidigt då jag har praktik imorgon och vill inte vara död. Men såhär har min dag sätt ut iaf :)
 

love don`t let me go.

Imorgon väntar en bättre dag. Tisdag och en dag närmre freedag, höhö.
GOOOODDNATT.

Bajsdag helt enkelt.

allltsåå bajs vilken tråkig dag, jag vill ha helg nu, jag orkar inte me den här veckan.. Jag tänker alldeles för mycket vill lägga mig under täcket och sova bort den här veckan och vakna upp till en fredag och en helg full med fest! ÅÅÅH
Aja man kan inte alltid ha sina dagar och idag är min. Den har väl vart helt okej i skolan vi har haft kurs idag med en tjej som kom och prata om märket revlon sen hade jag och en tjej modell vi färgade hennes hår och hon vart super nöjd sluta tidigare en vanligt drog hem gick från brunn sen har jag bara suttit och deppat. Kanske borde göra nått och komma bort från min tankar ett tag.
 
 

I dont regret the wrong thins ivè done but i regret the right things ivè done for the wrong people.

Sho ligger och lyssnar på musik och ska strax sova. Fick lite sovmorgon imorgon vilket är skönt!
Helgen har varit mysig, har bara tagit de lungt sovit ut,kollat på film ätit massa gott. Skönt att komma bort ett tag.
Ville bara säga att jag lever. Peace out.
 

torsdag.

Godmorgon, sitter och dricker oboy och lyssnar på musik och taggar till torsdag. Ikväll drar jag till Örebro ska faktiskt bli rätt skönt och komma härifrån ett tag och bara chilla med livet.
Kommer ej kunna blogga då det inte finns internet, men kommer hem på söndag.
VI hörs dååå, puss
 

chiiill ändddååå

Finns ju inget skönare än att vakna upp och inte ha nån tid och passa bara ta dagen som den kommer. Såna dagar då och då är skönt.
Vakna rätt tidigt av mig själv, har sen dess bara tagit de lungt, min syster är hemma idag så har vart med henne vi gick och köpte sallad så jävla gott sen har vi bara chillat har packat lite och sånt. Funderar på att sätta på en film sen måste jag göra en uppgift som jag måste skicka in oxå men de går snabbt.
 


<3

Sjukt ändå hur  nära man kan komma en person på bara så kort tid. De var ett år sen jag börja i samma klass som denna brud vi snackade inte till en början men sen börja vi snacka och för varje dag som gick kom vi närmre och närme varann jag märkte hur kul vi hade tillsammans jag kunde vara mig själv vi kunde garva åt allt och inget och nu ett år senare tänker jag tillbaka på alla våra galna grejer vi gjort, hur mycket vi skämt ut oss men på bara ett år hunnit uppleva så mycket kul. Ett år kändes som flera år. Jag saknar det varför måste saker och ting förendras varför kan inte allt bara var som man vill hela tiden. Hur kan det ett år senare förendras så mycket.
Jag saknar oss melinda.
 

Bra killar finns bakom varje hörn, sa gud medan han skrattade och gjorde jorden runt.

Heeej fina ni! ligger i sängen och jag har så sjukt ont i min handled vill typ gråta.. seriöst är skiträdd att jag ska råka sova på min hand eller nått. Idag har annars min dag varit grym, var i skolan sluta super tidigt drog till mormor och hängde där älskar o va me henne bästa som finns. Mötte sen upp vevvsz vi drog till stan köpte ett par militärgröna jeans, en vit lite tjockare tröja ett vitt linne och en svart tröja och ett par örhängen, kändes som de var bra att uppdatera garderoben lite höhö
annars råå vi köpte med oss subway hem och åt på bussen eftersom vi åkte in till stan rätt sent kom jag även hem sent. IMorgon har jag praktik men jag har helt sjukt ont i min handled och så, så tänkte va hemma imorgon då jag även ska packa eftersom jag åker till örebro på torsdag kväll ska va där över helgen. så tar ledigt på fredag och bara en lektion sååå de är chill! NÄ nu ska jag chilla ett tag och sen sova. Pyyyss