helgen över

 
 
Hello. i fredags var de första dagen i skolan gick bra. sluta tre drog hem hämta lite grejer sen drog jag till pappa där jag va med Joshua liam och simon och andreas två grabbarna från Spanien vi köpte med oss thaimat och åt hemma sen drack vi lite lyssna på musik sen kom syster hade super mysigt. sen drog jag Andreas simon och paulina hem till paulina där vi åt nudlar och sen decka vi. Igår på kvällen träffa ja ellinor vi drog till Fittja drack och så. sov sen hos hennes kompis idag har vi bara vart i stan ätit på donken kom nyss hem och ska bara chilla. Ikväll börjar big brother igen wiiie :D
 
 
friday.
 
yesterday
 

maps

Sho, ligger i sängen ska snart sova idag har jag somsagt vart ledig har bara tagit de lungt hemma då jag fortfarande är trött från SPanien så har mest legat i sängen kollat på paradise hotel och ätit pizza till middag. Imoron är jag redo för skolan börjar nio sen freeedag.
 
 
Skööön låt

vill tilbaka sverie e bajs

Helloo igår mådde jag ej bra kan jag säga. de kom som en smäll allt jävla skit. Skolan har gått bajs. Hade iaf praktik idag men har ju ingen praktik ringde till en salong idag så får väl se hur de blir med allt ska ha möte om skolan nästa torsdag då får vi se hur allt blir, iaf igår kväll så mötte jag veronica vi gick bara prommis prata om allt sen kom jag hem decka på en gång. Idag har jag vart i stan med Ellinor vi åt på subway kolla i affärer och ba prata. Torsdagar är jag ledig så är alltså ledig imorgon vilket är jäkligt niiice.Nu tänkte jag kolla på paradise hotel som jag missat höhö.
 
today. köpte koftan i spanien älskar den.
 

tenerife <333

Tillbaks till verkligheten efter två veckors underbar resa. OOO kan inte beskriva med ord hur lycklig jag vart dom här två veckorna, första veckan bada vi sola gick i affärer åt ute gick på marknad och ba chilla sen sista veckan lärde vi känna två grabbar som vi chilla med resten av veckan hade sjukt kul o nu är jag tillbaka här piss väder och skolan vill jag inte ens prata om, har haft sån panik ångest idag vet inte vart jag ska ta vägen vill tillbaka inga problem bara sol stranhäng. Kändes som jag bodde där kände mig så trygg asså vill tillbaks ååååh dags o se fram emot nästa år dååå kör vi.
 
mer bilder på insta @evelinnterzi
 

Love looks

 
Älskar den här låten den är feeet! Riktig sommarlåååt

blå lagunen

Hellöö. Ligger i sängen och vilar lite har packat och tvättat. Åker ju på tisdag och imorgon åker jag till syster och sover där så åker vi tillsammans till tc där vi ska ta bussen till arlanda.
I fredags mötte jag Ellinor utanför hennes jobb vid nio vi åkte och handla lite sen åkte vi mot ekarö där grabbarna mötte oss vi satt ute grilla åt massa gott rökte vattenpipa och bara prata. På kvällen sen gick vi en prommis runt blå lagunen så satt nåra o hade fångat massa kräftor blev helt paff. Haha men de va så mysigt för de va jätte många som tälta och hade musik och elda. Somna vid fyra vakna vid nio av att de va så varmt så vi gick och bada och hade så jävla kul igår kändes som vi va utomlands sen kom Ellinors killes familj vi åt god mat sen åkte vi hem till dom va helt död igår vi tog de bara lungt sov där och va tvungen o gå upp as tidigt då ellinor skulle jobba så kom hem vid åtta och sov till tolv sen dess har jag städat i rummet och fixat till resan och så. är såååå taggad!!
 
 

en vecka med min finaste familj

Heloo. I måndags åkte vi ut till morfar jag moster syster och kusiner  jag åkte ring första gången så jävla härligt låg där hela dagen sen på kvällen åt vi wok gick ner tog ett nattdopp och satt uppe på kvällen. På tisdag gick vi ner till stranden och låg där hela dagen sen åkte vi till moster där vi åt pasta och musslor och hade köpt massa gott vi satt ute och snacka hela kvällen mammas kompis och hennes dotter sov oxå över hos moster. dagen efter de åkte vi till södersved låg där hela dagen sen åkte vi hem till moster igen grilla och mormor kom dit vi satt ute till sent igår var vi bara hemma då de va dåligt väder åkte och hämta mitt pass i nacka sen kolla vi bara på filmer åt tacos till middag sov även där igår med. Idag har vi vart på södersved kom hem nyss och ska hoppa in i duschen sen möta ellinor och sen åka till blå lagunen där vi ska grilla dricka och tätla haha får se hur de går men de kommer bli kul!
 
 

bra lördag,

Guud jag är helt sjukt trött. Har inte sovit så bra inatt sov två timmar sen åska de ju o spöregna hela natten så har vaknat till o från så är sjukt trött. Igår iaf så träffa jag Lydia i stan vi kolla på pride festivalen jävlar va kul de va! Sen åt vi satt ute vid vattnet köpte med mig thaimat såå fucking gott. Sen träffa vi lite vänner satt på waynescoffee på ute cafeet o fika bara, sen tog vi en prommis till slussen från tc, skitmysig dag igår. idag ska jag bara ta de lungt hemma tänkte sova en stund.
 
 

lyydit is back

Hellö. Sitter fixad o ska snart dra mig in mot stan och möta min LYYYDit! så längesen hon har vart i etipoien så nu får jag äntligen träffa henne! Igår kom syster o Liam hit vi alla gick ner till stranden låg där från halv elva till fyra så skönt. Sen drog jag till skanstull med lite brudz satt ute drack dunka musik kom hem runt ett somna på en gång. MEn nu ska jag rulla pösss