SKIN

wooow grym film såg jag nyss, rekomenderar den starkt! Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova, är så trött.
Imorgon ska jag göra de till min bästa kväll o en grym början på 2014. Goooodnatt.

tagga nyyyår

Helloo sitter i sängen med nymålade naglar och nyduschad och taggar till imorgon ska bli jävliiiigt kul.
I lördags var jag och veronica i skarpnäck med nåra killkompisar chilla drack lyssna på musik somna runt sex igår va vi och fixa lite grejs till nyår åt i kista fick även med mig ett linne :)
Idag då så har jag varit i stan med Lydia vi åt på donken sen köpte jag dr denim jeans och en tröja :) Fan vad jag köpt mycket kläder heeelt sjukt haha.
Men annars har jag bara chillat ska försöka lägga mig tidigt är super trött och vill va pigg imorgon.
 
 
 
 

HEEEJ LÖRDAG

Shuu sitter i sängen har precis ätit lasagne och ska små fixa mig lite sen dra mot bussen ska träffa lite vänner och chillkröka bara.
MIn dag har varit mysig vi va uppe hos grannarna och kolla på twilight åt en god frukost och hemmagjort pizza till lunch drog till nacka en snabbis sen för att köpa en tröja som jag länge velat ha och som tur var de ju rea på den :)
Hoppas ni får en bra lördags kväll! Puuuuss.
 
Riktig härlig sommarlåt. Längtar faktiskt till o vara brun sitta ute och dricka ligga på stranden ååååh. Sommar är livet.
 

shopppiiing

 Hola ligger i sängen och ska snart sussa ska upp tididgt imorgon för vi ska hem till våra grannar och ha twilight dag och äta massa gott, sen på kvällen blir det fieesta så skönt o bara chilla på dagen.
Annars idag har varit i stan med vevve sjuuukt hur länge vi va där från halv två till halv åtta. Men fick med mig undekläder tre tröjor massa smycken och saker man behöver.Är super nöjd vi åt kebab till lunch skitmysig dag faktiskt. Och kläder kan ju vara en dröm äääälskar kläder.
 

wasting your time.

 
                                                   så jävla skön lååååt. Med denna låt säger jag godnatt.

julafton nr 3

helloo inlägget som publicerades nyss skulle upp imorse egentligen men funkade tydligen inte.Men iaf ligger i sängen nyduschad och ska snart sussa har inte sovit så mkt pga att alla sovit här så alla har vaknat tidigt. Men iaf idag drog jag och syster till pappa vi fick lite paket, fick världeeeeens snyggaste klänning som kommer bli min nyårsklänning döööör på riktigt ett fint nagelack sen fick jag 450 kr på gina och 450 kronor på bikbok så har alltså 950 kronor på bikbok eftersom jag fick presentkort där av mamma oxå. Såå imorgon ska jag gå loss i butikerna wiieee.
Men vi hade super mysigt åt en så god middag kött med potatisgratäng och sallad vi satt och snacka länge och bara umgicks. 
Min nya klänninnnnng <3
världens finaste prins <3
 

julafton nr 2

Jag har seriöst sjukaste släkten. Igår vakna jag vid elva börja fixa mig vid tre var vi hos morfar åt middag där var lite julbord plus massa italiensk mat. Sen körde vi julklapps leken den går till så att alla köper två paket sen lägger man alla på bordet sen har man två tärningar och om man får en sexa får man då alltså ta ett paket från högen sen går de runt så tills pakethögen är slut då börjar själva spelet, nån kan ju oxå bli utan paket. Men iaf man visar upp det man fåt sen börjar rundan igen får man sexa får man byta paket med andra för att få de man vill ha och så fortsätter det så i typ en halv timme tills klockan ringer de man har framför sig av paketen har man alltså vunnit. De är i sjukt kul och vi alla satt och och skrek. Sen sattes musiken på och alla dansa och fyyyfan bästa kvällen på länge där. Älskar min fina släkt <3
 
.
 
 

julafton

Heloo ååh vilken mysig dag jag haft. Vakna imorse satt och mös med mamma syster och brorsan sen åt vi sen frukost lunch börja sedan fixa mig sen vid två kom kusiner och moster hit vi kolla på kalleanka åt massa gott sen efter åt vi en middag åt så sjukt mycket sen kom även tomten och vi öppna massa paket. fick victoria secret grejer persentkort på bikbok pengar,smink underkläder och rihanna parfymen jag önskat mig. är super nöjd iaf. Åt efterrätt sen drack vi lite och bara satt och snacka nu ska jag sova imorgon ska vi hela la familia fira jul hos morfar och köra julklappsleken. Hoppas ni haft en grym dag. Puuuuss
 

nothing like us.

Nu ska jag sova, åt en riktigt feeet midda pasta med skaldjur godaste jag ätit på länge efterätt blev de chokladmousse. Nu ska jag lägga mig så jag är pigg imorgon!
Godnatt och hoppas alla får en mysig julafton. GODJUL.
 
                                                                       så fin lååååt

snart ett nytt år nya tag nya människor detta ska bli mitt år och jag ska göra det till världens bästa.

Tvåtusentretton

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Festat jäääävligt mycket. Har nog gjort fler saker men som jag inte minns just nu.
 
Hur har ditt 2013 varit? Början av året va piss.. Men annars har de varit bra fina minnen och har gjort misstag men lärt mig oxå. Men såklart så har man sina upp och ner dagar.
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Jag ska göra det till ett bättre år. Bry mig om människor som bryr sig om mig och inte ta emot skit.
  
Blev du kär i år? mjaa kanske
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Minns inte datum men finns mycket fina minnen som jag aldrig kommer glömma även så personerna <3
 
 
Vad är din största framgång 2013? Att jag blivit starkare som person.
 
 
  
Bästa köpet? Kläder är de bästa jag vet haha så typ det.
Vad spenderade du mest pengar på? Mat och kläder
 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Människor jag kommit närmre och även nya människor jag lärt känna.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Jah vinci- mama dont cry, lalala- naughty boy, the monster-rihanna am i wrong envy. children are our future- vybz kartel gaza slim massa fler låtar som väcker minnen.

 

Vem har du umgåts med mest? Melinda var nog den jag umgicks mest med men vi har glidit ifrån varann. Men kan säga att veronica är en person jag umgåtts mest med och blivit jääävligt tight med!

 

Bästa minnet från 2013? Kryssning i somras när vi åkte till Riga jag och veronica och min släkt. Och rålishäng när vi satt och drack och bara flippa sönder på sommarnätterna.

 

Har du haft ett förhållande under 2013? nope

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Vissa personer som jag glidit ifrån med vilket jag tycker är jävligt synd.

 

Vad önskar du att du gjort mer? Vet inte faktiskt. Plugga haha

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Ingenaning faktiskt

 

Favoritprogram på tv? Paradise hotel! är besatt

 

Största musikaliska upptäckten? Jag har ju sätt rihanna live och de var sjukt baaalllt

 

Vad gjorde du på din födelsedag?De va en torsdag så hade skola drog sen och fika med diego och Melinda sen drog jag hem och va med familjen fick thaimat till middag och fina presenter!

 
 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jaa faktisktttt. De gör ont att tänka på det. Men somsagt everything happens for a reason

 

Vad fick dig att må bra? personer som kan få mig att må bra.

 

Vem saknade du? Många

De bästa nya människorna du träffade? många personer på fester.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Lev som om dagen vore din sista ta inte emot nån skit, älska dig själv. Fucka ur och leeeev livet helt enkelt och sluta bry sig om folk som inte bryr sig ett piss om dig.

 

 

Dan före julaftoooon!

Shuu, väntar på att middagen ska bli färdig vi ska fira mami så de blir god mat :D
Iaf imorse vakna vi vid halv åtta drog till nacka va där vid halv nio vi åt frukost med moster och kusiner mysigt sen kolla vi runt köpte julklappar. Var meningen att vi inte skulle äta lunch men klockan hann bli mycket så vi åt även där drog där ifrån vid halv tre efter att ha lökat sönder bland massa folk och massa påsar att bära på. Men de var ändå mysigt.Drog då till mormor där vi umgicks med henne en stund då hon inte kommer va med oss på julafton för att hon sitter i rullstol och kommer inte in genom våran trappa :( Tur att hon inte är ensam iaf.
Ska iaf lägga mig tidigt somna skitsent igår så är väldigt trött. Men iaf grattis till min finaste mamma som fyller år idag love youuuu <3
 

pick up the pices

Shoo kom nyss hem har städat rummet lite. Igår pallade vi inte dra nånstanns så drog till veronica och bara chilla åt chips och godis somna rätt sent och vakna runt halv ett skönt att sova ut. Ska bara vara hemma ikväll ska upp tidigt för att åka till nacka och handla julklappar och äta frulle där och fira mamma lite som fyller år imorgon.
 


bra start på lovet

Shhuuuu har precis duschat och ska slagga en stund. De är loooov och livet leker. Igår hade jag kort dag i skolan träffa vevve efter fixa lite grejs sen drog jag hem fixa mig o sådär drog till stan till nån klubb som heter willow jag dansa sönder och de va sååå kul. sen drog vi till orminge jag veronica diego och två killkompisar vi va där drack lite och åt mat decka sex heeelt död.  Ska äta tacos till middag sen ska jag bara softa med nåra kompisar.
 

snartsnartsnart loooov

Shooo,
lov imorgon hur underbaaaart. Har mycket att se framot emot! IAf idag har min dag vart bra kort dag i skolan fick julbord till lunch skitmysigt . Drog sen hem till vevve vi snacka och chilla bara har legat i sängen och kollat på paradise synd att Samir åkte ut fast som sagt karma is a bitch han förtjäna de med tanke på att han bettede sig fittigt mot Anja. Hon är iaf den jag vill ska vinna. Hon är ärlig och verkar riktigt grym.
Jaja ska ner och göra en fet sallad till middag sen sova typ nej men är sjukt trött och vill att de ska vara fredag och lov.
 
 

 
 
 

onsdag

Helloo, ligger och lyssnar på musik har precis ätit frukost somna rätt sent igår men skönt o kunna sova ut iaf. Ska bara chilla hemma ligga i sängen hela daaagen!

en vecka kvar till julafton och två veckor kvar till nyår. TAAAAGGGAAAAA

Shoo, ligger i sängen och har precis kollat tillbaka massa gamla inlägg i bloggen sjukt vad tiden förendras på så kort tid oxå, eller de kanske inte är tiden utan människorna. Jaja allt händer för en anledning.
Ska ner och göra te sen sätta på nån mysfilm tänkte va hemma imorgon orkar verkligen inte praktik ska nog byta efter lovet då jag vill praktiksera nånstanns i stan men får se så länge stannar jag kvar på den jag är på nu iaf om jag inte hinner hitta nån. 
Var i skolan iaf sluta tididgt drog till min mormor åt med henne sen drog jag till stan snabbt och köpte ett linne jag länge velat ha de va även rea så.
HAr annars legat och kollat på paradise hotel och ätit och tränat lite. höhö
 
Imorgon ska jag sova ut mmmmmm.
 
 

THE MONSTER

tar en evighet innan låten börjar, men ååh äntligen är videon här! GRYYYYM
 

min helg

Hellooo, har precis ätit en fet middag. I lördags var jag först hos min mammas kompis som bor nära oss vi gjorde julgodis skitmysigt sen åt vi middag där sen drog jag på fest i fittja hade skiiiitkul somna där vid typ sex och igår kan jag säga att jag inte mådde bra var  bakis och de var sjukt hur trött jag var. Somna klockan sju och idag har jag ffaktiskt känt mig utvilad drog till skolan hade egen hårvård sanam färga mitt hår fixa till ombren bara :D
Sluta lite tidigare och fixa lite grejs och gick sen hem från brunn och har nu tränat lite hemma dags att börja träna lite känner jag. Mår så mycket bättre när jag tränar, behöver inte vara att jag gymmar men en prommis eller jogga eller så är iaf något!
 

fredag den 13de

shuuu, kom hem nyss och är helt slut. ligger och kollar på victoria secret fashion show. ALLLTSÅÅÅ Adriana lima måste vara vackraste kvinnan på denna jord! Fyyyyyyfan drömutseeeeende.
annars så ligger jag och äter chips ska ner och äta middag sen bara gosa ner mig under täcket o ha myskväll i min ensamhet. INgen fest för min del men imorgon blir de all in!
Skola idag iaf kom precis när luciatåget var slut men missade inte fikan tur de hah. Vid kvart drog hela klassen till gamla stan och gick runt och prata om förr i tiden och kolla på massa hus och gick in i nån kyrka. Sen drog jag, sofia, sanam och Dagmara till stan och chilla ett tag.

 

torsdaaag

Heej feellas. Ligger i sängen och bara tar de lungt. Skola idag sluta tidigt har sen dess bara softat kollat på paradise hotel och åt godaste middagen, o nu tänkte jag kolla på film. Kommer somna snart är så sjukt trött så funderar på att sova.
Imorgon är de fredag niiiiice sen en vecka kvar så är de jullov. Wiiie
 

SÅÅ TUNG. godnatt

 

onsdag. Praktikdaaag

Helooo, ligger i sängen och ska snart äta pizza så sjukt gott men onyttigt men skit i. Hade praktik idag åt en feeet sallad från sandys så sjukt gott. Sluta vid fyra mötte på larua och hennes kompis så jag och veronica satt o snacka med dom i typ en timme. Sen drog jag hem kom hem nyss ska äta sen kolla på paradise hotel. ÅÅÅåh älskar de.
Ska fixa naglarna och bara softa. Har fortfarande jävla cp hosta..
 

imorgon väntar en bättre dag.

Hellluu, min dag har inte vart så bra. Vet inte varför men har typ varit fett deppig bara. jaja hoppas på en bättre dag imorgon ska bädda ner mig i sängen och kolla på film och sova. Puss.
 

monday

Heeej fellas. Iddag har min dag var super hade frisör hela långa dagen sluta fem drog hem åt middag har bara softat kollat på film och skypat funderar på att sova snart för hade så jävla svårt o sova igår så va död imorse. har dock lite sovmorgon imorgon, UNDERBART. Ska sätta på en film och somna till den. Peace out.
 

andra advent

 
 
Heeej, ligger i sängen och bara tar de lungt. Är super tröttis. Igår var de en riktig mysdag åkte till min mammas kusiner vi åt massa god mat umgicks och så fick skjuss till  nacka där jag mötte Lydia vi åkte till stan och fika på expresso house men de var helt sjukt kallt o båda var trötta så vi drog hem till henne åt nudlar popcorn och massa godis och kolla på film somna vid halv två ungefär vakna tolv men ändå har jag vart helt sjukt trött. Vi drog till stan åt på subway kolla runt lite sen har jag bara varit hemma duschat och fixat lite. Ska dunka musik ett tag sen sleeeepa
 
 
 
 

saturday

Nu ska jag åka till bromma för att hänga med min släkt! Ha en bra lördag kysssss.

myshelg

Godmorgon ligger i sängen och äter toast. Vakna nyss. Igår va jag hemma från skolan låg och kolla på paradise hotel höhö så jävla gryyymt. Åkte till stan sen köpte en klänning som jag tänkte ha på nyårsafton så fin.
sen fikade jag Lydia och veronica på cafe 60 mys fredag helt enkelt. Den här helgen blir lungn för är fortfarande skitförkyld.
men iaf idag ska vi hem till min mammas kusiner och hela släkten ska va där sen efter ska jag träffa Lydia.
 

sjuk tjeeej :(

Hello ligger i sängen och kollar på massa avsnitt från paradise hotel såååå jävla grymt! Var i skolan hade en kort dag så de va chill mådde rätt bra men sen när jag kom hem kände jag att jag fick hög feber och shit och nu har jag blivit skitförkyld o min hosta dödar mig.. Menmen har bara legat i sängen sen jag kom hem druckit massa te. Ska kolla på nåra avsnitt till sen sova. Tror jag stannar hemma imorgon.
 

hostaaaa

Heeej, känner mig verkligen inte på topp vakna flera gånger inatt av att jag fått nån jävla cp hosta.. Tur att jag planerade att stanna hemma från praktiken så jag inte bler ännu sjukare. Annars är de väl bra, har legat i sängen hela dagen typ sovit bara. Druckit te och chillat med livet. Ska försöka komma i säng tidigt för är sjukt trött då jag inte sovit så bra pga hostan.
 

bra tisdag

Shooo, ligger i sängen och ska strax sussa. Inatt sov jag såååå dåligt vakna femtio gånger och tror de är för att jag inte sover med fönstret öppet för de blir sjukt kallt på morgonen sen och då pallar man ju verkligen inte gå upp.. Men iaf va i skolan drog och mötte lydit vi drog hem till henne en stund drog till kista åt kina mat standard höhö drog till stan och köpte en asa ball tröja höhö.
Funderar på att skippa praktiken imorgon är såååå trött på skolan och allt måste ha lite lov känner jag. Men ska nog byta praktik så funderar på att åka in och kolla imorgon lite olika i stan typ.
Men min dag har varit topäään.
 

en lite bättre måndag

Shoo bröder. Ligger i sängen skitråkigt så funderar på att somna till en film. Igår somna jag rätt tidigt med tanke på att jag inte sovit ett piss på hela helgen typ. vakna halv elva drog till stan mötte lydit vi åt på subway fick med mig ett par skor och en tröja sen fika vi på expresso house en bättre måndag i stort sätt! alltid så roligt med den bruden.
Håller på att pissa på mig vi hööörees
 
 

första advent!

Heeeej, ligger i sängen har precis målat naglarna och haft ansiktsmask. Bra helg i fredags åkte jag till vevve vi fixa oss sen drog vi mot vällingby där vi mötte diego sen drog vi hem till en kompis drack lyssna på musik och softa. Igår var jag i stan med syster en stund sen kom jag hem fixa mig drog till skarpnäck på chillkrök helt okej. idag har jag vart hos min gammelmormor med min mormor och familjen vi mös bara. Kom hem för en tag sen ska sova tidigt då jag inte fått mycket sömn. Imorgon hade jag tänkt va hemma från skolan våran klass ska bara åka och kolla på massa hårprodukter där vi även varit 60 gånger haha nej men jag väljer då o va hemma ist sova ut.
 

bra helg

Heeeej, ligger i sängen har precis målat naglarna och haft ansiktsmask. Bra helg i fredags åkte jag till vevve vi fixa oss sen drog vi mot vällingby där vi mötte diego sen drog vi hem till en kompis drack lyssna på musik och softa. Igår var jag i stan med syster en stund sen kom jag hem fixa mig drog till skarpnäck på chillkrök helt okej. idag har jag vart hos min gammelmormor med min mormor och familjen vi mös bara. Kom hem för en tag sen ska sova tidigt då jag inte fått mycket sömn. Imorgon hade jag tänkt va hemma från skolan våran klass ska bara åka och kolla på massa hårprodukter där vi även varit 60 gånger haha nej men jag väljer då o va hemma ist sova ut.