2 on

Hellu. skrev aldrig igår orkade inte. Igår iaf   mötte jag Andreas, Simon och Camilla, grabbarna lärde vi känna i spanien men iaf vi åt kina buffe sen gick vi runt och kolla i affärer fick med mig en tröja och en ögonbrybs färg och en pincett. mötte lydia en stund sen.
Idag är det lilllördag jag ska till stan möta Ellinor och följa med henne till frisören sen ska vi åka till nåra vänner och dricka och så.
 

Skön helg. #dagsogörahöstlovet

Shoo. Ligger i sängen dunkar musik och så.
Helgen har varit skön i fredags va jag i skolan mötte efter ellinor vi drog till henne fixade oss. sen drog vi till blåsut på chillkrök hade faktiskt as kul. Lördagen låg jag hemma och sov hela dagen sen på kvällen åkte vi på hemmafest i jarlaberg hade verkligen as kul kom hem till ellinor vid halv fem eller nått deckade fiiint igår på dageen va vi i täby ellinor beställde en ny lur sen åkte vi till heron mötte lydia och åt middag där sen gick vi på bio och såg annaballe asså tycker folk hypar den lite väl mycket dne va bra men inte så läskig som jag trodde sov sen hos ellinor idag har vi vart i stan fixat lite grejs köpte även en klänning till min födelsedag sen åt vi på ett thaiställe så fucking gott mitt nya stammis ställe typ. haha kom iaf hem nyss o ska bara ta de lungt!
Friday
Sundayselfie
middag i heron såklart thaaai.
 
bio med favvos
 
lunch
 
idag
 
 
 

en bra torsdag. #ledigadagarnärdomärsombäst

Hoola ligger i sängen en ledig dag som har vart rätt soft drog till farsta med lite vänner och kolla och så annars ligger jag nu i sängen tänkte kolla på  filmen "lucy" som alla säger är as bra så ska ge den en chans sen sova skola imorgon sen är de fredag och fanimej hööööstlov. så skönt.
 
 

so me like it

Med denna feta låt säger jag även godnatt. PEACE AND LOVE
 

praktikdag kriga mig igenom dagen #dödtjej

Shushu ligger i sängen och har precis kollat på avsnittet av paradise från igår ska kolla snart de som kommer ut idag. IGår kväll åkte jag till vevve och sov där vi satt ute snacka och så somna rätt sent så va död imorse när jag skulle upp till praktiken men jag kriga mig igenom hela dagen ut lunch på donken med vevve sen mötte jag Ellinor och snacka lite med henne vi drog hem till henne en stund hon gjorde en as god drink som vi tänkte göra när jag fyller år.
Mamma kom även hem idag hon köpte med sig pizza till mig haha usch måste fan börja träna äter bara massa fetto mat icke braaa asså.
 
 

en skön tisdag helt enkelt

Shuu. Ligger i sängen och dricker te fyfan va kallt de va ute idag höll på att dö måste verkligen köpa nya skor har kollat på timberland skor helsvarta dom är sjukt snygga plus att jag tror dom kommer kunna hålla länge. Så de är nått som får stå på min önseklista tills min födelsedag, på fredag är de två veckor kvar tills jag blir 20 år wiie.
Annars har jag vart i skolan en riktigt skön dag en lektion imorse sen hade vi ingen frisör för läraren var borta så stylisterna fixa våra naglar ist jag tog bara gele med tanke på att jag har långa naglar redan så palla ej ta tippar. Men jag blev skitnöjd fanskmanikyr fick de bli. Annars ska jag ba ta de lungt. Sova tidigt för har vart sjukt trött idag.
 

Soledad

 

Tung och skön helg

Shushu har inte skrivit på hela helgen då jag ej vart hemma. I fredags var jag med lydit vi va i stan och kolla runt sen drog vi till en kompis i västra skogen åt middag där och drack lite och bara snacka och tog de chill slagga sen hos henne. I lördags mötte jag Elli vi drog till en kompis familj och mat och bara tog de lungt sen mötte jag upp lYdia vi gick på chillkrök i farsta hade sjukt kul men somna rätt sent så va rätt död igår drog bara hem till Ellinor där jag även sov vi kolla på film och åt chips och dipp och så idag mötte jag alla i klassen i stan vi åt på kungshallen vi hade ett arbete i stan som vi skulle göra så vi gick runt där och sen mötte jag upp Lydia och Lydia vi gick runt snacka tog en chailatte och nu är jag home. Mami är i italien så hon är ej hemma :(
 
 
I fredags med mina nya byxor som jag dör för.
 
Lördags.
 
today. i en ny kimono som jag älskar haha bikbok asså dom kan sina grejer..
 

en ledig torsdag med vevvsz

Jag har helt sjukt ont i mitt huvud plus känner mig helt seg i kroppen (meeens) hahah fyfan. Annars en vanlig torsdag då jag vart ledig mötte upp veronica vi åkte till Nacka och tog en lång prommis köpte te med oss och bara gick runt ute och snacka de va ju ett tag sen så de va mys tills de börrja asregna och vi vart genomblöta men drog mig hemåt har sen dess legat i sängen och värmt mig ska lägga mig tidigt idag då jag är rätt seg somna rätt så sent igår låg o snacka med massa folk så har vart lite trött idag. Men imorgon äre fredag så vill va pigg och glad då. Puuss.
 

LEDIG IMORGON DE KALLAR JAG LYCKA.

Hello en lång praktikdag sjukt hur jävla trött man blir man gör saker hela tiden står och går hela tiden har typ värsta träningsverken men jävligt kul är de. De va en annan praktikant idag som va i typ samma ålder som mig så vi snacka lite och fick hjälpas åt. Började tio och sluta sex. Lydia och Lydia kom förbi mig precis innan jag sluta snacka med dom ett tag efter sen drog jag hem har ätit och nu ligger jag och spelar hahah känner mig som värsta nörden men tro mig man blir beroende av detta spel. sen ska jag kolla paradise. pppuuss. 
 
 

en bra tisdag med andra ord

Shuu, ligger i sängen kom nyss hem. Har vart i skolan hela dagen sluta runt tre då jag åkte till stan och mötte Lydia vi åt kolla runt i affärer tog en chailatte och bara snacka vi va även med hennes tjejkompis som oxå heter Lydia och hennes killkompis vi hade skitkul faktiskt snacka och garva. Fick med mig ett par as snyyyygga braller från bikbok tur att jag får 40% rabatt så jävla nice. Nu ska jag spela mitt spel som jag är beroende av sen kolla paradise pöööss
 

monday

Helloo, en vanlig måndag i skolan drog sen till stan följde med sofia hon åt subway haha men valde att äta hemma ist då jag visste att de skulle bli god mat hemma såå :)
annars har dagen varit helt ok hade en långsovmorgon så de va chill.
 
 
 

nana

 

och så va helgen över.. igen

Waii vilken helg. Igår mötte jag Ellinor vi drog o klubba sen till nåra vänner där vi kolla film o softa. IDag har jag ätit suway legat i sängen hela dagen typ som en vanlig tråkig söndag. Närå men är absolut inte taggad för skolan vill bara ha kul med vänner o ha ledig en stund men de är inte långt kvar till lov och snart fyller jag 20!! wwwei
 
hade på mig mitt nya från river island. Måste fan börja gå in där mer dom har sjukt fina kläder.

lördag

Shuuu bakis från helvetet typ. Igår va jag i skolan åkte sen till Ellinor vi fixa oss o så sen drog vi på chillkrök hade as kul idag har jag typ bara sovit legat i sängen ska dra mig upp nu göra en fet pasta sallad sen hoppa in i duschen och börja fixa mig för kvällen. de lööördag.
 

praktikdag

Hooola. ska ner och sätta på te och bädda ner mig i sängen är as trött är alltid det efter en dag på praktiken. Börja nio och sluta fem så gör jag saker hela tiden men de är sjukt kul och tiden går oxå snabbt! Drog hem direkt åt middag kolla paradise avsnittet från igår nu dunkar jag bara musik imorgon är jag ledig vilket är TAMAM.
 
 

don`t tell Em

 

WTF

shuuu, skrev aldrig igår. va ju på wella från åtta till ett med sanam var väl helt okej tiden gick snabbt vi åkte och åt i kungshallen efter sen mötte jag upp Ellinor där vi kolla i massa affärer tog en chailatte och bara softa. IDag har var jag i skolan hela dagen drog sen till stan med elli fick med mig ett fest linne och en tröja. sen drog vi till en kompis restaurang åt där o så kom hem nyss ska typ slagga imorgon är de praktik så måste va pigg. pöööss.
 
 
hade på mig en ny tröja idag köpte även en sån till idag fast svart älskar dom så jävla sköna och snygga.

BLAME

Helloo ligger i sängen och pratar i luren, ska snart sova då jag ska upp as tidigt.
I  onsdags efter g2 dagen drog jag till stan med ellinor vi åt kina buffe sååå jävla gott. sen drog vi till nåra kompisar en helt sponat kväll vi drack dansa och hade as kul haha i torsdags åkte jag familjen och grannar och moster till örebro där vi bara chillat haft riktigt tjejkvällar och bara sovit ut. Kom hem idag har duschat bäddat rent och bara softat. Imorgon ska jag och sanam till wella vi ska va där åtta så får alltså ingen sovmorgon men slutar ett vilket är as nice.
 
 
blir helt hyyype av den här låten!