<3


"i hate fighting with the one person i want to be the closest...













Tisdag!

Shoobre, kom hem för ett tag sen. Nice. Hade en kort dag, gjorde bara matte prov sen fick jag gå, åt lucnh med nathalie f i skolan sen följde hon med mig och sola, blev tio minuter i ståsolarumiet hehe så skönt.
gick från brunn hem fett nice, sen har jag inte hunnit göra så mycket än, ska plugga lite och såå. duscha osv. Hoppas ni haft en tung tisdag :D



Keep your head up and it will be hard for people to bring you down.

Ligger i sängen och ska strax gömma mig under täcket och sova, hah imorgon är klockan ställd på åtta, så skönt, börjar 10.50 så tar bussen som går 9.15 imorgon skönt!
Ja har inte gjort så mycket pluggat lite matte, tagit ett varmt bad, ätit middag, druckit te ätit semla, ja hehe! Hoppas ni haft en tung måndag hörs imorgon!


örhängen+navelpiercing!

när jag vaar hos pappa i helgen fick jag två presenter, en julklapp av min faster Valentina, fick en navelpiercing och en jättefin tröja, visar tröjan när jag har på mig den nån dag :) Sen av pappa som kom från Barcelona fick jag ett par örhängen och en tröja, skitglad :D

I remember

Nu är jag hemma :D Fy helvete vad kallt de var imorse, jag dooog. Som tur tog jag mina varma skor eftersom att jag hade så jävla ont i tån för att jag frysit så mycket, så valde dom varma :)
Men iaf dagen har varit bra, lasagne till lunch engelska och matte och det flöt på bra, kolla på robin hood på engelskan haha inte illa!  Jah och nathalie l åkte fram och tillbaka till stan hon skulle vänta på en kompis till klockan två så vi bara åkte dit, men älskar o sitta på en buss och lyssna på musik finns inget bättre! Nej nu ska jag chilla en stund sen blire matte plugg! Har omprov imorgon :(

Idag hade jag på mig ett par nya örhängen som sofia och papi köpte från barcelona, skitfina :)

Måndag ny vecka!

Godmorgon, idag vakna jag på rätt sida, fick sova en timme extra skönt, börjar 9.40 så de är chill, har två lektioner, hade tänkt och träna efter skolan men har fortfarande ont i halsen så jag skippar deet.. Plus det är ganska tråkigt att träna själv hela tiden :( men det löser sig! Snart blire tre gånger i veckan! :)
Ska nog bara hem och plugga lite! Men  vi hörs later! Hoppas alla får en bra måndag nu ska jag äta frukost!















promise

Hejsan, sitter och dricker te just nu, har ont i hela kroppen fryser och känner mig inte så jätte pigg..
Helgen har varit bra, i fredags var jag ju me veronica vi skulle träffa Daniel men så vart de inte. Jag solade och hade nån solkräm som jag köpte från nån automat haha svär blev helt rööööd. Troodde jag skulle dö men nu har det lagt sig som tur är!
Iaf vi var i stan bara drev runt och hade kul, tog två bussen hem från gustavsberg till veronica, väl hos vevve, satte vi oss och hade fotbad hade sååååå ont i min fot asså min tå va helt blåröd har aldrig haft så ont.. kunde inte gå.. men iaf hade en bra fredag! sen vakna vi igår runt halv ett jag fixa mig drog sedan till pappa där jag bara va, älskar att vara där, bara mös med liam och pappa och familjen åt god middag kolla på filmer och åt gott!
idag har jag inte gjort mcket städat rummet bytt lakan duschat tagit det lugnt, ska strax lägga mig i sängen och lyssna på musik och sova, e trött!
nattinatti på er!

Så fin låt!

<3










Fridayyy!

hej på er skriver lite snabbt nu har bråttom! Kom hem nyss sminka om mig lite snabbt, morgonen hemma var helt kaos, bråk och knas, drog till skolan där dagen rullade på, blev på bättre humör bara grymt trött. men iaf ska packa ska träffa vevve strax vi ska till stan ska nog sola en snabbis sen så är planerna att vara med daniel och nåra fler maybe, chilla. Får se, ska iaf sova hos vevve. Hörs antingen ikväll eller imorgon, puss på er!

idag!

We change, we grow up, we fucked up. we love, we hurt we`re teenagers. we`re still learning!

har suttit med engelska, ska fortsätta med det gå ner och göra te och äta kokosbollar hihi!
dagen har varit bra, har bestämt mig för att bli bäst! Har målat naglarna oxå hihi, franksmanikyr med glitter ofc :)
Ja har inte så mycket att berätta, ska fortsätta med det jag gör, har engelska läxförhör imorgon ska gå bra! :)


Today! hade ba ett örhänge idag ballt!

Kan aldrig tröttna på den här låten jag bara äääääälskar deeen, bäst!

en dag kommer ni vara stolta det lovar jag.

ja jag ger upp för enkla saker, speciellt när nån säger att jag inte kommer klara det, ger jag upp, har alltid haft svårt i skolan när det gäller just den fronten är jag svag, jag behöver ställa mig och lita på mig själv! jag behöver folk som puchar mig och inte trycker ner mig. Som jag skrivit har jag gått på utredning på lite olika sjukhus, för add, adhd, diskarkyli, diagnosen visar att jag inte har nått utav det, bara väldigt svagt ordförråd och koncentrationsvårigheter. På mitt papper står det att jag inte kommer kunna gå ut med godkänt i matte som slutbetyg, vilket då gör att man inte fortsätter och kämpa, för vad känns det bra för, då kan jag då lika gärna kämpa för det jag kan. så har jag tänkt. Men idag hade jag möte med en grym tjej i skolan hon fick mig upp på fötter och sa att jag verkligen inte ska ge upp, hon tror på mig, och hon ska hjälpa mig så att jag lyckas, jag själv har lagt till fler lektioner i matte och jag ska kriga, för att få godkänt, jag ska få min vilja igenom och jag ska inte låta någon trycka ner mig, nu är det som det är, kanske inte precis som jag vill, men somsagt man kan inte vara bäst på allt,  nu är det dags att visa vad jag kan och jag ska lyckas!

lyrics<3



















The happiest feeling is when you`re about to look at him but you noticed he`s already staring at you.

Har druckit te och ätit kokosbollar, satt fint i magen! har pluggat älska, har fått massa papper i båda matte och engelska som jag ska jobba med hemma och jag har ju rätt långa raster i skolan så från och med nu ska jag plugga med det och försöka skippa facebook! haha, plugg plus musik gör det enkelt!
Jaja ska väl strax lägga mig, har seriöst varit helt slut idag, blir det när jag tränar.
Men iaf, imorgon ny dag i skolan, har möte med en tjej i skolan då ska jag snacka lite om utredning osv, hoppas att det löser sig! :)
Ska lägga mig och koppla bort allt ett tag, laddat ner massa tung musik t luren oxå!




måste klara det, måstemåstemåstemåste

hejsan, har haft en bra dag,förtom massa tankar som flyter omkring i mitt huvud just nu angående skolan, jag ska kämpa och göra mitt bästa vilket jag försökt med.. jag måste klara det, vill inte byta skola :( Aja pallar inte snacka om det, har suttit och pluggat sen jag kom hem, till och från. Nyss ätit middag, mami kom hem med kinamat, hihi, gjorde mig lite gladare, har snackat med henne angående skolan osv, hon ska hjälpa mig och snacka med lite lärare osv. :)
kommer nog blir bra!
ska fortsätta plugga lite engelska hära!
Må bäst!

cp bild glömde ta imorse så tog   när jag kom hem, inge bra ljus!

<3
















min idol




if you didnt hear it with your own ears, or see it with your own eyes, dont invent it with your small mind and share it with your big mouth.!

sitter och softar dricker te äter blodapelsin! lyssnar på musik på spotify och ba diggar livet! :) dagen har varit bra och kommer vara det hela veckan ut för jag är bäst!
ska sitta här ett tag till sen går jag och dejtar sängen, blir att jag ligger där och så ändå blir man vaken senare än man trodde men säger iaf godnatt!

Nu har jag börjar skippa mittbena blir så slitet av att platta dock plattade jag ju bara luggen, men tycker det är finast att inte ha mittbena när man har lockigt iaf på mitt hår, när jag plattar är det såklart mittbena som gäller, men kul att variera lite! :)

kärlek<3












Everyone make mistakes, life doesn`t come with instructions.

Hej på er mina sköna bönor! Idag mår jag prima och jag är inte alls trött, eller jo nu blev jag lite trött efter middagen men har annars vart på topp hela dagen, haft en lektion matte, sluta halv tolv, åt lunch i skolan med nathalie f sen följde hon med mig och sola, stog upp den här gången har faktiskt fått lite färg, sola tio minuter och ståsolariumet är bäst!
men sen drog jag mig iväg och träna en timme, chill! kom hem duscha och nu ätit, ska plugga lite, sen blire nog movietime, tips på bra filmer? :)
Hoppas ni haft en bra dag!

helt ful!

cp måndag

Ligger i sängen ska strax stänga av datan och sova, har vart så jävla död idag, ont i kroppen.. Så imorgon hoppas jag att jag får vakna pigg och glad, ska träna imorgon och funderar på att dra och sola en snabbis, måste fan sola asså, känner mig så jävla ful när jag är så jävla blek plust att jag har mörkare hår då känner mig fan sig ännu blekare, ååångest.  Men så jävla jobbigt har fått utslag på hela halsen.. Svider som faaan!
Nej godnatt finisar!








no matter how bad things are at any moment, no moment last forever. Good or bad, time moves on.

Sha, har inte kunnat blogga mitt internet funka inte när jag kom hem och i skolan hann jag aldrig blogga. Men iaf dagen hr varit bra förutom att jag frysit hela dagen känt mig febrig och varit så jävla trött, kom hem satt o plugga lite engelska, var ju tänkt att jag skulle träna idag.. Men nej så kom jag på att syster hade låset hade kunnat köpa ett nytt men hade ej pengar :( så imorgon blir det hård träning. som tur är ska mamma börja träna med mig wiie happy face :)
Men nej nu ska jag äta middag sen ska jag nog lägga mig och kolla på film jag är så trötttttt!
Och har känt mig sådär ful hela dagen!
det är 23 och ingen vanlig dag min bästa pappa fyller år, åååh älskar dig så mycket mest på hela jorden! Han är just nu i Barcelona så jag antar att han har det bäst, han firar säkert den så som han är värd! Te amo papi!


Såådära! inte min dag idag hehe, men imorgon är det ny dag!

Amanda som sjunger den här låten shit hon e grym när hon sjunger den, låten har spelats om och om igen och lär fortsätta så, bästa ju!

Sometimes you gotta let things go, for better things to arrive.

Hello my friends! Kom hem för kanske en halv timme sen, var ju hos moster vi åt massa gott, åt kakor, annanas paj med glas skitgott sen åt vi middag där. Shit vad jag ätit den här helgen känns de som, därför blir det hård träning imorgon, sola vill jag oxå göra.
har tänkt på det jag hatar att se översminkad ut, men eftersom att man e så jävla blek nu på vintern så måste man ju fan avända puder och skit och det blir så fläckigt, så funderar på att sola och kanske köpa nån brun utan sol kräm, egentligen borde  inte jag sola solaruim för jag har rätt känslig hud, men nån gång, plus att jag ska oxå köpa krämer från apoteket som är utan parfym! Annars blir jag bara ännu torrare. Men det är fint och vara brun plus ha lite maskara och kajal tycker det är skitsnyggt. Så funderar på att dra och sola imorgon innan jag ska träna, får se hur jag gör!:)
Iaf har haft en mysig dag och nu ska jag lägga mig i sängen vara social på fejjan och skype  och dricka te ofc, imorgon måndag ny vecka!

i can be a million diffrent faces, but still the same person.

Nu är jag färdig fixad, har städat rummet och ba softat! Nä nu ska jag sätta på mig strumpor :) hehe ha en grym söndag, chaooo!

älskar












redan söndaaaag

Hejhejhej godmorgon, ligger och äter frukost i sängen myspys, vakna för ett tag sen. Idag vid tre ska vi till mina kusiner, ska fira min moster ena min kusin och min morbror ska bli mysigt :)
Ett tag kvar tills vi ska vara där så ska ba ligga kvar här tills jag ska upp och duscha och fixa mig! Oh juste nån dag den här veckan MÅSTE jag sola solarium, jag känner mig skitbleeek! eller jag är! jag hatar att andväna puder för underdagen blir det skitfult typ massa fläckarr i facet! nej nu ska jag dricka upp mitt te sen städa lite i mitt rum!

idag åker papa liam och sofia till barcelona i en vecka typ :) kommer sakna min prins och min bästa papi!

I don`t have time to hate people who hates me, cuz i'm to busy loving the people that loves me.

Det finns två saker som jag måste ändra med mig själv, finns säkert fler saker, men dom här sakerna har jag gått och tänkt på rätt länge och det är saker som kan pressa mig så jävla mycket jag kan må dåligt pga att jag är såhär..
Jag har alltid varit blyg, folk kanske inte märker det men jag har aldrig varit stark och självsäker, jag känner mig inte trygg i mig själv, det är något som jag oroar mig över väldigt mycket, jag vill kunna vara mig själv köra mitt egna race, men känns alltid som att jag måste göra till mig för att passa in. Jag vill kunna klara mig helt själv på egen hand men frågan e om jag vågar, jag är rädd att nån ska komma och trycka ner skit på mig, varför vet jag inte.. men det är något som jag måste jobba på, skita i vad männsikor tycker och tänker om mig, visst gör jag fel, det gör vi alla ingen är perfekt, så är det bara.. Kommer nog ta sin tid, för det föra måste jag försöka tänka det positiva med mig, försöka se allt det bra, för så länge jag trivs i mig själv kommer jag skita i vad andra tycker och tänker.
Jag ska kämpa upp för att komma dit, jag ska inte låta någon trycka ner mig jag ska bara vara mig själv! Ingen kan förendras, men alla kan förbättras!
Det finns oxå personer som funnits i mitt liv som har gett mig så mycket skit, men som jag fortfarande kämpar för, jag kan inte tänka på de dåliga personen gjort utan jag tänker på det bra vi hade. jag måste lära mig släppa personer som valt att gå ifrån mig, jag kommer träffa massa nya personer en dag kommer jag inse vilka som e äkta eller falska.
jag ska jobba på de här!

<3











If you focus on what you`ve left behind. You`ll never be able to se what lies ahead.

shoo! hm vad har hänt idag? Jo vakna vid elva  åt frukost och ba chilla galet softa i sängen ett bra tag, var planerat att jag skulle träffa Vevve men hon blev sjuk under dagen. Tråkigt :( Men jag gick upp till grannarna chilla med mamma syster och bror vi satt där sen åt vi godaste middagen och ba snacka och chilla, kom hem nyss skittrött är jag,somnade rätt sent igår. Men ja det har vart en bra dag hehe :) hoppas ni oxå haft det!


bra fredag!

Omg vad jag fryser så jävla kallt, kom nyss hem iaf! Haar vart en bra dag idag, tog bussen med Vevve och Sofia till stan vi åt lite på donken drog sen till flemingsberg där Obaro bor, han var oxå där med sin kompis Benjamin, vi gjorde inte så mycket, snacka och ba softa, drog hem därifrån runt tolv, och e hemma nu liksom.. Så blir de när man bor på INGARÖ!
det gjorde heller inte situationen bättre genom att bussen stannar en station efter att jag ska av så jag får gå ännu längre i mörket helt själv plus svin halt och svin kallt.. jaja sitter och tröstäter lite godis och dricker proviva, bästa! plus att jag har fetaste tandvärken.. Men annars mår jag bäst och hoppas ni oxå gör det.. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och soooova ut imorgon, bääästa älskar det! Nattinatti!









freeedag!

Håller på att små fixa mig lite, jag vevve och sofia ska till stan och träffa Obaro och hans kompis det är planerna! Vi hörs later! Pussar!


cp ful bild yeey

if you want something you`ve never had, then you`ve got to do something you`ve never done.


Såhär ser man ut idag, enkelt! Har inte hänt mkt ska gå ner och göra te sen lägga mig och läsa på lite på engelskan..
Pallante men måste!  Imorgon börjar jag 11.30 får se vilken buss jag tar in imorgon, antingen kvart över nio eller en senare det jobbiga e att då kommer jag prick när vi börjar, menmen får se hur jag gör!
Bloggar imorgon, peace and love!

<3

'










This is how it goes, i respect those who respect me and forget those who forget me.Simple as that.

Hejhejhej, kom nyss hem e helt slut, hah fan vad jag klagar på att jag e trött men sov ej bra inatt, vilket jag trodde jag skulle göra men hade ont i kroppen vakna och frös osv, så min dag har inte varit bäst idag, men annars mår jag bra :)
Ska gå ner och äta lite mellis måste fixa mina naglar måla och fila annars kommer dom gå sönder! Ska duscha och plugga osså! det är vad jag kommer tillägna mig åt till resten av dagen! Chill. Hoppas ni haft en tung dag!

maybe i`m scared becuase you mean more to me than any other person. You are everything i think about, everything i want.

omg asså jag har nog aldrig varit såhär trött på  länge asså, dt är nog för att jag tränat idag.. Men skönt var det!
har vart en himla bra dag, asså shit bästa början på det här året! älskar det!
iaf städa garderoben som jag råka riva ner hehe, sen har det inte hänt mkt duschat osv, mamma baka hallon bullar igår kanske inte låter så gott, tro mig bäääästa!
Nä nu ska jag dricka mitt te och chilla framför chatten på face, sen blir de soooova!

-










I wonder how many times we forgive just because we don`t want to lose someone. Even if they don`t deserve forgivness

hejsan mina fina! Kom nyss hem assååå lovar är helt döööd. shit!
Skolan gick bra! jävligt trött bara men det flöt på ofc, sluta halv två drog till gymmet och ba körde var inte alls taggad, tänkte faktiskt skippa det, men har jag bestämt något måste jag!
Iaf körde riktigt hår, sprang och träna ben,mage och rumpa yey!
Gymma i en timme, sen drog jag bara hem plus att jag gick från brunn shit fatta inte hur jag pallar, har iaf ätit två mackor var så sjukt hungrig nu väntar jag på middagen sen blir det duscha sen movietime tidigt idag! Lär nog sova gott inatt!

Riktigt bra bilder för att vara tagna från min mobilen, iaf såhär ser jag ut idag!Nu ser man håret perfekt ozzå!

3 thing i want in realtionships: eyes that won`t cry, lips that won`t lie, and love that won`t die.

natttinattiii!



Don`t keep running back to the one person that you need to walk away from.









it`S sad how someone can go from being the reason you wake up smiling to crying yourself to sleep.

Sitter hemma, har nyss ätit och fixat lite i rummet, tror jag ska sätta på film om en stund älskar att ligga och kolla på film i sängen med ett glas te, haha värsta kärringen nej men skönt e det. Imorgon blir det HÅÅÅÅRD träning shit asså!
Dagen har iaf varit så jävla bra, mitt hår älskar jag, vill aldrig röra det plus att det luktar så sjukt gott så jag bara dör!
haha men hoppas iaf att det är fint när det är lockigt bara!
iaf livet leker just nu!



It`s gonna lot to drag me away from you..

Hejsan sitter i skolan med nyfärgat och plattat hår :) Visar bild senare, tog iaf en tidig buss till skolan åt frukost med syster, sen var det dags för färgning så himla skönt la in lite mer rött dock tonade jag och osv, skitfärcht känns det verkligen och är super nöjd, skulle vilja ha en aning ljusare men nu ska jag låta det vara ju mer jag duschar desto ljusare kommer det blir! så till sommaren kommer det nog vara perfekt. Iaf har ej haft lektion missade den pga att jag satt i skolan och tonade så jag får be mamma sjukanmäla mig hehe! Men iaf sitter och väntar på Paulina som slutar så sitter med nellie sen ska vi bara till body yoy eller vad det heter hon ska köpa gymkort där sen ska jag antagligen bara hem! men dagen har varit bra hittills och jag hoppas att det fortsääter så. Puss!

gays may flirt with a million diffrent girls: but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about.


you the one that I dream about all day You the one that I think about always You Are The One So I Make Sure I Behave! My love is your love, your love is my love

fan vad jag är äcklig har ej duschat än, haha.. Nej men satt kvar en stund framför datan och så jävla ont i magen som vanligt oxå, det suger annars leker livet!
Men ska hoppa in i duschen ååh skönt! Fryser gör jag oxå, men iaf har precis ätit godaste middagen. Jag♥mat helt klart!
annars så måste jag hjälpa mamma att stryka haha!
Kommer nog inte hända så mkt mer ska ladda ner låtar till mobilen sen lägga mig och läsa och plugga!
Yea.


Gillade verkligen inte den här låten när den precis kommit ut, men börjar faktiskt digga den.
finns typ ingen låt som jag hatar med Rihanna!

a gentleman knows that it takes what won her, to keep her.

Heej på er! det är måndag och jag har precis kommit hem har nyss ätit lite, mackor och te, standard!
Iaf dagen flöt på i skolan tog en lite senare buss idag eftersom att jag börjar 9.40 på måndagar, hade matte och engelska jobbade på bra idag, efter skolan drog jag bara och träna, sååå skönt! träna i en timme blev helt sjukt svettig.. Så länge man har musik på högsta volym finns det inget bättre. Ska strax hoppa in i duschen och frächa till mig.. Sen ska jag sätta igång med lite plugg. engelska och lite matte :)
Hoppas ni haft en bra dag i snön!


Måndag ha en tung dag alla fina!






Chris brown♥

Har haft en chillkväll bara som söndagar brukar bestå av, imorgon blir det träning sen plugg! måste fan börja ta tag i skolan nu för jag ska klara det! :)
ska lägga mig läser nog lite och lyssnar på musik! hoppas ni haft en grym helg!



älskaaaaaaaaa!<3














Vrf går helgerna så snabbbt!

Hejsan kom nyss hem från vevve, har vart en tchill helg lite oplanerad men det löste sig och vi hade kul, igår iaf efter att jag skrivit somnade jag och vevve en stund vi var fett trötta så vi sov middag haha! Sen börja vi fixa oss lite smått drog in till stan åkte runt lite chilla på tåget sen drog vi mot skarpnäck vi tolv, var hemma hos en kille som heter Gabriel med en annan so heter Daniel vi chilla där bara snacka och hade kul! Sen vid tre tog vi bussen från slussen, så hoppa vi av vid värmdö marknad och gick halva vägen sen kom hennes mamma och hämta oss, jag var så trött och hungrig så vi åt lite sen somna vi, ställde klockan på halv ett vi åt frukost chilla framför filmer bridesmaids. Skittung film haha! ska nog plocka undan i rummet duscha osv. Imorgon måndag och skola ska träna imorgon taggataggatagga!




I wisch memories were like text messages. I could delete the ones i don`t like, and lock the ones i love.

Hejsan. Just nu sitter jag hemma hos vevve, hela helgen är inte direkt som planerat, skulle vart hos pappa, men igår iaf åkte jag och paulina och joshua och hämta Liam på dagis så var jag hemma en stund sen mötte jag veronica det var planerat att vi skulle hem till sofia där sofias kompis sofia oxå skulle vara men så blev det inte, så vi planerade in att träffa daniel och nåra fler vi var påväg mot stan men då blev det ändrade planer för att det blev lite tjaffs mellan han  och hans föreldrar så jag och vevvve satte oss på tåget och åkte typ fram och tillbaka kom hem vid tolv satt och skypa med  obaro somna vid halv fyra ställde klockan på halv elva fixa mig snabbt åkte mot slussen för att jag skulle hem till papa för att vi ska ha gäster idag camilla en kompis och hennes föreldrar men sen blev det ändrade planer för jag skulle ätit middag och sen dragit mot daniel och träffa alla hans kompisar men så då blev det ändrat iaf så jag åkte hem till vevve igen, ska hoppa in i duschen och fixa mig sen ikväll är planerna att träffa daniel och alla hans kompisar typ, haha och idag hoppas jag att nått blir som planerat, bilder och sånt kommer imorgon! Hoppas ni får en grym dag! För det ska jag och vevve ha!
peace out!
bilden: helt utan smink hehe, ny tröja oxå, bilden tagen dagen efter nyår!

Hahahha omg vissa bilder är bara för roliga!





Vi fick två händer att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se, två öron för att lyssna men varför bara ett hjärta? för den andra gavs till en annan för oss att finna.

Shit fan vad snabbt tiden har gått sen jag kommit hem har typ hunnit städa garderoben äta osv, ska gå ner och sätta på te och sen typ sätta på film tror jag,pallar ej läsa hehe. imorgon ska jag upp vid åtta så lite sovmorgon får jag ju iaf, hehe nice, måste packa mina kläder oxå till pappa så slipper jag sträsa som ett ass.
men puss och godnatt!

.









Love don`t let me go!

Tjatja, kom hem från skolan nyss typ, kaos väder ute asså, sluta vid halv fyra dagen rulla på enkelt i skolan, åt typ ingen lunch kasta i mig lite sallad, sen så chilla jag ba, båda Nathalie var sjuka tråkigt :( men tur hade jag Veronika wiie!
iaf gick från min skola till gurra, haha shit blåste som fan plus vart as blöt sen tog jag ba busssen hem, äter macka och dricker te hehe, men måste fixa min jävla garderob helt kaos, men vi hörs latero hoppas ni haft en grym dag, det har iaf jag och just nu älskar jag mitt liv, finns ingen bättre känsla!♥



And i wich i never fell so deep in love with you, cuz now it ain`t to way we can be friends.

Godmorgon, sitter i skolan precis ätit frukost, idag har jag min längsta dag slutar halv fyra :)
sen ska jag ba hem måste städa mitt rum osv, sen packa lite osv, imorgon drar jag och syster till min underbara papi!
Hoppas alla får en tung dag!
Peace and love!

All the guys i meet remind me of you, but in the end they are nothing compared to you.

omg jag är så jävla trött shit låg nyss i sängen och läste håller fan på att somna snart..
jaja så blir det när man är uppe tidigt. det har vart en riktigt bra dag idag, åååh bara älskar den här dagen, förutom att jag har ren ångest över mitt hår. Asså vissa tkr det är grönt vissa tkr inte det, haha vet inte riktigt vad jag ska tro, har försökt stå i olika ljus men vet ej vad det är för färg haha, jag kanske är färgblind.. iaf har somsagt bokad tid på tisdag i skolan wiiie, dom får se till att fixa de, jag vill inte ha så här mörkt så kanske lägger in lite slingor eller nått, en aning ljusare vill jag ha!
iaf sluta 13.10 tog bussen hem gick dock från brunn duktig chey har inte hänt mkt typ läst ska göra en matte uppgift sen ska jag bara sätta på film och chilla ska försöka sova tidigt, blev att jag satt uppe igår ett tag för jag läste sen börja jag smsa haha. får skylla mig själv!

Här ser ni, är helt kär i min skjorta!

Riktig sommarlåt, älskar!

When people walk away from you, let them go. Your destiny is never tied to anyone who leaves you.

MMMM fyfan vad gott det var med tacos bästa! Kanske e godare hemma men bättre en ingenting.. hehe jag brukar sluta 10.40 men lärarna har lagt till en mattelektion på onsdagar så slutar 13.20 men iaf, vad händer idag, ska hem efter skolan läsa hihi blivit helt besatt av min bok.
Men jag har tråkigt börjar liksom 12.30 jaja nu ska jag lyssna på musik och vara social hih :)






Just because we don`t talk doesn`t mean i don`t think about you. I´m just try to distance myself because i know i can`t have you.

jag sitter i skolan och har fucking ångest över mitt håååår :( asså min hår blir bara grönare och grönare! fattar inte ens vrf jag färgade från hela första början jag e fan dum! Aja tror att jag ska slingra mitt hår i skolan på tisdag eller nått, tänker fuck heller gå med grönt år! jaja  nu börjar min lektion och idag är det tacos till lunch mmmm! det gjorde min dag! Puss på er!

facelook fuck mitt håååår!

I need to stop thinking about you. Because i know you`re not thinking about be.

Vad har jag gjort ätit middag legat i sängen och läst suttit och lyssnat på lite ny musik i like it! ska lägga mig i sängen med mitt te och läsa, allt har vart bra idag :) förutom att nu har jag ont i magen som vanligt det suger! Menmen vad ska man göra imorgon ska jag upp halv sju och jag är rätt trött så ska försöka somna tidigt idag! nattinatti!

I need to stop thinking about you. Because i know you`re not thinking about be.

Vad har jag gjort ätit middag legat i sängen och läst suttit och lyssnat på lite ny musik i like it! ska lägga mig i sängen med mitt te och läsa, allt har vart bra idag :) förutom att nu har jag ont i magen som vanligt det suger! Menmen vad ska man göra imorgon ska jag upp halv sju och jag är rätt trött så ska försöka somna tidigt idag! nattinatti!

love








cuz boy, i can be your girl just tell the hoes that i`m the girl you prefer.

shoo fina ni!
Det är tisdag första dagen i skolan och jag mår helt klart toppen! Vet ej varför men just nu känns allt så bra, jag har det jag behöver jag ska se framåt och allt gör mig så glad just nu!
Iaf sov nästan inte ett piss inatt, tog långt tid innan jag kunde somna låg och läsa igår läste ut boken woho och nu börjar jag med mias hemlighet, känner mig som en kärring som sitter och läser men haha jag älskar det!
men iaf vakna flera gånger inatt också hade tänkt att ta en buss som gick kvart över nio men vakna halv fem och var alldeles för pigg för att somna om så låg helt klarvaken sen tog jag tidiga bussen med syster, hade matte med veronica så fin tjej! sen åt vi lucnh jag Nathalie f och veronica, sen drog jag hem till nathalie och var där en stund kom nyss hem ska lägga mig i sängen och läsa imorgon funderar jag på att dra o träna efter skolan slutar 10.40 men får se hur det blir!
jaja hoppas ni haft lika bra dag som mig! :)

har min  svart vita tröja asså seriöst den är så jävla stickig blir galen men den e så fiiin älskar den men måste nog köpa en långärmad vit eller svart tröja som jag får ha under! haha :)

if someone is strong enough to bring you down, show them you are strong enough to get up.

Tror inte att jag skriver mer idag, så detta inlägg säger jag godnatt fina ni som ens läser typ 0 läsare haha! nej men kul att nåra tittar in iaf :)
haha jag bloggar fan fett mkt när jag är hemma såhär mobbad, haha! Nej men ska försöka koppla bort facebook en stund stänga av datan och lägga mig och läsa haha måste fan läsa ut boken vill börja på den andra som heter mias hemlighet!
Menmen godnatt för mig!

tagen idag!

älska!










don`t wake me up.

jaaaa ni, ligger kvar i sängen ska nog gå ner och ta nått att äta börjar bli lite smått hungrig! Snart ska jag oxå börja träna och det lovar jag, för jag ska  skaska ha drömkroppen i sommar, haha nej men jag mår bättre när jag tränar faktiskt! inte så att jag mår dåligt men man känner att man gör lite nytta! :)
har suttit o lyssnat på Chris browns nya låt asså man dör ju! Han o rihanna, helt klart dom bästa!
har tagit lite bilder på mig hade lite tråkit så ja :D

.

Godmorgon, vakna vid tio, igår kunde jag inte somna, hade alldeles för mkt tankar men det var ändå skönt, att bara få tänka igenom allt. Men somsagt jag ska gå vidare hur jobbigt och tungt det känns, imorgon börjar verkligheten jag ska kämpa och lyckas!
ligger just nu i sängen ofc, med te, fan vad härligt finns ingen bättre känsla. Kanske laddar ner lite filmer och så, kommer ej orka resa mig upp för här ska  jag ligga hela dagen och ba chilla den sista dagen!








Sometimes you just have to erase the messages, delete the numbers and move on. You don't have to forget who that person was to you, only accept that they aren't that person anymore.







bästa

Detta e vad jag gör denna söndagkväll myyys, ska försöka läsa ut boken sen sätta på film och somna till den :D har fått en liten mini plastama tv i mitt rum kan ta foto sen, hihi men den e skitgullig :)
men nu ska jag ta boken och lägga migi sängen :D

Nymålade naglar!


Yepp sär bilder men på ringfingret tog jag två glittriga grejer syns inte så mkt på bilden men jaa det får duga :D

this time


People will always talk about you, might as well give them something to talk about!

Jag har precis dushat och nu sitter jag och äter apelsin, mums! Har bara softat idag, skönt! Ska lägga mig i sängen och läsa en stund, har inte läst färdigt boken asyl så ska försöka göra det idag! jaa kommer nog inte hända så mkt mer idag,softa står på listan skolan börjar snart och fy helvete vad jag ska plugga gärnet, japp! försöka skaffa jobb måste jag oxå ta och göra måste tjäna in lite para assååå! ha det bäst så länge!







.







Sometimes doing the right thing could mean losing everything.

Shabba, igår tänkte jag skriva när jag kom hem, men funkade typ inte att logga in, så aa..
Men iaf va bara hemma och softa på dagen sen vid fem drog jag och vevve till stan vi åt på donken och satt där o snacka tills vi åkte runt lite haha,sen mötte vi sofia då vi tog tåget fram och tillbaka haha fett mobbade, men vi hade kul som vanligt :) Kom hem vid tolv typ, satt framför datan sen somna jag, idag är det nog bara chilldag, tar dagen som den kommer :D
Hoppas ni hade en bra lördag!

Enkel bild på mig från igår :)

Såååå härlig låt!

som ni märkt älskar jag såna här foton :D hihi







Du springer efter folk som minst bryr sig om dig. Varför stannar du inte till, vänder dig om, och ser vem som springer efter dig.

Godmorgon, kom upp vid elva idag, riktigt skönt, känns som att jag sovit ut, även om mamma väckte mig och sa att det var frukost haha-.- men iaf tog mig upp, sen gick vi på promenald jag mamma, syster och grannen riktigt mysigt vi gick i en timme shit vad skönt det känns, ska nog hoppa in i duschen och städa lite i mitt rum, får se vad dagen har att bjuda på :)
Men min morgon har varit toppen och solen skiner underbart!

jag just nu sådär fiin :)

Lova inte något du inte kan hålla.

Nu säger jag godnatt för mig, tidigt idag men ska försöka sova ändå behöver sömn hihi :) Hoppas ni haft en bra dag, pussar!

tog bilden nyss hihi

The point is, we don't choose who we fall in love with.

Ligger i sängen o ba softar, sjukt trött e jag, satte på colombiana men lyckades somna så stängde av den o nu ska jag ba chilla galet lyssna på musik aa, försöka njuta av sista tiden som e kvar på lovet, ahha nej men skönt o ba ta det lugnt inte tänka så mycket!

Mystime!

What doesn`t kill you make you stronger.

Hej på er :) kom nyss hem från Lisa, sov över där hade jätte mysigt med hennne, vi åt tacos till middag sen åt vi chips popcorn och grönsaksdipp satt och skypa med lite folk somna runt fem, vakna vid tolv ungefär, vi gick upp åt frukost osv, sen så spela vi wii just dancee haha skitkul, blev helt svettig men värt var det så spela vi nått annat spel skitkul, vi har mest snackat och lyssnat på musik och ba softat, skönt :)
E hemma ska strax äta middag sen blir det väl myskväll! Hörs later!



Realize. Real eyes. Real lies.

Hellu kom nyss hem från nacka, vart lite ändrande planer, skulle åkt till nacka eller stan med Lisa men hon kom hem sent för att ha vart borta så jag drog dit me syster, köpte hörlurar mina andra gick sönder sen fick jag med mig två par örhängen sådära :)
kom nyss hem iaf, ska sätta igång och packa väskan dom kommer och hämtar mig vid sju så sover jag över där ska bli mysigt! :)
Hoppas ni haft en bra dag och for en fortsatt tung kväll kärlek till er som läser hihi :)




Lite bilder från idag ba!

Ny dag, denna dag ska bli bäst!

Shoo, vakna vid halv elva, av att alla gick upp och åt frukost, hade kunnat sova vidare men tänkte att det var lika bra att gå upp, så åt frukost , ska hoppa in i duschen strax, idag är planerna att träffa Lisa vi ska åka till stan sen ska vi kanske sova över hos nån, allt är inte riktigt planerat men jag ska iaf till stan med henne, var ett tag sen vi träffades så ska bli kul att bara träffas och snacka om allt och inget, men hör av mig måste hoppa in i duschen pussar!





Mirror on the wall, here we are again Through my rise and fall You’ve been my only friend..


Be strong because things will get better. You may have a storm now, but there will not rain forever"

Godkväll, ligger i sängen åt världens godaste middag som mami gjorde, sen tog jag ett bad och smörjde in mig med krämer som jag fick i julklapp från the body shop jordgubb fett gooott luktar det, haha plus att hela rummet luktar nu.
Annars då, dagen har väl funkat, har inte haft det bästa humöret allt går lite upp å ner för mig, ena stunden är jag sjukt glad och taggad på livet andra stunden så sänker jag ner mig själv till botten saknar det gamla, men neeej!! jag måste ge mig, nytt år ny start punkt slut!
Annars finns det inte så mkt att säga skulle kolla på film men valde attvara social på chatten har ätit chips ben and jerrys och godis och dryckit julmust, hehe. Nä nu ska jag stoppa hörlurarna i öronen och försöka stänga av allt, imorgon ny dag nya händelser! jag måste börja pucha mig själv!!



Flying solo.


Chill kläder!

Silence is a girls loudest cry, you know she's really hurt when she starts ignore you.

hej på er! Shit vad det blåster ute kaos typ, haha.
asså har tänkt på detta, skulle vilja typ starta en ny blogg börja om på nytt helt enkelt men vill ändå inte kasta den här bloggen, jag gillar inte skriva ut bloggen på faceboook eller skype eller så, tkr det är pinsamt utan har det mest för att det är kul att skriva av sig lite lägga in bilder låtar osv. utan jag gör inte det här för att få besökare visst är det kul att folk spanar in osv, men inte så att jag bryr mig om det hehe :) aa ni förstår!
ANnars dagen har vart helt chill sådär, vakna rätt tidigt ju kunde inte somna om, känns som att jag inte fått så mkt sömn det här lovet. jaja städa lite i rummet bytt lakan osv, var typ chips på golvet osv så har dumsugat och fixat, sen drog jag och syster till brunn vi åt på pizzerian dock var jag bäst som tog sallad ist för pizza, bääästa! sen drog vi och köpte benn and jerrys och godis, hihi. håller på att ladda ner filmer ska lägga mig i sängen sen och ba kolla på film och mysa loooove it! Ska äta middag snart sen blir det ett varmt bad, jag fryser!

jammii

sätter punkt vänder blad och går vidare!

Ja nytt år nya tag, 2011 var ett väldigt bra år, hunnit med mycket på det året, lärt mig mycket gjort fel, börjat om, blivit sårad varit ledsen, varit lycklig, haft allt jag behövt, nu är det 2012, jag vet att det kommer bli ett grymt år, jag ser framåt tar en dag i taget och kör mitt egna race helt enkelt, visst är det saker jag saknar men somsagt, jag kommer träffa så mycket nya männiksor det här året jag ska börja i en ny klass efter sommaren, åååh jag är bääääst!






2012 here i come!

Godmorgon igår ladda jag ner låtar köpte ett nytt minneskort igår så gjorde det, sen vid tio somnde vaar så jävla trött, haha. Vakna klockan åtta typ av att jag var turstig oxå sen kunde jag inte somna om.. Idag har jag inget planerat får se vad dagen har att bjuda på! Pissväder är det, vill ha sommar eller ta mig tillbaka till Gran canaria nuuuu.!

thinking about you

Hej på er! Shit är helt sluuuut! Ligger hemma i min säng, kom hem för ett tag sen, igår var jag med vevve och sofia vi chilla i stan åt macka på sandys ofc, gick runt och drev och garva alla vi kom hem till mig vid halv tio nått sånt, satt framför datan exakt hela kvälllen, dunka musik, satt och snacka med Obaro på skype i typ fem timmar hah galet, sen kom hans två kompisar in i samtalet oxå kul hade vi, somna sex vakna halv ett av att mamma ringde helt slut var jag men vi gick upp åt frukost fixa oss softa lite, drog till stan träffade obaro vi gick ba runt skratta och drev, haha! ROlig kille är han, annars har det inte hänt mycket alls idag, ska fan lägga mig tidigt, så sjukt trött, men vi hörs!

Såhär såg jag  ut igår:) en ny tröja köpt förra veckan!

Titanium

Hej på er, kom nyss hem till mami, har haft en grym nårsafton, det börja med att vi åkte till Joshuas pappa som bor lite längre från oss,sen så åt vi middag vi dansa kolla på raketer och jag snacka med brandon melina och micael och skitkul hade vi, somna runt halv åtta med joshua och brandon brevid mig, grym kväll! vakna igår runt halv tolv inte mycket sömn låg hela dagen i soffan och ba softa åt donken med familjen somna runt ett vakna imorse vid tolv nu är jag home, ska fixa mig och sen möta upp vevve och sofia yey! Hörs sen puss!