nattinatt

Med den här texten säger jag godnatt. Hoppas verkligen på att jag mår bättre imorgon. Tror inte jag kommer skriva nått mer förrens på onsdag eller torsdag då jag åker hem från Örebro, ska bli så skönt o komma ifrån allt o alla ett tag. Vi hörs! må bäst
 

Fuck this!

Hola! ligger i sängen helt död har så ont i kroppen och nu känner jag att jag har feber, men vill inte ta mer alvedoner. Har sovit som ett as inatt pga hosa och feber. Har ont i mitt bröst oxå. Fyfan! O imorgon ska jag åka till Örebro också! jaja får se till o vila hela dagen..
 
 

sjuk

Hola ligger i sängen och tar de lungt mår inte så bra känner mig jätte häning och trött tror att jag har feber oxå...
Så ska sova tidigt idag och bara ta de lungt. Igår hade vi en mysig kväll vi var i rålis satt o snacka drack lite dunka musik och helt sjukt vad de var varmt och skönt ute hade på mig linne till ett då de börja regna drog hem till Diegos tjej artemis vi åt kladdkaka med glass och kolla på film somna runt fyra sen idag har jag bara legat död solade en stund men somna sen i tre timmar.
 

ligger ute och njuter av solen!

 

Taggar till kvällen med denna underbara låt!

 

heeey

Heej på er! Kom nyss hem från vevve sov där inatt. Vi åkte till rålis igår drack lite och softa drog sedan hem till henne åt pannkakor och billyspizza drack te och satt o snacka och softa, somna runt halv fyra och softa ett tag hemma nu ska möta melinda i stan vid sex ska fixa lite grejs inför kvällen då vi ska grilla med diego och alla hans grabbz på rålis :D super mysigt. sen får vi se vart kvällen tar oss!
 

summerlove

Hejhej, sitter ute i solen och svättas sönder helt sick vad de är varmt, men de är så jävla underbart!
Älskar sommaren kan nog vara livet. Speciellt dom dagarna de är varmt och sol. Vaknade vid halv tolv har legat ute sen dess. Ska hoppa in i duschen om ett tag och sen ska jag till rålis och mysa, får se vart kvällen tar mig sen :D Men känns som den kommer bli jävligt grym. må bäst

Låten är så helt sjukt galen!

 

bääästa början o bättre ska de bli!

Heeey! Har haft grymma dagar midsommar och hade massa folk hemma hur mysig dag som helst o bara få vara med my family! Igår var jag hemma under dagen drog sedan ut jag och vevve drog till rålis vi satt o drack där sen vidare drog vi till sätra badet där vi va med två killkompisar drog sen till hagsätra där vi chilla med massa grabbar o hade kul somna vid halv sex o kom nyss hem ska duscha och sådär sen får vi se vart dagen tar mig. skönt o inte va bakis iaf!
slänger upp lite bilder här bara!
 

The only problem is that you was using me In a different way that I was using you But now that I know, it's not meant to be You gotta go, I gotta win myself over you ..

 
Your love is like my favorite drug

aldrig mer

Har inte vart hemma så mycket så har inte haft tid o skriva. I lördags var jag i skarpnäck vi förade där sen drog vi på fest i fruängen aldrig varit så död när jag kom hem klockan åtta vakna två fixade mig åkte hem till larua vi chillade somna vid två och vakna upp två drog hem mötte sen melinda drog till skarpnäck vi drack lite och satt o snacka o hade kul sov hos melindas pappa va med melinda hela dagen igår o ville inte ens ta upp gårdagen förutom att de finns så falska fula fittor som sitter och ljuger jaja vad ska man göra, bara visa att man är bättre person själv.
Iaf kom hem för ett tag sen och de ända jag vill är att sova är trött och vill få annat på tankarna. Idag är inte min dag.
 

friday bitches

Hooola, har precis fixat mig och väntar på att middagen ska blir klar! har inte ätit ett piss lite kräm och mjölk vid elva. Men iaf annars har jag bara softat duschat och tagit de soft, igår skulle jag inte ut ju men drog till skarpnäck skulle sovit hos felicia men alla va typ döda så drog hem o va hemma vid halv ett somna vid två typ ska iaf till skarpnäck lite senare med alla vi ska dricka och så får vi se vart kvällen tar oss,men känns som den kommer bli grym :D
 

sommarlooooov

EE så trött och seg men ändå vill jag göra nått.. Men ska ändå stanna hemma idag bara.; Igår var de somsagt skolavslutning vi åt bullar osv slutade vid halv elva drog till stan mötte Lydia vi satt ute och åt vid kungsan jag köpte med kebab sen satt vi där hela dagen i solen så mysit, mötte sedan upp Melinda drog till skaronäck o va med alla brudz vi gick till flaten där vi drack lite satt o snacka sen lite senare badade vi och de var nog inte så smart idee för jag hade klänning o bada i underkläder o jag frös som ett as kan jag säga, men som tur va så fick jag låna kläder av en killkompis klockan var ungefär två när vi var tillbaka i skarpnäck o vårat tåg skulle gå fem hade en fet ångest för jag frös och vi satt inne i en bil som tur va där jag o Melinda somna hahaha, Kom hem halv sju och deckade på en gång vaknade vid tolv så har inte fått mycket sömn. Ska äta pizza till middag o sen sätta på nån mysis film.
 

imoooorgon smäller de summer 2013!

Hooola, sitter nyduschad o frääch i sängen. Var i skolan idag hade tema dag vi pratade om hur man ska va i skolan, respekt osv rätt kul jag och melinda drog vid tolv då vi fixade lite grejs mötte sen upp diego vi chilla med han i stan en stund sen drog jag hem fixa mig lite snabbt sen drog familjen till grannens studentmottagning där jag kom hem nyss ifrån mätt som ett as åt alldeles för mycket, höhö. Men de va mys, imoooorn är de skolaavslutning och de betyder sommarlov,fucking underbart, och helt sjukt hur ett år gått så snabbt.Saknar så mycket saker med de här året vill bara spola tillbaka vissa saker. Menmen bara blicka framåt och se vad som står framför mig.
 

snaaaart sommarloooov!

Shöö, vad händsz? själv ligger jag på min favvoplats, sängen såklart. Var i skolan idag hade tre lektioner sen drog jag o melinda till stan vi mötte hennes två tjejkompisar och gick runt o kolla i affärer o hade kul va hemma runt fem somna i en timme åt o nu kollar jag på big brother höhö ! Ska ner o göra te och vattenemelooon sen sova för jag e död!
hade på mig mina nya shorts idag köpta från bikbok 50 spänn hha crazy!
 

I,m not the one that got away,but the one you failed to keep.

Hellooo :* Sitter och chillar i sängen vilket jag gjort hela dagen förutom att duscha och målat naglarna, skön dag faktiskt finns inte mycket annat man kan göra då de spöregnar! eller aa de gjorde de nyss iaf.
Men ska bara va hemma idag, två skoldagar kvar, sen fan är de sommarlooooov!
Har haft en underbar helg faktiskt,skönt o va hemma o ba ta de lungt med familjen o nu är äntligen utslagen borta på munnen så skönt! Men ska äta penicilinen tills på fredag.

sommaren och sol är de bästa som finns <3

Ännu en underbar dag i detta väder, åååh vad jag älskar livet! De här vädret kan fan få en på bästa humöret varför kan de inte bara vara sånt här väder hela sommaren, allt skulle bli så mycket roligare!
Vaknade vid halv elva sen har jag varit ute i solen mammas kusin och hennes kille kom hit sen kom syster och hennes kille vi åt glass och maränger och jordgubbar o chokladsås ute i solen satt och snacka och hade de hur underbart som helst har suttit ute i bikini hela dagen, sen drog jag adam och paulina o handla mat. KOm hem satt ute och snacka med alla o nu har vi precis ätit åt som en gris, massor med kött potatis beasås majskolvar sallad mmmm. Har precis lagt mig i sängen och ska sätta på film o softa, man blir skittrött från penicilinen jag äter så kommer somna rätt tidigt.

bra dagar

Hellooo, ligger i sängen och tar de lungt, har blivit sjuk eller sjuk och sjuk har fått svinkopper så har utlsag runt hela munnen och halsen och sen lite här och där de suuuger för att de kliar som ett as så var hos doktorn idag tidigt på morgonen och dom kollade och sa att jag ska äta antibiotika en vecka tre gånger per dag, sommaren börjar bra, haha nä men ska ej klaga de går över snart, men vädret ska man ju inte snacka om ,stockholm leverar såååå nice :D
annars då igår var jag och veronica på lydias student mottagning vi åt massa god mat och hade de trevlig kom hem vid halv tio somna nästan på en gång sen idag drog jag till doktorn tidigt påå morgonen sen drog jag mamma och victor till nacka köpte kläder till victor o jag fick med mig svarta shorts och en mascara. kom hem vid ett då jag legat i solen men hade en handuk över mina sår på hakan och halsen men som tur så får man sola för de är fan de bästa jag vet :)
sen kom min syster och hennes kille åt här vi satt ute hur länge som helst och åt grillat, bästa dagen!
nu ska jag äta chips och dricka cola och ba chiiilla

bra dag

SHushu ligger och kolla på bb, ska sova efter de. Idag har jag bara varit hemma under dagen passade på att bättra på brännan sen drog jag in till stan med veroo, fick med mig en klänning shorts och linne :) Kom hem för inte alls länge sen och ska strax få min skönhetssömn, natiii :*

tisdag ledig resten av veckan, YEAHBUDDY.

Shäääna, ligger i sängen och tar de lungt, va i skolan hade två lektioner drog hem somna två timmar har sen dess legat i sängen kollat på nåra big brother avsnitt från förra året, höhö har precis ätit middag och ska nu sätta på filmen "ego" wwoho. Min dag har varit okej har känt mig rätt trött så ser till o vilar idag nu är jag ledig resten av veckan sååå skönt!
Juste vi fikade massa idag i skolan.

she`s not me..


 

-

Sitter i en nybädad fräch säng nydschad och lyssnar på musik. Min helg har varit superbra, i fredags var jag på fest i södertelje med brudarna viii hade så kul, åååh :Dsov sedan hos Natou vi vakna vid ett åt och låg och chilla i soffan drog hem fixade mig åkte till skarpnäck sen va ute med alla somna då runt fyra efter en lungn kväll igår var vi ute hela dagen drog sedan till flaten och tog mitt första dopp igår var nog varmaste dagen ! så skönt. idag var jag i skolan slutade tidigt drog då till felciia vi hade tänkt dra o bada men de blev ju lite moln men vi satt på hennes ballkong lyssna på musik osv. Nu är jag hemma ska kolla på film och bara chilla.