En vecka kvar till min dag :)

godmorgon, vakna runt åtta fattar inte varför så jävla tidigt, haha! jaja låg i sängen och softa en stund har iaf duschat och fixat mig, idag ska jag till stan med ellinor sen lite senare kommer Veronica :D
Vi ska chilla runt kolla i affärer, äta snacka, haha, allt vi brukar göra typ :)
Min buss går kvar över elva, så ska gå ner och äta frukost och bädda sängen och så.
Ha en bra måndag!
Juste det är en vecka kvar tills jag blir 17, wiiie!

Här får ni två bilder på mig :)

skönt med höstlov!

ligger i sängen och hade tänkt att stänga av datan efter detta inlägg är sjukt trött har dock vart det hela dagen så ska försöka somna till skön musik!
Hade iaf riktigt mysigt med släkten hos morfar, somsagt jag har en moster som fyllde sex år haha låter helt sjukt, men så är läget, min morfar vart tillsammans med en ung kvinna så dom fick tre barn tillsammans :) Mattis, som då är min morbror och han är lika gammal som mig sen Belinda min moster som är 19, sen Lilla cornelia :)
Hehe gaalet!
Vi åt iaf god middag och sen tårta och satt och snacka och så :)
Men godnatt hoppas ni haft en bra söndag :)

wie videon!!


Älsskkkkar!

Pink lady

Hellu, just nu är jag hemma duscha för ett tag sen och har fixat mig lite :)
Är helt sjukt trött, så funderar på att lägga mig och slagga en stund eller nått, fast kommer vara tröttare då. Jaja skönt att vi har höstlov :) Då kan man ju sova ut hehe!
Jag och Ellinor vakna runt tio glömde helt bort att man skulle vända tillbaka tiden så min klocka stog på elva när jag vakna.
Iaf vi chilla hos Ellinor sen drog jag hem, vid fem ska min family hem till Morfar, min moster fyller år så vi ska äta middag där och så, rätt chill :)
Sen ska jag bara hem!
Men nu ska jag lägga mig i sängen och sova eller nått.
Pusssar!



Toooday

Din talang: att ljuga Min talang: att få dig att tro att jag tror på dina lögner

Hellu, ligger nu i ellinors soffa och ska strax sova är helt sluuuut!
idag eller igår kanske man ska säga, haha nej säger idag så har vi vart i stan jag och Ellinor vi åkte från pappa runt två kanske så gick vi runt i stan jag kolla på en d brand jacka som jag önskar mig av papa hihi så jag skulle åka och testa vilken storlek så ska dom beställa den hihi överlycklig!
Sen så gick vi runt chilla och sen åt vi kladdkaka på cupcaces stället vid gallerian sååå jävla goda, sen så åkte vi tillbaka till fruängen för att jag glömde min sminkväska hos pappa och då åt vi middag där tacooos :) Sen åkte jag och Ellinor till handen, västerhaninge, vi satt ute med Fadde och alla hans kompisar men jag höll på att frysa ihjäl vi kom hem till Ellinor vid halv tolv, vi har ätit chips med dipp, sen har vi kollat på hunny 2, men tror ni inte att jag somnar, joo klart jag gör.
Haha menmen, det var min dag iaf! Igår hade vi oxå jättemysigt med min fina bror!♥

wiiie

Vi alla ligger i sängen och äter chips och myser :D
Liam ska sova snart, sen ska vi väl typ snacka på skype och vara sociala, peace and loooove!

Barnvakt till min favvo

Hellu, sitter hemma hos pappa. Somsagt idag var jag på begravning, ganska jobbigt, det var min första begravning men det var ändå fint..
Sen åkte vi och åt i björkvik as god mat, sen drog jag mot stan mötte Ellinor sen har vi chillat hemma, ätit middag och nu är vi barnvakt till Liam, vi ska väl kolla film lite senare eller något oxå! Ha en nice fredag!

Lycka♥

Han kan ha det jag vill ha, men DU är den jag behöver♥

AMAGAD, är helt död, känner mig så trött, imorgon har jag tagit ledigt för att jag ska på begravning som jag sa förut, sen ska vi hela feta släkten äta nånstanns sen ska jag hem packa osv, åka in mot stan möta min fina Ellinor vi ska till fruängen hämta min bror på nya dagiset och sen vara barnvakt i nya lägenheten, myyys :)
har annars bara chillat hela kvällen, snackat med syster min och snackat på skyyypee!
Nattinatti!

ge mig tillbaka sommarlovet!

I said fuck that new girl that’s been in your bed, when you’re in her I know I’m in your head.


Torsdag, nu höstlov!

Hellu, sitter hemma hos Nathalie och chillar ba! Idag har det vart en grym dag typ, säger vi.
Dåligt väder det suger, menmen. Sluta klockan två vi gick och köpte godis, ska hem senare och så, nu har jag hööööstlov, skönt! är ledig imorgon för att jag ska på begravning min gamelfarmor dog ju för typ två veckor sen..
Nej nu ska jag vara lite social peace and loooove!

idag, man ser lite från min nya linne som jag köpte i tisdags! :)

Vi ignorerar de som dör för oss, vi dör för de som ignorerar oss. Vi älskar de som sårar oss, och sårar de som älskar oss.




Goodbey

Hello, chillar hemma kom hem för inte så länge sen åt middag nyss och ska snart hoppa in i ett varmt bad fyfan vad skönt det ska bli! Idag har jag vart i skolan sluta 10.40 åt lunch i skolan sen drog jag och natahlie hem till henne, vi kolla på paranormal activity 2 och chilla och åt godis och lyssna på musik och snacka osv :)
Sen drog jag mig hem, ska hoppa ner i ett varmt bad sen sätta på nån mysig film, eller sitta och va social på skype hih!
Hoppas ni haft en bra onsdag!

Me today!

To love is one thing, to be loved is another, but to be loved by the one you love is Everything.


suave, wie nu video

hello kom nyss hem, fick med mig ett par skor och ett linne sen chilla vi runt där bara snacka och åt lite :)
Hihi, funderar på att lägga mig i sängen och kolla nån film! :)
Puusss på er!

Tisdag!

Godmorgon på er :) Sitter och dunkar musik har duschat och fixat mig och så, vakna vid nio idag, först vakna jag av att alla här hemma pratade som kom Paulina in i mitt rum för att låna platttången sen ringde Ellinor mig, sen ringde nån jävel mig med dolt nr ah blir galen! Haha.
jaja då var det lika bra att gå upp, har ätit frukost och bara tagit det lugnt, ska ta en buss som går 13.15 till stan och möta Veronica jag ska köpa skor typ boots eller liknande, sen ska vi väl bara gå runt snacka osv :)
Idag mår jag som en solstråle :)
Ha en fin dag!

wie!

Chris brown, så himla fin<3


ont i mageeen!

Godkväll eller något, sitter i mitt mitt mysiga rum och chillar, åh älskar mitt rum nu är skitnöjd med det, böt ju till svarta gardiner sen har jag massa turkost till,skiitmysigt! Gillar föränring.
Aja blev ingen träning idag, Paulina skulle jobba, så ville ej träna själv.
Så åkte hem och chilla kolla på filmen Beat the world, skiiitbra faktiskt, lyckades somna men pausde sen sov jag en stund sen vakna jag av att Ellinor ringde mig, men iaf har annars inte hänt mkt, ska lägga mig lite senare och kolla film, är ledig imorgon, har ju lagt till en extra lektion på tisdagar, men läraren är borta och vandrar så fick ledigt, så då kan jag sova längre wie :)
Men hoppas ni haft en bra måndag :)

Försök aldrig vinna tillbaks någon som har valt att förlora dig!


Måndagar är inte min dag, men får göra det bästa:)

Godmorgon på er!
Är helt DÖD är så sjukt trött, såhär trött har jag inte varit på länge. Somna ändå vid tio igår, brukar lägga mig mycket senare och då brukar jag inte alls vara trött liksom.. Menmen vad ska man göra har rätt kort dag, sen ska jag hem packa och sen blir det träning osv.
Hoppas ni får en bra måndag :)
Pussar



I didn’t text you to exercise my fingers, I want a damn reply.


chillsöndag

Godkväll, sitter ny duschad med ansiksmask, sån här mask som man drar bort, älskar dom!
Idag har det verkligen vart en chill dag, det behövdes, grilla korv ute med familjen sen åt vi en asa god tårta sen har jjag verkligen stoooostädat i mitt rum, helt stökigt var det men nu är det skiiitfint :)
Duscha nyss raka benen och hade hårinpacking och så nu är jag redo för att lägga mig i en byäddad säng, myysi! Funderar på att göra det lite senare och kolla på nån film eller bara läsa :)
Hoppas ni haft en mysig dag! :)
Imorgon ny vecka, jag är bäst!

Stääääddag!

Hellu, vakna vid halv elva idag mamma gjorde amerikanska pankakor till frukost mmm skitgott! sen så gick jag mami och Paullina ut på promenad och snacka bara, sen har jag hälpt mamma städa på vinden shiiit hitta skit mkt gamla grejer! Så kuuul och massa foton när jag var liten! Hii mamma grillar korv sen ska hon hjälpa mig städa i mitt rum det är sjuuukt stökigt och äckligt så jag ska byta gardiner just nu har jag rätt mycket rosa och lila men jag vill ha svart och turkos så ska byta ut massa grejer till turkos! Hihih!
jaja ha en  bra söndag :)

Jag, kanske var sju år, liten fiiis!

Jag och syster♥

Jag gilla att sitta i pappa tröja♥

Mamma♥

We found love

Godkväll, eller aa det är ju söndag nu hehe, ligger i sängen har precis kollat på allt för min syster, med mamma och bara myst, det behövdes, ska försöka vara lite social ett tag och sen blire sleeptime, har vart deppig och allt hela jävla dagen fan! Men det ska det bli ändring på, men hoppas ni själva haft en bra lördag, natiii!


Jag hatade den här låten i början men när man väl lyssnar hela tiden så nu börjar jag digga den! Rihanna är så jävla bra inte långt kvar till konserten, 2 november wiho, lääängtar! Videon är oxå jävligt grym!

bara min alldeles egna syster<3


Oavsätt hur mycket vi bråkar, så kommer du alltid vara den jag litar på mest den personen jag kan berätta allt till, den personen som jag vet alltid finns där, den som aldrig skulle svika mig. Jag är så glad att ha dig som storasyster. Jag älskar dig, föralltid♥

..

Hellu, kom nyss hem, jag är helt kaos, nej men jag vet inte vad som händer med mig idag, jag känner mig helt död, skitrött vill bara sova! är arg på vissa grejer, usch det här gillar vi inte, hoppas bara på att det blir bättre, vilket jag vet att det kommer bli..
Men iaf, idag var jag med Veronica och sofia, veronicas klasskompis vi chilla i nacka forum gick runt och drack varm choklad och kolla på massa kläder dock fattades pengar, men iaf vid hade trevligt.
Kom nyss hem, ska äta god middag och bara myyyysa! Kolla på film och försöka tänka på annat, behöver kommer ifrån en stund känns det som, men kommer sluta med att jag bara sitter vid facebook och väntar på att ... ska höra av sig. FUCK!


cp bild!

Don`t be easy to get, you`ll be easy to forget.




Lady loca

Hello, chillar hos Ellinor vi kom typ hit nyss idag har det vart en bra dag, har vart på galet humööör :D skithärligt, drivit hela dagen!
Nu ska vi typ äta middag snart tror jag sen lite senare ska vi hem till nathalie som bor i gurra vi är där själva så vi ska chilla där med henne och snacka o så, de är iaf planerna! Sen vet jag ej vad som händer, ellinors mmamma ska iaf hämta oss vid ett :)
Men vi lär höras lite senare mot kvällen!

todayy

respekt!

Hello, sitter hemma asså shit är så jävla trött på en männsika fattar inte hur man kan vara så jävla känslokall!
Aja fuck det, rensar bort personen från mitt liv, jag förtjänar bättre!
Somsagt bra dag i skolan drog hem till nathalie efter skolan vi chilla där mötte syster i gustavsberg centrum vid halv fem vi drog hem har annars bara chillat med livet! Imorgon fredag!
ska strax lgga mig ska ta en buss som går till skolan vid kvart över nio eller ngt sånt :)
men peace and loooove!

Du är ingenting i mina ögon! du kommer aldrigaldrigaldrig få se mig svag!
den dagen du kommer krypandes ska jag spotta på dig!



Jag har aldrig bett dig stanna och försöka ändra mig!

Ooo sitter och snackar på skype med Ellinor och en kille från min skola Jave, hehe vi har kul! Omg life is good!
Sitter och dricker te och ska lite senare dra mig mot sängen, så att jag inte är alldeles död imorgon,godnatt hoppas ni haft en grym onsdag som mig! :)

idag är det en bra dag! jag är bäst

hello dudes! idag mår jag toppen hoppas ni som läser oxå gör det, inte för att det verkar vara så många som bryr sig men jag gillar att bara skriva av mig och sen kolla tillbaka på massa gammalt, bilder musik osv!
men iaf idag har det vart en vanlig onsdag sluta vid elva åt lunch i skolan sen åkte jag och Nathalie till stan, nu menr jag den nya tjejen som jag precis lärt känna eller aa börjat vara med :) jag köpte två skitfina tröjor! sen så åt vi brownies med glass skiiitgod, men blev så jävla mätt! haha jaja sen åkte vi hem till nathalie en stund chilla lyssna på musik osv, sen nu är jag hemma har ätit middag och gick hem från brunn visst är jg bäst! nu ska jag måla om mina jävla naglar som ser cp ut, peace and love!

today;)

Du var ballt ,utan B . Nu är du kingen utan K.


Gooood feeliiiiing!

Hello, sitter här hemma shiit vilket väder! Usch. SKulle inte sitta fel med lite sunshine just nu asså!Ta mig tillbaka till Spanien!
Annars vad har hänt idag, jo har vart i skolan hade matte lektion som jag lagt till på tisdagar, sen efter så åkte vi till stan jag Nathalie och Nathalie, vi bara chilla gled runt och lekte coola :)
kom hem för en stund sen, dricker te och funderar på att sätta på en mysig film, hehe!
Eller måla mina naglar, haha får se :)
Hoppas ni haft en bra tisdag!

Me today

I`m not the easy one to get to, but all that changed as soon as i met you.

hej mina vänner ,sitter och lyssnar på musik och njuter av livet haha nej driver, eller aa sitter och chattar med lite people, alltid lika nice! ska snart dricka te och chilla bara, imorgon vet jag ej hur de blir, brukar vara ledig på tisdagar men har typ lagt till en matte lektion men får se hur det blir, ska snacka med Nathalie men har fan inga pengar på luren aah blir galen!
Annars är jag bara hemma imorgon ska träna imorgon och sen fixa plugg grejer osv. Men somsagt får se hur det blir!
Men ha en mysig kväll:)

Bailando por ahi

hello, kom nyss hem var i nacka en snabbis,med nathalie och natahlie haha! Vi chilla där en stund sen nu är jag hemma ska ta ngt att äta sen packa väskan för att dra mig iväg på träning sen ska jag fan plugga och ladda ner filmer, nån som har nått bra filmtips hehe?
Puss påer!

söndag!

Hello !
Sitter i rummet och äter mandarin haha,ska fan snart lägga mig håller på att ladda ner film men får se om den hinner ladda ner, mitt internet är asa segt :(
Jaja vi åkte från ellinors pappa runt två kanske innan de så låg jag och Ellinor och kolla på turn it up! sen åkte vi till TÄby centrum för ellinor skulle köpta nåra hörlurar så åt vi på burger king skitgott, sen vid sex kom jag hem, är helt slut sen i igår morse när vi kom hem från skarpnäck!
Jaja hoppas ni haft en bra söndag!

Min galna tjej! Tillsammans är vi bäst, du och jag mot världen!

i wanna be all the world to you.

Hello, sorry för att jag ej skrev igår, men i fredags iaf så på kvälllen ringde danie mig och jag och Ellinor åkte till skarpnäck chilla där med nåra av  hans killkompisar! kom hem runt sju på morgonen, somsagt vi bor på Ingarö!
Ja somna på en gång vakna igår runt halv två, jag och ellinor fixa oss sen drog vi hem till hennes pappa, vi åt godmiddag för hennes "bror" fyllde år och åt världens godaste tårta jag lovar har aldrig ätit godare, sen så låg vi bara i sängen kolla på feel the noise och stomp the yard, sen somna vi helt döda båda två, och vakna pigga för en stund har precis ätit frukost sska klä på mig kläder och sminka mig lite, ha en mysig söndag!

om du bara är en dröm låt mig sova då.

Hellu, sitter hemma hos Ellinor, har vart en helt okej dag, sluta halv ett hade inte sista lektionen, så då drog jag till stan och mötte Ellinor för hon hade oxå slutat, vi chilla runt lite, ja allt som bara vi brukar göra :)
Drog hemåt efter en stund, har bara suttit här och chillat med Emma, Stella och nån kill kompis till Emma :)
Vi har lyssnat på musik, Ellinor har tagit massa bilder på mig hehe :)
sen har vi bara chillat, planerna är att Osman ska komma hit, vi ska tydligen möta han i slussen, men man vet ej vad som händer. Så allt är inte riktigt spikat än, annars blire bara chilla, vet ej om jag sover kvar här inatt eller om jag tar mig hem, om osman sover här sover såklart jag över oxå, men vi lär höras senare eller imorgon :)
Ha en bra fredagkväll, puss på er!

Today


Nonna<3

Jag kommer ihåg varje gång jag var hos dig när jag var liten, jag vakna alltid upp på morgonen av att du gjorde frukost till mig, jag satt alltid med dig när du stog och laga god mat i köket du var personen som alltid fanns där när jag var liten, tills du blev sjuk och förstog inte ens vem jag va längre. Eller när jag var sjuk och du köpte en litet gosedjur till mig som jag fortfarande har kvar. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Gammelfarmor.

Vila i frid Nonna! ♥

Breathing


Hej på er :) Är skitrött faktiskt så funderar på att lägga mig snart, idag har det vart en grym dag i skolan, ja skrattat mkt osv, åkte in mot stan mötte min ellipelli, vi mötte två killar hehe, fatlum och andra vet jag inte namnet haha vi hade as tråkigt och det är ju helt gaaalet kallt ute så man ruttnar! jaja annars så chilla jag och ellinor hos henne stund, och nu är jag hemma, dricker te sen blir det sängen och sova, imorgon är det fredag vet inte riktigt planerna för dagen än men somsagt tar dagarna som dom kommer peace and love!¨


den här låten kan jag säga spelades hela dagen igår och idag,jag döööör för den såå grym!!

.

Jag har alldeles för mkt tankar tänkte dela med mig lite, eller aa skriva av mig.. Känns skönt, känns som att man får ut det..
Det är något som oroar mig, jävligt mycket, som alla kanske inte vet, är jag en skitblyg tjej och har inte alls bra självförtroende, vilket är så himla jobbigt, det är något jag jobbar på, jag gämnför mig med andra hela tiden, vilket gör så att jag sjunker ner på botten, jag vill kunna vara den tjejen jag är när jag är med mina vänner jag vill bara kunna vara mig själv, utan att känna att jag inte räcker till eller känna mig dålig, jag vill helt enkelt kunna köra mitt egna race, många tror att jag har värsta självförtroendet, men det kan jag säga att jag inte har jag jobbar jag kämpar varje dag, fö att bara kunna vara mitt egna jag, jag är rädd att höra sannningen, jag är rädd att bli lämnad sårad, jag försöker göra allt för att jag ska vara precis som alla andra, jag kanske inte är bra i skolan, men jag försöker, jag försöker..
Från och med imorgon ska det bli ändring imorgon är det jag mot världen jag ska göra det bästa jag kan! Jag skiter i nu är det dags för mig att ta ett nytt steg framåt, vad har jag attt förlora?

Jag kommer aldrig sluta le, från och me imorgon är jag bäst!

Önskar att jag kunde säga att jag saknar dig, trots att jag aldrig haft dig.





idag är jag bäst på allt!

Hellu, eller godmorgon kanske passar :)
Här e allt asbra, idag är jag bääääst!
Vakna imorse va helt död, o det var rikgit äckligt kalltt idag oxå damn!
Menmen skönt att det inte regnar hatar regn. vem gör inte det ? Jaja hade möte så mami följde med till skolan det gick skitbra för att jag är bäst :)
slutar 10.40 lunch i skolan sen ska jag vara med Nathalie vi ska typ dra till nacka eller något och sen blire träning för min del skönt! Så ser min dag ut, hoppas ni får en tung onsdag! chao

Mina nya örhengen älskar dom, jora så här ser jag ut idag, med ett smile såklart :D

Man lär sig av sina misstag, mitt var du.


Man lär sig av sina misstag, mitt var du.


sunshine!

Hola people!
Kom nyss hem eller ah för en stund sen, mötte Paulina vid ett i gustavsberg för hon sluta tidigare så vi träna, riktigt skönt var det, ska strax hoppa in i duschen och frächa till mig! Är fan as trött, fattar inte varför men somna ganska sent och vakna rätt tidigt faktiskt. Aja får försöka bädda mig ner tidigt i sängen idag :)
riktigt skönt väder är det idag oxå, okej det är kallt men det är fint ändå :)
nej nu ska jag plocka upp i rummet och sen dra mig iväg till duschen, puss!

Får jag en blick av dig känner jag mitt hjärta sluta slå.

whaa hatar att vara hemma så JÄVLA TRÅKIGT! jaja vad ska man göra, haha det är ju dock skönt att sova när alla andra går upp, men det blir tråkigt sen.. o så slutar jag ju skittidigt oxåå. Aja ska snart ta mig upp har suttit och dunkat musik på spotify men ska gå ner och gör frukost oh så sen blire träning, ska möta syster i centrum vid två så har ett tag kvar att chilla och så.
Men ha en grym tisdag babes!

Often in life we forget the things we should remember, and remember the things we should forget.

Hellu people, har vart en riktigt bra måndag faktiskt, vakna imorse lite trött men det fixade sig när jag kom till skolan, det har börjat en ny tjej i våran klass Veronika heter hon skitsnäll och söt tjej!
iaf dagen rulla på somna när jag låg och kolla på tv och annars har jag bara chillat internet är skiiitsegt fattar inte varför. aja fryser gör jag oxå men ska  gå ner och göra ett glas te och mysa mig ner i sängen och snacka på skype lite senare, somsagt är ledig imorgon!


Today hade jag på mig denna tröja ett par mörka jeans och vita converse stiligt värre!


And the games you`d play, you would always win.




Låten dödar och texten säger allt.

Mysheeeelg!

hello, berättar lite kortfattat om helgen är skiiittrött och ska snart lägga mig. Men iaf igår hade vi skitmysig tjejkväll vi åt god trerättersmiddag och massa annat gott, bada jacuzzi sola solarium dock i typ bara tio min för sen stängdes den av sen så chilla vi bara idag har jg vart hos pappa checkat in nya lägenheten i fruängen skitfint,, åt kebab på nån restaurang och chilla framför film och så, riktigt mysig helg faktiskt sovit ut vilket jag behövde den här veckan som kommer ska bli bäst har jag bestämt, för att jag själv är bäst! Nattinatti på er!

Jag och min favvo idag :)

igår innan jag skulle hoppa in i jacuzzin!

wiee!

Lördag!

Godmorgon vakna nyss skitskönt! idag känner jag att jag är på bättre humör faktiskt, har mycket att se fram emot, kanske så man ska tänka? Min födelsedag, rihanna konserten osv, igår var det exakt en månad kvar tills min dag, dock fyller jag år på en måndag, men so what, den kommer bli bäst ändå :)
ska gå ner och äta frukost sen vänta på syster som ska komma hem,sen ikväll ska vi hem till grannens föreldrar, jag paulina, mamma, kickan, felicia, linnea och sandra och såklart pernilla som vi ska till ska sova över där och ha tjejkväll vi ska bada bubbelpool och aah bara mysa, ska bli skiitskönt faktiskt, fast det är inte förns fyra men iaf! vi ska oxå sova över där :)
men ska gå ner och äta puss på er!

Girls fall in love with what they hear. Boys fall in love with what they see. That`s why girl wear make-up & boys lie

Håll mig hårt eller släpp mig helt.

mår inte sådär jättebra, skiiiit jävla cp, är så besviken fattar inte hur en person kan göra så att man får känslor sen ba skiter i det, aaaah! Det gör riktigt jävla ont att bli sårad.. Jaja det ända jag ber om är att det blir bra igen, vilket jag vet att de kommer bli!
Men kom till skolan vid halv tolv skönt att få sova ut lite, har vart så jävla trött och seg den här veckan har vart åt helt jävla helvete just pga en person, åååh :(
Aja efter skolan drog jag till stan mötte vevve vi gick till sandys köpte as gooood macka och vi bara satt och snacka, sen hade vi tänkt gå runt lite i stan men det var så jävla kallt så vi åkte till nacka och så köpte vi varm choklad och bara satt och snacka om alllt och ingenting hheem sen så fanns de internet så vi satt typ framför datan, sen drog vi till brunn och bussen gick inte förns as länge så vi gick in på brunnen och ba chilla sådära!
Nej men nu ska jag ta bort sminket lägga mig i sängen och kolla på nån bra film
och försöka få bort hanhanhan från tankarna en stund iaf!

dagens, nya örhengen köpa i söndags om jag minns rätt :)

Vill du ha mig är det dags att visa det på rätt sätt, i don`t give a fuck!

Hellu, funderar på att lägga mig i sängen och kolla på film och chilla har precis gjort te, fröööös så jävla mycket tog en dusch och fanns bara iskallt vatten kvar, haha dog!
ja annars har jag bara chillat kolla på burlesque med syster skiiit mysigt fast somna tilll lite då och då, imorgon börjar jag 11.30 så jag ska försöka sova ut, as skönt ska det bli de behöver jag :)
men ska nog sätta på the last song sen blir det nog sussa som gäller, godnatt imorgon ny dag, hoppas att det blir en bra fredag!

Dör för denna låt, och när den kommer i slutet av filmen gaaah!

vill bara ha hanhanhan!

Hellu kom hem för ett tag sen, åkte tillsammans hem med syster, tur att jag har nån här hemma som kan ge mig sällskap haha hatar att vara hemma själv, men iaf vi sitter och lyssnar på musik osv, är aaas turstig måste gå ner och dricka ngt, oboy skulle fan sitta fint nu asså!
Jaja bra dag i skolan, fast den här veckan har jag känt mig fett konstig vet ej varför allt kan förendrats bara pga vissa personer,jaja det hoppas att det löser sig iaf!
tacos idag i skolan as gott, loveit!
Men nu ska jag typ plugga lite engelska har läxförhör och har bestämt för att skippa facebook och mobilen, har lagt mobilen på flightmode och ffacebook kommer jag logga in lite senare..
pga av vissa grejer!

Idag har jag på mig ett nytt linne som jag köpte förra fredagen, sen ett par nya örhängen bilden tagen i lördags :)

Låten har spelats i mina öron exakt hela dagen! sååå bra!

Follow your heart but don`t forget to take your brain with you.




Locooo!

Hola! Kom nyss hem, fan vad kort dag men det är väl skönt ska ej klaga, hade engelska sen åt jag lunch i skolan med tjejerna, sen drog jag bara hem, somna runt ett inatt och konstigt nog är jag inte trött, funderar på att kanske lägga mig och läsa men då lär jag bli riktigt trött, hah fast spelar ingen roll om jag somnar en stund eller så funderar jag bara på att städa undan alltså då menar jag verkligen stäääda i mitt rum, rensa och så, skitdammigt o äckligt överallt, så kanske gör det sen sover en stund, haha jaja! Känner att jag e på bra humör ida iaf, ÄLSKAR DET!

Jag idag, med mina ett par av mina nya örhängen älskar dom!



helt okej tisdag :)

godkväll, sitter vid skrivbordet med en filt fryyyyser as mycket!
Kanske för att jag sitter med shorts och kortärmad och har precis duschat, jaja. Min dag har vart bra, åkte till mormor runt ett chilla där, åt lasagne och bara kolla på tv somnade oxå, fattar inte hur man kan vara så trött, men känns inte som att jag sover ut på helgerna just för att det alltid är folk som håller en vaken. haha men iaf sen drog jag och tränade med syster gick as bra förutom att jag är ju förkyld så tog det lite lugnare, men kändes skönt att träna, väl när jag var hemma, åt jag duscha sen har jag och syster stått och bakat bullar haha det är ju kanelbullensdag idag, har dock inte ätit än men ska gå ner och göra te oxå :)
Men hoppas ni haft en bra tisdag, looove!

Du kommer ALDRIG få se mig svag.


tisdag

Godmorgon, sitter och chillar och äter frukost, te med macka :) Är skiiitförkyld! Aah aja ska iaf packa ihop träningskläder osv sen dra mig iväg till mormor för att chilla lite med henne! jag hatar att vara hemma helt själv så tråkigt, så sen ska ja och syster träna vid fem :) Så skriver när jag kommer hem ikväll, peace and love!

En äkta kille älskar inte tusen tjejer, han älskar en tjej på tusen olika sätt.

all up to you

jaa ska gosa mig ner i sängen och läsa assyl! Är jätte förkyld känner jag, ledig imorgon så ska försöka vila upp mig, sen blir det träning! även fast jag e förkyld men har  vart det jätte länge och haft värsta hostan. Jaja kom hem från skolan åkte tillbaka till gurra åkte med syster till nacka köpte två par örhengen aah döööör av smycken så fint!
sen har jag bara chillat, men godnatt!


....


Sometimes you have to stop thinking so much and go where your heart takes you

Without breaking

hellu, sitter i skolan och deppar, nejdå haha, mitt humör duger, kunde varit bättre, jaja har en hel vecka framför mig nya möjligheter. Får ta dagen som den kommer. idag är det måndag och jag har en ny tröja som jag köpte i lördags älskar den!
jaa sitter och lyssnar på en lååt som får mig på grymt bra humör!
slutar 12.30 hoppas ni får en grym måndag. Peace

min nya tröja!

Säg aldrig för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar på någon annan också.


grym söndag med vevve

Hello, hemma från att ha chillat runt i hela stockholm med veronica haha! skitnice dag, vi åkte runt lite, sen så satte vi oss på en park vi köpte från seveneleven kladdkaka och varmchoklad och bara snackade, sen tog vi tåget till vällingby fick med mig två par örhengen, jag svär kan inte sluta ääälska örhengen! vi har snackat skrattat ätit och nu är jag iaf hemma, ska fixa för skolan,ny vecka osv :)
Hoppas ni haft en underbar söndag för de har jag haft :)




jaa lite knasbilder från idag haha!

söndag

hejsan, jag kan säga såhär dagen igår söööög, inget vart som planerat, jag vakna med bästa humöret men somna gråtandes.
Vet ej varför jag grät men kände bara för det.
Igår iaf så åkte jag och elli till stan jag köpte bodylotion som luktar cocos och sen köpte jag en tröja, haha mina pengar e snart slut :( haha nej men dom pengarna jag har kvar nu ska jag försöka spara till fika och bio osv.
Osman skulle komma hit igår men blev knas så jag och Ellinor chilla bara hos henne, vi var hemma själva vi gjorde as god middag och allt!
Idag ska jag fika med veronica i stan skitmysigt faktiskt! Ha det bra!

.


Kärlek börjar med "du är speciell", men de slutar med "du är precis som alla andra."

something new


idag, underbart väder nu mot stan! Peace and love!


lördag underbart väder yea!

hello people! sitter i Ellinors rum medans hon städar. Igår chilla vi bara hemma hos henne, satt framför skype till halv fem, vakna tio helt död. Ida skulle jag egentligen åkt till pappa med min syster för att vi har flyttat från tumba till fruängen så vi skulle hjälpa till med att packa upp osv, men jag orkar inte så det får bli någon annan dag. Men ska chilla här hos Ellinor senare kommer osman hit det är planerna för idag, men man vet aldrig mer vad som kan hända. Vädret är iaf helt underbart, love it!

jag och ellinor igår, min nya ring där det står love på :) Älskar den :)