Gran canaria biatch

Ville bara h´ra av mig o sega att jag lever! Resan gick bra och har redan vart her i tva dagar! Vill aldrig hem. Helt fucking underbart her! Hoppas ni har det bra, saknar er alla ni vet vilka ni e hoppas ni har det beeest! Har blivit en pepparkaka hihi!

Gran canaria here i come woho!

Yeyy. kom hem från skolan fett skum dag, helt onödigt.Jaja papi kommer och hämtar mig här snart resväskan packad och plugget klart! Ber tusen gånger om att planet inte blir inställt imorgon eller något annat fel. Den här resan ska bli bäst!
Ja vi åker inatt till arlanda sen flygervi imorgon bitti vid sex! Landar vid gran canaria vid tolv! Kanske bloggar där, om finns data,annars är det här det sista jag skriver, Önska mig lycka till och hoppas alla har det bra. Kärlek till er alla!
Peace out.
Nu är jag redo för värme <3

stressstressstress

Govkäll, ska dricka te,har smått panik är inte färdig med so uppgiften, jaja kommer hem imorgon så får göraden imorgon eller i skolan!
Har vart ute på promenald med syster yster och bara snackat har även packat klart allt och ska snart sussa. Imorgon sista dagen i skolan, kommer hem innan så bloggar då ;) HA det bra!
Jag har aldrig bett dig stanna och försöka ändra mig


Snart fan taggar jag härifrån dudes!

Hejsan! Hörde aldrig av mig igår. Menpå lördag då vi var hos Ellinors pappa så var vi på tagen i Täby centrum,sen på kvällen så grilla vi,vi skulle ha åkt och kollat bio men det blev så sent. så vi stanna hemma åt godis :D Sen så var vi ute på promenald. somna två vakna åtta inte mkt sömn,vi åkte till Ellinor plugga lite,sen drog vi till stan mötte Brandon, Osman och Happy sen drog dom och åt och jag och Ellinor chilla runt lite, drog hem åt middag hemma hos dom sen följde ELlinor och hennes mamma med mig hem.
När jag kom hem packa jag resväskan så nu är det nästan färdigt. Ska plugga färdigt det sista. Men dagen har jag ingenting att säga, har vart en vanlig måndag inte så bra dag i skolan. men just nu är jag med syster som e hemma :)
Jaja hörs!
Förra veckan :)

bilder

Slänger bara in lite bilder som jag vill ha till min data pallar ej sitta och skicka via hotmail..
Så lägger in dom här, nu kan ni ju ändå kolla på samma gång ;)

Hemma hos mig för ett tag sen :)

Igår :) Man ser en lite från mina örhengen

Bild från igår :)

Pluggpluggplugg idag ska jag blir klar!

Hellu, sitter och pluggar hemma hos Ellinors mami vi åkte hit tidigt för att Emma skulle städa med hennes fotbollslag vid tio så vi var tvungna att gå upp åtta efter att ha lagt oss vid två. Men jag var faktiskt inte trött. Detta väder får en på bästa humör, plus att snart drar jag till Spanien woho som jag längtat! Hör av mig när jag kommit hem ska hinna färdigt med detta. Chao!

Beyonce grym på att dansa damn ge mig hennes kropp!

Kårsta :)

Hejsan mina vänner! :)
Sitter hemma hos Ellinors pappa, Ellinor duschar just nu. VI åkte ju hit igår men innan det gick vi runt i stan där jag köpte en as fin navel piercing sen åkte vi mot Täby centrum där vi gick runt då köpte jag även ett par örhängen fotr imorgon :)
Sen drog vi hem till Ellinor där vi åt middag, och bara chilla, sen gick vi ut på pomenad i en timme as mysigt vi gick och snacka och lyssna på musik :)
Somna vid halv två och vakna vid tio åt frukost slängde på mig kläder osminkad och vi åkte mot täby centrum jag Ellinor och Emma och deras pappa, dom skulle fixa emmas iphone sen gick vi runt där en stund, Jag har precis duschat och ska börja sminka mig vi ska väl vara hemma, sen senare så är planerna att gå på bio :) wiee
Men vi hörs nog imorgon ha en forsatt bra lööördag :D

Mot stan :)

Snart ska jag tagga mot bussen, ser ut att bli en bra helg,hoppas ni också får det, Ha en fin fredag i detta underbara väder.
chaoo :)
Memories never die. Jag älskar dig bästavän <3

No music no life

Godmorgon vakna vid halv nio, fett tidigt fan! Jaja det var väl lika bra att gå upp! Sitter just nu i soffan och lyssnar på musik på mtv såklart! Ska gå ner och göra frukost, funderar på att göra färdigt son och engelskan men tror att jag tar det på söndag ist :)
jaja vad händer today, jo ska till Ellinors papi som bor i vallentuna, hon ska möta mig i stan sen ska vi typ åka till täby och handla balklänning, sen vet jag ej vad som händer men kommer iaf hem på söndag, men jag bloggar nog där :)
Old time ago <3

Städtime

Står och städar i mitt rum och dunkar musik. Omg skulle städa min garderob så tog jag bort alla mina kläder och la på sängen så ba flyger största spindeln upp haha höll på att dö usch känns som att det kryper spindlar på hela kroppen, hatar spindalar!
Men ska fortsätta med hela rummet. Känner att jag vill bli färdig med so arbetet också men i need help :/

Summerfeelings! <3

Movietime

Har ätit, och behöver hjälp med ett so arbete men ingen kan typ hjälpa mig för att ingen har börjat med sitt :(
Men ska försöka fråga mami om hjälp! Måste städa mitt rum också som ser helt förjävligt ut, men medans sätter jag på en film och lägger mig i sängen. Har iaf gjort färdigt allt i svenska :)
'
Det får bli den här filmen!

idol


                                        ge mig hennes utseende! Hon e bäst!

Pluggdag!

Godmorgon,vakna för fem minuter sen typ ligger i soffan och lyssnar på Chris brown forever, tröttnar aldrig på den låten!
Iaf igår satt jag inne på skype sen somna jag vid halv ett, och ska gå ner och göra lite frukost sen blir det pluggtime. Usch men idag ska jag bli färdig med allt som ska vara inne innan jag drar till Spanien för sen hinner inte jag plugga mer. Så den här dagen går åt till att plugga, ska sitta och pumpa musik då blir allt mycket bättre. Men vi hörs nog efter det!

Chris Brown - Run It!. Tkr låten passar till bilden hähä :)


.


Långhelg :)

Hellu mina damer och herrar :) Med mig är det bra, förutom att jag är grymt trött! Fattar inte varför,men har vart det precis hela dagen.. Jaja hade två lektioner idag, sluta vid tolv hur soft?
Lyckat jag och Maria missa bussen, så vi fick vänta en timme, sen tog vi bussen hem till Maria, vi var där hon skjussa mig med sin nya moppe as nice vi åt pasta och chilla med livet. Kom nyss hem från henne ska nog göra en svenska grej! Men nu har ja iaf långhelg imorgon är de barnbytardagen men vi r ju inte här nästa år så vi har fått ledigt och sen på fredag är det studiedag, så imorgon kör jag en riktigt plugg dag! Men ska iaf göra sista svenska uppgiften sen är jag klar med allt i svenska yeey :)
Riktigt skön låt. åh sommarkänslor <3

pissdag

Ahh! Dagen har inte vart bra! Tisdagar är helt enkelt inte min dag :(
Har iaf pluggat svenska är nöjd, ska väll chilla en stund sen blire nog läggdags, är as trött!
Vafan bloggar jag egentligen har ingenting att säga :) Men lägger in en bild på mig från idag och en grym låt som jag hitta nyss :)

bra men ändå dålig dag. Vill bort nu

Hejhejhej! Dagen börja bra, men nu e jag på dåligt humör pga lite grejer inget jag tar i bloggen!
Men iaf annars har dagen rullat på, har varit lite trött somna vid tolv igår satt och chatta på facebook haha! jaja nu ska jag plugga svenska och so! Önska mig lycka till peace!


                                                                 dör för låten!! Blir glad :D

Bild från idag ;)

Har precis kollat på step up 3 stängde av efter halva filmen den var inte så jättebra! Men ska ta och lägga mig snart bara tvätta bort sminket och så. Peace and love :)
I'm moving on, and I'm gonna get stronger now

Bra start på veckan ;)

Tjatja!Ville bara säga att jag lever! Har haft en bra dag idag, dock pissväder menmen! Hade lite sovmorgon. På morgonen brukar vi ju ha mentorstid, men nu får en i taget prata med läraren och det gjorde jag förra måndagen så jag sov en timme till as nice! Hade hemkunskap gjorde italiensbröd kommer ej ihåg vad det heter, men det var helt okej :) Sen so sen slöjd, sluta klockan två. Har precis gjort färdigt mitt broderi don`t worry be happy as fint :) Och nu pluggar jag so :( Ska hinna färdigt med allt som ska vara inne, det ska jag lämna imorgon det har jag lovat mig själv! Nej nu ska jag fortsätta dunka musik och plugga! Hoppas ni haft en bra dag! Föresten vad tycker ni om designen? Jag älskar den! Tack igen Paulina <3
Kärlek till låten! Älskar videon, hon e en riktig skönhet asså!!

myskväll

Åh kolla nyss på filmen dirty dancing finns ju två filmer men nu kolla jag på havana naights as bra! :) Mamma gjorde rabarber paj as gott så har suttit och chillat :) Imorgon en ny skoldag :) Måsteplugga har så sjukt mycket att göra kiiill mee!! Ah shiit asså! Jaja ska hinna färdigt med det, hela den här veckan ska jag plugga som faaaan!
Jaja hare bra godnatt!
Vi bryter mot våra regler för att veta vart gränsen går.

a=GxdCwVVULXegv

Shakira - Hips Don't Lie Jean ft Wyclef. Tröttnar aldrig <3

42ayWRE_GK-CzvUNF_s&feature=watch_video_titleShakira


Maj 15, 2011

Heej :) Nu är ja hemma från papi, kom hem för en stund sen plocka undan lite i rummet såg förjävligt ut :O Är jätte hungrig mami står och gör mat mums :)
passa ju Liam i fredags jätte mysigt hade vi, Liam somna vid nio och jag och Ellinor somna två dock vakna liam emellan åt och grät lite men han hade ju oss så det löste sig:) Iaf vi vakna runt halv elva igår och sen fixa vi oss drog till Claudia fixa våra naglar jag la bara på gele så att det ser tjockare ut sen måla hon mina nagalar fett ballt. så fixa hon ellinors med lösnaglar som också blev as snyggt. sen drog vi mot tumba igen och pappa skjuttsa oss till heron därjag och Ellinor såg på insidious as grymt personen som har gjort den filmen har även gjort Paranormal activity och saw filmerna. Den här var också riktigt grym och läskig haha! Kom hem runt tolv satt och umgicks en stund med familjen sen somna vi och idag har vi bara vart hemma en stund drog till stan åt glass. Har vart piss väder och har haft ont i huvudet! :( neej nu ska jag ta och äta :)







NYTT BLOGGNAMN!

Jag har en ny domän, det vill säga bloggnamn, ni hittar mig nu på www.evelinnaida.tk :D
Den gamla funkar också, men mitt nya är det som används.

Så glöm inte...

www.evelinnaida.tk
www.evelinnaida.tk
www.evelinnaida.tk
www.evelinnaida.tk
www.evelinnaida.tk
www.evelinnaida.tk
www.evelinnaida.tk
www.evelinnaida.tk
www.evelinnaida.tk


Peace!

Ny bloggdesign :)

Jag har en ny bloggdesign,

För att se den som bäst rekommenderar jag er att använda Mozilla Firefox (då ser du ALLA detaljer och bakgrunden)!

Ladda ner Mozilla Firefox HÄR!

Fredag tchiiill med livet!

Hellu :) Sitter hemma i soffan med Ellinor och bara chillar, håller på att ladda ner the last song hihi hon har inte sätt den, så den måste vi se!
har vart en bra dag, har vart riktigt trött men drog mot tumba med ellinor hämta min favorit på dagis. var hemma en chilla. Sen kom sofia hem och jag och Ellinor gick ner på gården och gick runt och snacka. Sen har vi suttit vid skype och vart med min Liam som nu ligger och sover. Min papi och sofia är på fest i nån lokal min farbror fyllde år igår, det är han det är fiesta för :P
Nej men nu ska jag vara social. Hoppas ni har haft lika bra fredag som mig :)
 

                                    
                                     Omg dör för låten!Börjar nästan gråta texten och hela låten mäcktiiiig!

..


Torsdag trött hela dagen :( imorgon favoritdagen.

Hejsan :) Allt bra? NU borde ni komentera lite tycker jag, säg vad ni tycker jag ska skriva mer om? eller aa vad jag mer ska skriva om mer än en min vardag liksom!
Aja idag hardet vart en dålig dag :( Jag har vart på as bra humör, men kom till skolan hade ingen engelska på morgonen alltså elevensval pga att andra hade prov hade sen bild, sen lunch sen ingen engelska igen för att då var det vissa som hade nationella sen no, haha kunde haft sovmorgon eller något!
Aja tråkigt också att Maria e sjuk :( Fast hon kommer imorgon mitt solsken!
JAja ska plugga till no provet fylla i massa frågor osv, sen så ska jag kolla på streetdance 3d har sätt alla andra streetdance, dom tillhör ju inte varann men alla är ju dansifilmer love it!
Men ska packa också, imorgon ska jag och Ellinor till min papi efter skolan, vi ska vara barnvakt till min favorit Liam min papi och hans tjej ska på fest så vi ska vara hemma och mysa! Hihi men viii hööörs. Hoppas ni har haft en bra dag!
Memories never die

never say never

Åh såg nyss filmen never say never! Riktigt bra film, gillar att man får se hur han blir känd och alla konserter och alla tjejer som är typ hela galna i justin! Haha åh, när man sätt filmen tycker man bara att han är ännu bättre! Men han har faktiskt riktigt bra röst faktiskt och bra låtar! Men filmen var riktigt nice iaf! Rekomenderar att se den ni som inte har gjort det!

Den här låten e riktigt bra! Blir grymt glad! Justin e riktigt tung asså!

kärlek till kläder <3

Vill ha dessa, men finns ej kvar:(
Den e fett snygg också hah!

Rihanna, min idol

Älskar låten, älskar videon, älskar heltklart Rihanna den bruden e grym! Min förebild ! Kärlek till henne.

Bra dag :)

Hellu! Härligt väder och är på bra humör även om jag önskar att det vore sommarlov nuu! Men har ett litet tag kvar att stå ut :)
Idag så har dagen vart riktigt bra, har vart as nice väder och livet leker :) Sluta klockan 14.50 drog hem har legat ute i solen en stund och nu ska jag sätta igång med plugget, väntar på att mami ska komma hem och börja med middagen e hungrig fast det är jag iof alltid :)
Men mer har jag inte att säga hörs!

Skolan i fredags :)


Juan Magan                                Juan Magan - Te Gusta

Undeeeerbart älskar vädret älskar livet!

Heeeeej! idag har det vart en superbra dag! Har vart bästa vädret och asbra dag i skolan! förutom att maria har vart sjuuuk hon ligger hemma och har halsfluss :( Krya på dig gullan <3
Dagen rulla på i skolan har vart så himla varmt idag, helt galet men heeelthelt underbart love it! Sluta två vänta på att Paulina och ELlinor sskulle sluta sin spanska lektion vi gick hem till Ellinor la oss och sola, har fått lite färg :) Sen åt vi middag där och bara chilla garva och hade mys! Gick hem sen från brunn ellinor följde med typ halva vägen och kom nyss hem, ska stänga av datan och packa och fixa till imorgon! TVå veckor kvar sen är jag i paradieset visst vi har värmen här, men utomlands är allt på ett annat sätt!

    mitt öga :)


ADRIANA LIMA <3

Hårfärfärgen fett snygg vill ha den när jag kommit hem från Spanien! Okej hela hon är ju största skönheten!
Eller  det här håret :)

Vardagar e så sjukt tråkiga-.-

Tja, sitter här och chillar efter att ha pluggat:) Gjorde allt som ska vara färdigt i so :) Så nu kan jag chilla :)
har vart en bra dag i skolan, dock verkar det som att alla har varit rätt sega, men vädret har iaf fått mig på bra humör :) Hade hemkunskap ju och vi grilla as gott var det! Sen flöt lektionerna på sluta vid två drog hem börja plugga på en gång, Paulina kom hem en stund vi snacka hon har ju inte vart hemma på hundra år, hon bor typ hos sin kille kan man säga :P
Men sen har vi ätit middag ute och jag har dunkat musik ett tag, ska väl chilla ett tag till, ska läsa sen iaf :)
Jag testa min nya bikini :)

Jessie J - Nobody's Perfect.


Min bikini looooove it

Min nya bikni som jag köpte  lördags båda delarna för hundra spänn bra pris och jag ÄLSKAR den!!
Vill bara köpa ännu mer bikinis blir besatt! Haha nej men det finns så mycket snygga! Men nån som vet nån färg på navelpiercing man kan ha till den här?

: Maj 9, 2011

Shulululu! Sitter framför mtv och lyssnar på musik och chillar lite inte jag ska dra mig mot skolan! Måndagar är alltid chill. Har också bästa lektionen!! Wiee hemkunskap och idag ska vi typ grilla ;)
Får se hur det går. Sen efter skolan ska jag hem och plugga och jag lovar jag ska plugga som en röv jag slutar klockan två och jag ska INTE sätta på datan för då blire inget plugg, men jag måste verkligen sätta fart för det är inte långt snart åkkker viiii!!! Helt ofattbart :P
IDag :) Nu ser ni mittt hår vill ha lite ljusare faktiskt :) Men det blir ljusare i Spanien och det är ju bara toning, det var bättre en vad jag hade innan det var ju typ orange plus att om jag skulle åkt till spanien skulle de bli typ gult :O

Mikey Mic - Swedish Girls


Grymhelg är bara förnamnet ;)

Hellu folk!!Har haft en grym helg sorry för dålig bloggning men har levt livet!
I Fredags sov ju Ellinor hemma hos mig, vi chilla här satt och chatta med roligt folk, sen vakna vi vid halv elva, drog in till stan jag köpte min heltklart favorit bikini, den e så HIMLA snygg, har tagit bilder, med Ellinors canon så kan inte lägga upp dom idag men ska  ta en bild med min kamera så kanske den kommer upp lite senare, eller imorn :)
Sen gick vi runt där, åt kinamat. Vi drog hem till mig hämta sovkläder osv, sen drog vi till Gustavsberg Emelie hoppa på bussen i brunn och vidare åkte vi till nån ungdomsgård, man kanske inte ska kalla det så, men iaf det var tjejmingel där igår. så vi satt och snacka om allt as mysig fick mini cupcackes as gott, sen drog vi hem till Ellinor. Vi tona mitt hår, men resultatet blev grönt, just för att jag hade haft så himla ljust innnan och tog inte nån toning med rödpingment i så jag fick lite små panik. Men sen så satt vi framför skaype och chilla lyssna på musik och skratta som bara den. Somna vid fem vakna vid nio av att solen lös in i rummet och det var alldeles för varmt. s¨å vi gick upp åt frukost sen drog vi till stan jag köpte en ny toning och Maria kom så vi åkte och åt kebab sen drog vi hem till Ellinor jag färga marias hår och Ellinor och Maria färga mitt hår, jag blev faktiskt nöjd!! Det var snyggt ska sen innan skolavslutningen lägga in lite slingor :)
Annars så kom jag nyss hem, ska måla naglarna och äta ngt sen blire läggdags. är grymt trött och måste sova så att jag är pigg till en skoldag imorgon. Inte långt kvar till jag åker till Spaninen men måste verkligen plugga in resten av alla uppgifter som ska vara inne!!
Påsklovet!

Snoop Dogg - Sweat (David Guetta Remix)


Bra fredag!

Hejsan, sitter här med Ellinor och chillar framför datan :)
Kom nyss hem. Idag har det vart en lång dag, men sen efter skolan drog vi ju och dansa zumba jag, Ellinor och Paulina det var riktigt kul, fyfan vad svettig jag blev haha! Men det kändes skönt! Sen efter doog jag jag var så fuckat hungrig jag och Ellinor drog snabbt till stan och åt Kina mat det var så sjutk gott sen tog vi bussen hem till henne chilla hon packa massa grejer sen skjussa hennes mamma oss hem, så nu sitter vi och äter chips och dricker cola och chattar med lite folk och lyssnar på MUSIK!
Hoppas ni har haft en bra fredag för det har jag haft!
Jag idag, platta håret idag i skolan heelt grymt vad jag älskar det när det är platt! Looove it

Jennifer Lopez - I'm Into You Wayne ft Lil wayne. Så gryyyym låt!


Bästa fredag!

Yess fredag, har en långlång dag framför mig, först Engelska prov får se hur det går.. Ska snacka med läraren eftersom att jag har hållt på med utredning så har jag rätt att ha muntligtprov, men får se det ordnar sig säkert :)
Ja planerna idag är att först efter skolan då vi slutar FUCKING 15.40 åka till Mölnvik med Ellinor och Paulina och dansa zumba! Det ska bli kul! Sen efter vet jag inte, men Ellinor ska iaf slagga hos mig så vi hittar nog på något kul, tar fredagen som den kommer ba ;)
Ha det gryyymt!

Don Omar Uno Dos Tres Cuatro. En av låtarna som vi dansa till zumban förra fredagen!


Tooorsdag!

Shoobre:) Sitter och chattar med Ellinor och Osman på facebook haha vi har typ inget liv. Ja ja, kom hem för en stund sen, dagen har vart lång, hade matte nationella, som gick åt helvete haha, i vilket fall som helst kommer jag få IG så att det känns taight men vad ska man gööra ?
Efter skolan drog jag och Ellinor till g2 har sökt in där som först val så var där med ellinor och gick runt haha asnice skola!!
fick värsta goodiebagen eller hur det stavas med nagelack och nagelstenar och en bok och choklad osv :)
Ja nu ska jag lägga mig i sängen om jag kan försöka hoppa hur den här chatten. Hihi godnatt imorgon är det freeedag!'
Jag och fina Paulina i skolan i måndags <3
Helthelthelhelt underbar!

21 dagar kvar

Mmmm sitter och dricker te och äter blåbärsmuffins! Det förtjänar jag!
Har vart en bra dag, följde med Ellinor till doktorn idag, hon tog blodprov så gullig som jag 'är följer jag självklart med! Sen åkte vi tllbaka till skolan, hade idrott i spöregn! Menmen är glad att jag var ombytt iaf!
annars så har dagen rullat på, har vart övertrött och dött av garv hela dagen, har fått skrattatacker typ hela tiden.. Men jag älskar det!
Kom hem baka muffins! Pluggat svenska och no duktig chey! Ska äta upp och dricka upp te, sen ska jag lägga mig och läsa!
Pussar
Sätt aldrig den du älskar åt sidan för den du tycker om, för den du tycker om kommer sätta dig åt sidan för personen den älskar!

snö den 3 maj, hallåååå?!

aHellu:) Ligger hemma i sängen, kom hem för en stund sedan. Imorse när jag vakna var jag helt död och man blev inte direkt piggare av att kolla ut i fönstret och se att det snöar :O Fuck det är den 3 maj och det snöar hah vilket skämt!
Aja annars så har dagen funkat helt okej, skulle vara toppen om vädret var som förra veckan menmen!
Drog hem till mormor efter att jag slutat två, vi åt spagetti med köttfärsås sen glass,MUMS. Sen pluggga jag sen nu kom jag hem ska göra te sen lägga mig och fortsätta läsa min bok pojken som överlevde var as länge sen jag läste, men idag ska jag fan ta och göra det :)
Bild tagen igår!
When my world is falling apart, when there`s no light to break up the dark. That`swhen i look at you

Enrique Iglesias - Hero


Livet är inte alltid lätt

Hellu :)
Idag har dagen varit helt klart sämst, jag har inte haft orken att göra något, det har hänt en grej, tar ej upp de här... Men det är inte något jag kan göra något åt, jag försöker gå vidare, med personer som försvunnit och försöker vara stark genom att ha kvar dom personerna jag är värda i mitt liv! Jag måste lära mig se från ljusa sidan..
Aja seg dag har varit trött så inget att berätta om var i skolan bara sluta klockan två kom hem plugga, suttit vid datan, hjälpt mami med wok och nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik :) Ska sova riktigt tidigt! Imorgon ska det bli en bra dag det har jag bestämt. Jag ska skita i allt det gammla!
Aja annars nu på kvällen börjar jag känna mig på bättre humör genom att ha pratat med folk lyssnat på musik som får mig på bästa humöret!
Efter regn kommer solsken inte sant?
Bilden är tagen idag me Marias canon :)
You`ll miss me when i`m gone

Cinderella- Britney Spears


deppig söndag

mamma gjorde hemma gjord pizza till middag, gott var det! Men har inte haft orken att äta, eller ens göra ngt. Men är färdig med min novell känns bra! Har annars bara suttit och snackat med lite folk.  Har druckit ett glas te, är fan iskallt här hemma. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på bra musik sen somna och drömma mig bort till mitt drömställe där jag har allt!
Godnatt fina!
en gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm.
Hate that i love you Rihanna feat Ne-yo

Min valborg, som jag inte alls förväntades skulle bli så bra!

Hellu, har precis målat naglarna med mitt nya naglack asfint! KOm annars hem för ett tag sen från pappa. Vi kom dit runt halv två igår vi skulle grilla men ingen kunde typ plus att det inte var så bra vääder, så vi chilla hemma bara igår på dagen sen vid halv åtta gick vi ner till majbrasan bara. Jag joshua och ellinor vi gick och mötte Alexandar och yayhe brandons kompisar. Sen kom Brandon med alla sina kompisar plus sin tjej, sen lämna vi joshua hemma medans vi alla andra gick hem till Brandon han var hemma själv så vi satt och lyssna på musik chilla satt o snacka! Sen vid ett drog alla typ sen var det nåra av Brandons kompisar kvar vi satt o snacka och tchilla, sen var det jag Osman, ELlinor och Brandon kvar vi låg bara i soffan satt o lyssna på musik sen somna vi vid halv sex kanske :)
Vakna vid elva, åt frukost där  sen drog vi hem till mig hämta grejerna sen drog vi hem och nu e jag hos mami!
e så himla trött men ska göra färdigt min novell sen ska jag bara chilla och sovaaaa!
Jag mår inte bra alls, inte att jag känner mig sjuk men är trött på allt vill  boooort. Vill inte vara kvar :(
aja 25 dagar kvar att stå ut!
Paulina, jag och Ellinor i fredags! fina tjejer<3