Lördag!

Helluuu, nu är jag hemma, men ska strax dra mig vidare, ska åkta till stan med vevve, vi ska på feiista! Dom här dagarna har jag vart med Lydia vi har gjort allt och ingenting men har haft hur kul som helst, hon och jag finns inga hjärndödare personer, haha vi är helt crazy ihop, men jag diggar de som fan! Nu ska jag äta nått lite snabbt
 

<3

Shoo, åkte till stan idag, va i rålis med ricardo o hans vänner, helt okej, sen åt vi mat och så, är hemma hos Lydia hon har slaggat fint nu och hade oxå tänkt o göra de, drf säger jag godnatt nu! Puuuss

Sooommarloov!

Jag har inte tiden att blogga, de är sommarlov och hela den här veckan har jag vart med Lydia, vi har hittat på massa grejer, för de mesta varit i stan och lekt med livet! Jag hör av mig när jag har tid, men än så länge har jag inte tid att blogga, kommer kanske upp inlägg då och då ;) 
Oj fota bilden från facebook,men den är tagen på midsommar iaf

yeaahbuddyy!Måndag och sommarlov, men hallå var e soooolen!

Heeellu! Sitter hemma och har precis fixat iordning mig, ska till stan och möta Lydia, vet ej vad vi hittar på, men vi två har alltid roligt oavätt vad de blir! Sovit rätt bra inatt förutom att ha vaknat då och då och mina mygbett kliat som bara den, har över hundra myggbett på benen haha, men jag tkr myggbett e nice asså! har kollat på shoo bre och bara myst i sängen med datan, kaos väder var de ju imorse, blåse och ösregna och vakna av att hela vårat partytält hade blåst mot vårat hus och grannens hus de ba dunka till i hela huset,haha! knaaas! vi hörs laaatero!

Jo men visst, mysig söndag!

Sheeena, kom nyss hem, jag är död, trött så att jag känner mig smått sjuk, ska sova tidigt idag, typ dricka upp mitt te och sätta på en film sen sova, behöver sova ut.. Har iaf haft en chill dag, drog till stan träffade ricardo vi gick runt snacka och hade kul satt vid vattnet vid slussen och såå:) Nu är jag iaf hemma inbäddad i sängen med kexchoklad och te, yeahbuddy!

film dag låter som en bra ide!

Godmorgon eller vad man ska säga, har varit uppe och ätit frukost och så, fan vad tråkigt nu har alla åkt, älskar att ha massa folk omkring mig, ååh de är de bästa jag vet! Roliigt har vi haft iaf! Ligger nu i sängen tänkt kolla på film, jag vill se filmen "lol" men finns inte att ladda ner.. ÅÅÅh den verkar så jävla galet bra!

dance again

Och nu var dag två slut, ligger i sängen efter en bra kväll, slutade in direkt som jag hade tänkt mig, men säger bara en sak, jag respekterar folk som respekterar mig oavsätt ålder! Thats it!
Men annars har vi ätit sjukt god efterrätt, vit chokladmousse med hallonsås, mmmm, sen massa chips, läsk och dans på de och såklart grym musik! Hehe.
Men nu blir de sleep time, godnatt baaabes!
dom två första är tagna idag, och dom två sista är tagna från igår! Sista bilden är från min och min systers hand, alla säger att vi har så lika händer drf var jag tvungen att ta en bild, haha!
 
 

Midsommar- dag 2

Jag och min kusin Linnea har gjort middagen, blev kinamat som vi stog och gjorde ute blev perfekt så jävla gott! Har hängt inne idag, kollat på maddicken med alla barnen och bara myst, men nu dunkas de hög musik ute och snart blir de efterätt life is good!
Såhär såg de ut, och de vart så sjukt gott! kina/thai mat is the shit!

Dag 2

Japp då var vi på tag två, somnade inte så sent igår typ vid två efter att en viss person ringde mig haha..Men vakna vid tio typ och då satt alla nere och åt frukost, ska strax hoppa in i duschen sen är jag redo för denna dag, trots regnet så kommer den nog bli grym! Alltid lika mysigt med massa folk, plus god mat! Vi hörs mer ikväll då jag berättar om dagen osv, hade ju vart ett plus med sol kunnat lega ute i bikini hela dagen, men nej vi bor i sverige!
!

Midsommar

Huset är fullt med folk och har varit det sen elva, har ätit, suttit ute i solen och varit vid midsommarstongen och bara haft de hur nice som helst! Nu blir de grill, och massa musik på de! Ha en grym kväll!

-


summertime<3

Ligger just nu i sängen och softar lyssnar på musik och kollar in lite bloggar. Har bara legat och solat ute idag, så härligt, hjälpt mamma att dammsuga på övervåningen osv. Ska lägga mig tidigt, ska upp rätt tidigt imorgon, alla gäster kommer vid elva, som vanligt då, men de är så jävla kul här på midsommar! så jag är taggad!
 

Sooola

Shooo svergie! Ligger ute och solar, men är tvungen att gå in lite då och då, tro mig blir fett lööökigt, haha! Men de är härligt, de är sånt här väder man vill ha när man har sommarlov. vakna upp vid elva åt frukost och sen dess har jaag bara legat ute, ska väl ta nått att äta, sen ut i solen igen!
Jag älskar att ligga och sola och ba lyssna på massa bra musik, bästa som finns!

Låten har spelats om och om igen, herregud för bra!! förra året var de sann romans, nu den här!

 

Best way to not get your heart broken, is to pretend you don't have one.

Nu ska jag strax lägga hvudet på kudden och sova, fast de kommer väl bli att jag sitter kvar ändå, men behöver fan få sova, jag och Lydia har lagt oss typ fyra om inte senare varje dag! men imorgon om de är fint väder, ska jag ba lägga mig ute och sola, måste också hjälpa mamma att städa hära...
Jag och min fina lillebror, innan skolavslutingen, där har ni en bild på klänningen den är längre där bak, så snyggt tycker jag, ändå vardaglig men fin!

Nicki minaj levererar med en riktig sommarlååååt!

Heej på er! Underbart väder har de varit idag och jag åkte hem imorse från Lydia la mig i solen direkt när jag kom hem, jag och Lydia har haft de grymt kul nu såhär första veckan på lovet, dagarna går helt galet snabbt och de är redan midsommar snart, betyder att vi går mot mörkare tider, hah men de ska man inte tänka på. Iaf jag mår bra och idag blir de ba chillkväll hemma, kolla på film osv! De behöver jag :)
  • tagen för nåra veckor sen.

Hej på er, sitter i Lydias rum och shit vad de regnar, men vi kom nyss hem typ, idag har de varit en rätt soft dag vi åkte till kista för att se vart vi ska vara barnvakt imorgon, sen åkte vi vidare hem till mig och jag hämta kläder, sen vidare till stan och träffa kompisar, åt kina mat på kungshallen och bara softat med livet! Ska snart sleepa, imoron ska vi upp fett tidigt, menmen hoppas ni har de bra!

Screeam yeeaah

shululu, sitter i lydias säng ska strax lägga mig sova, har inte fått mycket sömn men konstigt nog är jag inte trött längre. haha. Men ska ändå lägga mg, ska ej sova bort hela dagen imorgon asså! Aja iaf, vi drog till stan chilla träffa lite kompisar drog sedan och åt nattmat på donken så gott! Jag och lydia kör kaooos i stan lovar!

KAaaosa

Hej på er, sitter just nu hemma hos Lydia har fixat mig, vi ska ut och kaosa som vanligt, träffa kompisar och bara softa även fast jag är döööd. Åkte hem till Lydia igår vid fyra, vi fixa oss och sen drog vi två vidare till märsta där vi var hemma hos Ricardo han hade fest, massa folk, bra musik och så, slutade med att jag och Lydia stanna kvar och sov över med Miguel, hur kul och mysigt som helst hade vi, sov dock typ ingenting så idag har jag varit död, vi åkte därifrån vid två sen har vi bara chillat här, lyssnat på musik decka en stund på hennes säng. Vi höres! hoppas ni har de braaa njut av sommarlovet, även fast de inte är så bra väder, men de kommer!


Mitt nya halsband som jag köpte här om dagen, sen ett nytt tub top linne den är typ plommon färgad älskar den, plus att igår plattade jag håret första gången på riktigt länge!

I dont forgive people because i'm weak. I forgive them because im strong enough to know people make M.I.S.T.A.K.E.S

Heej mina fina, har inte skrivit för har inte vart hemma, hade skolavslutning i torsdags, nice, sen efter så var jag med Lydia och jehnny vi åkte till stan gick runt satt och prata sen va vi hemma hos Lydia en stund, sen åkte jag och Lydia och var med hennes två kompisar vi chilla med dom drog till rålis med lite folk, kom hem vid tre typ, sen igår grilla vi med nåra kompisar, myspys, jag kom hem inatt vid två typ, somna och nu har jag bara chillat,ska fortsätta med de:) HALLÅÅÅ VART ÄR SOMMAREN! VILL HA SOL OCH VÄÄÄÄRME!

skolavslutning imorgon :D

Shooo, kort dag i skolan börja nio då vi i klassen kolla på film, "miss little sunshine" cola chips och godis på de så vart ju morgonen ännu bättre! Drog sedan hem, sen till stan för att möta Lydddiiiit (lydia) vi kolla runt, fick med mig ballerina som jag letat efter i tusen år men aldrig hittat, iaf inte svarta vanliga.. sen fick jag med mig ett halsband. åt vid kungsallen tog tacobar så jävla gott. ska väl sova snart så jag är pigg till imorogn, känner att jag varit alldeles för trött senaste tiden, men imorgon är de fucking sommmmmmarlooooov! ÅÅÅH underbart ska de bli. Längtar till jag får sätta på mig min nya klänning som jag köpte här om dagen den är sååå fin hehe :)

hungrig o tröttt

Nu är jag hemma från stan, äntligen, har varit jätte trött idag! så idag ska jag lägga mig tidigt, imorgon ska jag oxå upp tidigt! Men iaf, var i stan kolla runt med Lydia och Paulina fick med mig ett par jeans shorts sen satte vi oss och åt jordgubbar! Ska väl äta snart och så!

Mot stan, ses dära :D

GODMORGON! Vakna nysss ska gå ner och göra frukost och sen fixa mig lite, Lydia kommer hit sen så ska vi dra till stan jag min syster och Lydia, min syster ska lämna tillbaka och byta lite grejer hon fick igår :) De är iaf planerna för dagen, sen vet man aldrig vad som händer! hehe men vi ses i stan babes!

Syskonkärlek!

don`t wake me up


Waah helt galen låt plus video! HAN ÄR BÄST OCH SNYGGAST! Nä nu ska jag sova efter denna underbara dag! gonatt!

Lyckad dag till min älskade syster!!!

ÅÅh har haft en hur bra dag som helst. Gick upp i tid fixa mig och osv, sen drog vi till mölnvik kolla skor lite snabbt men hitta inga, satt ute i solen och åt glass sen drog vi mot skolan, där min syster sprang ut, shit när man såg alla klasser springa ut med värsta musiken fick man värsta lyckoruset, haha! shit! vi vr där i kanske en timme sen åkte vi hemåt fixa lite innan alla kom, vi har suttit ute, ätit massa god mat, pratat och haft de hur underbart som helst, önskar min syster de bästa av allt i livet,o kommer alltid finnas för henne oavsätt vad! älskar dig mest av allt hermana<3

Finaste syster som tar studenten<3

Skriver lite snabbt, ska åka mot skolan nu, där min syster springer ut sen blir de hemåt hjälpa till lite, sen vid sex ikväll kommer alla! Så jag hör av mig ikväll med bilder osv, hoppas alla får en grym dag!

Två lite snabba bilder på mig idag :)

Det är utsidan som räknas, men insidan som avgör..

Ligger i sängen ska gå ner och göra ett glas te sen lägga mig med datan och kolla på the karate kid och sen blir de sova, är ledig imorgon! Min sistah tar studenten wihooo!
Men känner att jag vill sova ut, drf ska jag lägga mig tidigt!
jag och syster gick till pizzerian jag köpte dock inte pizza utan köpte sallad, får så jävla ont när jag äter pizza, pasta och ljust bröd och så.

turn up the love!

Hej mina kompisar, kom nyss hem,är helt slut. Haha mamma kom in och väckte mig och ba om tio minuter ska vi åka, fick lite smått damp plus att jag var så jävla trött.. haha men fixa mig lite snabbt tog på mig shortsdressen från
hm och sen åkte vi snabbt och köpte present till Linnea och Elvis som vi fira idag, Linnea fyller 13 idag, min stora favvotjej, och lill prinsen fyller två år på tisdag, men vi hade mysigt, bada i deras pool för första gången och åt tårta, grilla korv och hade mysigt! dock ska dom flytt a där ifrån i slutet på juni hade ju vart jävligt nice o ba ligga där nåra dagar i sommar när de är fint väder. menmen! Kom nyss hem tänkte bara softa är jätte seg så tänkte lägga  mig och kolla på film en stund!

Bilden tagen idag, fick låna en bikini från min moster, som jag oxå fick hehe!

One of the biggest mistake girls always make, is falling too hard for a guy.

Sho grabbar och flickor!
Kom nyss hem haha, fan vad jag glider runt hela tiden känns de som. Aja var hemma på dagen och softa, gick sedan upp till grannarna med familjen och åt middag, vi grillade jag dog de var så jävla gott, åkte sedan och mötte Lydia vi åkte till Kista för hon skulle köpa en klänning som hon såg igår och kista är ju de som har öppet längst men vi kolla runt lite, blir galen de finns så mycket fina kläder, vill vara rik haha!
Aja åt sedan kebab, haha två middagar, aja mat är livet! vi softa liten stund och sedan drog jag hem ligger nu i sängen och ska glida runt lite på facebook osv, sen blir de sleeptime, fick inte så mycket sömn inatt, men ska inte hålla mig vaken allt för länge. Hörs imorgon dudes!

Princess of china

Godmorgon alla glada människor!
Vakna vid elva av att syster väckte mig ville sova vidare, men måste hjälpa till och städa här hemma..
Somnade typ halv fyra igår låg och kolla bloggar osv. Aja har nyss ätit frukost och skka strax sätta på massa bra musik och börja dammsuga, samt städa mitt rum,hörs senare!

Tycker den här låten är bra faktiskt, gilla inte den första gången jag hörde den, men har lyssnat på den flera gånger och nu börjar den bli riktigt skön! rihanna är för braaaa!

Sometimes you have to give up on people. Not because you don't care anymore, but because they don't.

Berättar lite kortfattat om min dag, kom iaf nyss hem och ska strax sova, är dödstrött efter denna galna dag!
Hade sovmorgon imorse,börja halv tolv, riktigt soft, en lektion hade vi, drog sedan till mamis jobb, hämta para, sedan drog jag till bästa mormor, chillade med henne en stund, åt lite osv. Sen drog jag till stan och mötte Lydia, vi gled runt i stan, fick med mig en shortsdress eller vad man ska säga att de är, sedan köpte jag finaste klänningen, som jag hade tänkt ha på skolavslutningen hehe!
vi var seedan med Lydias kompis, sen träffa vi ricardo och miguel och vi drog till rålis med dom en stund men vart för kallt, sen chilla vi med lydias kompisar, tung och helt oplanerad kväll! Men nu ska jag dejta kudden natti!

min fiiiiina!

jag today, hade på mig ett par gula shorts som jag köpte i stan den gången jag var med Lydia!

Don't make her you number one. Make her you ONLY ONE.

Hej på er! sitter med syrran mac data nu, eftersom att jag var tvungen att lämna tillbaka min data för att jag har ju gått iv och de är inte säkert att man kommer in i skolan därför måste alla som går iv osv alltså inte första ring, lämna tillbaka datan..  Men ska få låna min brors han har typ aldrig den när han är hemma, så de löste sig ändå, annars hade jag dött haha!
Men iaf dagen var rätt chill i skolan kom hem för en stund sen, kankse lägger mig ute i solen en stund och chillar! hööörs latero!

Woho ny video!


Don't be a women that needs a man, be a women a man needs.

Heloooo! Igår skrev jag aldrig hann ej.. Men iaf ska berätta lite snabbt om gårdagen och idag. Igår var jag i skolan hade två matte lektioner sen sluta jag, drog med Lize hem till henne, vi chilla en stund och jag fixa mig lite smått där, drog sedan till papi, där vi åkte på konsert i joshuas skola dom hade lite uppträdanden osv, sen drog vi till min kusin som tog studenten igår, vi åkte till norsborg där vi har en lokal som vi brukar ha fest osv i, vi hade hur kul som helst åt massa gott och umgicks med alla där! Kom hem vid fyra imorse vakna tio inte mycket sömn åkte hem på en gång och la mig i solen och lyckades somna vakna upp nu och ska duscha för att jag låg och sola med olja, hähä! måste bättra på min färg lite nu när de är sol oxå!
Men vi höres!
Försökte ta en bild igår på mina kläder gick ej så bra men iaf lite får man se :)
hade iaf svarta jeans sen en jeans tröja som jag brukar ha som klänning den är rätt kort men stoppa in den lite snyggt i mina svarta jeans!

jag och en liten hundvalp som var där igår, tro mig man ville äta upp hon!!

tårtan igår!bääästa

måndag.

Shooo, har inte haft nån ork till nått idag har varit helt borta hela dagen idag asså.. vakna imorse av att klockan ringde, trodde att de var en mardröm, var så sjukt trött att jag dog, men duktig som jag är så går jag upp ändå, hade matte och engelska drog hem och satt ute i solen ett tag och lyckades somna hehe, men de var härligt, inte mycker mer har hänt, spenderat resten av kvällen i sängen druckit te och bara softat, ska sova strax eftersom de inte blev mycket sömn för mig inatt, låg vaken rätt länge alldeles för mycket tankar.
Men inatt lär jag sova gott!
Känns tomt att big brother är slut, älskade att jag bara kunde ligga och kolla på kvällen och se massa klipp man missat:( VIll liksom veta mer nu efteråt vart alla tar vägen!

Big brother 2010, hanna j värdig vinnare<3

Äntligen hemma ligger i sängen och ville blogga lite snabbt innan jag ska sova. Big brother live var riktigt ballt, förutom spööööregn tror aldrig jag frysit så mycket i hela mitt liv, men att se de live va värt speciellt nu finalen, shiiiit! Hanna j vann helt klart  värdig vinnare, jag hejade på Annica, men räknar ändå oxå henne som en vinnare eftersom att hon var i finalplatsen, men iaf, de var riktigt ballt och se de och hade såklart ett bra sällskap med mig, Fanny, nattis och Sara :)
Här har vi annica som kom på trejde plats, helt klart min största favvo tjej! Såååå jävla underbar.

big brother finalen, yeah buddy!

Hej på er, sitter och äter nudlar och har precis fixat mig, duschat osv. Igår var jag bara hemma på dagen, sen lite senare drog jag hem till Vevve, vi var hemma själva hela kvällen vi åt massa gott, prata, skratta, lyssna på musik och bara hade mys! Somna typ vid tre och vakna elva, vi åt frukost osv, sen drog jag hem, idag är de big brother finalen som gäller, ska dit med Nattis  och Fanny tror jag kanske nån mer :P Men iaf ska bli jävligt kul och se vem som vinner :D
Men skriver när jag är hemma ikväll :) Puss på er!

i`m not afraid of lose anyone that isn`t afraid of losing me.

Soho,ligger i sängen och bara softar så jävla nice, pallar inte resa på mig, nu när de är såhär dåligt väder så kan man lika gärna ligga i sängen hela dagen, har iaf ingenting planerat så de blir väl bara vara hemma med min syster och så :D

bild från igår!

friday!

Shooo, ligger i sängen,ska sova strax, men ska berätta om min dag lite snabbt, tog en buss härifrån vid elva åt i skolan pannkakor med grädde och sylt,bästa! sen hade jag matte och engeslka flöt väl på helt okej, sluta vid två drog till stan mötte syster för att sedan åka till papi, där vi åt mat och firade min bebis som fyllde fem år i tisdags, min stora ponke! Mina kusiner, farbror, faster, farmor farfar var där istort sätt näsan hela släkten från pappas sida, sen skjussa pappa hem oss och kom hem för ett tag sen!
Godnatt people!

Min farmor gjorde den här fina tårtan!

min finaste som jag älskar mest på denna jord!