This is my life

Tjatja! Allt bra? Här e livet bäääst :)
Sov i tält inatt sov as bra somna runt tolv eller ngt vakna då och då av sms, haha! Jaja vakna vid nio annars fixa lite drog ner till stranden med mamma, Felicia, Paulina josfine (paulinas kompis) sen victor och maria( hans kompis)
Vi låg där hela dagen, hihi love it, har solat hela dagen, själv tkr jag att jag har blivit brun :)
vid tre cykla vi hem jag duscha sen gick vi till grannarna alltså hem till Felicia och åt middag, vi satt ute, jag är hemma själv palla inte sitta där, är grymt trött så funderar kanske att sätta på en film eller vara social och dunka musik hih! Många säger att det ska regna hoppas inte iaf vill ha mera soool det är så härligt! :D

kärlek till låten!


Lovelovelovelove

Heluuu!
Ligger i ett tält på tomten med Felicia hihi mysmys vi har precis kollat på the last song. Asså shit den är lika bra varje gång, helt galet!
Aa vakna imorse vid nio av att telefonen ringde, så hoppa upp var as trött, sen så hälpte jag mami lite, sen kom Felicia, jag mamma och Felicia gick powerwalk ner till stranden har legat där hela dagen, yeah nu är man bruuun :)
Sen har vi bara grillat hamburgare njutit av det underbara vädret! chaao
Här får ni en underbar låt också! Livet är underbart!

Summertime

Chillar lite, är as trött fan! ska sätta på en film vet inte riktigt vilken men ska kolla runt lite!
fan jag vill ha en nu bloggheader eller vad det heter! Nån som kan vara gullig och fixa en till mig vore as snällt!
Älskar bilden. BIG LOVE♥

en saknad vän

Det känns som att jag inte riktigt hunnit tänka på vad som egentligen hände. Varför det tog slut här..
Jag vet att det vart problem, men men kan lösa allt bara man vill, det handlar om att resa sig upp visa hur stark man är. vi båda var helt olika personer, och jag tror de var det vi stördes av. Det sluta med att allt blev fel. jag vet inte om personen jag menar detta till läser det, men spelar ingen roll, skönt att få ut känslor ibland.
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, du var mitt solsken, du lös upp mina dagar i skolan, du fanns när jag behövde dig som mest, jag ringde alltid DIG när de vart problem, du var en person som jag verkligen såg upp till. Visst jag har gjort fel många gånger, det är sånt som händer, man lär sig av sina misstag! Förlåt för allt som gått fel iaf.
Att du nu och jag inte är med varandra inte ens snackar med varann känns helt sinnessjukt från att vara så himla tighta i sju år, alla minnen som vi byggt upp allt vi egentligen har gemensamt, bara jag tänker på de får jag ont.
Det är nu som jag inser att fan vad jag saknar dig! Hur mycket vi än bråkat, hur mycket problem vi haft så saknar jag ändå dig,för dig har jag delat halva mitt liv med.
Men somsagt, man kanske inte ska se tillbaka på saker utan leva för det man har. Oavsätt vad kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta som bästavän!
I really miss you Maria!
En bild säger mer en tusen ord

nu börjjan värmen rulla in yess!

yeyeyye underbart väder! vakna imorse fixa pastasallad cykla ner till barnvik har legat och solat från halv elva till nu, haha kan säga att jag har ont i huvudet, ska duscha iskallt vatten måste få bort alla sololja sen ska jag kolla på film! Kommer ligga på stranden och bättra på brännan hela veckan yey det är så det ska vara!
Även om det är varmt och skönt här, så vill jag tillbaka!!!! Åhhhh saknar

vill ha vill ha vill ha vill ha

Omg den här badräkten eller vad man ska kalla det, den är så galet oaämlgfäöklgmnön snygg e käär i den!

chillpill

Yeye, chillar i mitt rum, har kollat på hard candy fett skum film, tkr inte den var så bra faktiskt!
Annars har vi grillat satt ute med mami och snacka sen har jag bara chillat!
är as trött. Imorgon blir det stranden med min brother! ska steka hela dagen!
Kyssar
En dag kommer du ångra dig, att du kastar iväg mig.

bästa !!!

Älskar den här låten åååhh han e så bra! Har hört låten långt innan, men nu är de med lil wayne! Bästa<3

Puuh hemma!

Hellu, det är underbart väder fattar inte varför jag sitter inne, men kom nyss hem så ska softa en stund :)
ja hade en bra dag i lördags var hemma hos pappa kom massa folk vi fira Liam, sen var vi ute en stund, sen igår hade vi tänkt att dra hem men vi stanna, så vi drog och bada i Mölle badet jag, pappa, Ellinor, Liam och Joshua sen kom vi hem jag och Ellinor hade rätt så tråkigt på kvällen men sen så gick vi ut och chilla! Idag var vi i stan ellinor mötte upp hennes syster och ja kom nyss hem, vet inte riktigt vad jag ska göra, väntar på att mamma ska komma hem!hihi
Midsommar

snart tumba

godmorgon! Va tvungen att ställla klockan på tio, jag ska ta en buss som går 12.20 ett tag kvar, men jag vill hinna vara med alla en stund och inte behöva stressa, Jag och Ellinor ska hem till papi. Liam fyllde ju 4 år i spanien så vi ska fira det idag med sofias släkt och pappas släkt så det ska bli mysigt!
Tror inte att jag kommer blogga mer idag, men hoppas ni får en bra dag! Chaoo :)
Jag och Elvis igår! Sötnos <3

Midsommar!

Shoho! Bättre sent än aldrig glad midsommar! alla sommarfina!
Hoppas ni har haft en toppen dag det har iaf jag. Min dag börja med att jag vakna vid tio fixa mig osv. sen vid elva redan börja alla folk rulla in, släkten och grannar och massa vänner till mamma och sasse!
vi åt lunch sen åkte vi alla ner med ett flak eller vad man ska säga till stora barnvik där vi chilla vi åt efterrätt kladdkaka grädde och jordgubbar mums! sen gick vi upp eftersom att det börja ösregna men som tur kom solen snabbt tillbaka, jag var med alla barn som ville vara med kattungen sventon och alla kaninungar haha så söta!
Sen åt vi middag, vi grilla och nu ska jag strax gå och lägga mig, har sjuuuukt ont i magen shit asså! Nej nu ska jag lägga mig brevid Linnea som redan ligger och sover, natti natti!
Såhär såg jag ut idag!:)

:D

Ja vad gör jag, ligger i sängen har precis kollat på charlie.st.cloud kolla början förut sen somna jag haha, har annars bara tagit de lugnt idag, det behövdes! Filmen var iaf grymt fucking bra rekomenderar den starkt!Den var sorlig också! Menmen nu sitter jag och chattar med folket, ska väl kanske sussa snart, eller försöka, alla gäster kommer imorgon klockan elva, så då vill jag vara pigg! Men jag hör nog av mig imorgon bitti!

britney spears

Jag har alltid tyckt att Britney spears har vart bra, men känns som att hon börjar falla på plats igen! Jag tycker hon e riktigt bra faktiskt!Hon kör sitt eget race i like it!

Filmmys love it!

Har precis kollat på a cinderella story den var bra faktiskt, kanske inte jääteebra men den gick att kolla på :) nu ska jag kolla på charlie.st.cloud.!
Den verkar vara asbra!

Filmmys love it!

Har precis kollat på a cinderella story den var bra faktiskt, kanske inte jääteebra men den gick att kolla på :) nu ska jag kolla på charlie.st.cloud.!
Den verkar vara asbra!

MAT<3

åååh herremingud är så sjukt mätt. Lyckat skulle vara duktig och städa hela övervåningen städa dock hela mitt rum, sen skulle jag börja damsuga, men jaha damsugaren e sönder. Jaja jag och Paulina gick och handla kebab på återvall shit jag typ slängde i mig maten usch. Håller på att ladda ner a cinderella story, ska lägga mig i sängen och kolla perfekt väder! Hoppas på sol imorgon dock, annars vet jag inte vad jag gör!
Det är nu man vill tillbaka, Gran canaria i miss!

städag

Igår va jag uppe ett tag till satt och chatta med lite people!
Jag sitter och kolla på mtv och äter frulle! Omg idag ska jag städa hela övervåningen, vi ska ha massa gäster imorgon som ska sova över så det måste vara städat! Menmen det är ju skönt att det är fult väder!
Vi hörs senare!
Älskar den här låten!

godnatt

Hellu people, ligger imin systers rum, hon sover dock det ska jag också göra strax :)
Idag iaf gick ju jag och Paulina till brunn, sen mötte vi Ellinor vi skulle äta thai mat men sen gjorde vi aldrig det, utan vi gick till vivo och köpte nudlar och lasagne haha. VI gjorde nudlar till lunch sen gick Paulina min syser alltså hon skulle vara barnvakt då satt jag och Ellinor på filmen tusen gånger starkare den e bra! fast somnade dock halva filmen. Sen var vi typ hos oscar en stund och åt kladdkaka hihi, sen drog vi hem till Ellinor igen åt lasagne senn satt vi typ och chilla gick hem Ellinor följde med mig halva vägen. gullig som hon e<3
Nej nu ska jag dejta sängen Kyssar!
Bli inte glad om personen smsar.
Bry dig inte om personen ringer.
Gå inte och längta efter att personen ska höra av sig igen.
Det är att hoppas för mycket.
Har du inga förväntningar kan du heller inte bli besviken.
Kladra inte dig själv om något går snett, lägg skullden på någon annan.
Det man inte vet, lider man inte av.
Bli inte ledsen om du ser personen med en annan, bara bit ihop.
Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar.
Du ska inte behöva gråta dig själv till söms, och låta personen somna med ett lyckligt leende på läpparna.
Ingen person ska få ta din stolthet.

bilder som jag ska ha t min data :)






nu mot brunn

Nu har jag fixat mig, jag och min syster ska gå till brunn sen ska vi möta ellinor och äta på thaitake away eller vad det heter ihihi! Jag och min thaimat och kinamat! hihi sen vet jag ej va som händer ska iaf vara med Ellinor vi hörs ikväll dudes!
Såhär ser man ut idag ;)

Snart midsommar!

Hejsan readers! Vakna rätt tidigt av att min syster fråga om jag var vaken.  haha men vi har precis ätit frukost :) Idag så ska jag typ vara med Ellinor och Paulina men vet inte riktigt planerna än, men ska messa ellinor lite senare:)
Jag och Paulina låg och kolla på filmen dear john eller vad den heter, men jag somna typ hela tiden så vi stängde av och då blev jag pigg igen, så vi låg och snacka om allt som hänt på sista tiden hiihi :)
Ska hoppa in i duschen nu:)
Kanske inte världens bästa bild, men bättre en ingenting såhär såg jag ut igår med min nya tröja som jag köpte i stan. Älskar den verkligen!

Shiiet är fan trött varje dag imorgon ska jag fanimej sova ut

Godkväll, ligger hemma i min systerrum har tagit in en luftmadrass. Har inte träffat henne på en månad typ, jag var ju i Gran canaria i två veckor sen när jag kom tillbaka, så åkte hon med sin kille och hans pappa till Frankrike :)
Men nu är hon hemma, vi ska kolla på en film :) vet inte riktigt vilken, men får se :)
Idag så var vi ju i stan, jagköpte ett fett snyggt örhänge. Sen så gick vi runt där sen åkte vi hem med Abod till Ellinor och Emma också, vi gjorde wok as gott, haha tror aldrig att jag ätit så mkt haha! Jaja sen så kolla vi på film och var där en stund ellinor gick med mig hem så har vi chillat här hon åkte för en stund sen.! Men vi hörs :)
Grym låt osv!

Stanstanstan varje dag

Hejsan, eller godmorgon kanske man ska säga :) min buss går kvart över elva, jag och Ellinor och Emma ska dra till stan vet inte riktigt vad vi ska göra där, men vi ska väl kolla massa kläder igen :)
Shit e skit trött fan somna ändå inte så jättesent igår, så fattar inte varför jaja ha en bra dag!
Jag och min favvo :) Gran canaria 2011

en dag på stan

Hellu :) Ligger hemma och dunkar musik :) Kom hem för en liten stund, var ju i stan med Ellinor först så gick jag till brunn mötte upp henne, sen tog vi bussen, vi åt gick runt och kolla massa affärer. Jag fick med mig ett gult jättefint linne, en tunika som jag ska ha på midsommar sen en rosa tröja med en ficka på as snygg, visar bilder nån annan gång haha:D säger alltid så,men min mamma har inte fixat laddare till min kamera en så..
Men nån gång lovar jag att det kommer. Ska ladda ner lite musik yey :) Love music!
Sommartider!

Crossfire - Summer Boo


Kaos

Godmorgon sitter och äter sallad, haha sallad till frukost, nej men helt seriöst skulle kunna leva på sallad.
Ja igår kväll kan jag säga att jag inte mådde bra hände massor med saker, tar ej upp det, men som tur var så stog Ebba utanför mitt fönster, gud vad jag vart glad, har hänt saker mellan mig och henne på sista tiden så jag har inte träffat henne sen vintras men igår så kom hon och hjälpte mig vi gick ut klokan kanske var halv tolv och vi gick runt ute snacka om allt mellan himmel och jord. Tack för att du finns<3
jaja kom hem vid halv två vakna av att mamma och alla ringer och väcker mig, så nu har jag fixat mig, ska in till stan med Ellinor och kolla massa kläder hiih idag har jag pengar!Vi hörs

Älskar dig


bilden tagen idag. Fett onödigt inlägg

Ligger och dunkar musik med min fina kisse misse brevid mig som sover!
funderar på att måla naglarna, dom är helt cp:) Jaja har inte hänt mkt har laddat ner överdrivet mkt musik! badat fifan vad skönt det var. ska väl sätta på en film. sen sova ut imorgon:) Nattiii!
You don`t know what you have until you lose it

Drömkillen

SHiiit lilla chris brown fan! Han e grymt bra och snyyyygg! ♥

sommarlov är bäst förutom att det regnar!

Hejsan :)
Kom nyss hem är helt frusen, tror att jag ska lägga mig i ett bad så att jag blir varm, haha mina läppar är typ helt blåa!
Jaja jag har inte skrivit förns torsdags kväll tror jag, iaf sov hos Ellinor då, sen på morgonen följde hon med mig hem, alltså i fredags jag fixa mig sen drog vi till stan och åt kina mat, sen mötte vi rebecca och vi drog till Gustavsberg och mötte veronica vi handla lite tjockis grejer eller aa vi köpte grönsaker och dipp! och en choklad så lite nyttiga var vi iaf:) Sen så drog vi hem mot Ellinor mötte Paulina vi åt tacos hade myskväll sen kom kalle och jonhatan hem till Ellinor. Vi somna typ vid tre fyra, vakna tio typ chilla hos Ellinor hela dagen, sen så drog jag och Ellinor hem till mig vi gick från brunn, jag duscha böt kläder osv. sen så gick vi tillbaka till brunn för att ellinor skulle hem till sig och fixa massa grejer, vi åkte till Ellinors pappa sen där vi sov. vi grilla på kvällen och var inne på datan till fyra, shit asså har typ inte fått nån sömn, dom kom in och väckte oss klockan nio vi gick upp åt frukost sen la vi oss och kolla på film, somna däremot.. sen vakna jag vi fixa oss, sen från ingenstanns blev vi sugna på att bada i hennes pool så vi bada i spöregenet. Sen åt vi där och kom nyss hem. Ska ladda ner lite filmer och ta ett bad för jag fryser galet mycket. Me vi hörs later!
Hoppas ni har det bra!

Inna - Sun Is Up! Grrryyyym fucking låt!


Lägger in ite bilder som jag ska ha till min data :)













Chillpill

Hejsan sitter hemma hos ellinor i Emmas rum vi fixar oss lite,  vi hade tänkt att ta lite bilder hihi!
Idag så drog jag till Ellinor vid halv ett jag emma och Ellinor drog till stan vi gick runt kolla i massa affärer jag är helt pank och så hitta jag världens finaste kläder, är helt galet kär i allt. hitta även ett linne så ska tjata på mamma om jag kan få pengar! Den tröjan måste jag bara ha! Ja sen var vi lite med Husse satt och snacka med han, drog hem till Ellinor vi har bara chillat hela kvällen vi grilla och nu ska vi typ äta tårta hihi! Detta är en början på den bästa sommaren! Love life!

Den här låten är helt fucking underbar! Jag spelar den om och om igen!

fucking sommarlov!

Godmorgon eller vad man ska säga. Har inte skrivit så mycket,men har somsagt sommarlov!
Ifall i onsdag morgon fixa jag mig, kom iväg till skolan hade skolavslutning åt lucnh med alla lärare och så, sluta vid halv tolv efter att ha fått betyg som jag blev rätt nöjd med ändå! :)
sen så hämta  min moster mig, vi åkte hem till mig jag packa väskan, lämna lite grejer.
Sen åkte vi iväg med kickan och Felicia våra grannar, sen mina tre kusiner och min lillebror, vi åkte till ett ställe kommer ej ihåg vad det heter, men vi hade picknick as mysigt satt ute och snacka och åt gott! sen åkte jag hem till Ellinor där paulina också var, vi chilla där, ooch fixa lite, sen kom massa gäster hem till ellinors massa från hennes släkt och Paulina och hennes familj, eftersom att Ellinor gick ut nian och för att hon fira aldrig sin födelsedag!
Men vi grilla åt tårta och kakor och lekte med hennes kusiner! sen så gick vi till brunn, mötte upp massa nior från skolan, vi chilla i brunn en stund, sen vid tolv åkte vi till långvik, där vi var hos Niklas, chilla där med massa folk kom hm tilll ellinors morfar som bor i björkvik vid halv fyra somna 05.10 i en stuga med, Ellinor, Paulina, Magnus och Oscar vakna tio inte mkt sömn, sen åkte vi alla hem till ellinor bada och gjorde allt möjlgt sen senare så var de bara jag Paulina och Ellinor kvar, vi åkte till gurra köpta massa godis och chips och dipp, satt bara och chilla hos ellinor och tryckte i oss massa onyttigt!
Sen så somna vi vid ett nu sitter jag hemma, ellinor skulle fixa sitt pass, men jag ska träffa paulina och ellinor snart igen ska fixa och har städat rummet duschat och ätiti!  men vi hörs

Mina solstrålar! Skolavslutingen! Kärlek till er♥

 

              
                                  Helt klart våran låt!

Bild tagen förra torsdagen

Att glömma någon man en gång älskat, är som att komma ihåg någon man aldrig träffat.

Sista dagen i skolan!

Hellu people! Kom hem för en stund sen, idag har det vart helt onödig dag i skolan, kom dit fick bära massa instrument, sen så gick vi ner till dyviken för att vi trodde att vi skulle bada men det var rätt kallt,men vi gick och satte oss på fotbollsplan och satt och snacka med Rebecca och Veronica snälla tjejer :)Sen så sluta vi vid halv ett, då åkte jag och Ellinor, till stan mötte Emma, vi gick runt och kolla massa kläder! åhhh vill vara rik och köpa fullt med nya kläder! jaja, sen så köpte vi glass den nya ballerina mcflurry asgooood! Och nu e jag hemma, börjar lukta mat här hemma så antar att mami kommer ropa ner mig snart :)
Vi hörs sen!
Jag och min skatt i Spanien, älskar dig mest av allt!

I may not be perfect , but i'm always me.

Jag vill skriva av mig. Men jag vet inte vart jag ska börja, de är så mycket tankar i mitt huvud. Jag har gjort misstag efter misstag som jag så ångrar. Det är något jag aldrig kommer kunna ändra på, hur mycket jag än skulle vilja det, jag har gjort saker som gått helt fel, jag har förlorat personer som står mig så nära. Personer som jag behöver mer en allt. Egentligen vill jag kämpa för dom här personerna, men dt måste vara två personer för att kunna kämpa.
Jag vill bara lägga mig ner och gråta, det betyder inte att jag är svag, utan att jag har varit för stark så länge.
Jag vill kunna vara mig själv, jag ´vill kunna vara stolt över mig själv, jag vill kunna gå min egen väg, jag vill helt enkelt kunna lita på mig själv. Men det är alltid nån som trycker på mina svagapunkter.
Jag vill kunna ge och få. Somsagt ingen är perfekt, det kanske är så man ska se det hela. Alla har gjort misstag som man ångrar men som man också lär sig av.
Allt handlar om att tro på sig själv, leva för det man har och vara stolt för den man är!
Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le, men hålet i mitt hjärta kan ingen se.

trött hela dagen!

Åhh jag e så himla trött. Ska nog läsa en stund sen ska jag sova. Jag är helt galet trött. Ja gick upp imorse åt frukost, sen så fixa jag mig åkte till mölnvik handla present till min kusin elvis som fyller ett år! Så himla söt! Och sen till min fina Linnea som fyllde tolv i fredags :)
vi var där, åt tårta och massa annat gott. Satt och snacka.Kom hem runt fem har bara chillat vid datan, åt nyss middag, och nu är jag helt galet trött asså!
Älskar er mest!
Vi tre i spanien ♥

söndag. snart skolavsluting wiho!

Godmorgon beautiful people!
Vakna nyss, va uppe ganska sent och satt och snacka i luren med lite folk :)
Idag är planerna att dra hem till min finaste kusin Linnea som fyllde tolv år i fredags! Så vi ska väl dit vet inte riktigt när, men ska väl gå upp och fixa mig och äta frukost osv. Vi hörs latero!

Måste bara lägga ut den här videon. Älskar låten och älskar bruden hon e så tung!

sommaren e bäst

Hejsan, igår skrev jag aldrig. Men hade inte tid. Var i skolan, haha nästan alla nior hade vattenkrig det var roligt att kolla på, men som tur var, jag och Paulina lyckades hålla undan, så vi blev inte blöta, vi hade typ värsta chill dagen, brukar annars ha fett jobbiga fredagar, men vi hade iaf jätte mysig dag, åt kladdkaka kolla massa gamla bilder,och bara chilla, as nice väder dessutom. Sen efter skolan, drog jag och Ellinor till stan jag köpte en klänning som jag ska ha på skolavslutingen och ett par örhängen och sen ett par gladiatorskor :) Blev nöjd med köpet!
sen drog vi mot brunn mötte Paulina gick hem till Ellinor var där en stund Ellinor packa kläder, sen drog vi hem till mig, vi tog med oss korv och sallad och potatissallad och sen så, gick vi till återvallssjön och grilla och bara chilla med livet, as mysigt,sen gick vi hem till mig åt chips och marabou choklad bästa, somna vid två, ställde klockan på åtta, dom hjälpte mig med pastasallad, sen åkte vi mot björnö där vi mötte ellinors mamma och paulinas mamma och hennes syskon. så vi bada och sola hela dagen. sen så vi fem åkte vi hem, jag åkte hem till Ellinor för att jag glömde min lur där, så vart jag kvar där, vi satt inne på datan och åt chilla:)hon gick med mig till återvall snäll som hon e. nej nu ska jag försöka hitta slagget. Peace out!
Du kan skratta & låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min.

Fredag!

Godmorgon! Ska ta en lite tidigare buss till skolan för att jag ska fixa ellinors hår :)
Sen har vi vanlig skoldag, hade vi igår med men hade typ ingen lektion vi gick typ bara runt :)
Efter skolan iaf är Planerna att jag Ellinor och Paulina ska dra in till stan, jag ska köpa skolavlsutnings kläder :)
Men vi hörs väl sen :)
Ha en bra fredag!
En dag när vi skulle ut och äta i Spanien :)

Daddy Yankee - Ven conmigo ft Prince Royce. Älskar


Love my life

Har tänkt och lägga mig och läsa en stund, e as trött somna vid ett,ska lägga mig och läsa.har läst ut boken pojken som överlevde så sjukt bra!!!
Sen nu ska jag börja läsa boken flickan med snö i håret.
Nee vi hörs imorgon! Chao
Bilden är tagen idag med Ellinors canon. Juste slingra håret i Spaninen blev as nöjd:)
Du saknar mig så grovt, fast du vet att du aldrig kommer mig nära igen.

Afrojack feat Eva Simons - Take Over Control


I`m back

Helluu people! Nu är jag hemma igen! Kom hem igår kväll,hade tänkt skriva då men hade så mkt annat att tänka på!
Men har haft två helt underbara veckor i Gran canaria. Har ätit gott, badat, solat, shoppat, bara levt livet! Love it!
Resan gick bra fram och tillbaka!
Visar bilder på det jag köpt någon annan dag,har inga batterier på kameran!Men har däremotmassa bilder från Canaria!
Jaja idag var det första dagen i skolan, hade helt tchill, var med Paulinaoch Ellinor hela dagen, sen efter skolan drog vi till stan, gick runt hitta världens finaste långklänningen och skortil det, ska försöka övertala mamma så att jag kan vara fin på skolavslutingen ju!
Kom hem två timmar sen typ,har hållt på att ladda ner massa bilder på facebook från spanien. Och nyss kom mamma hem med en vit liten katt, åååh helt sjukt sööt!
Vi hörs senare har mkt att göra!
PÅ planet när vi flög till gran canaria!