i want you to take over control

har suttit och snackat på skype nu ligger jag i sängen med datan i knät och chattar med Mikael :D
ska snart sova, har sjukt ont i huvet, inte bra :(
Men vi hörs imorgon, slutar ett och sen efter ska jag in till stan och vara med Ellinor, får se vad vi hittar på :D
Godnatt.

Har hört låten för längelänge sen, men den här mixen damn helt obeskrivligt bra, påminner om Riga, fyfan ngt jag saknar grooovt! Take me back.

dancing in the dark

Jag har precis städat rummet och damsugit osv, och hjälpt mama med maten och städat i tvättstugan, haha jävla hemmafru, hah nej men handlar om att ge och ta :D
Ja sitter oxå och lyssnar på the voice gaalet, så bra musik!
Alltså fan vad jag vill börja träna nu när jag har chill shema eftersom att jag bara har matte och engelska, så vill börja göra ngt på vardagarna, alla jobbar ju eller går i skolan men jag vill träna kanske gym? nån som vet ngt bra? :)


Här får ni en bild på mig idag:D tog den nyss, okej har inte haft ngn hår dag, så har plattat lite och så gjorde jag bara en enkel fläta nyss haha hatar att ha lockigt hår ibland -.-

Lighters

Hellu, är grymt seg och trött, kom hem nyss iaf :)
har väl vart en helt okej dag, bara att känner mig så jävla ful idag, shit måste göra ngt åt mitt hår, ska fanimej börja platta och fixa nån snygg frisyr :D Orkar inte ha mitt hårsåhär, visst det är fint när det är lockigt men vill ha lite ändring.
orkaar ej visa bild på mig idag, ni kan få imorgon :) ska ladda ner musik och fuck vad jag har ont i min mage oxå aah!

mysig låt! :D

Music is my boyfriend

shashaaa, sitter vid skrivbordet och lyssnar på the voice, och chattar och dricker te och skriver i bloggen, mycket saker en tjej kan göra samtidigt asså!
Har bara chillat. Låg i sängen och läste och hade te koppen vid sidan om mig, tror ni inte att jag spiller på hela sängen så var tvungen att byta lakan och allt, så passa på att städa lite, dock måste jag dammsuga, men det gör jag imorgon! Är de något jag hatar är att ha ett rum stökigt aah! så jävla jobbit, ne n ska jag fortsätta lyssna på musik :D

beyonce är med barn som dom nyss på the voice, shiit snacka om att barnet kommer bli hur fin som helst! lite avis!

Music is my boyfriend

shashaaa, sitter vid skrivbordet och lyssnar på the voice, och chattar och dricker te och skriver i bloggen, mycket saker en tjej kan göra samtidigt asså!
Har bara chillat. Låg i sängen och läste och hade te koppen vid sidan om mig, tror ni inte att jag spiller på hela sängen så var tvungen att byta lakan och allt, så passa på att städa lite, dock måste jag dammsuga, men det gör jag imorgon! Är de något jag hatar är att ha ett rum stökigt aah! så jävla jobbit, ne n ska jag fortsätta lyssna på musik :D

beyonce är med barn som dom nyss på the voice, shiit snacka om att barnet kommer bli hur fin som helst! lite avis!

you fill me with sunshine



get back


Gaah hade skrivit värsta långa inlägget så råka jag klicka bort, fan! Jaja har vart en bra dag idag, förutom att det regnar -.-
Sluta ett och kom hem typ nyss, haha bussarna går ju fan aldrig här på värmdö ju.
ja sitter och dricker te och äter kex choklad, syster min kommer snart hem som tur är, är ensam hähä! Nää vi hörs
Fett tråkigt inlägg men orkar inte skriva om allt, de första som jag skrev blev mycketmycket bättre!

todayy :D


Så jävla härlig låt :D Helt underbar


Dagens helt klart!

målat naglarna sådär fint !

yeyy har målat naglarna precis, fick bli franskmanikyr, men ist för vitt har jag grå tkr det vart fint, sen en glitterrand :) passar nu till hösten hiih :)
förra gången hade jag ljusrosa, det vart oxå as snyggt, men passar nog mer till sommaren :)
naglack är ngt jag inte kan gå utan fan, just för att jag har rätt så långa naglar, dom går sönder så fort man inte har naglack :)
Samma sak med örhengen det är ngt jag oxå måste ha! Annars går jag runt hela dagen och känner att det är ngt som fattas!

yeey :D

vill vara rik!

åkte ju till nacka med syrran, vi gick runt kolla i massa affärer, blir helt galen, man hittar alltid så mkt när man inte har para :( jaja får det den 20e då ska jag shoppa massa nya fina kläder! :)
Fick iaf med mig ett linne aaassnyggt! loveit!
Vi kom hem runt fem, har ätit lite, och ska färga håret på syster oxå, bra träning!
Ska ladda ner massa ny musik nu :D

Linnet jag köpte, fett dålig bild menmen :)

Måndag och kort skoldag :)

Hellu people! Kom nyss hem från skolan sluta vid elva idag, först gick vi typ runt i gustavsberg man blev indelad i grupper och gick runt och fick svara på massa frågor :) sen fick vi typ sluta, haha onödig dag, jaja bussen gick inte så jag och Nathalie fick typ sitta i en evighet och vänta på bussen i brunn, men som tur var hade hon pengar så hon köpte pastasallad och choklad, fick dock äta pastasalladen med händerna, men vad gör man inte för mat :)
Jaja ska dra till Nacka med syster nu :) HörS



Lite bilder från idag bara :)

Chris brown fucking bäst<3


if only you

'

söndag

Hellu kom hem nyss, åt middag när jag kom hem mums! jag har vart så jäävla död idag, as trött, men kanske för att jag vart uppe hela natten och snackat i luren!
jaja vi åkte från Tumba vid tre idag, gick runt i stan, damn vad mycket snygga kläder det finns, fan vad jag önskar att jag var rik!
jani, ska kolla vad jag ska ha på mig imorgon och fixa lite inför imorgon!  Höörs :)

Mi Corazon♥
Bilden tagen idag :)

nice helg!

Godmorgon, helt död idag! Igår iaf så åkte jag och Ellinor och träffa killarna, vi chilla där, sen drog vi till Tumba och chilla en stund, jag och Ellinor kom hem drack te osv, sen satt jag och snacka med Mikael hela kvällen, somna runt fem hehe! Jaja har precis ätit frukost, ska chilla en stund sen börja rulla hemåt! Imorgon skola igen!


Lördag

Har precis ätit pizza, har bara vart hemma nu på dagen, Sofia och liam och Joshua åkte till stan och papi spelar fotboll, jag och Ellinor har städat här hemma, och fixat oss, vi ska kanske träffa dom som vi var med igår, från the voice, men vet inte riktigt hur planerna ser ut, vi ska typ vara barnvakt åt my little brother, för att papa och sofia ska ut, menmen. Vi hörs lateroo!




Yeah kul har vi haft med kameran iaf :D

så sjukt härlig låååt! :D


Godmorgon!

Hellu my little friends! Vakna nyss :) Igår så hade vi en asbra idag i skolan, vi hade kick off dag, eftersom att doktus har börjar i g2 och alla ettorna är ju nya, så dom hade delat in alla i grupper som tur hade jag Nathalie med mig och som tur var. Sen fick gruppen gå på åtta olika stationer, där man fick göra lite olika aktiviteter, jätte nice faktiskt :D
Sluta klockan två hämta para på mamis jobb, sen åkte jag och mötte Ellinor i stan vid halv fem typ, vi åkte till heron city och åt middag, det blev kinamat, aasgoooott! sen så träffa vi några som vi var med på the voice vi hade grymt kul vid 20.40 börja våran film vi såg filmen jag saknar dig. den va grymt bra, rekomenderar den starkt! sen åkte vi hem kom hem till pappa vi chilla bara hemma jag snacka med Mikael ni vet han från båten när vi skulle till Riga. Vi låg och snacka från typ halv två till halv sex yeeeah! Men nu ska jag äta frukost peace!

Jag och min ängel nyss!

såhär såg jag ut igår :)

i don`t need a man

Godnatt söta ni :D hörs imorgon, hoppas ni får en fortsatt fin kväll och en bra dag imorgon! Nattinatti!

duschen nu

guud, är så sjukt trött! galet, håller på att packa lite, jag och min fina Ellinor ska till papi imorgon! Först skola såklart, jag slutar två, sen så ska jag möta ellinor i stan vid kvart över fyra :D sen åker vi till heron city vi ska äta middag där, sen ska vi se filmen jag saknar dig, hihi den verkar as bra!på lördag vet jag inte planerna riktigt, men vi hörs ju ändå :D
nää ska hoppa in i duschen, hade tänkt att platta håret imorgon! såå måste hinna torka :P


The diffrent between me and her? i can make him smile with the clothes on.

kaaaat deluna!


jag och Nathalie är bäst på minigolf, yyhh!

Helluu, kom hem för ett tag sen, sitter och äter sallad :) Igår somna jag halv två hah, fett sent, men vakna runt sju, fixa mig, var helt död, ddet har jag vart hela dagen tills när jag kom hem, nu e jag piggare :D
Idag iaf mötte vi min klass i gustavsberg centrum klockan tio och tog bussen till siggesta där vi spela minigolf, haha ganska kul faktiskt :)
sen åkte vi med bussen hem,dock tog det hundra år för bussarna att komma såg vi fick vänta as länge, skulle slutat vid ett egentligen men var inte i siggesta förns halv tolv så vi hann spela en timme typ, sen tog vi bussen tillbaka!
Jaja ska lägga mig och läsa en stund, har nästan läst färdigt asyl! as grym!
Pussar.

Såhär ser man ut idag, ett par ljusa jeans och röda converse till det ;)

Pitbull is kiiing <3


Bra dag!

Godmorgon tänkte jag säga, haha, bara för att jag har typ pyjamas på mig :)
Idag vakna jag vid halv sju, asså va helt död, satt uppe till ett och chatta hihi, knas. Jaja fixa mig tog en lite tidigare buss med min syster, för hon ville att jag skulle åka med henne, och vi går ju i samma skola! hade möte halv nio i en halv timme typ, min lärare Gunn, fråga massa frågor, vad mina mål var och vad jag behöver hjälp med osv. Sen fick jag sluta, alla hade ju olika tider :)
Ja sen så gick jag hem till min mormor var där hela dagen, läste kolla på tv, somna dock en stund, åt middag där hade jätte mysigt :D Sen tog jag bussen till brunn och gick hem, städa mitt rum när jag kom hem och nu har jag precis duschat :D Sådär soft. Nu ska jag sätta på lite musik och fixa lite bussines!

Chile tröjan på !

..


så tung, länge sen man hörde den lika bra varje gång looove!

fanfanfan

usch hemskt, livet känns sådär tungt just nu, går bergodalbanor, allt går upp och ner..
Fan vill verkligen klara mig, vill kunna leva som alla andra gå vanligt gymnasium inte behöva göra massa utredingar, vakna med ångest är nog av de värsta som finns, varför kan man inte bara vara bra på allt! det är ngt jag skulle önska, att vakna upp på morgonen, känna sig stolt över det man gjort. fan asså! så jävla jobbiga tankar som snurrar omkring, vill inte ge upp och ska INTE ge upp, men ibland känns det som att man kämpar och kämpar men aldrig kommer nånstanns, och sen när man väl börjar känna sig att man kommit en bit på vägen så är det alltid nån som trycker ner än..
fuck det här!


tröttis!

Hello gott folk! Just nu sitter jag på min mac data som jag fick idag, hihi överlycklig. Igår sluta min data funka, gick inte att ansluta till internet, så sasse har den och håller på att fixa massa grejer, den är inte klar än så fick den här som en räddning som tur är :)
Idag har det vart en bra dag, kom till skolan börja klockan tio, då fick vi en uppgift vi skrev ett brev om oss själva. idag har jag typ vart på skratthumör okej det är jag alltid haha! men idag extra mycket :)
sen så höll vi på med tidigar man skulle ta ut massa utrikes artiklar och så har vart en chilldag, sluta iaf vid två :)
Kom hem var helt döööd när jag kom hem, satte mig och läste men somna så fort jag satte mig och kolla på tv eller somna haha!
jaja ska äta middag snart! sen måste jag fixa med datan ladda ner lite grejer :)
pööss
dagens facelook, tog den nyss, ser kaosad ut :D men nu blir det nog lite mer bilder på outfit osv eftersom att jag har datan :)

love this song


Första skoldagen, i g2!

Hellu, är nu hemma från skolan chillsådär :)
Börja nio och sluta halv tolv, as skönt :D går iv i bara engelska och matte, men funderar över hur jag ska göra, tror att jag väljer att plugga upp dom ämnena i bara ett år sen byter jag nästa år till john bauer och börjar då som vanligt, får se hur det blir ska prata med lite lärare och så, men tror att jag ska gå som jag går, nice klass går ju med Nathalie, den här veckan har vi inga lektioner alls :) Imorgon får vi vår mac data oxå jippi! :D
Ja men det känns riktigt bra att börja i ny skola, dock ganska synd att jag fick ig i dom ämnena men skönt att bara kunna plugga dom i ett år sen när jag e säker och känner mig klar så byter jag kanske till john bauer!
Ligger i sängen ska chilla, e lite trött, kanske sätter på en film eller ngt! :)
Hööörs!

skolstart imorgon, nu ska jag satsa!

damn nu kommer rutinerna, börjar klockan nio imorgon, klockan står ställd på 07.45 och allt är klart tills imorgon, slutar klockan två imorgon :) Berättar om min dag imorgon, ska sitta uppe en stund till sen blire sova :) Nattinatti gott folk :)

<3


Sommaren 2011, minnen jag ALDRIG glömmer <3

Hellu, Sorry för att jag inte skrivit dom här sista dagarna av sommarlovet, men ville ta vara på tiden och inte försöka sitta vid datan, okej jag har suttit vid facebook på kvällarna och så, men har inte pallat skriva i bloggen, men somsagt har sovit hos Ellinor alla dom här dagarna då jag inte bloggat, vi har vart på ung 08 träffat massa folk, dock en kväll så drog vi hem ganska tidigt, jaa sen dagen efter får man reda på att mohombi var där, åååh hur fan kan man missa han liksom, fuck blir så lack :(
Jaja!
Vi träffa rebecca och veronica oxå vi åt kinamat och snacka och så, sen har vi dansat loss, igår var ju thevoice konsterten så jääälva kul, hade en grym plats, såg perfekt! Adam tensta var där, sean banan, lazee,  chris medina, erik amarillo, nause, sibel, danny petter, osv,as grymma och hade as kul, kom hem vid två inatt typ :)
Sov hos ellinor vakna imorse guuud, har haft ångest hela dagen, kan inte fatta, sommarlovet är slut, har haft gryyymt sommarlov, vart i riga, i örebro, badat, solat dansat loss vart på kosnert aah helt enkelt levt livet, skapat massa minnen med nya människor! Ja det e bara se framåt nu! :)
Imorgon nya tag, börjar g2 klockan nio börjar jag, som tur har jag Nathalie som oxå ska börja där, skönt att veta att hon oxå finns där :) ja vad mer har jag att säga, inget, eller jag ska duscha och fixa till skolan imorgon, tex ta fram kläder fylla i massa papper och städa lite i rummet och packa väskan ja allt som behövs vi hörs :)
Igår på the voice!
I fredags, damn vad det regna den dagen, haha har aldrig vart så blöt!
I onsdags :)
När vi var på kina resaurangen :) ja har fått en ankmunn :)

- be strong


suuuupernova!

Hejsan alla glada :D
Idag så var jag på ung med Ellinor, vi träffa Ali och hans kusin, vi gick runt med dom träffa massa folk där :)
Sen lite senare var det musik på scenen så jag och Ellinor stog och fucka ur haha, vi dansa som galningar!
Jag vakna vid halv elva, ställde klockan.. fixa mig chilla sådära, gick till brunn kom hem till Ellinor sen åkte vi mot stan och var där runt tre halv tre kanske :)
Kom hem nyss iaf :) Ska byta till pyjamas och lägga mig under täcket och chilla en stund framför datan :D
Somna dock vi tre igår, dock för att nåra personer håller mig vaken, så då vill man ej gå och lägga sig :)
Jag och min fina Ellinor idag på kungsan. Man vi värsta tatuerningen, haha fett ball!
Fett gullig låååt, det får bli dagens låt helklart :DHar gått och nynnat på den hela dagen!

....


chilldag :)

Mysig dag har jag iaf haft.Det behövdes, vakna sent har legat i sängen med datan i knät exakt hela dagen love it!
Har laddat ner massa ny musik. ätit middag druckit te och nu sitter jag och chattar med lite folk. Ska inte försöka sitta uppe så länge. Imorgon blire ung08 whoopwhoop :)
vi hörs dudes :)
Åhhh min fina chriiiiis

baby are you mine

jag håller på att ladda ner massa ny och bra musik! Har däremot en låt ouuff, tänker på riga när jag hör låten, gick och sjöng på den hela tiden!
Skönaste låten

chillpill

Ligger i sängen och äter melon, shit e fett med seg. Har bara chillat, åt nudlar, har läst, håller ju på med asyl jag läste ju gömmda förut,men nu andra boken :)
Den e så bra!
Håller på att ladda ner film, men mitt internet e såååå himla segt.
Btw, nån som har några bra filmtips? Skulle vara kul med lite förslag. Juste måste snacka med min faster vill att hon ska tona ner mitt hår nu typ mer brunt nu e det as ljust, men det finns en färg jag vill ha och snyggt om man tonar för sen kommer mina slingor fram oxå :)
Jaja ska snacka med henne!
Ska iaf försöka hålla mig till tonig, för har redan fett slitet hår och jag tänker inte klippa mig, eftersom att jag har lockigt e det as fult med lockigt och kort haha! Jaja nu ska jag äta melon!

.


tröööött

Godmorgon, shiit jag vakna nu haha fett sent.. Vad ska man hitta på idag då.. Det är fett tråkigt väder och e fett seg, kanske bara stannar hemma och läser och kollar på film eller något,jaa får se vad det blir :)
Jag somna vid två igår, men nu ska det ändras ska iaf lägga mig vid tolv idag så att jag inte vaknar så sent, haha hatar att vakna sent,men närdet är sånt här väder kanske det är värt :)
Ta mig tillbaka till Gran canaria!

omg hösten e påväg hah och skolan börjar om en veckaa gaah tiden går snabbt!

yoyo people, kom hem för en liten stund sen, satte mig vid datan på en gång håller på att ladda ner en film som jag ska kolla på lite senare myys :)
Igår var ju jag och ELlinor hemma själva vi fixa oss sen gick vi hem till Brandon där massa var vi åt sen åt vi efterrätt glass med fruktsallad sen senare drack vi te, sen så stanna jag, Melina, Ellinor och Michael kvar vi satt och kolla på film aaaas lång film haha! Sen gick vi hem. kom hem vid halv tre somna halv fyra, vakna halv tolv, chilla hos papi kolla på high school musical 2 och åt as god mat sen drog jag och ellinor och nu e  jag hemma skönt faktiskt :)
Ikväll blir det film och mys :)
åhh den här låten e så bra, äkta sommarlåt, men nu börjar det kännas att hösten e påväg mysigt men vill ha mer sommar! Buhu jaja det e mysigt måste se det positivt, den här sommaren shiiit mycket minnen har jag asså!

hos papi

Heeellu! E hos pappa nu med Ellinor, vi kom hit igår, vi åkte först till brandon och var där för att alla skulle vara där, men sen blev det ändrat så vi åkte hem till mig och åt, sen så satt vi bara och snacka sen senare träffade jag och Ellinor michael vi gick runt ute var hemma hos mig och chilla sen satt vi bara och snacka med sofia på kvällen om allt möjligt, vakna vid elva typ har ätit frukost och chillat ellinor står i duschen och jag sitter vid datan och har hög musik. vi e hemma själva, pappa spelar fotboll sofia och resten e på bio :) senare ska vi alla hem till brandon och äta middag sen vet jag ej vad som händer :D men nu ska jag börja fixa mig vi hörs! :)
Nu ska jag bomba med bilder hehe:D
Jag och min ögonsten igår ute på gården <3
igårkväll haha joshua köpte nån laserlampa :D
Joshua och michael igår !
brudarna när vi stog i kön till Don omar :)
såhär såg jag ut när vi skullle annexet globen :D för att se kungen don omar<3
Jag och Ellinor inne på lindex haha häromdagen :D
Peace out bre! haha driver
Nån dag när jg var hos ellie vi åt melon :D
stan :D

Don omar på torsdag med dom bästa, yeyeyyeye!

Tjaa, har suttit och snackat med Ellinor ett bra tag, yeey hon e hemma i stockholm nu saknat den bruttan!
Idag har jag somsagt var hemma hos Lisa, vi gjorde lucnh satt och spela sims, haha har aldrig spelat det förut men hon visade mig när jag sov över där förra veckan eller jag gjorde en egen familj, sen så satt jag idag med det, eller hon får typ säga vad jag ska göra hela tiden, men det e kul! Sen baka vi kladdkaka, utan smör dock, för att hon inte hade smör hemma, men den blev as god, vi satt och kolla på en dansfilm oxå kommer ej ihåg vad den heter!
Menmen vi hade chill! kom hem runt halv åtta har ätit middag och nu ligger jag i sängen och bara chillar!
Sitter och taggar till don omar konserten på torsdag! Ska dit med Emma, ELlinor och sen kommer Melina och alla andra vara cär wohoo! Fan vad grymt vi kommer ha! yeyeyey!

loca people

Godmorgon! Jag vakna för en stund sen, hoppa in i duschen och nu har jag precis klätt på mig, satt bara vid facebook igår och chatta:D
Somna runt halv två kanske, idag ska jag hem till Lisa, vet ej vad vi hittar på men vi ska bara chilla hemma hos henne :)
Nu ska jag äta frukost min buss går 13.15 ett tag kvar, men måste hinna ladda ner musik oxå heh!
damn kolla mitt hår!

inte haft internet!

Omg har inte haft internet på tusen år känns det som, mitt intenet har inte funkat därför har jag ej bloggat och dagarna innan då dom inte funka så har jag vart med ellinor, iaf berättar lite korfattat om mina dagar. Har vart med Ellinor en hel del, vi har så sjukt kul tillsammans! Vi var ju här hemma själva, tills på onsdagen då hon åkte till Öland hon kommer hem imorgon. Annars har jag vart med Lisa badat i Grisllinge med henne, och sovit över hos henne badat i hennes pool. vart hemma haft massa gäster chillat sovit njutit som vanligt! Har levt utan internet vilket har vart ganska skönt på ett sätt. Men nu är jag tillbaka hehe!
Slänger in lite bilder :D nej det gör jag inte, haha internet är så cp segt. så det få bli imorgon eller ngt :D
Så härligt låt! Äkta sommarlåt!

Mys med bästa ellinor själv hemma hos mig :D

Hejsan sitter och chillar hemma hos med mig ellinor vi är själva hemma :D
Jag har inte skrivit sen i fredags kväll tror jag iaf i lördags var jag hemma hos ellinor sen åkte jag, Ellinor och Emma till stan och träffa husse och adam och chilla sen åkte vi hem till Ellinor åt middag och chilla, sen igår var vi och bada med paulina och hennes familj på stora sand, vi åkte hem vid fem till ellinor sen kom paulina och hennes familj hem till Ellinor i åt middag och efterätt sen gick jag och ellinor hem till mig runt tolv haha fett sent men vi gick och snacka i luren och så, kom hem till mig chilla en stund somna runt tre, vakna av att katten höll på och leka haha och sen ringde ellinors mamma och sa att vi skulle upp vi skynda oss hon hämta oss sen drog vi till storasand låg där i tre timmar tills det blev molnigt så vi åkte hem till ellinor och fixa oss sen åkte jag ellinor och hennes mamma till stan vi gick runt där kolla läger på pridefestivalen haha! Jaja sen åkte vi hem till mig, var ensam igår och idag, mamma och sasse har åkt i väg kommer hem imorgon, syster är med pojkvännen på öland och bror min är hos sin faster så Ellinor ger mig sällskap.
vi har typ precis ätit tacos som jag gjorde haha svär åt som en GRIIIIS! sen har vi köpt chips och dipp och choklad och godis mums! fast de får bli lite senare :D
bilder kommer imorgon chaoo