Tooorsdag. Imorgon freedag

Godmorgon vakna för ett tag sen har duschat och fixat mig ska snart tilll mormor sen möta melinda och vi får väl se vad vi ska göra ska iaf sova hos henne. så vi hörs imorgon! puuuss

gooday

Hola ligger i sängen och lyssnar på massa bra musik är nyduschad och softar med livet.
Idag var jag i skolan helt forever alone, hade två mattelektioner men ska fösöka lösa så att jag kan gå på praktik på onsdagar så slipper jag vara ensam..
Iaf imorgon är de praktik för mig har ingen praktikplats en så måste verkligen hitta en så fort så möjligt ska försöka ringa runt och kolla lite.
annars idag sluta jag halv ett drog til stan med jocelyn vi gick runt åt osv. ska försöka sova tidigt måste hitta massa praktikplatser som jag kan gå till och ringa. Men de löser sig :D
 

fuck this !

Shuu, kom hem för inte länge sen alls och har helt sickness ont i benen.. Idag har dagen varit helt okej är rätt arg på min skola och rektor åh vill typ bara skrika.. Men allt kommer bli bra och ska inte låta hon bestäma över mig.
Kom till skolan och visste inte mitt schema var tvungen och gå på mitt vanliga schema för att få närvaro men sen fick jag då frånvaro på mina nya lektioner som inte ens stog på schemat -.-
Pallar inte just nu.. Aja annars sluta jag tolv drog till stan med Melinda köpte vita jeans sen satt vi ute i solen drack lyxchacke drog sedan till Nacka mötte min syster vi gick runt i massa affärer och kolla och sen åt vi på tacobar till middag mysigt faktiskt :)
Imorgon är de ny dag. pusshaaaj.
 

nattii

 
asåååå den här låten är ju bara för skön, örooongodis på högnivå den kommer jag enkelt somna till, godnatt bitches!

frisör hela dagen!

Heeloo, ligger i min säng hela rummet är nystädat och fyfan vilken grymt bra dag jag haft, känner att jag gjort bra ifrån mig i skolan oxå. Hade frisör hela dagen, först var vi med ettorna vi fick visa hur man tvättade håret och massera och sånt fick även mitt hår tvättat. hade även möte med min rektor och mami då jag fått lite ändring de här året kommer jag plugga frisör och matte och kanske lägga till idrott och nåra lektioner men så kommer det se ut då jag inte hade så bra betyg, så de kommer gå bra för mig, kommer även ha frisör lektioner med ettorna varje gång dom har frisör.
Men iaf sen hade vi frisör med treorna då jag fick hjälpa två stycken med foljeslingor plus färga en tjejs brunt från blont de gick super och de var sjukt kul, fick även mitt hår färgat ombre! Åh älskar de trivs så bra i det. ska ner och göra te och sen sova är slut och har haft en lång dag.Men gryyym.
 

sundaaay

shoo ett tag sen jag skrev typ! Torsdags va de skola sluta tidigt drog till kista och åt med Melinda och kolla i affärer sen drog vi hem till henne kolla på filmer åt chips drack cola och åt pizza sen gick vi en prommis och bara prata om allt. skitmyys! I fredags var de skola hade en lektion, innan de hade vi lite möte och de va hemskt men ska ha möte imorgon igen och allt kommer bli bra!
Iaf sen efter skolan var jag med jocelyn diego och melinda vi drog till nacka gick runt där sen drog vi hem till jocelyn åt middag och sen drog vi hem till diego mami åt chips och bara softa va helt dööööd så somna rätt tidigt. Igår träffa jag lydia vi åt i stan och bara snacka och softa kom hem idag och har bara softat som söndagar brukar bestå av. Imorgon ny vecka och nya tag. möte på morgonen sen frisör hela dagen.
 

Bra dag

Shuu bröder.
Ligger i sängen nyduschad är så himla trött så kommer somna tidigt. Låg och snacka på skype igår så kom i säng rätt så sent. Men iaf idag i skolan så gick vi igenom terminen lite våra frisörlektioner och ska verkligen se till och kämpa nu men annars på onsdagar har vi praktikdag dags för mig och hitta nått ställe men de är sjukt svårt så får se vart det blir. Men iaf vi slutade sjukt tidigt så jag och Melinda drog till stan och kolla i affärer sen åt vi buffe sen drog vi till max och köpte lyxchake och satte oss ute. Mys hade viii! Ska ner och göra te nu och typ sätta på en film och platta håret..
Fika i skolan bra start på dagen!
 
 
 
 

Sometimes the hardest things and the right thing are the same.

 

tisdag. första skoldagenn efter ett grymt sommarlov

Heey, ligger i sängen ska ner och göra te för jag fryser. IDag första dagen i skolan efter ett helt sommarlov, känns bra men ändå lite små jobbigt men bara köra på.. hade vanliga lektioner vi jobbade inte utan mest genomgång haha mitt schema är inget och snacka om as många håltimmar plus slutar fem varje dag.. jaja. Igår palla jag inte skriva va i stan med jocelyn köpte en tröja och sen gick vi bara runt och snacka och åt. Men iaf efter skolan idag drog jag och melinda till stan hon köpte skor och en tröja sen drog jag bara hem. ska softa ett tag sen sova för är döööd.
 

inte bli sjuk nu fuck de dääär!

Åh hoppas inte att jag börjar bli sjuk nu är min syster de hon va även lite smått häning igår så får hoppas på att hon inte smittat mig. Dricker te med honung och ska sova efter de för är sjukt trött.
 
grym
grym!!

söndagschill

Shuu, ligger i sängen haha standard mend det är söndag och jag har huvudvärk de beror på vädret får alltid huvudvärk då. iaf vakna vid halv tolv åt en fet frukost fixa naglarna la mig ute en stund sen gick jag in och sov tills nu. ska snart äta middag och sen ska jag lägga mig och kolla på lite filmer innan jag somnar. Måste försöka sova tidigt idag annars kommer jag vara död på tisdag för har typ vänt på dygnen totalt.
 
 

am i wrong

 
Med den här underbara låten säger jag godnatt. Imorgon ska jag passa på att sova ut!!
Godnatt feeeellas

Mysmiddag med papi och familjen <3

Heeej! Ligger i sängen och dricker oboy så jävla gott. Kom nyss hem och är sååå trött fick inte mycket sömn alls inatt jag och vevve sov i en soffa skavfötters haha shit. somna fyra vakna nio typ.
Aja iaf hade hur mysigt som helst vi åkte till söder och åt på en indiskrestaurang hela familjen jag min syster hennes kille pappa sofia joshua liam och sofias mamma jag åt tigerräkor med tre olika såser sen ris till de det va helt sjukt gott men riktigt jävla starkt sen åt jag efterätt glass chokladsås och melon. så nu känns de som jag kommer vara mätt i ett år. Haha ne men vi satt där umgicks och snacka tills klockan blev halv elva då jag rulla hemåt. jorå bra kväll med världens bästa männsikor <3
 

bra freedag.

Hooola, ligger i sängen och ska strax hoppa in i duschen. Kom hem nyss, igår på dagen vaar jag hos mormor hjälpte henne med lite grejs så åt jag där tagga till stan och köpte en tröja jag velat ha länge.
drog hem fixa mig jag och vevve drog till rålis köpte med oss donken och så satt vi där och kröka lite skitmys sen drog vi mot Tumba hem till Brandon där han hade sina killkompisar vi satt och snacka lyssna på musik somna vid fyra heeeelt död asså. Vakna rätt tidigt och kom nyss hem. Ikväll ska jag ut och äta middag med pappa och hela familjen min syster fyllde jag år i slutet på juli så vi firar henne nu så de ska bli mys :)
 
 
 

undressed.

 

chillmysdag

Tjääna, ligger i sängen nyduschad jag är hur trött som helst då jag inte sovit ett skit typ dom senaste dagana, men lätt värt då jag haft de galet.
Vi har vart med grabbarna som åker tillbaka till Norge idag.Sen på två kvällar har vi vart på ung helt oke. Vart i kista då jag fått med mig jeans o örhängen sen har vi gått i stan och kollat massa kläder.  Vi har typ somnat fem varje dag och vaknat rätt tidigt. Idag ska jag bara chilla kolla på bra filmer och ba softa, skolan börjar närma sig på tisdag kör allt igång igen så dags att njuta av dom sista dagarna höhö. 
Nä nu ska jag äta middag. Pyyyss.
 

In mot staaaden!


Flying solo

SHoo, kom nyss hem typ, helvete vad de börjar bli kallt ute :( IDag har jag varit med lYdit sov hos henne igår och idag har vi vart i kista fick med mig jeans och ett par örhängen niiice, sen drog vi till stan med grabzzen och ska nu slagga.
SÅ vi höres imorgon.
 

söndag

tjäna, igår var jag med min syster istan och kolla i affärer fick inte med mig ett skit hem faktiskt. Haha konstigt att när man har pengar hittar man inget sen när man inte har hittar man allt.
Aja kom hem och fixa mig sen drog jag till stan med Lydia vi åt kina mat sen träffa vi nåra grabbz vi hade helt ärligt skiiiitkul, kom hem halv fem till Lydia och decka på en gång, drog därirån vid ett idag fick vänta på bussen i stan i en halv timme så passa på att gå till ginatricot och bikbok fick med mig tre tröjor höhö. har duschat och fixat mig ska strax dra till stan och träffa alla sover hos lydia ikväll igeen!
Igååår.
 
 

under the sun where we belong.

Godmorgoooon lördag!
 

sing la la la




Bra dag!

Hola, ligger i sängen jag är helt slut. Somnade skitsent igår och mamma väckte mig sex jag jobbade med henne idag från åtta men va där tidigare iaf slutade vid fyra de är faktiskt riktigt kul och tiden går sjukt snabbt!
Iaf drog hem duscha och så sen hade vi alla kräfskiva här alla grannar, skitmyys och tro mig jag var den som åt mest haha helt sjukt, men de är fan de bästa jag vet :D
Nu ska jag dejta kunden med min lilla kattprincessa breve mig.
 

Crazy sexy wild.

Hooola, ligger i sängen, rätt så seg dag, somna as sent igår vakna vid åtta först somna om till elva åt frukost sen somna jag tills nu. Ska ba ta de lungt ska jobba med mami imorgon så måste sova tidigt då jag antar att jag ska upp vid sex eller nått! Menmen :) 
Ska nog sätta på nån mys film eller bara dunka musik!
 
 
 
Får flippmode när jag hör den här låten så grym är hoooon!

goodday

Heeej på er! Kom nyss hem o la mig i sängen på en gång med chips och läsk höhö mys!
Åkte till stan me Lydia idag vi gick runt o kolla i affärer och sen köpte med oss subway och åt skitmys dag!
Ska sätta på en film o sen sova. Puuuss
 

wake me up!

 

sommarochsol. love life

Shu ligger i sängen nyduschad och helvete vad jag är trött. Igår låg jag på stranden hela dagen med min granne super mys sen drog jag till mormor hjälpte henne med lite grejs, drog sen till stan mötte vevve vi drog till rålis satte oss och drack lite o ba snacka hade sjukt mysigt, va hemma vid halv ett kanske somna bums och vakna tidigt, drog till stan mötte diego och jocelyn vi drog till flaten en stund och bada låg där ett tag och sen drog jag och jocelyn till stan kolla runt lite i affärer och bara tog de lungt.
Ska lägga mig rätt tidigt idag.
 
igår.
 
 

we can`t stop

 

bra dagar <3

Hello väldigt länge sen jag skrev känns de som, va ju i Riga bästa helgen på länge jag och vevve hade egen hytt hade sååå kul, köpte min favvo parfym och massa godis och en as fin klänning, men vi hade hur kul som helst kom hem i måndags då vevve bott med mig från måndags till torsdag hur mysigt som helst vi va hemma mest kolla på tusen filmer drog till cafe 60 en dag och låg ute och sola va en stund på stranden oxå, sen i torsdags träffa jag lisa i stan fick med mig tre tröjor sen drog vi och åt och bara satt o snacka om allt och inget köpte med oss glass och gick från tc till slussen sen igår va jag och mamma och sola och bada sen på kvällen drog jag till rålis med melinda och nåra vi drack och softa hur mys som helst idag har jag oxå legat på stranden sen drog jag till pappa då vi firat joshua släkten va där och jag åååååt som en gris hur god mat som helst, men nu ska jag lägga huvudet på kudden. natti.

Bilder från riga!
 
Igår!
 
idag