lördag!

Vkana imorse med världens huvudvärk har haft det ungefär hela dagen men nu har det gått över tur!
Tror att det kan bero på vädret, brukar få huvudvärk då! Drog till nacka med syster idag, jag köpte bara två par örhängen, nöjd är jag!
Sen åt vi på subway sååå jävla gott och så fick man världens godaste kaka med choklad bitar i jag skämtar inte sååå jävla gott!
Kom hem runt tre, har inte gjort mkt sen dess, ba softat målat naglarna och chillat ska äta middag snart sen blire ba chill hela kvällen. Imorgon ska ja nämligen till en studio och ta massa bilder typ som modell för en dag, min pappa och sofia har fixat det till mig och ååååh vadjag blev glad!

today!

ensam är stark, de är sån jag blev litar inte på någon och allt är honoms fel.

Godis, chips och cola och nu jersey shore i sängen! Myspys! Åt världens godaste middag med my family och har bara vart en helt mysfredag!

den ända jag vill ha..<3

Sohoo! åh vad jag verkligen skulle vilja ha en jättebra kamera! vet inte varför jag börja snacka om de men jag älskar ta bilder inte bara på mig själv på andra oxxå! typ sommaren när man badar åååh!
Aja dagen har vart braaa! SLuta två drog och sola med min syster har bara vart hemma, ska äta middag snart sen blir de bara fredagsmyyyys!

I don't care what you think about me, i dont think about you at all.

Åhh det har vart sån super bra dag idag, är så glad!
Var hela dagen i skolan sen drog jag nattis och nathalie och saqar en kille i min klass och hans kusin t stan vi gick runt åt snacka och hade kul!
Sen skulle vi vidare men vi valde att åka hem ist, nu sitter jag här inne på facebook chattar med Lydia så underbar tjej♥
ska kolla på bb lite senare men nu ska jag pluggaaaa! Pusspusspuss
Juste igår i stan köpte jag ny e liner, o idag köpte jag svarta hängslen ååh skitballa!

Mina nya älskade gröna byxor, tro mig är käääär i dom! Smart som jag är spiller jag olja på dom yeah duktig tjej! men mamma har lagt nått medel så det går ju bort!

-


If you can´t get someone off your mind, they are probably supposed to be there..

Sohooo! Kom nyss hem, har varit i stan i regnet med veronica, jag sluta halv två idag, drog t mammas jobb hämta lite pengar, sen drog jag till vevves skola och var med på hennes lektion sen drog vi till stan åt gick runt och ba snacka, som vi alltid brukar göra. KOm hem typ nyss och har precis målat naglarna osv, ska strax sätta på lyckan i l.a. bäääästa :)
Sen blire väl jersey shore och ba softa :)
Men har haft en bra dag, men regnet borde bort!


Usch dåliga bilder, men hade jätte bråttom imorse drf blev det inge bra bilder!

You can replace me but you can`t replace the memories.

Sohoooo! Kom nyss hem, slutade vid typ tre idag har bara haft matte lektioner, men lyckades klara igenom alla hähä :D
Efter gick jag till mormor var där och hälsa på lite, vi åt mat sen glass och jag pluggade med henne :) Hon är bäst!
Sen tog jag bussen, gick från brunn och kom nyss inför dörren ska ta fram kläder och så, sen lite senare blir det top model och bb och jersey shore, bästaabästa!
Men jag har haft en bra dag faktiskt :D

jersey shooooooore, yeah buddy

Jersey shore e fan de bästa som finns åååh älskar!
Ska kolla en till säsong sen blir de dejta sängen :)  Klockan är ställd på åtta så lite sovmorgon får jag ju iaf!
Har inte hänt mycket duschat fixat lite grejer mött syster vid bussen och fan vad skönt de var ute!de lukta sommarnatt!♥

Don`t tell me that inner beauty is more imortant than other beauty, beacuse in this society it isn`t. No one gives you a chance to see if you`re beautiful on the inside if you aren`t on the outside.

Hej mina favvoos!
Sitter hemma nyss kollat på bb :) Idag efter skolan drog jag och träna shiiit vad svettig jag vart haha tro mig helt crazy! Skönt var det iaf, sen har jag bara hunnit kolla på bb, ska strax äta middag sen blir det lite plugg och sen jersey shore! Men min dag har varit riktigt bra! love it :D

Idag hade jag ett av mina nya linnen som jag köpte i lördag, dööör för färgen♥

Fuck dom som säger Justin e dåliii han e grym tkr jag!

Monday!

Hellu! Måndag ny vecka och idag är jag riktigt taggad på att träna wiho! Ska träna riktigt hårt så svätten ba rinner!
Börjar 40 så en stund kvar, men jag och Nathalie var i gurra och gick till gymmet, för jag har nämligen tappat mitt gymkort :( Drf har jag inte tränat så idag skulle jag dit för att fixa det men kostar pengar så måste fixa gymkortet imorgon! Men som tur fick jag träna ändå idag :)
Tur det :)
Ha en grym måndag people!

floor filler

Åhåå vad jag älskar såna här söndagar, suttit hos grannarna på deras altan i solen och ba softat ätit lunch och så! Har helt enkelt softat, håller på att ladda ner jersey shooooore, bästa var ju ett tag sen jag såg det, men nu ätligen funkar de att ladda ner!
Ska äta våfflor snart oxå det får bli som middag!
Har hittat massa gammla lååtar åååh får upp hur mycket minnen som helst!




Såå gammal, och fortfarande lika bra som första gången jag lyssna på den!

Våffeldagen<3

Hej på er! Chillar lite i mitt nystädade rum, känns som  att jag städar hela tiden, men det blir så jävla äckligt på golvet plus katthår överallt och massa damm! Men iaf ställt om klockan har jag oxå gjort! Vakna runt halv elva,åt frukost gick ut på prommis med mamma och Paulina mysigt, gick sen upp t grannen och ba la mig i solen så skönt!
Idag är de ba chilldag hemma, som söndagar brukar vara. Ska göra våfflor nu bäääästa!


What`s meant to be will always find a way.

Kan snart inte hålla ögonen öppna, så himla trött, jag och syster har vart själva hemma hela kvällen. vi hade mys, chips o cola sen satt vi och kolla på street dance, ååh så jävla grym är den! Älska dansfilmer♥
Nej nu ska jag sussa nattiii!

Åhh här får ni den här braiga låten yess älskar när de kommer ut nya video!

calippo<3


Åhh bästa, dog lite när jag åt den idag, sjukt gammal är den ju och nu är den äntligen tillbaka, dom borde göra den med fler olika smaker!

Ååh älskar min syster<3

Buhuuu, har tappat min nagel, haha tro mig gör såååå ont! Jaja har haft en underbar dag, åkte till stan med syster bästa, vi gick runt och kolla jag fick med mig mina grööööna jeans, som jag velat ha och nu är dom äntligen inne i butikerna sen fick jag med mig två färglada linnen, ååh älskar våren, vi köpte glass och ba softa runt, kom nyss hem ska fixa lite och äta middag och kolla på bb! Hoppas ni haft lika bra dag som mig!

I don't care what you say, im just myself accept me or go fuck yourself.

Godmorgon, såhär tidigt liksom, kanske var för att jag somna halv tio igår, fattade inte vad som hände, mamma kom hem med pizza innan de var jag liksom skithungrig sen när jag skulle äta tappa jag matlusten helt.. Började må illa och skit så jag försökte sova, sen tillslut somna jag, har vaknat i omgångar och hostat och skit.. Fattar inte vad de är med mig haha!
Jaja idag är det en ny dag! Tar dagen som dom kommer ska iaf vara med min syster!

The best feeling comes when you realize you`re happy without the people you thought you needed the most.

Hej på er mina sköna! Fryser och har ont i huvudet och gillar inte den här fredagen, ingenting finns att göra, känner mig ensam, typ inga vänner, ser inte fram emot ett skit! Åhh vill bara haaaa masssa nya vänner!
Jaja, dagen i skolan har vart bra faktiskt, sluta två gick från brunn och sutttit och kollat på mtv och ba softat mami kom hem med chips och godis t mig och ikväll ska vi äta pizza, myspys, ska kolla på bb, och ladda ner lite bra filmer! Tips?
På måndag blire tillbaka till träningen igen! nu skaskaskaska jag bara träna . slut!

Paul frank tröjan köpte papa och sofia till mig nu i vintras när dom var i barcelona, första gången jag andänvder den, älskar den, rätt enkel!



i<3 converse

Nu när värmen äntligen börjar närma sig har jag börjat andvända mina låga vita converse som jag fick i julklapp! Men är väldigt försktig har bara haft dom två gånger tidigare och man vet ju aldrig det lär väl bli sånt här aprilväder snart, då det snöar, sen blir det sol, regnar osvosv. Men tro mig jag dööööör för converse, samlar på det! Har nu höga lila, låga röda, låga blåa höga vita låga vita och jag ska få in mera!

Den som står dig närmast sviker dig hårdast..

Känner mig ensam, sviken. Kollar tillbaka på minnen, år ,saker jag saknar saker som jag ångrat att jag gjort , jag önskar att jag bara kunde få tillbaka den tiden och ändra det som gick fel..  Men jag måste börja lära mig leva från nuet. Sluta blicka tillbaka till saker som bara gör mig ledsen, ta tag i mitt liv.  Börja se framåt istället, jag kan inte fortsätta kolla tillbaka, jag sänker bara ner mig själv..
Jag måste göra av mig med personerna som har valt att radera mig.
Jag är stark att klara det här, men vissa dagar måste jag hitta mig själv igen och fortsätta på min egna väg bygga upp mig själv jag måste vara svag för att kunna resa mig upp och vara ännu starkare nästa dag..

Förkyld :(

Hej kompisar!
Sitter hemma nyss kollat på bb, haha asså kan inte sluta garva rena kaoset asså!Bästa.
Har blivit förkyld :( I måndags var det ju as bra väder när jag drog t skolan sen när jag skulle hem börja de snöa och skit, glömde min halsduk hos min moster så hade ju bara skinnjackan i måndags så tror att de e därför, vakna i natt och hade typ snorat ner hela facet haha!
Menmen.. Dagen har vart bra! Sluta två har inte hunnit mer en att kolla bb men nu ska jag städa i rummet dammsuga och sånt skit, pallante men jag måste, sen blire plugg och läsning!

Ensam är stark.


If you leave without a reason, don`t come back with an excuse.


Sådär brun och frääch, precis kommit hem från gran canaria, ta mig dit igeeeen. snart ett år sen, fattar inte hur tiden kan gå så snabbt.

tumblr!



Sunshine!

Shoo, galet braaa väder! solen skiner och humöret är på topp! ligger dock i sängen och precis kollat på bb och nu blir de lyckan i l.a. ett nytt program jag följer på tisdagar, efter top model, men pallade inte kolla igår..
Men iaf har vart en tung dag i skolan! Satt ute en stund fan vad nice! Kom hem har inte hänt mycket, ska plugga lite senare och fixa lite :) standard.

Låten är värd och lyssna på, högsta volym och sätt dig i solen, åååh love!

.








tisdag!

hej på er :D Pallade inte skriva nått igårkväll somnade efter att ha kollat bb. Så jobbigt att jag måste kolla dagen efter -.-
Jaja idag har jag varit i skolan hade en mattelektion tills jag kände för att dra hem Nathalie som jag har matte med var inte i skolan och ville inte gå själv på alla andra.. Så jag drog hem till nattis vi chillade spela bazz och sen tog jag bussen hem gick hem från brunn, ska plugga och kolla på bb och ba softa lite :)
Hörs mer sen!

Kaos dag!! fuck den här dagen!

Hejsan på er! fyfan vilken dag det har varit började med att jag vakna imorse eller inatt klockan tre och kunde inte somna om sen somna jag om gick t skolan har mått dåligt hela dagen mådde först illa känns som att jag inbillar mig att jag ska kräkas, men jag är så jävla rädd..
Men kändes som att jag hade feber och allt i skolan tills jag kom hem till Nathalie vi spela tv spel bazz skitkul tog ipren och nu är jag pigg! Håller mig instängd i rummet för nu är mamma magsjuk så sitter här med stängd dörr och har tagit sån här spritkräm på händerna!
Annars så har dagen vart helt okej!Hoppas på en bättre imorgon och att alla blir friska här!

hann ej ta bild imorse men dagen facelook!

Fuck what people think!

Haha har nog kissat 70 gånger har druckit två feta glas med te haha så inte undra på! Har bara softat ätit god middag, laddat ner massa bra låtar . Ligger nu i sängen och vill få reda på vem som åker ut bb idag! Brukar ju alltid stå på facebook. haha men lär nog märka det imoron! aja imorgon måndag och skola därför ska jag stoppa in hörlurar och dunka ny musik, natti!

Bilder från idag!

<3


Mysig helg och lite spya på det!

hejsan på er! Kom hem typ för ett tag sen, har hunnit bädda rent och städa lite i rummet. har haft en rätt mysig helg! Var ju hos pappa i fredags var barnvakt till Liam sen senare kom Joshuas lillasyster victoria vi hade myspyyys! somnade efter bb brevid min Liam, sen igår kom jag hem dagen var helt fuckad på dagen var så jävla trött och ville bara sova kände mig sjuk men drog till min moster jag mamma och syster vi åt middag satt och kolla på twilligt sen spydde Elvis stackarn :( Somnade brevid Linnea vid tolv sen idag kollade vi på sista filmen breaking down och då spydde melwin,  hoppas verkligen inte at tjag blir magsjuk det är det värsta som finns, jag är så rädd för att spy tro mig !
men slut snackat om det, ska nog lägga mig och läsa en stund måste fan läsa ut asyl men vill ändå börja på en ny bok som jag vill låna av min moster.. Men får se :)

Vi lekte lite med kameran, bilder från i fredags haha!

Friiiiiiday!

hejsan, sittter hemma hos pappa med min kusin Linnea, Joshua och Liam jag stannar här idag och ska vara barnvakt! Så det blir myspys. Annars har dagen vart bra i skolan sluta två sen hämta jag och Linnea Liam på dagis och så, men nu ska jag stänga ner datan, hon delar internet men mina batteri är slut och har ingen laddare så vi hörs imorgon!

Kusin<3

mot pappsen!

Pappa ringde och sa att han skulle hämta mig för han ville att jag oxå skulle vara där, paulina har vart där hela dagen och varit med Liam för hon har vart ledig så då ville han att jag oxå skulle komma, så håller på att packa lite :)
Min adidas väska som jag haft i typ två är börjar gå sönder för aatt jag har haft alldeles för tunga saker åååh, blir fett ledsen det är verkligen min favvo väska men ska kolla på en ny adidas väska och en större modell!
men jag kommer inte blogga mer förrens imorgon i skolan! :) Hörs då ha de bäst!

Me todayyy!

I'd rather let you hurt me with the truth then kill me with your lies.

hej på er! jag är helt galet trött så jag ba dööör.
igår blogga jag inte, skulle gjort det i skolan men hann inte, hade bara en lektion igår innan det hade jag utvecklingsamtal, det gick faktiskt riktigt bra, fick höra att jag är på rätt väg osv så det kändes bra, måste oxå börja plugga en halv timme varje dag haha, det klarar jag enkelt!
Men iaf vi slutade tidigt igår och idag för att det har vart samtalsdagar, men igår iaf, drog jag hem till Nattis med henne vi satt bara där kolla på bb och chilla sen drog jag till pappa med min syster sen senare på kvällen kom hela släkten och firade Sofia som fyllde 40 år igår :) Vi åt massa gott och ba umgicks, alltid lika mysigt, kom i säng efter bb igår. vakna vanlig tid halv sju till och med lite senare och fattar inte varför jag är så jävla trött..
Men iaf sluta tidigt idag med så jag drog då med Nathalie till nacka forum och kolla runt hitta ett par jeans som jag vill ha men har inte pengar nu och närjag väl vi ha dom kommer dom vara slut eller så kommer jag ha ångrat mig, haha men vi får hoppas på det bästa, men kom nyss hem sitter och dricker te och ska chilla en stund sen ska jag plugga en halv timme!

Bild igår!

godnatt<3


rätt seg dag, men imorgon väntar en ny dag!

Dagen har  vart rätt seg tycker jag såhär tråkig då man bara egentligen velat stanna hemma ligga i sängen och kolla på massa bra filmer menmen har haft tre matte lektioner kom hem kolla på bb, ååååh marcelo är kär i han förfan såå jävla het!
Iaf har inte hänt mycket fixat i rummet osv, ska plugga lite först äta middag sen plugg sen blire top model wiho!
Men annars har dagen funkat bra blåst som fan har det gjort!


If people are trying to bring you down it only means that you are above them.

Roooodney ska bort från bb, han har vart med en gång tidigare och åkte ut ska han få chansen att vinna nu då eller nej skit dåligt, står ju att man baara får vara med på bb en gång! Så han ska bort tkr jag!
Haha har kommit in i programet helt haha. Nej nu ska jag sova, natti!

Te, sängen plus big brother! BÄSTA!

Jersey shore och bb, bääästa!

Shooo! Dagen var kaos imorse, sminkade om mig massa gånger sen vart det helt stressigt hann inte äta frukost mitt hår var helt kaos. Trodde hela dagen skulle vara kasoad för det men nej. Gick till bussen så tur att det var soligt ute det gjorde allt på topp. Kom t skolan hade två lektioner matte och engelska sen följde båda nathalie med mig och sola blev en kvart sen gick jag och Nattis hem till henne och chilla på hennes ballkong satt ute i solen och ba snacka och lyssna på musik bästa! Sen gick jag hem från brunn har inte hänt mycket ska plugga engelska sen blir det bb, wiiiie har längtat, haha först var det jersey shore nu bb, nej men jersey shore kan jag inte kolla på måste vänta tills den säsongen jag är på har kommit på mtv och det är snart! :)



Plus mina låga blåa converse!

-


Våren är påväg älska!

Hej på er! har haft en grymt bra dag, vaknade imorse vid halv elva, gick ut på en gång med mamma och syster och våran granne vi gick till brunn  och handla lite sen gick vi tillbaka hem till grannen och grilla och ba satt ute i solen och prata kom hem vid halv fyra har inte hänt mycket. Har ätit middag och bara softat. Som söndagar brukar bestå av, ska lägga mig i sängen en stund med datan och ba softa, fan att jag inte har kanal elva, vill se bb juuu!
Aja hoppas ni haft en lika bra söndag i solen som jag har haft!


Såg att loreen vann igår, hon e grym den där bruttan asså!

.


Du förlorar aldrig vänner, du får bara reda på vilka som var dina riktiga.

Har inte hänt mycket denna dag ba chillat skönt, duschat damsugat i rummet ja lite små saker! ska dra iväg t stan med vevve, vad vi hittar på är inte riktigt spikat än, men vi får se vart kvällen tar oss, vi hörs!

Bytte örhängen till ett par stora runda ringar perfekt :D

Make them wonder why you're still smiling

Godmorgon, vakna typ vid nio ganska tidigt, men gick och la mig vid halv elva igår, tro mig var så jäääävla trött.. Haha fattar inte varför man är så trött på fredagar!
Jaja hade en mysigdag igår, var i skolan först, börjar gå riktigt bra nu, sluta två åkte med Paulina och Julia till stan vi bara chillade, kolla runt, fyyy vad mycket fina kläder det finns, blir helt craaazy! Snart ska jag fan börja jobba! Inann den 18 mars ska jag gå till ett cafe och lämna en lapp om  mig själv nästan som en cv hoppas att jag får jobbet!
Iaf vi var hemma igår jag Julia och Paulina vi gjorde tacos till middag sen bara satt och mös snacka om allt åt chips och dipp och ba softa, mysigt!
Idag har jag inget planerat får se vart dagen tar mig har iaf kollat på bb och ska nog ligga kvar här ett tag till!


bilder från igår!

Memories never die<3

Ligger i sängen kolla på bb för ett tag sen och har målat naglarna i orange färg, rätt ballt måste jag säga, inte mycket mer har hänt denna kväll hängt massa tvätt och ba softat  lyssnat på massa bra musik och nu ska jag dejta kudden, klockan står på åtta så får sova ett bra tag, wie! Imorgon är det fredag om inte alla redan vet det. natti!

Skolavslutingen 2011. saknar grovt mycket! ♥
feelings change memories don`t

-


du är blind för killen som faller för dig, men du faller för killen som kastar dig.

Hej på er mina fina! Kom hem för en stund sen, fryyyyyyser, har gjort det hela dagen fattar inte brukar inte frysa!
Aja dagen var bra i skolan, båda nathalie var borta idag men jag klarade mig, pannkakor till lunch perfekt!
Händer inte mycket just nu, dricker te och checkar in lite gamla låtar! Vill ha en telefon så jag kan ladda ner massa nyyyyya plus gamla låtar!
Har inte så mycket mer att säga dagen har vart bra! Ska nog kolla på bb! Hörs!

-



Some people just need a high five. In the face. With a chair.

Hejsan, sitter hemma kom nyss hem, faaan vad det är kallt ute, jag går bara runt med tunnjacka, pallar inte ha min d brand jacka längre älskar den, men tycker aatt jag ska kunna klä mig lite tunnare, hehe.
Iaf dagen var toppen i skolan sen efter åkte jag hem skulle tränat men så jävla tråkigt att träna själv.. :(
Jaja sen drog jag in till stan och mötte vevve vi chilla runt som vanligt, åkte och kolla lite grejer och åt på donken hihi och ba snacka, alltid lika kul!
Nu är jag hemma iaf, ska fixa lite inför imorgon måste göra en matte grej plus måla naglarna och kolla bb, vi hörs nog mer imorgon! peace!



bra dag!

Har precis kollat på top model sverige, bästa, dock har mina två favoriter åkt ut, jehnny och jamilla skittråkigt, menmen..
Jehnny åkte inte ut hon tänkte mer på hennes framtid så hon ville ge alla andra än chans just för att hon inte brinner för det lika mkt som dom andra gör.
Ska strax sova, har oont i magen som vanligt och ska upp tidigt imorgon, natti!

Nyårsafton 2011♥

.


Everyone in life is going to hurt you, you just have to figure out which people are worth the pain.

Hej mina fina, sitter och kollar på bb, har pausat för jag kollar med paulina men hon duschar.. Så måste vänta :) Tänkte blogga medans då.
Har vart en bra dag, vakna av att klockan ringde vid åtta, var faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, solen lös in och jag kände att det skulle bli en bra dag och det blev det oxå. Hade tre matte lektioner som jag krigade igenom jobbade på för fullt!
Sluta vid tre tog bussen, sen gick jag från brunn hem. Ganska kallt, men fan det kändes bra.
har inte hunnit göra så mycket. Ska fortsätta vänta på paulina, men vi hörs laterooo! hoppas ni haft en tung dag!

liam, det finaste en storasyster kan ha!

Nu säger jag godnatt! Har färgat syrrans hår och ba softat! Imorgon står klockan på åtta skönt, hörs då, godnatt!

My all. Storasyster älskar dig mest i hela världen, min favvo prins♥

BILDBOMB<3



Skönt med studiedag!

Hejsan, eller godmorgon haha är fett trött. somna rätt sent igår ville inte sova, haha så satt uppe och ba softa, vakna dock fett tidigt, typ åtta av att det var fett ljust i mitt rum, men idag blir det tidigt skola imorn ju!
Drog till nacka med min syster idag och där mötte vi upp Linnea vi hade mysigt, åt en wrap eller hur det stavas fett gott, sen tog vi alla en glass och bara mös. Kom nyss hem fick ba med mig hem ett läppglans!
Har inte så mycket mer att säga höreees!

<3



Kvällen är din<3

Heeeej :) Kom nyss hem har sååå ont i huvudet asså :(
Brukar inte ha det faktiskt aja..
Kom nyss hem. har vart på inspeling idag på kvällen är din, var inte så taggad men när vi satt där och allt börja var det såååå jävla kul, darin var där och marin stenmark var programledare, såå grymt! var där med Sofia, Liam, Joshua, Linnea min kusin, Paulina innan åt vi lunch tog en fet kebab tallrik bästa..
I fredags var jag och och Joshua barnvakt gick bra som vanligt, sen igår så var vi och åt hemma hos sofias mormor där alla var:)
Men nu ska jag chilla! Peace!

Linnea jag och Joshua idag!♥

Hade på mig detta idag, mitt nya skärp köpt i fredags!

Mot pappsen, streeess!

Blir ingen fika idag med Lisa, tråkigt :( ska vara barnvakt till Liam ikväll wiie kan kolla på bb där och ska ba chilla framför tvn ikväll. Men var med syster i nacka och chilla fick med mig ett svart skärp bara :)
Nee måste skynda mig till bussen pussss! Hörs på söndag!
Ska iväg med pappa och resten berättar mer då!

haha dog när jag såg bilden vinny från Jersey shore och chriiiis brown haha wtf :O

The shit you hear about me might be true but then again it might be as fake as the bitch who told you.

Whaa måste skynda mig, har fixat mig och min syster ringde och fråga om jag följer med t nacka så jag ställer upp sen ska jag träffa lisa och hennes två kompisar men kanske hinner hem emellan, vi får helt enkelt se, annars hörs vi ha en grym fredag i det soliga vädret. puss på rumpan!

Mina nya älsklings jeans wiiie!

Sunshiiiine!<3

Hejhej, eller godmorgon, vakna vid halv tio, skönt, har städat mitt rum, dammat bytt lakan shit skönt är det!! Hatar att ha stökigt rum. Men nu känns det skönt, idag har jag typ ingenting planerat tar dagen som den kommer bara, skönt väder är det oxå chill. ska skura golvet sen kolla på avsnitt av jersey shore och big brother och sen blir duuuusch time! Hörs laterooo!







Starships!

Hejhejhej mina fina, har precis suttit och kollat på big brother avsnittet från igår eftersom att vi inte har den kanalen :( Haha shit börjar bli roligt nu faktiskt på bb, hehe :) Idag har jag haft en mysig dag med mamsen, vi åkte till Nacka ist, satt och mös med min moster och mamma och åt lunch kina buffe, bäääästa!
Sen gick jag och mamma runt och kolla massa affärer, jag fick med mig mina favvo jeans som jag velat ha i ett par år nu, dom gröna finns tyvär inte :( Sååå ledsen, men hoppas på att dom kommer in igen..
Då ska jag kriga!
köpte oxå tre par trosor strumpor och mascara, sen köpte vi glass och bara softa, kom hem vid halv fem eller nått sånt, jag och mamma gick hem från brunn skönt!
ska äta nu sen bblir det filmys med mamma och syster hööörs!

Nicki minaj roooockar så grym låt!

hahahha.

Imåndags var jag och joshua på bio i heron city, så satte vi oss inne på media market och tog foto med en fet data asså jag dooooog av garv!

tumblr,bääästa