folk säger att man inte vet vad man har tills man förlorar det. sanningen är,du visste vad du hade du trodde bara aldrig du skulle förlora det..


praktiktorsdag!

 
Ah äntligen ligger jag i min  bästa säng, har skit ont i magen!De är standard såhär på kvällen. Dagen har annars varit bra!! Hade praktik vi gjrode permanenta lockar på varandra så kul faktiskt, till skillnad på att göra de i skolan på våra jävla dockor, dock vart mina lockar skitfula haha såg ut som ett lejon så plattade till de lite men har värsta volymen så de är nice. Iaf vi slutade sex sen dess har jag bara hunnit äta middag och ska lägga mig och se resten av filmen som jag kollade på igår!
Yeahbuddy.

ONSDAG.

Hooola, Ligger i sängen och kollar på the impossible, har pausat o ska ner och fixa mitt te snart!
Filmen är så sjukt bra men väldigt sorlig..
Iaf slutade skolan vid ett drog till stan köpte en annan tröja en vad egentligen tänkt köpa men den jag köpte var finare :D
Sen gick vi runt och så, kom hem mamma köpte med sig kina mat till mig o har annars bara legat o kollat på filmen. Ska fortsätta sen ska jag nog slagga är super trött. Imorgon äre praktik så kan gå upp senare än vanligt.SKÖNT!

ibland är det svårt att sätta ut en punkt, då sätter vi ett kommatecken där istället och förlänger något som borde tagit slut för längesen.

Heeey. sitter i skolan och har svenksa. Håller på att skriver en argumenterande text om hur killar och tjejer behandlas så olika, vi tjejer har mer rykten att leva upp till . De är faktiskt skit kul, har lunch snart sen engelska sen ska jag och mälle till stan ska bara köpa en tröja jag sätttt! Hähä.
ha en grym onsdag!

smile at the bitch that break you down, laugh at the haters that are jealous and point your middle finger at the idiots that thinks they are better.


top model weii!

Hello there. Sitter i rummet och fryyyyyser. Iskallt här :(
Mamma är nere och gör te till lilla mig sen ska jag lägga mig i sängen och kolla top model weho så jävla grymt bra!
Dagen har flytit på i skolan frisör hela långa dagen, jag och Melinda färgade sofias hår, de skulle bli brunt men blev alldeles för rött kanske var för att hon var så ljushårig innan och om man ska lägga in en brun färg i ljust hår måste man ha rött pigment i annars blir de grööönt!
Men iaf sanam duchade även mitt hår och plattde de och allt. Loveit.
Naj men nu ska jag rulla mig mot sängen seee ya!

repsket.

haha kom och tänka på en sak att männisor förväntar sig respekt när dom inte ens kan respektera en tillbaka. Jag respekterar människor som respekterar mig så är de bara spelar ingen roll vilken ålder personen är. Jag tycker man ska bemötas med repsket oavsätt hur man ser ut eller så.
Tex idag så hoppade jag diego och Melinda på tbanan från rågsved så helt plötsligt kommer de fram en tjej som kanske var i min ålder om inte äldre och ställer sig och säger att jag borde gå på tåget försktigiare för att  jag slog till henne de sa hon skitotrevligt och då säger jag själv till henne att nästa gång hon ska be nån person göra nått borde hon ha lite trevligare ton och precis då börjar hon sancka om att jag inte är svensk o att hon ska knulla min mamma o att jag ska få en fet smäll. Jag fick värsta chocken. Kan erkänna att jag kan vara ganska stor i käften men just vid den sitationnen sa jag bara att hon borde tänka på hur hon säger vissa saker för varför ska jag vara trevlig mot henne om inte hon är trevlig mot mig. Iaf jag bara kände hur de brann inombords i mig sen hoppar hon av tåget o så kommer de fram en kvinna o sätter sig framför mig och säger att såna personer som oftast kommer och trycker ner människor sådär de är dom personerna som mår riktigt dåligt och som är hur osäkra som helst. Kändes iaf hur skönt som helst o kunna snacka med hon,hon kanske var vid 50 års åldern och hade suttit med oss och hört allting.
Men iaf de jag vill komma fram till är att jag respekterar inte personer som inte bemöter mig med repsket.

måndag

Hello kom nyss hem och sitter och äter. jag och diego åkte hem till Melinda efter skolan chilla där en stund sen drog vi och sola 30 minuter och kändes typ som att jag skulle svimma vart as varmt men nu känner mig säg freeeech! 
Dagen har väl annars varit helt okej ganska lungn, var HEEEELT död imorse när min klocka ringde trodde jag var i en mardröm eller nått. Men nu ska jag slänga i mig maten sen pluggich lite.

 

hello monday

Sitter och har so skittåkkkigt. Hatar att bara sitta och lyssna. Menmen tror jag slutar efter den här lektionen för då är det idrott men är ju förkyld o hostig så ska ej vara med. men ska iaf sola med Melinda o Diego efter skolan.

Well you only need the light when it's burning low. Only miss the sun when it starts to snow. Only know you love her when you let her go.

Nä nu ska jag bädda ner mig i sängen o soooova. Har ätit mat druckit te och ätit isglass, chill söndag (y)
imorgon ny vecka och nya tag. SE YAAA ;)

-

 

craaazy satuday <3

Tjäna. Kom nyss hem o är skitseg känns typ som att jag är i en annan värld haha skitskum känsla.
Igår iaf mötte jag och veronica upp Marco shatila diego och nåra vänner till han vi åkte mot märsta där vi dansade drack och vet inte vad vi gjorde men vi hade helt sjukt kul! Garvade som bara den.. Somnade runt fyra och vakna vid elva och sen drog vi alla till stan åt donken och nu är jag hemma. Ska göra mina träningar sen bara ta de soft.

saturday babes!

Helloo, har precis duschat o fixat mig har lite smått bråttom ska på fest i märsta som det ser ut nu. sen slaggar jag hos vevve! Iaf var hos mormor vi åt smörgås tårta och bara satt och snacka myspys.
Nä nu ska jag slänga i mig nått o äta sen dra mig mot bussen. GO HARD OR GO HOME. PUuuss.

Goooodmorgon lördag!

Precis ätit frukost inte så gott då jag inte känner nån smak haha, är helt täpt i näsan..
Iaf idag är en bra dag. Ska rulla in mot duschen snart sen ska vi åka till min mormor och fira hennes man som fyller år idag, sen ska jag hem och sen ikväll ska jag träffa vevve, vi ska på troligtvis på fest annars hittar vi på nått annat galet. Over and out!
 
Så gammal men lika bra varje gång. Mycket minnen.

-


ÄTA <3<3<3

Nu ska jag kolla film "ted" o äta chips o godis #fetto
mamma gjorde nacho till middag gjorde värsta nacho deluxe tallriken och åt två feta tallrikar hahha åt som en gris..
Nä ska strax sätta på filmen och bädda ner mig i sängen har sätt halva filmen men somnade och de ska jag inte göra nu.

friday

Heey. Kom hem för en stund sen har tränat lite här hemma! hähä. dagen i skolan rulla på slutade 15.20 drog hem på en gång idag ska jag bara ha chillkväll kolla på film och tjocka mig yeahbuddy. Nä men eftersom att jag blivit så jävla förkyld så är de nog bäst att jag stannar hemma vill ej bli sjuk.

godnatttttt.

 

it's hard to wait around for something you know might never happen but it's harder to give up when you it's everything you want.

 

praktikdag.

Helooo, kom nyss hem och sitter nu och äter. Ska sen hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen o kolla på top model! Som jag inte gjort än.
Dagen rulla på kom till praktiken vid elva, har egentligen inte gjort mycket alls jag och Melinda satt typ o garva åt allt och inget har varit helt sjukt trött idag så har garvat sönder, plus så har jag frysit sönder, drack typ 5 glas te på praktiken. Men vi slutade vid fem då jag och Melinda drog o sola, 20 minuter o vi stog upp känns som man får bättre färg då plus mer jämn färg.
Men min dag har varit toppen förutom att jag blivit förkyld.
ors

Torsdag.

Waaah sov som en riktigt prinssesa inatt. Förutom hosta :( 
Gick upp vid halv åtta har duschat o fixat mig ska gå om en kvart till bussen måste hem till Melinda först för att hon inte har busskort så hon måste gå bakom mig, badass på den asså.
Slutar sex idag då vi ska sola osvosv. Hööööörs.
 

-


Onsdag.

 
Hellooo, kom nyss hem från papi han skjussade hem mig och nu ligger jag i min feta nya säng, eller aa ny och ny har fått in min systers säng i mitt rum så nu har jag en stoooor säng, känns grymt!
Annars då, dagen rulla på i skolan slutade 13.10 då ja rulla mot pappa, jag och Joshua hämtade Liam på dagis och sen var vi bara hemma, farmor och farfar kom och vi åt completos och umgicks. Ska strax lägga hvudet på kudden imoron är de praktik. Godnatt.

don't hold my hand if you aren't willing to take everything that comes with it.

SItter i skolan och har engelska, slutar efter den här lektionen då jag ska till min pappa, han fyller år idag så ska vara där idag, men kommer hem ikväll.

tisdag.

Hola, kom  nyss hem och sitter och äter efter ska jag göra dom där träningarna sen kolla top model som jag inte gjorde igår då mamma ville kolla på nått program så ska kolla på datan.
Dagen har rullat på har haft frisör då vi rulla permanent sen klippte vi sax över kam helt okej dag, förutom lite knas nu på slutet då jag åkte till skarpnäck med Melinda och Kristin och försökte lösa lite grejer inte fört att nått vart löst utan fick reda på massa andra saker jag inte vill veta, men vad ska man göra. karma is a bitch!
 hehe ;)
nä nu ska jag äta höreees latero

godnatt!

 

måndag.

Sitter hemma nu efter en dag i skolan. Har väl vart en helt okej dag, redovisa i skolan och jag tycker de är hemskt oavsätt hur lite jag sa så är de verkligen inte min grej o redovisa, men gjorde de ändå.
Dagen flöt på slutade runt halv fyra hade idrott sista lektionen. O tro mig jag har en bild där de finns massa ben och rumpövningar som jag har bestämt mig för o göra varje dag, jag började igår och gjorde allihopa och idag kan jag inte ens gå,gjorde dom nyss igen. Ska göra de varje dag och de är ett MÅSTE!
Sen under nästa vecka ska jag fixa gymkort oxå. TAGGAAA sommar 2013.
Åt iaf nyss middag och väntar på att topmodel sverige ska börja är helt hype. 

välkommen till världen min fina kusin Dennis <3

 

sunday.

Kom nyss hem från grannarna vi grillade korv där uppe haha fett cozy. Ska bara ta de lungt nu, umgås med min syster och så. Och inatt fick jag en liten kusin på min pappas sida, Dennis ska han heta. Vill bara träffa han :) Så kul med en till familjemedlem! 
Ska städa lite i rummet nu bädda rent i sängen o sånt där skit.
 

last night

Hejhej, sitter hemma hos mig med Vevve vi har typ precis ätit frukost, ska gå och lämna henne vid bussen om ett tag.
Igår var vi ju på "fest" vi var där och softa en stund efter ett tag skulle vi ner till killens rum som bodde där, där vi hade lagt våra grjer och då ser jag att allt i min väska är tomt jag fick panik, o veronicas grjer vart oxå borta sen öppnar en kille ballkong dörren och där låg alla våra grejer i snön hahah vilka människor..
Iaf vi drog där ifrån efter de, sen drog vi bara hem till mig satt här och softa, somnade ungefär vid tre. O vakna elva sen dess har vi bara sutiit här vi datan.

lördag babe

Kom nyss hem från min moster. Vi firade min kusin och moster som fyllde år, vi åt mat och kladdkaka och grädde till efterrätt. Jag och Melinda somnade sjukt tidigt igår typ runt halv tolv om inte tidigare, jag vakna upp vid nio sen åt vi frukost o ba softade sen drog jag mot moster och var där från ett till nu. Ska måla mina naglar vita, sen ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning jag och veronica ska på fest som de ser ut nu sover vi hemma hos mig men vem vet vart man hanmnar kanske nån helt annanstanns. Hörs latero.

fredag o nu helg. happy girl

Hooola. Är irriterad vill ba AH vet inte vad!!!!
Men skit i man ska vara med personer som får en å må bra och de är vad jag ska vara ute efter nu.
Iaf min dag har varit bra. Skolan rulla på slutade halv fyra då jag Melinda diego drog och sola,vi stod upp den här gången alla i en hahaha. sen drog jag och melinda och åt kina buffe så fucking gott nu är vi här och ska kolla på film och ba ta de lungt. Ska försöka få tankar på annat.
Höres!

torsdag

Hola sitter hemma hos mig med melinda, vi dricker te och skypar med Diego. Idag skulle vi på praktik men så blev det ej vi drog till skolan o var där till tre efter drog jag och melinda hem till henne vi åt lite och så sen drog vi hem till  mig vi gick från brunn vi har ätit och bara softat här. vi ska nog kolla på film lite senare. Men vi hörs puuussar.

Onsdag.

Heeeej på er!
Ligger hemma hos Melinda kom precis hit. Haft en as bra dag. Dagen var chill i skolan, slutade tidigt drog och solade med diego o Melinda sen drog jag och Melinda hem till mig jag hämtade kläder sen drog vi till stan mötte Danie och drog och åt kina buffe skitgott faktiskt. Åt sushi och lite annat, sen efterrätt våfflor. Efter de drog vi till skarpnäck vi drog till ungdomsgården så chilla vi där, Fan vad jag garvat idag asså helt sjukt men underbart.
KOm nyss hem hit är med Diego och Melinda vi ska kolla film och äta chips. VI hörs Pussar

han <3

Hola babes. Sitter här i min ensamhet och är arg på vad vet jag inte, känner mig bara jävligt irriterad, har lust att bara den här dagen ska vara över nu. Ska alltså dricka upp mitt te och sen sova.
Har börjat gå och lägga mig jävligt tidigt men de är skönt. Min kropp behöver den sömnen.
Dagen flöt annars på i skolan, mina tjejor kan alltid få mig på topphumör och de älskar jag. Vi hade material och miljö första lektionen sen hade vi frisör hela dagen skulle slutat fem men slutade fyra ist. Sanam fixade mitt hår tvättade och fönade blev supernöjd sen flöt bara dagen på lockade massa på  min docka osv.

måndag.

Heey there. Ligger i sängen med julmust brevid mig hähä. ska nog sätta på mig en film o bara softa, fryser o är seg. Men dagen flöt på i skolan alltid lika hypat med brudarna.
Slutade tidigare idag så drog till stan en liten snabbis o chilla med Diego,Melinda och Danie.
Har inte så mycket mer o säga om denna dag. Ska fixa lite med en svenska uppgift o sen bara kolla på massa bra filmer.

O så var helgen slut.

heeej på er. Sitter i sängen o ska snart sätta på nån mysig film, är jättetrött o ska ner o sätta på te lite senare.
Idag har jag bara tagit de lungt åkte i väg och sola med melinda en snabbis i stan skööönt!
Så nice att va brun sååå snyggt.
Iaf igår var jag inte bara hemma, jag åkte till stan med vevve vi åkte till en fest där i vårbygård där melinda o fler var, de var helt okej men jag och veronica drog rätt snabbt vi kom hem till mig drack te snacka och åt toast. Har ändå vart en rätt lungn helg skönt faktikt :)
Imorgon ny vecka igen!
två bilder som jag bjuder från igår.

helg.

Hej people. la mig nyss i sängen och bara softar så har min dag sätt ut idag i stort sätt. Igår var de skola som flöt på, hade första so lektionen och de var längesen jag garvade sådär mycket, läraren vi hade satte sig på bordet och hela bordet braka sönder och han föll ner på golvet, fatta min skrattatack jag fick haha så underbart!
Iaf träffade veronica igår kväll vi gick o snacka åt osv, sen drog vi till mig och sov här somna runt halv fyra vakna runt ett sen har vi bara chillat framför datan. Får se vad som händer ikväll. Är lite seg och känner mig inte på topphumör direkt men man kan inte alltid ha bra dagar.
men oavsätt vad jag väljer å göra så ska de bli en bra lördag :)
de jag hade på mig igår. Ny tröja som jag haft en gång tidiagre köpt på rean!

goodnight.

Kommer somna när som, är verkligen död ska dricka mitt te sen blir de läggdags shit vad jag är trött. Imorgon är de skola igen. Så med denna underbara låt säger jag godnatt.
 

Torsdag.

Hej på er!
Sov hos melinda inatt ju och vi somna runt halv två om inte senare så jag är jättetrött nu. Vi drog till skolan och satt där har inte alls fått mycket gjort men bättre än att bara sitta hemma iaf. Drog därifrån vid tre då vi drog och sola igen, hähä. Så skööönt man känner sig så mycket fräschare!
Sen drog jag bara hem är hemma nu ska äta middag strax sen hoppa in i duscchen o sedan
Hade på mig nya byxor idag eller har haft dom två gånger tidigare oxå men köpte dom på rean o jag älskar dom!

pink lady.

Hooola ligger i sängen hemma hos Melinda. Första dagen i skolan idag efter ett rätt så långt lov. Skönt att vara tillbaka och fucka ur med mina tjejor, men måste börja ta tag i skolan ska börja gå på studion nåra dagar i veckan där jag kan få saker och ting gjort. Dagen flöt på i skolan slutade som vanligt varje onsdag 13.10 jag drog hem packade och lite så drog till stan mötte melinda vi drog och sola i medis hähä,så nice med lite färg.
Kom nyss hem hit vi har ätit ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi bara kolla på film eller nått. Imorgon har vi egentligen praktikdag men jag och melinda ska inte dit vi måste till skolan och plugga jag måste bli klar med grejer som jag ska lämna in så skippar den imorgon.
Hade på mig en ny tröja som jag köpte i söndags jag dööör för den färgen.Tänk den i sommar jeanshorts bruna ben och låga vita converse. Dör vad jag vill ha sommar.
köpte även ett par nya örhängen på mellandagsrean för ett tag sen oxå som jag hade idag.

school tomorrow.

Yeahbuddy med dom här ego bilderna säger jag godnatt, ska försöka sova tidigt, inte för att jag kommer somna nu men ska försöka stänga ner datan och ligga och lyssna på musik och så. Haha jag är helt sjukt besatt av instagram asså! @evvesz follow me ;)

Imorogon börjar skolan  ska bli skitkul haha värsta tönten nä men har saknat mina tjejor!

tumblr.

 

imorgon back to school.

Hola, ligger i sängen ska strax ner och äta lite,har så jävla ont i magen, kannske för att jag inte ätit nått, men har inte nån matlust. är inte hunrig men måste äta. Iaf somna runt fyra igår rätt sent mamma ringde och väckte mig vid elva trodde jag skulle dö var så trött. haha. Ska lite senare hoppa in i duschen och städa lite i rummet. Ska bara vara hemma idag och ta de lungt.

crazyyyy!

Hooola, har inte skrivit på ett tag men har inte vart hemma. I fredags drog jag till stan och träffa vevve vi chillade ute åt på donken sen köpte vi varmchoklad och gick en lång promenad från lilljeholmen till skärholmen haha galet. Men så skönt o bara gå och prata om allt o inget, sen åt vi lite på donken igen haha jävla tjcokisar sen drog vi hem till hennes pappa och sov, vakna upp drog till stan sen drog vi hem och fixa oss jag och vevve mötte upp melinda vi drog på chillkrök i brommaplan rätt soft sen drog vi hem till Danies kompis jag och vevve vi chillade där vi sov där eller aa sov och sov somna runt tio och vakna halv tolv inte så mycket sömn kan man säga att jag fick. igår drog jag hem fixade mig sen drog jag till stan mötte melinda sen drog vi hem till henne vi åt kolla på massa filmer och bara mös med chips o dipp somna vid elva och vakna vid ett. vi chilla en stund hos Melinda sen har jag bara vart hemma och så kommer kvällen fortsätta, ska kolla på massa bra filmer och så. försöka somna tidigt skolan börjar ju på onsdag kommer vara helt död asså.
lite bilder från i lördags bara. Hade på mig ett par nya jeans köpta på rean!

loca.

Hola sitter i sängen och dricker provia höhö,as gott. Smak mango, brukar dricka de då och då eftersom jag har problem med magen hjälper faktiskt ;)
Drog till stna med syster och jag fixade lite grejer sen drog jag hem har ätit och fixat till mig lite väntar på att vevve ska höra av sig som håller på att fixa sig :) Sen får vi se vart kvällen tar oss.
today. Har en ny tröja jag fick i julklapp av papi, den är kortärmad och där bak är de typ hål så kyter man med rosett så snygg att jag dör.

sommaaaar

Godmorgon, vakna först fett tidigt av att nån snubbe kom hit och skulle besikta vårat hus klockan nio på morgonen. Hah vart fett lack! Men somna om och vakna nyss skönt. Ska träffa vevve senare, så ska bara ta de lungt på dagen, vad jag o vevve ska göra vet jag inte men allt kan hända när de gäller oss två . hähä
ska äta nu sen sminka mig lite osv !
asså imorse när jag vakna fick jag fetaste sommarkänslan vet inte varför kanske beror på att solen lös in i mitt rum men jag blev så jävla taggad på att ha sommar asså åååh gå runt i fina shorts bruna ben långt hår shit asså!
den här sommaren som kommer ska bli bäst, jag ska göra så att den blir BÄST.

ben and jerrys is the shiiiit.

Hola ligger i sängen har precis ätit upp min ben and jerrys såååå gott. Har i stort sätt legat här hela dagen trodde jag skulle på fest så jag fixade mig och allt men sen i sista minutet så blev planerna inte så som jag tänkt mig. o de är de värsta jag vet. Menmen kanske lika bra att stanna hemma idag då jag precis vart sjuk.
Men iaf ligger i skypar med diego!
 o måste bara säga att jag åt nog världens godaste middag klyft potatis med kött och en fet sallad, asså köttet orgaaaasm gånger tusen! 

ge mig sommar.

Godmorgon vakna nyss, ska ner och göra frukost o sen sätta på nån mys film typ the last song, hähä, en film jag kan kolla på tusen gånger om och den är lika bra varje gång!
IDag får jag se om jag bara är hemma hela dagen och tar de lungt igen, känner mig bättre nu iaf, fortfarande lite seg i kroppen men jag får se. Tror nog de blir en till hemmadag vill inte bli sjuk igen när skolan börjar snart o allt.
Somna vid tre låg och snacka med Danie en stund o hade så jävla svårt att somna oxå.
altt jag vill nu är attt de ska vara sommar kunna gå i fina sommarkläder ha en fiiin solbränna långt hår och ba ååh leva livet!!
 

you got me good.

 

2 words 1 finger!

Idag är en dag då jag vill gömma mig under täcket och bara gråta typ. hatar såna dagar, men antar att de är så oftast livet är går upp och ner då och då. Allt kan ju inte alltid vara bra.
Har legat i sängen exakt hela dagen rätt skönt ändå. Bara ta de lungt. Har ätit god middag tacos, sen kollat på en as mysig film we bought a zoo. Ska nog kolla på en till film och försöka sluta tänka så jävla mycket.
 

sjuk tjej :(

Hola! Ligger i sängen och är sjuk, har tagit en ipren så mår bra nu, men inatt ska jag inte snacka om de var hemskt, la mig ungefär vid tio kunde inte somna låg kvar till tolv, somna i en timme vakna vid ett för att jag hade så hög feber somna om till tre då jag var tuvngen att gå upp och dricka vatten plus ta en alvedon hade så sjukt ont i halsen kunde knappt svälja mitt eget saliv sen somna jag och vakna upp vid elva, har sen dess ätit våfflor till frukost druckit te duschat och nu ligger jag i sängen lyssnar på musik och bara softar ska kolla på film och ba ta de lungt idag, vill bli frisk så snabbt så möjligt.De är inte ofta jag är sjuk men när jag är sjuk då är jag sjuk...
 

nyår!

helooo! Var ett tag sen jag blogga men har inte haft ork. Men mina dagar på de här lovet har vart hur bra som helst, har vart med familjen o firat jul fick massa fina julklappar. Har shoppat med Lisa en dag i stan, vart med danie fikat på cafe 60 med veronica, shoppat med melinda festat och firat nyår.
Igår kom vevve och melinda hit vi åt middag och fixa oss lite sen rulla vi mot skärmabrink där vi var på fest var kul tills då jag börja känna att jag hade feber är nämligen sjuk hade så sjukt ont i halsen, men iaf fick se raketer och fick dansa lite så ska inte klaga. Somna sex imorse hemma hos melinda med veronica oxå vakna vid ett och vi låg och softa ett tag snacka o ba mös sen drog jag och veronica o åt kebab så sjukt gott och värt nu är jag hemma håller på att ladda ner film och har te och massa gott brevid mig. Bra start på 2013 som ska bli mitt år, förutom att jag är sjuk. Men iaf godnytt år people!