yeaaa

Har precis duschat tog hårinpackning, ska snart göra te, fryser as mycket. Iaf sen blire läggdags, är grymt trött. Har två favoritlåtar till, lägger upp dom. Men vi hörs imorgon godnatt, sweet dream


Gammla tider, saknar..


Drogar låten!! I like it!


Snabba dagar

Hellu, kom precis hem, sorry att jag inte skrev imorse men hann inte, jag var såååå trött imorgon omg har aldrig varit så trött, menmen gick iaf upp fixa mig och sånt sen tog jag bussen hade vanliga lektioner hade skolfoto idag också blev inte så nöjd med första så fick göra om och den blev ju inte heller mycket bättre, menmen det är väl bara gilla läget:) efter skolan åkte jag och maria till doktorn för jag skulle kolla min mage och sånt skit.. MEn iaf mer behöver jag inte säga. Ska äta middag nu hörs senare!




Peace out!

..

Nu blire sova för min del, har bara chillat den här kvällen, skönt. Ska upp halv sju imorgon! peace


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm.

foton från idag:D


 tova som va katt:D


Jag och maria på träslöjden, juste min nya tröja som jag har på mig!

dom två blåa smurfarna emelie och nathalie!

Jag och maria;D

Jesper, rasmus och gustav:)

Me

 


spexfoto

Godmorgon  tänkte jag säga, haha, allt är bra med mig kom hem från skolan nyss, har faktiskt haft as skön dag, hade spexfoto idag, blev as nöjd faktiskt. Men ska plugga lite nu så hare bra peace!




Hela klassen:D


Läggdags snart..

usch vad kallt det är, sitter och dricker te, ska snart sova är grymt trött och känner mig inte så pigg. Så ska lägga mig och lyssna på musik snart och så. godnatt folket!





Jag älskar dig så grymt jävla mycket maria, tack för allt min ängel! <3


Musik kan alltid få en på bra humör(y)

 

 

 


Hemma från pappa.

Hejsan, har precis kommit hem typ sitter och lyssnar på två låtar som jag drogar lägger in dom i ett annat inlägg sen. iaf igår var mina kusiner hemma hos oss och vi typ kolla på film och sånt. Sen idag mötte jag upp maria istan och vi gick runt och snacka, sen köpte jag även en tröja på ginatricot riktigt nice! Sen drog vi hem till maria och chilla en stund och kom nyss hem, egentligen skulle jag ju vart hemma hos pappa idag oxå men jag orkar inte för att vi har spexfoto imorgon i skolan så det blir så jobbigt att bära med sig massa saker. Men iaf nu ska jag måla mina naglar och fixa grejer inför skolan imorgon. Vi hörs senare peace!



En bild på mig och Ebba förra våren, gammla tider<3 Ville bara säga grattis igen för hon fyller 14 år idag, så jag tycker att alla ska gratta henne. Älskar dig mest Ebba!


Jag är grym trött-.-

Hejsanhejsan, sitter i mitt rum hos pappa har precis kommit hem från lilljeholmen. Jag åkte ju med paulina till stan och vi gick runt och kolla runt iaffärer sen senare s¨drog jag mot tumba och så åkte vi jag sofia joshua och liam till lilljeholmen där vi mötte uppp melina hennes pappa och sofias mamma. O vi gick runt och kolla och så. Sen hämta min pappa oss och nu är vi hemma är typ död as trött asså! Men iaf vet inte vad som händer ikv men vi får se hörs kanske senare eller imorgon peace!

Lördag;)

Sitter och äter frukost har precis fixat mig, har ganska bråttom, ska in till stan med min syster sen ska jag möta upp sofia i stan, sen ska jag hem till pappa tills på måndag, så jag kanske inte bloggar lika mycket men jag ska försöka så gått jag kan:) Men ha en bra lördag så hörs vi kanske senare :)

Belinda som färga mitt hår igår haha :)


Dom där tröjorna ska jag köpa sen ;)


Godmorgon!

Hejsan, vakna nyss. Sorry att jag inte skrev igår men hade aldrig tiden att blogga, men iaf vi var i nacka, där köpte jag en toning och mascara, och `så åt vi där. Sen drog jag Belinda och Maria hem till mig och Belinda färga mitt hår:) vart faktiskt snyggt. Men sen senare åkte maria hem och jag och belinda gick till brunn för att gå hem till henne så vi åt middag. Vi skulle ju igentligen vara med Ntahlie och alla igår i brunn men så vart det inte, men iaf sen efter vi hade ätit drog vi och hyrde film i mölnvik vi hyrde "flickan" och sen en som jag inte kan namnet på. Sen drog vi hem till mig sen så kom vi på att vi kunde gå till brunn för att möta alla då gick vi dit. Så var typ alla där Nathalie, Hanna,Emil, Maria, Linus,Tova, Emelie, och typ några till och vi stog och snacka en stund. Sen skulle dom ta bussen som gick vi tio över tio och det var en 28 så jag och belinda börja gå hem. Gissa om det var mörkt eller. MEn iaf vi va hemma runt halv tolv och vi skulle kolla på filmerna men vi orkade inte så vi satt framför datan och åt godis. Men jag ska duscha skriver senare :)




Jag, maria och belinda inne på bikbok:)


Belinda

Maria



Jag

 


Älskar fredagar!

Godmorgon! Vakna precis, är ju ledig idag, idag ska jag till nacka med Maria och Belinda och kanske Nathalie. Sen senare i kväll ska vi typ alla hitta på ngt. Men iaf ska typ äta frukost nu sen fixa mig och sånt. Men hörs lite senare pussar!



Gammal bild, men saknar mitt långa hår :(


är dööd

Ligger i sängen nu med datan, är grymt trött så kommer väl somna rätt så tidigt. Men ska väl vara social på msn en stund till:) Men hörs imorgon när jag vaknat ha en bra kväll peace!



Nån gammal bild på mig, när jag var på brunnen :)


yeah

Hellu har precis duschat, har inte gjort så mycket sen jag blogga sist har däremot städat i mitt rum och chillat me livet! Är ledig imorgon, som ni såg så var vi ju och paddla valde man att göra det så fick vi komledigt imorgon då! Så det är chill! Juste en tjej har fixat en header till mig sjukt fin! Ska lägga upp den snart så då får ni se den! Men ville bara säga tack till henne!<3 vi hörs senare peace!



Hemma hos pappa!


Torsdag fast som fredag för mig :D

Hejsan kom hem för inte så länge sen, skrev aldrig imorse jag satte på datan och skulle skriva men sen fick jag skjutts till skolan så det var najs! Idag har det varit rätt najs dag i skolan, vi börja 08.20 och då hade vi elevensval så man får välja vad man ville göra fanns olika saker att välja bland så jag har valt att ha engelska och matte. Men efter hade vi musik i en evighet men en ny musik lärare som har världens bästa röst! Iaf sen lunch det blev spaggeti med köttfärsås as gott(y) Sen efter hade vi engelska och no hade vi typ i en minut sen fick vi gå och nu chillar jag bara. Juste blev as glad för min nya header, tack maria love you!<3 AA men nu ska jag fixa lite saker hörs senare pussar!




Jag och maria;)

Dagens outfit: Jeans från bikbok, orange tröja från bikbok kofta adidas

Dagens humör: Alltid lika glad!

Dagens roligaste: att nathalie är kär i mig XD





Onödigt inlägg

Ligger i sängen och chattar maria ska fixa min header så vi får se hur den blir sen:) Jag ska duscha snart också sen blire nog sovdags! Dunkar på bästaste pitbull love it! Men säger godnatt nu hörs imorgon dröm om mig peace!


Det är svårt att hata en person som du än gång älskat!


Duktig flicka som pluggar(y)

Hellu! Sitter i soffan skriver lite snabbt, för måste plugga sen, har inte så mycket att göra men ska börja på min författarporträtt satt jag hinner bli färdig snabbt! Men har vart en vanlig dag i skolan hade idrott svenska och massa lektioner sluta iallfall 14.50 så det var väl ganska soft men nu ska jag fortsätta vara duktig. Peace!♥



Ångra aldrig något som en gång fått dig att le.


Trött efter en lång dag.

tja! Kom hem för ungefär en timme sen och har duschat och nu ligger jag i sängen och typ somnar snart är grymt trött. Men iaf va skit kul att paddla kanske lite läskigt men när man väl kom igång så var det rätt chill! Jag och Maria gick hemifrån henne vid 17.20 sen så råka vi gå till björkvik fast vi skulle till björnö så vi fick gå tillbaka sen när vi kom dit så träffa vi Emelie, Nathalie, Belinda och Josephine och gud vad vi höll på. Vi grilla korv sen paddla vi och sen hämta josefines pappa oss och skjuttsa oss hem. Så jag slapp ta bussen hem som tur var för dessutom spöregna det och blixtra och gissa om jag var blöt! Det var inte najs kan jag säga. Men nu ska jag sova hörs imorgon peace!



Sjukt gammal bild,men älskar dig lika mycket nu som då bästavän!♥


pluggar

Hejsan, sitter och pluggar hemma hos maria just nu, så tänkte att jag skulle skriva lite snabbt. Men jag pluggar med  svenska för vi ska ha prov om lite olika författare så vi har fått en text man ska läsa sen ska man svara på dom olika frågorna och svaren finns i texten. så det är lätt sen ska jag göra en framsida till mitt författarpotrett som vi ska skriva om. Men iaf har haft en bra dag i skolan rätt chill idag med. Börja lektionen med svenska, sen engelska sen so sen matte sen idrott men har inte ¨jobbat så mycket har mest gott igenom saker fått böcker och sånt! Klockan sex ska vi vara nere vid björkvik för vi ska paddla till nio ¨så skriver när jag kommer hem. Peace!♥

Stress

Hellu, vakna vid halv sju och har hunnit duscha och sminka mig och fixa håret ska bara klä på mig sen äta frukost! Så har det ganska bråttom. Idag börjar vi vanlig tid med lektionen svenska. Hörs efter skolan pussar!




the vocie 2010


IM happy!

Hejsan, vet inte varför jag är glad är bara på bra humör and i like it(y) Har inte gjort så mycket har kollat på massa kläder och har betällt kläder också! Och nu chillar jag bara ska lägga mig i sängen och kolla på film eller lyssna på musik snart. Godnatt hörs imorgon! Peace!♥

 

 


Sommar 2010 en oförglömlig sommar!

En vän för livet. Lämnar dig aldrig Maria!♥


Första dagen i skolan med lektioner

Hejsan har precis kommit hem efter att ha varit en dag i skolan. Hann ej skriva imorse ställde klockan på 06.30 och duscha och fixa mig och bussen går  08.05 men sluta med som vanligt att jag var tvungen att springa till bussen. Iaf lektionen börja med metorstid rätt chill vi gick igenom betygen och terminen och sånt. Sen hade vi hemkunskap och vi gjorde sackerkaka med äpplen i ganska gott. Sen hade vi lunch sen so sen sista lektionen slöjd! Så har vart grymt slapp tag vilken jag inte hade förväntat mig. Men hörs later!



Min underbara lillebror Liam!♥

helgen är över..

Tja! har precis duschat tog hårinpackning så nu är mitt hår jätte lent nice! Sitter och dricker te fan vad gott det är när man fryser! Iaf imorgon är det skola vet ej om vi har vanliga lektioner men vi börjar iaf samma gamla vanliga tid 08.20. Ska gå och lägga mig tidigt satt jag orkar gå upp imorgon. Men nu ska jag va social på msn och chilla lite sen blire sovdags godnatt! Hörs imorgon!♥


Jag och Ebbsi, gammla bilder väcker minnen<3 Älskar dig!


Mygbett, blir galen!

Shaa:D kom hem nyss, omg jag har seriöst myggbett på hela benen och armarna blir GALEN! Men iaf var i stan med älskade vännen maria och vi gick runt en stund. Köpte en skitfin tröja och armband och örhängen och det tog ett tag för det första visste jag inte vad jag ville ha och för det andra alltid när man har pengar så finns det inget att köpa.. Aja blev glad för det jag fick med mig hem! Sen när ja kom hem så jogga jag till stora barnvik med min bror han cyklade så tog jag ett dopp sen gick jag tillbaka snabbt. MEn nu ska jag duscha sen blire middag hörs senare peace!


En bild kan säga mer en tusen ord <3 Paulina victor och jag förra julen!


Stan snart!

Nu har jag ätit frukost duschat och fixat mig :) MIn buss går 13.05 så det är ett tag kvar. Har beställt lite kläder från hm tidningen! Älskar kläder! Men nu ska jag städa lite i rummet ha en bra söndag! Pussar.











tidig morgon

Godmorgon! vakna rätt tidigt vakna för 20 min sen kanske. Ligger i sängen ska strax äta frukost:) Idag ska jag till stan med Maria och kolla runt. Kommer säkert få med mig något. Men vi hörs senare. Peace!


Om man bara kunde spola tillbaka vissa tider..

Jag och Maria förra sommaren.


love it


Seriöst finns inga ord för låter! Den är grym!<3

Jag hatar att det är så mörkt ute nu..

Shuhu, kom nyss hem. min mamma och min lossas pappa skjuttsa mig till långvik så mötte jag upp Nathalie så vi cykla till idalen sen så drog vi hem till Maria, utan att Maria visste nått och maria hade massa gäster för dom hade typ kräfskiva så vi satt där och chilla en stund. Sen skulle jag och nathalie cykla hem men det var så mörkt ute så vi var tvungna att gå men iaf båda gick och snacka i telefon. Jag snacka med Erik och hon snacka också med nån kille som heter erik. Aja Sen drog vi hem till henne jag lämna cykeln och hon skulle följa med mig till busshållsplatsen men sen kunde hon inte så jag gick helt själv i mörkret gissa om jag var rädd eller! Men som tur s¨å ringde maria mig snäll som hon är! Iaf nu sitter jag i sängen och äter chips. Ska sitta här en stund till sen blire sovdags men godnatt alla hörs imorgon bitti!



Gammal bild på mig och Ebba saknar dig <3

Jogging tur ;)

Heejsan, har precis fixat min spotify lagt massa listor och sånt. Kom hem för inte så länge sen efter jag hade duschat tog jag bussen med Maria och hennes kusin jag köpte glass! Sen drog jag hem för dom var också tvunga att dra hem och då när jag kom hem fråga min kusin mig och min bror om jag ville jogga ner och bada såklart följde jag med så vi jogga sen precis när jag kom till stranden så hoppa jag i fyfan va skönt det var. Och sen gick vi hem och ska strax hoppa in i duschen sen blire middag MUMS Men hörs later peace!


Gammal bild:)


Chill på högsta nivå

Woho har precis städat rummet och duschat. Tror att jag stannar hemma idag bara och chillar. Är inte så taggad på att åka iväg. Iaf ska väl kolla på en film lite senare ikväll eller aa man vet aldrig vad som händer. Men hare bra så länge!

Härlig lördag

Hellu, sitter framför tvn har precis ätit frukost. Gick och la mig vid två igår och vakna vid tio. IDag vet jag inte vad jag ska göra får se vad som händer men vi hörs later ha en bra lördag!



Har jag dig har jag allt, älskar dig obeskrivligt mycket bästis!♥


Myys

Tjatjatja! Sitter med min syster har precis kommit in! Hade faktiskt rätt mysigt på kräfskivan vi satt inne hos tova med hanna julia och alla och typ lyssna på musik och garva. Och nu chillar jag bara;) ska dra och lägga mig strax för är grymt trött. Men godnatt!

Kräfskiva in the house

Sohoo, har  faktiskt vart en toppen dag! Kom till skolan så börja det med att vi fick loggböcker från lärarna där vi skrev in massa grejer asså loggboken är typ som en almänacka så vi skrev in massa prov och grejer :) Sen efter hade vi lucnh i en timme vi åt typ pasta med skinksås ganska gott. Men sen börja vi igen och man ska skulle skriva in mål om vilka betyg man ville satsa på och sånt skit. Haha aa iaf sen sluta vi vid ett tiden och det kom bara en buss som var 428 men kan ej ta den så åkte med maria hem och vänta med henne där så drog jag hem och ska strax fixa mig. Alla grannar + vi ska ha kräftskiva. Men skriver senare ikväll. Peace!




Bilden är från i vintras :)

Freeedag and i like it!

Heejsan, sitter och äter frukost just nu vakna vid halv åtta och har hunnit fixa mig och så. Tar en bild på min outfit senare! IDag är det chill dag först börjar vi tio vi ska typ ha mentorsdag sen slutar vi ett, inget kan bli bättre. Men ska äta upp min frukost sen dra till bussen. Vi hörs ha en bra dag. Peace!



Gammal bild.

Shiit vad trött jag är!

Hejsan igen :) Guuud vad trött jag är kommer somna rätt tidigt idag! Sitter och dricker te just nu mys! Och lyssnar på en as skön låt med lazze my hero! Aa men ville bara säga godnatt börjar tio imorgon går bara en buss 09.11 som jag måste ta.. Eftersom att bussarna går typ aldrig aja! Godnatt sov gott!
                  Det här hade jag på mig igår till skolan!

Dagens låt :)

Dööööör för låten! Har dunkat den minst 5000 gånger om inte mer. III love it!


Livet leker(y)

Heeluu, Livet leker och jag mår bäst! Har ingenaning om varför! Men allt är bara som jag vill att det ska vara! Iaf idag så har vi ju vart i björnö ganska chill! Satt och snacka med Josefine, Maria och Nathalie sen senare drog jag Josefine och maria till maria och va där. Vi åt toast och satt och skratta! Sen drog jag hem och nu har jag ätit middag och just nu sitter jag och dunkar musik! Men hörs later. Peace!



Jag och Josefine, i björnö!


Fina brudar. Jag josfine och Nathalie!

Evve. MIna nya jeans btw ;)


Dags för skola

Shoho! Vakna vid typ sex och var hur pigg som helst men jag låg kvar till sju, sen gick jag upp och duscha och nu sitter jag och äter frukost! MIn buss går 09.11 så fattar inte vad jag gjorde uppe så tidigt när jag liksom kunde fortsätta sova menmen! Det regnar ute och vi som ska va ute hela dan mysigt värre! Aja ha en bra dag peace!


Jag hemma hos tova, när vi tog massa bilder :)


Jaha så har man börjat nian!

Hellu, kom hem för ett tag sen, börja ju skolan vi fem hade ju bara upprop innan det var jag hos Maria och vi kolla på film och så! Iafall i skolan fick vi schema som suger! Menmen får göra det bästa utav situationen. Har iaf inte lektioner förns på måndag då börjar plugget på riktigt och jag ska klara det här året jag ska kämpa som aldrig förr! Ska fixa lite grejer inför imorgon, vi ska till björnö, hehe bättre en lektioner! Men skriver mer senare peace!



Läggdags!

Ska röra mig mot sängen eller aa ligger redan men ska borsta tänderna tvätta bort smink åå aa you name it! Sen ska jag nog ligga och lyssna på musik en stund:) Men godnatt skriver imorgon när jag vaknar. Peace!


Bild på mig från igår :)


Piss väder :(

Heejsan:D är på as bra humör just nu faktikst vet inte varför. Idag har jag inte gjort mycket alls vakna runt halv tio av att Paulina kom in i mitt rum för att hon skulle tydligen låna min platttång så börja hon platta håret. Samtidigt så fick jag sms av maria att hon var sjuk och att hon inte kunde följa med mig till stan så tänkte skita i det men sen ringde paulina mig hon börjar nämligen skolan idag, men iaf hon fråga ifall jag ville följa med till stan med hon och veronica och jag tacka inte nej så drog till gurra och vänta på henne sen drog vi in till stan och jag köpte mina älskade jeans! Sen så gick vi runt en stund sen drog vi hem och det var världens kö satt typ i bussen sen kom hem för en stund sen har precis ätit middag, ska dricka te snart för jag fryser as mycket.. Men skriver lite later peace!


Alex och Erik på ung haha:)


Jag och maria på the voice!

 


Mörkare och mörkare..

Heelu, var med lisa igår så blogga aldrig hade somsagt inte tid, först tog jag en buss och vi drog till gurra och köpte godis sen så drog vi hem till henne och åt middag och satt och dunka musik och satt och snacka om mycket hemligheter:) Vi hade det jätte mysigt faktiskt! Sen senare så gick vi och la oss vi gick och la oss vi tre även fast jag var grymt trött. Sen idag har jag vart i stan med syster min, såg ett par grymt snygga jeans men hade ej pengar, men ska dra in och köpa dom imrogon men iaf vi gick runt och kolla i affärer fans mycket jag ville ha.. Menmen sen kom vi hem runt sju och har ätit och målat naglarna:) Usch hemskt det börjar bli mörkare ute nu på kvällarna sommaren har verkligen gått så fort!! Börjar skolan på onsdag känns på ett sätt skönt att komma igång men usch vad jag vill bort från vämdö! aja ett år kvar och det här året ska jag kääämpa! jag ska klara det här. Men nu ska göra te sen blire film eller ngt får se hörs imorgon peace!
Laddar upp lite gammla bilder :)




Vad som än händer så älskar jag dig lika mycket!


Ebba<3Evelinn, älskar dig till döden!


haha en bild från förra året





Bästa låtarna!


Spelades på the vocie gryyym låt!


Spelades också på the vocie guud vad man dansa! Bra låt det med!


Äkta sommarlåt! I love it!


Skön låt!



Ällllllssskar låten fiiifan!!

Gryyymt på the voice!!!

Hellu! Omg vad jag och Maria hade kul igår dansa som bara den!! Det börja med att vi tog en buss som gick hemifrån mig 13.58sen gick vi runt i stan sen senare så kom min syster då åt vi kina mat sen drog min syster hem och jag och maria gick till kungsan det var fullt med folk sen börja vi ställa oss vid scenen så gick vi runt och jag höll på att dö av värme! Men iaf konserten börja vid 7 och det var Crossfire som va där Flo rida och några mer konserten sluta vi tio så var vi kvar i stan och vi träffa min kusin och va med henne en stund och sen så drog vi hem iaf våran kväll blev lyckad kan man säga. Just nu har vi precis ätit frukost maria ska dra hem snart och jag ska fixa mig sen senare ska jag till Lisa ska sova där men skriver later peace!


Bild på mig igår efter konserten!


omg mitt öga är svullet..

Hellu, vakna nyss, mitt öga är helt svullet fattar ej vad som har hänt:( menmen idag ska vi ju till the vocie vi ska ta en buss som går dit vid två sen så ska vi äta där det kommer ju va as mycket folk så man måste ju komma tidigare. Konserten böjar 20.00 är inte säker på när den slutar. Men vi hörs later ska fixa mig och duscha och grejer peace!




Haha jag och maria förra året, driv bild!

En varm dag på ung

Heeeeluu :D kom nyss hem maria slaggar här! Har vart på ung precis hela dagen nästan kom dit runt halv fyra så åt jag och maria på donken sen så gick vi runt i stan en stund jag köpte en tröja skitfin faktiskt. Sen har vi vart på ung och bara levt livet haha! Men iaf sen kom vi nyss hem typ. Vi ska typ sitta här en stund sen blire läggdags ha en bra kväll babes! peace out!




En bild från idag i stan!



Jag i gurra påväg hem!


Ung 08 ;)

Mer bilder kommer imorn från the vocie chaoo


trötttrötttrött

hellu! Omg vad trött jag är, har gått runt typ hela dagen, var ju på ung med maria först tog jag en buss till maria och vänta tills hon hade fixat sig den drog vi in till ung igen det var sjukt varmt också menmen hellre det en regn!! Men sen var vi där hela dagen träffa as många, träffa William, Happy, domeniqe, Alex, Erik, Gerald, Melina och Shenyfer och massa andra! Men iaf hade faktiskt gansksa trevligt idag hade velat stanna längre men det får bli imorgon och på lördag för på lördag är det ju the vocie och båda dom dagarna sover maria hos mig woho men nu ska jag tagga ha en bra kväll! Peace out





Jag och min lilla skatt!<3



Knasdagen

Hellu!!
Har precis duschat, har faktiskt vart en riktigt skön dag idag. Tog bussen och maria Nathalie och Emelie satt på den Lisa kunde inte följa med till stan för hon skulle iväg, så hon hoppa av vid brunn. Sen fortsatte vi in mot stan så hängde vi runt där med Alex och Erik haha tog lite bilder men lägger upp alla imorgon! Sen drog jag och maria mot nacka då maria köpte en ny mobil skitfin faktiskt! Sen drog vi hem till henne och chilla sen drog vi till gustavsberg och åt kebab fyfan vad gott det var! Sen nu är jag hemma duscha nyss och sitter och smsar och chattar! Ska väl sitta här en stund till sen blire film. Men vi hörs imorgon peace!






Jag idag på ung08 haha :D



ovanligt

Godmorgon! Ligger i sängen just nu Lisa ligger och sover. Konstigt att jag vakna så tidigt brukar alltid vara trött menmen. idag ska jag ta samma buss som igår och dra till ung med maria och kanske Lisa. Får se vad som händer där borta! Men ska ta och väcka lisa nu sen blire frukost! Skriver när jag kommer hem:) Ha en bra dag!



Bild på mig och Ebba från förra sommaren! Saknar dig alldelles för mycket! Kom hem<3


jag vill ha money!

Hellu, kom hem för inte så länge sen, sitter hemma hos mig med Lisa vi sitter och kollar på flickan från åvan och äter popcorn och godis mys! Ska berätta om min dag lite snabbt bara, tog ju en buss som gick 13.11 som maria satt på sen så när vi var där i ung 08 träffa vi sjuukt mycket folk trevligt! Så vi var där sen så var maria tvungen att dra hem för hon skulle ta spruta så jag tog bussen hem till lisa så var vi där sen blev vi as hungriga så vi drog till nacka och åt middag vi åt kina mat as gott! Hade ju inte ätit ngt på hela dagen och snacka om att jag var hungrig:O Men sen gick vi runt en stund i nacka. Tycker det är as jobbigt att gå runt i affärer sen har man inte så mycket pengar!Menmen! Sen drog vi hem och nu sitter vi här och chillar men ska va social med lisa nu men skriver imorn när jag vaknar godnatt ha en trevlig kväll allihopa!



Jag och maria för ett år sen typ. Omg hade svart hår:O


Ung 08

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er med mig är det as bra livet leker! sitter och plattar mitt hår och så. Ska ta en buss in till stan som går 13.11 till ung08 med maria där inne ska vi möta Jasmina sen senare kommer Lisa och Belinda kommer bli as najs! Sen ikväll slaggar Lisa hos mig, och vi får se vad vi gör då. Men jag skriver mer ikväll ha en bra tisdag!




 Gammal bild men känns som riktigt sommarbild!


omg mina ben :O

Helloj, kom precis hem från brunn, gick dit med victor och paulina fram och tillbaka köpte chips och en cola haha:) Är as trött så ska lägga mig och kolla på en film måste få tag på maria också som aldrig svarar som vanligt! Men aja hon lär ju svara strax men vi hörs imorgon bitti pussar:)




såhär ser jag ut just nu :)

äntligen städat :D

Hellu igen! Äntligen har jag städat färdigt guud vad jobbigt det var asså. Men nu är det rent överallt. Väntar bara på att mamma ska komma hem. Sitter i soffan och kollar på mtv ska strax hoppa in i duschen sen får jag se hur det blir har lust att dra på bio men får se vad som händer vi hörs ikväll pussar!



Bilden är as gammal ;)

Städdag!

Hellu :) sorry att jag ej skrev igår men glömde helt bort satt en stund vi datan sen kolla jag på film. Sen somna jag. Men iaf vakna runt kvart över tio då jag gick upp och åt frukost sen fråga mamma om jag och paulina kunde städa hela huset så får vi pengar. Så självklart vad gör man inte för lite pengar liksom :) Men nu ska jag fortsätta städa vi hörs later! ;)





Bilden tog maria igår när vi var i nacka;)

Jag är hungrig!

Hejsan, kom hem nyss. Var ju i stan med maria kom dit vid typ halv två jag köpte puder och svart iliner och sen två par örhängen. Sen drog vi till nacka och kolla då köpte jag en glass och sen drog jag hem och hon hem till sig. Och snart ska vi äta middag dör av hunger! Men ikväll vet jag ej vad som händer väntar på att min syster ska komma hem, för hon ville göra ngt :P Men ha en bra fortsatt söndag hörs later!







Awwi, min lilla liam som har klippt sig. Världens sötaste! ♥

Stan nu:D

Hejsan, har precis fixat mig vakna runt kvart i elva så har hunnit duscha och fixa mig och ätit frukost!
Ska dra till stan med Maria ska handla smink och vi kommer väl gå runt och kolla i affärer. Men min buss går 13.05 så nu ska jag städa lite i rummet. hörs ikväll pussar!





Bilden togs i maj ;)

myysväder

Shoosan;) ligger i sängen just nu och chattar och sånt, kommer nog snart somna känns de som:P men iaf var ju hos min mormor en stund sen kom mamma och hämta mig och jag var hemma en stund sen drog jag till Maria och vi kolla på flickan från åvan, tycker filmen är jättebra faktiskt! Efter det drog jag hem och sen har jag ätit och suttit framför datan till det börja blixtra och åska och det ös regna verkligen då kunde jag inte logga in på internet så gick och satte mig med mami och victor och kolla på avatar en stund det är verkligen film dag när det är sånt här väder!
Men nu ska jag va lite social sen ska jag sova men godnatt hörs imorgon. Pussar!





Gammal bild, från förra vintern uppe i åre :)

Mormor <3

Hejsan, känns verkiligen inte som lördag idag, vilket det är:) IAf idag ska jag till min mormor hon har brytit benet så hon har legat inne på sjukhuset så tänkte att jag skulle åka hem till henne sen lite senare ska jag hem till maria och vi ska kolla på flickan från åvan ;) hon har aldrig sätt den så därför föreslog jag att se den:) Men ska fixa nu och sen dra till bussen vi hörs later ;)



Syskonkärlek ♥

Finns inget bättre en musik

Hejsan sitter och lyssnar på lady gaga med låten "moster" bra låt faktiskt! Vi var hos Tova och dom och åt middag vi åt kebab. Sen fixa vi oss och tog lite bilder och nu kom jag precis hem jag och paulina hemma medans mamma och dom andra är kvar där. ska nog lägga mig framför soffan en stund strax och kolla på tv eller film sen blire sovadags är sjukt trött! Men lägger upp lite bilder som vi tog ;) godnatt hörs imorgon!


Älskar leopard som ni kanske märker ;)



:D



Jag och min älskade syster!


Ja det var allt tog fler bilder men orkar inte lägga upp alla så det får duga ;) puss



Chilldag

Hejsan bloggsien! Sitter hemma nu och ska strax gå upp till grannarna och äta middag. Igår så slagga jag hos maria vi hade mycket att snacka om så vi prata lyssnapå musik och chilla! Sen kom jag hem imorse och då åkte jag och min syster till mölnvik vi hyrde tre filmer "Avatar" har sätt den på bio i 3d riktigt ball film! Sen hyrde vi "flickan från åvan" såg den hos papi den är också grym! sen hyrde vi "alice i underlandet" asså inte täcknat men den har jag inte sätt så vi ska väl bara chilla ikväll ska kolla på film och sånt. Men vi hörs senare ha en bra fortsatt fredag!



Bjuder på riktigt bra låtar från inna älskar dom äkta sommarlåtar!

 


















Hemma hos mamma

Hellu, kom hem idag till mamma förlåt att jag inte bloggat så mycket men har ju vart hos pappa och har gjort saker hela tiden har verkligen haft as bra skönt att komma ifrån ibland men nu är jag hemma hos mami igen så då kommer jag blogga. Snart börjar skolan vill inte vill byta skola bara komma bort och börja om på nytt orkar inte.. Aja ska träffa maria snart det var ett tag sen vi träffades så vi har mycket att snacka om. Vet ej vad vi ska göra menmen det hittar vi väl på ;) Men nu ska jag fixa mig hörs later!<3



Jag och paulina i fredags när min kusin fyllde år :)
Nytt linne från riga och som ni ser har jag färgat håret också :)

Förlåt!

Sorry att jag inte ha skrivit men är ju kvar hos pappa och är inte inne inne på datan, men på torsdag åker jag till mamma då kan jag berätta allt vad jag gjort men hare bra så länge! Ni får dagen låt också :)
Bästa låten!!