goodday

Hellu. Bloggade inte igår har ju praktikdag på onsdagar och började på en ny förra veckan men så i tisdags ringde min handledare mig och sa att chefen inte visste ett skit om att jag skulle komma och börja praktisera så hon hade tydligen tackat ja till två innan mig utan att jag ens vetat om de så aa de är väl bara för mig o försöka hitta en ny praktik. ska försöka kolla på bikbok finns ju rätt många somsagt och jag vill verkligen praktisera där men aa igår hade jag somsagt ingen praktik åkte till cafe 60 med veronica,olivia och rebecca köpte en fet sallad och te och vi satt där ett bra tag fika och snacka sen drog jag och vevve hem till henne måla naglarna drack te åt popcorn och pepparkakor satt och snacka o hade mys va ju ett tag sen vi sågs. Idag har jag somsagt vart ledig åkte till gustavsberg centrum där vi fixade med vårat uf företag på banken vi behövde en rådgivare så nu är de gjort sen drog vi till donken käka mötte sen upp ellinor köpte en grön bombar jacka som är min födelsedags present av mami är super nöjd älskar just den gröna färgen oxå :D
 annars fick jag med mig en bodylotion en tröja som jag är lite osäker på men kommer nog ändå behålla den ville ha den i vit men va slut på alla jävla hm haha gick runt i hela stan bara för att hitta den men köpte den i grå den är jävligt snygg men aa får tänka över om jag ska behålla den drog sedan hem till en nystädat rum som mamma städat hah jävligt nice. Ska sätta på nån film o mysa bara imoron har jag studiedag. sååå nice.
 
 
 

bättre tider

Hellu, idag mår jag faktiskt lite bättre har vart jävligt trött dock då jag inte fått så mycket sömn.
Mamma står nere och bakar lussebullar faktiskt rätt mysigt tänkte äta lussebullar och dricka te framför ph senare. Sen ska jag faktiskt sova. Dagen va rätt skön i skolan åkte hem direkt efter skolan och har legat i sängen spelat och bara tagit de soft.
Jag vill åka tillbaka till tenerife saknar de så grovt mycket alla vi va med, sol, bad, mat och ba mååå bäst. Vill flytta dit
 
 

it`s better to be disappointed than to never know and always wonder.

Hellu, mår inte på topp just nu. Men somsagt efter regn kommer solsken jag hade en bra helg. Idag måndag dagen har gått bra mötte upp Ellinor vi åt middag och ba prata tur att jag har den bruden asså.
Kom hem för ett tag sen och ska lägga mig och sova med bra musik i öronen imorgon är de ny dag och nya tag!
 
 

praktik dag #nya bikbok

Nooo kristian fick lämna :( diggar han som fan asså man blir så glad av hans energi i paradise. aja.
Idag har jag haft praktik hade skitkul faktiskt mycket frächare och större och allt känns så mycket bättre alla är verkligen super trevliga och man känner säg välkommen och trygg.
Fick sluta vid fem sen mötte jag Ellinor vi åkte och kolla hennes piercing och sen åt vi kolla runt o så. mys.
Ligger nu i sängen och har en lång helg framför mig så fucking nice.
 
 

tisdag

Shu har inte pallat skriva. Helgen drack jag lite umgicks med skönt folk o bara chilla. Igår idag har jag vart i skolan imorgon praktik på bibok har ju bytt nu så imorgon är de min första gång. Torsdag och fredag är jag ledig vilket är super niiiice.
Annars har de inte hänt mycket ska försöka sova tidigt idag då jag somna rätt sent igår o har vart helt döööd idag.
 

sjuk

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Usch har inte kunnat sova inatt pga min feber.. Nu mår jag lite bättre men är as förkyld så ska vara hemma och vila hela dagen imorgon är de min första praktikdag på nya bikbok vet inte riktigt hur jag ska göra.. Men får väl se hur jag mår. Ska bara ligga i sängen dricka te kolla på filmer.
 
Igår. Hade nya skorna som jag fick av Lydia, o nya tröjan som är från Ellinor :)
 

världens bästa 20årsdag <3

Har inte hunnit skrivadå jag vart helt inne i och fixat min födelsedag. Men veckan gick snabbt i fredags fyllde jag somsagt år skolan först sen hem fixa mig veronica kom hit lite tidigare och hjälpte mig elva tjejer kom hit vi åt middag och drack och jag fick massa fina presenter fick en skitfin tröja av ellinor sen ett par svarta höga nike air force och fina smycken och naglack och lite smått av pappa ska jag få en iphone 6 som kommer nån gång i veckan sen ska vi ut och äta hela familjen. mamma och jag ska till stan äta och då ska jag få köpa nått :) Men iaf back to friday vi börja rulla in mot stan vid tio där vi åkte till globen och gick till arenan där de va nån latino grej de va jag jocelyn Lydia och ellinor som va med mig hela kvällen sen va även pappa sofia min fabror och lite andrra där blev bjuden på massa drinkar och hade världens bästa kväll dansa loss och kan säga att jag fortfarande har träningsverk hemvägen kommer jag dock inte ihåg då jag va helt packad haha  men vafan de var lätt värt de. igår va jag inte bakis utan bara jäääävligt trött då jag kom hem sex och sov typ tre timmar sen drog jag på tjejmiddag hos Julia i min klass där de bjöds på tacos super mys, sen åkte  jag och träffa Lydia vi skulle hitta på nått men va så fucked up trött så vi åkte till henne och somna på en gång,. Idag var jag hos farmor där vi åt god mat och umgicks med kusiner och fastrar fick massa pengar som födelsedags present nu är jag hemma och ska snart sova. men kan säga att jag hade världens bästa 20-årsdag!!!!
 

keep it real with me and i`ll do the same

Hlleuu, kom precis hem från stan haha mitt nya boende haha är där alldeles för ofta. Igår pallade jag inte skriva va i skolan hela dagen sen mötte jag Lydia solade och så sen åt vi på waynes idag skola hela dagen lydia kom även dit höll mig lite sällis sen drog vi mot stan mötte ellinor och solade vill va brun till min födelsedag fattar inte hur man kan känna sig så mycket finare när man är brun!! Sen åt vi thaimat och jag fick även med mig ett par örhängen till min brithday. Ska kolla paradise sen sova. Puuuss
 
 

bra jävla höstlov!

Waii helt död är jag men ett riktigt bra lov. I onsdags var vi somsagt på chillkrök de va soft på torsdagen mötte vi upp Lydia i stan vi åt middag på de nya thaistället asså de är grym mat! Sen drog jag o elli hem till henne vi kolla på film o ba chilla. I fredags åkte jag till stan mötte lydia åt på waynes sen drog vi på chillkrök i hornstull hade super kul. igår mötte jag upp Ellinor vi va på chillkrök på hotell hade super chill men fick inte alls mycket sömn är så trött idag så ska lägga mig tidigt imorgon är de ju somsagt en ny vecka.